نظر من به نظر XPERIA Z مشکی نزدیکتر است:n06:نقل قول:
Printable View
نظر من به نظر XPERIA Z مشکی نزدیکتر است:n06:نقل قول:
بچه های عزیز هر کسی از این قاب های خواست می تونم سفارش بدم.تقریبا 15-20 روزه میرسه دستتون میرسه. هزینه پست هم رایگان هست.برای سفارش پیغام خصوصی بدید.
اگر قاب یا مدل دیگه ای هم توی اینترنت دید بگید بتونم براتون سفارش میدم.
برچسب Glass t.r هم هست ولی قیمتش خیلی بالا باشه.اگر کسی خواست بگه.
قاب [SPIGEN SGP [Neo Hybrid قیمت اصلی : 125 هزار تومان....................... طرح اصلی (چینی ) : 40 هزار تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاب SPIGEN SGP -Slim Armor قیمت اصل : 105 هزار تومان..........طرح اصلی ( چینی) : 40 هزار تومان
بچه ها اینم protective cover رسمی سامسونگ : قمیت 85 هزار تومان
رنگ آبی-سرمه ایش الان تو سایت تخفیف خورده با پست میشه 85 هزار تومان و رنگ های دیگه گرون تر هستن
از رفقا کسی راجع به استفاده زیاد از رم این گوشی نظر ندارن؟
آیا برای شما هم همینطوره؟
راستی از چی میتونه باشه؟:n13:
اینم بگم یه بنچمارک با antutu v3.3 گرفتم شد 27292
دوست عزیز ، وقتی دانشجو باشی و بخوای یه مسافت طولانی رو مسافرت کنی بهترین کار اینه که چنتا فیلم خوب بریزی رو گوشی تو راه نگاه کنی . ربطی به عاقل و غیر عاقل هم ندارهنقل قول:
البته به باطری هم باید نگاه کنی که من هیچوقت نگاه نکردم چون الان همه دو تا گوشی همراه دارن ویکیش اگه خاموش بشه طوری نمیشه
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)نقل قول:
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگه :دی من دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|
وای خدا :n09:
اولا وقتی کیفیت صفحه نمایش میره بالا و چگالیش 2 برابر میشه قطعا قدرت سخت افزار و پردازش هم باید حدود 2 برابر افزایش پیدا کنه پس اجرای فیلم و بازی و... روی 2 تا صفحه با چگالی و اندازه متفاوت قدرت متفاوت می خواد
سامسونگ هم با افزایش تراکم در س4 نسبت به نوت 2 می بایست قدرت رو افزایش می داد که داد و توی بعضی بنچمارک ها معلوم هست که تا 3 برابر هم رسیده
پس جهش کیفیت صفحه نمایش خود به خود نیاز به جهش در سخت افزار داره حالا یک سری رو هوا این جهش هارو متوجه میشن یک کاربر مثل من و کارشناسان از روی بنچمارک!!
یکسری هم هستن من درکشون می کنم lol
توی جی اس ام یکی کامنت گذاشته بود و اپل رو ستایش کرده بود چون دیر به دیر مدل جدید میده و اونهایی که آیفون می خرن برای مدت بیشتری گوشیشون تاپ اپل هست و چون بقیه شرکت ها به سرعت مدل جدید ارایه میدن این زمان کمتر هست پس اپل بهتر هست !!
حالا یکی اینجا هم ارزش 500 تومن اختلاف قیمت رو بهانه کرده:n09:
-------------------------
اونهایی که می خوان بخرن من بدون گارانتی و کاملا پلمپ فروشنده سراغ دارم اس 4 قیمت 2150 و نوت 2 قیمت 1850 (اختلاف 300 ! ) پخ بدین
پسر خوب بهونه چیه؟ شما چشمت اس4 رو گرفته الان بگن 5 تومن هم می خری پس باهات نمیشه بحث کرد. در ضمن اس4 رو با اس3 باید مقایسه کرد که با قیمت 2150 ی که دادی 650 اختلاف داره دیگه اصلا نمیارزه 650 بدی بالای یه رزولوشن :n08:
منم با کسی که تعصب چشماشو کور کرده دیگه حرفی ندارم
خوش باشی
مشکل داغ کردن این گوشی رو توضیح بدید لطفا
من میخوام بخرم
یکی گفت درسته اکسپریا زد تصویرش کمی ضعیفتره اما حدااقل داغ نمیکنه
یکی بدون تعصب بگه این چقدر داغ میکنه؟
مخصوصا منی که خیلی با گوشی فیلم میبینم
دوستان این چند والپیپرو داشته باشید که والپیپر 1920*1080 یه خورده برای این گوشی کمه.برعکسش زیاده ولی چون کراپ میشه کیفیتو از دست میده.
اگه کسی والپیپر عمودی زیبا داره البته 1080 ممنون میشم بزاره.
خب این زده 42 درجه یعنی واقعا میره تا 42 درجه؟ این که خیلی داغه !نقل قول:
42.5 توی لود بدست اومده نه بیکاری ضمن اینکه دمای اتاق هم 22.6 درجه بوده. طبعاً در شهرهای گرم ما و در فصل تابستون اگه شما برای مدت زیادی در لود کامل باشید(که خیلی بعیده) بهتره اونوقت ازش بعنوان اجاق آشپزی استفاده کنید:n02: این مختص GS4 هم نیست بلکه اکثر گوشیهای هوشمند امروزی چه 2 و چه 4 هسته ای به همین شکل هستندنقل قول:
:n02: همیشه خوشم میاد کاربرای سامسونگ عجیب غریبه کاراشون . لول ( شوخی کردم )نقل قول:
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگه من دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|
یا مثلا اون دوستمون که سالی ۲ بار در مسافرت فیلم دیدن واسشون یه اولویت هست و مثلا با یه ۴.۷ اینچی اچ دی اون لذت رو احتمالا نخواهند برد:n09::n02:
اول که سامسونگ و شرکت های دیگه با این همه ادعا باید بجای تحقیق روی هشت هسته ای و ۱۶ هسته ای و حتی همین ۴+۴ که فعلا تا ۲ سال دیگه نیازی بهشون نیست باید برن دنبال نرم افزار
اشغال ترین جنس بدنه روی بین پرچمدارا انتخاب میکنه + قیمت بالا برای دیوایس که پول جمع کنه دیگه خب ، ولی متاسفانه بجای تحقیق بیشتر در بخش نرم افزاری میره....
راستی چه کسی خوشش بیاد چه نیاد در هر صنعتی یه ظرفیتی هست ، الان میشه موتور ۱۰۰۰ اسب بخای روی ماشین ها نصب کرد ولی شرکت ها میدونن این ماشینه و ماشین هیچوقت قرار نیست و نمیتونه جای هواپیما رو بگیره مگر اتفاق های عجیب غریب
شما هم قبول کن که انتهای دنیای موبایل یه بازی فول اچ دی و یا دیدن یه کلیپ فول اچ دی هست . وسلام
مگر اینکه روزی صفحه نمایش های تاشو یا مثل این فیلم ها از این پروژکتوری ها بیاد
شاید سامسونگ داره برای اینده تمرین میکنه . نه ؟
همین اپل شاید 5s رو هم دوال کور بده بیرون ولی با ترمیم بهتر ، مثل ایفون 5 دوال کور که در عمل تمامی ۴هسته ای ها باید جلوش لنگ بندازن
راستی سریال میبینی باهاش فشار خونم میگیری :n12::n12::n12: ؟؟؟ لول:n02::n05::n09::n08:
سلام.
خیلی وقته سعی میکنم توی این بحثها شرکت نکنم ولی بعضی وقتها نمیشه.
دوستانی میان نظر میدن که ..........
شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
دوستان میان نظر کارشناسی میدن بعد که داری توی انجمن میگردی میبینی تاپیک برای مشاوره خرید زدن که 5800 نوکیا بهتره یا مثلا" K800 سونی اریکسون !!!
من موندم که چی باید بگم !!!!
راحت باشید نظر کارشناسیتون رو بدید!!!:n02::11:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n08:
آره کامران جون ما نه گوشی رو داریم نه بنچمارک رو قبول داریم اصلا پول هم نداریم بریم بخریم
شمایی که گوشی رو داری بنچمارک رو هم قبول داری بیا واسه من که از پشت کوه اومدم توضیح بده ببینم با این بنچمارکت چیکار می کنی که مثلا اس3 نمی تونه انجام بده؟
اگه واقعا در عمل بین اس3 و اس4 فرق محسوسی هست بگو ما هم بدونیم این اختلاف 600 تومنی واقعا ارزشش رو داره یا نه
من نمی گم گوشی دو هسته ای کافیه چون نوت بعضی جاها واقعا کم میاورد ولی دیگه همین اس3 و نوت2 حالا حالاها پاسخگوی نیاز کاربرها هست
من کل حرفم اینه که واسه یه رزولوشن که حدود 20 درصد تو کیفیت صفحه تاثیر داره آدم مغز خر نخورده بره 2200 بده اس4 بخره حالا شما هی بیا دم از بنچمارک بزن
همه می دونن من و نینجا که با این رفتارهاتون فراریش دادین گوشیهای جدید و های اند رو جزو اولین نفرها بودیم که می خریدیم ولی اون موقع تغییرات واقعا محسوس بود مثلا از تک هسته ای و رم 512 رفتیم به دو هسته ای و رم یه گیگ یه خورده حال کردیم بعد از اون رفتیم رو صفحه 5.3 اینچ و رزولوشن اچ دی بعد از اون رفتیم رو 4 هسته ای و رم 2 گیگ ولی دیگه اس4 چی داره من حسش کنم؟
قبول کن که دیگه تقریبا به تهش رسیده دیگه منی که مثلا اس3 یا نوت2 دارم برم اس4 بخرم چیزی حس نمی کنم چرا اگه 100 -200 تومن با اس3 اختلاف داشت شاید می خریدم چون واقعا صفحه توپی داره.
ختم کلام.
4 تا بنچمارک بذار بخندیم :n02:
سلام.نقل قول:
اول که منظور بنده شما نبودی خودتم اینو خوب میدونی ولی نمیدونم چرا جواب دادی .منظورم شما نبودی چون میدونم اگه اس 4 نداری لااقل نوت 2 رو داری.اگه نوت 2 نداری لااقل نوت رو داری اگه نوت نداری لااقل یه بار با یه گوشی که اسمش گوشی باشه عکس انداختی :n07:(جدای از شوخی میدونم که با گوشی ها کار کردی).
شما اگه دقت کنی متوجه میشی من چی میگم.من کی گفتم بنچمارک قبول دارم یا ندارم؟ توی این سالهاکی تا حالا دیدی من به بنچمارک استناد کنم ؟ من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه دیگه،مگر غیر از اینه؟ یکم خوب فکر کن ببین اگه اشتباه میکنم.
حالا بازم اگر میبینی نیازی به توضیح هست تا توی پیغام خصوصی کاملا" توضیح بدم!!!:11:
ضمنا" من تا حالا بنچمارک نزاشتم که اینبار بزارم بخندی ، واسه خنده نظر کارشناسی دوستان بدون بنچمارک هم کفایت میکنه.:n10::n08::11:
سلام به دوست عزیزنقل قول:
اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما
بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشت:n09: میشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟:n08:
در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....
توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8 :n02: و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }
یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا :n02::n09:
شما که داری و نمیبینی رو من چی بگم ؟
به پیغمبر رفتیم شو روم سامسونک با ۲ تا از عمو هام یکی ۵۵ یکی ۵۸ ساله
بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضی :n02: مرتضی اون یکی عموم:n02:
یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید
:n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n02:
من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا
البته شاید من به قول دوستمون از پشت کوه اومدم و خودم خبر ندارم:n02:
تاپیک شده جدل و حاشیه رفتن.
اوه اوه دوستان این قسمت رو داشتید که عالیجناب چی فرمودند؟:38:نقل قول:
من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه
نمیدونستیم که اینجا هم برای خودش شورای نگهبان داره و هر کی میخواد نظر بده اول باید از فیلتر ایشون عبور کنه تا معلوم بشه حائز این سه شرط هست یا نه!!:42:
گویا حسن موتوری همه گوشیهای سامسونگ رو می خرید میومد اینجا می خواست همرو بزنه :n09:
سلامنقل قول:
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
اگر تفاوت s4 با s3 رو میخواین بدونین من چند تا اینجا ذکر میکنم که شاید خالی از لطف نباشه.
s4سوای از سخت افزار قوی و تقریبا دوبرابری که داره تو دوربین اختلاف فاحشی با s3 داره.مثلا فیلم برداری آهسته و سریع که توs3 ندیدم یا عکس 13مگاپیکسلی با وضوح بالا در مقابل 8 مگا پیکسل.
