بهم ثابت شد که این گردان اصلا دروازهبان نیست!
Printable View
بهم ثابت شد که این گردان اصلا دروازهبان نیست!
حالا من هی میگم نیلسون بهتره، شما بگین نه : دی
جو انزلی زیادی به نفع ملوان بود ... بازی تو این زمین سخته ...
خوب بازی نکردیم، به جز چند دقیقه در نیمه دوم، کلاً بازی دست ملوان بود ...
ولی خب مساوی هم غنیمت بود ؛ با توجه به اینکه چندین و چند موقعیت صد در صد گل رو هم ملوان از دست داد ...
من یکم نظرم با کوروش متفاوته
ما در غیاب تقریبا 50 درصد خط دفاعیمون یعنی نیلسون و حسینی روز نسبتا خوبی داشتیم
فکر میکنم در نیمه اول ملوان نسبتا بهتر بود اونم به خاطر بیشتر در اختیار داشتن توپ نه موقعیت سازی
اما پرسپولیس در نیمه دوم هم از نظر تاکتیکی برنده بازی بود هم از نظر نتیجه
امروز این ملوان تیمی نبود که در جریان بازی به ما گل بزنه
و به نظر من هر دو گل ملوان مشکوک بود
گل اول که اگر اولادی توی آفساید باشه به خاطر دخالتش در بازی و پریدن از روی توپ صد در صد باید آفساید اعلام میشد و گل دوم هم واقعا من متوجه نشدم چه خطایی از نوری لب خط گرفت
گل اول ملوان
دوستانی که دنبال چنین صحنه هایی میگردن به همین گل دقت کنن
حرکت اولادی دقیقا تعریفش دخالت در جریان بازی بود
نیمه دوم درسته که ملوان بیشتر رو به جلو حرکت میکرد اما دقیقا تیمی که بازی رو اداره میکرد پرسپولیس بود
درسته که پرسپولیس با نفرات بیشتری توی دفاع شرکت میکرد اما تیمی که راه به گل رسیدن رو پیدا کرده بود پرسپولیس بود و تیمی که قصد داشت این راه رو ببنده ملوان بود
به همین خاطر بود که تعویضای ملوان تدافعی بود و تعویضای پرسپولیس هجومی ملوان شیرزاد رو آورد پرسپولیس یه مدافع و هافبک کم کرد و دو مهاجم آورد
پرسپولیس امروز اگر روی ضد حمله ها کمی بیشتر دقت میکرد میتونست به گلهای بیشتری برسه
من از بازی تیم در نیمه دوم واقعا راضی هستم نتیجه مساوی شد اما به نظر من پرسپولیس نیمه دوم خیلی بابرنامه تر بود
متاسفانه باز هم روی یه شوت در دقایق ابتدایی غافلگیر شدیم و گرنه میشد با دست پر از انزلی برگشت
میتونستیم این بازی رو ببریم.خیلی حیف شد متاسفانه گردان داره به بهترین شکل ثابت میکنه که چرا ژوزه به نیلسون بیشتر از اون اعتماد داره.درسته نتیجه مساوی نتیجه بدی نبود ولی خیلی راحت میشد از این بازی با دست پر بیرون اومد.مخصوصا تو نیمه دوم تیم تو ضد حملات خیلی خوب عمل کرد به جز ضربات آخر .تعویض های ژوزه به نظرم بیشتر احساسی بود تا با برنامه.ورود کاظمیان و رضایی کوچکترین تاثیری در روند تیم ایجاد نکرد بجز توپ لو دادن های زیاد این دو تا.متاسفانه هادی نوروزی هم با وجود حضور چندین سالش تو پرسپولیس هنوز به پختگی نرسیده و فرصت های بسیار خوبی رو این بازی از دست داد.بهترین بازی زمین و پرسپولیس هم به نظرم محسن بنگر بود.چندتا سوتی داد ولی در کل خیلی خوب تونست دفاع تیم رو جمع کنه و موثر بازی کرد.
بازی تو زمین تیم ملوان برای همه تیمها سخته فکر کنم اخرین بازی که تو انزلی ملوان رو بردیم زمان آری هان بود که 1-3 تونستیم بازی ببریم نیمه اول که زیاد نمیشه درباره اش حرف زد اکثر جریان بازی دست تیم ملوان بود ولی موقعیت گلی نتونستن درست کنن جز اون ضربه ایستگاهی که با اشتباه فاحش شهاب گردان دروازه تیم باز شد نیمه دوم نسبت به نیمه اول خیلی بهتر بازی کردیم و تونستیم با دو گلی که توسط هادی نوروزی و فشنگچی زدیم بازی برگردونیم که باز سر یک ضربه ایستگاهی و اشتباه شهاب گردان دوباره دروازمون باز شد غیبت سید جلال حسینی و نیلسون در بازی امروز خیلی احساس شد مطمئنم اگه نیلسون داخل دروازه بود بازی نتیجه اش به این نحو برامون رقم نمیخورد خدا کنه سر بازی با تراکتور نیلسون دوباره تو ترکیب اصلی تیم باشه تا حداقل خیالمون از جانب دروازه راحت باشه
من فکر می کنم خرید گردان از اول هم اشتباه بود. من همون موقع هم گفتم که این ها می خوان از شر دروازه بان های سوتیشون خلاص شن و برن یه دروازه بان سوتی دیگه بگیرن و حسابی هم پافشاری می کردن به این قضیه. خوبه باز آخرا نیلسون رو گرفتیم.
البته این رو هم بگم که فشار زیادی رو داره تحمل می کنه گردان و نباید اینقدر اون در شرایط بدی گذاشت تا خودش رو ثابت کنه و نتونه.
در مورد بازی هم همون خرف های قبل رو باید زد.
بازی نه چندان خوب و پر از اشتباه و پر از کارت های زرد بیهوده و ...
حالا بازی بعد هم بنگر رو نداریم و هم انصاری فرد رو.
یه چیزی هم در مورد نوری ، علی عسکر و انصاری فرد باید بگم.
نوری من رو به یاد ژاوی می ندازه. از این لحاظ که تقریبا هم پست اونه و بازیکن بدی هم نیست اما یه جورایی 180 درجه با ژاوی در یک خصوصیت متفاوته.
ژاوی معروفه به این که پاس های سالم زیادی در هر بازی میده و نوری به اعتقاد من به این معروف شده که پاس های اشتباه زیادی در هر بازی میده.
اما علی عسکر. علی عسکر در زمان علی دایی اگه یادتون باشه تو پست هافبک چپ بازی می کرد و به نظر من بهترین بازی های دوران ورزشش رو در همون زمان داشت اما با رفتن دایی اون هم هیچ وقت به دوران خوبش بر نگشت. واقعا این جاست که نشون میده مربی باید بلد باشه چه جوری از بازیکن بازی بگیره.
