از صحنه آخرش زیاد خوشم نیومد خیلی وحشیانه بود .. حالا پس فردا هر کی میخواد یکی رو بکشه از فیلم تقلید میکنه برمیداره با یه سیخ کبابی
طرفش رو میکشه :n04:
Printable View
از صحنه آخرش زیاد خوشم نیومد خیلی وحشیانه بود .. حالا پس فردا هر کی میخواد یکی رو بکشه از فیلم تقلید میکنه برمیداره با یه سیخ کبابی
طرفش رو میکشه :n04:
این صحنه آخر یاد یه تیکه از خنده بازار افتادم خیلی جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16:نقل قول:
ایشالا از این سیخا باشه برا زن و بچه سرگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربوط به چیه؟نقل قول:
چرا خون نیومد؟ انگار سیخو تو بادکنک فرو کرد :n02:
مربوط به همین سریاله دیگهنقل قول:
مربوط به قسمت تو ترکیه س:n12:
احتمالا میره طرف جنوب که قاچاقی فرار کنهنقل قول:
پایین پوستره که نوشته هوش سیاه 2نقل قول:
همون دیگه....
نزدیک اینه که فرار کنه اون پشت پوستر عکس کشتی رو ببین و همراه با تغییر قیافه
اونجا شبیه جنوبه؟:n02:نقل قول:
آره دیگه از نظر اینکه پشتت کشتی بود میگم:n02:
یعنی اینا توی کرج باغ داشتن و وقتی پلیسا رفتن خونشون برای بازجویی خانوادش به پلیس نگفته بودن؟
واقعا سوتی توی این چند قسمت اخیر بیداد میکنه....متاسفم برای آقای آب پرور.
حداقل خود خانوادش نرفتن یه سر به ویلاشون بزنن
مگه هرکجا کشتی بود جنوبه؟؟:n02:نقل قول:
عکسو زوم کن بالای عکس پرچم ترکیه س رو قایق ها هم ترکی نوشته:n07:
من یعنی کشته مرده این خانواده سرهنگم :دی
دختر سرهنگ میگه استرس دارم واسه گرفتن کارنامه... یعنی مدرسه اش رو تموم کرده .. بعد سرهنگ بر میگرده میگه... بریم که خواهرت میخواد صبح زود بیدار شه:دی انگار 6 صبح میرن کارنامه بگیرن :|
به اونجاش توجه نکردم:n02:
زیاد زوم نکردم خوب دیگه هر جا کشتی باشه طبیعی که ذهن آدم میره طرف جنوب فکرشو نکرده بودم رفته بود باشه ترکیه
اینا میخواستن فیلم رو به آمریکا و انگلیس ربطش بدن :-؟ :n15:
بعد دیدن که از این به بعد بعضی مسائل رو باید به ترکیه هم ربط بدن ( بخاطر وقایع اخیر ) .. الان اینا میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن .. و تروریست ها و تشکل های هرمی رو وصل کنن به ترکیه ... ( توجه مینمویین؟؟):n24:
این یه حدس:3:
حدس بعدی هم اینه که... اصلا این کامی راس هرم باشه :39::n19:
کسی میتونه بگه هدفش از ه*ک بورس چی بود؟چطور تو حساب شرکته پول واریز شد و چطور خالی شد؟ :n13:
انصافا این سیخه خیلی تابلو بود. ادم میخواد سیخ کبابو تو گوجه هم فرو کنه یه زوری میزنه. این همچین راحت از روی شال و روسری زارت فروکرد تو گردن دختره. :دی به نظر خودم سیخ کباب تحت هیچ شرایطی الت قتاله نمیشه :دی
نقل قول:
يعني چي الت قتاله نيست ....با پيچ گوشتي هم ميشه ادم كشت اين كه سيخ كبابه ...از اون ايراد الكي هاست ها ...ولي ميتونستن يه كار كنن كه طبيعي تر به نظر بياد
به نظر من حرف کاربر mohsen_gh1991 یکم منطقیه شما برو یک سیخ کبابی بردا گوشت که هیچ گوجه هم میخوای توش رد کنی گیر و دارنقل قول:
داره تا میره توش به نظر من یکم این صحنه آخر رو اغراق کردند :n04:
میگم همه اومدین از او ن سیخه گفتینا! یکم نرفتین تو این قسمت بعضی جاهاشو حرف بزنید . فقط یه چند نفر D:
منم تعجب کردم خیلی راحت فرو کرد! :n04: :بهمن
معلومه با این راحت رد شدن از روسری رد کرد ! :n09:
اون حمله سایبریش باحال بود. همه جا نوشت CLONER :n02:
بعدشم معلوم شد دانلود آفلاین داره و فکر کنم با adsl یا dial up به نت وصل میشه و میزنه تو نت با سرعت فرا صوتی! :n02:
دیشب باید میومدم یکم تحلیل میکردم که نتونستم الان یکم یادم رفته چطوریا بود این قسمته :n02:
در ضمن سرگرده گفت پول جا به جا نشده؟ یا پول رو انتقال ندادن؟ :n13: پس چیکار کرد؟!
داره یادم میاد : دی
کامران هم مخه ها با گوشی زنگ زد به دوست ایمان آدرس باغشون رو گرفت. انگار میدونسته باغ دارن! :n09:
بعدشم انگار بابک دوست یا نامزد الهام بوده؟ :n02: تو گوشیش که فکر کنم عکس بابک بود؟
حالا باید دوباره این قسمتو ببینم یه جاشو باید ببینم فک کنم سوتی بود یا من اشتب دیدم که یه چکی کنم معلوم میشه :n02:
با اینترنت ماهواری دانلود افلاین داشتنقل قول:
مگه من یه چی دیگه گفتم؟! :n13:نقل قول:
با دیال آپ کانک شد دانلودشو از ماهواره ای میکرد که قابل پیگیری نباشه
میخاد خودش را به بالا دستی هاش دوباره ثابت کنه برای همین و بسنقل قول:
نشون به اون نشون که وقتی با سهراب تو اسکایب چت میکرد از سهراب اطلاعات میخاست که اونم از جواب دادن به کارمان طفره میرفت
رفقا دیروز با کیکاووس یاکیده که قرار بود رو صفحش بیاد کسی حرف زد؟اصلا چی شد کلا؟
دوستان یه تعداد از سوال و جوابا رو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به همگی دوستان، من کیکاووس یاکیده هستم، از الان مشغول پاسخ گویی به پرسش های شما دوستان.
سلام آقای یاکیده
من دو تا سوال داشتم یکی اینکه کتاب های شعرتون رو چطوری میشه تهیه کرد؟ توی اینترنت هم گذاشتین؟
سوال دوم اینکه شما اینقدر هنرمند هستین چرا کمتر در تلویزیون و سینما و دوبله قعالیت دارین؟
کیکاووس:
1- از طریق نشر قطره، اما تو اینترنت نیست.
2- به امید خدا بعد از این
ببخشید میشه از آقای یاکیده سوال بپرسیم ولی درباره ی فیلم نباشه!
من میخواستم بدونم ایشون هنوزم شعر میگن؟
کیکاووس: بله چند تا از کارهای جدیدم در صفحم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید از این به بعد طرفدارای شما چجوری میتونند از اخبار و کارای جدید شما مطلع بشند؟آیا بجز فیسبوک سایت شخصی یا اختصاصی ندارید؟
جز فیسبوک خیر
من معمولا از برنامه های صدا سیما و اصلا خوشم نمیاد و هیچ علاقه ای هم ندارم بجز فوتبال ولی مجموعه خیلی قشنگ هوش سیاه 1 رو که دنبال میکردم و بعدش هوش سیاه 2 با تنها بازیگر حرفه ای آقای یاکیده مجذوب این سریال شدم و به عشق خودشون این مجموعه رو دنبال میکنم از بس که حرفه ای بازی میکنن مثل بازیگرای درجه یک هالیوود حتی بیشتر که واقعا کارشون ستودنیه , فقط یه خواهش از آقای یاکیده داشتم اونم اینه که تو آینده یه برنامه ای واسه طرفداراشون بذارن که ما بتونیم از نزدیک ملاقاتشون کنیم. من به شخصه که خیلی دوست دارم همچین برنامه ای پیش بیاد. خیلی ممنون آقای یاکیده
من هم امیدوارم که شرایطی پیش بیاد که این اتفاق بیفته:)
چی شد که این کار را پذیرفتید؟خیلی با کارهای دیگرتان تفاوت داره،البته بی شک خوب از عهده اش برآمدید. چقدر برای اجرای این نقش به ویژه صحنه های پر حرکت و به اصطلاح اکشنش تمرین داشتید و در پایان بازی در این نقش ایا تاثیری در زندگی شخصی شما داشته واگر آری چه اندازه. پیشاپیش برای پاسخ ها سپاسگزارم
آقای نوید فرهمرزی
گریمور کار جدی ترین عامل برای پذیرفتن این نقش از طرف من بود
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کیکاووس یاکیده ی عزیز ... با تشکر از بازی فوق العاده عالی و قدرت مند شما من خواستم لطف کنین و به سوالات من جواب بدید : 1 - آیا شما دوره ی بازیگری دیده اید و یا این که رشته ی تحصیلی تون مرتبط با بازیگری بوده است ؟ اگر دوره دیده اید نزد کدام اساتید ؟ 2 - با توجه به نقشی که در این سریال بازی می کنید برام جالبه بدونم که خطرناک ترین شیطنت شما در دوران نوجوانی یا دانشگاه چه بوده است ؟ 3 - تا چه مقدار در کار از بداهه گویی استفاده می کردید ؟ آیا سکانس یا دیالوگی بوده که خود شما پیشنهاد داده باشید ؟ ممنون از بزرگواری شما هنرمند بزرگ .
1-خیر! من تا گلاب پاچ بیشتر نخوندم.
2- روم نمیشه بگم
3- هرگز
4- پیشنهاد دادم به ندرت قبول شد.
موفق باشيد.مي خواستم بدونم شما كدوم كاراكتر سريال رو بيشتر دوست داريد؟
البته به جز جمشيد كاظمي!
حسین یاری "سرگرد"
1.چرا به بازیگری روی آوردید و چرا یک نقش اصلی (کامران) رو قبول کردید؟
2.آیا شما برای این سریال تمرینات خاصی از نظر آمادگی بدنی دیدی یا بدل داشتید؟
3.بنظرتون شخصیتتون تو سریال هوش سیاه1 بهتر بوده یا 2؟
4.اگر هوش سیاه3 ساخته شود در آن بازی میکنید؟
5.آیا بازیگری را ادامه خواهید داد یا سرودن شعر و یا دوبلوری را ادامه میدهید؟
در آخر هم از هنرنماییتون ممنونم و اینکه امشب جوابمون رو میخواید بدین.
1- معذرت میخوام:)
2- تعداد زیادی ازپلان ها رو خودم بودم و فقط دو پلان بدل داشتم، ولی طراحی اتفاقات با دوستان بدلکار بوده
3- این ها مکمل هم بوده اند، خیلی فرقی نداره
4- اگه جواب بدم میفهمید آخر قصه چی شده:)
5- به امید خدا و با حمایت شما دوستان تمام موارد را
من تو يه وبى خوندم شما قرار البومى به اسم خيام منتشر كنيد.اكر حقيقت داره مى خواستم كمى راجع بهش توضيح بدين.ممنون از هنرمند واقعى محبوب ما.
به زودی قراره توسط موسسه رسانه های تصویری متشر بشه، ممنون از حمایت شما
جناب ميشه لطفا اسم مجموعه شعرهاتون رو بگين؟
و اينكه بازيگرى واستون جذابيت بيشترى داره يا گويندگى/دوبلورى/ و يا شعر و شاعرى...؟
شخصيت واقعيتون تا چه اندازه از كامران فاصله داره،به همون اندازه باهوش و جدى و خونسرد هستين؟؟
1-کولی، پیراهن تنگ یک خواب بلند، بانو و آخرین کولی سایه فروش انتشارات قطره
2- وقتی روح نا آرامی داشته باشی، هیچ وقت یک کار نمیتونه برات جذاب باشه
3- این رو باید دیگران بگن ولی بیشتر میگن که باهوش و جدی هستم ولی من آدم عوام فریبی هستم! :)
بزرگترین هدفتوت چیه در زندگی ؟؟!!
رسیدن به آرامش
سلام اقای یاکیده تبریک بابت بازی زیبا وجذابتان وهمین طور صدا ی واقعا ارامش بخشتان ببخشید یه سوالی داشتم چرا شما هیچ وقت مصاحبه نمیکنید ؟ ویه سوال دیگه اینکه چرا زیاد بازی نمیکنید درصورتی که واقعا بازیتون حرف نداره وتک ؟
مصاحبه نمی کنم چون حرفی واسه گفتن ندارم، چشم از این به بعد زیاد بازی می کنم
(agha chera polisa en ghad sari hame chi mifaman?man dg delam raft kamrano gerftan(b khoda polisa en ghad nabeghe nistan
اینو از آقای آبپرو بپرسید!:)
هوش سیاه 3 هم میسازن؟
از ما نمیتونید حرف بکشید :)
با سلام خدمت بازیگر محبوب من، سوال اول بنده ، در مورد چرایی قبول یک شخصیت اکشن و خرابکار در مقابل شخصیت واقعی شماست، کیکاووس پاکیده یک شاعره و نویسنده کتاب و دوبلور ، چرا میاد یه شخصیت جنجالی و خرابکارانه رو قبول میکنه،آخه هیچ نزدیکی بین کیکاووس و کامران نیست، قابل درک نیست !؟ و آیا کامران لطمه ای به کیکاووس نمیزنه ؟ - صدای خودتون رو کنترل میکنین؟ یعنی تغییری در صدا هست؟ آخه دوبله های پیشین شما صداش فرق میکرد . 3: و چرا شما رو در عرصه سینما و تلویزیون کمتر میبینم ؟ . و سوال آخر ، که دوست دارم قاطع جواب بدین ، آیا دوست داشتین واقعا هوش سیاه میبودین با این ضریب هوشی بالا ؟ به جای شعر و هنر ؟ . سپاس ....
1- با شما موافقم، ولی بازیگری یعنی تجربه ی زندگی متفاوت ازآن چه تجربه می کنید، و هر چقدر از واقعیت شما دورتر باشه نشانگر توانایی شما در بازیگری است، اگر مقوبل افتاده خوشحالم.
2-هرگز، کامران وجه پنهان شده ی کیاووس است
3- سعی می کنم در سطح اکتم از صدام استفاده کنم
4- برای این که حمایت شما کم بوده!
5- هیچ چیز رو برای همیشه دوست ندارم...
salam ..mamnun az inke baz maro ba seda v sima ashti dadin ...khaste nabashin ..ye soal dar zamine duble dashtam.. chejuri mishe b donyaye duble rah peyda kard ? aya mahdudyate seni ham dare ? mamnun va baz ham mamnun ...
تا جایی که خبر دارم محدودیت سنی و تحصیلی داره، به انجمن گویندگان و سرپرستان فیلم مراجعه کنید
با سلام و خسته نباشید اون هم از نوع خیــــــــــــلی زیــــــــــــاد و ممنون از اینکه وقت می زارید و به سوالای عجیب غریب ما جواب میدید 1_ می خواستم بپرسم تا حالا هیچ وقت نقشی توی فیلمی یا سریالی بوده که خیلی دوست داشتید شما اون رو ایفا می کردید؟ 2_الان در زمینه بازیگری چه کار/کارهای جدیدی رو شروع کردید؟ در زمینه دوبله چی؟ بازم ممنون از لطفتون
1- بله، دوست داشتم حملت رو برای کزینوتزوف بازی کنم
2- هیچ کدوم و هیچ فعالیتی ندارم
salam aghaye yakideh mikhastam azatoon baraye bazye besyar alitoono tashakor konam,vaghean bi nazire man ke ba har bar didan lezat mibaram.mikhastam beporsam chy shod az doobleh varede ardeye bazigary shodid?
من از تاتر رفتم دوبله و از دوبله دوباره اومدم بازیگری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای یاکیده شما بدن فوق العاده ای دارین چقدر ورزش می کنید؟؟
اگر حالم خوب باشه هفته ای شش جلسه
سلام این قسمت عالییییییییییی بودین!!!!خصوصا تو نوع کشتن خواهر ایمان!
خواستم بدونم چرا تو برنامه های زنده تلویزیونی حضور ندارید؟؟؟؟؟؟
تور خدا معاف بفرمایید!
سلام آقای یاکیده ی عزیز.واقعا صداتون حرف نداره و خیلی قشنگه و همینطور شعر هاتون هم خیلی زیباست.بازی کردن شما هم در سریال هوش سیاه خیلی عالیه.فقط امیدوارم هر چه زودتر آلبومتون رو با اشعار خیام منتشر بشه.راستی فیلم عقاب صحرا که بازی کردین میشه یکم در موردش توضیح بدین؟ممنون.با آرزوی بهترین ها برای شما همیشه موفق باشین.
خیام به زودی تو همین روز ها منتشر میشه
عقاب صحرا هم تو پاییز اکران میشه
ye soale digeh rasty,aghaye yekideh naghshe kamran ba inke manfy hast vali ye joorayee doost dashtany hast,hadeghal man injoory fekr mikonam,aya makhsoosan in etefagh oftad ke ba in ke naghsh manfiyeh doostdashtany basheh ?
این که شما چرا اون رو دوست دارید رو شما باید پاسخ بدید، همه ی آدما اگر دقیق نگاه کنید دوست داشتنی هستند
میتونم بپرسم اطلاعات خودتون در کامپیوتر در چه حد هست?
چرا میخواهید آدم رو ضایع کنید؟!!؟ :))))
خواستم از استاد یاکیده بپرسم ، واقعا شما مانند تو فیلم اطلاعاتتون در مورد اینترنت بالاس
ای باباااااااااااا :))))))))
1.به چه زبان های خارجی تسلط دارین ؟
2.تا چه حد از ایفای نقشتون در هوش سیاه راضی هستین ؟
3.این یکی سوال نیس خواستم بگم اسپند دود کنید برا خودتون ماشالا هر شب کلی کشته مرده میدین با این نقش و بازی و صدای زیباتون ، ما تو خونه همه دوستتون داریم همیشه موفق باشین
1- 13400 نوع از زبان ها تسلط دارم :)))) به زبان مادریم هم تسلط ندارم!!!!
2- رضایت من منوط به رضایت شماست
3- ومن فدای شما بشم، هستم چون هستید
نقشی که اینجا دارید فوق العاده هست . می خواستم بپرسم از نقشتون راضی هستید ؟ تا چه حد با نقش کامران ارتباط برقرار می کنید . فکر می کنید ادمایی مثل کامران چقدر می تونن موفق بشن ! به این جمله که میگن یه نابغه رو نمیشه زندانی کرد چقدر ایمان دارید ؟ و چقدر از کامپیوتر اطلاعات دارید . و همینطور چقدر باور دارید میشه با کامپیوتر کارهای بزرگ انجام داد . سوال اخر به نظرتون در اینده با پیشرفت کامپیوتر ها ، چه اینده
1- قطعاً
2- 1200%
3- تنها کسی که میتونه یک نابغه رو زندانی کنه خودشه
4- خخخخخخ
5- 100%
6- تبدیل به عدد میشیم...
با سلام . من واقعا عاشق شخصیت کامران هستم و مسلما به دلیل بازی بسیار بسیار زیبای آقای یاکیده هست.این اولین نظر بنده در فیس بوکه که تنها به دلیل قطعی شدن این قرار این تصمیم رو گرفتم.خیلی از سوالات رو بقیه پرسیدن.میخواستم بپرسم شما خودتون این نقش رو چقد دوست داشتید؟من تازه دیشب فهمیدم که شاعر هستید و واقعا متعجب شدم که چه عالی از پس این نقش براومدید.قسمتهایی از فیلم که نیاز به بستن سیمها و تایپ سریع و کارهای تخصصی با کامپیوتر داره رو آیا خودتون انجام دادید؟ببخشید که طولانی شد.
عاشق کامرانم، در پلان آخر نمیدونم چقدر گریه کردم....
کارهای کامپیوتری رو معلومه نه!
ميخواستم از اقاي ياكيده بپرسم كه اين نقش چقدر درزندگي عاديتون تأثير داشته
اگه قرار باشه از هر نقشی تاثر بگیرم اوضاع خیلی خراب میشه.
===================================
برای دیدن بقیه سوال و جواب ها به پیج زیر برین:
ممنون از شما بخاطر تنظیم این مصاحبه مجازی...
ولی احساس میکنم شخصیت عجیبی دارند آقای یاکیده!!.. کم حرف.. سرد... و عاشق ماجراجویی و تجربه کارهای متفاوت!!!!
کاش واقعا یاکیده کامران بود اما منهای نقش های منفیش.یعنی یه هکر به تمام معنا بود اما اینطوری شرور نه
تنها كسي كه ميتونه به نابغه رو زنداني كنه خودشه ...چه جمله شاخي :n12:
اوني كه گفته به چند نوع زبان تسلط داريد فازش چي بوده ؟ مگه رئيس روابط بين الملل هست :n08:
اينطور كه از حرفاش استنباط ميشه اينه كه هوش سياه 3 احتمال خيلي زياد خبري ازش نيست و قراره اتفاقات بدي براي كامران بيفته :n27:
آقا این چه طرز آدم کشتن بود ؟؟؟ سیخ کباب رو به گوشت که هیچی؛ میخواستی به گوجه فرنگی هم فرو کنی به این راحتی نمیرفت :O
اون درگیری شهاب با اون پرستار قلابیه هم خیلی ضعیف بود شهاب یه لگد میزد اصلا پاش نیم متری طرف هم نمیرسید ولی طرف پرت میشد اونور =)) اون پرستار مرد قلابیه که به نظر من تابلو پلیس بود اون پرستار زن هم ممکنه که آخرش پلیس از آب دربیاد ولی احتمالش خیلی کمه.
فکر میکنم پلیس ها میخوان که شهاب به بالادستیهاش نزدیک بشه و از طریق اون بتونن سرنخ گیربیارن.
بابک فکر کنم یه جورایی دوبلره ؟دی
من که اینجور فکر میکنم.
