دوستان یه سوال
شما گوشیتون همون اول که خریدین فارسی بود یا خودتون فارسیش کردین
Printable View
دوستان یه سوال
شما گوشیتون همون اول که خریدین فارسی بود یا خودتون فارسیش کردین
به رامش بستگی داره. بیشتر رام های سونی فارسی رو دارن. فارسی کردنش هم کاری نداره.نقل قول:
و تا جایی که من میدونم آندرویید کلا از ورژن ۴به بالا ،فول فارسی رو ساپورت میکنه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
نقل قول:من وقتی گوشی رو گرفتم آخرین ورژن اپدیت روش نصب بود با گارانتی ولی وقتی روشنش کردم اصلا گزینه فارسی در منوی انتخاب زبانش نبودو با برنامه ای که اسمش یادم نیست ولی حجمش حدود 500 کیلوبایت بود فارسیش کردم و الانم هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی در قسمت تماس های دریافتی شماره اونایی رو که ناآشنا هستن رو بهم ریخته مینویسه و اصلا نمیشه فهمید که این شماره مال کی هستنقل قول:
مثلا 432 0912 رو به صورت 0912 432 مینویسه ...
راه حلش چی هست؟
یه چیز دیگه علامت باطری و چیزای دیگه برای شما هم گوشه راست بالاست یا چپ؟
عجیبه،پس رام مربوط به خاور میانه یا ورد جنریک رو بگیرید و با فلش تولز نصب کنید.نقل قول:
گوشیم حالا حالا ها گارانتی داره ( آرین ) ببرم رایگانه نصبش؟نقل قول:
یه برنامه نیست که بتونه این شماره ها رو مرطب نشون بده؟
اگه گارانتی داره که ببرید همون جانقل قول:
یه سوال داشتم شما گوشیتون رو ( SONY T ) با توجه به مصرفتون چند وقت یک بار شارژ میکنید.
مثلا من روزی 3 ساعت کتاب میخونم ، 3 ساعت هم بازی هایی که زیاد سنگین نیستن ، حدود 10 تا هم عکس میگیرم ، 30 دقیقه هم موسیقی بدون هندزفری گوش میدم و 30 دقیقه هم نت و هر شب باطریش به 1% که میرسه شارژ میکنم
کلا وقتی تی داشتم
فرقی نداشت چیکار میکردم
کلا شبا میشد 1% شارژ میکردم :دی
باتری های از نوع لیتیوم یونی زمانی که به حدود 10 درصد باقیمانده شارژ میرسند باید شارژ کرد
اگه هربار بذاریم باتری خالی بشه و شارژکنیم از توان و عمر باتری کم میشه
با این یه مورد موافقم چون گاهی اوقات به نظرم ازش زیاد استفاده نکردم ولی بازم شب باید بزنم شارژ:n04::n02:نقل قول:
چرا 10%حالا؟!نقل قول:
اکثرا میگن بزارید تا باطری به پایین ترین حد انرژی برسه بعد شارژ کنید.
میشه یه مقدار توضیح بدید...:n01:
خودتون هم یه سرچ کنید متوچه میشید که برای نوع یون لیتیوم این امر توصیه شده
در سایت های دیگه هم در این زمینه اطلاعات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره یه رام تقریبا بدون باگ MIUIV5 برای اکسپریا T
برای بوتلدر بسته و باز
من دوهفته این رام رو گوشیم استفاده کردم
یه رام فوق العاده با ظاهر و امکانات متفاوت
New version 3.10.25
For Unlocked Bootloaders:
- MAKE A BACKUP INCASE IT ALL GOES WRONG
- Download the ROM and copy to your SDCARD
- Install a Cutom Kernel with Recovery
- Boot into recovery
- Full Wipe
- Install ROM
- Reboot and Enjoy
For Locked Bootloaders: This assumes you already have Stock JB Installed
- Install a recovery for locked bootloaders
- Boot into recovery
- Full Wipe
- Install ROM
- Install recovery zip
- Reboot and Enjoy
یه خبر تقریبا بد :n30::n03:
همون جوری که صفحات گذشته گفتم سونی فلگ شیپ های 2012 هم بروزرسانی انجام نمیده حتی به 4.3 مثل اکثر شرکت ها حالا خوبه رام کاستوم واسه این گوشی هاا میاد بازم دم سیانوژن گرم
همینجا اشاره شده گوشی های T TX V به اندروید 4.3 اپدیت خواهند شد:n12:(بازم خوبه بعد از این اگه لازم شد میریم سراغ کاستوم رام ها:n01:)نقل قول:
ولی اندروید 4.4 فقط
Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra and Xperia Z1اس پی هم به 4.4 اپدیت نمیکنه واقعا این یکی یکم عجیبه :n13::n14:
اینم لینک خبر از بلاگ رسمی سونی
البته این اخبار مربوط به اپدیت های ماه ایندس شاید در اینده اس پی و حتی گوشی های مثل T TX V را به 4.4 بروزرسانی بکنه چون اندروید 4.4 برای گوشی های ضعیف تر ازینا هم بهینه سازی شدهنقل قول:
بروزرسانی جدید رام MiuiV5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For Unlocked Bootloaders:
- Install a Cutom Kernel with Recovery
- Boot into recovery
- Full Wipe
- Install ROM
- Reboot and Enjoy
For Locked Bootloaders: This assumes you already have Stock JB Installed
- Install a recovery for locked bootloaders
- Boot into recovery
- Full Wipe
- Install ROM
- Install recovery zip
- Reboot and Enjoy
مصرف باتری با استفاده معمولی
البته یه سری برنامه های سیتمی حذف کردم ، آخرین ورژن batteryGuru نصبه و بسیار تاثیر داره
رام های MiUi عالی هستن،حرف ندارن از لحاظ اختصاصی سازی
من رام های مختلفی زدم اصلا رام های miui یه چیز دیگس ،فقط حیف براویا فعال نیست مشکلش فقط همینه اونم وقتی کسی این رامو نصب کنه اصلا فراموش میکنه براویارو:n01:نقل قول:
من روی ایکس ۱۰ کلی رام نصب کردم باز برگشتم به همین miui ,نسخه ۵ که باید عالی و بهتر باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
آخرین ورژن battery guru رو میشه بگی از کجا دانلود کنیم؟
یا همونیه که قبلا تو همین تاپیک گذاشتید؟
درحال حاضر این باید اخرین ورژن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا میگید مزایای این miui چیه نسبت به آندروید؟نقل قول:
من در حال حاضر آندروید 4.1.2 دارم اما اگه اون بهتره اونو نصب کنم و چون بلدم نیستم :n02: (تا حالا ازین کارا نکردم) اگه لطف کنید یه سایتی راهنمایی چیزی بهم بگید میرم از روش میخونم نصب میکنم
تو xda گشتم چیزی پیدا نکردم اما اگه هست راهنماییم کنید بسیار ممنون میشم:n16:
همون آندرویید هست،فقط رام کاستوم هست که یکسری اختصاصی سازی های بیشتری داره مثلا تم میخوره لاک اسکرینش قابلیت تغییر داره و خیلی چیزای دیگه.نقل قول:
سایت رسمیش
هست،رام کاستوم این گوشی رو توی فروم اندرویید یا xda پیدا میکنید.
من گشتم پیدا نکردم میشه شما برام لینک بزاری؟نقل قول:
با سلام
دوستان سایت سونی اعلام کرده به روزرسانی به اندروید 4.4 برای گوشی های مثل اکسپریا T در دست بررسیه
البته اپدیت بعدی 4.3 در همین ماه پیش رومونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا این آپدیت 4.3 نمیاد ...:n14:
برج 12 هم تموم شد رفت
سونی در آغاز سال جدید بابت تاخیر در ارائه اپدیت ها در صفحات مجازی عذر خواهی کردنقل قول:
طبق آخرین اخبار اندروید 4.3 برای گوشی های lمذکور یه سری تاییده ها هم از وبسایت PTCRB دریافت کردن و احتمالا حداکثر تا اواسط این ماه ارائه میشه
انشالله به محض انتشار اخبارش قرار داده میشه
(البته یه سری از افرادی که گوشی هایی از سری Z دارند عنوان کردن تغییرات از اندروید 4.2 به 4.3 در رابط کاربری چندان چشمگیر نیست ولی برای این سری از گوشی ها که یکسالی میشه آپدیت از 4.1 به بعد منتشر نشده احتمالا تغببرات محسوس تر خواهد بود)
یک آپدیت دیگر فریمور برمبنای اندروید 4.3 برای اکسپریا T,V تایید شد
همینطور برای SP
ولی هنوز خبر دقیقی از تاریخ و روز انتشارش نیست
rom android 4.3 برای گوشی های SP,T توسطDooMLoRD! به بیرون درز کرد (دردسترس برای دانلود)
فقط برای بوتلدر باز
سلام دوستان
اگه این آپدیته که قرار بود ده روز پیش از طرف سونی منتشر بشه بیاد، از همین آپدیت سنتر گوشی قابل درسترسه ؟
باتشکرررر
سلام دوستان
من یه سری عکس تو البوم گوشی داشتم پاک شده به دلیلی:n30:
ولی خیلی لازمشون دارم
آیا میشه ریکاوری چیزی کرد؟ نرم افزار خاصی داره؟؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید دوستان
بله زمانی که به طور رسمی منتشر بشه در قسمت آپدیت سنتر پیغامش نمایش داده میشه و با استفاده از برنامه sony pc companion میتونید آپدیت روی گوشیتون نصب کنیدنقل قول:
ضمنا زمان انتشار ممکنه برای مناطق مختلف متفاوت باشه
من خودم همچین مشکلی پیدا نکردم اطلاعی ندارم ،ولی به این لینک برین اگه جواب داد همینجا نتیجشو اعلام کنیدنقل قول:
از برنامه ontrack easy recovery استفاده کنید.
سلام
یه 2 ، 3 روزی هست گوشیم زیاد باطری میخوره . برنامه های اضافه رو حذف کردم و تمام چیزهایی که فعال بودن مثل سنسور برای روشن شدن وقتی رو گوشی دست میکشم و انتی ویروس و غیره ولی تاثیر چندانی نداشت .گوشیمم حدود 6 ماه هست که خریدم .از یکی پرسیدم گفت احتمالش خیلی کمه که از باطری باشه و کالیبره تنضیماتش بهم خورده که باید با فلشو و آپدیت درستش کنی .
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه .
از آخرین نرم افزارهایی که نصب کردید چک کنید. توی قسمت نمایش مصرف باتری هم میشه فهمید که برنامه ای مصرف بیشتری داشتهنقل قول:
مقدار زیادی (بیش از 50%) مربوط به سیستم عامل یا صفحه نمایش هست که گاهی اوقات که چک میکنم بین این دو متغیره و سایر برنامه ها هم که خیلی کم استفاده میکنن ، البته فکر کنم عادی باشه.نقل قول:
دوستان پری روز سایت سونی تاریخ انتشار نسخه ی 4.3 اندروید رو از 2013.12 به 2014.1 تغییر داد.
یعنی تا 13 روز دیگه باید آپدیت رو منتشر کنه ..
سلام.
دوستان اطلاع داشتید که این گوشی کابل otg رو پشتیبانی میکنه. یعنی میشه فلش مموری با فرمت fat بهش وصل کنی. ( البته شاید من تازه امتحان کردم :n02:، ولی تو هیچ سایتی عبارت USB ON THE GO رو برای این گوشی ندیدم! )
خدایی کلی حال کردم با این گوشی :n05: