با سلامنقل قول:
دوستان بی زحمت به این سئوال من هم جوابی بدید
با تشکر
با سلامنقل قول:
دوستان بی زحمت به این سئوال من هم جوابی بدید
با تشکر
نقل قول:
سلام عباس
منظور من تست بروی ویندوز جدید یعنی 8بود وگرنه 7 که معلومه !!!
ویندوز من این بود : Windows 8 Enterprise 64 Bit
سلام عباس
این هم از فیلم من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دیدی اشتباه است یا نوع تست خوب نیست لطفا به رفقایی که در این تایپیک هستند و ویندوز 8 و کومودو ورژن 6 دارند بگید تست بکنند .
خلاصه شرمنده :40:
چون باید تست اتوسندباکس میشد که باید سیستم ریستارت می شد ولی من فقط تست verbose را قرار دادم ولی یادمه در حالت لیمیت هم رد شد.
سلام علی جاننقل قول:
پس باید یک افرین به کومودو گفت :n16:
چون تست من را که با کسپر دیدی و حرف الکی نزدم و فکر کردم کومودو هم مانند کسپر عمل میکنه .
چاکرم دادا:n16:
یکی جواب ما رو نداد که...تنظیماتی رو که برای فایروال انجام داده بودم درست بود یا نه؟قوانین تعریف شده برای بلوک کردن درست بود؟:n13:
نقل قول:
سلام
اون قسمتی که مشخص کردم، جمله کلیدی است و قابل توضیح دادن،
خب، ابتدای کار باید این نکته مهم را عرض کنم که سیستم HIPS سیستم تشخیص نیست. درک این نکته مهم است..... برای همین خواستم اول بحث بگم.
1-در کل اکثر مخرب ها یکسری رفتارهای خاص و مشابه دارند. 2-برخی رفتارها فقط مختص ویروسها است 3- برخی رفتارها هم مربوط به فایلهای امن میشه و هم مربوط به مخرب ها 4- برخی رفتارهای مخرب ها را فقط باید برخی فایلهای امن داشته باشند و نه همه فایلهای امن؛ و ...5- فایل امن هر کاری که دلش خواست میتونید اجازه بدهید( از لحاظ امنیتی مشکلی نداره، مگر اینکه طبق سلیقه خودتون اجازه ندهید، که این بحثش فرق مکینه)
حالا یک کمی در مورد این موارد توضیح بدهیم:
معمولا مخرب ها وقتی روی سیستم اجرا می شوند یکسری کارهای تخریبی مشخص شده را انجام می دهند. معمولا تنظیمات شبکه را دستکاری می کنند، رجیستر را غیر فعال می کنند، خودشون را در استارتآپ قرار می دهند، دسترسی به سرویسهای ویندوز و .... بنابراین اگر یکسری رفتارهای مشکوک که شامل این موارد میشه را مشاهده کردید تازه میتونید به فایل شک کنید و اون را مسدود کنید. البته امنیت به خودتون بستگی داره. من خودم هر فایل ناشناخته ای(برای من ناشناخته باشه، نه برای کومودو) را با همون پیغام اول مسدود میکنم. شما هم بکنید.
بعد از مسدود کردن هم نباید بفرمایید که مخرب شناسایی شد، بلکه باید بگیم فایل مشکوک مسدود شد. (هر چند گاهی اوقات اینقدر رفتارها مشکوک است که میگیم : این بی شک یک مخرب است، البته هر چی تجربه کاربر بیشتر باشه، بهتر مخرب بودن فایل را میفهمه)
به عنوان مثال تغییر برخی تنظیمات شبکه توسط یک مخرب بعد از اجرا، که چند تا عکس میزارم ازش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا فایل نیاز به این تغییرات داره. مثلا فرض کن به عنوان یک نرم افزار ماشین حساب میخواهید نصب یا اجراش بکنید!!
====
دسترسی/اجرا/کنترل/ فایل پروسه های سیستم مثل Svchost . CMD. ,...اینها پیغامهایی هستند که قبل از اجازه دادن به فایل می ارزه که کمی تامل بکنیم.
