حالا این دفعه برعکس کار کن اول زوزه رو نصب کن بعدش ویندوز آخر سر هم با repair کردن سیستم گراب رو با حالت اول برگردوننقل قول:
Printable View
حالا این دفعه برعکس کار کن اول زوزه رو نصب کن بعدش ویندوز آخر سر هم با repair کردن سیستم گراب رو با حالت اول برگردوننقل قول:
می شه بگین چطوری میشه رو لینوکس ، ویندوز نصب کرد
آخه من فکر می کنم بوت لینوکس این اجازه رو نمی ده.
من یه بار ویندوزو پاک کردم ولی لینوکس رو گذاشتم رو سیستم ولی بعد اجازه نمی داد ویندوز نصب کنم
مرسی
چیزهای عجیب غریبی میشنوم.نقل قول:
من دو سال با سوزی کار کردم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
اینی که می گین رو هم امتحان کردم ولی باز هم مشکلی نداشتم . ممکنه error user باشه یا یه کم بیشتر سعی کنین:31:
درود بر شما
یه پرسشی داشتم
شما وقتی سوسه اینستال میکنین چقدر طول میکشه که سخت افزارتونو بشناسه ؟!
من یه نیم ساعتی نشستم و دیدم که تو صفحه ای که باید سخت افزارهارو بشناسه گیر کرده و تکون نمیخوره و سی دی رام و دی وی دی رام ها هم از کار افتادن ، مشکل عجیبیه چون من یه هارد دیسک 400 گیگایی براش گذاشته بودم و مشکل از کمبود هارد نیستش .
با سپاس .
بدرود .
سلام
من وقتی نصب میکردم اصلا طول نمیکشید . اصلا چنین موردی نه شنیدم و نه دیدم !
خب منهم واسه همین پرسیدم دیگه !!!نقل قول:
سلام دوستان
من به تازگی و اولین بار اقدام به نصبlinux SuSE10.2 کردم همه چی خوب پیش رفت به مشکلی هم برخورد نکردم اما بعد از نصب وقتی خواستم به اینترنت وصل شم هیچ قسمتی برای dialپیدا نکردم فکر کنم یادشون رفته بزارند.
البته درYast>network devise<modem مودم رو add کردم و در قسمت internet provider سرویس دهنده اینترنت خودم رو انتخاب کردم ولی چیزی برای dial پیدا نکردم در ضمن Kinternet وknetwork manger هم کار نمیکنن یعنی وقتی روی knetwork maneger کلیک میکنم درون system try (تو win اسمش systemtry هست اینجا نمیدونم اسمش چیه)میاد با یک ضربدر قرمز روش رش هیچ کاری انجام نمیده(البته به جزhelp,about,quit وقتی روش راست کلیک میکنم).
من که دیگه همه جاشو گشتم چیزی پیدا نکردم امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن.
باتشکر و ارزوی موفقیت:10:
توی همین تاپیک عنوان smpppd جستجو کنید
شما باید سرویس smpppd فعال کنید
با عرض سلام خدمت همه دوستان گرامي و عزيز
من درايور ASUS ADSL USB Modem مدل AAM6000UG رو واسه لينوكس زوزه مي خواستم كسي مي تونه كمكم كنه؟
سلام
یک ماه پیش یه مودم adsl با کارت شبکه و پورت usb مارک tp-link 8811 داشتم میخواستم امتحان کنم دیدم پورت usb بدون هیچ مشکلی شناخت البته اگه شما از 10.2 استفاده کنید بهتره
Majrix جان يعني اگه زوزه 10.2 نصب كنم مشكلم حله؟
با سلام خدمت دوستان ۲ تا سوال داشتم
1-من از suse 10.1 استفاده میکنم روش firefox 2 رو نصب کردم ولی نمیتونم google toolbar رو روش نصب کنم. و پیغام زیر رو میده
2- برای استفاده از فونت های ttf ویندوز باید فونت ها رو کجا کپی کنم؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر اینکه از کرنل جدیدتر استفاده میکنه مشکلات کمتری دارهنقل قول:
شما برای امتحان با همین مودم با زوزه بالا اومدی ببینی چه اتفاقی میافته
چرا میخواهی فونتهای ویندوزی رو نصب کنی قلمهای استاندارد فارسی هست از فونتهای تائید شده استفاده کننقل قول:
لینک مستقیم دانلود
با تشکر از شما.فایل ها رو کجا باید بریزم؟
سلام
بعد از دانلود فایل مربوطه untar کنید بعدش راست کلیک install font انتخاب کنید
سلام به همه من قبلا عضو اینجابودم اما بعد از مایوس شدن از ارتباط با اینترنت از طریق لینوکس دیگه قید لینوکسو زدم تا اینکه بعد از مدتها بازم هوایی شدم و دلو به دریا زدمو رفتم یه مودم یو اس روباتیک سریال مدل مسیج با قیمت 65 هزار ناقابل خریدم الانم دارم با زوزه 10.1 برای شما پیغام میزارم بعد از مدتها کلنجار رفتن با لینوکس من فقط سه تا کارو تونستم بکنم یکی نصب زوزه و آشنا شدن با پارتیشنهای اون یکی فارسی کردن صفحه کلید یکی هم اتصال به اینترنت البته میدونم خیلی کمه و لی خوب چیکار کنیم دیگه اما سوالی که در حال حاضر داشتم از دریای سوالاتم فعلا اینه که یه بر نامه مالتی مدیا که همه نوع فرمت صوتی وتصویری پخش میکنه دیدم که کامل با همه پکیجهای جانبیش دانلود کردم اما بعضی هاش نصب مبشه بعضی هاشم نه مخصوصا خود برنامه نصب نمیشه لطفا کمکم کنین تا لااقل یه برنامه داشته باشم که بتونم باهاش فرمتهای مختلف صوتی و تصویریمو اجراکنم و اینقدر تو سر خودم نزنم در ضمن همچنان در کف برنامه wine هستم با اینکه دانلودش کردم و نصبشم کردم اما نمیدونم کجا نصب شده و چه جوری اجرا میشه یه سوال دیگه اونم اینکه آیا سی دس هست که این برنامه هایی که گفتم توش باشه و بازارم بفروشه یا مجبورم با این سرعت کم اینترنت ساعتها وقت بزارم واسه دانلودراستی اون برنامه مالتی مدیا که گفتم اینه و از این سایت گرفتم
vlc
از این سایتامیدوارم کسی ما رو تحویل بگیره
سلامنقل قول:
در مورد برنامه مالتی مدیا برنامهی که من به شما توصیه میکنم kaffeine هست که برای پخش هر گونه فرمت مناسبه
برنامه wine یک شبیه ساز تحت shell کار میکنه کافیه شما در shell برنامه wine همراه با path مربوط وارد کنید تا برنامه اجرا بشه
wine /path/setup.exe
در مورد cd که از قبل آماده باشه فکر نکنم چنین چیزی باشه
سلام!
آقا چجوری می تونم یه برنامه رو رو زوزه نصب کنم ؟تو کامند چی باید بنویسم؟
سلام
ساده ترین دستور ممکنه
rpm -i /path package
ولی بنظرم قبلش مستندات رو بخونی بهتره
man rpm
مرسینقل قول:
سلام
ساده ترین دستور ممکنه
rpm -i /path package
ولی بنظرم قبلش مستندات رو بخونی بهتره
man rpm
میشه لینک این مستندات رو محبت کنی؟
احتیاج به لینک نیست کافیه shell یا terminal یا konsole باز کنی دستور man rpm بزنی
کسی راه انداز این ,وایرلس
SENAO sub-362 ext
اکسترنال هستش !
رو داره
میتونه کمک کنه که نصب کنیم
من که سرچ کردم وایرلس شما با پورت USB هستنقل قول:
اول درایورش از لینک زیر بگیر
بعد از طریق YaST قسمت network device میتونید کانفیگ کنید
برای اینکه اطلاعات بیشتر از مودمتون در لینوکس بگیرید دستور زیر توی shell وارد
hwinfo --network
یا
hwinfo --usb
لینک زیر هم نگاه کن درباره درایور هست
سلام درسته Usb هستش
امیدوارم کار کنه
همشون رو باید دانلود و نصب کنم ؟
KNetworkManager
نصب کردم ولی وایرلس منو نشناخته هنوز
سلام
من دو کامیپو تر با سیستم عامل ویستا دارم میخوام با کابل کراس شر کنم
لطفا منو راهنمایی کنید
با تشـــکر
سلام
من دو کامیپو تر با سیستم عامل ویستا دارم میخوام با کابل کراس اینترنت شرکنم
لطفا منو راهنمایی کنید
اشتباه اومدی !!!!!!!!;)نقل قول:
لطفا سوالتو اینجا مطرح کن :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=109
سلام
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی بخدا سرعت اینترنتم خیلیی پایینه نمی تونم تو پستها بگردم
من suse 10.2نصب کردم با محیط گنوم فقط فایل صوتی میخونه چکار کنم؟
من gcc رو هم برای کامپایل فایل نصب کردم فایل رو کجا بزارم بعدش چه دستوری تو ترمینال بزنم تا کامپایل بشه ؟
مودم من zoltrix smart sprit )win modem) هست فکر کنم درایور لینوکسی نداره ایا راهی هست؟
برای وصل شدن به اینترنت ابزاری توش نداره ولی بجزwvdial که اونم تو ترمینال اجرا میشه محیط گرافیکی ندتره؟؟
در مورد سوال سوم , پست شماره ۳۴۴ در تاپیک مودم رو نگاه کن و نتیجش رو اونجا بگو ( نتیجه مهمه ) !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68508&page=35
سلامنقل قول:
۱- برای کامپایل هر سورسی شما میتونی با استفاده فایل readmeیا install که همراه هر برنامه هست ازش کمک بگیری که معمولا با نوشتن سه دستور ./configure - make - make install برنامه نصب میشه
۲- برای وصل شدن اینترنت باید برنامه Kinternet و KPPP رو نصب کنید از طریق YaST میتونی اینکارو انجام بدی
۳- درباره مودم همون کاری انجام بده که دوستمون Hosein-mec نوشتن
میشه بگید که سوزه از ردهت و ابانتو و فداراکو بهتره یا بد تر؟
سلام
من اگه بخوام با سي شارپ دات نت و پي اچ پي و دلفي برنامه نويسي كنم تو لينوكس بايد چه كنم؟
ورژن خاصي بايد نصب كنم؟
برنامهاي داره؟
راه و روشي خاصي داره؟...
ممنوم ميشم كمكم كنيد
به كارايي خودت بستگي دارهنقل قول:
من كه اكثر توزيعهارو نصب كردم تا به دلخواه خودم رسيد
FEDORA CORE
سلامنقل قول:
برای استفاده از C#.net میتونید از mono استفاده کنید PHP هم کاری نداره کافیه از توی دیسک نصب کنید
در مورد دلفی چیز خاصی نمیدونم
برای کار با دلفی هم می تونید ار kylix استفاده کنید
سلام به همه دوستان
بعد از یک وقفه طولانی آمدم !
راستش مدتی است که برای تغییر سیستم عامل کامپیوترهام به مشکل برخوردم.
در جایی که اینترنت سرعت بالایی داشت، دی وی دی open suse 10 را دانلود کردم.فایل به صورت ISO بود و بعد از رایت بر روی دی وی دی ، علی رغم اینکه تمامی فایلها و ... درست بود،هنگام بوت از روی دی وی دی برای نصب سیستم عامل،هیچ اتفاقی نمی افتاد و گویا اصلا فایل بوتی وجود ندارد.این مشکل برای دی وی دی fedora هم پیش آمده.
نمی دونم جریان از چی قراره ؟!
از طرفی به علت اینکه نتونستم از این دی وی دی ها استفاده کنم ، درخواستی به technotux دادم که بیش از سه هفته است که خبری نیست و نه جواب نامه آمده (که قرار بود با پست پیشتاز بیاد) و نه به ایمیل هایی که دادم جواب دادند (خودتون مقایسه کنید با اوبونتو که از اون طرف دنیا ....)
....
سلام
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد md5 دیسک شما اشکال داره
به روی یه سیستم دیکه چک کنید
اگر برای شما مقدوره ازیک میرور معتبر دانلود کنید