میتونی از این صفحه دانلود کنی:نقل قول:
Printable View
میتونی از این صفحه دانلود کنی:نقل قول:
این عکسو : دی
شوخی با عمو کاظم قلمچی!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم.نقل قول:
بحثم کلی هست بحث مردم، بحث این فروم نیست.
همین مردم که الان دارن به فوتبالیستها بد و بیراه میگن که چرا اینقدر بهشون زیادی توجه میشه و اینقدر پول به پاشون میریزن، خیلی هاشون دوباره چهار روز دیگه سر آبی و قرمز و ....خودشونو میکشن، واسه دیدن بازی اینها شب قبلش پشت استدیوم میخوابند، به آب و آتیش میزنند.
خود ملت موقع بازی این جور تیم ها حاضرند چندین برابر قیمت واقعی بلیط از بازار سیاه پول بلیط بازی اینها رو بخرند و از جیب خودشون مایه میذارند.(بعدش هم که بازی تموم میشه واسه هزارمین بار عصبانی اند که چرا اینا اینقدر بی غیرت بازی میکنند و چرا اینقدر به پای اینها پول میریزند مسولین، ولی بعدش دوباره همین ملت واسه بلیط بازی بعدی چند برابر قیمت پول بلیط بازار سیاه میدند)
خب همینها باعث میشه مسولین اینقدر از جیب ملت روی تیم های فوتبال پول بریزند، وقتی میبینند خود مردم حاضرن اینقدر وقت و انرژی و پولشونو به پای تیم های فوتبال بریزند حتی اگر اون تیم ها بدترین نتایج رو میگیرند. مسئول مربوطه میبینه اگه پای این تیم فوتبال پول بریزه (البته از جیب مردم!) حتی اگه بدترین نتایج هم بگیره این تیم، باز ملت خودشونو واسه تیم به آب و آتیش میزنند و پولش راه دوری نمیره. به عبارتی در واقعیت ، پول ریختن به پای فوتبال ناموفق خیلی به صرفه تر هست براشون از پول ریختن به پای مثلا تیم های کشتی و تکواندو و... موفق، چرا چون این "ملت" هستند که خیلی بیشتر" پشتیبان فوتبال" هستند تا کشتی و ورزش های دیگه.
منظور این نیست که ملت فوتبال نگاه نکنند! منظور این هست که خود مردم هم خیلی کمتر طرف ورزش های دیگه میرند و پشتیبانی شون نمی کنند (جو المپیک رو نگاه نکنید، 4 روز دیگه فراموش میکنند اینها رو).
خودم فوتبال دوست هستم ولی همیشه ترجیح دادم فوتبال اروپا رو نگاه کنم چون چیزی که توی فوتبال این مملکت نمیبینم "فوتبال" ناب هست.طرفداری اکثر ملت (حالا نه همه ملت) از تیم ها توی ایران هم بیشتر از نوع کل کل و رو کم کنی همدیگه هست تا خود فوتبال. تعصب کور. حالا ممکنه یه عده بدشون بیاد ولی واقعیته.
طرف فوتبالیسته با یه پول بیشتر خیلی ریلکس از آبی میره قرمز فصل های بعد(یا برعکس) {مشکلی هم در این نمیبینم}، اونوقت طرفدارهای این تیم ها n ساله به جون هم افتادند و کاسه داغ تر از آش شدند.
یا وقتی ملت از یه بازیکن که یه چند تا بازی خوب انجام داده یک بت میسازند و بیش از حدِ اون فوتبالیست گندش میکنند خب تیم ها هم حاضر میشن واسه به خدمت گرفتن اون بازیکن رقم های نجومی بدند چون حتی اگه عملکرد بدی هم نشون بده حداقل بت ملت هست و طرفدارهای تیم رو بالا میبره!
البته اینم بگم که تو این بی قانونی فوتبال ایران یک عده مسولین دیگه شورشو در آوردن. مثل اون یارو که به تیمی که بدترین نتایج اش رو گرفته از بیت المال پورشه بذل و بخشش میکنه و وقتی ازش میپرسند چرا در جواب با قلدری میگه اگه میتونستم هواپیمای شخصی بهشون میدادم! یا تیم دیگه که خدا تومان واسه یه بازیکن لژیونر میده که همه مردم و حتی کارشناس ها رو شگفت زده میکنه رقم این قیمت!
ولی در نهایت : مسولین پای فوتبال اینقدر پول از بیت المال میرریزند بخاطر اینکه این فوتبال مریض و فاسد اگر بدترین عملکرد و نتایج رو هم بگیره باز هم واسه ملت جواب میده و برای ملت توی بورس هست وقتی مردم حاضرن وقت و انرژی و پول خودشون رو به پای این فوتبال مریض و بی کیفیت بریزند.
منم با دوستان در مورد پولهايي كه در فوتبال و يا ساير ورزش ها خرج ميشه موافقم.
ولي خب وقتي سرگرمي براي مردم ايجاد نميشه و مردم با فوتبال بزرگ شدن و با تيمهاشون خاطره دارن جدا كردنشون از فوتبال خيلي سخته
وقتي يك ورزشكار مثل كشتي و وزنه برداري چهار سال زجمت ميشه و چندين ماه قبل از المپيك ميره اردو و اون فشارها سنگين رو را تحمل ميكنه و از شكستگي ابرو و سر در كشتي بگير تا فشارهايي كه به عظلات و مفاصل وزنه بردارن وارد ميشه و اگر بتونه مدال طلا بگيره فوقش ميخوان بهش 150 ميليون بدن اگر بدن ، رو با فوتباليستهايي كه براي اردو هاي يكي دو هفته اي مشكل دارن و يا روزهاي آخر به تيمها اضافه ميشن كه فشار اردو بدنسازي رو تحمل نكنن و از هتل محل اقامتشون ايراد ميگرن و بازي هاي دو سه روز رو بهونه كم كاريشون ميكنن ولي بازيكن درجه سوم ليگ برتر ايران وقتي بهش بگي 150 ميليون قهر ميكنه و اگر پولش يكي دو روز دير ميشه كاري ميكنه كه مدير عامل مجبور بشه سريع پول رو جور كنه ، يه حس بدي به ادم دست ميده
اي كاش يكي توي اين كشور پيدا بشه جرات داشته باشه اين فوتبال رو تعطيل كنه و پولي كه قراره توي فوتبال خرج بشه رو بياد توي سه رشته شنا- ژيمناستيك و دو ميداني خرج كنن و توي همه محلات استخرهايي بسازن كه مردم با كمترين هزيته بتونن از اون استفاده كنن
اينجوري هم ميشه در اين ورزشهاي مادر براي المپيكها سرمايه گذاري كرد و هم فراگير شدن اين ورزشها رابطه مستقيمي با سلامتي جامعه داره.
هر چی بیشتر در مورد فوتبال و پولهایی که واسه این رشته و بازیکن هاش خرج میشه و هیچ خروجی هم نداره فکر میکنم بیشتر اعصابم خورد میشه
وقتی مستندی که در مورد سعید عبدولی رو دیدم که چطوری خرج خانواده پر جمعیتش رو در میاره و در چه جایی زندگی میکنه و
اون رو با فقط ماشین های فوتبالیست ها نه وضع زندگی و
رستورانهای شخصی و بقیه چیزهایی که از فوتبال به جیب زدن مقایسه میکنم واقعا دوست دارم سرمو بکوبم به میز .
به خدا اگه خروجی داشت ناراحت نمیشدم . وقتی پیشرفت ژاپن و کره جنوبی رو در قبال خرجی که کردن میبینم مثل همین المپیک که جزو 4 تیم برتر شدن
و یا پیشرفت تو رده های بالاتر که به دست آوردن میبینم بیشتر ناراحت میشم .
میلیاردها تومان پول هر سال خرج این فوتبال میشه بعدش جلوی قطر و کویت و تیم های درجه چتدم آسیا مثل بچه مدرسه ای ها بازی میکنیم و با یه برد 1 بر 0
به قدری خوشحال میشیم که انگار برزیل رو 3 - 0 بردیم . آیا اینه خروجیه اینهمه پولی که واسه فوتبال خرج میشه ؟
آیا با این تفاسیر اجازه دارم سرمو بکوبم به میز ؟؟؟؟؟؟؟
مراسم اهدا مدال حدادی هم که چند دقیقه قبل بود شبکه 3 هم به خاطر اینکه یه خانم مدال رو میداد مراسم رو ناقص پخش کرد
مدال طلا این آلمانیه هم دادن بهش و گم نشده!!
قطعا روش رده بندی فعلی خيلی درست و حساب شدست ، ايران نيست كه همينجوری كيلويی ، به نظر منم رده بندی بر اساس طلا خيلی درست تر هست تا اينكه به هر مدال بخوان امتياز بدن. حتما خيلی ها اين نظر رو كه برای هر مدال امتياز بدن قبلا ارائه كردن اما با حساب و كتاب به اين نتيجه رسيدن كه بهترين روش همين روش فعلی هست.نقل قول:
آرزوي موفقيت براي احسان روزبهاني !
خيلي مشت زني رو دوست دارم !
خوب روزبهانی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی از دور مسابقات کنار رفت .
ولی یه مشت خیلی خفن به یارو زد . یارو چند ثانیه گیج میزد . یکی دیگه از همونا میزد طرف ناک اوت میشد .
اون مشتش خیلی چسبید . من جای یارو فکم درد گرفت . :31:
قزاق فقط به خاطر تجربه بالاش برد و گرنه روزبهانی تو مبارزه از اون کمتر نبود .
نقل قول:
ولی عجب شایعه ای سایت های ایرانی درست کردند . دیشب فکر کنم به خاطر بارندگی شدید مراسم برگزار نشد .
چرا امروز فقط یک مسابقه داریم اونم توی تکواندو . قرار بود که از امروز کشتی ازاد و تکواندو شروع بشه اما زده از فردا شروع میشه .
دوستان الان یه خبری تو تلویزیون گفت واقعا خوشحال شدم :
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان به وزیر ورزش و جوانان دستور داد نظر به شایستگی قهرمان کشتی گیر فرنگی کشومان و برخورد ناعادلانه با سعید عبدولی در المپیک مدال وی طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد
دمش گرم واقعا حداقل نذاشتن اینجا حقش ضایع بشه
سوتی شبکه ورزش که خودم زنده دیدم ! :دی
شوخی انگلیسی ها :
محتوای مخفی: بی ربط
آفرین به معتمد آربا مبارزه اولشو با اقتدار برد
ساعت 20:15 با نیک پا از افغانستان مبارزه داره
البته درسته که افغانستان تو ورزش قوی نیست ولی تو تکواندو پیشرفت کرند امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
ساعت 20:15نقل قول:
.............
یک نکته در مورد توضیح مدالهای دو میدانی بگم تا خانوادهای رو از نگرانی دراریم :دی : کلا در دومیدانی مدالها روز بعد توزیع می شه . و دلیلش بارش باران، استکبار جهانی یا چیز دیگری نبوده :دی
حریف کشور افغانستان از نظر تکواندو ایشون قوی هستند و در ایران سالها تمرین میکردند و دارای عنوان هستند . از همه مهم تر تنها شانس کشورش برای مدال است و داری انگیزه بالایی است
باقری معتمد هم بسیار با فکر مبارزه می کنه ،ان شا الله اشتباهی انجام نده که باعث شکستش بشه
در مورد پاداش به عبدولی واقعا اگر عملی بشه بسیار خوبه ،حد اقل انگیزه میشه برای این ورزش کار تا بتونه ادامه بده .
درمقابل پول های کلان ورزش های دیگر این پاداش چیزی نیست
نماینده ترکیه در وزن 68 کیلو که یکی از مدعیان این گروه هم هست حریف خودشو از اکراین 9-2 شکست داد
یکی از حریفان باقری معتمد در این وزن است
شاید بشه گفت یک طرف فینال باشه
کمتر از یک ساعت دیگه باقری معتمد باید با نیکپا نماینده افغانستان بازی کنه بازی مهمیه
آرزوی موفقیت میکنم برای باقری معتمد
بریتانیا هم صربستان و شکست داد
تا حالا شگفتی از نظر من رخ نداد و همه افراد برتر پیروز شدن
اگر به همین روش پیش بره دیگو برزیلی هم باید از محمد از اردن شکست بخوره که برنده این دو حریف ایران در صورت پیروزی بر افغانستان
محمد از اردن با این که دو راند اول و سوم رو برد ولی در مجموع با نتیجه 7-5 مقابل حریف برزیلی شکست خورد تا همه چی طبق پیش بینی ها جلو نره
بازی بعدی نوبت نماینده ایران
با آرزوی موفقیت . . . .
خدا رو شکر رفتیم مرحله بعد:7::
معتمد در مرحله نیمه نهایی باید با "دیگوسیلوا" تکواندو کار تیم ملی برزیل مبارزه کند.
حریف بعدی باقری معتمد ، سیلوای برزیلی در المپیک اتن در 1/4 نهایی از هادی ساعی شکست خورده بود ...
این تکواندو کار ترک خیلی قوی به نظر میرسه . راند اول 5 بر صفر از حریف انگلیسیش جلویه .. طلای قهرمانی جهان رو هم داره امیدوارم باقری معتمد رسید فینال به مشکل بر نخوره
طلای قهرمانی جهان رو در مصاف با باقری معتمد در فینال بدست اورد !نقل قول:
همین طور که گفتم ترکیه به فینال رسید بسیار قوی هست و حریف سختی برای باقری معتمد ( 9-6 بریتانیا رو شکست داد )
اول امیدوارم برزیل و شکست بده بعد ان شا الله ترکیه
دوستان بازی بعدی معتمد نیمه نهاییه یا یک چهارم؟
یه مدال دیگه هم قطعی شد
سلامنقل قول:
رفت فینال عزیزم و ساعت 2 امشب هم بازی فینالش هست
بدم اومد از گزارشگر.یعنی چی که بنده خدا رو اینقدر تحقیر میکرد که حریفی نیست و فلان اینا
از این جور گزارش ها بدم میاد
===
باقری معتمد واقعا اون آخرای راندسوم بی تجربگی کرد ، اون 30-40 ثانیه آخر راند 3 حریفش به خاطر اینکه چرخشیش نمی گرفت و به زمین می خورد چندتا اخطار گرفت معلوم بود اون 6 ثانیه آخر بازم همونو می زنه ! تازه مربیشم کارت داد به داور ینی هنوز نقشه دارن !
اگه نمی برد خیلی بد میشد ! تقصیر خودشم بود !
واقعا شانس اوردش یاد اون جمله معروف افتادم.. یه لحظه غفلت ..یه عمر پشیمانی...:31:
فینالیست شدن باقری معتمد رو تبریک میگم :27:
من گفتم الان بازم داورا نامردی میکنن و رای رو به نفع برزیل میدن که خدا رو شکر اینطور نشد واقعا برد حقش بود :20:
امیدوارم یه طلا دیگه برامون بیاره انشا الله :27:
دمش گرم واقعا باقری معتمد . گل کاشته که تا الان .
هر چند توی روند چهارم داشت منو سکته میداد .
برزیلیه هیچی واسه اجرا نداشت
فقط داشت میخوابید رو زمین تا استراحت کنه و بلند شه یه حرکتی بزنه
باقریمعتمد خوب و تکنیکی کار کرد
ولی اواخر بازی با بیتجربگی به حریفش امتیاز خیلی بدی داد
گزارشگر شبکه3 هم خیلی [***] بود
همش میگفت که برزیلیه هیچی نیست آخرم برزیلیه زهرشو بدجور ریخت
در کل امیدوارم یه طلا دیگه بیاریم!
از ورزشکار المپیکی که 5-1 جلو هست و 10 ثانیه مونده بازی تموم بشه همچین ضربه ای به سرش بخوره واقعا بعید بود. یکی نیست بگه بابا اینجا المپیکه ها .
وقتی میبینی حریفت فقد قصد داره به سرت ضربه بزنه چرا حواستو جمع نمیکنی ؟ چرا آدمو سکته میدی ؟
به فینال رسیدیم
هر چند پیش بینی میشد راحت تا اینجا برسه
ولی دو بازی آخر خیلی نزدیک بود بازی و استرس آور
حریف ترکیه محمد باقری معتمد هم جوان هم دارای افتخار
نفر سوم المپیک پکن
قهرمانی جهان در سال 2011
مقام سوم جهان در سال 2009
مقام اول اروپا در سال 2010 و 2012
دعا کنید به طلا برسیم
خوبه حداقل اینجا داوری به نفع ما بود !
فکر کنم باقری تو فینال کم بیاره . مقابل حریف ترکش قبلا تو گزینشی المپیک باخته .
این گزارشگر تکواندو چرا اینجوری صحبت میکنه ....؟
روح الله نیکپا تکواندوکار افغان رو له کرد....!!:41:
داشت میگفت که نیکپا تکذیب کرده و گفته من توی ایران تمرین نکردم و مربی نداشتم...!!
در صورتی که دیروز تو شبکه من و تو یه گزارش ازش نشون داد که خودش گفت من در ایران تمرین کردم و مربی ایرانی هم داشتم...(کِی تکذیب کرده آخه ؟)
و برعکس یه تکواندوکار افعانی دیگه بود که می گفت من توی ایران تمرین نکرده بودم و تا حالا هم مربی ایرانی نداشتم..
فکر کنم این گزارشگر هم دیشب داشته شبکه من و تو رو نیگاه میکرده...:27: ولی اشتباه کرده بود.. چون اون یکی تکواندو کار افغان گفته بود من توی ایران تمرین نکردم..
بچه ها بهدادو ببینین!دمش گرم...
The New York Times has a cool image analysis of Behdad Salimikordasiabi of Iran during his first attempt at a clean and jerk of 545 pounds, or 247 kilograms
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
باقری معتمدمایشالله امشب طلا رو میگیره: