:n02:ممنون اون فانتزی رو متوجه نشدم یعنی بچه مثبتیه یا sci-fi هست؟
Printable View
:n02:ممنون اون فانتزی رو متوجه نشدم یعنی بچه مثبتیه یا sci-fi هست؟
هیچکدوم داداش! برعکس اصلا دور هرچی بچه مثبتیه رو خط کشیده KLK!:n09::n02: نخیلی هم نیس! فقط 70 مگه. دانلود کن ببین چجوریه! من مطمئنم حتی به خاطر طنزش هم که شده ازش بدت نمیاد!:n09:نقل قول:
والا خیلی اهل ظنز نیستم ممنون
دانلود میکنم سر فرصت یکی دو قسمت ببینم چطوره:n16:
اگه از طنز خوشت نمیاد که کلا قیدش رو بزن!:n15:نقل قول:
گذاشتم تو لیستم که تماشا کنم .... امیدوارم شاد کنه منو:n02:نقل قول:
-
اخه باید یکی باشه بپرسه در مقابل دیگری که بخوایم توضیح بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منو کشتین با این شینگکی:n09:
کسایی که انیمه با تم خون و خونریزی دوست دارن، پیشنهاد میشه که انیمه Corpse Party رو ببینن، یه OVA چهار قسمتی هست !
کسایی که بیماری قلبی دارن، اسکرین شات رو نبینن.
محتوای مخفی: اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هرچی درمورد طنز بودن KLK بگم بازم کمه! هر قسمتش خنده دارتر از قسمت قبلشه!:n04: اینو راست میگم و هرکی که این انیمه رو دیده و نظرش به جز اینه لایک نده!:n09: مثل این قسمت 5 که واقعا از بس خندیدم اشک از چشام اومد!:n08:نقل قول:
امیدوارم شاد کنه منو
فک جز انیمه های اول تا سوم این فصل بشه! یکی از چیزهایی که در این مورد یاریش میکنه، اینه که از روی مانگا ساخته نشده! چون بیشتر منتقدا از همین موضوع استفاده میکنن برای کم کردن نمره از انیمه که خداروشکر KLK این مانع رو پشت سر گذاشته!:n09:
ای جان... فقط خوراک داریوشه:n02:! داریوش جان ببینیش!:n01: منم ایشاالله تا چند روز دیگه میبینمش!:n09:نقل قول:
هاااااااااااااا اینم خوبه منو شاد میکنه، البته خیلی چیز خاصی نیست ها :دینقل قول:
لینک ایز موجود برادر؟:n02:
این One piece هم منو گزاشته سرکار، 6 قسمته فیلماش رو دیدم منتها از قسمته 6 اش به بعد مسنکه گزوهش عوض شده دیگه خیلی جالب نیست کلا نقاشیش و کاراکتراش
فکر کن ممکنه کم سن و سال از این ورا رد شه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینکه طنز هست ( از نوع بزرگسال ) شکی درش نیست ولی داستانش نظر منو جلب نکرد ... نمی دونم چرا احساس می کنم داستانش سطحی هست.... بیشتر به طنز بودن تمرکز کرده تا داشتن داستان طنز :n15:نقل قول:
هنوز قسمت 5 اش رو ندیدم که نظر بدم.
نقل قول:
بخاطر همین بهت توصیه کردم که مجموعه اش رو ببینی چون فیلم ها کامل نیست
+
انیماتور ان دو نسخه که دیدی از یک روش جدید استفاده کرده بودند بخاطر همین از لحاظ طراحی فرق داره ( با گروه مجموعه ساز یکی نیستن فیلم سازها )
داستان تمام قسمت هایی هم که دیدی خلاصه بوده ( + فکر کنم 2 3 تا از فیلم ها هم که جزو داستان مانگا نیست )
آره خیلی هم به ترتیب نیستن مثلا فیلم 9 اش بر میگرده به قبل داستان مثلا فیلم 4 یا 5 اش! خوبه حالا دارم یه مقدار هاردم رو خالی میکنم که بگیرم:n02:
سلام
آقا کسی سایتی سراغ نداره که کارتون های قدیمی رو بشه با دوبله فارسی دانلود کرد؟؟!!
