ویندوز 7، 64 بیت... سرچ کردم ظاهرا مشکل از ویندوزه ولی هرکاری گفته بودن انجام دادم تغییری نکرده، دیروز تایم گرفتم دقیقا 2:45 طول میکشه تا خاموش بشه :-|
ممنون درایور رو میگردم پیدا میکنم و دانلود می کنم
Printable View
ویندوز 7، 64 بیت... سرچ کردم ظاهرا مشکل از ویندوزه ولی هرکاری گفته بودن انجام دادم تغییری نکرده، دیروز تایم گرفتم دقیقا 2:45 طول میکشه تا خاموش بشه :-|
ممنون درایور رو میگردم پیدا میکنم و دانلود می کنم
ویندوز که کلا هیچی،همه ما ایرانی ها ویندوزمون مشکل داره...نقل قول:
البته بگم یه خورده هم هارد ضعیفه واسه همین یه خورده اذیت کننده هست:n01:
بنظرم شما ویندوز 8 نصب کن بهتره !:n12::n12::n12:
تو رو خدا اگه به نتیجهای رسیدید به من هم خبر بدید.!. دیگه خستهام کرده!
تو رو خدا اگه به نتیجهای رسیدید به من هم خبر بدید.!. دیگه خستهام کرده!نقل قول:
سلام دوستان من این مدل را خریدم و ویندوز 8نصب کردم 64بیت همه چیز درست هست فقط یک مشکل دارم اینه که وقتی از باتری استفاده کنم مثلا روی 98درصد باشه شارژر ا وصل کنم شارژنمیشه مگه شارژکمتر از93درصد بشه تا فول شارژ بشه نمیدونم چرا اینجوریه
سلامنقل قول:
مشکلی نداره
منم موقع خرید همین سوال برام پیش اومد پرس و جو کردم دیدم مشکلی نیست و اتفاقا بهتر هم هست اینطوری هی بیخود فول شارژ نمیشه و عمر باطری کم نمیشه
سلام مبارکهنقل قول:
میگم شما تونستی بلوتوث رو فعال کنی ؟؟ اگه جوابتون مثبته ،، میشه لطفا مدل دقیق وای فای لب تاپ رو بیان کنید ،، ممنون میشم ؟؟
سلام من قسط خرید یه لپتاپ دارم بین چند مدل یکم سردرگم هستم دوستانی که دارن یا این مدلها رو دیدن کمک کنن
Hp 4540 core i5
acer v3 core i5
lenovo z500 core i5
گرافیک ایسر و لنوو قوی تره، اگه واسه گیم می خوایدنقل قول:
صفحه 4540 مات هست، اگه زیاد اهل فیلم هستید ممکنه از کیفیت رنگ ها رو دوست نداشته باشید
سلام از من بلوتوث راحت ویندوز 8شناخت مدلش همqualcomm atheros ar3012می باشد
مدل atheros مشکلی نداشته ،توی ralink دوستان مشکل داشتن...
با عرض سلام این لپ تاب رو سه روزی میشه که خریدم و یه ویندوز 8 روش زدم، درایورها رو هم از سایت hp گرفتم، بازی AC3 رو هم باهاش تست کردم مشکلی نبود ولی با PES 2013 مشکل دارم. گرافیک تو تنظیماتش iIntel رو شناخته و از قسمت Swichable graphic هم تنظیم می کنم باز هم فایده نداره!! لطفا رهنماییم کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم این گرافیک خودش سوئیچ میکنه،برای بازی های سنگین از گرافیک amd استفاده میکنه و برای بازی های سبک از گرافیک اینتلنقل قول:
تو بازی کردن هم لگ داره؟؟؟توی pes
بله متاسفانه لگ زیاد داره امروز بتلفیلد 3 رو هم بازی کردم اونم مشکلی نداشت به نظرتون راه حلی هست!! :n13: خیلی برام مهمه :n03: شما این بازی رو تست کردید؟
من فیفا بازی میکنم،اوایلش لگ داشت اما تو قسمت تنظیمات cpu بازی سرعتش رو افزایش دادم ،والا pes بازی نمیکنم نمیدونم چجوریاس اما فیفا رو بلدمنقل قول:
pes2013 که بدون لگ هم اجرا میشه حتی با همون گرافیک اینتل چه برسه اگه سوییچ کنید رو Ata
من هر روز 2-3 ساعت حداقل pes بازی میکنم مشکلی ندارم
برای شما تو قسمت تنظیمات گرافیک AMD رو شناسایی کرده؟نقل قول:
تو ستینگ میزنه همون اینتل ولی تو بازی مشخصه که با ati اجرا کرده بازی رونقل قول:
به نظرتون ویندوز هفت 32 بیتی نصب کنم یا 64 بیتی ؟؟ دوستانی که 64 بیتی نصب کردن مشکل خاصی نداشتن!؟ به عنوان مثال تو عملکرد بلوتوس ، فینگر پرینت ، سوییچ کردن گرافیک و ....
برای دانلود داریورهاش ............ 3 تا لینک برای 4540s میاد کدومش رو باید انتخاب کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا لینک درایورای 7 ultimate 64 bit رو بگذارید
ممنون
100 % 64بیتی نصب کننقل قول:
در ضمن ویندوز 8 بنصبی خیلی بهتره
اینجا تا professional داره من ultimate رو میخامنقل قول:
دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن و از عملکردش راضی هستن لطفا بگید ویندوز8ی که استفاده میکنید برای چه شرکتی هست؟؟ و یا از چه سایتی دان کردیـد؟؟ :n16:
سلام
تو دی جی کالا توی نظرات کاربران گفته بودن نسخه ي جديد بازي مست وانتد لگ داره
کسی تست کرده؟؟
عالی و بدون مشکل لب تاب های جدید همشون روی دکمه پنجره لوگوی ویندوز هشت دارند که برای منم به همین صورت بود.. از سرعت بوت و لودش راضیم البته تغییرات زیادی رو تو ویندوز هشت شاهدیم ولی بعد یه مدت طبیعی میشن من از وییندوز 8 پک گردو استفاده می کنم. دستکاری نداره نسخه Enterprise با قابلیت آپدیتنقل قول:
سلام نه بابا توهم دارن بعضی ها (مشکل روحی روانی دارن با بعضی برندها)من رو ultra بازی میکنم همین الانم از بازی اومدم بیرون..هیچ مشکلی نداره...وقتی مکس پین 3 باز میشه اونوخ شما بازی دیگه رو به من نشان بده اول..نقل قول:
من نصب کردم خیلی روون ،زیبا،سرعتش اومده بالاتر،ارزش نصب دارهنقل قول:
خو نداره :Dنقل قول:
راستی یه چیز دیگه
کیبوردش بلک لایت داره؟
اگه منظورتون 4540s ......... خیر بک لایت نداره!:n03:
دوست عزیز ویندوز 8ی که استفاده میکنید کدوم یکی از ایناست؟؟نقل قول:
برای نصب درایور گرافیک اول کدوم باید نصب شه ؟؟ ............. لازمه که درایور رو از سایت AMD یا INTEL دان کنم!؟؟
سلامنقل قول:
windows 8 pro x86
از سایت اچ پی !در ضمن اول اینتل رو نصب کن بعدش amd
سلام
یه سایتی رو میخواستم(خارجی)که کامنت کاربرا راجع به این لپتاپ رو نوشته باشه؟؟
راستی شما تا حالا بازی ای اجرا کردین که لگ داشته باشه رو این لپتاپ؟
و اینکه قیمت کانفیگ b , c , d چنده؟
راستی یه عکس میخواستم از کیفیت نمایش فیلم ها تو این لپتاپ،خیلی برام مهمه
مرسی
سلام اولی رو که تو گوگل سرچ کننقل قول:
دومی من مکس پین 3 رو بدون لگ روی الترا بازی کردم
قیمت هم سرچ کن
ببین صفحه نمایش براق واسه فیلم دیدن بهتره اما خیلی زود چشماتو خسته میکنه(شخص من اینجوری هستم)
خواستی یه مدل دیگه هست بگو برات پ.خ کنم اونم بد نیست ولی این مدل یه چیز دیگس
سلامنقل قول:
دقیقن چه کلید واژه ای رو سرچ کنم؟چون تو newegg و چنتا سایت دیگه تعداد نظرات کاربران کم بود!
راستی لپتاپ خودت a هست یا b?
و میشه ارتقا داد مشخصاتشو یا فقط کانفیگ موجوده؟
همون مدلی که میگی رو بفرست
مرسی
review hp 4540s این متنو بسرچنقل قول:
واسه خودم A هستش
اون مدل ایسر وی 3 بود من اصلا ایسر رو پیشنهاد نمیدم،چون دوستم خریدش واقعا ضعیف بود نسبت به 4540
خلاصه عیب هایی که ایسر داشت ولی 4540 نداره
1-صدای اسپیکر واقععععاا ضعیف
2-حدودا 1 ساعت و نیم لپ تاپ روشن بود و در حال کارهای عادی ،ایسر به حدی داغ کرد که نگو،درحالیکه 4540 خودم 3 ساعت باهاش کار کردم ولی خیلی کمتر داغ کردو این عیب بخاطر وجود بدنه پلاستیکی ایسر هست بدنه پلاستیکی
ولی اونم یه برتری هایی داشت مثل صفحه نمایش براق و هارد بهتر و گرافیک قوی تر
من باشم میگم همین 4540رو بخر اما بازم میل خودته ،ایسوس کا 43 هم میتونه مدل خوبی باشه
واقعا این مدل شاهکاره اما تنها عیبی که باید هنگام خریدش حواست باشه مدل بلوتوثش ralink نباشه ،فقط همین
صفحه مات که بهتره !نقل قول:
حین بازی صفحه نمایش براق چشم رو خسته میکنه اما مات خیلی بهتره
حین وبگردی یا خوندن کتاب برایتنس رو روی 0 بذارید و از مات بودنش لذت ببرید توصیه میکنم با برایتنس 0 با یه لپ تاپ براق مقایسه کنید
درباره ی Ralink هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم
من از ProBook خیلی خوشم میاد
طراحی باحال در کنار امکانات انحصاری
و صفحه نمایش مات
پول بیاد دستم حتما میگیرم
در کنار Z500 که دارم لذت میبرم باهاش
دوستانی که برا گیم میخوان به نظرم زباد مناسب نباشه
اما برا وب گردی و کارای عادی عالیه :n06:
شاید اینجوری فکر کنین اما سنگین ترین بازی ها رو من روش نصب کردم بدون لگ اجرا کرده،مکس پین 3 ،نید فور اسپیدی2012،medal of honor warfighter ،فار کرای 3،هیتمن 5 همه اینا رو روی الترا باز کرده بدون لگنقل قول:
ازش فوق العاده راضیم،بهترین انتخابه
سلام کمک کمک کمک
از وقتی ویندوز عوض کردم نمیتونمwifi رو روشن کنم از موبایل سنتری میرم کمرنگه دکمه سخت افزاری روشنه! چه کا کنم؟
سلام ویندوز 7 یا 8 ؟؟نقل قول:
از device manager چک کن ببین اصلا درایورش نصبه!؟