الان با یکی از پخش کننده های اصلیش صحبت می کردم میگفت این لپ تاپ با 8 کانفیگ مختلف وارد شده ولی اجازه توزیع گسترده تا قبل از نمایشگاه جیتکس دبی ندارن یعنی تا بعد نمایشگاه طاهرا باید صبر کردنمایشگاه از 28 مهر تا 2 آبان هست
تصمیم با خودتون
Printable View
الان با یکی از پخش کننده های اصلیش صحبت می کردم میگفت این لپ تاپ با 8 کانفیگ مختلف وارد شده ولی اجازه توزیع گسترده تا قبل از نمایشگاه جیتکس دبی ندارن یعنی تا بعد نمایشگاه طاهرا باید صبر کردنمایشگاه از 28 مهر تا 2 آبان هست
تصمیم با خودتون
نخرید به هیچ وجهنقل قول:
این حرف چقدر معتبره؟....من که اینقدر از این حرفا شنیدم نمیدونم کدومش درسته والا...نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
والا منم مثل شما ،طرف خیلی با قاطعیت صحبت میکردنقل قول:
دوستان
آل ديجيتال سه كانفيگ جديدش رو آورده
نقل قول:
ولی هنوز یا رقم 3350 که فقط صفحه لمسی نبود خیلی فاصله هست - سایتهای دیگه هم اوردند اما همچنان قیمت بی مورد و بی دلیل بالا هست
به نظر می رسه با ورود به سایتها در صورتیکه واقعا موجودی خودشون باشه نه اینکه همه از یکی یا دو تا منبع فقط آفر میدهند وبرای ارائه به مشتری مجبور به خرید از همین منابع باشند(موجودی واقعی نداشته باشند و صرفا بر اساس سفارش قطعی خرید کننند) تا به مشتری ارائه بدهند در صورت خرید نکردن قیمت حتما پائین می اید خیلی نمیشه امیدوار بود به قیمت منصفانه برسه و قضاوت و نتیجه گیری هنوز در هاله ابهامه.
فعلا صرفنظر از لمسی نبودن و IPS نداشتن این مدل لپ تاپ لنوو Y510P چیزی از این شازده N550JV کم نداره و البته قیمتش هم با رم 12 حدود 3600 تا 3700 هست.
ما که منتظر افت قیمت و البته سود مناسب برای خریدار و فروشنده هستیم
دوستان من سئوالی برام پیش اومده که البته جاش اینجا نیست ولی چون شما پیگیر محصولات ایسوس هستید اینجا می پرسم. این مدلی که ایسوس معرفی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تولید شده؟ اصلا تو ایران میاد ؟ کی ممکنه بیاد؟
ممنون از پاسختون
من نمیدونم اینا با چه ارزی این لپ تاپ رو وارد میکند :|
اگه یه میانگین واسه کانفیگ های مختلف این نوت بوک بگیم 1000 دلار باشه ، اخه چرا باید 4 میلیون تومن پولش بشه ؟
مگه به لپ تاپ ارز مبادله ای نمیدن ؟
دوست عزیز نرخ ارز فقط یک قسمت ماجراست.مشکل اینه هیچ کس به حقش راضی نیست وهمه از حق بقیم میخوان بخورن.اگه 4 بود میشد یه کاری کرد 4300.4400:n06:البته جدا از کسایی که فکر میکنن قیمتش تازه خوبم هست و دوست دارن بیشتر پول بدن یا از دید یه بازاری حرف میزنن.امروزم فک کنم نمایشگاه جیتکس تموم بشه ببینیم چی میشه.اگه قیمت پایین نیاد باید فکر دیگه کرد .لطفا هر کس قیمت میگیره اینجا بگه.که بقیه هم خبر دار شن.با تشکر
سلام دوستان من اگه بخوام از رو جعبه بفهم IPS هست یا نه چیکار باید بکنم؟ از داخل ویندوز چطور؟ لطفا میتونید بگید کارایی که هنگام خرید لب تاب باید انجام داد که یوقت لب تاب معیوب نخریم چیه؟ در ضمن من تو یکی از فیلمه دیدم صفحه کلید N550 خصوصا قسمت کلید N به سمت داخل خمیده میشه، دوستانی که این لب تابو دارن تایید میکنن اینو؟ اگه کسی به طور قاطع میتونه بگه کی و با چه قیمتی با گارانتی اصلی میاد اعلام کنه مرسی
این سیستمو من می خوام اما من چندجا دیدم 4400 بوده
با این قیمت واقعا نمیشه خرید
کلا سری n ایسوس خیلی کم شده
نمی دونم چرا
اگه کسی اطلاع داره با گارانتی و قیمت مناسب کی وارد میشه اطلاع بده!
اندکی صبر سحر نزدیک است
کاش همون شهریور قصد خرید لپ تاب رو داشتم ... این JV بدجور چشمم رو گرفته ولی مثل اینکه ناپیدا شده ... به نظرتون قیمتش به 3800 3700 اینا برمی گرده ( با FHD و لمسی ) ؟؟؟
والا من که کل صفحات این تاپیک رو خوندم از اول های شهریور همه میگن اندکی صبر ولی هی داره میره بالا و کمیاب میشه :n03:نقل قول:
قیمت آل 3950 است با ویندوز8 اورجینال و قیمت تو لیون 4300 با سیستم عامل داس!
تبریز 4تومان بود همین صبح خبر گرفتم فردا می رم می خرم ایشالا
فک کنم فرقشون تو blu-ray باشه وگرنه بعیده آل از جایی ارزونتر باشه!!!!!نقل قول:
فرق قیمت ال همون اپتیکال درایوش هست و ابدون گارانتی هست.
ببینین متاسفانه یک عده وارد کنندگان از خدا بی خبر واسه سود بیشتر اومدن یه تعداد لپ تاپ به یک اسمN550 JV وارد کردن ولی با کانفیگ های بسیار متنوع مثلا صفحه نمایش تاچ FHD ولی IPS نیست یا IPS هست ولی تاچ نیست ویا اومدن رم 1333MHZ به جای 1600MHZ گذاشتن روی سیستمها ویندوز 8 بعضیا دارن بعضیا ندارن ،هارد SDD ...خلاصه به شدت دزد بازاره خیلی حواستون را جمع کنید مشخصات سیستمهایی که میگن رو دقیق چک کنید اختلاف قیمتها توی مواردی هست که عرض کردم
یک نکته دیگه این bluray درایو یا حتی رایترش اصلا کاربردی نداره که بعضی از این سایتها و فروشنده ها روش مانور میدن واز 100 تا 400 تومن اضافه می کنن روی دستگاهاشون،چند نفرتون تا حالا از BLURAY استفاده کردین آخه؟؟تا اونجایی که من اطلاع دارم داره تکنولوژی جدیدتری جایگزینش میشه وعملا بلو ری نسل سوخته شده و دارن ته انباری هاشون رو به ایرانی ها قالب میکنن و تازه ما پول اضافه هم براش میدیم!!!!!
جهت اطلاع دوستان رم 1600 را با DDR3L نشان میدهند و رم 1333 را با DDR3
اون که درست می فرمایید آل تو گرانفروشی بین سایتا حرف اول را می زنه!دی وی دی رایترشون فرق زیادی با هم ندارند.لیون زده گارانتی داره اما مشخص نکرده مال کدوم شرکت گارانتیه!نقل قول:
داداش میشه کانفیگ فنی مشخصات مد نظر من رو بنویسی :نقل قول:
صفحه نمایش FHD تاچ و IPS
رم همون که خودت گفتی 1600MHZ
هارد 1 ترابایت معمولی ( حالا SSD داشته باشه یا نه زیاد مهم نیست )
گرافیک 750M یا 4 یا 2 گیگ
CPU هم که فک نکنم فرقی داشته باشه ولی 4700HQ
دوستان میشه تفاوت های این لپ تاپ رو در مقایسه با n46jv ذکر کنین؟
کدومشون برای بازی قدرتمند تره؟
ایا n46 بواسطه رزولوشن پایین ترش فریم بیشتری تو بازیها میده و بازی ها رو روون تر اجرا میکنه؟
يه سوال اون كافيگ هايي كه Bluray writer دارن ميشه باهاشون DVD اجرا كرد:n29::n22::n13:
بله دوست عزیز.فقط علاوه بر اون از فناوری blu_ray هم پشیبانی میکنهنقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم تو بازی زیاد فرق کنه.ولی تجربه نشون داده در رزولوشن پایینتر بازی بهتر اجرا میشه.از طرفی تو صفحه fhd اگه رزولوشن رو پایین بیارید برای اجرای رون تر کیفیت تصویر بازی پایین میاد ولی شاید محسوس نباشه .البته بعضی هام عادت ندارن تو صفحه های کوچیک 14 بازی کنن و صفحه بزرگترو ترجیح میدن.چون صفحه n46jv کوچیک (14) هستش.ولی از هر لحاظه دیگه n550jv برتری داره نسبت به n46jv.نقل قول:
بازم گرونتر شد!!!!!!!!
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
چند شده مگه ؟
سلام خدمت دوستان
دوستانی که n550 دارن یه سوالی دارم...
من الان دو روزه رقتم به ویندوز 8.1 و هنوز تو سایت asus درایور گاقیک اینتلش نیومده ولی واسه جیفورس اومد...
حالا با گرافیک ورژن قبلی که برای ویندوز 8 هست مشکلاتی دارم.. میخوام بدونم کسی باهاش رفته رو 8.1 ؟؟؟
اینم مشکلاتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر قیمت و محل فروش جدید دارن اعلام کنن
آقا تو رو خدا هرکسی اطلاعاتی راجع به فروش ، آوردن ، نیاوردن و قیمت جدید داره بگه ... سه روز قبل کل پاساژ سهند رو تو تبریز گشتم نبود ... دو سه جا گفتن آخر هفته و هفته بعد محصولات ایسوس رو میارن یه جا هم شماره تلفن خواست گفت به احتمال زیاد میاد
بعد عمری خواستیم لپ تاب بگیریم یه مدلی چشممون رو گرفت اونم نایاب شد ... الان راضیم همون کانفیگ اول که FHD و تاچ و IPS بود رو 4 تومن بگیرم ولی کوووووو :(
منم گشتم نبود یکی گفت شمارتو بده بهت زنگ می زنم اخر هفته میاد که اخر هفته ازش خبری نشد منم رفتم گشتم هیچکس این لب تاب رو نداشت اگه تو نستی پیدا کنی به منم خبر بده بریم بخریم
چرا به all digital سفارش نمیدین اگه به این قیمتها راضین?
آل به شدت بازار رو خراب کرده ،خود ایسوس اگه بدونه این ایرانیها 10 مدل با کانفیگهای عجیب غریب از خودشون ساختن قطعا براش جالب خواهد بود
آخه کی دیده با مانیتور یک سیستم انقدر بازی کنن؟؟IPS FHD Touch این مدل استاندارد خود ایسوس هست حالا برین ببینین چند مدل اینهارو ترکیب کردن تو ایران!!!:32::32::32::32::32::32::32::32::32:: 32::32::32:
من برای همین مردد هستم. آل دیجیتال میگه این کانفیگ 3950 فول اچ دی هست ولی IPS نیست. در صورتیکه فروم های خارجی رو بررسی کردم همه میگن فول اچ دی ها IPS هست. آیا امکان داره روی کارتن ننوشته باشه IPS ولی IPS باشه؟
نخیر ما بالا ۴ تومن نمی خوایم در ضمن فول اچدی و اس اس دی ۲۴ وips هم داره در ضمن ۴ تومن نقل قول:
کجا 4 تومنه ؟؟؟نقل قول:
چند روز پیش پرسیدم از طبقه پایین نمایندگی ایسوس مغازش گوشه پاساژ هستش اما امروز رفتم بخرم نداشتنقل قول:
اقا هر کجا سراغ داشتی به منم بگو بریم بخریم منم بهت خبر می دم .