تولدت مبارک!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاید اسنایدر به منچستریونایتد برود
به نقل از اسکای نیوز، وسلی اسنایدر مدتها به دلیل آسیب دیدگی از ترکیب تیمش دور بود. او پس از بهبود بازهم برای تیمش به میدان نرفت.آندرا استراماچونی، سرمربی اینترمیلان غیبت او در ترکیب را دلایل تاکتیکی عنوان کرد ولی بعدها مشخص شد مشکل او، دستمزد بالایش است. سران نرآتزوری از او خواستهاند تا دستمزدش را کاهش دهد تا بار دیگر بتواند برای این تیم به میدان برود. اسنایدر از این موضوع دلخور شده و قصد دارد اینتر را ترک کند.
اسنایدر در این مورد گفت: پیش از این نیز گفتم که اگر در ژانویه اینترمیلان را ترک کنم به سود همه خواهد بود.
اسنایدر یک سال و نیم پیش گزینه نخست الکس فرگوسن برای جانشینی پل اسکولز بود. مبلغ درخواستی اینتر در آن زمان 40 میلیون پوند و دستمزد سالیانه اسنایدر نیز 10 میلیون پوند اعلام شد. چیزی که موجب شد یونایتد از این انتقال صرف نظر کند.
اکنون اسنایدر در اینترمیلان سالانه 6 میلیون یورو دستمزد میگیرد و حاضر شده آن را 1.6 میلیون کاهش دهد. این شاید آخرین شانس منچستریونایتد برای جذب یکی از بهترین هافبکهای دنیا باشد.
منبع : خبرگزاری فارس
سال جدید رو هم با قدرت اغاز کردیم.
دو گل از دو مهاجم خوبمون.
میگن سالی که نکوست .....
برای تمام تیم ارزوی موفقیت می کنم.
سال نو میلادی رو هم به همه تبریک میگم.
منچستر يک تيم محبوب و بين المللي است
سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد تاکيد کرد اين باشگاه يک تيم محبوب و بين المللي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ساکرنت، در ديدارهاي اين فصل منچستريونايتد تاکنون 105 گل در همه رقابتها به ثمر رسانده که 78 گل آن در 20 ديدار ليگ برتر رقم خورده است.
به گزارش فارس،الکس فرگوسن معتقد است پر گل بودن ديدارهاي تيمش در اين فصل موجب شده تا هواداران بيش از سالهاي گذشته از ديدارهاي اين تيم لذت ببرند.
فرگوسن در اين مورد گفت: در همه ديدارهايمان گل داشتهايم. معتقدم هواداران از اين موضوع لذت زيادي ميبرند. بدون شک هر زماني که تيم ما بازي داشته باشد، هواداراني از سراسر دنيا، از قاره آمريکا و استراليا تلويزيونهاي خود را روشن ميکنند تا يک نتيجه 4 بر 3 ديگر را شاهد باشند. يونايتد اکنون يک تيم محبوب و بين المللي است. گلهاي زيادي وارد دروازه حريف کردهايم ولي همه آنها را از دست داديم. هميشه خودمان را زير فشار قرار ميدهيم. همه بازيکنان دوست دارند در تمامي ديدارها پيروز شوند. تاريخ باشگاه نيز اين را ميگويد. اتفاقهاي فصل پيش را بايد از خاطر ببريم.
فرگوسن افزود: بايد به تيمهاي حريف گل بزنيم تا هواداران آنها را وادار به واکنش کنيم. در اين کار فوق العاده عمل ميکنيم. در ايجاد موقعيت و گلزني برابر حريفانمان عالي بودهايم. همواره با 7 يا 8 بازيکن به سوي دروازه حريف حمله ميکنيم که موجب ارائه نمايشي زيبا و تماشاگر پسند ميشود.
پ.ن:راستی دوستان فان پرسی با این 2گلی که دیشب زد چند تا گل تو لیگ برتر زده گزارشگر شبکه ورزش میگفت تو تعداد پاس گل هم در صدر هستش :n01:
فرگوسن: يک فوتباليست کامل يعني فانپرسي
سرمربي منچستريونايتد بار ديگر به تمجيد از مهاجم هلندي تيمش پرداخت و او را يک فوتباليست کامل خواند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
به نقل از ساکرنت، منچستريونايتد در ديدار هفته بيست و يکم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 4 بر صفر در زمين ويگان به پيروزي رسيد.
گلهاي اين ديدار را خاوير هرناندز 36 و 64 و رابين فان پرسي 43 و 88 وارد دروازه حريف کردند تا تيمشان با 52 امتياز همچنان صدر جدول را در اختيار داشته باشد.
الکس فرگوسن در مورد اين ديدار گفت: رابين يک فوتباليست کامل است. توانايي او در زدن گل فوق العاده است. تلاش او براي زدن گل نخست خود خيلي عالي بود. کنترل، چرخش و تعادل او مثال زدني بود. ميدانيم که بازيکن بزرگي را به خدمت گرفتهايم. اين را ميدانستيم. به همين دليل براي جذب او اقدام کرديم.
فرگوسن افزود: فان پرسي در اوج دوران بلوغ فوتبالي خود قرار دارد. او داراي تجربيات بين المللي نيز هست. 7 سال براي آرسنال به ميدان رفته و اکنون نيز در اوج قرار دارد.
آنجلو هنریکز مهاجم 18 ساله و شیلیایی یونایتد به طور قرضی تا آخر فصل به ویگان منتقل شد
بنده خدا یه بازی هم نکرد ولی مهاجم اینده داریه
Joshua King به طور دائم به بلکبرن رفت خیلی بده این طوری بازیکنای جوانمونو از دست می دیم
van Velzen وینگر 18 ساله هلندی یونایتد هم که به طور قرضی در Royal Antwerp بازی می کرد به نظر میاد به یونایتد بر می گرده
میگن قیمت اشنایدر 10 میلیون پوند اعلام شده
لیورپول هم یه پیشنهاد 8.5 میلیونی داده...
اشنايدر كه ديگه تموم شدست و به درد يه تيم مثل يوانايتد اصلا نميخوره مگر اينكه يه مبلغي بگن كه با مفت هيچ فرقي نكنه.....
در ضمن فكر نكنم فرگوسن هيچ فكري براي اشنايدر داشته باشه.....
سلام به همه منچستری ها من بعد چند روز غیبت باز اومدم :دی:n16:
برد های زیبای من یو رو هم تبریک میگم :n12:
فن پرسی عالی داره کار میکنه ... از 8 بازی اخیر من یو توی لیگ در 7 بازی گلزنی کرده ! تو این 21 هفته فقط در 4 بازی موفق به زدن گل یا دادن پاس گل نشده که تازه اونم 2 بازیش اصلا منچستر گلی نزده! یعنی در واقع میتونیم بگیم وقتی من یو گل میزنه پای RVP در میان است!!واقعا کسی میتونه به همچین خریدی هنوز هم شک کنه؟!!:n12:
اشنایدر هم اگه فرگی الان تاییدش کنه لابد بهش احتیاجه و به درد تیم حتما خواهد خورد .. چند روز پیش هم که مراسم معارفه لوکاس مورا بود واقعا حسرت خوردم... میتونست خرید خوبی باشه ولی همون اول فصل تو رقابت خرید این بازیکن پی اس جی ناک اوتمون کرد!
الان من خیلی علاقه دارم فرگی یکی از استعداد های جدید آلمان رو به خدمت بگیره ، همه جهان جدیدا دارند زوم میکنن روی نسل جدید استعداد های آلمان ...
تو بعضی از فروم ها ( شایدم همینجا ) خیلی ها تنها دلیل موفقیت های یونایتد تا اینجای فصل رو اومدن رابین میدونن ... فقط خواستم بگم اینا همونایی هستند که بعد از رفتن بکهام یا رونالدو یا ... گفتن یونایتد دیگه نمی تونه گذشته رو تکرار کنه :n27:
خیلی ها هرچقدرم تلاش کنن نمی تونن درک کنن که یونایتد به یه بازیکن متکی نیستنقل قول:
هرناندز یه جمله گفته به طور عجیبی در این موقعیت جواب می ده
"اینجا هیچ قهرمان و سوپراستاری وجود نداره اینجا همه چیز در مورد تیمه"
نمونش همین بازی با ویگان گل چهارمی که رابین زد روی پاس ولبک بود بازیکنی که این فصل با این خط حمله کم بهش بازی رسیده
حالا به نظر شما بهترین روش برای نشون دادن خودش چیه؟؟معلومه دیگه این که گل بزنه ...توی محوطه جریمه صاحب توپ می شه موقعیت خوبی هم داره ولی توپو پاس می ده..
این خودش ذهنیت تیم رو نشون می ده که همه به فکر موفقیت تیمن نه موفقیت شخصی
سلام،
نمیدونم چندتا پست حذف/ویرایش شد. چه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و چه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تر و خشک هم با هم سوخت!
بحث درباره تیم حریف فقط در تاپیک مخصوص همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دو طرف بتونن شرکت کنن (با حفظ ادب و احترام)، مخصوصاً بحثی که امکان بوجود آوردن تنش داره.
با تشکر فراوان.
فوتبال یه ورزش گروهیه و خنده دارترین حرف اینه که بگین یه تیم باشگاهی در سطح epl به یه بازیکن وابستس! بدون اون هیچه و این حرفا! این حرف مثل این می مونه که ما بگیم تکنیک و مهارت فردی بازیکن، مهمتر از تاکتیک و استراتژی تیمی هستش!!:n09:نقل قول:
به نظرم یه بازیکن صرفا میتونه در پست خودش در تیم، ایجاد وابستگی کنه، همین... فرضا اگه تو رئال کریس مصدوم بشه، رئال ممکنه در پست وینگر و هافبک هجومی دچار مشکل بشه!
وظیفه یه مهاجم در تیم گلزنیه، رابین هم وظیفش رو تا اینجا به خوبی انجام داده... اگر رابین نبود رونی این کار رو میکرد، درست مثل فصل قبل... اگه رونی آماده نبود بربا این کار رو میکرد درست مثل دو فصل قبل و...
اتفاقا به نظر من یونایتد فرگی هر موقع احساس کرده وابستگی به یه بازیکنش فراتر از یه پست میره، به سرعت بازیکن مذکور رو ترانسفر کرده یا با خرید یه رقیب برای اون بازیکن، شرایط مطلوب تیمی رو حفظ کرده...
+
در کل میلاد جان:n11:، به سبک خودت میگم: کسانی که میگفتن ضعیفترین خرید ساف، rvp هست و بعد دو بازی نمیتونه کنار وین بازی کنه و رابه را مصدوم میشه و...، تبعا عجیب نیست که این حرفا رو میزنن...!
.
btw
تبریک بابت برد های اخیر... :n12: خیلی دوست دارم fa کاپ رو بعد از سالها ببریم (خسته شدم از بس اینو هر سال گفتم!:n02:)... امیدوارم از پس بازی خارج از خانه جلو وستهام بر بیایم و با زمانی که بین بازی جام حذفی و لیورپول هست، آماده بشیم برای دابل کردن لیورپول که انصافا این هفته ها خیلی آمادن.
به امید قهرمانی شیاطین سرخ در fa
پیش بازی وستهم - منچستر یونایتد : انتظار 9 ساله فرگوسن برای قهرمانی در اف ای کاپ
یونایتدی ها پس از باخت 9 سال پیش در میل وال،هرگز موفق به کسب عنوان قهرمانی در این رقابت ها نشده اند وحالا برای پایان دادن به این طلسم, شنبه در آپتون پارک به مصاف وستهم می روند
ترکیب احتمالی
وستهم یونایتد
Jaaskelainen
Demel, Collins, Reid, O'BrienNoble, Taylor Vaz Te, Nolan, Jarvis
Cole
منچستریونایتد
De Gea
Rafael, Smalling, Vidic, Buttner
Scholes, Cleverley
Welbeck, Kagawa, Young
Chicharito
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -اندی کارول همچنان مصدوم و دست کم تا پایان ژانویه نمی تواند تیمش را همراهی کند بنابراین به احتمال فراوان کارلتون کول همچنان در نوک خط حمله وستهم به کار خود ادامه خواهد داد.
با توجه به غیبت محمد دیامه هافبک 25 ساله سنگالی ممکن است از متیو تیلور در خط میانی وستهم استفاده شود هر چند که جک کالیسون و کوین نولان پس از سپری کردن محرومیت خود به ترکیب بازگشته اند.
در سوی دیگر سرالکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ به بازیکنانی چون مایکل کریک و پاتریس اورا استراحت خواهد داد و روبین فن پرسی نیز ظاهرا به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در بازی شنبه شب از دور سوم مرحله اف ای کاپ همراهی کند .بنابراین سرمربی 71 ساله منچستر یونایتد به جز دنی ولبک و چیچاریتو گزینه های دیگری نیز برای استفاده در خط حمله خود ندارد.
تام کلورلی و شینجی کاگاوا از ابتدا در خط میانی به میدان خواهند رفت؛ در حالی که نمانیا ویدیچ و کریس اسمالینگ ظاهرا می توانند پس از سپری کردن مصدومیتشان بار دیگر به ترکیب تیم بازگردند اما برای بازگشت نانی و اندرسون به میادین این بازی بسیار زود می باشد.
- آخرین باری که این دو تیم در اف ای کاپ به مصاف هم رفتند به ژانویه سال 2003 بازمی گردد زمانی که شیاطین سرخ موفق به کسب یک پیروزی پر گل 6-0 شدند.مایکل کریک آن زمان در تیم وستهم حضور داشت.