منم همینو گفتم!نقل قول:
با دیال آپ کانک شد دانلودشو از ماهواره ای میکرد که قابل پیگیری نباشه
در ضمن این فکر کردنشون تو حلقم. با همدیگه تو این قسمت اینقد فکر کردن آخرم ار بورس زنگ زدن و فهمیدن! :n09::n02:
داشتن نزدیک میشدن بعد از بورس زنگ زدن.
:n08: خعلی باحال ج داد!نقل قول:
هوش سیاه 3 هم میسازن؟
از ما نمیتونید حرف بکشید :)
فکر کنم شبیه اینو تو یه قسمتی به کار برد. قسمتهای جدیدتر فکر کنم :n02:نقل قول:
تور خدا معاف بفرمایید!
یعنی اطلاعاتش از کامپیوتر خوب نیست عایا؟! :n02:نقل قول:
میتونم بپرسم اطلاعات خودتون در کامپیوتر در چه حد هست?
چرا میخواهید آدم رو ضایع کنید؟!!؟ :))))
:n08:نقل قول:
خواستم از استاد یاکیده بپرسم ، واقعا شما مانند تو فیلم اطلاعاتتون در مورد اینترنت بالاس
ای باباااااااااااا :))))))))
اینو خوب اومد. انگار زیاد تو اف بی میگرده! :n09::n02:نقل قول:
4- خخخخخخ
به زودی آزاد میشه و پلیسها میرن دنبالش! :n10::n09:نقل قول:
فکر میکنم پلیس ها میخوان که شهاب به بالادستیهاش نزدیک بشه و از طریق اون بتونن سرنخ گیربیارن.
در ضمن تو این قسمت اون گفت سپهر رو لو دادی فک کنم. کار کامران بود فکر کنم. اون اشتباه میکنه!
بعدشم اونجا که با گوشی ایمان داشت حرف میزد به دوست ایمان زنگ زده بود جلوش کلاه ایمنی بود اون کلاه ایمنی که مال موتورش بود که تا جایی که یادم میاد نتونست بیارتش! حالا کلاه ایمنی اینجا! سوتی بزرگ عایا؟! دی
اینم عکسش:
در آخر تیکه حمله سایبری در هوش سیاه ضبط شده توسط خودم:
درمورد سیخ چرا میشه . اگه سیخ درست حسابی بخرید میبینید که خیلی سفتن و به خاطر اینه که در اثر سنگینی گوشت کمانه نکنننقل قول:
سلام دوستان
به نظرتون هوش سیاه 3 ساخته میشه؟
علیک سلامنقل قول:
در آخر این قسمت 2 معلوم میشه به احتمال زیاد. :n06: الان چیز اضافی ای نمیشه گفت.
..............
اصلا حال نمیکنم دو روز هوش سیاه نمیده! :n02::n27: تاپیک بزاریم استراحت کنه یکم D:
یه سری دیگه از سوال و جوابها :(سری اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شما پیشنهادی برای اجرای تلویزیونی ندارید؟ یا اجرا رو دوست ندارید؟ مطمئنم خیلی لذت بخشه اگر شما رو در حال اجرای یه برنامه خاص ببینیم. یه برنامه متفاوت.
کیکاووس: من غیر قابل کنترل تر از یک مجری هستم:)
یه سئوال که از اقای یاکیده دارم اینه که چرا ایشون دیگه فیلم دوبله نمیکنند واقعا حیف نیست ؟
کیکاووس: که مپـــــــــــــــرس...
سلام یه سوال داشتم چرا اقای یاکیده که در هوش سیاه فوقالعاده بازی می کنند در کار های دیگه شرکت ندارند میدونم که هر بازیگری دوست نداره یه کار ضعیف رو اجرا کنه و به هر درخواستی پاسخ مثبت نمیده اما ایا بازی نکردشون به این خاطر بوده که کار قوی نبوده ؟یا بهشون پیشنهاد کاری ندادند؟ یا در بحث مالی به توافق لازم نرسیدن ؟ خوشحال میشم جواب بدن ممنون
کیکاووس: سرنوشت...