بجز راسخون که هم سرعت سرورش پائینه هم اینکه کارتون ها رو با برچسب سایتش زده و تصویرو خرابش کرده..
مرسی
فکر کنم فهمیدم چرا KILL la KILL نظرم رو جلب نکردهنقل قول:
این همان مسئله ای رو داره که seul eater داره و ان هم اینه که شروع داستان نداره ( یعنی یکهویی ادم رو می اندازه وسط داستان ) و بخاطر همین اصلا ارتباط کارکتر ها رو ادم درک نمی کنه.
الان یکم جلو رفته داره داستان عمق پیدا می کنه.
پ ن:
این قسمت 4 منو یاد 10-20 تا فیلم مختلف انداخت :n02:
این قسمت 9 همان که حالت سه بعدی داره نیست؟( یا ان یکی هست که z داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
اگر باشه ان تکنیکش کاملا جدید هست ... توی توضحیاتش هم دیدم از ان محدوده رو پوشش میده
دوبله فارسی سخت گیر میاد ( چون ان موقع خیلی محدودیت بوده + کسی هم ان موقع مثل الان دنبال ضبط کردنشون نبوده که بعدا داشته باشه )نقل قول:
البته اگر اسم های اصلی شون رو داشته باشی می تونی نسخه زبانی اینگیسی و یا اصلی شون رو پیدا کنی ( مثلا فوتبالیست ها و.... )
پ ن:
البته فوتبالیست ها کارتون نیست ، انیمه است
یکم بین کارتون ها و انیمه ها فرق هست:n06:
باز سوت و کور شد:n23:
از دریای ابی
تا اسمان پر ستاره
یک بحث پیدا کنید انجام بدیم خوب:n02:
:n02::n02::n02: یکمی از انیمه شینگکی حرف بزنیم! چطوره؟:n09::n02:نقل قول:
یک بحث پیدا کنید انجام بدیم خوب:n02:
بدون شرح::n02:نقل قول:
جدی :
فصل دوم قراره بدن؟؟؟
پ ن:
موضوع بعدی:n09:
بابا من از اون عکس ها ندارم که بزارم! منبعش رو به ما هم میدید احیانا؟:n09:
آره! 3 سال دیگه!
کی KLK رو دیده؟:n18::n02:
این شینگکی رو میگید من یاد سنگکی میافتم :دی
میگم یه ova معروف کردید خون داشت :دی اونو لینک خوب و خوشمزه سراغ دارید بدید؟
اینم برای موضوع:
سایتی سراغ دارید که بر حسب reality و این چیزا انیمه ها رو دسته بندی کرده باشه؟ یعنی یه لیست انیمه های بزرگسال و چیزایی که خیلی تخیلی نباشن رو داشته باشه.
درودنقل قول:
من سه اپیزود از 4 اپیزود اونو دارم . ولی اپیزود دوم رو ندارم :n02: لینک ها 150 مگابایتی هستن .
لینکها رو همین الان روی مدیافایر آپلود کردم و براتون ارسال میکنم . اگه خواستین دانلود کنین .
انیمه ای سراغ دارین که داستانش حالت طبیعی و واقعی داشته باشه و مربوط به جن و پری و روح و شیطان نباشه و مثل دنیای واقعی باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر انیمه هایی با این موضوع میاد بیرون که آدم خسته میشه . عشق و عاشقی هم نباشه . کلا دنبال یک چیز متفاوت میگردم که خوب جذبش بشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از کمدی خوشت میاد ، انیمه زیر رو حتما ببین .نقل قول:
Danshi Koukousei no Nichijou یا Daily Lives of Highschiool Boys که موضوعش از اسمش معلومه .
درود
زیاد با ژنر کمدی مونه خوبی ندارم . حتی فیلم های کمدی که دیدم به اندازه انگشت های دو دست نمیرسه :n02:
میگم که میخوام یک چیز متفاوت و جدی تر باشه .
دستت درد نکنه بهزاد جان
اونا رو دارم میگیرم:n16:
میگم این one piece همش دوبله انگلیسی هم داره سریالش؟
تو یه سایت پیدا کردم 50 قسمتش رو دوبله انگلیسی گذاشته ولی نمیدونم بقیشم هست یا نه:n13:
با سلام به دوستان
من انیمه زیاد دوست دارم در صورتی که تو سبک کارهای میازاکی باشه ، اگه انیمه ای تو این سبک سراغ دارید ( داستان جالب ) واسم معرفی کنید
ممنون
potplayer به همراه ctrl+Eنقل قول:
:n05:
دو نفر رو فعلا حساب کن تا ببینیم کس دیگری هست یا نه:n02:
خیلی باحال بود:n08:نقل قول:
بیشتر سایت هایی که معرفی و نقد انیمه هارو زدن تگ هارو گذاشتن - باید وقت بزاری یاد بگیری ، ( راه در رو نداره :n09:)
وقتی یاد بگیری کلی اینمه های بزرگسال غیر تخیلی گیرت میاد. :n06:
از خوش شانسی من یکی دارم که مال خود این فصل است:n11:نقل قول:
Non Non Biyori
بهت بگم طبیعی خالص هست بعدا نیای بگی این چیه:n09:
یکم بازترش کن ( بالایی کمدی نیست ولی جدی هم فکر نمی کنم به ان سبک بزرگسال باشه - بهتر بگو ببینم چی می خوای...:n13:نقل قول:
میازاکی معروف:n05:نقل قول:
راستش میازاکی تو حوزه های مختلفی وارد شده - نمی دونم چی رو سبک معرفی می کنی، ولی بزار باسه شروع چک کنم اینهارو دیدی یا نه؟:n15:
Toaru Hikuushi e no Tsuioku
Hoshi wo Ou Kodomo
Guskou Budori no Denki (2012)
Kotonoha no Niwa
Kokurikozaka kara
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
می گم می خوای همش فیلم باشه یا مجموعه تلویزیونی هم قبوله؟:n13:
پوزش - بهتر از این به ذهنم نرسید چون زیاد باز نکردی....
وای خدا... یعنی میشه؟ دو نفر؟:n04::n02: بابا یکم برید تو فروم های مردم ببینید دارن خودشون رو واسه قسمت جدیدش میکشن ولی اینجا...:n22:نقل قول:
دو نفر رو فعلا حساب کن تا ببینیم کس دیگری هست یا نه:n02:
یکم بازترش کن ( بالایی کمدی نیست ولی جدی هم فکر نمی کنم به ان سبک بزرگسال باشه - بهتر بگو ببینم چی می خوای... :n13:
انیمه Black Lagoon رو دیدین ؟! :n02: اگه ندیدین توصیه میکنم حتما ببینید . من دنبال انیمه ای هستم که توی همین مایه ها باشه .
البته اگه مقداری کمدی و رمانس داشت مشکلی نداره . ولی نمیخوام کل داستان انیمه کمدی یا رمانس باشه .
انیمه Mugen no Juunin هم خوب بود ولی به خوبی Black Lagoon نیست :n02:
اگه مورد اینطوری سراغ ندارین , توی انیمه های Seinen چند تا خوبش رو معرفی کنین . :n01:
ممنون. :n16:
[QUOTE=B3HZ@D;7981485]درود
من سه اپیزود از 4 اپیزود اونو دارم . ولی اپیزود دوم رو ندارم :n02: لینک ها 150 مگابایتی هستن .