معمولا چند بار اجرا میشن:
این دو پیغام هم باید شما کمی توجه بکنید. البته فایهای سالم هم همینطور که در پیغام آمده هم چنین رفتاری دارند، ولی گاهی اوقت همه (اکثر) این رفتارها از یک فایل ناشناخته( یعنی واقعاً فایل برای شخص شما ناشناخته است) بروز میکنه، اینجا باید شک کرد.
باید ببینید فایل به این دسترسی نیاز داره، اصلا یک فایل مربوط و ابزار مربوط به شبکه است، اگر نیست => پس رفتار فایل متناسب با انتظار ما نیست. اینجا مشکوم میشیم.
این پیغام:
آیا از فایل مورد نظر این رفتار انتظار میره؟ بستگی به فایل داره که میشه جواب داد. آیا فایل را می شناسید. فایل از کجا اومده.. از چه سایتی دانلود کردید، مربوط به چه شرکتی است؟ و ... اینها را باید در کنار پیغامها، برخی اطلاعات دیگه بزارید و نتیجه بگیرد. مثلا رجیستری را میخواهد تغییر بدهد، خب کدوم قسمت؟
مثلا اگر سی کلینیر باشه، خب به این دسترسی نیاز داره و اجازه بدهید...
شاید بگید چقدر کار سخت شد، ما که نمیتونیم تشخیص بدهیم. ج: من که همون اول عرض کرم HIPS سیستم تشخیص مستقیم نیست. خوبی ای که HIPS داره در وهله اول اینه که این امتیاز را براتون به ارمغان میاره که بتونید فایلهای ناشناخته را مسدود کنید. بعدآ میتونید در موردشون تصمیم گیری کنید. اما بدون این سیستم پیشگیری فایل در میره.......!! تصمیم گیری میشه رفع آلودگی!
HIPS به شما قدرت کنترل سیستم را میده.
سلامنقل قول:
من فعلا نمیتونم ویندوز 8 نصب کنم. اما بزودی قصد این کارو دارم. حتی شده روی VM
بعد حتما تست میکنم. اگر مشکلی باشه قطعاً گزارش میکنم.
مرسی بابت اطلاع رسانی.
سلامنقل قول:
به نظر درست میاد.
و سعی کنید فایل اجرایی که قصد ارتباط با اینترنت دارد را مسدود کنید. فایروال را طوری تنظیم کنید که ازتون برای همه برنامه ها سوال کنه؛ بعد مسدودش کنید
من قبلا توي محيط کيوسک به راحتي ميتونستم فارسي تايپ کنم ولي الان نميدونم چي شده که فقط انگليسي ميشه نوشت و اصلا فارسي نميشه؟دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟
سلامنقل قول:
من میتونم فارسی تایپ کنم.
مورد شما را باید بیشتر روش فکر کنم.
راستی کومودو را آفلاین آپدیت کردید؟
نقل قول:
سلام . اره رفیق شد . یه بار حذف کردم
اینترنت رو خاموش کردم و دوباره نصب کردم
بعد آفلاین آپدیت کردم
دوستای دیگه هم سعی کنن قبل از نصب اینترنت رو خاموش کنن چون همون سری اول میره که آنلاین آپدیت بشه و مشکل براشون پیش میاد
سلامنقل قول:
مرسی رفیق قدیمی.:n12:
خب، پس این هم یک تجربه شد، برای انجام آپدیت آفلاین (وارد کردن فایل دیتابیس از طریق محیط CIS) بهتر است که کومودو در حال آپدیت آنلاین دیتابیس نباشد، برای اطمینان از این موضوع حتی میتوانید زمان انجام آپدیت آفلاین، اینترنت را موقتا قطع نمایید.
از زمانی که اون فایل را قرار دادم 10 روزی گذشته. پس حداقل تا 10 روز کار میکنه. شایدم بیشتر.... بعدا خودم سعی میکنم حداکثر زمان استفاده از آخرین بکاپ دیتابیس را از روی همین فایل تست کنم.
مرسی کیوان جان.
آقا این آپدیت کومودو اسنشیال رو میشه به صورت آفلاین انجام داد؟من وقتی میخوام باهاش اسکن کنم اول نرم افزار شروع میکنه به دانلود آپدیت که حدود 115 مگابایت هست و بعد یهو وسط آپدیت قطع میشه چند بار امتحان کردم ولی بازم وسط آپدیت آنلاین قطع میشه! راه حلی هست که بشه به صورت آفلاین آپدیتش کرد؟من تو تنظیماتش گزینه آپدیت آفلاین ندیدم، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا ((:
سلام دوست عزیز :نقل قول:
شما اول اینترنتت رو قطع کن بعد وقتی نرم افزار راه افتاد از منوییی که نشون دادم فایل ABASES.CAV رو به کومودو اسنشیال معرفی کن کامل آپدیت میشه.اما باید این فایل رو از آپدیت یکی از نرمافزارهای کومودو داشته باشی.اگه نسخه 2 هست که روشش اینجوریه اما نسخه 6 خودش با کومودو اینترنت سکوریتی نسخه 6 آپدیت میشه و احتیاجی نداره...
نقل قول:
ممنون از توضیحتون، خب این فایل CAV DATABASE رو از کجا باید دانلود کنم؟سایت خود کومودو نداره برم دانلود کنم؟
سلام .... من با فایروال کومودو مشکل دارم... برنامه folder lock رو توسط فایروال مسدود کرده بودم و حتی عکسش رو در چند صفحه قبل گذاشتم... تاتاییدی باشه بر حرفهای من ...بعد از اینکه فایروال این برنامه رو بلوک نکرد کد این برنامه شناسایی و باطل شد... و مجبور شدم برنامه فودر گارد رو نصب کنم. بازم با اطمینان میگم اول دیسی شدم برنامه رو نصب کردم و بعدش رجیستر کردم و پیام رجیستر شدن رو هم داد .بعش توسط فایروال کومودو تمام فایلهای ی برنامه رو مسدود کردم... تا چند روز کار کرد ولی امروز پیام باطل شدن کد رو داره میده.این یعنی برنامه از فایروال عبور کرده...از v*p**n هم استفاده کردم...اگه لازم هست تا تصاویر مربوط به بلوک کردن برنامه رو هم برای تایید حرفهایم بفرستم....مشکل رو لطفا بررسی کنید.... در صورت امکان طریقه صحیح بلوک کردن یک برنامه رو بوسیله فایروال شرح بدین...:n14::n14:
در مورد این برنامه اطلاعی ندارم من ولی همیشه فایل اصلی و اجرایی خود برنامه نیست که به اینترنت وصل میشه و شما احتمالا خود فایل اصلیِ اجرای برنامه رو بلاک کردی و بی اثر بوده وگرنه شما اگر فایروال کمودو رو بذاری روی Custom هیچ برنامه و فایلی بدونه اجازه شما به اینترنت وصل نمیشه دیگه اگر دستی بلاک هم بشه که اصلا امکان خطا توش نیست
ممنون از جواب ... ولی دوست من موقع بلوک کردن فقط 4 تا فایل رو به من نشون داد که منم هر چهارتا فایل مسدود کردم ...و هرچند که توی پوشه اصلی نصب برنامه فایلهای دیگه ای هم هستن.... حالا سوال اینجاست ... چرا همه فایلها رو نشون نمیده؟ و من اگه بخام کل محتویات یک پوشه رو مسدود کنم باید از چه راهی اقدام کنم؟ در کل ما با فایروال کومودو چه نوع فایلهایی رو میتونیم مسدود کنیم؟مگه همه فایلها رو نباید بشه مسدود کرد؟اگه آره پس چرا بقیه فایلها رو نشون نداد؟نقل قول:
:دی
والا به نظرم هر فایلی مثل فایل های exe نیست که توانایی وصل شدن به اینترنت رو داشته باشه و قسمت فایروال هم برای محدود کردن دسترسی به اینترنت و شبکه هست دیگه
چیزی که گفتم رو زیاد دیدم تو برنامه های کرکی مثلا برنامه aaa.exe بوده و قسمتی که به اینترنت وصل میشده و مسئول اکتیوشن بوده اسمش مثلا regsiter.exe بوده یه اینطور چیزی حتی شاید تو خود پوشه اصلی هم نبوده! بهرحال طرفی که برنامه رو ساخته تمام تلاشش رو میکنه که از کرک شدنش جلوگیری کنه :دی
بلاک کردن همه ی فایل ها شاید جوابگو باشه برای کرکینگ شاید نباشه ولی ممکنه برنه کل برنامه رو خراب کنه مثلا کل فایل ها رو بذاری تو سندباکس که دیگه برنامه قدرت قفل گذاریش رو هم از دست میده!
یه گوگل الان زدم در مورد همین برنامه فولدرلاک و اولین گزینه این لینک رو اورد که مربوط به کمودو هم هست!
اگر چیزی که در مورد فولدرلاک نوشته همیشه صادق باشه یعنی شرکتی که فولدرلاک رو تولید کرده قضیه ی رجیستر کردن رو شدیدا سفت و سخت گرفته و با این اوصاف فکر نمیکنم براش راهی باشه که بشه دستی بلاکش کرد و به نوع فایروال هم اصلا ربط ندارهنقل قول:
(1/1)
ricardo2000:
I have a program called Folder Lock that I unfortunately purchased before trying it out properly. No product has given me more trouble with Comodo than this one and I would be very grateful if someone can suggest a solution.
When I open Folder Lock it immediately tries to connect to the internet via any other program such as a clock which has permission. When Comodo advises me of this and I deny connection it switches to another program and so on. The worst is that every time I open my Thunderbird mail or my Opera browser programs it tries to connect via them as well and when denied Opera and Thunderbird are also blocked from connecting to the internet. How can I stop this pest of a program. I contacted Folder Lock and they deny that their program connects to the internet.
It is also important to note that even after I close the Folder Lock program and removing the USB flash drive that it will still keep trying to connect to the internet via every other program ...... completely preventing Thunderbird or Opera connecting. The only way out of this is to re-boot.
Navigation
البته ظاهرا این مشکل حل شده قبلا و فایل disable activation براش تهیه کردن برو این سایت و دانلودش کن
فاصله بین سافت و 98 رو حذف کنکد:http://soft 98.ir/software/secure/23-Folder-lock.html
من یک کیلاگر روی سیستمم نصب کردم که کمودو گرفت قرنطینه کرد و از فعالیت بازش داشت
با اینکه من فایروال تسک به عتوان یک اپلیکشن سالم بهش شناسانده بودم ولی باز اینطوری کرد و الان هر دکمه ای تایپ میکنم دیگه توی کیلاگر ثبت نمیشه
اولا باید چیکار کنم که که کیلاگرم به فعالیتش ادامه بده..بعد اینکه چطوری فایلهایی که رفته توی قرنطیه از توی قرنطینه در بیارم؟
ممنون
سلام این فایروال کومودو همانطور که میدونید برای هر کاری اجازه میگیره مثلا میای یه برنامه نصب کنی بیست سی بار باید اجازه دسترسی بدی
راهی هست که به غیر از خاموش کردن یا Exit کردن برنامه دیگه این پیغام ها نیاد و خودش اتوماتیک تصمیم بگیره؟
سلام :نقل قول:
این لینک آپدیت دیتابیسهای کومودو از خود سایتشه که 2 روز یکبار بروز میشه.
حالا شما چرا اینجوری میخوای آپدیت کنی؟شما خود برنامه رو آپدیت آنلاین کن و داخل برنامه توی پوشه scanners فایلی که گذاشت عکسشو یعنی CAV DATABASE فایل آپدیت تمام محصولات کومودو تا ورژن 5.12 هست که ازون یه کپی بگیر و برای دفعات آینده جایی ذخیره کن و هر محصول کومودو جز ورژن 6 اون با معرفی و یا جایگزینی این فایل آفلاین آپدیت میشه....اگرم نخواستی با لینک بالا آخرین آپدیت رو بگیر و همون یا این فایل رو بعد از آپدیت ذخیره کن...
پیروز باشی
آخه آپدیت آنلاین نمیشه و وسط آپدیت قطع میشه، به همین دلیل آفلاینش رو خواستم بگیرم، ممنون از راهنماییتون ((:نقل قول:
سلام
راهی هست تو ورژن 6 اینترنت سکوریتی مثل وزژن های قبلی ترافیک شبکه رو در آیکن تسک بار نشون بده؟
و اینکه آپدیت آفلاین ورژن 6 با ورژن 5 فرقی کرده؟
اگه فرق داره چجوری باید انجام بشه؟
حواب منم میدید دوستان؟ ممنون و تشکرنقل قول:
الان خیر ولی مثل اینکه قراره این امکان به کمودو 6 اضافه بشه مثل نسخه 5نقل قول:
از در اوردن قرنطینهنقل قول:
فقط نباید به فایروال شناسایی بشه باید به انتی ویروس هم شناسایی بشه
و اینجا هم برید اگه برنامه شما در اینجا بود درش بیارید و به فایل امن انتقالش بدید
جواب؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام :نقل قول:
روی آیکون برنامه کومودو کنار ساعت راست کلیک کن و موس رو روی FIREWALL security lewvel نگه دار.چند تا گزینه میاد که:از بالا هر چی به سمت پایین بیای کمتر سوال میپرسه و در ضمن امنیتت هم به نسبت کمتر میشه.(درست تر اینه که نظارت کمتری روی کارها داری):n01:....
روی block all همه دسترسیها بلاک میشن- castume policy برای همه دسترسیها سوال میپرسه-safe mode بیشتر تصمیمها رو خودش میگیره و کلا اتوماتیک دسترسیها رو امن میکنه مگه اینکه مورد مشکوکی باشه .... و training mode کمترین سوال و برای کاربرای مبتدی و تازه کار با کومودو هست....DISABLE هم که کلا فاتحه فایروال رو میخونه...:n08:
من فکر میکنم منظور دوستمون پیغام های دیفنس باشه چون فایروال یک بار بیشتر برای هر برنامه ای سوال نمیپرسه
برای کمتر شدن پیغام ها من او پیشنهاد میکنم شما ورژن 6 یعنی آخرین ورژن کمودو رو دانلود و نصب کنید اگر هم دارین که چه بهتر.
در ورژن 6 مسدود کننده رفتار یا behavior blocker رو فعال کنید در این صورت پیغام های کمودو خیلی کم در حد یکی دو تا که اونم مربوط به فایروال و اتصال برنامه به اینترنت است میشه
حالا ما با دو نوع فایل سر و کار داریم , فایل هایی امن که در لیست سفید کمودو هستند و فایل های ناشناخته برای کمودو
در مورد فایل های اولی که کمودو کاری باهاشون نداره و سوالی نمیپرسه.
در فایل های ناشناخته کمودو اونارو سندباکس میکنه و دسترسی هاشون رو محدود میکنه (بستگی به درجه سندباکس)
حالا اگر فایل مورد اعتماد شماست (در این مورد باید دقت کنید ) اون فایل رو به لیست فایل های مورد اعتماد اضافه میکنید (trusted) و کمودو بازم کاری بهش نداره
و اگر مورد اعتماد شما نیست بهتره که همون داخل سندباکس نگهش دارین
برای خارج کردن فایل ها از سندباکس این مسیر رو برین:
دوستان این برنامه هایی کومدو رو چطوری میشه فهمید ورژنش چند هست؟
غیر از cis بقیه رو رفتم صفحه دانلود ننوشته ورژن چند هست هر چی توی اون صفحه گشتم ببینم برا ورژن چیزی نوشته پیدا نکردم الان میخوام اینا رو دانلود کنم میخوام ورژن فایل رو بدونم و جلو اسم فایل موقع سیو در هارد درج کنم که بعد بفهم این چه ورژنی هست
مثلا دو تا مرورگری که داره رو سافت 98 از خود سایت کومودو لینک داده تو سافت 98 نوشته ورژن چند ولی سایت کومودو ننوشته!
برنامه هایی که میخوام دانلود کنم:
لینک های دانلود رو دارم ورژن ها رو میخوام
نقل قول:
Comodo System Utilities
Comodo Cleaning Essentials
Comodo Rescue Disk
Comodo Programs Manager
Comodo Dragon
Comodo IceDragon
در ضمن دو مورد اخری رو همون طور که گفتم تونستم از سافت 98 ورژنش رو پیدا کنم ولی اینکه تا چه حد این شماره ورژن که سافت 98 نوشته اعتبار داره نمیدونم
نقل قول:
سلام
1-توی سایت کومودو همیشه آخرین ورژن واسه دانلود قرار داره.
2-برای فهمیدن ورژن فایل اینستالر، روی اون کلیک راست کنید و Properties....... عکس:
ممنون
گفتم شاید شماره ورژن رو هم مثل خیلی سایت داشته باشه حتی خود cis رو هم گذاشته
اینکه روی فایل راست کیلیک بکنیم رو بلد بودم ولی یکی اینکه همیشه در مورد همه اینستالر ها جواب نمیده (حالا شاید برا محصولات کومودو درست باشه ولی دیدم اینستالری که این شماره ربطی به ورژن نداشته) کورد بعدی اینکه من الان مثلا ورژن 23.4 رو روی هارد دارم میخوام قبل از اینکه نصب کنم ببینم ورژن جدیدتر از این اومده یا نه اینو نمیشه از سایت فهمید تنها راهش همین هست که دانلود کنی که دیگه اون موقع مقایسه نمیخواد خودش اخرین ورژن هست
خلاصه خیلی مسخره هست ورژن ها رو نزاشتن
با تشکر
سلام...
کیوسک مجازی ممن خودبخود از کار افتاد هر کاری میکنم دیگه باز نمیشه... ری استارت کردم درست نشد.. میترسم دوباره کومودو رو نصب کنم .بخاد باز از اول ابدیتش کنی.البته ابدیتهاش رو برداشتم.ولی نمیدونم راهی هست بدون نصب دوباره انتی ویروس درستش کنم.داشتم کار میکردم یک لحظه خارج شدم و اومدم به محیط اصلی ویندوز وقتی دوباره خاستم وارد کیوسک بشم دیدم دیگه وارد نمیشه...
سلامنقل قول:
در مورد اینستالرهای کومودو جواب میده.
آره حق با شماست من خودم چک نکردم سایت را، ولی بهتره که شماره نسخه برنامه هم باشه. البته من از فروم کومودو استفاده میکنم و اونجا همه چیز مشخصه و نام محصول با لینک دانلود و شماره نسخه و تغییرات و ... اومده ، البته بهتره که توی سایت هم همین اطلاعات باشه.
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه.نقل قول:
برای نصب مجدد اگر از فایلهای آپدیت بکاپ گرفتید مشکلی نیست و در نهایت میتونید مجدداً نصب کنید.
سلام به دوستان. من cav 6 رو نصب کردم و آپدیتش هم که حدود 100 مگ بود انجام دادم. حالا چطوری می تونم این آپدیت رو بردارم و دفعه بعد که ویندوز عوض کردم یا اگه خواستم رو کامپیوتر دیگه نصب کنم آپدیت رو جایگزین کنم که دیگه نخواد از اینترنت دانلود کنه؟اگه کسی بلده لطفا یه توضیح کامل بده ببینم می تونم کاری کنم یا نه. ممنون.
نقل قول:این پست رو بخونید...:n16:
آموزش اپدیت آفلاین کومودو 6
مدیران بیزحمت این پست که لینکش رو دادم به پست اول کومودو اضافه کنید....
برای دومین باره دارم میبینم cavwp.exe سی پی یو رو به شدت اشغال میکنه و فقط باید سیستم رو ریستارت کرد با بستن کومودو هم چیزی حل نمیشه
سلام لطفا لینک اسکنر کمودو رو اینجا قرار بدید برای دانلود مرسی و بگید چگونه اپدیت میشه
سلامنقل قول:
قبل از اسکن اپدیت میشه. البته اپدیت افلاین هم داره؛ که میتونید از اپدیت کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده کنید
سلامنقل قول:
آیا از محصولات امنیتی دیگری هم استفاد می کنید؟
اگر قبلاً از یک محصول امنیتی دیگری استفاده می کردید، سعی کنید بقایای اونها را کاملاً از بین ببرید، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاد کنید.
سعی کنید مدتی از تنظیمات آنتی ویروس ، قابلیت Cache Builder را غیر فعال کنید، ببینید مشکل حل میشه.