انصاری فرد هم نا خودآگاه من رو به یاد کریس رونالدو میندازه. اما نه رونالدو حال حاضر بلکه رونالدو چندین سال پیش. انصاری فرد بازیکن خوبیه اما گاهی اوقات کارهایی با توپ می کنه و ضربه هایی به توپ می زنه تو محوطه جریمه که آدم رو انگشت به دهن می ذاره. کارهای عجیب و غریبی که گل نزن ترین بازیکن ها هم شاید انجامشون ندن.
درودگر:20 موقعيت گل داشتيم
صادق درودگر ميگويد ملوان در فصل جاري ليگ برتر به دنبال کسب سهميه آسيايي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديرعامل باشگاه ملوان، درباره ديدار اين تيم برابر پرسپوليس که با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد اظهار کرد: تيم ما امروز خيلي خوب بازي کرد. موقعيتهاي زيادي داشتيم اگر قرار بود به بازي خوب امتياز بدهند، امروز ملوان بايد 6 امتياز ميگرفت.
وي ادامه داد: ما 20 موقعيت گل روي دروازه پرسپوليس داشتيم اما آنها فقط دو فرصت داشثتند که همانها هم تبديل به گل شد. ما سه امتياز اين بازي را روي حوادث و شرايط استثنايي فوتبال از دست داديم.
درودگر با اشاره به اينکه ملوان امسال به دنبال کسب سهميه آسياست به ايسنا گفت: من از عملکرد کادر فني و بازيکنان در هفتههاي گذشته راضي هستم روند خوبي داشتهايم. بدون شک با کمک اين هواداران امسال به دنبال کسب سهميه آسيا هستيم.
مديرعامل باشگاه ملوان درباره شعار عليه هدايتي گفت: به هيچ وجه کسي عليه هدايتي شعار نداد. اين جو را افرادي ايجاد کردهاند که در فوتبال نبودهاند و تازه به ورزش آمدهاند. آنها فکر ميکنند فوتبال هم مثل مکان قبلي است که در آن کار ميکردند. آنها قصد دارند با شانتاژکاري به مردم دروغ بگويند اما روسياهي به آنها ميماند.
صادق درودگر درباره داوري اين بازي هم گفت: داوري بد نبود هرچند که گل دوم ما صددرصد گل بود و داور به اشتباه آن را نپذيرفت. در صحنهاي که حسين ماهيني رافخايي را از پيش زد هم اين بازيکن بايد کارت قرمز ميگرفت اما داور به او اخطار داد.
منبع
پی نوشت::18:
درودگر یکی از طنزهای فوتبال ماست
البته تفاوتش با کسی مثل کفاشیان اینه که یک طنز عبوسه نه خندان
فکر کنم یه بازی دیگه رو دیده باشه
زدن دو گل از روی ضرربات ایستگاهی و خوردن دو گل زیبا و روی کار تیمی رو کاملا وارونه جلوه داده:31:
منم بازی خوبی از گردان ندیدم و مطمئنآ از فرصتی که گیرش اومد نتونست استفاده کنه واسه اثبات خودش، اما اگه هر کس دیگه ای هم باشه که به امید شماره 1 تیم ملی بیاد ولی بجاش 11 هفته متوالی نیمکت نشین باشه نمیتونه از تمامی توانایی هاش و پتانسیلش استفاده کنه :sq_11:
هادی نوروزی هم نه زیاد خوبه و نه زیاد بد نسبت به بقیه بازیکنا ، من خودم همیشه اونو تو اولویت 5-4ام خط حمله پرسپولیس قرار میدم ولی هر موقع بازی کرده چیزی واسه تیم کم نذاشته و از این مطمئنم که همیشه نهایت سعی و تلاشش رو میکنه واسه تیم ولی خوب در کل بازیکن متوسطیه و باید در حد خودش ازش انتظار داشت...
خوب بازی کردن فشنگچی که خیلی وقته به یه بازیکن با حرکات قابل پیش بینی و کلیشه ای تبدیل شده بود برام خیلی عجیب بود :sq_19:و متفاوت ظاهر شد به یاد دورانش تو صبا !
ولی حالا هم که نگاه میکنم به وضعیت جدول هنوز هم به صورت عجیبی شانس قهرمانی داریم :دی ولی باید یه چیزی فراتر از استاندارد های فوتبال ایران بازی کنیم:sq_24::sq_2:... اختلافمون 10-13 امتیازه با صدر...
حتما باید یه روز یه بحثی راه بندازیم مبنی بر اینکه چرا تو لیگ ایران تیم ها انقدر با امتیاز های کم بین 4 تا تیم بالای جدول هستن!!
ژان ژی (بازیکن چینی):
این یه افتخاره که ما با علی کریمی رقابت می کنیم. علی یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ آسیاست. فردا شب شب بزرگی خواهد بود و بودن در کنار علی کریمی، به این هیجان اضافه می کنه. او یکبار این جایزه را برده و یکی از بهترین های تاریخ فوتبال آسیاست.
هوان لی (بازیکن کره ای):
علی کریمی اسمی بزرگ در فوتبال آسیاست. او و فوتبالش رو از نوجوانی پیگیری می کردم. علی در کره محبوبیت زیادی داره . او الگوی بچگی هام بوده . نشستن در کنارش هم برایم هیجان انگیز است. او بهترین بازیکن آسیاست.
گردان رفت که به نیمکت دوخته بشه و سرنوشت معمار زاده رو پیدا کنه. دیگه مطمئنا هیچکس توقع نخواهد داشت که در بازی های آینده از گردان استفاده بشه
نیمه اول که افتضاح به تمام معنا بودیم و هیچ موقعیت درست حسابی نداشتیم
نیمه دوم بهتر شدیم که یکی از دلایل اصلیش خستگی بازیکنان ملوان بود چون تو نیمه اول شدیدا پرس میکردن از نظر بدنی کم آوردن برای نیمه دوم
نبود حسینی هم کاملا که کاملا حس شد. به نظرم بهتر بود از همون اول 4 دفاعه بازی کنیم
تو این 2-3 بازی اخیر نوروزی تقریبا تو اکثر گل هایی که زدیم نقش مهمی داشته و جزو بهترین بازیکن هامون بوده
به این تیم که من امیدی ندارم ولی باز امیدوارم با حضور کریمی و حقیقی یه مقدار بهتر شیم و بتونیم بیشتر حمله کنیم
دوستان فقط یه سوال داشتم. پولادی رو نیمکت بود یا نه؟
دوستمون جناب گرافیکار هم خوشم میاد همیشه نیمه پر لیوان رو میبینن. یعنی فکر کنم یه قطره هم تو لیوان باشه همون رو میبینن:31:
از بارسلونا انتقار میکنن ولی از پرسپولیس ژوزه نه:31:
:31:نقل قول:
دلیلم
وقتی در مورد بارسا یا رئال حرف میزنیم مشخصا در مورد اوج فوتبال حرف میزنیم
اونجا باید به اشتباهات کوچیک هم گیر داد
اما در مورد تیمی مثل پرسپولیس یا کلا فوتبال ایران فکر میکنم کار دقیقا به خاطر نقد بسیار زیاد خراب شده
پرسپولیس اگر با نقد و انتقاد درست میشد تا حالا باید ده بار درست میشد
اما این انتقادها اونقدر زیاد شده که به شکل مشخصی اعتماد بنفس رو از این تیم گرفته
این تیم اگر سه چهار بار حمایت بشه واقعا ممکنه راه بیفته
در ثانی من اصلا بین فوتبال پرسپولیس با تیمای صدرنشین فاصله ای نمیبینم
بازیهای زیادی از ملوان استقلال سپاهان و.... اما واقعا فوتبال اونا از پرسپولیس جلوتر نیست این رو بدون تعصب میگم
مثلا امروز نیمه دوم واقعا خوب بازی کردیم توی ضد حملات خیلی صاحب توپ شدیم و با کمی دقت در پاسهای آخر میشد به گلهای بیشتری رسید
در ثالث:31:
من هنوز هم فکر میکنم این تیم در نیم فصل دوم راه میفته انشاالله
حقیقی خیلی میتونه به تیم کمک کنه و کریمی هم اگر با تیم یک دل بشه تا حد زیادی میتونه شخصیت رو به تیم برگردونه
نقل قول:
باز هم ضعف گلر !! با برد انزلی چی ها میتونستیم بیشتر از باخت اس اسیا خوشحال بشیم ! چند سریه که گردان نشون داده همه جوره ضعف داره و جرقه های فصل قبلش در همون حد جرقه مونده !! به سرنوشت میثاق دچار میشه , اگه نیلسوت رو نداشتیم توی این چند بازی گذشته که وضعف جدولیمون بدتر بود
نوری روز به روز بیشتر شبیه بادامکی داره میشه : به قول بعضیا خدا بغلش کرده تا به این جا رسیده !!
(حذف شد)
گردان 5بازی 8گل، نیلسون 11بازی 8گل!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس: شهاب گردان دروازه بان پرسپولیس برای دومین بازی پیاپی که در دروازه این تیم قرار گرفت باز هم 2 گل خورد تا نشان دهد نیمکت نشینی های مداوم او کاملاً روحیه اش را تضعیف کرده است. او روی هر دو گل ملوان مقصر بود هر چند که یک سیو عالی نیز در این بازی داشت و مانع گل سوم ملوان شد. او هفته گذشته که به علت مصدومیت نیلسون فرصت بازی را یافت، مقابل تیم سابقش نیز دو گل خورد. گردان در دو بازی 4 گل دریافت کرده است و در 3 بازی ابتدای فصل نیز 4 گل خورده بود. گردان طی 5 بازی این فصل فقط یک بار مقابل صنعت نفت دروازه خود را بسته نگه داشته است و در چهار بازی 8 گل خورده است. اما نیلسون دروازه بان برزیلی سرخپوشان در 7 بازی آخری که درون دروازه پرسپولیس بود فقط 4 گل دریافت کرده بود: 2 گل از سپاهان و 2 گل از مس که هر چهار گل در دو بازی خارج از خانه بود. او در 9 بازی آخرش فقط 5 گل خورده بود و در کل 11 بازی فصل نیز فقط 8 بار توپ را از دروازه اش بیرون آورده است. عملکرد عالی نیلسون 37 ساله نشان می دهد که چرا مانوئل ژوزه به او اعتماد کرده و احتمالاً با رفع مصدومیتش از بازی بعدی دوباره به قفس توری سرخپوشان بازمی گردد.
متاسفانه توی این چند ساله بعد عقاب دروازبان نداشتیم !!! وضعیت کل دروازبانای ایرانی اینجوریه ؛ خدابیامرزه ناصرخان رو : توی 90 و رنامه های دیگه چقدر گفت این وضع دروازبانی اصلا آینده روشن نداره و از پایه ضعیفآ کسی گوش نکرد . اونورم دروازبان تیم ملی با اون بازیش , معلوم نیست اینا چه طور میگن پولاشون حلاله !
کوالالامپور: علی کریمی افسانه ای ایران اذعان کرده است که او با تعجب نامزدی خود را برای سال 2012 فوتبال آسیا از جایزه سال گرفته، اما برنده شدن یا از دست دادن او عهد کرده است که به رسمیت شناختن خدمت بیشتر به او را برای باشگاه و کشور ایجاد انگیزه میکند
سال 2004 AFC بازیکن سال shortlisted عنوان 2012 در کنار ستاره اولسان هیوندای لی Keun هو و همه کاره گوانگژو Evergrande هافبک دفاعی ژنگ جی بوده است.
"برنده شدن و از دست دادن مهم نیست، اما این رویداد قطعا فشار من به کار سخت برای تیم ملی و باشگاه من را در آینده"،است . بازیکن 34 ساله پرسپولیس گفت: در یک کنفرانس مطبوعاتی در آستانه سال 2012 سالانه AFC مراسم اعطای جوایز که در هتل ماندارین شرقی در کوالالامپور در روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.
"این نه تنها در مورد برنده این غنیمت، ادامه داد:" سابق بازیساز بایرن مونیخ است.
"این افتخار تنها بودن در اینجا و در حال اجرا برای جایزه.
"می شود بسیار صادقانه است، من به نام من در آخرین پنج نامزد شگفت زده شد و می تواند آن را باور نمی کند که AFC به سه کوتاه شده و هنوز هم وجود دارد.
"من یک سال بزرگ در شرایط استفاده از نتایج تیم من نیست، اما هنوز هم به اعتقاد من چیز خاصی در بازی من باعث شد که هیئت منصفه به من یکی از سه نامزد وجود دارد."
ببخشید انگلیسی بود ترجمش رو با گوگل کردم
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب آسوده بخواب.دعای مادری که هزینه درمان بچه 7ماهه اش رو تقبل کردی پشت سرت خواهد بود.امشب اون کودکان گل فروش تا صبح برای موفقیتت دعا خواهند کرد.امشب اون یتیمایی که روز تولدتو با اونا گذروندی دعات میکنن.امشب بلندترین و چاقترین پسر ایران برای تو دست به دعا میشوند..امشب حتی بابک معصومی هم برای بهترین دوستش دعا خواهد کرد و خیلی های دیگه که ما نمیدونیم...تو همیشه برای ما بهترینی ♥
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
بچه ها اونجوری که من حساب کردم 5 تا بازیکن رو برای بازی با ملوان در جام حذفی نداریم . ( اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید :11:)
در فهرستی که سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آن را منتشر کرده است 30 بازیکن برای ثبت نام در رقابتهای غرب آسیا معرفی شده اند که کروش در نهایت برای حضور در رقابتهای غرب آسیا، 20 بازیکن را انتخاب خواهد کرد.
اسامی بازیکنانی که ثبت نام شده، به شرح زیر است:
دروازه بانان: علیرضا حقیقی، سوشا مکانی، حامد لک، علیرضا بیرانوند( تیم ملی زیر22 سال)
بازیکنان خط دفاع: حسین ماهینی، میلاد فخرالدینی، وحید اسماعیل بیگی( تیم ملی زیر22 سال)، پژمان منتظری، محمد خانزاده (تیم ملی زیر22 سال) ، مازیار زارع، شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، احسان حاج صفی
بازیکنان خط هافبک: امید ابراهیمی، رضا حقیقی، امید نظری، شهرام گودرزی، قاسم دهنوی، میلاد نوری، محسن مسلمان( تیم ملی زیر22 سال)
بازیکنان خط حمله: یعقوب کریمی ( تیم ملی زیر22 سال )، آرش افشین، احمد حسن زاده، پیام صادقیان( تیم ملی زیر22 سال)، میلاد غریبی( تیم ملی زیر22 سال)، مهدی نظری، جلال رافخایی، کریم انصاری فرد، مصطفی شجاعی، مهرداد اولادی
به این ترتیب از 30 بازیکن اعلام شده 7 بازیکن عضو تیم ملی زیر 22 هستند.
تاریخ برگزاری اردوی تیم ملی برای آمادگی در رقابتهای غرب آسیا متعاقبا اعلام خواهد شد.
منبع : خبر آنلاین
نقل قول:
موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط : رامین
۸ آذر ۱۳۹۱
خبرگزاری پرسپولیس نیوز : سامان آقازمانی پس از مذاکره با مسئولان باشگاه پیکان برای پیوستن به این تیم به توافق رسید. باشگاه پرسپولیس قصد دارد این بازیکن را با قرارداد قرضی و تا پایان فصل به پیکان واگذار کند.
قرارداد آقازمانی با پرسپولیس دو ساله است و در صورت جذب یک بازیکن جدید برای پرسپولیس، انتقال او به پیکان قطعی می شود.
وای خدا ، یعنی میشه به آرزوی چند سالمون برسیم و این بازیکن شرش از این تیم کنده بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خبر خوش حال کننده ی دیگه اینکه :
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط : رامین
۸ آذر ۱۳۹۱
خبرگزاری پرسپولیس نیوز : مسئولان باشگاه سپاهان طی مذاکره با رویانیان از وی خواسته اند تا رضایت نامه شهاب گردان را برای زرد پوشان صادر کند.
سپاهانی ها اعلام کرده اند در ازای شهاب گردان حاضر هستند محمد باقر صادقی را بدهند و حتی مبلغی را هم به سرخپوشان پایتخت پرداخت کنند.
در این بین گردان در تماس با سپاهانی ها اعلام کرده از این انتقال راضی است و از آنها خواسته تا رضایت نامه اش را از مسئولان پرسپولیس بگیرند.
اینم قشنگ بود گذاشتم :31::
موفق باشید .
مورد بارسلونا که شوخی بود ولی بریم سروقت موردهای دیگه:31:
تیم که الآن یه نیم فصله داره ازش حمایت میشه و ایشالا تا آخر فصل هم همینطور ادامه پیدا کنه که بیبینیم مشکل از حمایت بوده یه از انتقادنقل قول:
از خیلی تیمای بالای جدول هست که زیاد انتقاد نشده ولی بازم به قول شما خوب بازی نمیکنن پس فکر نمیکنم مشکل انتقاد کردن باشه
منم نمیگم پرسپولیس نسبت به تیمای دیگه خیلی بدتره. تیمای بالای جدول هم آش دهن سوزی نیستن ولی این دلیل نمیشه وقتی تیم بد بازی میکنه نگیم که داریم بد بازی میکنیمنقل قول:
در ثانی من اصلا بین فوتبال پرسپولیس با تیمای صدرنشین فاصله ای نمیبینم
بازیهای زیادی از ملوان استقلال سپاهان و.... اما واقعا فوتبال اونا از پرسپولیس جلوتر نیست این رو بدون تعصب میگم
مثلا امروز نیمه دوم واقعا خوب بازی کردیم توی ضد حملات خیلی صاحب توپ شدیم و با کمی دقت در پاسهای آخر میشد به گلهای بیشتری رسید
مثلا همین نتیجه مساوی جلوی تیم ملوان تو انزلی نتیجه خوبیه ولی خوب نبودیم و نتیجه گرفتیم
البته به نظر من سپاهان و فولاد و راه آهن تا حدودی فوتبال بهتری نسبت به ما ارائه میدن
من مثل شما انقدر خوشبین نیستم ولی با این حال چون تیمای دیگه هم تعریفی ندارن میشه امیدوار بود. مخصوصا اینکه تیم هافبک میانی هم دیگه داره و بهونه هافبک نداشتن تموم میشهنقل قول:
در ثالث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز هم فکر میکنم این تیم در نیم فصل دوم راه میفته انشاالله
حقیقی خیلی میتونه به تیم کمک کنه و کریمی هم اگر با تیم یک دل بشه تا حد زیادی میتونه شخصیت رو به تیم برگردونه
در کل به شدت خوشحال میشم من اشتباه بکنم و تیم نیم فصل دوم بترکونه تا همگی لذت ببریم
به امید موفقیت پرسپولیس
پرسپولیس بازیکن هایی داشته که هوادارها بیشترین لطف را به آنها کردن. پژمان نوری:تو تمرینات و مسابقات از او به عنوان پژمان با تعصب یاد می شد افسوس! مازیارزارع:خیلی از سوی هواداران پرسپولیس حمایت شد و دائم تشویق می شد از او به عنوان مازیار قایقران یاد می شد افسوس! چند نفر دیگه تو این لیست بودن. بیایید به کسایی که لیاقت پوشیدن پیراهن پرسپولیس را ندارن القاب بزرگ ندهیم تا فکر بزرگ بودن به سرشان نزند. شما ها اگر بزرگ بودید تو لباس پرسپولیس بود وقتی آن لباس نیست بزرگی شما هم نخواهد بود.
behdad hamedani
بره چه بهتر :آدم رو جو بگیره .... یه روز لهله میزنن بیان توی تیم پایتخت الان میخوان برن... اینجا که گند زده ایشا... نصیب اونوریا هم میشه !نقل قول:
در این بین گردان در تماس با سپاهانی ها اعلام کرده از این انتقال راضی است و از آنها خواسته تا رضایت نامه اش را از مسئولان پرسپولیس بگیرند.
شهاب گردان با امید و آرزوی زیادی به پرسپولیس پیوست اما حضور در جمع سرخپوشان تهرانی روزهای خوبی برای او به همراه نداشت.
محتوای مخفی: ادامه خبر
ایمون زاید با همسرش در تهران
محتوای مخفی: ادامه خبر
نمیدونم این چه طلسمی هست که هر دروازبانی میاد پرسپولیس به این وضعیت دچار میشه.شاید ما زیاد حساس شدیم.چون سایر تیمها هم همین داستان رو دارن ولی دیده نمیشه
ولی خوبی بازی دیروز این بود که به ملوان نباختیم از چند جهت این تساوی ارزش داشت
اول اگر باخته بودیم هوادارها رو حیه شون رو از دست میادن و توی بازی حساس با تراکتورسازی شاید حضورشون کمرنگ تر میشد
دوم حسرت به دل مازیار زارع گذاشتن که فکر میکرد گلش سه امتیازی هست.خیلی بازیکنها از پرسپولیس رفتن و بعد از گل زنی وضعیتشون با زارع فرق میکرد.
سومین علت روند نباخت تیم بود که شکسته نشد.بازی تو انزلی همیشه سخت بوده با توجه به حواشیش.
چهارمین علت هم حفظ روحیه بازیکنها و جریحه دار شدن طرفدارهای از حرکات زارع و رفتنشون به ورزشگاه در جام حذفی هست
آخه اینجا هر تیمی نیست که گل مفت بخوریم و ککمون نگزه ! خیلی توی حمله و دفاع خوب عمل میکنیم که مفتی مفتی هم امتیاز از گلری بدیم ؟نقل قول:
در قبال باختی که اس اس داده میشد با برد دیروز به رده 11 نرفت و بیشتر هوادار بیاد ورزشگاه !نقل قول:
ولی خوبی بازی دیروز این بود که به ملوان نباختیم از چند جهت این تساوی ارزش داشت
اول اگر باخته بودیم هوادارها رو حیه شون رو از دست میادن و توی بازی حساس با تراکتورسازی شاید حضورشون کمرنگ تر میشد
خوب بازی بعدتر از بازی با ملوان احتمالا محروم شیم از تماشاچی :دی سابقه نشون داده که هوادارا دس به تلافیشون بیسته !نقل قول:
دوم حسرت به دل مازیار زارع گذاشتن که فکر میکرد گلش سه امتیازی هست.خیلی بازیکنها از پرسپولیس رفتن و بعد از گل زنی وضعیتشون با زارع فرق میکرد.
سومین علت روند نباخت تیم بود که شکسته نشد.بازی تو انزلی همیشه سخت بوده با توجه به حواشیش.
چهارمین علت هم حفظ روحیه بازیکنها و جریحه دار شدن طرفدارهای از حرکات زارع و رفتنشون به ورزشگاه در جام حذفی هست
خب خوشبختانه *علی کریمی* انتخاب نشد
تا جملاتی مانند اگه انتخاب میشد به تاریخ بشریت ظلم میشد
اگه اول میشد به حال ایافسی گریه میکردیم
اگه انتخاب میشد به شعور جامعهی فوتبال توهین عظیمی میشد
اینا نشونه بزرگی و عظمت این ادمه که انقدر دشمن داره
نه که خودشون نتونستن تو اروپا و بوندسلیگا بازی کنن واسه همینه
بازیکنی که اگه تو ایران و اسیا به دنیا نمیومد
الان شاید تو تیم بزرگی مثل بایرنمونیخ از فوتبال خداحافظی میکرد
جادوگر اسطورهی تمومنشدنی فوتبال ماست
نبردن جایزه چیزی از ارزشهای افسانهی فوتبال ایران کم نمیکنه
مدیر عامل استقلال پرسپولیسی شد! :31:
سلام
نقل قول:
مق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۰ آذر ۱۳۹۱
خبرگزاری پرسپولیس نیوز : پرسپولیس تا هفته شانزدهم ۲۱ امتیاز گرفته است که در فصل قبل نیز در ۱۶ بازی ۲۱ امتیاز گرفته بود پرسپولیس ۹۱ با مانوئل ژوزه همان نتایجی را می گیرد که پرسپولیس ۹۰ با استیلی می گرفت!
به گزارش سایت گل، تیم پرسپولیس در حالی در پایان هفته شانزدهم ۲۱ امتیاز دارد که فصل قبل نیز در همین مقطع ۲۱ امتیازی بود! البته پرسپولیس فصل قبل با همین میزان امتیاز در رتبه هشتم بود، اما امسال در رتبه یازدهم قرار گرفته است.
سرخپوشان پایتخت در ۱۶ بازی نیم فصل اول ۹۰ با مربیگری حمید استیلی و محسن عاشوری ۵ برد و ۶ تساوی و ۵ باخت بدست آورده بودند و در این فصل نیز طی ۱۶ بازی ۵ برد و ۶ تساوی و ۵ باخت بدست آورده است. پرسپولیس در هفته شانزدهم فصل قبل در تهران مقابل راه آهن به تساوی ۱-۱ رسید و امسال نیز در انزلی با ملوان به تساوی رسید.
یک نکته مشابه دیگر اینکه فصل قبل نیز پرسپولیس تا هفته ۱۶ فقط دو برد متوالی داشت و در این فصل نیز فقط دو برد متوالی داشته است.
اما پیشرفت های پرسپولیس از جمله قرار داد با ترافیک برزیل،مسائل اقتصادی و همچنین خرید بازیکنان ملی پوش و شکست شوالیه ی (!)استقلالی ها در هر زمینه، با وجود مدیرعامل محبوب این تیم قابل تحسین بوده و نشان از برنامه بلند مدت مدیران این تیم مردمی برای تک قطبی شدن فوتبال ایران دارد…
آقا یه سوال ، اگر بازیکنی قرار داد یکساله داشته باشه ، و از تیم بخواد جدا بشه ، چند درصد قرار داد رو دریافت میکنه ؟
مثلا الان گردان قراره بره ، و یا انصاری فرد بیان کرده که پیشنهاد های خوبی داره و تو نیم فصل میخواد تصمیم بگیره که چیکار کنه !!!
ممنونم.
نتیجه گیری آخر از سایت موصوف !!! جالب بود : اگه غیر این بهبه چهچه میکرد بعید بود !نقل قول:
خبرگزاری پرسپولیس نیوز : ...
اما پیشرفت های پرسپولیس از جمله قرار داد با ترافیک برزیل،مسائل اقتصادی و همچنین خرید بازیکنان ملی پوش و شکست شوالیه ی (!)استقلالی ها در هر زمینه، با وجود مدیرعامل محبوب این تیم قابل تحسین بوده و نشان از برنامه بلند مدت مدیران این تیم مردمی برای تک قطبی شدن فوتبال ایران دارد…
آقا مجتبی شما با این مدیر عامل کلا مشکل داریا !!! :31:نقل قول:
بابا بنده خدا داره کار میکنه دیگه ،درسته تو بعضی موارد ولخرجی کرد و بازیکن های خوبی رو نخرید ، ولی خرش خیلی میره ، و به نظره من مدیر عامل باشگاه های پرسپولیس و استقلال باید گنده باشن تا بتونن هر کاری بکنن ، درسته ورزشی نیست ولی همینکه خرش میره ، میتونه خیلی از کارهایی که یه مدیرعامل ورزشی نمیکنه رو بکنه .
مدیریتش رو قبول دارم ولی نه 100% !!! اون هم انسانه بالاخره اشتباه میکنه . الان همین حقیقی رو همه میگن خرید خوبی بوده ، ولی وقتی بد بازی کنه ، همه انتقاد میکنن .
:11:
خبر جدید :
نقل قول:
کد خبر : 991374 زمان ارسال : جمعه 1391/09/10 20:33
پيشنهاد دورتموند و سلتيک براي انصاري فرد
کريم انصاري فر مهاجم جوان تيم پرسپوليس از سه تيم اروپايي پيشنهاد هايي را دريافت کرده است[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : ورزش 3
کريم انصاري فر مهاجم جوان تيم پرسپوليس از سه تيم اروپايي پيشنهاد هايي را دريافت کرده است. به نقل از سايت استار اين سه تيم حاکي اند از دورتموند آلمان, سلتيک اسکاتلند و همچنين استويا بخارست روماني. بايد ديد اين پيشنهاد ها تا چه حد جدي است و آيا انصاري فر مي تواند پيشنهاد تيمي مانند دورتموند يا سلتيک را رد کند يا خير؟! انصاري فر در اين فصل از رقابت هاي ليگ برتر تا هفته ي شانزدهم 5 گل براي پرسپوليس به ثمر رسانده است
یه جای قضیه بو میده ، اگه واقعا از دورتموند پیشنهاد داشته باشه ، بدون تعلل باید قبول کنه ، درست نمیگم ؟
ممنون .
راستی اینم الان دیدم :
نقل قول:
1128 بازدید
موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۰ آذر ۱۳۹۱
خبرگزاری پرسپولیس نیوز : کریم انصاریفرد سه پیشنهاد خوب از اروپا دارد. این مطلبی است که یک سایت رومانیایی امروز (جمعه) به آن پرداخته است.
سایت رومانیایی “استار” امروز در گزارشی به پیشنهاد هنگفت تیم فوتبال استوا بخارست این کشور به کریم انصاریفرد مهاجم ملیپوش پرسپولیس اشاره کرده و مدعی شده که این بازیکن ایرانی از دو باشگاه دورتموند و سلتیک هم پیشنهادهای خوبی دارد.
در این گزارش آمده است، باشگاه استوا بخارست موفق شد با ارائه پیشنهادی ۵ میلیون یورویی به مهاجم ایرانی گوی سبقت را در رقابت برای جذب این بازیکن از باشگاههای دورتموند و سلتیک برباید.
سایت استار همچنین نوشت: انصاریفرد مهاجم ۲۲ سالهای است که در اروپا تیمهای زیادی خواهان به خدمت گرفتن او هستند. حتی استوا بخارست حاضر شده بود برای نیم فصل قرارداد قرضی به او ۲۰۰ هزار یورو بپردازد و پس از آن پیشنهاد خرید دائم را هم با او در میان بگذارد. با این وجود تا به حال مسوولان باشگاه پرسپولیس با این پیشنهادها موافقت نکردهاند. آنها حتی پیشنهاد ۵ میلیونی دورتموند برای “جواهر” خود را رد کردهاند.
این سایت با استناد به گزارشهای دو پایگاه معتبر بلیچر و اکسپرس نوشته است: انصاریفرد یکی از جدیدترین استعدادهای حال حاضر فوتبال دنیاست که با وجود سن کمی که دارد تا به حال برای تیمهای باشگاهی و امید و بزرگسالان ایران بیش از ۲۰۰ بازی حرفهای انجام داده است. همچنین انصاریفرد در تابستان امسال از اورتون انگلیس پیشنهاد داشت که به دلیل تمام نشدن دوران سربازیاش نمیتوانست از ایران خارج شود.
البته این سایت رومانیایی در گزارش خود به اشتباه عکسی از محمد قاضی دیگر مهاجم پرسپولیس را در کنار متن قرار داده است!
به نظر من اگه از دورتموند و سلتیک پیشنهاد داره باید بره.
هم به نفع خودشه و هم ترافیک خط حمله رو کم میکنه و شاید بشه زاید رو برگردوند و هم یه پولی گیر باشگاه میاد.
البته به نظر من بهترین تیم برای کریم سلتیکه.دورتموند با توه با بازیکنهای حال حاظرش خیلی کارش رو سخت میکنه
به جون خودم واقعیت نداره اگه راست باشه که بعید میدونم(هرچی چک کردم هیچ خبری نبود)دورتموند رو میبوسم میزارم کنار:31:نقل قول:
مدعی شده که این بازیکن ایرانی از دو باشگاه دورتموند و سلتیک هم پیشنهادهای خوبی دارد.
اگه این اخبار درست باشه ...
نظر من روی دورتموند هست . کلا لیگ فوتبال آلمان سطحش خیلی بالاتر از لیگ اسکاتلنده .
اگه صرفا بخواد طوری باشه که بهش بازی برسه , خوب مشخصا سلتیک گزینه بهتریه . ولی توی دورتموند و فوتبال آلمان میتونه پیشرفت به مراتب بیشتری در اسکاتلند داشته باشه.
بازیکنانی مثل علی دایی - مهدوی کیا - کریمی - هاشمیان توی همین فوتبال آلمان رشد کردن و در بازی های ملی هم کمک زیادی به ایران کردن
ایرانی ها معمولا بازیکنان تنبلی هستن و شاید لیگ المان با اون مربی های سخت گیر برای انصاری فرد کمی دردسر ساز بشه . ولی از او نطرف همین سخت گیری ها میتونه اونو رشد بده.
به هر حال انتخاب من المانه .
باید دید انتخاب کریم چیه ؟! :31:
البته اگه این خبرها درست باشه :20:
نه به جان عزیزت ! مشکل چی آخه ؟! : دینقل قول:
چند نکته علت اینکه خوشم نمیاد از این بازیاش : برای تیم خرید نکرد واسه نزدیک شدن به هوادارا و توی چشم بودن خرید کرد ! انصاریفر اگه به کارمون نمیومد بیخود کرد پول رو زمان رو ریخت دور . آقا مگه فوتبال بازی نمیکنن که برن آسیا ؟ مگه بازی آسیایی نمیخوایم بکنیم که به قول خودش ستاره تیمش !! رو به این راحتی از دست بده : بازیکنی که با پول هنگفت اومده رو به این راحتی میده بره !؟ زاید رو پوکوند واسه سیاست غلطش حالا میخواد سکوی پرتاب کریم بشه و ترانسفرش کنه ؟ عقلانیه این کارا ؟ تیم چند فصله توی میانه میدان مشکل داشت ؟ چی کار کرد واسه خرید هافبک ؟ بادامکی تموم شد قراردادش گفتیم راحت شدیم : الان نوری بدتر از اون داره بازی میکنه که ! به جای زارع و بادامکی کی رو جذب کرد ؟ کریم انصاریفر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ دلیلش این بود ؟ که بیاد و بره اروپا ؟ تیم رو بازی داده با این افکار به همین راحتی میشه ازش گذشت ؟ خودش از وقتی اومده تو فوتبال یه روز نشده حرف دیروزش رو تصدیق کنه اونوقت به دیگران و هوای ناپاک فوتبال خرده میگیره ! کلا بعد از عابدینی کسی کاربلد نیومده و نخواهد آمد !!!!
میشه در مورد دونه دونه انتخاب نفرات روی نیمکت چه سرمربی چه کمک چه سرپرست نظر داد : اینا میتونن تیم رو توی روزای بحرانی کمک کنن ؟!
جسارتا : حقیقی خرید خوبی بوده ؟ ستاره یه تیم دیگه صرفا اینکه ستاره اون تیم بوده واسه ما هم کارآمده ؟ به پستی که ایشون بازی میکنن نیاز بود ؟! خوب نیستش که آقایون هرچی میبینن ویار میکنن بگیرن ! کریمی معلوم نیست تا کی واسمون بازی کنه ! جانشین آوردیم واسش ؟ همه جا رسم بر اینه که یکی از دست میدی یکی جاش بگیری هم پست نه .... بیخیال : سردار بیسته نمرش فک کنم اینجوری بهتره بگم !
===========
نیم فصل داره میاد و عیار بازیکنا رو شده : میشه روزای آتی بازیکنای مازاد رو نظر داد کیان : به شخصه مخالف کریمم که از دست بدیم بالعکس گردان بره بهتر ! تیم دروازبان سوم هم داره !!!
این کریم انصاری فرد آخه کجاش خوب بازی کرده که دورتموند میخوادش
احتمالا آرشیو بازیاشو براشون ارسال کردن :sq_2:
خداییش این فصل اصلا خوب نبوده
بازی با تراکتورسازی تو آزادی تو خط دفاعی محسن بنگر و توی خط حمله کریم انصاری فرد و هادی نوروزی به خاطر سه اخطاره شدن تو ترکیب تیم نداریم محمد قاضی هم که مصدومه اینجور مواقع هستش که جالی خالی ایمون زاید خیلی تو تیم احساس میشه خیلی راحت از دستش دادن :sq_3:
مسئولان رئال مادرید و من یونایتد برای مذاکره با پرسپولیس به ایران میآیند
کانون هواداران پرسپولیس: مسئولان باشگاه رئال مادرید به دعوت باشگاه پرسپولیس برای مذاکره با مسئولان آن به تهران میآیند. باشگاه پرسپولیس پیش از این اعلام کرده بود که در نظر دارد با باشگاههای اروپایی مذاکراتی انجام دهد و قرارداد همکاری با آنها امضا کند. به همین منظور مسئولان باشگاه از همتایان خود در رئال مادرید دعوت کردند تا به منظور رایزنی و مذاکره در این باره به ایران بیایند. علاوه بر این مسئولان باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را سران باشگاه منچستریونایتد انجام داده اند و قرار است نماینده های این باشگاه انگلیسی نیز به تهران بیایند. چندی پیش نیز باشگاه با مسئولان آکادمی ترافیک برزیل قرارداد همکاری امضا کرد.
+
پن: به قول مسعود شصتچی مادرِ جان :دي انگاری واقعا داریم یه تیمِ جهانی میشیم!
چهار بازیکن پرسپولیس ازخارج پیشنهاد دارند
محمد رویانیان گفت: چهار بازیکن پرسپولیس از تیمهای خارجی پیشنهاد دارند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره پیشنهادهای کریم انصاری فرد، اظهار کرد: خدا را شکر میکنم که پرسپولیس امسال بازیکنان جوان و آیندهداری دارد که میتوانند به اروپا بروند. در حال حاضر چهار بازیکن ما پیشنهاد خارجی دارند که این پیشنهادها از کشورهای انگلیس، آلمان، روسیه و امارات است.
وی افزود: علاوه بر انصاری فرد، پولادی و آقازمانی هم از تیمهای خارجی پیشنهاد دارند. یک تیم عربی، آقا زمانی را میخواهد، ضمن این که به امید خدا در ماه اسفند چند بازیکن جوان پرسپولیس عازم برزیل میشوند تا شش ماه تمرینهای ویژهای انجام دهند. ما برای تجارت فوتبال گامهای بزرگی برداشتیم که نتایج آنها در آیندهای نزدیک مشخص میشود.
رویانیان با اشاره به این که تا پایان آذر دو، سه اتفاق خوب برای پرسپولیس میافتد، گفت: خدا را شکر آنقدر کارهای خوبی انجام شده که برای اعلام آنها به هواداران عجله نمیکنیم و یکی، یکی این خبرهای خوب را به مردم میدهیم. سفر ایتالیا را هم در پیش داریم و انشاءالله کارهای خوبی در این سفر برای پرسپولیس انجام میدهیم.
وی ادامه داد: پیشنهادهای که برای بازیکنان ما آمده لطف خدا بوده است. در ابتدای فصل خیلی از پرسپولیس انتقاد کردند و گفتند پولهای هنگفتی خرج بازیکنان میکنند، اما همین الان پیشنهادهای بسیار خوبی داریم که میتوانند از نظر مالی کمک بزرگ به باشگاه کنند.
برای مثال باشگاه سلتیک علاوه بر مبلغ قابل توجهی که به صورت ماهانه به انصاریفرد میداد ۱۰۰ هزار دلار هم به باشگاه پرداخت میکرد. همان طور که قول داده بودم اسم پرسپولیس در جهان پیچیده و خبر قرارداد ما با آکادمی ترافیک برزیل هم در رسانههای دنیا بازتاب زیادی داشته است.
رویانیان در پایان گفت: هنوز برای پیشنهادهای انصاری فرد تصمیم گیری نکردهایم و باید با مشورت سرمربی تیم به این پیشنهادها فکر کنیم. آینده انصاری فرد برای ما خیلی مهم است.
دیدار رویانیان با برلوسکونی در میلان
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه به مسائل پشت پرده AFC برای انتخاب نشدن کریمی مشکوک است، از سفر به میلان و دیدار با برلوسکونی، افتتاح مدرسه فوتبال رئال مادرید در تهران و برگزاری بازی بزرگ خداحافظی برای کریم باقری، مهدی مهدوی کیا و وحید هاشمیان خبر داد.
به گزارش دنیای صنعت، محمد رویانیان در حاشیه مراسم افتتاح دانشگاه جامع علمی کاربردی پرسپولیس در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق گفت:
در یک فصل فوتبال با احتساب رقابتهای جام حذفی، 3 مرتبه با تیم استقلال بازی داریم که من برای این سه بازی، 15 روز با فتح اللهزاده کری میخوانم و در بقیه روزهای سال با وی کاری ندارم.
وی در مورد انتخاب نشدن علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن سال 2012 آسیا خاطرنشان کرد:
علی کریمی یکی از مفاخر باشگاه پرسپولیس است که میتوانست به عنوان برترین بازیکن سال آسیا انتخاب شود. البته من به مسائل پشت پردهای که در AFC برای انتخاب نشدن کریمی وجود داشت، مشکوکم. از نظر من، کریمی برترین بازیکن سال آسیا است.
در مورد خبر اعطای جایزه حسین هدایتی به علی کریمی برای این انتخاب افزود:
خودمان به وی هدیه میدهیم و از دوستان نیز انتظار داریم برای هدیه دادن به کریمی عجله نکنند. ما قصد داریم طی مراسمی با حضور مهدی مهدویکیا، وحید هاشمیان و کریم باقری از علی کریمی تجلیل کنیم زیرا همانطور که گفتم، من او را مرد سال فوتبال آسیا میدانم. هدایتی نیز اگر میخواهد هدیه بدهد، اشکالی ندارد و آن را به ما بدهد.
وی در حاشیه مراسم افتتاح دانشگاه جامع علمی کاربردی پرسپولیس خبر از افتتاح مدرسه فوتبال رئال مادرید در تهران داد و اظهار داشت:
کارهای مقدماتی تاسیس مدرسه فوتبال رئال مادرید انجام شده و به زودی این موضوع نهایی میشود.
رویانیان همچنین از سفر خود به ایتالیا خبر داد و گفت:
قرار است در این سفر دیدار تیمهای میلان و زنیت سن پترزبورگ را با حضور در ورزشگاه ببینم و دیداری نیز با مسئولان باشگاه میلان و حتی برلوسکونی داشته باشم. آنها برای ما 17 برنامه گذاشتهاند که مهمترین آنها دیدار با مدیرعامل، اعضای هیات رئیسه و مسئول آکادمی باشگاه میلان است. حتی قرار است یک کنفرانس خبری نیز در میلان داشته باشیم.
وی در خصوص برگزاری بازی خداحافظی برای مهدویکیا نیز خاطر تصریح کرد:
قصد داریم یک بازی بزرگ خداحافظی را برای کریم باقری، مهدی مهدوی کیا و وحید هاشمیان تدارک ببینیم.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص پیشنهاد باشگاه سلتیک برای جذب کریم انصاریفرد هم گفت: به غیر از انصاری فرد 3 بازیکن دیگر ما از تیمهای اروپایی پیشنهاد دارند اما فعلا در این خصوص تصمیمی نگرفتهایم.
اگه به امید خدا دوشنبه تراکتور رو بزنه نیم فصل دوم وضعیت خیلی خوب میشه
خلاصش نفهمیدیم در جهت ارتقای کیفی بازی پرسپولیس این بازیکنا خریداری شدن یا برای ترانسفر و کسب در آمد ؟! اینارم بدیم و با بازیکنای امید بریم اصلا بازی کنیم چون تیم میخواد پول در بیاره دیگه نتیجه متیجه کشک ؛ تیم میشه در حد آلومنیوم دل مسئولین خنک بشه بریم دسته یک !نقل قول:
وی ادامه داد: پیشنهادهای که برای بازیکنان ما آمده لطف خدا بوده است. در ابتدای فصل خیلی از پرسپولیس انتقاد کردند و گفتند پولهای هنگفتی خرج بازیکنان میکنند، اما همین الان پیشنهادهای بسیار خوبی داریم که میتوانند از نظر مالی کمک بزرگ به باشگاه کنند.
زمزمهي پيوستن سامان آقازماني از پرسپوليس به پيکان آنقدر بلند است که حتي ويسي هم در گفتگويي اعلام کرده بايد آقازماني را بازيکن پيکان بدانيم. اما شنيده ميشود سرخپوشان در ازاي اين بازيکن ايمان مبعلي را از باشگاه پيکان ميخواهند.
به نقل از گل در ابتداي فصل مانوئل ژوزه براي پوشش معضل هافبک دفاعي در پرسپوليس از سامان آقازماني در ترکيب اصلي استفاده ميکرد که البته اين هافبک 24 ساله نتوانست انتظارات را برآورده کند و خيلي زود از ترکيب خارج شد تا از روي نيمکت بازي ساير بازيکنان پرسپوليس را به نظاره بنشيند.
از همان زمان بود که خيلي از تيمهاي ليگ برتري براي جذب سامان آقازماني دست به کار شدند تا از وجود او در ترکيب تيم خود سود ببرند. پيکان از جمله اين تيمها بود که باب مذاکره را با آقازماني باز کرد. عبدالله ويسي به صورت مستقيم با سامان صحبت کرد تا براي نيمفصل پيکاني شود. در سوي مقابل مسئولان پرسپوليس هم براي انتقال آقازماني، خواهان جذب ايمان مبعلي هستند تا با استفاده از تواناييهاي او ضعف در خط مياني خود را برطرف کنند.
نظرتون چیه در مورد مبعلی؟