- چکش ها سابقه کسب سه عنوان قهرمانی در این رقابت ها را دارند و آخرین قهرمانی آن ها در اف ای کاپ به فینال سال 1980 برابر آرسنال بازمی گردد,جایی که یک گل از تریور بروکینگ (تصویر سمت راست ) کافی بود تا وستهام به پیروزی و قهرمانی برسد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دو تا از سه قهرمانی وستهم در اف ای کاپ که همان جام حذفی انگلیس بوده مربوط به زمانی می شود که این تیم تحت هدایت جان لیال (1975 و 1980 ) بود.نخستین قهرمانی چکش ها در این رقابت ها در سال 1964 تحت هدایت رون گرین وود سرمربی انگلیسی این تیم بدست آمد.
- آلن پاردو سرمربی سابق وستهم پس از آنکه این تیم را از رقابت های دسته دو انگلیس یا همان چمپیون شیپ به لیگ برتر جزیره رساند, موفق شد وستهم را در سال 2006 به فینال اف ای کاپ برساند اما آنها برابر لیورپول در فینال شکستی تلخ را تجربه کردند و در ادامه فصل پاردو نیز از سمت خود برکنار شد
- منچستر یونایتد سابقه 11 قهرمانی در اف ای کاپ را دارد اما از سال 2004 به بعد زمانی که آنها موفق به کسب پیروزی 3-0 برابر میل وال در ورزشگاه میلینیوم شدند دیگر هرگز در این رقابت ها به قهرمانی نرسیده اند
- اولین قهرمانی سر الکس فرگوسن در اولدترافورد در فینال سال 1990 اف ای کاپ کسب شد ,زمانی که کریستال پالاس پس از تکرار مجدد بازی به دلیل تساوی در نهایت برابر شیاطین سرخ تن به شکست داد.
- منچستر یونایتد در فینال سال 1990 برابر کریستال پالاس ابتدا به نتیجه ای بهتر از تساوی 3-3 دست نیافت که اغلب در همان سال مدام در رسانه ها گفته می شد با توجه به احتمال عدم قهرمانی در این رقابت ها ممکن است سر الکس فرگوسن اخراج شود اما این سرمربی اسکاتلندی گفته بود که جایگاه او در باشگاه امن است و در نهایت در تکرار آن فینال شیاطین سرخ با نتیجه 1-0 موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند که نخستین قهرمانی سرالکس فرگوسن نیز محسوب می شود.
- منچستر یونایتد روز شنبه در آپتون پارک به دنبال بهبود آمار بازی های رو در رو برابر وستهم در این رقابت ها خواهد بود.در حال حاضر وستهم با کسب چهار پیروزی نسبت به منچستر یونایتد با سه پیروزی از این حیث برتری دارد و یک دیدار این دو تیم در اف ای کاپ نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده.
کد:http://www.goal.com/iran/match/98909/%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87%D9%85-%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF-vs-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF/preview
دوستان یه کلیپ هم از ون پرسی گذاشتم توی ماه قبل چه شاه کاری که نکرده
واقعا باید ببینید
:n12::n12:
فرگوسن: صحبتی از مسایل مالی نخواهد شد/ ریو ۳ سال دیگر بازی میکند
به نقل از ساکرنت، ریو فردیناند 34 ساله تا پایان فصل با منچستریونایتد قرارداد دارد و میتواند در پایان فصل با استفاده از قانون بوسمن راهی تیم دیگری شود.الکس فرگوسن معتقد است مدافع کهنهکار تیمش توانایی این را دارد که بازهم در بالاترین سطح به فوتبال خود ادامه دهد.
فرگوسن در این مورد گفت: به هیچ وجه فکر نمیکنم ریو بخواهد یونایتد را ترک کند. ما از این موضوع نمیترسیم و احساس خوبی نسبت به آن داریم.
فردیناند که پیش از این با آسیب دیدگیهای زیادی دست و پنجه نرم کرده بود، در 18 دیدار از 30 دیدار این فصل منچستریونایتد حضور داشته که 16 دیدار آن در لیگ برتر انگلیس بوده است.
فرگوسن در ادامه گفت: تصور نمیکنم در تمدید قرارداد با ریو پای مسایل مالی پیش بیاید. اگر او بخواهد تا 3 سال دیگر هم در یونایتد بماند بازهم با او بر روی مسایل فوتبالی صحبت خواهیم کرد تا بهترین بازیها را از او شاهد باشیم. هیچ کس نباید فکر کند او در این برهه از فصل میتواند هر 4 روز یک بار برای ما به میدان برود.
منبع : خبرگزاری فارس
چند نکته
در مورد بازی با وست هام
اسکولز ضررش بیشتر از فایدشه.
اسمالینگ ، احمق ترین و کودن ترین و بی استعداد ترین بازیکنیه که یونایتد تا حالا داشته.
کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی
فلچر چرا در این بازی نبود؟ چون مریضه؟
اگر مریضه، چرا هنوز جزئی از تیمه؟
فرگوسن اونقدر عاشقه بازیکن هاشه که پیرمردها و مریض ها رو تا ابد نگه می داره.
اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...نقل قول:
خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..
در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...
کاملا اثرات فشردگی بازی ها معلومه! هر چند که از قبل معلومه که چه بازیکنایی در چه دیدار هایی بازی میکنن و کیا نمیکنن اما باز هم با این سیستم هم نشده فرصت مناسبی واسه انجام کارای تاکتیکی واسه اون بازی خاص زیاد کار بشه....
2 گل کاملا مشابه خوردیم ... تو هر دوتا کالینز ازاد ترین بازیکن بود ...معلومه که بازیکنا به خوبی وظیفه شون رو انجام ندادن. مسئول یار گیریش کی بوده؟ اون ناحیه رو کی باید پوشش میداده ؟
توی گل دوم من یو هم پاس زیبای مرد تمام نشدنی و اسطوره باشگاه رایان گیگز رو شاهد بودیم که واقعا لذت بردم از این دید عالی و زمان بندی ازسال توپش..:n09:
خیلی خوشحالم که هیچ وقت شکست رو به اسونی نمیپذیریم!! :n12:
البته مساوی کردنمون هم یه بدی داشت!! اینکه باید یه بازی اضافه باز هم انجام بدیم که تو این اوضاع غوز بالا غوزه!!بیش از حد بازی هامون فشرده شد! خدا کنه باز مصدوم ندیم !! که دیگه نمیشه کاریش کرد...:n27:
انگار خبر خاصی هم در ژانویه نیس و شاید خریدی نداشته باشیم...
وهر چی پاس رایان رو نگاه میکنم بازم سیر نمیشم.دقیقا روی پای روبین فرود اومد.همکاری از دو تعویضی و چه گلی هم زد.من گفتم عمرا این توپ گل بشه!!ولی عجب گلی زد.:n16:
خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.نقل قول:
کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی
این چیزایی که شما نوشتی بیشتر به درد مراسم سالگرد و یادبود می خوره!نقل قول:
اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..
در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...
من میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم یه آدم مریض اگر مصرفی نداره، چرا هنوز در باشگاهه؟
بعد شما درباره ی کفشی که خورد تو کله ی پوک بکهام حرف می زنی؟!
اوج کاگاوا تا کجاست؟ تا سیلوا ؟ تا ماتا؟ یا خیلی پایین تر از این حرفا؟نقل قول:
خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.
کاگاوا زمانی که مصدوم نبود هم همین بود.
به نظرم این حرفا فعلا مهم نیست.
بدترین چیز اینه که هنوز خبری از بازیکن جدید نیست.
فرگی چی فکر کرده. بابا 2 ماه دیگه بازی با رئال رو داریم. فکر نمیکنم دفاعمون جلوی مهاجمای رئال دووم بیارن.
فرگوسن: فان پرسی بلوغ را به خط حمله ما آورده است
به نقل از ساکرنت، منچستریونایتد در دور سوم جام حذفی انگلیس در زمین وستهام به تساوی 2 بر 2 رسید تا در دیداری تکراری و در زمین خودی به مصاف این تیم برود.
الکس فرگوسن در مورد این دیدار گفت: وقتی شما 2 بر یک از حریف عقب هستید و چند دقیقه به پایان بازی باقی مانده، تیم شما نیاز به یک شکاف در میان خط دفاع حریف است.
پاس بلند گیگز، کنترل و ضربه نهایی فان پرسی حرکتی در کلاس جهانی بود. کار آنها فوق العاده بود.فرگوسن همچنین به تمجید از تاثیر مهاجم هلندی و جدید خود پرداخت و گلهای او برای منچستریونایتد را حیاتی خواند. پیرمرد اسکاتلندی در ادامه ابراز امیدواری کرد که گلهای بیشتری از فان پرسی ببیند.
وی عنوان کرد: او دوران بلوغ فوتبال خود را سپری میکند. او بلوغ را به خط حمله ما آورده و نمایش او پس از حضور در تیم ما عالی بوده است.
راستش فکر کنم یه اتفاق مهمی که فصل گذشته افتاد رو شما به یاد نمیاری...نقل قول:
مراسم یادبودش سال گذشته گرفته شد و این حرف ها از روی احساس و خاطرات نبود بلکه از سر نیاز بود....
مگه فصل پیش اسکولز به طور رسمی خداحافظی نکرد از فوتبال؟! مگه مراسم تقدیر و بازی خداحافظی براش گرفته نشد... پس برگردوننش و باز پس گیری بازنشستگیش فقط یه شوخی بود؟؟ برگشت اسکولز نشون داد که چقدر تیم به این بازیکن نیاز داره .. دیگه اینجا بحث خلاص شدن از بازیکنای پیر و غیر مفید که فقط دستمزدشون سنگینی میکنه نیس....
نمیدونم چجوری بگم اما فوتبال فرقش اینه با بقیه ورزش ها که شاید تاثیر تمرینات و اتفاق هایی که در تمرینات می افته به مراتب خیلی تاثیر بیشتری روی بازیکن ها داره..
همون بحث عملکرد هم هست ما الان بازیکنی در خط هافبک نداریم که در 90 دقیقه عملکرد ثابتی داشته باشه بنابرین از بازیکنایی مثه اسکولز و گیگز میتونیم در دقایق پایانی بهترین استفاده رو ببریم :n01:
قرعه کشی انجام شد.اگر وست هم رو ببریم که میبریم در OT یا به فولام میخوریم یا به بلکپول.
پیش به سوی 3 جام گرفتن در امسال.
سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد از عملکرد داوید دخیا رضایت ندارد و در فصل نقل و انتقالات زمستانی به دنبال دروازبان جدید میگردد.
سر آلکس فرگوسن با بیان اینکه این دروازبان در محوطه 18 قدم حضور مستحکمی ندارد ، میخواهد دروازبان جدیدی را به اولدترافورد بیاورد.
فرگی ار "دیوید گیل" مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد اجازه خواسته تا یک جایگزین مناسب برای این دروازبان در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگیرد.
به گزارش دیلی میل ، "آسمیر بگوویچ" دروازبان استوک و "پپه رینا" دروازبان لیورپول از جمله گزینه های فرگوسن برای چارچوب منچستر یونایتد هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
پس اون همه سر و صدا چي شد كه ميگفتن دخيا جايگزين خوي براي وندرساره و ميتونه تا سال هاي سال تو دروازه منچستر بدون مشكل بمونه..... اون همه پولي كه براش خرج شد كجا رفت.......چرا خوب عمل نميكنه؟؟؟؟؟؟:n13:
خبرگزاری فووووووووق قابل اعتمااااااااد مهر یادش رفته اول خبر بنویسه: شایعهنقل قول:
پس اون همه سر و صدا چي شد كه ميگفتن دخيا جايگزين خوي براي وندرساره و ميتونه تا سال هاي سال تو دروازه منچستر بدون مشكل بمونه..... اون همه پولي كه براش خرج شد كجا رفت.......چرا خوب عمل نميكنه؟؟؟؟
شما چرا اینقدر جدی گرفتی؟
خبرنگارها عادت دارند برای جلب توجه با کلمه ها بازی کنند.
شما چرا اینقدر جدی گرفتی؟
آقای Ali*Reza هم که گویا مسئولیت خاصی نداره در تهیه این خبر جز کپی پیست کردن اش.
شاید بهتر باشه قبل از کپی پیست کردن خبرها، یه نگاهی بهشون بندازی.
نقل قول:
داداش دخيا به نظرت خوب عمل كرده؟؟؟
واقعا ارزش پولي كه براش داده شد داره؟؟؟؟
چرا ما اين هم گل خورديم اين فصل؟؟؟؟؟ درسته به دفاع مربوطه ولي دروازه بان هم خيلي در اين قضيه موثره...
دخیا فصل قبل خوب نبود ولی این فصل خیلی بهتر شده و تو بعضی از بازی ها فوق العاده کار کرده برامون
مشکل اصلی ما تو این فصل مصدومیت هافبک ها و دفاع های اصلیمون که جایگزین مناسب براشون نداشتیم و این وضع وحشتناک تو دفاع داشتیم
دخیا تازه اوله راهشه و مطمئن باش یه روزی به یکی از بهترین دربازه بان های دنیا تبدیل میشه
فقط این خبر گزاری ها که نگفتن.سایت گل و سایت های Daily mail و .. هم گفتن.فکر خوبی هم هست.دخیا باید بیشتر تجربه کسب کنه قوی تر بشه.ولی پپه رینا چرا؟:n21:نقل قول:
ممنون دوست من از تذکرتون. ولی همونطور که خودتون هم گفتید اینها اخباری هستند که ما یا از طریق خبرگزاریها و یا رسانه های مختلف دریافت مکنیم. حالا درست یا غلط ویا شایعه بودنشون رو نمیشه بطور 100% تشخیص داد.نقل قول:
آقای Ali*Reza هم که گویا مسئولیت خاصی نداره در تهیه این خبر جز کپی پیست کردن اش.
شاید بهتر باشه قبل از کپی پیست کردن خبرها، یه نگاهی بهشون بندازی.
ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
به هرحال از تذکرتون ممنونم و مطمئن باشین که هر خبری که بنده میزارم قبلش روش تامل میکنم.:11:
اتفاقا دخه ا خیلی هم بد نبوده به نظرم .
یکم زمان بگذره یکی از بهترین های دنیا میشه ...
یه بار بازی یونایتد با چلسی و سیتی رو نگاه کن تا متوجه بشی دخه آ چه استعداد بالایی داره.نقل قول:
داداش دخيا به نظرت خوب عمل كرده؟؟؟
واقعا ارزش پولي كه براش داده شد داره؟؟؟؟
چرا ما اين هم گل خورديم اين فصل؟؟؟؟؟
از دخه آ متناسب با سن اش انتظار داشته باش. بهترین دروازه بان های دنیا معمولا بالای 30 سال سن دارند.
و مشکل دفاع هم پیچیده تر از این حرفاست.
اگه مدرک و دلیل قوی ای داری که دخه آ بزرگترین عامل بد بودن دفاعه، من به گوشم.
سایت گل و خبرگزاری مهر منبعشون دیلی میله. بقیه خبرگزاری ها هم منبعشون دیلی میله.نقل قول:
فقط این خبر گزاری ها که نگفتن.سایت گل و سایت های Daily mail و .. هم گفتن.فکر خوبی هم هست.دخیا باید بیشتر تجربه کسب کنه قوی تر بشه.ولی پپه رینا چرا؟
منبع دیلی میل کجاست؟ ذهن پریشان یه خبرنگار بیکار که واسه یه لقمه نون باید هر روز هزار تا شایعه بسازه.
وقتی در خبر به اسم پپه رینا اشاره شده، هر آدم عاقلی متوجه میشه که این خبر ، چرت و پرته.
خیلی هم دور از ذهنه.نقل قول:
ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
یک. یونایتد به ندرت در نیم فصل، خرید بزرگ و مهم انجام میده.
دو. یونایتد در وضعیتی نیست که نیاز به خرید و تغییر مهم در نیم فصل داشته باشه. تیم در صدر جدوله مثلا.
سه. دخه آ متناسب با سنش ( 21 ) عملکرد خوبی داره و در حال بهتر شدنه. دخه آ فصل قبل بهترین شوت گیر لیگ برتر بود و امسال هم نمایش های محشری داشته مقابل رقبا.
چهار. رینا دروازه بان پیر و ضعیفی که جایگاه ثابتی هم نداره در تیم متوسط و میانه جدولی لیورپول، جزو گزینه های این شایعه مسخرست.
شایعه واسه من و شما جذابه. رسانه های ورزشی شایعه می سازند تا من و شما رو جذب کنند و درآمدی کسب کنند.
زیاد جدی نگیرید.
یه چیزی در مورد دخیا بگم.
اگه انصاف رو رعایت کنیم دروازه بان بدی نیست. دقت کردید تو موقعیت های نزدیک چه عکس العمل های خوب و سریعی داره؟ همین بازی با سیتی یادتونه چطور دو بار توپو از رو خط کشید بیرون اونم تو دو موقعیت پشت سرهم.(البته فکر کنم سومیش رو نتونست کاری کنه و گل رو خورد. که البته ایرادی نداره گل و خورد. بالاخره عملکردش قابل تحسین بود)
فقط اگه یکم اعتماد به نفسش و یکم سنش بره بالا و تجربه کسب کنه میشه یه دروازه بان عالی.
من نگتم دخيا دروازبان خوبي نيست من گفتم در حد و اندازه منچستر نيست تيمي با اين همه افتخار و سطح فوتبال بايد يه دروازه بان حرفه اي داشته باشه كه در اونم در حد سطح بالايي باشه به نظر من كه فعلا به اون سطح نرسيده ولي احتمالش هست كه در آينده برسه.....
منم دارم بحث به چالش ميكشم از نظر منطقي نه از روي نظر و احساس خودم چون خودم به شدت با رفتن دخيا مخالفم چون كلا يه استيل خاصي داره تو دروازه بان ها . كلا خودم باهاش خيلي حال ميكنم......:n06:
در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار:n19:
من با این نظر موافقم ولی همه این ها به کنارنقل قول:
در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار
به نظر من دخیا اگر یه کم + تجربه کنیم
واقعا در بازه بان خوبی میشه
خواهر همسر رونی درگذشت؛ مرخصی فوری برای ستاره شیاطین سرخ:n28::n28:
سایت گل- باشگاه منچستریونایتد به وین رونی، ستاره خط حمله این باشگاه، به دلیل مرگ خواهر همسرش مرخصی داد.
روزی مک لافلین 14 ساله که خواهر همسر رونی بود، پس از سال ها دست و پنجه نرم کردن با سندروم "رِت" چند روز قبل درگذشت.
پیش از این به همه بازیکنان منچستریونایتد برای روز دوشنبه استراحت داده شده بود اما با انتظار این خبر، به رونی چند روز مرخصی اضافه داده شد.
این در حالی است که رونی به دلیل آسیب دیدگی زانو، در دو هفته اخیر برای شیاطین سرخ به میدان نرفته است.
فرگوسن پیش از این گفته بود که این ملی پوش انگلیسی برای بازگشت به میادین به دو هفته زمان نیاز دارد اما با توجه به این اتفاق، به نظر می رسد این بازیکن مدت بیشتری از میادین دور خواهد بود.
از سوی دیگر گفته می شود که کادر فنی منچستریونایتد هیچ عجله ای برای بازگشت رونی ندارند. او در این فصل در 19 دیدار، 8 گل برای تیمش به ثمر رساند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2013/01/07/3655158/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AE%D8%B5%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%AE
هاوارد وب داور دیدار هفته آینده منچستریونایتد و لیورپول
سایت گل - هاوارد وبˈ داور مطرح انگلیسی به عنوان داور دیدار روز هفته یکشنبه آینده تیم فوتبال منچستریونایتد مقابل لیورپول در ورزشگاه اولدترافورد انتخاب شد. انتخابی که ممکن است جنجال به پا کند
او که در جام جهانی 2010 نیز مسابقه فینال را قضاوت کرد، به خاطر داوری در مسابقه دو تیم منچستریونایتد و لیورپول در ژانویه سال 2011 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت به طوریکه ˈرایان بابلˈ بازیکن لیورپول در توئیتر، عکسی از او با پیراهن منچستریونایتد منتشر کرد.
وب در جریان این مسابقه که در جام حذفی انگلیس برگزار شد، یک پنالتی به نفع یونایتد اعلام کرد و ˈاستیون جراردˈرا هم اخراج کرد. لیورپول در پایان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. بابل پس از انتشار تصویر وب با پیراهن منچستریونایتد از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به پرداخت 10 هزار پوند جریمه نقدی متهم شد.هاوارد وب بر اساس رده بندی داوران اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) و لیگ برتر انگلیس، داور شماره این کشور به شمار می رود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2013/01/08/3657053/%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84
تو یه سایت خوندم شاید فرانک لمپارد بیاد منچستر...:n04:
نوشته بود خودشم تمایل داره که بیاد...
خبرایی که در مورد نقل و انتقالات یونایتد میشنویدو خیلی باور نکنید خصوصا این خبر "دخیا" رو ، خود فرگی شعورش از همه ما بیشتره و میدونه دخیا جزو 10 دروازه بان برتر دنیا هست همین الان و میدونه که مشکل گل خوردن یونایتد دخیا نیست بلکه مشکل توی دفاع تیمی و تاکتیک های دفاعیمونه ، باز اگر این شایعه دو ماه پیش که دخیا نیمکت نشین بود مطرح میشد قابل فکر بود اما حالا که دخیا حتی تو بازیای غیر حساس هم فیکسه ...
برای کذب بودن این خبر هم همین بس که لیورپول و منچستر هیچ رقمه نه از هم بازیکن میخرن نه میفروشن فقط کافیه قضیه گابریل هاینتزه رو یادتون بیارین که فرگی حاضر شد با نصف پولی که لیورپول میخواست براش پرداخت کنه فرستادش ریال
امسال یونایتد کسی رو 2-8 نکرده.
لیورپول گزینه ی مناسبی ایه!
علاوه بر 2-8 ،امیدوارم کاگاوای بهتری هم ببینم.
کاگاوا پشت ون پرسی بهتر جواب میده تا در جناحین و میانه.