لینکها رو همین الان روی مدیافایر آپلود کردم و براتون ارسال میکنم . اگه خواستین دانلود کنین .
انیمه ای سراغ دارین که داستانش حالت طبیعی و واقعی داشته باشه و مربوط به جن و پری و روح و شیطان نباشه و مثل دنیای واقعی باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر انیمه هایی با این موضوع میاد بیرون که آدم خسته میشه . عشق و عاشقی هم نباشه . کلا دنبال یک چیز متفاوت میگردم که خوب جذبش بشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
afro samurai به کارت میاد برادر؟:n02: انیمه هایی که من دیدم همشون یه نمه تخیل و ... داشتن چیزی که ساده باشه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه -یه مقدار به واقعیت نزدیک باشه عنصر رومنسش میزنه بالا از اون ور:n02:
این corpse party چرا این جوری بود؟ من 10 دقیقه بیشتر تحمل نکردم ببینم خیلی ساکن و بی تحرک بود:n02:4-5 نفر یه جا نشسته بودن حرف میزدن فقط! بهتر میشه؟ من همونو 3-4 روز پیش دیدم تا مرز شیفت دیلتش هم رفتم:n09:
++++++++++++++++++++++++++++++
ای بابا چرا اینا عنصر تنبلی رو در نظر نمیگیرن:n09: چه کاریه خوب آدم همه چی رو که نباید یاد بگیره:n02:نقل قول:
خیلی باحال بود:n08:
بیشتر سایت هایی که معرفی و نقد انیمه هارو زدن تگ هارو گذاشتن - باید وقت بزاری یاد بگیری ، ( راه در رو نداره :n09:)
وقتی یاد بگیری کلی اینمه های بزرگسال غیر تخیلی گیرت میاد. :n06:
همون میشینم bobs burger میبینم اصلا تارک دنیای انیمه میشم:n02:
داداش مرسی ، راستش هیچ کدوم از اونایی که گفتی رو ندیدم ، بیشتر دوست دارم مثل این انیمه ها باشن : قلعه ی هاول ، مونونوکه ، شهر اوراح . . .نقل قول:
مرد حسابی مگه چند نفر اینجا هستن که انتظار لشگر داری:n02:نقل قول:
اینا که عادی نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منو اذیت می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من Black Lagoon رو تو لیستم گذاشتم ولی اول مانگاش رو می بینم بعد می رم سراغ انیمه اش.
Mugen no Juunin اگر حالت تاریخی داره سبک من نیست ( یکی دو تا دیگر هم دیدم ولی نچسبیده بهم :n15:)
باسه موارد مشابه Black Lagoon اینارو یک چک بکن ( گرچه چند تا مافوق طبیعی هم توش هست - سریع برداشتم )
Cowboy Bebop
Phantom: The Animation
Canaan
Speed Grapher
Trigun
Devil May Cry
Ghost in the Shell
Texhnolyze
[QUOTE=DaRiOuShJh;7989803]تنبلی هم حدی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این موردی که Arrowtic گذاشت رو چک کردی؟ منظورت مشابه اینهاست؟ یا چیزی متفاوت تر از این؟:n01:
ببین اینها نظرت رو جلب می کنه؟نقل قول:
Hoshi wo Ou Kodomo
Fractale
Giniro no Kami no Agito
Kaze wo Mita Shounen
Momo e no Tegami
Natsume Yuujinchou
مثل اینکه جمعه شب ها ارواح و اموات باید یه حالی به این تاپیک بدن!:n02:
اوهایو برادر...:n02: حداقل 20 نفر باید باشن یا نه؟ یعنی فقط 2 نفر؟ این عدالته؟:n02:نقل قول:
مرد حسابی مگه چند نفر اینجا هستن که انتظار لشگر داری:n02:
راستی، نظرتون درمورد انیمه Mardock Scramble چیه؟ کسی دیده؟
سلام دوستان.
من یه چند وقتیه افتادم تو کار انیمه.
انیمه های بلند مثل وان پیس و ناروتو و بلیچ رو دارم میبینم.(البته بلیچ رو هنوز شروع نکردم)
انیمه های کوتاه هم یه چندتایی دیدم ولی از حمله به تایتان ها خیلی خوشم اومده. میخواستم یه انیمه معرفی کنین که هیجان همین انیمه رو داشته باشه و داستانش هم متفاوت باشه.
راستی فصل 2 حمله به تایتان ها ساخته میشه درسته؟ اونوقت کی؟
one piece رو بالاخره شروع کردم به دیدن :دی
قسمته 60 ایناشم
یه مقدار بعضی اوقات خسته کننده میشه این قدر وسطه جنگ مشیشینن حرف میزنن و .. ولی کلیتش جالبه
خوبیش اینه که کوتاهه هر قسمت 15 دقیقه ایناس
فکر نمی کنم اینورا روح هم پیدا یشهنقل قول:
20 نقر هستن و این دو نفر عدالت کامل :n07:
این انیمه رو من دیدم
اول از همه نه خانوادگی هست نه مناسب زیر جوان ،بزرگسال:3:
داستانش خیلی پیچیده است با خشونت و ... زیاد و گفتگوهای طولانی ولی اگر ادم مناسبش ببینه داستان خوبی داره .
تیتان تصمیم به ساختش هست ولی هنوز مانگاش انقدر جلو نرفته ... اخرین خبرهای من پیش بینی سال اینده حداقل هست.:n15:نقل قول:
death note رو پس ببین:n02:
تاپیکش تو بخش هست.:n06:
[QUOTE]نقل قول:
شرمنده دیر جواب میدم ... یادم نبود سر بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Black Lagoon بگم که در مورد جن و پری نیست . همین کفایت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت لیست هم ممنون . اینطوری بهتر میشه بررسی کرد و دستمون هم بازتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته خوب این لیست حضور Devil May Cry بود که اصلا نمیدونستم انیمه هم داره :n19: . هر چند این علاقه بیشتر به خاطر پیش زمینه ای است که از بازی اون دارم :n02:
و از همه مهمتر دلیل این که اقدام به پاسخ کردم , اون نقل قول آخری بود که از من گرفتین که نمیدونم کی و چه موقع من همچین صحبتی کردم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط B3HZ@D
ای بابا چرا اینا عنصر تنبلی رو در نظر نمیگیرن :n09: چه کاریه خوب آدم همه چی رو که نباید یاد بگیره:n02:
همون میشینم bobs burger میبینم اصلا تارک دنیای انیمه میشم:n02:
دقیقا نمونه بارز حرف توی دهن آدم گذاشتنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تاپیک بدجوری خاک گرفته:n24: بیام یه آب و جارویی بکنم تا دیگه ایشاالله خاکی چیزی نبینیم...
خوب بریم سراغ انیمههای فصل زمستان (لیست به ترتیب حروف)
محتوای مخفی: Winter 2014 Anime Part I
در آخر تمام حرفهایی که زدم نظر شخصی منه.... نه قراره عمومیت داشته باشه و نه Factه.
اگه دیدین که یه خرده کلمات طنزی توی صحبتام به کار بردم، فقط به خاطر اینکه وقتی دارین متن رو میخونین احساس خستگی نکنید! حالا نمیدونم چقدر تونستم موفق باشم.
همه ی مطالب بالا و مطالب آینده رو خودم و یکی از رفقا جمع آوری کردیم و نوشتیم.
اینا تقریبا نصفه انیمه های فصل زمستونه! نصفه دیگه هنوز مونده. به محض آماده شدن در تاپیک قرار گرفته خواهد شد!
تمام حرفهایی که زدم نظر شخصی منه.... نه قراره عمومیت داشته باشه و نه Factه.با این قسمت، 15 انیمه دیگه میمونه که در روز های آتی مشاهده خواهید کرد!
اگه دیدین که کلمات طنزی توی صحبتام به کار بردم، فقط به خاطر اینکه وقتی دارین متن رو میخونین احساس خستگی نکنید! حالا نمیدونم چقدر تونستم موفق باشم.
همه ی این مطالب و مطالب آینده رو خودم و یکی از رفقا جمع آوری کردیم و نوشتیم.
محتوای مخفی: Winter 2014 Anime Part II
دریغ از یه نظر. دریغ از یه تکون.:n02:
تمام حرفهایی که زدم نظر شخصی منه.... نه قراره عمومیت داشته باشه و نه Factه.
اگه دیدین که کلمات طنزی توی صحبتام به کار بردم، فقط به خاطر اینکه وقتی دارین متن رو میخونین احساس خستگی نکنید! حالا نمیدونم چقدر تونستم موفق باشم.
همه ی این مطالب و مطالب آینده رو خودم و یکی از رفقا جمع آوری کردیم و نوشتیم.محتوای مخفی: Winter 2014 Anime Final Part
:11:
خیلی وقت بود اینورا نیومده بودم
[QUOTE=B3HZ@D;8005305]نقل قول:
شرمنده دیر جواب میدم ... یادم نبود سر بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Black Lagoon بگم که در مورد جن و پری نیست . همین کفایت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت لیست هم ممنون . اینطوری بهتر میشه بررسی کرد و دستمون هم بازتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته خوب این لیست حضور Devil May Cry بود که اصلا نمیدونستم انیمه هم داره :n19: . هر چند این علاقه بیشتر به خاطر پیش زمینه ای است که از بازی اون دارم :n02:
و از همه مهمتر دلیل این که اقدام به پاسخ کردم , اون نقل قول آخری بود که از من گرفتین که نمیدونم کی و چه موقع من همچین صحبتی کردم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا نمونه بارز حرف توی دهن آدم گذاشتنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04:
باور کن من نقل قول یکی دیگر رو گرفتم ... همش زیر سر این داریوش است:n09:
نقل قول:نقل قول:من همیشه حسرت به دل این جور معرفی هارو می کردم .... همه چی توش پیدا میشه ... از خلاصه گرفته تا سابقه و نظر شخصی:n05:نقل قول:
با این معرفی شما من دیگر اینجا هیچکاره شدم رفت:n02:
کار من در مقابل کار شما مثل داشتن ساندویچی در مقابل رستوران 5 ستاره:n07:
کسی خواست چارت فشرده این فصل زمستان 2013-2014 رو داشته باشه لینکش رو گذاشتم::n01:
با معرفی شما فعلا من اینارو برداشتم که تست کنم ببینم چطوره :
HAMATORA
Inari, Konkon, Koi Iroha
Go!Go! 575
Mahou Sensou
Mikakunin de Shinkoukei
Neppu Kairiku Bushi Road
Nisekoi من مانگاش رو دیدم خیلی خنده بوده:n08:
Nobunaga the Fool چپتر زیاد ازش ندیدم .... نمی دونم می خوان چی کار کنن:n15:
Noragami
Pupa رو شنیدم داستان خوبی داره
Seitokai Yakuindomo 2
Toaru Hikuushi e no Koiuta
Tonari no Seki-kun
Wake Up Girls
Witch Craft Works
خیلی شد... مگه نه:n02:
پ ن:
بار دوم هست دارم Certain Pilot تو عنوان ها می بینم.:n07:
سلام بر اساتید انیمه انجمن /
دوستان من میخوام برای اولین بار انیمه ببینم //
از اونجایی که اولین بار خیلی مهمه و زمینه ساز دفعات بعدی هست : دی
میخواستم یک انیمه خوب پر هیجان و البته با تعداد قسمت های هرچه کمتر بهتر معرفی کنید لطفا انیمه ای که معرفی میکنید نسخه فول اچدی هم داشته باشه // راستی دفترچه مرگ چرا نسخه اچدی نداره ؟؟؟
Death Note چون قدیمیه(2006) فکر کنم HD نداره .نقل قول:
ولی همون Death Note رو ببین شما به نظرم . برای ورود به وادی انیمه محشره . برای کسایی که انیمه بین نیستن هم پیشنهاد میشه و کلا هر کسی باید ببینش به نظرم . 37 قسمتم بیشتر نیست .
