ظاهرا اين مداري كه من ديدم با اوني كه شما داري فرق ميكنه و سعي مي كنم در اولين فرصت اسكن كنم و بزارم
Printable View
ظاهرا اين مداري كه من ديدم با اوني كه شما داري فرق ميكنه و سعي مي كنم در اولين فرصت اسكن كنم و بزارم
سلام من نمای شماتیک مبدل ولتاژ12به 220 و کنترل از راه دور مادون قرمز و نشان دهنده سطح صدا را می خوام لطفا
مدار اینورتر 12 به 220:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوتای دیگه هم مطمئننم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم یه سر بزن
ممنون میشم اگه کمکم کنی خیلی حیاتی بود و هست منم خوشحال میشم اگه بتونم کاری کنم کاری داشتی پیام خصوصی بذارنقل قول:
سلام اينم عكس نقشه و توضيحاتش اگه به دردت نخورد معذرت ميخوام
کد:http://www.gigaimage.com/images/ub9tfohyx1g6knj86r.jpg
با سلام
از دوستان کسی میتونه در مورد بکارگیری دوربینهای جلوی گوشیهای موبایل، که عکسهایی کم حجم و درحالت ماکرو میگیرن،و ارسال اونها بوسیله بلوتوث تحت پروتکل FTP(انتقال فایل)، خارج از برد موبایل و بصورت مستقل راهنمایی بکنه و شگفتی ساز بشه.اگر وسیله ای میشناسین که این کارو میکنه، مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا معرفی کنین.عذر میخوام اگرپست نامربوطیه،گفتم شاید بشه با قطعات موبایل(دوربین جلو و چیپ بلوتوث) بشه چنین مداری طراحی کرد.مرسی
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
خواهش ميكنم ولي نگفتي به دردت خورد يا نه؟
فعلا نبستمش چون یه مدار داریم من میخام هر جور که شده تلویزیون سیاه سفید قدیمی بدرد نخور رو به یه وسیله با ارزشی مثل اسیلوسکوپ تبدیل کنم برای همین هم اول میخام هر چی مدار در این رابطه هست جمع کنم بعد یکی یکی امتحان کنم تا بلکه یکیش جواب بده تا حالا سه تا جمع کردم اگه از هر کدوم جواب گرفتم با مدارشو مخلفاتش همین جا معرفی میکنم تا دوستان هم استفاده کنننقل قول:
ممنون از کمکت
اگه بازم همچین چیزی دیدی ممنون میشم خبرم کنی:10:
خواهش ميكنم اختيار دارين هر وقت ديدم به چشم
سلام
دم شما همتون گرم
يه كمك لازم دارم من بايد كامپيوتر سپ 1 يا سپ 2 رو با مكس پلاس طراحي كنم و روي training kit پيادش كنم كسي كمكي ميتونه بكنه؟؟؟؟؟
ممنان
سلام.
به علت کسرت تایپک ها من اینجا رو ندیده بودم.پس سوالم رو دوباره مطرح می کنم
میشه دوربین وب کم رو به آیفن خونه وصل کرد و یا به طوره کلی کاری کرد که تصویر از دوربین بیاد به ال سی دی که در کنار آیفن میذاریم(مثل ال سی دی موبایل)
لطفا توضیح بدین که میتونیم خودمون ایفن تصویری بسازیم ؟؟؟!!!
خوب چرا که نشه شما یه دوربین سوزنی بخر یه ولتاژ 12 ولت بهش بده و از سیم زرد تصویر و از اون یکیش هم صدا رو بگیر و به هر چیزی که ورودی صدا و تصویر داره وصل کن به همین راحتینقل قول:
بالاخره یه نفر پیدا شد جواب بده.خیلی ممنون.من یه وب کم دارم میخوام از دوربین اون استفاده کنم.یه ال سی دی گوشی هم میخرم.خوب حالا میشه کاملتر توضیح بدی که چطوری این دوتارو به هم وصل کنم از طریق ایفننقل قول:
بحث که تخصصی میشه من میمونم.
من نه طرز کار وبکم رو میدونم نه ال سی دی گوشی فقط میدونم که اگه وبکم خروجی تصویر داشته باشه که حتما داره و از اون طرف هم ال سی دی ورودی تصویر داشته باشه که حتما داره فقط باس پیداش کنی میشه ایندو رو به هم وصل کرد فقط هردو باید بایاس بشن
خب پس با این اوصاف از داخل آیفن نمیشه سیم ها رو رد و بدل کرد و باید از یه جای دیگه سیم ها رو به هم وصل کنیم؟درسته؟نقل قول:
سوال از سرفصل های کتاب مدار 1(تمرین لطفا به ایمیلم ارسال کنیدنقل قول:
من که منظورتو از اینکه داخل آیفن گفتی نفهمیدمنقل قول:
در ضمن شرمنده که دیر به دیر میام
اصلا آیفون رو ولش کن .من چطوری ولتاژ رو بدم که مستقیم دوربین تصویر رو بندازه رو ال سی دینقل قول:
بستگی به دوربینت داره خوب ولی معمولا دوربینای سوزنی با12 ولت کار میکنن مه باس بدی به سیم قرمزنقل قول:
ولی وبکمها رو نمیدونم باس از اینترنتی چیزی طرز کارشو پیدا کنی که اون پورت یو اس بی هر کدوم از سیماش مال چی هستن فکر کنم با رنگ سیمایی که از داخل کیس کامپیوتر به یو اس بی وصله میشه حدس زد مثلا شاید قرمز 5+ و سیاه زمین و ... باشه
کسی میتونه برای من مدار تولید یون منفی برای تصفیه هوا رو گیر بیاره؟ ممنون میشم اگه کمکم کنین
در ضمن یه سوال ابتدایی: اون سر دیود که با یه نوار سفید مسدود شده سر مثبتشه یا منفی؟
در مورد سوال اول شرمندهنقل قول:
اون سر دیود هم منفی یا همون کاتد هستش
سلام کسی نقشه مدار چراق راهنما 2 طرف را دارد.
سلام
من مدار فرستنده fm مي خواهم آيا مي توانيد كمكم كنيد
با سلام
من مدار فرستنده fm نسبتاً قوی مي خواهم اگه میتونید کمکم کنید.
ممنونم.
سلام . بفرماييد :نقل قول:
کد:http://www.nourelectronics.com/fm-sender.htm
کد:http://www.iranmedar.com/2007/02/_fm.php
سلام . نقشه ي مدار چراغ راهنما ؟!!!نقل قول:
به نظرتون نقشه ي خاصي داره اين مدار ؟
با سلام
من یک مشکل در باره سون سگمنت دارم
من یک کیت ساعت دیجیتالی خریدم وحالا میخوام سون سگمنتهای ان را بزرگ کنم ولی ولتاژ سون سگمنت بزرگ 6 ولت و ولتاژ کار سون سگمن روی مدار 3 ولت است و سون سگمنتها از نوع اند مشترک میباشند
لطفن مرا راهنمای کنید
با سلام
من یک مدار ساعت دیجیتالی خریدم ولی سون سگمنتهاش کوچیک هست و حالا میخوام بزرگش رو وصل کنم ولی ولتاژشون درست در نمیاد و روشن نمکنه اگه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن ولتاژ کار سگمنتهای بزرگ 6 ولت هست و از نوع اند مشترک
با تشکر:20:
فكر ميكنم تو يكي از كتاب هاي محمود بخت آور در مورد اين ديدم بررسي ميكنم اگه بود برات مينويسم
سلام
من يه پروژه دارم كه بايد يه منبع نويز درست كنم و اونو به نويز صوتي تبديل و سپس پخش كنم.
استادم براي ايجاد نويز گفته بايد از ديود نويز 5722 استفاده كنم اما تو بازار هر چه گشتم پيدا نشد.
غير از اين چيز ديگه اي هست كه بشه از اون به عنوان منبع نويز استفاده كرد؟
با تشكر.
نميتونيد از يه تغذيه ي مجزا استفاده كنيد واسه ي اين سون سگمنت ها ؟ يا به اين راحتي نيست قضيه!نقل قول:
سلام . نظر من زياد كارشناسانه نيست البته .نقل قول:
واسه ي توليد نويز ميشه از ديود هاي نويز استفاده كرد كه درواقع همون ديود زنري هستند كه از پديده ي شكست بهمني براي توليد نويز استفاده ميكنند .
يك نوع ديود نويزي هم هست به نام nc401
همين :31:
سلام به همه دوستان
من مدار دستگاه ترموگراف رو میخام اون دستگاهیه که به تغییرات دمایی زمین حساسه و اونا رو نشون میده بردش هم تا 3 متر باشه عالیه همچنین اگه کسی مدار فلزیاب حرفه ای هم داره برام میل بزنه (فقط میل)از خجالتش در میام
سلام
من تازه كار هستم و نقشه فني و حقيقي مدار كليد يك پل و دو پل را مي خواستم؟ البته با جزييات كامل و واضح ديگه!
با تشكر از دوستان
نقل قول:سلام . اين مدار فلزياب هستش :نقل قول:
و اين هم :کد:http://royal.mihanblog.com/post/166
و مداري با عنوان مدار دستگاه ترموگراف توي نت وجود نداره دوست من ! لااقل من نديدمکد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=7198.msg61704
با سلام و خسته نباشی خدمت همه دوستان
در خانه 3 تا تلفن وجود دارد که هر 3 تا از یک خط مشترک استفاده میکنیم
من یک مداری می خواهم که مثلا اگر یکی گوشی را برداشت اون 2 گوشی دیگر قطع شوند و نتواند صدا را بشنود
با تشکر
سلام اگه ممکن مدار یه سیگنال ژنراتور با avrرو می خواستم هر سه موج سینوسی ومثلثی ومربعی همراه با برنامه avrاون .فرکانس بالا مدار ساده نباشه ممنون
سلام شما مدار سیگنال ژنراتور با avrهم دارید.ممنون
سلام به همه الکترونیکی ها من دنبال یک مدولاتور am و ای سی اسیلاتور برای فرستنده am میگردم نقشه کامل هم
قبول میکنم
سلام ؛ آره كه داريم:31: . هر سه موج رو هم ميده بهت واست آپ كردمنقل قول:
کد:http://persianct.persiangig.com/Zip/signal%20generator.rar
سلام. اين مدولاتور AMنقل قول:
کد:http://www.zen22142.zen.co.uk/spice/ammod.htm
سلام دوستان
الکترونیکیهای عزیر من دنبال مداری هستم که با تنظیم ساعتش- زنگ بخورد یعنی مثلا ساعت 4 زنگ شروع به زنگ زدن کند خودم مدار ساعتشا دارم ولی استادم می خواد همراه با زنگ باشد اگه کسی کاری ازش بر میاد اقایی کند کمک کند
نقشه شماتيك TV card رو بهمراه تحليل قسمتها برام بذاريد ممنون ميشم.
خسته نباشيد