سلامنقل قول:
ببخشیدا اگر درست متوجه شده باشم
خب با برنامه های دیگه مثل itools یا این برنامه چینی pp اطلاعاتتون رو خارج کنید.
این pp خیلی خوبه فقط چینیه ولی از اشکالش میشه متوجه شد!
Printable View
سلامنقل قول:
ببخشیدا اگر درست متوجه شده باشم
خب با برنامه های دیگه مثل itools یا این برنامه چینی pp اطلاعاتتون رو خارج کنید.
این pp خیلی خوبه فقط چینیه ولی از اشکالش میشه متوجه شد!
این برای آیپاد کلاسیک نیازی به هکی یا چیزی داره؟
نمیدونم امتحان کنید من برای آیفون به راحتی استفاده میکنم حجم آنچنان زیادی هم ندارن امتحان کنیدنقل قول:
مرسی عزیز. بالاخره تونستم ازش بکشم بیرون:دی
5s کی قراره بیاد؟ ارزش داره صبر کنم؟
شاید 4 تا 6 ماه دیگه ! بستگی به خودتون داره !
به نظرم تا ماه قبل معرفی هم ارزش داره ، چون افت قیمت آیفون فوق العاده پایینه
از چه برنامه ای استفاده کردین؟نقل قول:
==============
5s این بار رقابت سخت تری رو در پیش داره!با غول هایی که کمپانی های دیگه معرفی کردن باید یه گوشی منحصر به فردتر رو روانه بازار کنه!
از Itools
مرسی دوست عزیز.
اگه قیمت دلار بیاد پایین که خیلی ضرر میشه! :n15:نه؟ :n28:نقل قول:
فردا میخوام بگیرم نمیدونم شک دارم!!!! یکی روحیه بده! من apple استفاده نکردم تا حالا!
عزیزم دلار بیاد پایین آیفون بعدی هم میاد پاییننقل قول:
نه منظورم اينه 2400 ميگيرم دلار مياد پايين مثلا ميشه 1500 بعد ماله من که دست دوم ميشه 800 /900 تومن!
من فقط از بدنه گوشی میترسم
iهیچ گوشی مثل ایفون اون ارامشی رو که باید بده رو نمیده ! قدرت گرافیکی ایفون 5 در حد tegra 4 هست پس قطعا حال میکنی عزیز! در مورد بدنه هم یه کاور بگیر در صورتی خش پذیریش در اون حد هم نیست !!نقل قول:
راستی قیمت 4s با 5 فقط 60 تومن اختلاف داره! چرا؟ یعنی حافظه اینقدر مهمه؟ یا 4s گوشی خوبیه؟
16G 5= 2360
32G 4s = 2300
همونطور که گفتم افت قیمت آیفون ها کمه ، چه جهانی چه ایران. توی دنیا هم قیمت 4س 32 گیگ تقریبا برابر فایو 16 هست
من عصر میرم بگیرم موقع خرید به چه چیزایی باید توجه کنم؟ آمریکایی باشه؟ پول برنامه؟ من از یکی پرسیدم گفت تا 4 ماه هم نرم افزاراتو اپدیت میکنیم!!!! :n04:
مگه خودم نمیتونم اپدیت کنم؟:n24:
واسه آهنگ ریخن با usb وصل کنم مثل فلش میشناسه؟ میشه همه چی از توش راحت کشید بیرون مثل عکس و....:n13:
پارت LL/a میگن خوبه ، پول برنامه ندید ، پول نرم افزار هم ندید ، دزدیه همشنقل قول:
خودتون میتونید یک گیفت کار بخرید و هرچی میخواید نصب کنید
خیر نمیشه ، ولی کار با نرم افزار آیتونز یا نرم افزار های دیگه زیاد سخت نینقل قول:
واسه برنامه باید پول بدم هر بار؟
بهترین گوشی هست!من از 2g شروع کردم و ترجیح میدم یا گوشی 50 هزار تومنی بگیرم دستم یا آیفون.نقل قول:
دوست عزیز آیفون مثل طلا میمونه هیچ وقت ارزون نمیشه!از دلار هم خیالتون راحت پایین نمیاد.نقل قول:
نقل قول:
سعی کنید سلفون T پیدا کنید!چون سلفون اصلی خود کمپانی آیفون هست بقیه رو باز میکنن خودشون سلفون میکنن!البته فکر نکنم به این راحتی ها پیدا بشه!
برای پارت نامبر زیاد پول ندید فقط پارت نامبر عربی نباشه zpa ca lla هر کدوم بود مشکلی نیست.برای برنامه با خودتون هست
اگر دست به کامپیوتر و اینترنتتون خوبه خودتون گوشی رو جیلبریک کنید و برنامه های دلخواه رو بریزید.
بعضی برنامه های پولی و بعضی مجانی که با جیلبریک میتونید برنامه های پولی رو رایگان نصب کنید.نقل قول:
بهتره اصلا دست مغازه دار ندید ، چون که هر چی هم نصب کنه ،وقتی با پی سی خودتون سینک کنید همه رو پاک میکنه
پس یک قرون بابت نرم افزار ندید
و اینکه برنامه هایی که میریزه ایفون 5 رو ساپورت نمیکنه و صفحه کوچیکه !!! پس اصلا ندید بریزه !
ممنون دوستان ! :n16:
از کجا بدونم آکبنده؟
آکبندیش که معلومه دیگه!چون کد های گوشی روی درب پشت حک شده پس نمیشه با تعویض قاب اون رو به جای اصلی فروخت!نقل قول:
خیلی کم پیش میاد این کار رو بکنن!معمولا لوازم فابریکی رو با لوازم های کپی تعویض میکنن و خودشون سلفون میکنن!
یک نمومه اینجا ببینید!
سلفون اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلفون غیر اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا میشه فهمید خیلی مبتدیانه و نامرتب سلفون شده!
کمتر میشه خود گوشی دست دوم باشه!بیشتر لوازم گوشی رو بر میدارن!
اینکه برات برنامه بریزن انقدرا هم بد نیستا!! من خودم موقع خرید تا خرخره گوشیم رو پر کرد، تا یه سال هم هر دفعه برم هر برنامه ای بخام برام میریزه... فقط باید یه جای درست حسابی انتخاب کنی برای خرید!
من نمیتونم برم viber! شماره خودمو میزنم بعدش countinue میزنم نمیره! مینویسه:
no connectivity
an internet connection is required to complete this action. check your connection and try aqain
من که وصل هستم! :n03:
وایبر کلا قعطه عزیز
:n29::n29::n29:
نقل قول:
حالا اگر امکانش در اینجا نیست شما میتونید در پیام خصوصی بگید کجا رو پیشنهاد میکنید؟
سلام . من یه آیفون 5 دارم . ک نمیدونم چطور باید سیم کارت توش بذارم . میشه راهنماییم کنید. ممنونم
من نمیدونم چطوری باید سیمکارتمو بذارم توش :( راهنمایی لطفا
بدین بیرون براتون نانو کنن. تو خونه باید خیلی حوصله داشته باشین ٬ احتمال مشکل پیدا کردن سیم هم زیاده.نقل قول:
سلام دوستان. کسی راه حلی برای مشکل call failed آیفون فایو سراغ داره؟ اس ام اس میاد بقیه هم میتونن تماس بگیرن ولی من نمیتونم با کسی تماس بگیرم و همین پیغام call failed برام میاد
احتمالا تنظیمات رو دستکاری کردید یه بار تمام تنظیمات رو ری استارت کنید از این مسیر=> setting>general>resetنقل قول:
اگر بازم درست نشد از طریق آیتونز یک بار ری استور کنید.
گوشیتون آنلاک شده هست ؟نقل قول:
احتمال زیاد باید شده باشه که بقیه میتونن باهاش تماس بگیرن!آنلاک نباشه اصلا آنتن نمیدهنقل قول:
فکتوری آنلاک رو نگفتم دوست عزیز آنلاک شده رو گفتم چون یه سری از اپراتور ها مثل AT&T بعد از آنلاک شدن این گونه مشکلات رو دارننقل قول:
اگه منظورتون همون جیل بریکه نه نشدهنقل قول:ممنون از راهنماییتون. چنتا پیشنهاد که تو لینک زیر برای حل مشکل داده بود رو اجرا کردم مشکلم حل شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:دینقل قول:
اگه میخواستم بگم هـک شده یا جیل شده از همون لفظ کامل JailBreak استفاده میکردم . منظورم این بوده که گوشی شما Lock ( فقط سیم کارت اپراتور خارجی رو ساپورت میکرده ) بوده و شما با پرداخت مبلغ تعیین شده توسط اپراتور های خارجی برای Unlock (گوشی که تمام سیم کارت هارو ساپورت میکنه ) کردن گوشی Lock خود رو به Unlock تبدیل کردید و لایسنس رو خریدید ( دیگه ساده تر از این نمیتونم موضوع رو باز کنم ! )
خوشحالم که در کل مشکلتون حل شده و یک پیشنهاد خوب برای شما عزیزانی که گوشی هوشمند (Smart) میخرید حتما قبل خرید و یا همان زمان خرید در اینترنت اصطلاحات رو بخونید تا در زمان مشکل راحتر مشکلتون برطرف بشه و افرادی که در فروم فعالیتی دارن بهتر راهنمایی بکنن
ویرایش:
شما با همین روش بستن برنامه ها مشکلتون حل شد ؟! چون این اصلا ربطی به مموری نداره ! بنده با iPhone 4s که دارای رم 512mb هست با باز بودن 48 تا برنامه و بازی که حدود 12 تای اونها واقعا سنگین هستن تماس تلفنی داشتم و هیچ مشکلی هم وجود نداشت و حتی در کار با برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست ! حالا iPhone 5 که از رم 1GB بهره میبره باید خیلی بهتر باشه .
شما به موارد بیشتری برای حل مشکلت رجوع کن