انواع سنسورهایی که تو s4 بکار رفته برای من بشخصه کارایی زیادی داره. مثلا من که شغلم پمپ سازی هستش و دستم موقع کار روغنی یا گازوییلی میشه با فعال کردن سنسور بدون لمس به تماس هام پاسخ می دم یا آخرین اطلاعات گوشی رو ملاحظه می کنم. اینارو باید ببینید تا نظر بدید.
و چندین امکانات دیگر که نمی خوام به درازا بکشه.
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟:n02:
سلام.نقل قول:
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟!!!
اما در مورد لذت بردن ،که به زعم شما ما سامسونگی ها نمیدونیم چیه.لااقل همین داش مهدی که اینجا تشریف دارن میتونن تائید کنن که از ویندوز موبایل تا آی او اس و آندروید انواع و اقسامش رو بنده به شخصه داشتم و میدونم چی به چیه.
همین الانم در زمینه آندروید (وین مو و Ios) اینجا جاش نیست که صحبتی ازش بشه از هر برند معروف یکی 2 تاش رو دارم که بتونم نظر بدم و به قول شما لذتش رو برده باشم!!!
(اگر تهران هستی
راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
در مورد اون خاطراتت و شو روم سامسونگ هم من چیزی عرض نمیکنم که یه موقع برداشت بدی نشه.به هر حال .......
در مورد کوه و جلو پشتش هم چون من یک همچین چیزی نگفتم نظری ندارم. حالا میخوای بنچمارک بزاری بخندیم؟!!!:11:
سلام.نقل قول:
اینم که اصلا" نیازی نمبینم جواب بدم.در حد جواب دادن نیست.:11:
یک سوالی اینجا کردیم اخرم هیچکی جواب مارو نداد:n29: smart pauseقابلیت اختصاصی gs 4هستش یا اینکه با اپدیت به اندروید 4.2.2 به s3 هم اضافه میشه
دوست عزیز جواب اون دسته افراد رو بنظر من نباید داد. طرف با کمال پر رویی اومده میگه هر کی میخواد اینجا نظر بده باید 3 شرط داشته باشه!:n08:نقل قول:
یکی نیست بهش بگه تو خودت اصلاً چی هستی یا نظرات پوچت برای دیگران چه ارزشی داره که تازه میای برای دیگران تعیین تکلیف هم میکنی!:16:
چنبره زده توی تاپیک و هر کی از راه بیاد پاچشو میگیره! هر چی هیچی بهش نمیگی پرروتر هم میشه!:n02:
«چرا توقع داری بقیه بدون هیچ دلیل و منطقی صرفا به خاطر اینکه شما میگی «خووووبه» حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!» این همه بحث ۱۰۰ تا یه غاز کردین٬ دریغ از یه نکته فنی و منطقی. تا هم کسی اومده با استناد به افراد بسیار بسیار معتبر تر از شماها حرفی زده ریختین سرش. لحن پست هاتون هم کاملا توهین کنندس. روز به روز دارین فروم رو مسخره تر میکنین با تعصبات کورکورانه. خیلی ها هستن که حرف هر کسی که مایشو داره میره میخره رو قبول ندارن٬ حرف کسایی رو قبول دارن که کارشون اینه که هر دیوایسی میاد رو بررسی کنن. قشر جالبین این ادیتور ها٬ نه؟! شما میخواین سیستم با ۴ تا تایتان و 4770K بگیری روش پکمن بازی کنین؟! اس۴ توی بنچمارک ها امتیاز بالایی گرفته٬ تو کدوم یکی از ریویو های معتبر اشاره مستقیمی شده به این موضوع؟! ۶۰ صدم ثانیه اختلاف توی لودینگ خیلی تاثیر داره براتون؟! ۰.۳ اف پی اس تجربه گیمینگ رو واستون از این رو به اون رو میکنه؟!نقل قول:
شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
هدف کلی بحث من این بود که اولا شما اصلا حق این رو نداری که تعیین کنی که اینجا کی حق نظر دادن داره و کی نداره. بدترین پستی که میشه تو این انجمن داد پست خود شماست چون ایجاد تشنج میکنه. ثانیا٬ من و خیلی های دیگه هیچ دلیلی نداریم که حرفای شما رو قبول کنیم. حرف هر کسی رو بخوایم قبول میکنیم و هر کسی رو نخوایم نه. اصلا هم شما حق نداری نظر بدی راجع به این موضوع. :11: (حس جالبی داره٬ نه؟! :دی) اینکه یه نفر حرف ادیتورهای معتبر رو قبول نکنه و بیاد به حرف های شما استناد کنه خیلی خیلی غیر منطقی تره. تنها کسی هم که میتونه تصمیم بگیره که بنچمارک ها براش مهم هست یا نه خود شخصه. عقل سلیم اینطوری میگه که تا وقتی که جوابتون به ۲ تا سوال بالای من «بله» نیست٬ بهتره اینقدر سرتون رو با بنچمارک گرم نکنید. هرچند باز هم آزاد هستین هر تفکری میخواین داشته باشین٬ فقط انتظار نداشته باشین همه اون رو قبول کنن. تا وقتی که منبع معتبر/دلیل قانع کننده ندارین برای حرف هاتون انتظار نداشته باشین همه بیان با یک تعظیم قبولش کنن. شما فرمودین که تمام گوشی ها رو داشتین ولی از اس ۴ لذت خاصی بردین٬ درسته؟! خوب مبارکتون باشه! ولی انتظار نداشته باشین هر کسی بدون دلیلی این حرف رو قبول کنه!
(بابت لحن پست عذر میخوام٬ خط های اول یه مقدار تحت تاثیر جو به هم ریخته و لحن پست های قبلی بود! :۱۱:)
این قابلیت از اولشم رو اس3 بود دوست عزیزنقل قول:
شرمنده اشتباه شد منظورم smart pause بود :n16:نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما یه بار دیگه پستهای منو بخون پست خودت رو هم بخون بعد هم خودت قضاوت کن.
من کی گفتم باید حرف منو قبول کنید؟!!! من اصلا" نظر دادم که شما بخوای قبول کنی یا نکنی؟ :11:
ravani_13با قرمز ابی کردن نوشته و مسخره کردن به جایی نمی رسی عمو
هر وقت تونستی این موضوع رو درک کنی که ارتقا از صفحه hd به fhd و در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
بگذریم.....
جالب شد
خوب معلوم شد یک سری طرف اپل هستن و خوشبختانه دیگه نیاز به جواب دادن نیست بهشون چون طرفدارهای اپل کاملا تکلیفشون مشخصه!
اپلی خودش مشتری سامسونگ بوده واسه انواع قطعاتش باید بره جلو سامسونگ لنگ بندازه نه سامسونگ :n09:
اگه بنا به مسخره کردن باشه شما هم با اون نقشه اپل مرکز شهر رو هدف بگیر بعد از وسط بیابون سر در بیار بعد هم رییس شرکت بیاد با 1000 تا معذرت بلکه بتونه گندو جمش کنه:n09: دیگه اون توهینی که توی فروش به ایرانی ها اونم ایرانی های مقیم شد که گفتن نداره:n03:
3 سال پیاپی سری گلکسی سامسونگ داره بهترین گوشی سال میشه و امسال میره که سال چهارم باشه
اینهم چندتا خبر که نشون میده سامسونگ و اندروید در حال صعود و اپل و ios در حال سقوط هستند
[HTML]http://gsm.ir/news/show/20896/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF+%D9%BE% D8%A7%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%87+%D8%A8%D9%84%D8%A7%D 9%85%D9%86%D8%A7%D8%B2%D8%B9+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8 %B4+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D8%AC%D 9%87%D8%A7%D9%86! [/HTML]
[HTML]http://gsm.ir/news/show/21065/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88% D8%B4+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D9%85% D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF+%D8%A7%D8%B2+%D8%A7%D9%BE% D9%84+%D9%88+%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7+%D8%A8 %D8%A7+%D9%87%D9%85+%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1 +%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87+%D8%A7%D8%B3%D8%AA[/HTML]
[HTML] http://gsm.ir/news/show/21113/%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86+%DA%A9% D8%AF%D8%A7%D9%85+%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF+%D8%A8% D9%87+%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF+%D8%AE%D9%88%D8%AF+ %D9%88%D9%81%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D8%A8% DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 9%86%D8%AF%D8%9F%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9% 86%DA%AF+%DB%8C%D8%A7+%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%9F[/HTML]
[HTML]http://gsm.ir/news/show/21206/%D8%A7%D8%B2+%D9%87%D8%B1+%D8%B3%D9%87+%DA%AF%D9%8 8%D8%B4%DB%8C+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AA%D9%87 +%D8%B4%D8%AF%D9%87+%D8%AF%D8%B1+%D8%AC%D9%87%D8%A 7%D9%86+%DB%8C%DA%A9%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B 3%D9%88%D9%86%DA%AF+%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87 [/HTML]
[HTML]http://gsm.ir/news/show/21412/%D8%AF%D8%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%84+2013+%D8%AC%D8%B1% DB%8C%D8%A7%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4+%D8%AA% D8%A8%D9%84%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7+%D8%A8%D9%8 7+%D9%86%D9%81%D8%B9+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%8 8%DB%8C%D8%AF+%D8%A7%D8%B3%D8%AA [/HTML]
طرفدارهای اپل تاپیک مخصوص دارید برید همونجا حال کنید با هم :n09:
اتفاقا برعکس هست ماجرا داداش گلنقل قول:
شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!
این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن
اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
این هم سند
[HTML]http://gsm.ir/news/show/20770/%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C%DB%8C+%DA%A9%D9%87+%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B 1%DB%8C%D9%86+%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4+%D9%82%DB%8 C%D9%85%D8%AA+%D8%B1%D8%A7+%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%A A%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF [/HTML]
الله اکبرنقل قول:
واقعا؟
بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
n8000 تبلت خیلی خوبیه ولی خوب گوشی نمیشه ! یک سوال فنی جوابشو واسم پخ کن ....عکس کدوم بزرگوار هست آواتارت؟نقل قول:
شما فرمودین که یا باید گوشی رو داشته باشیم٬ یا بنچمارک ها رو قبول کنیم یا حرف کسایی که گوشی رو دارن. منظور بنده از شما٬ کسایی بود که گوشی رو دارن که من حق دارم نظرشون رو قبول نکنم.نقل قول:
کاملا درسته٬ ولی فکر نمیکنم دیگه شرکت ها سراغ 4K برن٬ مگه اینکه باز هم به خاطر مانور های تبلیغاتی و سو استفاده از اسم پرستی مردم باشه. جهش به ایچ دی قدم بزرگی بود٬ چون تفاوت واقعا حس میشد. ولی چشم انسان های عادی اونقدرا نمیتونه تفاوت پی پی آی بالای ۳۰۰ و خورده ای رو تشخیص بده و جهش به فول ایچ دی هم خیلی بازتاب گسترده ای نداشت. چه برسه به 4K!نقل قول:
در مورد خط بعدیتون٬ معامله برای هر دو طرف مخصوصا سامسونگ سود داره٬ در غیر این صورت با وجود این دادگاه و دادگاه کشی سامسونگ چنین کاری میکرد؟! پس خود سامسونگ هم سود بزرگی از این معامله میبره.
در مورد نقشه اپل هم٬ نسبت به گوگل مپز با چندین سال سابقه ضعیف بود٬ ولی انتظار زیادیه که بخواین نقشه اپل توی اولین آپدیت رقیب گوگل مپز باشه! مشکلات هم الان بعد ۱ سال میشه گفت کاملا رفع شدن. + من تا الان ۳ تا خرید داشتم از ریتیل های اپل و تا الان هم توهینی بهم نشده + خواهشا بحث توهین رو نیارین وسط که گوسفند سامسونگ بدترین توهین ممکنه.
سلام دوستان ببخشید جاش نیس اینو بگم
ولی از یکی از بزرگان خاهش دارم تاپیک اس4مینی رو بزنه خیلی وقته معرفی شده و ایجا از تاپیکش خبری نیس
گوشی خیلی خوبی هم هست واقعا کامله
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :نقل قول:
در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
نقل قول:
سلام
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
شما هنوز نفهمیدی اصلا بحث سر چی هست بعد میای فتوا هم میدی عزیزنقل قول:
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟
کی گفته اختلاف s3 و s4 در حد اختلاف پراید و پرادو هست ؟ یکم باز کنید چشم ها رو
به زبون خودت بگم :
شما BMW 325 داشته باشی ، حاضری پول قابل توجهی بدی و به BMW 335 ارتقا بدی ؟ جواب لطفا ؟؟؟؟؟؟؟
پس مثال که میزنی مقیاس رو هم لحاظ کن و کیلویی نباشه لطفا
iphone 5 / xperia Z / G Pro / HTC One / S 4نقل قول:
راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
این دیگه بنچ مارک نیست:n05: ، بدنه ی الومنیومی ایفون ۵ و وان که اصلا جای بحث نداره ، بدنه ی با بک شیشه ای زی هم که هیچ ، فقط می ماند ال جی و سامسونگ که باز هم بک ال جی و اون حالت کریستالی و..... شاید بتونه خوش بینانه مشترک با الجی جایگاه چهارم رو بگیره
ویرایش مدیریت
شما اول برو ببین بحث از کجا شروع شد بعد بیا جواب بدهنقل قول:
بحث از جایی شروع شد که یه بنده خدایی اومد گفت نوت2 رو بدم اس4 بگیرم 300-400 هم سر بدم ما هم گفتیم کار عاقلانه ای نیست تفاوت محسوسی ندارن که بخوای اینقدر هزینه کنی
تو پست قبلیتم گفتی یکی اینجا 500 اختلاف رو بهونه کرده جوابتو ندادم . من اگه بخوام بخرم اس4 که هیچ میام اصفهان سی و سه پل رو هم می خرم این از بحث خریدن نخریدن. به کسی هم ربطی نداره بهم بگه بخر یا نخر
سالی یه بار میای پست می دی یادت می ره داستان چیه .. پستا رو هم نمی خونی.
به به بازم دعوا :دی
چیز جالبی که هست اینه که قبلا من بیچاره تنها باید مقابل چندینتا سامسونگی میاستادم ( از زمان حسن موتوری و بنچمارکاش ) ولی الان جو بهتر شده تقریبا :n02:
بعضی از بچه ها هم فقط میخوان یه چیزی بگن که بگن ما هم اس4 داریم مثلا یا دوس داریم که اس4 داشته باشیم :n28: مثل همون بنده خدا که میگفت این از لپ تاپم بهتره :دی یا این بنده خدا که میگه تا گوشی رو نداشته باشی حق نداری در موردش نظر بدی :n23: چون من دارمش
خودت رو نمی دونم ولی من ساده بنویسی متوجه میشم ! اقا 4k مثال بود درسته روی 5 اینچ 4k هزینه اضافه بدون بازده قابل مشاهده هست 4k رو تبلت های 10 اینچ به بالا می تونه قابل اجرا باشهنقل قول:
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
حال رو بچسب که اختلاف fhd با hdقابل توجه هست و کاملا سخت افزار بسیار قدرتمند اس 4 رو توجیه می کنه حرف من این هست و اپل هم اگه fhd بزنه غیر ممکنه کمتر 4 هسته باشه چون بار سنگی ایجاد می کنه فول اچ دی
و در کل اینکه سخت افزار اپل و سامسونگ و... هنوز جای پیشرفت داره... میلیون ها نفر در جهان هستن که مثلا می خوان گوشیشون در حد PSP vita سونی و حتی بالاتر از اون قدرت داشته باشه و بتونن سنگین ترین ها رو اجرا کنن در عین حال که بهترین دوربین و نمایشگر رو هم داشته باشه
راستی بدنه one عالی و بهتر s4 هست ولی بدنه پلاستیکی اس 4 هم برتری هایی داره مثلا باعث میشه s4 سبکتر باشه و با توجه به عدم رسانای حرارتی گرما رو کمتر انتقال میده
این مدل اکتیوش واقعا قشنگه
اینو بگی ارزش خرید داره یه چیزی
سلام دوستان
لطف كنيد بحث هاتون رو آروم پيش ببريد و از جنبه منطقي خارجش نكنيد.