Fullmetal Alchemist : Brotherhood و Code Geass هم هستن که من پیشنهاد میکنم برای شروع . البته به نظرم به دث نوت نمی رسن .
یه مینی معرفی کنم این سه تا و داستانشونو شما خودت انتخاب کن :
Fullmetal Alchemist : Brotherhood : دو داداش هستن به نام های آلفونسو و ادوارد که در دوران طفولیت پدرشون ولشون کرده و با مادرشون زندگی کردن . مادرشون فوت می کنه و اینا میرن تو کار حرفه پدر که کیمیاگری بوده تا مادرشونو زنده کنن . ولی نقششون درست پیش نمیره و ادوارد یه پاشو از دست میده و آلفونسو کل بدنشو . ادوارد برای نجات برادرش یه دستش رو هم میده و در عوض روح برادرشو وارد یک شوالیه فلزی(همین دکوریا : دی) میکنه . حالا این دو تا برادر دنبال سنگ کیمیا هستن تا باهاش بدنشون رو به حالت نرمال برگردونن . داستانش ساده به نظر میاد ولی به تدریج فوق العاده پیچیده و زیبا میشه و کلی Twist توش به وجود میاد . یه فصل 64 قسمتیه .
Code Geass : در آینده نزدیک اتفاق میفته(یعنی روبات وجود داره) . انگلیس بخش اعظم جهان از جمله ژاپن که ازش به عنوان منطقه 11 یاد میشه رو گرفته . یه پسری به نام لولوش (Lelouch) که انگلیسی هست با دختری مرموز به نام C.C آشنا میشه و به واسطه اون قدرتی به نام Geass (به عنوان قدرت شاهانه ترجمه شده) رو به دست میاره . Geass لولوش در چشمش قرار داره و به این شکل هست که به چشم هر کسی که نگاه کنه و بهش دستور بده اون شخص هر کاری که لولوش ازش بخواد رو انجام میده .(البته روی هر کسی یه بار کار می کنه) . سر همین موضوع به دلایلی که در طول داستان مشخص میشه ، لولوش یک گروه جنگجو رو فرماندهی می کنه تا ژاپن رو آزاد کنه . اینم داستانش حرف نداره و 2 فصل هر کدوم 25 قسمتیه . فصل اول برای خیلیا سخته دیدنش ولی توی فصل دو داستان توی اوج خودش میره . بسیار داستانش به دث نوت شبیهه .
Death Note : پسری به نام یاگامی لایت یه دفترچه پیدا میکنه که اسم هر کسیو توش بنویسه میمیره . تصمیم میگیره به وسیله این دفترچه مرگ دنیایی پاک و بدون جرم بسازه و خودش نقش خدای اون رو داشته باشه . از طرفی کارآگاهی معروف به نام L (کسی اسم واقعی و قیافشو نمی دونه) به دنبال لایت ـه .
ویژگی اصلی این دو تا آخری ، اینه که نقش اصلیشون اصلا یک Hero نیست . لولوش رو میشه یه Anti-Hero دونست . ولی سر لایت اختلاف نظره . یه عده اون رو Anti-Hero و عده ای اون رو Anti-Villain میدونن .(من هر دوشونو آنتی هیرو میدونم)
نظر نهایی من روی همون دث نوته . HD مهم نیست ، داستانه که مهمه !