آقا دقیقا منم همین مشکلو دارم تو سال 2017-2018 هستم که یهو تو calendar می پره بیرون.یکی کمک کنهنقل قول:
Printable View
آقا دقیقا منم همین مشکلو دارم تو سال 2017-2018 هستم که یهو تو calendar می پره بیرون.یکی کمک کنهنقل قول:
دوست عزیز راه حلی برای این مشکل اعلام نشده و کمپانی EA هم کار خاصی برای رفع مشکل صورت نداده .
حداقل اونطوری که توی اینترنت و سایت های مختلف میشه دید , اکثر کاربران فیفا 13 همین مشکل رو دارن و بشدت ناراحت هستن .
البته یک سری راه ها اعلام شد ولی هیچ کدام جواب 100% نداده.
سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )
اینجا کسی نیست جواب مارو بده ؟
bacheha yeki javabe mane bichararo bede :n28:
من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
مشکل حل شد.نقل قول:
من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
DirectX نداشتم واس همین نمیشناخت دسته رو.
بچه ها یه سوال...
من لپتاپ del 5110 core i5 دارم با گرافیکNVIDIA GeForce GT 525M هستش...:n02:
وقتی داخل بازی میشم همه چی خوبه اما وقتی تیم اینارو انتخاب میکنم و بازی شروع میشه می پره؟؟؟
مشکل از چیه؟؟؟؟
وقتی با گرافیک اولم بازی میکنم (همون گرافیک بیخوده) میاره اما با گرافیک افتضاح...
حالا چیکار کنم با بهترین گرافیک بازی کنم؟؟؟؟
منم همین مشکل رو دارم کمممممممممممممممک:n30: :n28::sq_3:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم :n28:نقل قول:
نقل قول:دوستان منم همین مشکلو دارم کمککککککککککککنقل قول:
مشکل منم همینه..فکر کنم از آپدیت گرافیکهنقل قول:
دوستانی که مشکل پریدن دارن یه دور درایور قبلی کارت گرافیکشون رو Uninstall کنن بعد ورژن جدید رو نصب کنن ببینن حل میشه
بچه ها من Update 1.6 رو ریختم ولی کرک آپدیتش رو ندارم !
کسی لینک کرک 1.6 رو داره ؟؟ ( rld-fifa1316 )
دوستان من کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی وقتی روی آیکون بازی میزنم مینویسه که rldea.dll حذف شده
آنتی ویروس را خاموش کردم و یه بار دیگه آیکون را زدم صفحه مشکی شد بعد بدون هیچ اروری اومد تو صفحه دسکتاپ
سلام جون مادرتون جواب بدین
من کل فایلارو دان کردم حالا از اول مرحله به مرحله بگید چی کار کنم انگار خودتون می خاین نصب کنین
اینم شمارم اس ام اس بدین خودم زنگ بزنم 09352252071
دوستان کسی هست جواب بده ؟!نقل قول:
بله ، rldea.dll حذف شدهنقل قول:
کرک بازی رو پاک و دوباره در محل نصب بازی بریزید
پ.ن آنتی ویروس رو زمان کرک کردن غیر فعال کنید تا کرک ریخته بشه
من هم آپدیت 1.6 رو ریختم اما کرک همراهش بود ، اگه کرک رو ندارید از آدرس زیر دانلود کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 v1.6 [MULTI3] Fixed Files
سلام به همه دوستان
من فیفا 2013 رو نصب کردم تازه ، ولی یه مشکل دارم اینکه کانفیگ بازی باز نمیشه و ارور میده ، به همین خاطر نمیتونم تنظیمات گرافیک رو انجام بدم و در نتیجه بازی خیلی کند و بد اجرا میشه !! قبلا با میکل اینچنینی برخورد نکردم . یه بار بازی پاک کردم از اول نصب کردم ولی تفاوتی نکرد .کسی مشکل مشابه داشته و کسی میتونه کمک کنه ؟! ممنون میشم . :n25:
سلام
برای من کلا اجرا نمیشه ..
FIFACrashDump_CL1184026
گرافیکمم آپدیت کردم، ولی حل نشد!
عصبانیم!
دوستان این رزولیشن بازی رو کجا میشه تغییر داد ؟ ماله من خیلی بد ــه!
من یه سوال داشتم تو فیفا 13 چیکار کنم میرم تیم ها رو انتخاب می کنم بعد ترکیب می زنم بعد اون دکمه ای که می ره تو بازی رو میزنم از بازی می پره بیرون چیکار کنم
سلامنقل قول:
پوشه بازی
پوشه Game
پوشه fifasetup
فایل fifaconfig.exe
سلام
من بازی Fifa13 Reloaded رو از پی سی دانلود دانلود کردم ، موقع نصب (زمانی که مسیر نصب بازی رو میخواد)Error میده ، به این صورت:
Extracting game files
The system cannot find the file specified
چه کنیم؟؟؟؟
:n16:
سلام خدمت داداشای گلمهمه ی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم + Origin رو هم نصب کردم اکانت هم ساختم
من بازی رو از مغازه گرفتم اسم شرکت Newtech!!!!
نصب کردم وقتی میخوام تنظیمات کیبورد رو درست کنم میندازه بیرون.
بعدش که گرافیکو آپدیت کردم وقتی که عکس بازی میاد میندازه بیرون.
اینم ارور:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fifa13.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 02b0b040
Fault Module Name: fifa13.exe
Fault Module Version: 1.1.0.0
Fault Module Timestamp: 02b0b040
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 01f324ba
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 519d
Additional Information 2: 2bd307534989a366683ffe6b192b188d
Additional Information 3: 4727
Additional Information 4: f26369f1d8cce1351b2c1e32dab13ae3
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین ;)
سلام
دوستان بازی واسه من وقتی وارد میشی بعد از چند لحظه میپره بیرون مشکل چیه؟
کسی نمی دونه مشکل R3 رو تو فیفا 13 چطور باید حل کرد؟ دیوونه شدم.
سلام
دوستان فیفا 13 رو از سایت دانلودها دانلود کردم.کرک رولدد رو دان کردم.میره توی بازی و تیم انتخاب میکنی.اما بعد که میخای بری توی زمین قطع میشه و برمیگرده توی مای کامپیوتره.لطفا راهنمایی کنید؟
اقا من خیلی وقته فیفا رو سر این مشکل گذاشتم کنار..بعد نصب درایور 12.10 ati بازی به شدت کند شده و اصلا نمیتونم بازی کنم...
.
کسی این مشکلو نداره ؟ کل فرومهای خارجی رو زیر و رو کردم هیچ راه حلی پیدا نکردم..
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟نقل قول:
درست بعد از نصب درایور 12.10 اینجوری شده؟؟
آقا کسی نیست منو کمک کنه؟نقل قول:
اره مهدی جان درست بعد از نصب این درایور این مشکل درست شد...درایور رو هم نمیخوام به ورژن قبلی برکردونم وگرنه فکر کنم درست بشه با اینکار..نقل قول:
مشخصات سیستم هم : cpu : amd 1090 vga : 5770 ram : 4g 1600
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!نقل قول:
عزیز جان این مشکل دقیق معلوم نیست از کجاست!!نقل قول:
سلام خدمت داداشای گلم
من بازی رو از مغازه گرفتم اسم شرکت Newtech!!!!
نصب کردم وقتی میخوام تنظیمات کیبورد رو درست کنم میندازه بیرون.
بعدش که گرافیکو آپدیت کردم وقتی که عکس بازی میاد میندازه بیرون.
همه ی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم + Origin رو هم نصب کردم اکانت هم ساختم
اینم ارور:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fifa13.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 02b0b040
Fault Module Name: fifa13.exe
Fault Module Version: 1.1.0.0
Fault Module Timestamp: 02b0b040
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 01f324ba
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 519d
Additional Information 2: 2bd307534989a366683ffe6b192b188d
Additional Information 3: 4727
Additional Information 4: f26369f1d8cce1351b2c1e32dab13ae3
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین
بابت تنظیمات بازی شاید بشه خارج از بازی یه کاریش کرد...ولی فعلا بهتون توصیه میکنم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو دانلود کنید ببیند جواب میده....
بازم همون ارور رو میده!!!!!!نقل قول:
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟نقل قول:
درایور جدیدم گرفتم نصب کردم درست نشد..نمیدونم این مشکل کوفتی چیه...مخمو ترکونده :دینقل قول:
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!
میگم cap 2 مربوط را این داریور رو هم دانلودی کردی؟؟نقل قول:
اگه نکردی اون رو هم دانلود کن و توی قسمت gaming\ 3d profile application\amd pre defined مربوط به برنامه catalyst center اگه fifa هست رو انتخاب و سیو کن ببین جواب مبده یا نه اگه نداد،دیگه احتمالا باید برگردی به همون درایور اولت!!
رم 2 / گرافیک 1 gt 440/ سی پی یو 2 هسته ای 2.4 فکر کنمنقل قول:
سیستمت که مشکل خاصی نداره...نقل قول:
این نرم افزارها رو هم باید نصب کنی:
vc++2005،2008،2010) ،dx9.c،nvidia phsyx،(Microsoft NET Framework 3.5،4)4)
و ضمنا حتما گرافیکت رو هم آپدیت کنی...
ضمنا یادت باشه یه آنتی ویرسو آپدیت شده روی سیستم داشته باشی....چون نوعی ویروس کامپیتوری هست که خودش رو به بعضی فایلهای .EXE میچسبونه و اونها رو از کار میندازه(این بلا سر خودم اومد یه بار!!) که باعث میشه وقتی روی آیکون بازی کلیک کنی یه همچین اخطاری بده!!!