ای کاش یه مهاجم داشته باشیم که وقتی تیم رفت تو زمین بگیم این هست گل بزنه
Printable View
ای کاش یه مهاجم داشته باشیم که وقتی تیم رفت تو زمین بگیم این هست گل بزنه
غیبت دوباره ساموئل و بائو/ رأی موافق و مخالف برای بازگشت مجیدی
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آخرین تمرین تیم استقلال پیش از دیدار برابر سایپا در چارچوب رقابت-های جام حذفی عصر امروز از ساعت 15 در کمپ زنده یاد ناصر حجازی برگزار شد.
* در تمرین امروز امیر قلعه-نویی حضور تماشاگران و خبرنگاران را ممنوع اعلام کرد در حالی که تعدادی از تماشاگران داخل کمپ ایستاده بودند اما از آنها خواسته شد تا محل کمپ را ترک کنند با این وجود در پایان تمرین برخی از هواداران وارد کمپ شدند.
* در این تمرین ساموئل و میثم بائو مثل روز گذشته غایب بودند.
* مهرداد حسینی یکی از دروازه-بانان آبی-پوشان به علت مصدومیت تمرین نکرد.
* پویا امینی بازیگر تلویزیون تمرین امروز را از نزدیک مشاهده کرد.
* آرزه، بازیکن بولیویایی جدید استقلال، امروز با حضور در کمپ این تیم، اولین تمرین خود را انجام داد.
* امین منوچهری،- میثم حسینی و میلاد میداودی که در حال جدا شدن از استقلال هستند در تمرین امروز حاضر نشدند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن و کارهای ترکیبی پرداختند. در پایان ضربات پنالتی تمرین کردند و همچنین روی شروع مجدد از نقطه کرنر کارهای تاکتیکی انجام دادند.
* مجتبی جباری و امیرحسین صادقی زودتر از سایر بازیکنان کمپ را ترک کردند. جباری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر علت این کار گفت بازیکنان تمرینات ضربات ایستگاهی انجام می-دهند و به همین دلیل من زودتر زمین را ترک کردم.
* برخی از هوادارانی که وارد کمپ شده بودند در مورد حضور فرهاد مجیدی و کاپیتانی او صحبت می-کردند. برخی معتقد بودند که او باید به استقلال بیاید و برخی مخالف این موضوع بودند
بائو بازی با سایپا را از دست داد
میثم بائو چند روزی است در تمرینات تیم استقلال شرکت نمی-کند چراکه این بازیکن با آسیب دیدگی روبروست.
بائو در گفت-وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: متاسفانه بعد از بازی با داماش دچار آسیب دیدگی جزئی شدم و مجبورم تا روز یکشنبه فیزیوتراپی کنیم از همین رو قطعا به دیدار مقابل سایپا نخواهم رسید.
دیدار تیم-های استقلال و سایپا روز جمعه از ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادی برگزار می-شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما شاهد باشین .
تو این وضعیت خراب خط حمله ، مدیرعامل و سرمربی و هوادارها همه دارن میگن فرهاد بیا - فرهاد بیا
بیا دیگه بابا ، الان وقت ناز کردن نیست داش فرهاد. تیم لنگه یه مهاجم 6 دانگه .
میگن جواب ملت رو نمیده اصلا ، اگه نیاد چه برداشتی باید کرد ؟؟
خوب بازیه سختی با سایپا داریم اونم توی جام حذفی . دوستان اگه به خاطر بیارن سایپا همیشه مارو اذیت کرده . اسم سایپا همیشه برای ما نحس بوده !
کاری به بازیکنایی که داشته و سرمربیاش ندارم اما اگه دقت کرده باشید یا از سایپا باختیم یا اگه بردیم به زور با گل های دقیقه نودی بردیم ! در کل بازی خیلی سخته و من خیلی نگرانم .
بائو هم که مصدوم شد که البته نمیشه روی این بازیکن هم حساب کرد . یه روز عالیه یه روز گند میزنه به تیم آدم تکلیفشو با این بازیکن نمیدونه !
از بازیکنایی که تازه به خدمت گرفتیم هم بعید میدونم استفاده کنیم آخه چند روزی بیشتر نیست که با تیم تمرین کردن . از وضع مجتی جباری هم خبر نمیدن که آیا بازی میکنه یا نه . والا جواد نکونام که خودش توی 90 گفت 1 ماه بود پاش به توپ نخورده بودو از بازیه اول آوردن الان جباری 2 هفتس داره اختصاصی و یک هفتس داره با بقیه بچه ها تمرین میکنه دیگه نمیدونم کی میخوان بازیش بدن
میداوودی هم معلوم نیست چی شد یا شاید من اطلاع ندارم . کلا بازیه خیلی سختیه . به نظرم خط حملمون یا ذوج آرش میلاد باشه یا فقط آرش باشه . آقا اصلا اون منوچهری نباشه یه مهاجمه بازی کنیم بهتره تا اون باشه و 2 مهاجمه بازی کنیم !
خط هافبک هم به نظرم دیگه مجبوریم از بازیکن هایی که خریدیم استفاده کنیم . در کل امیدوارم این بازیو به سلامت پشت سر بذاریم
بازیه اول هم برای ما هم پرسپولیس خیلی سخت افتاده !
اگه نیاد این برداشتو میشه کرد که اصلا کسی باهاش تماس گرفت که جواب نده؟نقل قول:
میدونی داداش هوادار بگه فرهاد بیا فرهاد بیا که اون نمیتونه بیاد دم دفتر استقلال بگه حاجی با من قرارداد میبندی؟
این از هوادار . اما حرفهای سرمربی و مدیر عامل ! به اینیم که توی 2 تا مصاحبه میگن فرهاد بیا نمیشه اتکا کرد
فرهاد خودش توی مصاحبه با گل گفت من خداحافظیم رو فقط برای به وجود نیومدن حاشیه برای تیم استقلال انجام دادم ولی خودم در مورد آینده تصمیم میگیرم . این یعنی چی؟یعنی تمایل بازی داره و یه جور داره ماسمالی میکنه خداحافظیشو
اما حالا از اینور ژنرال و حاجی دارن میگن فرهاد . ولی به روزنامه و گزارشگر و خبرنگار نباید بگن فرهاد که . تا فرهاد بره مثلا روزنامه خبر ورزشی بخونه که آقا قلعه نوعی توی فلان تمرین استقلال 2 خط گفته ما فرهاد مجیدی رو میخوایم ! باید باهاش تماس بگیرن و خواستار حضورش بشن و رسما ازش بخوان بیاد با استقلال قرارداد ببنده مثل نیم فصل اول که تا تهران هم اومد . اما الان فقط دارن به خبرنگارا میگن فرهاد بیا ! نمیدونم مگه خبر نگارها قراره زنگ بزنن به فرهاد بگن که آقا مدیر عامل باشگاه استقلال با شما کار داره گوشی دستت !!!
این زنگا و این صحبت ها هم همش کشکه . کی به کیه؟ یه چیزی میگن دیگه . مثل بازیه خداحافظی و این حرفا که خود فرهاد روحشم خبر دار نبود . اگه واقعا برن جلو و خواستار حضورش شن فرهاد هم میاد
اومدن فرهاد مجیدی به نظر یه هوادار ساده به نظر میاد و توقع هوادارا اینه که وقتی صداش می زنن , حرف هوادار رو رد نکنه و برگرده ..ولی خیلی مسائل هست که از حرف های هواداران مهمتر هست .فرهاد مجیدی اگه یادتون باشه خودشو مدیون مکتب حجازی می دونست و میدونه و حتی گفتوگو ها و مصاحبه هایی که علیه هم انجام دادن رو نمی تونه همینجوری یهو بزنه زیرش و بیاد و با کسایی که روزی بدترین دشمن استقلال خطابشون می کرد کار کنه .. این حرفشو حتمآ همه به یاد دارن " من شاگرد مکتب حجازی نیستم اگر با این آقایان کار کنم " خوب اگر الان برگرده پس اون همه حرف ها یعنی کشک ؟ آبرو خودشو بلاخره باید حفظ کنه ..دومین قضیه هم این هست که از کجا معلوم بیاد تو تیم و همش ذخیره نباشه و کلآ دوباره باز دعوا نشه و حاشیه ایجاد نشه ؟!به نظرم اون حرف هایی که مجیدی گفته برای آیندم خودم تصمیم می گیرم فکر کنم منتظره که قلعه نوعی دستش از تیم کشیده بشه و دوباره برگرده ...من که واقعآ گیج شدم ...:n29:از کدوم فرهاد بگم . از فرهادی بگم که رو اوج آمادگی و موقعی که می تونست برای تیم ملی کشورش افتخار کسب کنه و جام جهانی تجربه کنه , مجبور باشه پشت افرادی که فقط به خاطر چشم و هم چشمی دعوت شدند و توی تیم ملی نقش دیوار رو بازی می کردن , خاک بخوره . از فرهادی بگم که حتی در سن 37 سالگی هم بهترین مهاجم ایران باشه ولی به خاطر یه سری باز نتونه بازی کنه و فقط نظاره گر باشه ..منتظر اون روزیم که فرهاد مجیدی با نشان مربیگری حرفه ایش میاد و ه در تیم ملی و هم در استقلال افتخار کسب کنه و آبرو خیلی های ببره و روزی برسه که همه ازش درس بگیرننقل قول:
همه میدونن که فرهاد شاگرد حجازی بوده ولی من معتقدم در اون شرایط نباید از حجازی مایه میگذاشت . درسته که قلعه نوعی با حجازی مشکل فنی داشت ولی خود قلعه نوعی مگه دست یار حجازی نبود! فرهاد یه چیزی گفته که خیلی سنگینه و همین سینه سپر کردن ها یه مقدار کار برگشتنش رو سخت کرده. با این شرایط 2 وضعیت پیش میاد :نقل قول:
1- یا باید غرورش رو بشکنه و حرفهاش رو پس بگیره و برگرده - در این صورت دل هوادار ها رو شاد کرده ولی معلوم میشه که از روی لجبازی و احساسات حرف زده بوده!!
2- یا رو حرفش سماجت میکنه و غرور و آبروش رو حفظ میکنه - در این صورت به درخواست مردم پشت کرده و از محبوبیتش کم میشه ، چون موفقیت استقلال اولویتش از همه ستاره ها و اسطوره ها بالاتره و بخاطر غرورش به داد تیم نرسیده.
فرهاد هر چی داره از استقلال و مردم و این تماشاگرها داره. اگه همون قدر که هوادارها دوستش دارن اون هم برای مردم ارزش قائل باشه ، هیچ عیب نیست که غرورش رو بشکنه و خودش بیاد دفتر باشگاه و همونطور که گفته بود مثل یه سرباز به استقلال خدمت کنه. این یعنی گذشت و مردونگی که از مکتب حجازی یاد گرفته. همونطور که در زمان فوت مادر قلعه نوعی به خانه قلعه نوعی رفت و بهش تسلیت گفت
دوستانی که از دست منوچهری شاکی بودن شب میتونن راحت بخوابن ...
قطعی رفت نفت :
به گزارش خبرگزاري مهر، مديران عامل دو باشگاه نفت تهران و استقلال عصر روز چهارشنبه توافق نامهاي را براي معاوضه و انتقال دائمي دو بازيکن استقلال با يک بازيکن نفت تهران به امضاي نهايي رساندند که بر اساس اين توافق نامه امين منوچهري و ميثم حسيني با ايمان موسوي معاوضه شدند که اين انتقالات به صورت قرضي نبوده بلکه به صورت دائمي است.
منصور قنبرزاده ضمن تاييد اين خبر گفت: باشگاههاي زيادي خواستار به خدمت گرفتن امين منوچهري و ميثم حسيني بودند اما خوشبختانه ما بدون آنکه وجهي بپردازيم طي يک توافق نامه رسمي موفق به معاوضه اين دو بازيکن با ايمان موسوي شديم.
وي با بيان اينکه اين نقل و انتقالها به صورت دائمي صورت گرفته نه قرضي است، در خصوص جزئيات آن اظهار داشت: قرارداد امين منوچهري با استقلال سه ساله و ميثم حسيني نيز تا پايان فصل جاري است، بنابراين عين اين قراردادها به باشگاه نفت تهران منتقل شده و ما متعهد شديم باقيمانده مبلغ مالي قرارداد اين دو بازيکن در نيم فصل دوم را بپردازيم.
مديرعامل باشگاه نفت تهران در مورد ايمان موسوي تصريح کرد: قرارداد موسوي با باشگاه نفت هم سه ساله بود که عين اين قرارداد و تعهدات مندرج در آن به باشگاه استقلال منتقل ميشود. همچنين متعهد شديم 40 درصد باقيمانده از قرارداد ايمان موسوي در فصل جاري را نيز بپردازيم، به همين دليل استقلال در مورد پرداخت 40 درصد باقيمانده از قرارداد اين بازيکن تعهدي ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوچهری + حسینی = موسوی ؟؟؟
باید خیلی شاخ باشه که چنین معامله ای باهاشون کردیم.
چند تا بازی فیکس بازی کنه معلوم میشه چند مرده حلاجه.
اول فصل هم خیلی امیدوار بودیم : نکونام +توزی +جاواریو+بائو+ساموئلو....
اما در عمل هافبک و خط حمله شدن نقطه ضعفمون.
زمان معلوم میکنه این خریدها درست بودن یا نه !!
آره ایمان موسوی بازیکن خیلی خوبیه . ما توی لیگ برتر بازیکن مهاجم خوب زیاد داریم حالا نه در حد مجیدی اون که استثنا هست اما در حد همین برهانی خودمون هستن لااقل از 4 تا موقعیت یکیش رو گل میکنن . اگه ذوج خط حمله ی هم دیگه هم بشن از 4 تا 2 تاشو گل میکنن:n02:باز بهتر از اون منوچهریه که هیچ کاری بلد نیست بکنه !
خدا رو شکر برم یه نماز شکر بخونم خداوکیلی . فقط مونده این بیک زاده ! اینم بره دیگه ما یه نفس راحتی میکشیم:n02:
سر جهازی قلعه نوییه این هاشم :دینقل قول:
قلعه نوعی:بازیکن باید با قلبش بازی کند/نکونام با من صحبتی نکرده است
سرمربی تیم استقلال گفت:امروز یک روزنامه از قول من نوشته که اگر نکونام از استقلال برود، بهتر است، بالاخره خدا و آخرتی هست و این دوستان باید این مسائل را جواب دهند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،امیر قلعه نوعی در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر سایپا از رقابتهای جام حذفی اظهار کرد: سایپا یک تیم بابرنامه است. آنها بازی رفت در لیگ را از ما بردهاند. زمان کمی برای این بازی داشته و فردا بازی بسیار سختی داریم. از آنجا که دو بازی گذشته خود را واگذار کردهایم، در این چند روز بیشتر روی بحث روحی - روانی بازیکنان کار کردیم. یکی دو بازیکن جدید هم به تیم اضافه شدهاند که در این مدت پیشرفت خوبی داشتهاند. در جام حذفی بازی میکنیم که اشتباه برای هیچ تیمی قابل جبران نیست. آنها هم از ما شناخت خوبی دارند و امیدوارم که بازی زیبایی را شاهد باشیم. قلعهنوعی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید، چرا پرسپولیس چهارشنبه بازی میکند اما بقیه تیمها باید جمعه به میدان بروند، گفت: برای من هم واقعا جای تعجب است. نمیدانم چرا بازیها را این طور برنامهریزی کردهاند. یک بازیمان یک روز به تعویق افتاد، سروصدای زیادی به راه افتاد و شرایط داوری را هم که همه در آن بازی دیدند. او درباره حضور منتظری در رقابتهای غرب آسیا گفت: این موضوع هم برایم عجیب است. تیمی که با آن شرایط رفته، دیگر لزومی به دعوت از منتظری نداشته است. تیم ما کلا سه دفاع وسط دارد. اگر هم منتظری را نمیفرستادیم، میگفتند که قلعهنوعی میخواهد به تیم ملی لطمه بزند. قلعهنوعی درباره صحبتهایی که مبنی بر نارضایتی نکونام از شرایطش در استقلال و احتمال جدایی این بازیکن از آبیپوشان به گوش میرسد، گفت: بگذارید از اینجا بگویم که پیش از آغاز فصل و دو ساعت مانده به اتمام مهلت نقلوانتقالات ایمان مبعلی و محمد محمدی به من گفتند که میخواهیم از استقلال برویم. فریدون زندی هم بعد از 4 – 5 هفته همین حرف را زد. من هم به آنها اجازه جدایی دادم. بازیکن باید با قلبش برای استقلال بازی کند. با این حال خود نکونام تا الان هیچ صحبتی با من نکرده است. باید علت یابی کنیم و ببینیم مشکل نکونام چه بوده است. مطمئنا او با طرفداران و باشگاه مشکلی ندارد. نباید در این باره موضع بگیریم. سرمربی استقلال درباره هدف گذاری این تیم در جام حذفی امسال هم گفت: همیشه برای قهرمانی به جام حذفی آمدهایم و هیچ وقت هم نمیخواستیم که حذف شویم. اگر سالهای گذشته در جام حذفی نتیجه نگرفتهایم، به خاطر این بوده که تیمهای دیگر قویتر بودند و ما را حذف کردند. ضمن این که خودم دو قهرمانی در جام حذفی دارم و امسال هم همان نگاهی را که به لیگ برتر داریم، به جام حذفی خواهیم داشت. قلعهنویی درباره وضعیت بازیکنان جدید این تیم عنوان کرد: با بازیکن برزیلیمان رایزنیها را انجام دادهایم و قرار است تا یکی، دو روز آینده به تهران بیاید. بیات، مدیر باشگاه شالروا بلژیک میخواست به استقلال کمک کند. با این حال تا زمانی که چیزی قطعی نشده باشد، نمیتوانم صحبتی بکنم. هر وقت قطعی شود، بازیکن جدید مثل حسن اشجاری و عباس محمدرضایی قرارداد خود را ثبت میکنند. ضمن اینکه از شرایط میداوودی خبر ندارم. سرمربی استقلال درباره انتقادهایی که مجتبی تقوی پیش از او در نشست خبری خود از مذاکره برخی باشگاههای پولدار با بازیکنان جوان تیمش انجام داده بود، گفت: قانونی به نام قانون نقلوانتقالات نیم فصل هست که به نظر من قانون خوبی است. اگر همه مذاکرات قانونی باشد، هیچ اشکالی ندارد. با بازیکنان ما هم خیلی صحبت شد اما موضع نگرفتم. اگر بازیکنی دلش با استقلال نیست، بهتر است برود. ضمن اینکه اگر بازیکنی از استقلال برود، دلیل بر ضعف او نیست. به هر حال شاید نتوانسته در استقلال شرایط خوبی داشته باشد. قلعهنوعی درباره موضوع بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال هم گفت: همیشه گفتهام که مجیدی سرمایه استقلال است. اگر امسال به او گفتیم، بیاید فقط به خاطر شخصیت خودش بود. البته احترام به مردم و به نظر مردم به جای خودش. در ابتدای فصل هم دوست داشتم که فرهاد در جمع ما باشد. قبلا در زمان من دو بازیکن خداحافظی کرده بودند و خوشحال میشوم که مجیدی هم در زمان من خداحافظی کند. با این حال همه چیز بستگی به تشخیص خود مجیدی دارد. وی درباره مطلب یکی از روزنامهها مبنی بر درخواست قرارداد یکونیم ساله مجیدی از باشگاه استقلال هم گفت: روزنامهها زیاد مطلب مینویسند. مثلا امروز یک روزنامه از قول من نوشته که اگر نکونام از استقلال برود، بهتر است. بالاخره خدا و آخرتی هست و این دوستان باید این مسائل را جواب دهند اما بحث قرارداد صحت ندارد.
سابقه دیدارهای استقلال تهران و سایپا کرج در چهارچوب جام حذفی
فصل 79-1378
مرحله نیمه نهائی
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران2-سایپا تهران1
گلها:داریوش یزدانی(2گل)(استقلال)_مجتبی تقوی(سایپا)
سرمربی استقلال تهران:منصور پورحیدری
سرمربی سایپا تهران:محمد مایلی کهن
.
.
.
فصل 83-1382
مرحله نیمه نهائی
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران2-سایپا کرج1
گلها:علیرضا واحدی نیکبخت،یدالله اکبری(استقلال)_گل به خودی علیرضا منصوریان(سایپا)
سرمربی استقلال تهران:امیر قلعه نوعی
سرمربی سایپا کرج:مجتبی تقوی
.................................................. .........
بازیکنان امسال استقلال که سابقه گلزنی به سایپا را دارند:
1.امیرحسین صادقی:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
2.حنیف عمران زاده:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
3.جواد نکونام:6گل(با پیراهن پاس تهران)
4.مجتبی جباری:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
5.آرش برهانی:10گل(1گل با پیراهن شهرداری کرمان،4گل با پیراهن پاس تهران،5گل با پیراهن استقلال تهران)
6.میلاد میداوودی:1گل(با پیراهن استقلال اهواز)
7.کیانوش رحمتی:1گل(با پیراهن پاس تهران)
8.میثم بائو:2گل(با پیراهن شهرداری تبریز)
9.سیاوش اکبرپور:6گل(1گل با پیراهن فجرشهیدسپاسی شیراز،2گل با پیراهن استقلال تهران،2گل با پیراهن استیل آذین تهران،1گل با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
10.عباس محمدرضائی:1گل(با پیراهن فجرشهیدسپاسی شیراز)
11.حسن اشجاری:4گل(3گل با پیراهن ملوان بندرانزلی،1گل با پیراهن فولادمبارکه سپاهان اصفهان)
12.فرزاد حاتمی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
13.سیدایمان موسوی:1گل(با پیراهن صنعت نفت تهران)
.
.
.
بازیکنان امسال سایپا که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند:
1.روزبه شاه علی دوست:1گل(با پیراهن پاس همدان)
2.کاظم برجلو:2گل(با پیراهن سایپا کرج)
3.ابراهیم صادقی:2گل(با پیراهن سایپا کرج)
4.سعید دقیقی:3گل(1گل با پیراهن پیکان تهران،1گل با پیراهن شهرداری تبریز،1گل با پیراهن سایپا کرج)
5.سیداسحاق سبحانی:1گل(با پیراهن سایپا کرج)
.
.
.
بازیکنان امسال استقلال که سابقه بازی برای سایپا را دارند:
1.کیانوش رحمتی به مدت 2فصل
2.عباس محمدرضائی به مدت 2فصل
.
.
هیچ یک از بازیکنان امسال سایپا سابقه بازی برای استقلال را ندارند
.................................................. ......
امیر قلعه نوعی و مجتبی تقوی تاکنون 4بار با هم روبرو شده اند که 2پیروزی سهم قلعه نوعی بوده،1تساوی و 1پیروزی سهم تقوی بوده است
.
.
امیر قلعه نوعی در دوران مربیگری تاکنون 18بار با سایپا روبرو شده که 9برد-7تساوی و 2شکست ماحصل جدالهای قلعه نوعی با سایپا بوده است
.
.
مجتبی تقوی تاکنون 4بار با استقلال روبرو شده که 2برد،1تساوی و 1شکست ماحصل جدالهای او با استقلال بوده است.تقوی از محدود مربیانی است که تعداد بردهایش برابر استقلال از تعداد باختهایش بیشتر است
منبع:ابیته
از ادمی که بره برای خودش مدرک لقب بخر چیزی بشتر انتظار نمیره :n21:
منوچهري در فهرست 18 نفره استقلال
مهاجم تيم استقلال که در حال جدايي از اين باشگاه است، در فهرست 18 نفره آبيپوشان قرار گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : ورزش3
امين منوچهري مهاجم تيم استقلال که براي دريافت رضايتنامه و جدايياش از اين باشگاه با فتحاللهزاده توافق کرده بود، با تماس مربيان اين تيم به اردوي آبيپوشان قبل از ديدار با سايپا اضافه شد.
اين بازيکن که از تيم نفت تهران پيشنهاد دارد، روز گذشته در گفتوگو با برخي رسانه ها، اعلام کرد که از اين تيم جدا خواهد شد ولي امروز با تماس کادر فني استقلال در اردوي اين تيم واقع در هتل المپيک شرکت کرد تا در فهرست 18 نفره قرار گيرد.
ديدار تيمهاي استقلال و سايپاي البرز فردا ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
پ . ن : ما از دست این راحت نمیشیم:n08:
خیلیم خوبه ! یکه ! :دی ( با لهجه دوشواری )نقل قول:
پ . ن : ما از دست این راحت نمیشیم
حالا ببین اگه فردا تو ترکیب باشه چقدر از دستش حرص بخوریم:n02:نقل قول:
قلعهنويي: تغيير زمان بازي پرسپوليس عجيب است
سرمربي تيم استقلال گفت: نميدانم ما چرا بايد فردا بازي کنيم و پرسپوليسيها چهارشنبه؟![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از ديدار با سايپا اظهار داشت: سايپا واقعا با برنامه است و در بازي رفت ما را شکست داده است. البته ما هم تغييراتي داديم و فردا بازي سختي داريم. با توجه به اينکه 2 بازي گذشته را شکست خوردهايم از لحاظ روحي و رواني کار کردهايم و بازيکنان ما پيشرفت خوبي داشتند و با آرامش بيشتر به مصاف حريف ميرويم. هم آنها ما را ميشناسند و هم ما نسبت به تيم سايپا شناخت داريم و تصور ميکنم بازي سختي خواهد بود.
وي در خصوص اينکه چرا شما فردا بازي ميکنيد و پرسپوليس روز چهارشنبه گفت: براي من هم عجيب است؛ چرا بايد اين اتفاق بيفتد؟ ديديد که ما به يک سفر رفتيم و چه بلاهايي بر سرمان آوردند و روند داوري را هم که ديديد اما براي خود من هم عجيب است که چرا بايد چنين برنامهريزي شود.
سرمربي تيم استقلال در خصوص ناراحتي جواد نکونام و اينکه او مجددا نسبت به حضور در اين تيم بي تمايلي نشان داده است، گفت: 2 ساعت مانده به پايان نقل و انتقالات محمد محمدي و ايمان مبعلي نزد من آمدند و خواهان جدايي شدند. زندي هم در نيم فصل اول همين کار را کرد ولي من اعتقاد دارم بازيکن بايد با قلبش بازي کند ولي نکونام تا اين لحظه حرفي از جدايي نزده است.بايد علتيابي کنيم تا ببينيم مشکل او چيست. شايد او مشکلاتي داشته باشد که ما نميدانيم.
خبرنگاري در خصوص علت حضور پژمان منتظري در مسابقات غرب آسيا سوال پرسيد که قلعهنويي گفت: براي من هم عجيب است چون لزومي نداشت که منتظري به آنجا برود. ما کلاً سه مدافع وسط داريم که يکي از آنها در شرايط ايدهآل نيست، حالا اگر آن بازيکن را نميداديم ميگفتند قلعهنويي ميخواهد به تيم ملي ضربه بزند.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه با توجه به کمبود مدافع قصد به خدمت گيري بازيکني در اين پست را نداريد گفت: سه مدافع براي استقلال کافي است و من هم قبول دارم که تيمي که ميخواهد در سه جام رقابت کند بايد 5 مدافع قوي و خوب داشته باشد اما فعلا براي ما همين تعداد کافي است.
قلعهنويي در خصوص اينکه آيا با توجه به گذشته استقلال در جام حذفي اين مسابقات را جدي ميگيريد با تمرکزتان روي ليگ برتر و آسيا است گفت: ما که هيچ وقت نمي خواستيم در جام حذفي حذف بشويم و تيمها ما را شکست ميدادند، ضمن آنکه 2 قهرماني در جام حذفي داريم اما قطعا همان نگاهي که روي ليگ برتر داريم روي جام حذفي نيز خواهيم داشت.
سرمربي استقلال در خصوص نقل و انتقالات اين باشگاه خاطر نشان: بازيکن برزيلي قرار بود به تهران بيايد اما اين اتفاق نيفتاد و رايزنيهايي را انجام داديم که فردا يا پسفردا به تهران بيايد. همچنين کاماچو ارزه را از روي فيلم انتخاب کرديم و با توجه به شناختي که به آقاي بيات مديرعامل شارلوا داشتيم ميدانستيم که او ميخواهد به استقلال کمک کند. در اين دو جلسهاي که اين بازيکن را ديدم او در حد استقلال است.
وي در خصوص شرايط ميلاد ميداوودي و اينکه گفته ميشود اين بازيکن از روز سهشنبه در تمرينات شرکت خواهد کرد گفت: من از اين موضوع خبري ندارم.
سرمربي استقلال در خصوص اينکه آيا باشگاهي با بازيکنان شما مذاکره کرده است يا خير، عنوان کرد: قانوني در نيم فصل وجود دارد که تيمها ميتوانند نقل و انتقالات انجام دهند که اين قانون هم خوب است. اتفاقا اگر اين قانون با رايزني صورت بگيرد بهتر خواهد بود.با بازيکنان ما در ميانه راه صحبت کردند و من موضعي نگرفتم چون اعتقاد دارم بازيکن بايد با قلبش بازي کند و اگر اين گونه نباشد بهتر است که برود. اگر هم يک بازيکن مثلا از استقلال به سايپا رفت دليل بر ضعف او نبوده و نتوانسته خودش با اين تيم هماهنگ کند.
وي در خصوص مذاکره استقلال با غلامرضا رضايي گفت: من خبري ندارم و چنين اتفاقي نيفتاده است.
يکي از خبرنگاران پرسيد روزنامهها نوشتهاند شما از فرهاد مجيدي خواستهايد قرارداد 4 ماهه ببيند ولي او ميخواهد قراردادش يک سال و نيمه باشد که قلعهنويي پاسخ داد: روزنامهها خيلي چيزها مينويسند. امروز از قول من نوشته شده اگر نکونام از استقلال برود بهتر است، من نميدانم آنها فکر نميکنند که خدايي وجود دارد و آخرتي است! مجيدي سرمايه ملي و سرمايه استقلال است. اول فصل هم خودم پيشنهاد دادم بيايد. نظر مردم و احترام به نظر آنها نيز مهم است ولي اگر اين بار گفتم او به استقلال برگردد به خاطر شخصيت خودش بود. ما هم که صدرنشين هستيم اگر مثلا استقلال ششم بود ميگفتيم او نيايد. در زمان من دو بازيکن خداحافظي کردند و دوست داشتم در مورد مجيدي هم همين اتفاق بيفتد. اگر دوست داشت بيايد و بازي کند و اگر توانست ادامه دهد، اگر هم دوست نداشت خداحافظي کند. اما من پيشنهادي مبني بر قرارداد چهارماهه به او ندادم.
منبع : ورزش 3
منوچهري در استقلال ماندني شد
امين منوچهري که براي نقل و انتقالات نيمفصل در ليست خروجيهاي استقلال قرار گرفته بود در اين تيم ماندني شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مهاجم بلندقامت که در ابتداي فصل از سايپا به استقلال آمده، قرار بود در نيمفصل از جمع آبيها جدا شود و حتي تا مرز انتقال به باشگاه نفت تهران پيش رفت. اما در آستانه بازي با سايپا، امير قلعهنويي يک بار ديگر اين مهاجم را به اردوي تيم فرا خواند و بعد از مذاکرات انجامشده او در استقلال ماندگار شد.
به گزارش گل، با ماندن منوچهري و ميداوودي در جمع آبيها و اضافه شدن امين موسوي، حاتمي و محمدرضايي، استقلال در دور برگشت با ترافيک عجيبي در خط حمله روبهرو خواهد بود.
این موند میلاد رفت !:n08:
معلوم نیست چی کار میکنه این قلعه نوعی !!!
اگه منوچهری موندنیه پس حسینی و میداوودی هم بدتر از منوچهری نبودن که برن!
این سرگیجه نشون میده تو گرفتن بازیکن شک داره. خدا بخیر کنه
اگر منوچهری می مونه پس ایمان موسوی چی میشه ؟
کارت بازی کاماچو رسید/ احتمال حضور هافبک بولیویایی مقابل سایپا
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، پس از پیگیری مسئولان باشگاه استقلال پنجشنبه شب کارت بازی کاماچو هافبک بولیویایی این تیم صادر شد.
او که نامش در فهرست ۱۸ نفره استقلال برای بازی مقابل سایپا قرار گرفت پس از این اتفاق در صورت صلاحدید کادر فنی این تیم می تواند عصر امروز اولین بازی خود با پیراهن استقلال را تجربه کند.
...........................
پ.ن
خیلی دوست دارم ببینم قلعه نویی امروز از چه بازیکنایی استفاده میکنه....
بازی امروزو حتما باید ببریم بازی سختی هم در پیش داریم
امیدوارم اشتباهات بازی گذشترو تکرار نکنیم
سایپا به احتمال زیاد امروز 4-2-3-1 بازیو شروع میکنه و در ادامه به 4-1-4-1 تغییر سیستم میده.استقلال امروز باید هرطور شده ارتباط خط هافبک و خط حمله سایپارو قطع کنه.باید میانه میدانو در اختیار بگیریم
سبحانی و صادقی دو هافبک دفاعی سایپا خواهند بود که هافبکهای موثر و در خدمت تیم هستند شاید بازیشون به چشم نیاد ولی در روند بازی بسیار تاثیرگذارند...صادقی حرکات بدون توپ خوبی انجام میده و حواسمون باید به این مورد هم باشه
نباید اجازه بدیم تا حرکات ترکیبی سجاد شهباززاده و دقیقی شکل بگیره....در کناره ها هم بدون شک از دو بازیکن سرعتی استفاده میکنند...شاید غلامنژادو غریبی
شهباززاده امروز مامور مهار نکونام هم خواهد بود هافبک جوان و دونده و بسیار فرصت طلب....اگه موفق بشه نکونامو مهار کنه یک سوم میدانی میدان در اختیار سایپا قرار خواهد گرفت و این باعث میشه بازی همش دست سایپا باشه و ما نتونیم به سایپا فشار بیاریم
دقیقی هم تک مهاجمشون خواهد بود.مهاجمی که خوب بلده به استقلال گل بزنه ولی مهارش زیاد سخت نیست.مدافعان ما اگه 2 کارو به خوبی انجام بدن دقیقی هیچ کاری نیمتونه انجام بده:
1_ارتباطش با شهباززاده قطع بشه
2_فضا بهش داده نشه تا به عقب بیادو توپگیری کنه.باید نزدیک بهش بازی کنند و فضا بهش ندند دقیقی مهاجمیه که برای اینکه جواب بده باید کمی فضا داشته باشه تا کمی رو به عقب حرکت کنه ،اگه این فضا بهش داده نشه کاملا خلع سلاح میشه...حنیف باید باهاش یارگیری نفر به نفر انجام بده
با توجه به پرسی که هافبکهای سایپا در میانه میدان انجام خواهند داد استقلال باید در میانه میدان از بازیکنای باهوش و متخصص استفاده کنه.....یعنی بدون شک با استفاده از امثال اکبرپور در میانه میدان ، اون قسمتو دو دستی تقدیم سایپا کردیم و چاره ای جز حملات تک و توک از سمت راست نداریم و اون قسمتو هم به راحتی میتونند ببندند و خداحافظ جام حذفی
بد موقعی به سایپا خوردیم..الان مهره های خوبی در اختیار داریم ولی استفاده ازشون ریسکه.کیانوش و جباری مدتها از میادین دور بودند و اشجاری و محمدرضایی هم قاعدتا هماهنگی لازمو باهم ندارند ولی دیگه چاره ای نداریم هرچی باشه بهتر از زوج اکبرپور بیکزاده در سمت چپه و یا استفاده از اکبرپور به عنوان بازیساز!!!!!! گرچه احتمالا اکبرپور به این بازی نمیرسه
ترکیب پیشنهادی
.............................. رحمتی ................................
اشجاری ........... صادقی .......... عمرانزاده ....... حیدری
............................. کیارحمتی ...............................
....................................... نکونام ...........................
محمدرضایی ................ جباری ......................... حمودی
................................ برهانی ...................................
فکر نمیکنم منوچهری موندنی باشه!گویا این بازی برای تکمیل لیست 18 نفره به تیم اضافه شده و شاید هم میخوان از انگیزش جلوی تیم سابقش استفاده کنند و منوچهری هم برای اینکه خودشو نشون بده که لیاقتشو داره در استقلال بمونه تمام تلاششو بکنهنقل قول:
اگر منوچهری می مونه پس ایمان موسوی چی میشه ؟
اگه فقط این منوچهری توی بازی امروز سوتی بده خودم تا آزادی میرم حال ژنرال رو میگیرم . به جون خودم آرشو تکی بذاره بهتره تا این آدمک رو بذار اون وسط:n22:
مجیدی قرارداد 16 ماهه می خواهد، استقلال 4 ماهه/فتح ا... زاده: اصلا 10 ساله با فرهاد می بندیم!
نظر امیر قلعه نویی درباره فرهاد مجیدی عوض شده است.
به گزارش ستاره ها؛ در شرایطی که باشگاه استقلال بعد از گفتن این جمله از سوی امیر قلعه نویی زمینه حضور سه مهاجم جدید در لیست نفراتش را فراهم کرد و نفراتی همچون محمدرضایی،حاتمی و ایمان موسوی قراردادشان را با این تیم به ثبت رساندند علی فتح ا.. زاده مذاکرات بسیار جدی با فرهاد مجیدی انجام داد تا بلکه به آرزوی خود و هوادان در راه بازگشت این مهاجم جامه عمل بپوشاند.مدیرعامل استقلال طی روزهای گذشته و به صورت تلفنی مذاکراتی با فرهاد انجام داد اما در این مذاکرات طرفین با یک اختلاف بسیار جدی روبرو شدند که این اختلاف ممکن است کار بازگشت مجیدی به استقلال را بار دیگر منتفی کند.گفته می شود استقلالی ها به صلاحدید قلعه نویی به مجیدی پیشنهاد 4 ماهه ارائه داده اند تا او در این مدت کوتاه هم برای استقلال در سه جام پیش رو بازی کند و هم در پایان فصل خداحافظی کرده و با پیراهن استقلال از مستطیل سبز کنار برود.بعد از این پیشنهاد فرهاد مجیدی خواستار عقد قرارداد یک سال و 4 ماهه شد و اعلام کرد اگر بنا بر بازگشت او به استقلال باشد ترجیح می دهد یک فصل دیگر هم به فوتبالش ادامه دهد تا شانس قهرمانی در آسیا را نیز داشته باشد چون اگر استقلال از گروه مرگ صعود کرده و در مرحله یک شانزدهم نهایی نیز به سلامت عبور کند فصل بعد برای قهرمانی در آسیا به میدان خواهد رفت.
به هر ترتیب فتح ا.. زاده که دوست نداشت با نه گفتن به این پیشنهاد فرهاد پرونده بازگردان او را ببندد از مجیدی مهلت خواست تا رضایت کادر فنی و شخص امیر قلعه نویی را برای این موضوع جلب کند اما تلاش های او برای قانع کردن امیر هم تا امروز بی نتیجه ماند چون ژنرال مدعی بود تنها به این خاطر با بازگشت فرهاد موافقت کرده که مجیدی با پیراهن استقلال و در جمع طرفدارانش در پایان فصل خداحافظی کند نه این که بخواهد حالا حالاها به فوتبالش ادامه دهد.گویا قلعه نویی خطاب به فتح ا.. زاده اعلام کرده اگر بنا به بستن چنین قراردادی باشد ترجیح می دهد از یک بازیکن جوان تر در تیمش استفاده کند.
پ ن :
من دیگه واقعآ طاقت اینکه مجیدی به خاطر قرارداد استقلالی نشه رو ندارم ...!!!!
یعنی چی آخه خوب یک سال و 4 ماه می خواد باشه دیگه . شما که 4 ماه می خوای باهاش کار کنی یک سالم روش ...
امیدوارم این مسئله اینقدر کش دار نشه که داستان اوایل فصل سر کاپیتانی رو دوباره شاهد باشیم ....
يکي از خبرنگاران پرسيد روزنامهها نوشتهاند شما از فرهاد مجيدي خواستهايد قرارداد 4 ماهه ببيند ولي او ميخواهد قراردادش يک سال و نيمه باشد که قلعهنويي پاسخ داد: روزنامهها خيلي چيزها مينويسند. امروز از قول من نوشته شده اگر نکونام از استقلال برود بهتر است، من نميدانم آنها فکر نميکنند که خدايي وجود دارد و آخرتي است! مجيدي سرمايه ملي و سرمايه استقلال است. اول فصل هم خودم پيشنهاد دادم بيايد. نظر مردم و احترام به نظر آنها نيز مهم است ولي اگر اين بار گفتم او به استقلال برگردد به خاطر شخصيت خودش بود. ما هم که صدرنشين هستيم اگر مثلا استقلال ششم بود ميگفتيم او نيايد. در زمان من دو بازيکن خداحافظي کردند و دوست داشتم در مورد مجيدي هم همين اتفاق بيفتد. اگر دوست داشت بيايد و بازي کند و اگر توانست ادامه دهد، اگر هم دوست نداشت خداحافظي کند. اما من پيشنهادي مبني بر قرارداد چهارماهه به او ندادم.
این خبرو صفحه قبل گذاشتم که قلعه نوعی گفته بود . این مصاحبه که این فلانه و اون اینجوری خواسته الکیه . میگم اسم فرهاد که بیاد بازیچه ی سایت ها ی خبری و روزنامه ها میشه فقط برای فروش بالا و آمار بازدید بالا همین !
خوب درباره ی نیمه ی اول نظرمو بگم
والا بازی درسته موقعیت گل نداشت اما بازیه بدی نبود اینو باید گزارشگرای ما متوجه شن ! بازی خیلی سرعتی و از هر 2 تیم رو به جلو بود . اما خوب خط هافبک و دفاع هر 2 تیم قشنگ کار میکرد و موقعیت گل نمیداد ! قرار نیست هر بازی موقعیت گل نداشت بگیم بد بود کسل کننده بود به درد نمیخورد ! بازی سرعتی و قشنگی بود به نظر من
و اما تبریک میگم . بلاخره بعد چند سالللللل سمت چپ ما فعال شد اونم فعال تر از سمت راست ... خیلی جای امیدواریه واقعا ما به کسی مثل اشجاری و محمد رضایی نیاز داشتیم . الان چندددددد ساله استقلال فقط اتکا میکنه به سمت راست و وسط زمین . وسط هم فقط با مجتبی جباری . اما امروز دیدیم سمت چپمون واقعا فعال شد . بازیکن هایی که گرفتیم واقعا عالی کار کردند .
اشجاری حرف نداشت . خیلی اذیت کرد دفاع راست تیم حریفو .
محمد رضایی خیلی عالی بود فکر نمیکردم همچین بازیکنی باشه . چند تا پاس عالی داد و قشنگ حرکت میکرد مخصوصا با اشجاری ! تازه شما فکرشو بکنید این بازیکنا یه هفته هم نیست با تیم تمرین میکنن هنوز هماهنگ نیستن اگه هماهنگ شن به اضافه شدن جباری به وسط چه شوددددد .
صادقی و حنیف مثل همیشه مستحکم و جنگنده بودن . خسرو و حمودی هم چند تا همکاری جالب داشتن دیگه تمام بارمون روی دوش سمت راستمون سوار نبود .
آرش چیزی بهش نرسید که کار خوبی ازش ببینیم اما یه شوت خوب زد اگه رو پاش میشست یه گل میتونست بزنه
حاتمی هم باز توپی بهش نرسید که استفاده ای ازش ببینیم تا متوجه شیم چند مرده حلاجه . اما توی چند صحنه نشون داد باید بازیکن تمام کننده و تکنیکی باشه وگرنه زیاد سرعتی نیست !
نکونام بدک نبود اما این آخر نیمه اول یه توپ از روی سرش رد شد خیلی خطری بود .
رحمتی که یه واکنش نشون داد ورزشگاه رفت تو هوا ! در جهت مخالف پریدن و توپ گرفتن ! واقعا یه سرمایه ی ارزشمنده برای تیممون .
و اما باز هم از این منوچهریه ... چیزی ندیدیم . نقطه چین گذاشتم هر کی هر چی فکر میکنه توش بذاره ! موقعیت 3 به 1 داشتیم . 3 بهههههههههه 1 ! نتونست یه پاس سالم بده ! یه دریبل بزنه یه شوت بزنه هیچییییییییییییی . خداوکیلی از هاشم رو مخ تره . باز هاشم اون عقبه زیاد چشمون بهش نمیفته اما این صاف جلو چشمونه همه حرکتاش و واقعا اعصاب خورد کنه
خوب اینا همه درباره ی نیمه ی اول بود بازی هم 0 0 به پایان رسید . ایشاالله نیمه ی دوم شروع بشه و بازی رو هم ببریم میام این کامنت رو کامل میکنم:n06:
--------------------------------
چه میکنهههههههه این مجتبی جباریییی چه میکنههههههه این مجتبی جبارییییی:n04:یا خداااااا ! خارق العاده بازی کرد این بشر ! یعنی واقعا یه تنه کل تیمای لیگ برترو بهم میزنه ! عجب پاسایی داد خداوکیلی از وقتی اومد تو بازی استقلال شد سراسر تهاجم !
عباس محمد رضایی و جباری و آرش برهانی از استثناهای نیمه ی دوم استقلال بودن . واقعا عالی بازی کردن واقعا !
ویسنته هم خوب بود نشون داد میشه روش حساب کرد و امثال بائو و اکبرپور رو بندازیم دور .
فرزاد حاتمی هم میتونم بگم فقط تموم کننده ی خوبیه . البته مهاجم یعنی همین . اما توی حرکات دیگه خیلی اسلوموشنیه ! ولی تموم کننده ی خوبیه توی 2 تا صحنه اینو نشون داد
با اومدن جباری جوادم راه افتاد . جواد چیه کلا وسط ما راه افتاده مثل یه چرخ دنده ی گمشده میموند جباری برای استقلال ! که با اومدنش این تیم موتورش روشن شد
خسرو و حمودی هم عالی نیمه دوم سمت راستمون فعال تر بود . اینجوری خیلی عالی شده روی هر سمت بخوایم میتونیم متمرکز شیم . وسط . چپ یا راست . فقط خدا کنه دیگه مصدومی ندیم ! این مصدومیا مارو بدبخت کرده 2 ساله .
در کل بچه ها سایپا رو لوله کردن دیگه . حرفی برای گفتن نمیمونه . (حذف شد)
در کل این پیروزیه ارزشمندو تبریک میگم به بچه ها . از اول فصل تا حالا این قشنگترین بازیی بود که از استقلال دیدم . نه به خاطر اینکه 4 تا گل زدیم . خدایی این بازی هم مساوی میشد توی پنالتی میبردیم من همین حرفو میزدم چون واقعا روون و عالی بازی کردیم .
بچه ها خسته نباشید
خوب همونجوری که خوابشو دیده بودم تونستیم سایپا را با 4 گل شکست بدیم :n20:
خداروشکر سمت چپمون با اضافه شدنن بازیکنان جدید به نظر راه افتاده
اشجاری و محمدرضایی خوب بازی کردن و تونستن اون سمتو راه بندازن
فرزاد حاتمی هم نسبتا خوب بود و تونست یه گل هم بزنه ولی چند بازی زمان نیاز داره تا کامل هماهنگ بشه
کاماچو تو 10.15 دقیقه وقتی که داشت چندتا دریبل زد و نشون داد که بازیکن پا به توپی هست و تونست یه گل هم بزنه
جباری هم با این که مدت زیادی از میادین دور بود ولی فوق العاده کار کرد , اینجاس که تاثیر هافبک خلاق به چشم میاد
تیم فقط یه مهره کم داره اونم فرهاد مجیدی هست که ایشالا میاد تا این منوچهری تو زمین قدم نزنه ( نیم اول عملا با وجود منوچهری تو زمین انگار 10 نفره بازی میکردیم )
(حذف شد)
:n02:
همه خوب بودن و جباری و نکونام و عباس محمدرضایی و اشجاری بهترین بودن...
جباری که از قبل هم پیش بینی میشد اینجوری بازی کنه . زیاد راجع بهش حرف نزنیم بهتره چشم میخوره مصدوم میشه ...
نکونام هم خیلی خوب بود ..
محمدرضایی و اشجاری هم که عالی بودن . محمدرضایی یه چیزی مثل خسروحیدری هست و سبک و سیاقش تقریبآ همونه ... اشجاری هم مثل حمودی :n02:
ویسنته آرزه هم از اون وقت که اومد استقلال من یه حس خوبی نسبت بهش پیدا کردم و معلومه بازیکنی که با هر دو پا کار کنه و بتونه همه جای هافبک بازی کنه , بازیکن بدی نمیشه .. خیلی راحت می تونه جای جانواریو یا حتی بهتر پر کنه ..
ولی هنوز ما یه هافبک وسط ( به جای جباری ) و یه مهاجم کم داریم ...
الان مهاجم هامون که برهانی و حاتمی هستند و حتمآ باید یه مهاجم خوب بگیریم.. (فقط مجیدی)
هافبک هم با اینکه ساموئل و کیا رحمتی رو داریم ولی یه هافبک تخصصی وسط می تونه خیلی کمک کنه چون جباری نمیتونه همش بازی کنه ..
سیاوش اکبرپور و بائو و بیک زاده هم اضافات تیم حساب می شن و جز مهاجم و دفاع و هافبک نیستند...
بر د هم تبریک می گم...
عجب جناح چپی داره این استقلال (با لهجه فردوسی پور)
حالا دیگه در چپ و راست توازن برقرار میشه . قبلا نگران بودیم اگه حریف راستمون رو ببنده چکار کنیم ولی حالا شرایط فرق می کنه
از وسط هم جباری میتونه اون پاسهای طلایی رو بده.
از سایپا انتقام باخت رو گرفتیم .
نظر من هم مثل بقیه دوستانه . حالا فرهاد رو میخوایم و نکونام هم بمونه کم کم تیم راه میفته
(حذف شد)
استقلال خیلی خوب بازی کرد ... و باز هم قلعه نوعی ثابت کرد که تیمی که توی نیم فصل خوب یارگیری کنه برای نیم فصل دوم میتونه مدعی باشه .!
انتقام خیلی خوبی از سایپا گرفتیم و همه بازیکنان خوب بودند ..
کلا اگه هاشم و اکبرپور تو زمین نباشن استقلال خوب بازی میکنه ...
لیست استقلال این طوری که من میدونم سه تا جای خالی داره .. یکی بازیکن خارجی و دو تا ایرانی ..
ولی مشکل اینه که پنج خرید نیم فصل رو انجام دادیم ( اشجاری - محمد رضایی - حاتمی - چهارمحالی - ویسنته آرزه )
و این طوری طبق قانون خرید 7 بازیکن توی نیم فصل ، فقط میتونیم دو بازیکن اضافه کنیم ..
حالا گزینه ها ایمان موسوی هست که اینطوری که گفته میشه تقریبا قطعیه ..
میمونه یکی که امیدوارم فرهاد مجیدی باشه !!!
و الان نمیدونم بحث برای خرید این بازیکن برزیلی که گفته میشه ( کلبرسون فکر کنم ) دیگه چیه .. لیست که جا نداره !
اینم باید اضافه کرد که هیچ جانشین خوبی برای رحمتی نداریم !!!
اومدن فرهاد و موسوی میتونه خط حمله رو در کنار حاتمی وبرهانی آتشین کنه !!
خط دفاع هم که مشکلی نیست ...
توی خط هافبک معلوم نیست نکونام چه مشکلی داره که این قدر حرف رفتن و نرفتن داره میزنه .. ولی یه چیزی ته دل من میگه که جواد میمونه !!!
موندن ساموئل و برگشتن کیا رحمتی ، در کنار جباری و آرزه در وسط و حیدری و محمد رضایی در چپ میتونه توی نیم فصل دوم اس اس رو قهرمان کنه ...
الان دو ساله تا دم قهرمانی رفتیم و توی روز های حساس کم آوردیم ... البته آسیا رو هم نباید فراموش کرد ...
امیدورام امسال سال خوبی پیش رو باشه ...
دوستان عزیز
استقلال برده و طبیعتا همه خوشحالین
ولی نباید از این نتیجه برای کل کل و ..... استفاده بشه
همونطور که بعد از بردهای پرسپولیس با 6 گل بعضی از دوستان استقلالی ناراحت میشدند که چرا این بردو ربط میدن به استقلال
ممنون از اینکه رعایت میکنید:11:
منم تبریک میگم این برد رو:n12:
واقعا نیمه دوم با حضور جباری اصلا استقلال قدرت تهاجمیش 100 برابر شد
تمام بچه ها بعد بازی از جباری و بقیه از جمله تازه وارد ها تعریف کردن ولی یه نفر جاموند اونم سید بود که اون توپ سعید دقیقی رو اون شکلی مهار کرد این دروازبان بدون شک بهترین درواربان اسیاست اگه اون توپ گل میشد مطمئن باشید کارمون سخت میشد...
نکته دیگه سمته چپمونه که داره توازن برقرار میشه با سمت راستمون اشجاری انصافا خوب بازی کرد .من فکر نمیکردم محمد رضایی اینقدر بازیکن خوبی باشه فوق العاده اون سمت دربیل میزد ... و میمونه نکته طلایی بازی حضور چند دقیقه مهران قاسمی که پایه گزار گل ویسنته آرزه بود با اون دریبلی که زدو خطایی که گرفت بازیکن اینده داری امیدوارم بیشتر بازی بهش برسه...
ارش هم گویا داره ادم میشه :n02:
کلا امید زیادی به نیم فصل دوم دارم همچنین لیگ قهرمانان اسیا فقط خدا کنه باز مصدومیت های لعنتی که فصل قبل داشتیم این فصل نباشه....
قلعه نويي: با استقلال مدنظر من فاصله داريم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مجتبي جباري بازيکن بزرگي است و اگر آماده شود حتي ميتواند مشکلات تيم ملي را حل کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي پس از پيروزي 4 بر صفر برابر سايپا در جام حذفي در نشست خبري اظهار داشت: اين برد را به روح هوادار فقيد و خانوادهاش تقديم ميکنيم. نياز به زمان داريم، تغييرات خوب بودند و بازيکنان هم ما خوب بودند. بالانس در جناحين استقلال به وجود ميآيد. آمدن جباري تاثيرگذار بود. هنوز با استقلال مد نظر من فاصله داريم. بازي به بازي بايد بهتر شويم به خصوص در نيم فصل دوم. سايپا با برنامه بود 10 نفره شد و روندشان تغيير کرد. به بازي سرعت داديم توانستيم پيروز شويم و به سايپا هم تبريک ميگويم. جناحين خوب کار کردند و بايد به همه بازيکنان تبريک بگويم.
وي در مورد استقلال متفاوت با حضور جباري، گفت: تشکر ميکنم از سوالتان و يک تبريک هم به مردم ميگويم. مردم ما را تنها نگذاشتند. جباري بازيکن بزرگي است. همه زحمت کشيدند. مجتبي آماده شود حتي مشکلات تيم ملي را هم حل ميکند.
نکونام: فردا معلوم ميشود ميروم يا ميمانم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: فردا معلوم ميشود از اين تيم جدا ميشوم يا اينکه در استقلال ميمانم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام پس از پيروزي 4 بر صفر استقلال در جام حذفي مقابل سايپا گفت: بازي خوبي انجام داديم و مستحق پيروزي در اين ديدار بوديم.
وي درباره جدايياش از استقلال گفت: هنوز با هيچ تيمي به صورت مستقيم و رسمي صحبت نکردهام؛ شايد براي باشگاه دعوتنامهاي آمده باشد اما من بياطلاع هستم و هر زمان خبري شد خودم آن را رسماً اعلام ميکنم.
هافبک استقلال با اشاره به هماهنگي تيم در اين ديدار عنوان کرد: در ابتداي فصل بازيکن جديد زياد گرفتيم و روز به روز بهتر شديم. نتايج ما با وجود کمبود بازيکن فوقالعاده بود و حتي به صدر جدول هم رسيديم. بازي امروز نشان داد روزهاي خوشي در انتظار استقلال است.
نکونام در پاسخ به اين سؤال که در مصاحبهاي عنوان کرده بود از استقلال ميرود، گفت: هيچ موقع چنين مصاحبهاي نداشتهام. اگر هم پيشنهادي از سوي باشگاهي آمده است من بياطلاع هستم. من با استقلال قرارداد دارم و تصميمگيرنده نهايي باشگاه است.
وي افزود: فردا معلوم ميشود چه اتفاقي ميافتد، ميروم يا ميمانم؛ اما تا به الان هيچ صحبتي مبني بر جدايي من و پيوستنم به باشگاه النصر امارات صورت نگرفته است.
کاپيتان تيم ملي درباره نتايج اين تيم در رقابتهاي غرب آسيا گفت: عدهاي جوان به اين رقابتها اعزام شدند و نياز داريم تا تعدادي بازيکن جوان و باانگيزه به ترکيب اصلي تيم ملي تزريق شوند تا به ترکيب ايدهآل برسيم.
فتحاللهزاده قول شرف داد رضايتنامهام را ميدهد
مهاجم تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه باور کردني نبود علي فتحاللهزاده قول شرف بدهد و به آن عمل نکند،گفت: شرايط سختي را در هفتههاي گذشته تحمل کردم تا به شکل دوستانه از استقلال جدا شوم اما تا امروز به نتيجه نرسيدهام.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : ورزش3
به گزارش خبرگزاري مهر، ميلاد ميداودي که در هفتههاي اخير به دليل جلوگيري از ايجاد مسائل حاشيهاي، مصاحبهاي با رسانههاي گروهي انجام نداده است، در سايت شخصياش توضيحاتي ارائه کرد تا هواداران استقلال را در جريان آخرين وضعيت خود قرار دهد.
ميداودي در ابتداي صحبتهايش گفت: همان طور که قلعهنويي در مصاحبه با رسانهها عنوان کرده، در رابطه با جداييام از استقلال با همديگر صحبت کرديم و به نتيجه قطعي رسيديم. البته به علت اينکه مصاحبه قلعهنويي مربوط به هفته گذشته است، شايد از حرفهايش اينطور برداشت شده که بعد از خاتمه نيم فصل با هم صحبت کردهايم.
وي افزود: در حالي که من چند هفته قبل از پايان نيم فصل نخست ليگ برتر پيش سرمربي استقلال رفتم و با هم صحبت کرديم؛ در نهايت به اين نتيجه رسيديم که در نيم فصل به تيم ديگري بروم تا بتوانم بيشتر بازي کنم. بعد از آن با اين اميد که در پايان نيم فصل رضايتنامه بگيرم، همه مسائل را تحمل کرده و حرفي نزدم.
مهاجم ناراضي استقلال اضافه کرد: روز شنبه گذشته، دو جلسه با فتحاللهزاده داشتم. نميخواهم وارد جزئيات صحبتها شوم و تنها ميتوانم توضيح بدهم که صبح شنبه در دفتر باشگاه به ديدن مديرعامل رفتم و فتحاللهزاده با اينکه مخالف موضوع جداييام بود اما با توجه به صحبتهايي که سرمربي تيم با من داشته و اظهار نظر رسمي اش در رسانهها مبني بر اينکه بهتر است ميداودي به تيمي برود که بيشتر بازي کند، در نهايت فتحاللهزاده قانع شد که تا بعد از ظهر شنبه رضايتنامهام را صادر کند.
وي خاطرنشان کرد: نشست دوم در دفتر کار فتحاللهزاده در لارستان انجام شد. اين بار ايشان دلايلي را مطرح کرد و گفت نميتوانم خودم را قانع کنم که اجازه بدهم از استقلال جدا بشوي؛ اما بعد از يک ساعت حرف زدن و باز کردن برخي جزئيات و گفتن دلايلم مبني بر اينکه حضورم با اين وضعيت هيچ کمکي به استقلال نميکند، بالاخره فتحاللهزاده کوتاه آمد.
ميداوودي صحبتهايش را اينگونه ادامه داد: فتحاللهزاده همچنين گفت يک روز ديگر هم تحمل کنم و قول شرف داد تا ظهر فردا (يکشنبه گذشته) رضايتنامهات را صادر کنم. ضمن اينکه ايشان اعلام کرد در زمينه مسائل مالي هم تمام کوتاهيها و تأخيرهايي که تا الان در قبال مطالباتم داشته، را جبران خواهم کرد تا با رضايت از استقلال برويد.
وي با اشاره به اينکه فتحاللهزاده اعلام کرد براي صدور رضايتنامهام تنها فقط يک شرط دارد، اظهار داشت: شرط ايشان اين است که زير برگ رضايت نامه بايد اين جمله را قيد کنم که برخلاف ميل باطنيام اين رضايتنامه را امضاء ميکنم تا هواداران بدانند من عامل جداييات نبودم. آن روز صحبتهاي فتحاللهزاده به شکلي بود که به وي گفتم: اگر زماني تيم استقلال واقعا به من نياز داشته باشد، قطعا به اين تيم بر ميگردم.
مهاجم ناراضي استقلال تصريح کرد: طبق قرار قبلي، يکشنبه به دفتر باشگاه رفتم اما مطلع شدم مديرعامل قرار نيست به باشگاه بيايد. خيلي ناراحت شدم، چون برايم باور کردني نبود که فتحاللهزاده قول شرف بدهد و به آن عمل نکند. علي اميري معاون باشگاه آرامم کرد و خواست که بعد از يکي-دو روز در آرامش پيگير موضوع شوم. من هم رفتم، با اين اميد که تکليفم زودتر روشن شود اما تا امروز هيچ خبري از مديرعامل نشده است.
وي همچنين تاکيد کرد: زمان نقل و انتقالات رو به اتمام است و من هنوز بلاتکليف هستم. در اين مدت فقط چند نقل قول از طرف فتحاللهزاده به من گفتهاند که نميدانم کدام يک صحت دارد.
ميداوودي با اشاره به اين مسئله که روزي به استقلال آمدم، گفتم به استقلال آمدهام که از نظر فني به تيم کمک کنم، ادامه داد: نيازي به توضيح ندارد که تا قبل از مصدوميتم چه عملکردي داشتم. الان شرايط با آن موقع فرق دارد و از نظر سرمربي بهتر است در تيم ديگري بازي کنم.
وي اضافه کرد: اگر بازيکن ضعيفي بودم، به باشگاه اعلام ميکردم که با آنها قرارداد دارم و طبق قراردادم در اين تيم ميمانم و پولم را ميگيرم، باشگاه استقلال هم نميتوانست قرارداد را به صورت يک طرفه فسخ کند. اما بايد قبول کنيم نيمکت نشينيام در استقلال نه تنها فوتبال مرا نابود ميکند، بلکه به تيم هم ضربه ميزند و حضورم در اين شرايط سودي براي استقلال ندارد.
مهاجم تيم استقلال با تاکيد بر اينکه هواداران استقلال هميشه به وي لطف داشته و در هر بازي حتي اگر روي نيمکت باشد، تشويقش ميکنند، يادآور شد: هواداران استقلال آدمهاي فراموشکاري نيستند و خوب ميدانند چه کساني در عمل تعصب خود به استقلال را ثابت کردند؛ به همين دليل است که هميشه مرا شرمنده محبتهايشان ميکنند.
وي تصريح کرد: فکر ميکنم تقريبا همه متوجه اين موضوع شدهاند که تشويقهاي مردم، خصوصا زماني که شعار "واويلا-واويلا" را سر ميدهند، باعث ايجاد حساسيتهايي شده که اين حساسيتها در اين اواخر کاملا علني شده بود.
ميداودي با اشاره به اينکه در همين مدت که مشخص شده از استقلال جدا ميشوم، دو تيم از تهران و چند تيم شهرستاني يا با خودم تماس گرفتند و يا با باشگاه صحبت کردند اما تاکنون با هيچ تيمي مذاکره نکرده، افزود: به تيمهايي که تماس گرفتند، گفتهام تا زماني که از باشگاه استقلال رضايت نامه نگيرم، نميتوانم با آنها مذاکره کنم. ميخواهم در آرامش تيم بعديام را انتخاب کنم تا در نيم فصل دوم بتوانم عملکرد بهتري داشته باشم. البته ماندن در تهران برايم در اولويت است، چون نقل مکان کردن همراه با خانوادهام به شهرستانها در شرايطي که فقط چند روز به شروع دور برگشت مانده، مشکل است.
وي خاطرنشان کرد: به استقلال آمدم که براي استقلال بازي کنم و روزي که از اين تيم بروم، خودم براي آيندهام تصميم ميگيرم. در هفتههاي گذشته بارها شايعاتي را درباره معاوضهام با بازيکنان ساير تيمها در رسانهها منتشر کردند که هيچ کدام واقعيت نداشت.
مهاجم تيم استقلال صحبتهايش را اينگونه ادامه داد: برخي از تيمهايي که از آنها اسم برده ميشد، تيمهايي بودند که قبل از آمدنم به استقلال، براي عقد قرارداد با من دست به هر تلاشي ميزدند اما با اين شايعات به قدري شخصيت فنيام زير سئوال رفت که هر کس و ناکس به خودش اجازه داد درباره معاوضه من مصاحبه کند. اين مطالب و شايعات در جلسه هفته قبل با فتحاللهزاده مطرح شد که وي گفت با مربي فلان تيم که در رابطه با تو مصاحبه کرده بود، تماس گرفتم و گفتم نه آن بازيکن را از تيم شما ميخواهيم و نه ميلاد را به شما ميدهيم.
وي يادآور شد: با وجود همه مسائلي که ميديدم و فشارهاي روحي که به من وارد شد، براي اينکه مبادا براي تيم استقلال مسائل حاشيهاي ايجاد شود، هفتهها سکوت کردم و مصاحبهاي انجام ندادم. در اين مدت برخي افراد که بويي از شرافت نبردهاند، هر چيزي دلشان خواست در چند روزنامه ورزشي عليه من نوشتند و حقايق را برعکس به مردم منتقل کردند. حساب اين چند نفر از بقيه خبرنگاران جداست و خودشان ميدانند که طرف صحبتم با آنهاست.
ميداوودي همچنين تصريح کرد: همين هفته قبل که براي دريافت رضايتنامهام دوبار به دفتر فتحاللهزاده رفتم، به چشم خودم ديدم که به مسئولان باشگاه استقلال براي قرارداد بستن با فلان بازيکنان التماس ميکنند. اين همه مطلب دروغ نوشتند و جوسازي کردند، فقط براي اينکه مثلا ميداودي يا بازيکن ديگري از استقلال برود و آنها بتوانند نفرات خودشان را بياورند. من که در اين مدت همه تلاشم را انجام دادهام تا رضايت نامه بگيرم و جا براي بازيکنانشان باز شود.
وي اضافه کرد: من همه تلاشم را کردهام تا به شکل دوستانه از استقلال جدا شوم اما تا امروز نتيجهاي نگرفتهام. هميشه با باشگاه روراست بودم و انتظار دارم آنها هم با من رو راست باشند.
مهاجم تيم فوتبال استقلال در پايان گفت: در يک سال گذشته به اندازه کافي اذيت شدهام و از نظر روحي در شرايط بدي هستم. مدتهاست حرفي نزده و خيلي از مسائل را باز نکردهام تا با خوبي از تيم جدا شوم و اميدوارم که بيشتر از اين مرا اذيت نکنند.
پ . ن : آره میلاد جان ما هوادارا همه چیو بیشتر از هر کس درک میکنیم . اون روزیو یادمونه که دلمون تب و تاب نداشت که با استقلال قرار داد ببندی و چه بازیهایی که انجام دادی ... اینا از ذهن ما هوادارا هیچ وقت یادمون نمیره . انشاالله توی هر تیمی میری موفق باشی و نشون بدی که میلاد میداوودییییی واویلااااااا واویلااااااااااا یعنی چی .
مجیدی فردا در تهران / استقلال آماده قرارداد با شماره 7
امیر قلعهنویی که اختلافاتی با مجیدی داشته، در حال حاضر به این نتیجه رسیده است که استفاده از مجیدی به سود او و استقلال است
سایت گل - فرهاد مجیدی ستاره فصل پیش استقلال ، به تهران برمی گردد تا با تیم مورد علاقه اش قرارداد ببندد.
به گزارش گل ، مجیدی که برای گذراندن کلاس ویژه مربیگری در انگلیس به سر میبرد به دوبی بازگشته و ا ز آنجا به تهران خواهد آمد تا با علی فتحالله زاده به پای میز مذاکره بنشیند.
استقلال برای استخدام مجیدی اعلام آمادگی کرده و این بازیکن نیز با گذر از سوءتفاهمات بی علاقه نیست تا فوتبال خود را در جمع آبیپوشان تمام کند.
مجیدی قصد دارد یک و نیم فصل دیگر فوتبال بازی کند و پس از آن کفشها را بیاویزد و به جرگه مربیان بپیوندد. این بازیکن 37 ساله در سه فصل گذشته ستاره اول استقلال بوده است و به دلیل طراوت و تعصبش به پیراهن استقلال، محبوبترین چهره این تیم محسوب میشود.
امیر قلعهنویی که اختلافاتی با مجیدی داشته، در حال حاضر به این نتیجه رسیده است که استفاده از مجیدی به سود او و استقلال است و بنابراین هیچ مشکلی برای عقد قرارداد با شماره 7 وجود ندارد. البته استقلال مثل همیشه درگیر مشکلات مالی است که این مسئله هم مانع بزرگی برای حضور مجیدی در تهران نخواهد بود
آرش آقای گل درآستانه شکستن رکورد علی جباري
آرش برهاني با دو گلي که روز گذشته مقابل سايپا به ثمر رساند، با 89 گل زده براي استقلال به رکورد علي جباري بازيکن اسبق اين تيم رسيد و در صورتي که بتواند يک گل ديگر براي آبي پوشان به ثمر برساند، عنوان بهترين گلزن تيم استقلال را در تمام ادوار مسابقات ليگ و جام حذفي به دست خواهد آورد.
به گزارش فارس،علي جباري با زدن 89 گل به همراه آرش برهاني از گلزنان برتر تاريخ استقلال به شمار ميآيند ضمن آنکه فرهاد مجيدي 83 گله در جايگاه سوم حضور دارد.
باتوجه به حضور برهاني در رقابتهاي اين فصل و مشخص نشدن تکليف فرهاد مجيدي براي پيوستن به استقلال و با توجه به نبودن رقيب براي مهاجم شماره 9 به نظر ميرسد اين بازيکن در بازيهاي آينده موفق به شکستن رکورد علي جباري شود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام پس از یک ساعت و نیم جلسه با علی فتحاللهزاده، امیر قلعهنویی و امیری عنوان کرد: صحبتهایی بین من و باشگاه انجام شد و مسائلی بود که باید هم باشگاه مطرح میکرد و هم من. قلعهنویی نیز نظر خودش را اعلام کرد، جلسه خوبی برگزار شد و نتیجه خوبی هم گرفتیم.من نگفته بودم از استقلال میروم، صحبت سر این بود که گفته بودم از مسائلی ناراحت هستم. صحبتهایی که در مورد رفتنم شده بود فقط رسانهها مطرح کردند، من نگفته بودم میروم. از موضوعی ناراحت بودم که این مسئله برطرف شد و خوشبختانه این مشکلات برطرف شد و از این موضوع خوشحال هستم. اتفاق خوبی در این جلسه افتاد و صحبتهای خوبی رد و بدل شد. نکونام در پاسخ به این سؤال که آیا در صورتی که پیشنهادی با قراردادی مطلوب از یک باشگاهی داشته باشد، استقلال را ترک میکند یا خیر گفت: فتحاللهزاده به من گفت: یک پیشنهاد از باشگاهی دارم، نه فکرش را در این خصوص کردهام و نه دوست دارم این اتفاق بیافتد به خاطر اینکه هنوز 6 ماه از حضورم در استقلال نگذشته است. دوست دارم یک کار را خوب به پایان برسانم به فکر جدایی نیستم! وی در مورد اینکه ناگفتههایی که قرار بود بعد از جدایی از استقلال مطرح کند، به آینده موکول شد تصریح کرد: آمدهام که در استقلال بمانم؛ اگر قرار باشد روزی از استقلال جدا شوم خیلی راحت عنوان میکنم. من دلایل خوشحال نبودنم را گفتم، به عنوان یک استقلالی آمدهام و دوست دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم و بتوانم آرزویی که داشتهام با موفقیت به پایان برسانم یعنی قهرمانی استقلال در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا.
ABIETEH
فرهاد مجیدی در آستانه امضای قرارداد با استقلال
فرهاد مجیدی در یک قدمی بازگشت به استقلال قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کاپیتان محبوب استقلالیها پس از آن که نتوانست در ابتدای فصل پیراهن آبی را بر تن کند، تصمیم گرفت برای همیشه از فوتبال خداحافظی کند، اما با توجه به اتفاقات رخ داده و درخواست مسوولان باشگاه استقلال مجیدی از تصمیمش صرف نظر کرده و میخواهد بار دیگر به میادین فوتبال باز گردد.
شب گذشته فرزاد برادر فرهاد مجیدی در جلسهای با علی فتحاللهزاده صحبتهای لازم را انجام داد تا عملا شرایط برای بازگشت فرهاد مجیدی در میادین فوتبال فراهم شود. قرار است مجیدی امروز (یکشنبه) به تهران سفر کرده و پس از انجام صحبت نهایی قراردادش را با استقلال امضا کند.
همچنین به نظر میرسد بحث کاپیتانی هم برای بازگشت مجیدی بر طرف شده و بعید است در حضور مجیدی و با توجه به جایگاهش در میان هواداران استقلال، رحمتی به خود اجازه بستن بازوبند این تیم را بدهد.
نامه وارده از يك هوادار استقلال: عذر ميخواهم آقاي كريمي!
سایت گل-دیروز اولین بازی استقلال در جام حذفی با رونمایی از خریدهای جديد اين تيم انجام شد. گذشته از آنهايي که امیر قلعهنويي را میشناسند و عملکرد بازیکنان جدید برايشان تقریبا مشخص بود همه واقعا لذت بردند. نه بهخاطر برد آبيپوشان، بلكه بهخاطر بازی بسیار زیبا و جالبی که خصوصا سمت چپ استقلال بعد از سالها انجام داد و البته تیم سایپا که بعد از 10 نفره شدن رو به ضدفوتبال و دفاع مطلق نیاورد و شرافتمندانه باخت.
اما این وسط يك اتفاقي افتاد که شیرینی این برد را به کام استقلالیهای اصیل و واقعی تلخ کرد. معلوم نشد ریشه اين اتفاق از کجا و چه کسانی بود اما هواداران هم تحت تاثیر جو ورزشگاه اشتباه کردند و متاسفانه همصدا به علی کریمی توهین کردند. این اتفاق اسبابی شد تا چند کلمهای درون خانواده با هواداران واقعی استقلال گپی بزنیم. ابتدا توافق بر سر این اصل الزامی است که به هیچ عنوان تشویق تیم یا فرد حتی در زمان کری خواندن نباید همراه با بیحرمتی و بیاحترامی به فرد یا تیم حریف باشد. مثلا شعار "پرسپولیس قهرمان، تو لیگ برتر بمان" یک شعار با هدف کری خواندن است و هیچ اشکالی ندارد. اما شعاری که جباری و علی کریمی را به چالش بکشد و توهین به علی کریمی باشد نهتنها در هیچ چهارچوب و منطقی نمیگنجد که شاید ریشه در افکار دشمنان استقلال و حتی ورزش و فوتبال این آب و خاک دارد.
همه ما قبل از اینکه استقلالی یا پرسپولیسی یا طرفدار هر رنگ ديگری باشیم ایرانی هستیم و امثال علی کریمی در تیم ملی و در اروپا باعث غرور برای هر ایرانی هستند. کریمی از يك طرف به خاطر پیشینه فوتبالی و استعداد در فوتبال و از طرف ديگر به دلیل کارهای انسانی خصوصا در مورد کودکان بسیار قابل احترام است. اینکه او در تیم رقیب استقلال بازی میکند و یا دوستدار رقیب استقلال است به هیچ عنوان دلیل موجهی برای توهین به او نیست. حتی دیگر بازیکنان و دیگر تیمها هم نباید مورد اینگونه بیحرمتیها قرار بگیرند.
یادآوری این جمله الزامی است که "هواداری و هوادار بودن تابع شرایط و قوانینی است. به صرف اینکه کسی هوادار یک تیم یا یک رنگ است نمیتواند و نباید به بقیه بیحرمتی کند."
در انتها به نمایندگی از تمامی استقلالیهای واقعی و فهیم بهخاطر این بیاحترامی به علی کریمی از تمامی هواداران واقعی پرسپولیس و خود علی کریمی عذرخواهی میکنم و امیدوارم در آینده به هیچ عنوان شاهد اینگونه مسائل نباشیم.