اگر ب برنامه اي مثل زنده رود يا غيره دعوت بشين بازم نميريد؟;((((((((
کیکاووس: درحد امکان خیر
اقای یاکیده تا اینجا کدوم سکانس رو بیشتر دوست دارید؟؟؟
کیکاووس: فرار از زندان، در بغل مجید واشقانی
خيلي نامرديد که نميگين تحصيلاتتون چيه من هميشه خيلي پافشاري ميکنم بالاخره مي فهمم !راستي اگه ايميل بديم بتون جواب ميدين؟
کیکاووس: دارم میخونم برای سم پاچ :)))
زیاد ایمیل هامو چک نمی کنم، ولی پی ام های فیسبوک را چرا
آقای یاکیده ی عزیز با سلام و خسته نباشید و تبریک به خاطر بازی فوق العادتون .... واقعا بی اغراق می گم ... دوست داشتنی و فوق العاده بازی کردین .... می خواستم بدونم آیا تمریناته خاصی رو برای بازی در این نقش پشت سر گذاشتین ؟
اگه منظورتون تمرینات ذهنی است، بله.
salam aghaye yakideh
shayad jaleb bashe bedoonin man too kolle seryal az bishtariiin chizi ke khosham oomadeh sedaye mahsharetoon va range cheeshaye binaziretoon e !
1.Doost darin ke khanandeh beshid o be khanandegi fekr kardid?
2.khanandeh o bazigar e mored e alaghatoon kian?
3.che varzeshi ro doost darin o donbalmikonin?
mamnoonam azatoooon
کیکاووس:
1- خیر
2- خواننده استاد شجریان، بازیگر جانی دپ
3- ورزشی که دوست دارم تیر اندازی با کمانه ولی بدن سازی کار می کنم.
اما تجربه ی خیلی از ورزش ها رو دارم، جودو کیک بکسینگ و ...
سلام خدمت آقای یاکیده عزیز، میخواستم بدونم چه عاملی باعث شده که از بین کارگردانان سینما فقط حاضر شدید با خانم میلانی کار کنید؟ و دوم اینکه گفتید سر سریال هوش سیاه دچار مشکلات جسمانی شدید، که البته خیلی متأسفم از شنیدنش، فکر میکنید ارزشش رو داشت؟ لطفا نگید "اینو باید شما بگید." خیلی ممنونم از این همه محبت که حاضر شدید وقتتون رو اختصاص بدید به هوادارانتون، واقعاً کار آسونی نیست به این همه سوال جواب دادن.
کیکاووس: 1- ایشون بسیار کاربلد و با شخصت هستند،
2- رضایت شما قطعاً ارزشش رو داره
حرف از پرسش و پاسخ اینجاست ...
میخوام این جمله پایین رو تقدیم به کیکاووس یاکیده عزیز کنم
no matter what the question is love is the answer
چهار سوال برای من مطرحه ...
کیکاووس: واااااااااات دید وی سی؟!!؟
آب - آتش - خاک - هوا
سلام.خسته نباشید.اول از همه میخواستم تشکر کنم از بازی بسیار خوبتون در سریال هوش سیاه.شما واقعا نقشتون رو عالی بازی کردین.من چند تا سوال ازتون داشتم.شما رشته ی تحصیلیتون در دوره ی دبیرستان چی بود؟در دوره دانشگاه رشتتون چی بود و توی کدوم دانشگاه تحصیل میکردین؟چگونه وارد سریال هوش سیاه شدید؟میشه یه خاطره جالب از سریال بگید؟و در اخر اینکه شما نقاشی هم میکنید یا اینکه به کارای هنری دیگه ای علاقه مند هستین؟با تشکر از شما.
کیکاووس: دبیرستان مبانی آب پاچی... :)
در دانشگاه آپاچستان و در رشته ی آب پاچی :)))
از طریق آقای نوید فرحمرزی وارد شدم، طراح گریم سریال.
خاطره در حوصله ی تایپ نمی گنجه!
مجسمه سازی
با سلام خدمت شما-این سوال رو داشتم که 1.شما به وبلاگ های مرتبط با هوش سیاه سر میزنین؟2.بازیگری رو بیشتر دوست دارین یا نوشتن؟3.وارد شدن به کار دوبله چطور؟4من با دیدن شما توی این سریال برای انتخاب رشته دبیرستان مصمم تر شدم که بشم یک هکر!!:))
1- کیکاووس: نه متاسفانه
2- هر دو
3- بالا توضیح داده شده
4- اینو با مهرداد صالح هماهنگ کنید، اما اگه بانک زدید 50% به 50%
من در چندتا سایت خوندم که شما ایرانی الاصل نیستین این درسته؟؟؟؟
کیکاووس: چطور کیکاووس میتونه غیر ایرانی باشه؟!!؟
آقای یاکیده در حین پرسش سوالات پاسخ می دن یا اینکه در انتها ی پرسش ها این کا رو می کنن؟
کیکاووس: در حین پرسش
آقاي ياكيده قبل از هرچيزي از بازي عالي و واقعا زيباي شما ممنونم بعضي اوقات من واقعا باورم ميشه كه كه يه همچين شخصيتي وجود داره از شما چند تا سوال دارم اينكه چقدر نقش كامران رو دوست داريد??بعد از هوش سياه چه نوع نقش هايي به شما پيشنهاد شد و اينكه خودتون دوست داريد بعد اين نقش چه نقش هايي بازي كنيد??بازيگري رو بيشتر دوست داريد يا دوبله??دليل كم كاري شما چيه???لطفا به سوال هاي من جواب بدين
کیکاووس: بعد از هوش هنوز پیشنهادی نداشته ام
هر دو رو دوست دارم، دلیل کم کاریم تنبلی است :))
1- خودتون دوست داريد بعد از اين نقش چه نقش هايي بازي كنيد؟
2- نام شما جزء نام های اصیل هست. اگر ممکنه معنای نام خانوادگیتون رو هم به ما بگید.
3- و اینکه چرا حضورتون در دوبله کم رنگ شده؟ ما دوست داریم همیشه صدای شما (و البته بازی زیباتون) رو بشنویم و ببینیم.
کیکاووس: 1- نقش های مثبت
2- نام یک آتشکده است
3- آخه 24 ساعت فقط 24 ساعته :))
دوست داشتي جاي جمشيد بودي؟
کیکاووس: بودم دیگه!!!
شاهکاری که بیشتر از همشون دوستش دارین؟(گرچه همش فوق العادست)
آبی کیشلوفسکی
بعضیا میگن این اولین کاری از شما بود که توش کل صورتتونو اصلاح کردید.این حرف درسته؟
کیکاووس: خیر!
اولین اثر هنری شما چی بود؟
کیکاووس: گویندگی کاراگاه رکس، بابا لنگ دراز
آیا واقعا شما ه-ک بلدید ؟
کیکاووس: حکاکی بلدم :)
میخواستم از جناب یاکیده بپرسم،چقدر این نقش رو دوست دارن؟ ایا دوست داشتن نقش دیگه ای رو ایفا میکردن در این مجموعه؟( البته این نقش فقط برازنده شخص خودشونه با اجرای بسیار حرفه ای
کیکاووس: خیر فقط کامران
بازم من؛ آیا در بازیگری الگوی خاصی دارید؟ و اگر ممکنه بازیگر مورد علاقه ایرانیتون رو هم بگید، ممنون میشم.
کیکاووس: الوگوی خاصی ندارم و بازیگر مورد علاقه من احمد آقالو
من کلا در همه سایت ها بیوگرافی شما رو خوندم.تو همه نوشتن شما متولد بهمن هستید اما نگفتن شما متولد کدام روز بهمن ماه هستید.میشه خودتون بگید؟
کیکاووس: بیستم بهمن 1347
همین که حضور داشته باشند خیییییییییییییییییلیییییی ییییییییی هست فقط یک سوال ازشون بپرسید :این شعر های زیبا و فوق العاده از کجا نشأت میگیرند؟
به خدا اگه بدونم!
تعریف شما از شخصیت کامران،روحیات،علایق،گذشته ،اعتقادات و...بر چه اساسی بود؟آیا در فاصله ی تولید فصل اول تا دوم تصور شما تغییری هم کرده؟
1- من فکر می کنم کامران یک کاراکتره، آقای آب پرور معتقده یک تیپه، من برای کاراکتر بودنش تعریف درم قطعاً آقای آب پرور هم تعریف دارن،
2- از تراکتور روزگارسوال کنید نه از من:)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد یاکیده. اگه باز هم چنین نقش های برجسته و نابی برای بازی در تلویزیون به شما پیشنهاد بشه قبول می کنید؟ با تشکر
120%
خوده کیکاووس یاکیده از نظرخودش چه شخصیت عاطفی ای
داره و با چه احساساتی زندگی میکنه؟
به خدا اگه خودم میفهمیدم تکلیف زندگیم روشن تر بود :)
آیا واقعا شما زرتشتی هستین؟
تفتیش عقاید؟!؟
===================================
برای دیدن سوال و جواب های بیشتر به پیج زیر برین:
کسی در مورد سوتی های سریال ازش نپرسیده بود؟؟!
تا جایی که من یادمه چند تا پرسیدن، که همه رو می گفت باید از آقای آب پرور بپرسید :n06:نقل قول:
چرا انقد آبپاشی آبپاشی میکنه ... :n08:
کلا دوتا چیز پرچمش همیشه بالاس یکی جمشید دوم اردیبهشت یا ....
حالا هی برید بزنید سر کلا هم :n02: