با شکست اتلتیکو، بایرن، چلسی و یوونتوس حالا تیتو به تنهایی بهترین نتایج سطح اول اروپا رو گرفته. اونم با کلی مصدومیت و آرایش مختلف که تیم هنوز خودشو پیدا نکرده! دیگه داره یادمون میره خط دفاع رو مدتیه نداریم.
از مسی هنوز خبری نیست.
Printable View
با شکست اتلتیکو، بایرن، چلسی و یوونتوس حالا تیتو به تنهایی بهترین نتایج سطح اول اروپا رو گرفته. اونم با کلی مصدومیت و آرایش مختلف که تیم هنوز خودشو پیدا نکرده! دیگه داره یادمون میره خط دفاع رو مدتیه نداریم.
از مسی هنوز خبری نیست.
فقط برای اینکه دوستان از نگرانی در بیان:نقل قول:
According to a first unofficial report, Messi would not have injured his knee. It would only be a bruise tv3
Official: Messi only picked up a knock, he has no knee injury
Vilanova: Messi is fine, it was only a knock
آخرین خبر از مصدومیت مسی : مصاحبه تیتو
اسپانیایی: Tranquilizó a todos al decir que el argentino no tiene nada
بعد از تلاش زیاد در ترجمه :31: : تیتو گفته که مصدومیت ستاره آرژانتینی چیز جدی و خاصی نیست.
بارسای تیتو نشون داده با وجود همه ی کمبودها و مصدومیت ها میتونه قدم در راه بارسای پپ برداره و به تاریخ سازی خودش ادامه بده. این بازی و برد خوب ، مجموعه ای از نکات خوشحال کننده و ناراحت کننده رو در خودش داشت:
بیشتر از همه برای داوید ویا خوشحالم که روز به روز داره آماده تر میشه و بهتر و با نشاط تر بازی میکنه و روی نوار گلزنی قرار گرفته. این باعث میشه در روزی که مسی ، اون مسی همیشگی نبود بازهم بارسا مشکلی ندشته باشه.
دوم برای ویکی والدس خوشحالم که با وجود اون همه انتقاد دومین بازی پیاپی بود که عملکرد فوق العاده ای داشت و 2 تا موقعیت 120 درصد حریف رو به بهترین شکل ممکن مهار کرد تا بار دیگه خودشو ثابت کنه. روی گل تیم سلتاویگو هم والدس توپ اول رو خیلی خوب گرفت اما روی ریبارد دروازه اش باز شد.
در مورد مسی هم احتمالا ذهنش بیشتر از اینکه تو بازی باشه پیش تیاگو کوچولو بوده!!! خداروشکر عدم گلزنی مسی در این بازی مشکل زیادی رو به وجود نمیاره چون رونالدو هم در بازی برابر ساراگوسا نتونست گل بزنه و موقعیت های زیادی رو از دست داد. مسی هنوز هم صدر جدول گلزنانه. مهم ترین نکته برای لئو ، گلزنی در لیگ قهرمانان اروپاست چون اونجا تقریبا از کورس عقب افتاده.
اما یوردی آلبا هربازی که میگذره بیشتر با تیم مچ میشه و هم در کارهای تدافعی و هم در کار های تهاجمی کمک ویژه ای به تیم میکنه و یه مدافع چپ گلزن نشون داده.
بازی سسک خیلی به چشم نیومد و بین دونیمه هم تعویض شد تا استراحتی برای بازی برابر سلتیک و مایورکا داشته باشه و ژاوی و اینیستا هم مثل همیشه عالی بودن.
زوج خط دفاعی در نیمه ی اول سرخیو و ماسکرانو بودن که عملکردشون خیلی عالی نبود اما با اومدن بارترا در نیمه ی دوم هم خط دفاعی بهتر شد و هم بوسکتس تونست با رفتن خط هافبک بازی بهتری به نمایش بذاره.
اما متاسفانه آدریانو که تا دقیقه ی 40 بازی خوبی انجام داده بود و موفق به گلزنی هم شده بود مصدوم شد و با این وضعیتی که خط دفاعمون داره باید حدود یک ماه هم با نبود آچارفرانسه بسازیم.
یه نکته ای که من نتونستم در مورد ترکیب این بازی و بازی قبل با آلاوس بفهمم این بود که تیتو چرا جلوی الاوس از مونتویا در سمت چپ خط دفاعی استفاده کرد و این بازی آدریانو رو سمت راست گذاشت؟؟؟ یعنی نمیشد آدریانو جلوی آلاوس بازی میکرد و مونتویا در این بازی تا هردو بازیکن در پست تخصصی خودشون بازی کنن؟؟؟
در پایان آرزوی همیشگیم در بازی های این فصل یعنی به پایان رسیدن مشکلات خط دفاعی بارسا رو یه بار دیگه تکرار میکنم. ظاهرا پیکه تا یه هفته ی دیگه و پویول هم از حدود 10 روز دیگه میتونن به میدان برن.
به امید موفقیت بارسا و تکرار 6 گانه ی تاریخی
بهترين شروع تاريخ باشگاه بارسلونا در لاليگا
آبي اناري پوشان بارسلونا توانستند پس از 10 ديدار در فصل جاري بهترين شروع را در کل فعاليتشان در لاليگا به ثبت برسانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فوتبال آنلاين و به نقل از Infostrada، بارسلونا پس از پيروزي 3 بر 1 مقابل سلتا توانست بعد از 10 بازي 28 امتياز بدست آورد که اين امتياز رکوردي براي آبي اناري پوشان تحت هدايت تيتو ويلانووا در طول تاريخ اين تيم است.
بنابراين گزارش بهترين شروع بارسلونا در لاليگا پس از مسابقه اول 25 امتياز بوده است که در فصل 98/1997 بدست آورد. البته اين رکورد تکرار رکورد رئال در فصل هاي 69/1968 و 92/1991 است که پس از 10 مسابقه 28 امتياز را کسب کرد.
ويلانووا پس از كسب اين ركورد گفت:
من در تعقيب بدست آوردن ركورد كسي نيستم .تيم ما نتيجه تلاشش را بدست مي آورد.
======================================
گوراديولا روياي چلسي را در سر دارد
پپ گوارديولا سرمربي سابق بارسلونا تابستان آينده به دنياي فوتبال باز خواهد گشت و به دوستانش گفته است که آينده اش را در استمفورد بريج مي بيند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوارديولاي 41 ساله پس از سه عنوان قهرماني لاليگا و دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا طي چهار فصل گذشته در نيوکمپ به يک فرصت مطالعاتي در نيويورک رفته و خانواده اش را هم همراه خود برده است.
گفته مي شود که او در نيويورک در حال فراگيري زبان انگليسي است.
به گزارش ايرنا و به نقل از ديلي ميل، هنگامي که او اعلام کرد قصد دارد يک سال از دنياي فوتبال کناره بگيرد باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن او ابراز تمايل کرد ولي گوارديولا آن را رد کرد.
روبرتو دي ماتئو ناچار شد پس از پيروزي در فينال ليگ قهرمانان اروپا سه هفته صبر کند تا تکليفش معلوم شود و قرارداد دو ساله با چلسي امضا کند.
چلسي که روز شنبه صدرنشيني در ليگ برتر انگليس را به منچستريونايتد واگذار کرد درتلاش براي دفاع از عنوان قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا است و بايد روز چهارشنبه به مصاف شاختار دونتسک از اوکراين برود که در ديدار برگشت مغلوب آن شده بود.
گوارديولا به نزديکانش گفته است که چلسي گزينه مطلوب او است.
چلسي به تازگي رويکرد خود در جذب بازيکنان را تغيير داده و با بازيکناني چون خوان ماتا در تابستان 2011 به همراه ادن آزار و اسکار برزيلي در فصل جاري قرارداد بسته است. اين بازيکنان همگي يک سبک بازي دارند.
همين هم گوارديولا را به سمت چلسي جذب کرده ، ضمن آن که برنامه بلندمدت رومن آبراموويچ براي موفقيت باشگاه را هم نبايد از نظر دور داشت.
معماي 869 مسي و رونالدو
روز گذشته هواداران ليونل مسي و کريستيانو رونالدو از يک اتفاق عجيب که اين دو بازيکن برتر فوتبال جهان و پسران اين دو، آن را رقم زده اند پرده برداشتند.
--------------------------------------------------------------------------------
کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد 869 روز از ليونل مسي اسطوره آرژانتيني بارسا بزرگتر است.
به گزارش مهر، اما به طرز حيرت انگيزي پسر رونالدو که نامش کريستيانو رونالدو جونيور است نيز 869 روز از تياگو، پسر ليونل مسي که جمعه به دنيا آمد بزرگتر است.
پسر رونالدو در 17 ژوئن سال 2010 به دنيا آمده است و اين در حالي است که تياگو پسر مسي 2 نوامبر 2012 متولد شده که فاصله اين دو تاريخ دقيقا 869 روز است.
رونالدو 27 ساله در 5 فوريه 1985 متولد شده و ليونل مسي نيز 869 روز بعد يعني 24 ژوئن 1987 ديده به جهان گشوده است.
ویا: «به زودی می توانم 90 دقیقه کامل بازی کنم»
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
مهاجم بارسا، در ترکیب اولیه سه بازی اخیر تیم بوده و توانسته سه گل نیز به ثمر برساند؛ وی می گوید: «فکر می کنم به زودی بتوانم 90 دقیقه کامل بازی کنم».
ویا در کل 450 دقیقه در 12 بازی رسمی حضور داشته است و 6 گل - 5 گل در لیگ و 1 گل در جام حذفی - به ثمر رسانده است. وی در مورد شروع عالی لیگ گفت: «بعدها، وقتی که تیم فوق العاده دیگری سعی کند رکوردمان را بشکند، بار دیگر از ما یاد می شود».
داوید ویا در بازی مقابل سلتا، یکی از بهترین بازیکنان بود. این مهاجم بارسا در 3 بازی پیاپی گلزنی کرده است؛ این در حالی است که وی از فوریه 2011 چنین موقعیتی نداشته است. مرتبه پیش وی در مقابل اسپورتینگ، آرسنال، اتلتیک و مایورکا گلزنی کرده بود. این بازیکن در مصاحبه با برنامه ال مارکادورِ بارسا تی وی گفت: «من در ترکیب اولیه 3 بازی پیاپی بوده ام و این مرا خوشحال می کند. فکر می کنم به زودی بتوانم 90 دقیقه کامل نیز بازی کنم». وی ادامه داد: «به عنوان یک مهاجم، گلزنی در سطح فردی مهم است، اما ارزش تیمی نیز دارد».
شنبه این هفته، ویا در بازی مقابل سلتا، 79 دقیقه بازی کرد و از 60 پاس خود، 53 پاس موفق داشت. همچنین تنها شوت در چارچوب بارسا که به گل برتری مقابل سلتا تبدیل شد، متعلق به وی بود. ویا گفت: «حال من هر روز بهتر می شود. این بازی، دیداری سخت مقابل تیمی عالی بود. ما از بازی کردن مقابل تیم هایی مثل سلتا خرسندیم، چرا که آنها خط دفاع خود را بسته نگه نمی دارند. این موضوع باعث بهتر شدن و لذت بخش تر شدن فوتبال می شود».
رکورد آغاز در لالیگا
ویا با تاکید بر این امر که بازیکنان می دانستند تنها یک بازی تا ثبت بهترین رکورد آغاز لیگ در تاریخ باشگاه فاصله دارند، گفت: «فصل تازه شروع شده است، اما خوشحال هستیم که رکوردی را شکستیم. هیچ تیمی در تاریخ طولانی باشگاه نتوانسته به چنین رکوردی برسد. مسلما، با گذشت زمان، زمانی که تیمی دیگر سعی در شکستن این رکورد کند، از ما یاد خواهد شد».
به نظر این مهاجم اسپانیایی، شکسته شدن رکود طولانی مدت باشگاه توسط تیم تیتو ویلانووا، عجیب نیست: «همه ما انتظار زیادی از این فصل داشتیم. زمانی که نام ویلانووا به عنوان مربی تیم اعلام شد، همگی نفس راحتی کشیدند».
ال گواخه در آخر در مورد لئو مسی که پس از فراز و نشیب ها و مصدومیت های این فصل، جمعه این هفته برای اولین بار پدر شدن را تجربه کرده است، از خوشحالی خود و هم تیمی هایش گفت. او افزود: «ما باید به تلاش خود ادامه دهیم. هم تیمی هایی که سالم هستند باید تلاش کنند و اجازه ندهند حضور غایبین حس شود. ما باید مصدومان را تشویق و حمایت کنیم. در حال حاضر نتایج رضایت بخش هستند».
بازیهای بارسلونا در سلتیک پارک
مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir
بارسلونا 4 بار در خانه سلتیک بازی کرده است که حاصل این بازیها دو پیروزی، یک تساوی و یک شکست بوده است.
بارسلونا چهارشنبه ساعت 23:15 دقیقه به وقت ایران به استادیوم سلتیک پارک - ظرفیت 60 هزار نفر - که همواره از جوی سنگین برخوردار بوده است، بازخواهد گشت. این پنجمین حضور بارسا در ورزشگاه شهر سلتیک می باشد. اولین حضور بارسلونا در این ورزشگاه به دوم دسامبر سال 1964 بر می گردد که بازی در دور دوم جام یوفا با نتیجه بدون گل (0-0) به پایان رسید. کاتالانی ها چهل سال بعد در مارچ 2004 به گلاسکو بازگشتند و در دور یک شانزدهم نهایی با تیم این شهر روبرو شدند. بارسا با تک گل تامسون به دور بعدی صعود کرد و مانع پیشروی سلتیک به مراحل بالاتر گردید (1-0).
دو بازی اخیر خارج از خانه بارسا در برابر سلتیک با پیروزی برای آبی اناری ها به اتمام رسیده است. بارسلونا با هدایت رایکارد در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در فصل 2004/05، با گلهای دکو، ژولی و لارسن با نتیجه 3-1 موفق به شکست سلتیک شد. نهایتا بارسا در دور برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان در فصل 2007/08، به سختی با نتیجه 3-2 از سد سلتیک عبور کرد.؛ مسی دو بار و آنری یکبار در این دیدار گلزنی کردند.
عکس روز: «کفش های جدید مسی»
بازگشت پیکه به تمرینات
مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir
اين مدافع سرشناس ترين بازيکنی است که به ليست 20 نفره تيم تيتو برای سفر به گلاسکو اضافه شده است. همچنين روبرتو و اوير از بارسا B نيز در این لیست دیده میشوند. این در حالی است که آدریانو به دلیل مصدومیت در بازی مقابل سلتا ویگو و سرجیو بوسکتس به علت محرومیت، تیم را همراهی نخواهند کرد.
در تمرین امروز تیم خبر خوبی برای تیتو وجود داشت، جرارد پیکه مدافع سرشناس تیم در تمرین روز دوشنبه در سيوتات اسپورتيووا خوان گمپر توانست یک تمرین کامل را همراه با تیم به اتمام برساند که این خود نمایانگر بهبودی کامل این بازیکن است.
پیکه همراه با ديگر اعضاء تيم روز سه شنبه برای حضور در رقابت های ليگ قهرمانان به گلاسکو سفر خواهد کرد. او همراه با دو بازيکن ديگر از بارسا B - روبرتو و اوير - که آن ها نيز در برابر سلتا در ليست تيم نبودند، به ديگر بازیکنان پيوست.
حضور تياگو در تمرين تیم
در همين حال تياگو که دوره ريکاوری بعد از مصدوميت رباط زانوي خود را پشت سر ميگذاشت، امروز براي اولين بار بعد از مصدوميتش تمرين کرد، اما جدا از ديگر بازيکنان تيم. تياگو همراه با کارلس پويول مصدوم شد، بازيکنی که در حال ريکاوری مي باشد. اين جلسه تميرين با حضور 3 بازيکن از بارسا B برگزار شد.
اعضای تیم برای این سفر
والدس، پینتو، آلوز، فابرگاس، ژاوی، ویا، اینیستا، الکسیس، مسی، جاناتان دوسانتوس، ماسکرانو، بارترا، پدرو، جوردی آلبا، مونتویا، پیکه، سانگ، ته یو، سرخی روبرتو و اویر.
ارزیابی آبی اناری ها، هفته هشتم
مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir
لئو مسی دقایقی را به گفتگو با دپورتیوو موندو نشست. بررسی اجمالی بر ترکیب های ابتدایی تیتو ویلانووا انجام گرفت و اولین دیدار سرجیو آگرو (ال کان) هم با مسی تجدید خاطره شد.
در این ملاقات، خوان جوزپ پالاس به گفتگو با دارنده سه توپ طلا نشست و مسی مصاحبه ای منحصر به فرد را برای روزنامه ورزشی بارسلونا رقم زد.
از مسی در مورد ژاوی هرناندز پرسیده شد و او در جواب گفت: «در کنار شخصیت فوتبالی اش، او یک انسان فوق العاده است. از نظر من، اعتماد به نفس او ستودنی است. ما مدتهاست در کنار هم هستیم و حقیقتا دوستان خوبی برای هم به شمار می آییم». این بازیکن آرژانتینی در مورد زوج همیشگی ژاوی در خط هافبک - آندرس اینیستا - نیز سخنانی را بیان کرد: «او نیز مانند ژاوی است؛ آنها سبک فوتبال بسیار نزدیکی را اجرا می کنند. آندرس فوتبال دیدنی را از خود به نمایش می گذارد و از لحاظ شخصیتی نیز، فردی فروتن و بی آلایش است. او فوق العاده می باشد».
بازیکن شماره 10 بارسا درباره باشگاه مورد علاقه اش چنین گفت: «بارسا خانه من است؛ من از کودکی در این شهر و در این باشگاه بوده ام. لحظات زیبایی را در اینجا گذرانده ام و علاقه فراوانی به این باشگاه دارم».
در ادامه پالاس از او در مورد اهالی پرتغالی رئال مادرید سوال کرد و مسی در پاسخ گفت: «کریستیانو یکی از عالی ترین بازیکنان جهان فوتبال به شمار می آید. من از شخصیت او اطلاعی ندارم اما فوتبالش را می ستایم». او سرمربی آنها را «مربی با استعداد» و په په را «مدافعی عالی» خواند.
ترکیب تیتو ویلانووا در 16 بازی این فصل
تیتو ویلانووا در هیچ یک از مسابقات این فصلش، ترکیب یکسانی را به میدان نفرستاده است. اگر سری به جزئیات ترکیب درهر مسابقه بزنید، قطعا متعجب خواهید شد.
یادآوری سرجیو آگرو از اولین دیدارش با مسی
سرجیو آگرو در مصاحبه اش با DirectTV از اولین دیدارش با لئو مسی قبل از بازی دوستانه در هلند و اتفاقات بعضا جالب و خنده دار صحبت کرد در حالیکه در آن زمان، به هیچ عنوان مسی را نمی شناخته است.
سرمربی بارسا از قرار دادن پیکه در ترکیب اصلی تیمش اطمینان ندارد
سایت گل- تیتوویلانووا، سرمربی باتجربه بارسلونا در آستانه دیدار حساس امشب تیمش مقابل سلتیک گلاسکو در دور چهارم رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا درکنفرانسی خبری شرکت کرد و به مسائل مختلفی پرداخت. او در بخشی از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که بازی امشب، مهمترین بازی امسال بارساست. او در این باره گفت:« با برد در این بازی صعودمان به دور بعد را مسجل کرده ایم و با توجه به بازیهای بعدی می توانیم صدرنشینی مان را هم مسجل کنیم. برد در این بازی خیلی مهم است. چون در بازیهای بعدی می توانیم از سیستم چرخشی استفاده کرده و به برخی از بازیکنان استراحت داده و به برخی از بازیکنان تیم پایه ای مان بازی دهیم.» متن صحبت های تیتو را در اینجا مطالعه کنید:
محتوای مخفی: ادامه
جراح داوید ویا: او ممکن بود پایش را از دست بدهد
جراح پای داوید ویا حالا با اطمینان از اتفاق بدی که رخ نداد صحبت می کند
سایت گل- دکتر رامون کوگات، پزشکی که پای داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا را مورد جراحی قرار داد در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که این بازیکن اسپانیایی ممکن بود که تا قبل از آنکه پایش را مورد جراحی قرار دهد، پایش را از دست می داد.
هنریک لارسون: امشب هم طرفدار بارسا هستم و هم سلتیک؛ مساوی بهترین نتیجه است؛ مسی جوایز را می برد ولی چابی روح بارساست
من 7 سال رویایی را در گلاسکو پشت سر گذاشتم و دو فصل فوق العاده در بارسا بودم. نمی توانم بین آنها انتخاب کنم
سایت گل- هنریک لارسون، مهاجم سابق و سوئدی باشگاه بارسلونا در حال حاضر مربی یک تیم دسته دومی است. او در طول کارنامه موفق ورزشی اش برای بارسا و سلتیک به میدان رفته. او حالا روی نیمکت مربیگری تیم لاندسکرونا، تیمی در دسته دوم لیگ سوئد مربیگری می کند و به خوبی دوران درخشانش در گلاسکو را که در 315 بازی 242 گل زده بود را به یاد دارد. حالا و در آستانه دیدار حساس این دو تیم در گفتگو با روزنامه ال پائیس به بررسی به شرایط این بازی پرداخته. متن این گفتگو را در اینجا بخوانید
تو جشن 125 سالگی یه بازی تاریخی برای سلتیک رقم خورد
تقدیر با سلتیک یار بود و دروازه بانشون هم بازی عمرشو داشت
خوشبختانه مسی گل زد و پیکه برگشت تا برای ما هم شیرین باشه
کاش درس بگیریم، چیزی رو از دست ندادیم
نیمه اول روی کرنر گل خوردیم و مسی و الکسیس به تیر زدن
20 دقیقه آخر ویا جای سانچز، پیکه جای بارترا و فابرگاس جای سانگ به زمین اومدن
زمان خوبی برای باخت بود... یه بیدار باش برای تیم که دوباره به اون بی رحمی سابقشون برگردن. بازی مهمی هم نبود و مشکلی نیست.نقل قول:
Highlight بازی دیشب (2 دقیقه)
celtic 2 - 1 Barcelona
من بازی رو ندیدم متاسفانه نه لینکها کار کردن نه امواج مهربان ماه*واره همراهی کردن
اما بازی نکردن بوسکتس واقعا در دو بازی اخیر برابر سلتیک نظم همیشگی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته بود
از طرفی حضور بارترای جوان در قلب خط دفاعی خالی از آسیب نیست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید جسورانه این مسئله رو بپذیره
من بارها دستم برای انتقاد از تیم به سمت صفحه کلید رفته اما وقتی به انصافم لحظه ای فرصت تنفس میدم میبینم حقیقتا تیم امسال با ترکیب مناسبی در خط دفاعی به میدان نرفته
اغلب نظرات حول و حوش این میچرخه که تیتو باید ابتدای فصل یه مدافع میانی میخرید اما حرف اینه:
حتی در صورتی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مدافع میانی میخرید با توجه به مصدومیت همزمان پویول و پیکه باز هم با یک مدافع میانی تخصصی بازی میکردیم
فرض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاملز که محبوب برخی دوستان هست رو میخرید قطعا با توجه به اوضاع فعلی ترکیب ما در دفاع میانی به این صورت بود
ماسکرانو هاملز
من فکر میکنم این ترکیب به هیچ وجه نمیتونست جوابگوی نیازهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه و ضعفهاشو برطرف کنه
درسته که ماسکرانو فصل پیش و در زمان گواردیولا هم در خط دفاعی خوب بازی کرده اما اون موقع اکثر اوقات پیکه در کنارش بود و مهمتر از اون ترکیب خط دفاعی در سیستم سه دفاعه پپ در فصل قبل بسیار متفاوت با ترکیب خط دفاعی در این فصله
به نظر من مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز عجیب و پیچیده ای نیست ما با بدشانسی هر دو مدافع میانی اصلی خودمون رو از دست دادیم و با خرید یک مدافع دیگه اوضاعمون کمی بهتر میشد اما فکر میکنم نمیتونست حتی 40 درصد مشکل ما در خط دفاعی رو هم حل کنه
زمانی خرید یه مدافع در ابتدای فصل کمکمون میکرد که مثلا الان یا پیکه یا پویول در ترکیب بودن
کمی صبور باشیم قطعا اوضاعمون بهتر میشه
هم کاپیتانمون برمیگرده هم پیکه، هم انشاالله پلاتینی دیگه اینقدر راحت بازیکنای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مثل بوسکتس دو جلسه محروم نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ما قلب پنهان تیم رو مفت و مجانی از دست بدیم
نقل قول:
درسته که ما در واقع به دو مدافع دیگه نیاز داریم٬ یک مدافع ستاره سطح اول دنیا و یک مدافع خوب و با تجربه که جای خالیی از بعد از رفتن رافا مارکز پیدا شده رو پر کنه. الان سه ساله همیشه نگران مدافع سوم تیم هستیم و در این سه سال هم مصدومیت در خط دفاع خیلی داشتیم. امسال هم که ماسکرانو تنها بازیکنی در دفاع بوده که همیشه بازی کرده!
به نظر من تیم قطعا باید در ژانویه دنبال یه مدافع جدید باشه. یه مدافع میانی نسبتا سریع چون بارسای تیتو نسبت به پپ با خط دفاع جلوتری بازی می کنه و بازیکن ها خیلی مواقع جا می مونن (ماسکروانو سابقه اش در این زمینه درخشانه!). پویول که کم کم 35 سالش میشه و الان دو ساله بیشتر از نصف لیگ رو مصدومه و واقعا نمیشه بهش به عنوان یه مدافع اصلی تیم نگاه کرد.
وای خدا این منم دوباره برگشتم به دنیای اینترنت؟؟؟:31:
خب اقا شرمنده من پاقدم خوبی نداشتم ولی خوشبختانه بازی مهمی نبود
دقیقا با نظرstream موافقم یه مدافع نسبتا سریع نه خیلی خیلی سریع:31:
هرچند بنظر من همش تقصیر دفاع نبود یه تیم وقتی دفاعش دوتا میخوره باید خط حملش جور دفاع رو هم بکشه دیشب اینیستا اینیستای همیشگی نبود نمیدونم به اقتضای بازی دفاعی سلتیک خوب بازی نکرد یا اینکه واقعا خوب نبود
خبری از پاس های سریع نبود بجز دقیقه 92 که منجر به گل شد
شاید اگه بازی فوتبال 100 دقیقه بود بارسا خیلی بهتر نتیجه میگرفت دیشب توی دو دقیقه ی اخر غده ی ادرنالینم ورم کرده بود:31:
بهرحال مهم اینه که بهتر میشیم
اشکال نداره ... یوونتوس هم بعد از49 بازی شکست خورد از اینتر.
اونها باید بیشتر ناراحت باشن!
اصلا رو مسائل تاکتیکی گل نخوردیم و متاسفانه کمبود بازیکن روی نیمکت و مصدومیت ها داره به تیم ما ضربه میزنه ..
یک بازیکن باید در چند پست بازی کنه و این سبب چند گانگی بازیکن در وظایف خودش میشه.
همه میدونن پیکه-پویول در خط دفاعی باشن و آماده هیچی تیمی نمیتونه حرفی برای گفتن مقابل بارسا داشته باشه.
در رابطه با خرید مدافع وسط بحث شد .. من نظرم روی مدافعان آلمانی هست چون با جون و دل بازیی میکنن و دفاعشون فیزیکی هست. مثلا متس هاملز اینجوریه یا سوبوتیچ صرب.
اینیستا: سبک کاری بارسا و یا تیم ملی اسپانیا، منحصر به فرد نیست
به عنوان مثال فوتبال بر پایه ضدحمله خیلی ارزشمند است. الان هم کاری که ما انجام می دهیم ساده نیست
سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در گفتگویی ویژه با روزنامه گاردین انگلیس شرکت کرده و به مرور کارنامه ورزشی اش از روزهای ابتدایی پرداخته و درنهایت درمورد شرایط روز دنیای فوتبال، از بحث ها برسر توپ طلا گرفته تا سبک های مختلف در دنیای فوتبال و بارسلونا و تیم ملی صحبت کرده. گزیده هایی از این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید:
2012/11/10
تکه دانی آلوس به رونالدو: آنچه باعث می شود که رونالدو بعد از مسی قرار بگیرد، رفتارش نیست
تا زمانی که یک لیونل مسی وجود داشته باشد، باید شیوه اهدای توپ طلا را تغییر داد؛ واقعا بی معنی است که بخواهیم هرسال بهترین بازیکن دنیا را انتخاب کنیم؛ چون هرساله او بهترین می شود
سایت گل- دانی آلوس ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در مورد مقایسه های اخیر میان رونالدو و لیونل مسی، موضع قاطعانه ای گرفته.
2012/11/10
مایورکا رو که داشت به بازی برمی گشت 4-2 در زمین خودش بردیم و مسی رکورد 75 گل سال پله رو هم شکست.
بازم تبریک به بارسایی های عزیز:sq_8:
فقط 9 گل دیگه آقای پدر:sq_9:
چه گلهای مفت و الکی خوردیم! مخصوصا رو گله اولمون:sq_11:
این فصل گلهای خوردمون زیاد شده!!یه عاملش وجود مصدومیتهای پی در پی دفاعمونه
ولی خداروشکر پیکه برگشته و امیدواریم پویول هم به ترکیب اصلیمون برسه
دوستان من حرفم رو پس میگیرم:31:نقل قول:
این حرف در مورد فقط یک اسطوره درست نیست
احتمالا پله به جای لبخند با اخمی برچهره شاهد شکستن رکوردش بوده:31:
خیلی حال میده شکستن رکورد پله خیلی:31:
مسی باید به خاطر فوتبال و تاریخش هم که شده رکورد گردمولر رو بشکنه
9 گل برای مسی چیزی نیست اما فشار روحی ناشی از شکستن رکورد گرد مولر اگر مدیریت نشه میتونه ماشین گلزنی مسی رو کاملا متوقف کنه
----------------------------------------------
من امروز خلاصه بازی رو دیدم
بازی رو بردیم هر چند میشد با تمرکز بیشتر این حریف رو آسونتر هم برد
حرف در مورد این بازی زیاده اما اواخر بازی اتفاقی افتاد که شاید به چشم نیاد ولی ممکنه پیامی باشه برای آینده و ترکیب میانی خط دفاع
تعویض بارترا با ماسکرانو شاید راه رو برای حضور بارترا در کنار پیکه باز کنه
به ویژه اینکه مرد همیشه قابل اعتمادمون یعنی ماسکرانو این روزها تمرکز لازم رو نداره
مایورکا ۲-۴ بارسلونا
هفته یازدهم لالیگا اسپانیا فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۳
Cartoon of the Day: You're next! Messi targets Muller goal record after leaving Pele in his wake
9 گل فقط مونده؟؟؟؟؟؟
بابا چیزس نیست که کار سه هفتس:31:
بازیکنی به این سن واقعا شاهکاره که این رکورد رو هم شکست
پله هم بره با اون نیمار کاملش بوق بزنه
بنظرم رکوردی که مسی از خودش بجا خواهد گذاشت ( بعد از خدافظی از فوتبال که میشه سالها بعد ) جاودانه خواهد ماند تا ابد
حالا شایدم تیاگو رکورد باباشو شکست یه روزی:31:
جوایز فصل لالیگا
بهترین مهاجم: مسی
بهترین هافبک هجومی: اینیستا
بهترین هافبک دفاعی: آلونسو
بهترین دفاع: راموس
بهترین دروازه بان: کاسیاس
بهترین بازیکن: مسی
بهترین مربی: گواردیولا
استعداد سال: ایسکو از مالاگا
بازی جوانمردانه: پویول
تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینیستا: مسی نامبر وان است
ستاره آرژانتینی بارسا با دو گلی که فصل گذشته مقابل مایورکا به ثمر رساند، تعداد گل های زده اش در سال 2012 را به 76 رساند
سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک خلاق بارسا، معتقد است لیونل مسی، هم تیمی آرژانتینی اش، شایسته ترین بازیکن برای دریافت توپ طلا است.
Iniesta: Messi is the number one
بیانچی: مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است
سرمربی باتجربه آرژانتینی در صحبت هایی به تمجید از مسی پرداخته و به این نکته اشاره کرده که هرگز بازیکنی این چنینی را درآینده نیز نخواهیم دید
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی بارسا سالهاست که در پیراهن آبی اناری تیم کاتالان یک ستاره تمام عیار است. پیش از این از او انتقاد می شد که درتیم ملی کشورش مثل بارسا نمی درخشد ولی در ماه های اخیر او با درخشش در پیراهن آلبی سلسته دهان منتقدان را بسته و نقش پررنگی در موفقیت های اخیر تیم ملی آرژانتین داشته.
Messi is the best player of all time, says Carlos Bianchi
رکورد مارادونا چی بوده که مسی میخواد بشکنه ؟؟
--
قرارداد ژاوی هم که همونجور پیش بینی میشد داره تمدید میشه .کسی از روند بهبودی خدای تعصب بارسا خبر ندار ه؟
نامزد های جایزه پوشکاش اعلام شدن: مسی (گل تماشایی چهارم در آرژانتین 4 برزیل 3)، نیمار و فالکائو
عربستان ریکارد جلوی تیم سوم رنکینگ که اواخر بازی حسابی هم فشار آورد مقاومت کرد. دوستانه بود ولی تاریخی.
شاید گل های ملی. مارادونا 34 گل در 91 بازی برای آرژانتین زده. مسی تا حالا 31 گل در 75 بازی.نقل قول:
مسی آخر سال برابر برزیل میتونه رکورد 12 گل 1998 باتیستوتا رو بزنه.
بهههههههههههههههههههههه : اینهمه بازی گیر دادی به برزیل چرا ؟ : دینقل قول:
توی بارسا اعجوبست و دوسش دارم ولی جلو برزیل ایشاا... گل نزنه
از پویول نگفتین کسی خبری نداره ؟
تو FB یه عکس از پله زده بود.
نوشته بود : مسی رکورد من رو زده؟! هر موقع 3 جام جهانی رو فتح کرد بهم زنگ بزنید!!
همه چیز رو زمان مشخص میکنه.
آینده در مورد بهترین ها تصمیم میگیره.
این پله انگار واقعا مغزش مشکل داره
یکی نیست بگه مرد حسابی سبک اون موقع کجا الان کجا؟؟
اون زمان سبک بازی ها بنا به حمله بود اما حالا چی؟؟
مسی بهترینه چون توی این سبک فوتبال داره اینجوری رکورد میشکنه نمیخوام راجع به پله نظر بدم ولی شاید اون توی این زمان ظهور میکرد اصلا اون پله نبود این مسیه که توی 90 دقیقه دفاع حریف هت ریک میکنه و این بازی زیبا رو نمایش میده
شاید مسی 3 تا جام جهانی نبره ولی مطمئنا راجع به اسطوره بعد از خودش انقد چرت و پرت نمیگه که خودشو پیش یه دنیا خراب کنه
مارادونا که پله توی خواب هم بهش نمیرسید داره همش از مسی تعریف و تمجید میکنه حتی من یه جا خوندم که گفته بود مسی از من بهتر میشه ( راست یا دروغشو نمیدونم ) بعد یه اقایی که حسابی از افت بازیکنا و تیم برزیل ناراحته میاد اینجوری حرف میزنه
ولش کنید بذارید توی عالم خودش زندگی کنه منم هم سن اون بشم مغزم از کار می افته :31:
متاسفم براش
دانی آلوس: حس می کنم که گواردیولا به خاطر ما از بارسا رفت
مدافع برزیلی بارسا معتقد است که بارسای فصل پیش، آن طور که گواردیولا می خواست، بازی نمی کرده
سایت گل- دانی آلوس مدافع باتجربه و برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگو با 'Le Buteur'، به بررسی دلایل جدایی پپ گواردیولا از بارسلونا پرداخته.
بوسکتس: تنها مشکل بارسا خط دفاعی است
آبی و اناری ها در حال حاضر با 31 امتیاز از 11 دیدار، در صدر جدول لالیگا قرار دارد اما تاکنون 14 گل دریافت کرده اند
سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، از تعداد گل های خورده تیمش در رقابت های این فصل ابراز نگرانی کرد.
تنها بازیه آرژانتینه.نقل قول:
این سانچز بدشانس هست یا کلاً بازیکن شیشه ای هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه....!
تبریک بخاطر برد خوبمون برابر مایورکا...
خط دفاعی انصافا اوضاعش خرابه احساس میکنم با این اوضاع تو CL حذف میشیم...
در مورد توپ طلا:
اگه به مسی ندن جنایتی بالاتر از 11 سپتامبر رخ میده!!!:sq_2:
در مورد رکورد گرد مولر:
بشدت بشدت دوس دارم این رکورد رو بشکنه نخندیدن ولی میخوام برای شکستنش دعا میکنم...!
خداییش اگه بشکنه به تاریخ میپونده..
+
چند تا خبر:
پیکه: رونالدو بین انسان ها بهترین است، مسی از سیاره دیگر آمده است
از مسی و رونالدو به عنوان نامزدهای اصلی توپ طلای 2012 یاد می شود و پیکه معتقد است که هم تیمی اش به دلیل تداومی که داشته، از شایستگی بیشتری نسبت به ستاره رئال برخوردار است.
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است لیونل مسی، هم تیمی آرژانتینی اش، شایسته کسب چهارمین توپ طلای پیاپی است.
از لیونل مسی و کریس رونالدو به عنوان نامزدهای اصلی توپ طلای 2012 یاد می شود و پیکه معتقد است که هم تیمی اش به دلیل تداومی که داشته، از شایستگی بیشتری نسبت به ستاره رئال برخوردار است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به آنهایی که فکر می کنند رونالدو شایسته کسب توپ طلاست، احترام می گذارم. لئو از سیاره دیگری آمده است اما رونالدو تنها بین انسان ها بهترین است. رونالدو بازیکن سختکوشی است؛ او خیلی خوب است. اما وقتی مقابل مسی قرار می گیرید، نمی توانید کاری بکنید. آنچه باعث می شود او بهترین باشد این است که بازیکن بزرگ دیگر فراز و فرودهایی داشتند مانند مارادونا.
او نصف چیزی که لئو در بارسا است، نبود. مسی در طول دوران حرفه ای اش سال های خوبی داشت و شایسته این است که او را بهترین بدانند. "
+
فابرگاس: ما همیشه دوست داریم رئال پیروز شود
کاتالان ها بعد از سه قهرمانی پیاپی در لالیگا، فصل گذشته جام قهرمانی را به رئالی ها واگذار کردند اما فابرگاس معتقد است اوج گیری دوباره رئال می تواند انگیزه بارسا را افزایش دهد.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که بارسایی ها دوست دارند که رئالی ها نتایج خوبی بگیرند زیرا معتقدند نتایج خوب رقیب باعث می شود تا آنها عملکرد بهتری داشته باشند.
کاتالان ها بعد از سه قهرمانی پیاپی در لالیگا، فصل گذشته جام قهرمانی را به رئالی ها واگذار کردند اما فابرگاس معتقد است اوج گیری دوباره رئال می تواند انگیزه بارسا را افزایش دهد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما همیشه می خواهیم رئال پیروز شود زیرا باعث می شود تا ما تمرکز بیشتری داشته باشیم. به این دلیل، اگر ما بخواهیم قهرمان شویم، باید در هر دیدار به پیروزی برسیم."
فابرگاس همچنین در مورد رابطه اش با مسی صحبت کرد و اعلام کرد که از بازی در کنار این ستاره آرژانتینی افتخار می کند.
" ارتباط مسی خیلی راحت است. برای من و خیلی های دیگر بازی در کنار او یک افتخار است."
+
پیکه: خودم رابهترین بازیکن دنیا نمی دانم؛بعید است کسی را به مسی ترجیح بدهم
ما بیشتر از فصلهای قبل گلزنی می کنیم.هیچ تیمی نمی تواند تمام قابلیت های مثبت و خوب را باهم داشته باشد.اگر بیشتر حمله کنی، درحقیقت ریسک بیشتری هم انجام داده ای.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - جرارد پیکه، مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در گفتگویی اختصاصی با روزنامه ال موندو دپورتیوو، به موضوعات مختلفی از بارسلونا گرفته تا رقابت های لالیگا و مسائل سیاسی و اقتصادی اسپانیا پرداخته.
او در پاسخ به سوالی درمورد برنده توپ طلای امسال اعلام کرد که او این جایزه را به مسی می دهد:« من طرفدار بی حد و حصر لئو (مسی) هستم. از زمانی که در 14 سالگی مسی را شناختم،او دل من را به دست آورد و هیچ کسی بهتر از او ندیده ام. اینکه بخواهم فرد دیگری را به مسی ارجحیت دهم، خیلی سخت و بعید خواهد بود.»
پیکه در پاسخ به این سوال که اگر حق رای دادن برای انتخاب برنده توپ طلا را داشت واین امکان وجود داشت که به خودش رای بدهد هم این کار را نمی کرد:« نه من این کار را نمی کنم. هرگز به خودم رای نمی دادم. چون خودم را بهترین بازیکن دنیا نمی دانم.»
پیکه در بخش دیگری از این گفتگو به این نکته اشاره کرد که بارسااز نظر دفاعی مشکل دارد ولی او توضیحاتی دراین زمینه داشت:« این درست است که تیم ما نسبت به قبل گلهای بیشتری می خورد و باید به آنالیز این موضوع پرداخت. می توان از بعضی از گلهایی که می خوریم اجتناب کنیم و برخی دیگرازگلها،غیرقابل اجتناب است. مثل وقتی که بوسکتس نمی خواست به حریف پنالتی بدهد ولی توپ به دست او برخوردکرد و داورپنالتی گرفت وحریف به گل رسید. فکر می کنم باید درخط دفاع بهتر شویم ولی باید این راهم درنظر داشت که ما بیشتر از فصلهای قبل گلزنی می کنیم.هیچ تیمی نمی تواند تمام قابلیت های مثبت و خوب را باهم داشته باشد.اگر بیشتر حمله کنی، درحقیقت ریسک بیشتری هم انجام داده ای.»
پیکه درمورد جنجال روز فوتبال اسپانیا که در بازی رئال- لوانته و درگیری په په با بایستروس رخ داد و ضربه آرنج داوید ناواررو به صورت رونالدو هم صحبت کرد:« من نمی دانم که در آن بازی چه اتفاقاتی رخ داده و اصلا هم دوست ندارم که وارد این ماجرا شوم. به نظرمن قبلا بارها چنین اتفاق هایی روی داده و همه ما می دانیم که شخصیت هرکسی به چه ترتیبی است. درنهایت در یک تیم،یکی دوبار ممکن است این اتفاق رخ دهد ولی نه اینقدر. من از اتفاقاتی که در ورزشگاه لوانته رخ داده اصلا خبر ندارم و دراین باره نمی توانم نظری بدهم ولی همیشه کسانی هستند که بی طرف باشند و آنها دراین باره صحبت خواهند کرد. من می دانم که چه اتفاقی افتاده؛چون نه مسئول کمیته انضباطی هستم و جزو آن دسته افرادی که می بایست دراین باره تصمیم گیری کنند. ولی وقتی چنین برخوردهایی بارها و بارها تکرار می شود، باید دراین باره تصمیمی جدی اتخاذ شود.»
والدانو: گواردیولا، استیو جابز فوتبال است؛ بدشانسی رونالدو، هم دوره شدن با مسی است
من در زمان مربیگری ام در رئال این شانس را داشتم که رائول و گوتی را در تیم پایه ای بیابم.
سایت گل- خورخه والدانو مدیر ورزشی و بازیکن سابق رئال مادرید روز پنجشنبه در صحبت هایی به بررسی فلسفه فوتبال پایه ای بارسلونا پرداخت و به این نکته اشاره کرد که فوتبال بارسا فرهنگ دارد و با شناختی که از عملکرد بازیکنان تیم پایه ای به دست می آید، از آنها در تیم اصلی استفاده می شود.
Guardiola is the Steve Jobs of football - Valdano
اونای امری: مسی یک ژن ویژه دارد
مسی به تازگی تعداد گل هایش در سال 2012 را به 76 رساند تا با عبور از رکورد به پله، تنها 9 گل دیگر با رکورد گرد مولر فاصله دارد.
سایت گل- اونای امری، سرمربی اسپارتاک مسکو، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در لیگ قهرمانان، لیونل مسی، ستاره حریف را مورد ستایش قرار داد.
Messi has a special gene, says Unai Emery
کاپیتان بعد از 45 روز داره همراه بقیه تمرین میکنه و میتونه بازی کنه - البته تیتو گفته آمادگی مسابقه رو نداره - پیکه هم که جلوی مایورکا 90 دقیقه بازی کرد - بزودی زوج اصلی دفاع کامله
یه کامنت جالب. ایشون میگه اگه یک مدافع کلاس جهانی و گرون قیمت خریده بودیم الان تکلیف چی بود؟ جای پیکه یا پویول بازی می کرد؟ یا خودش رو نیمکت می نشوندیم؟
King Xavi
To all the Barca fans here...
Puyol is back...Pique is back...we sit number 1 in the league....we are 8 points ahead of ---- Madrid...we have not yet lost a game in La Liga....and some of you have kept on saying here that we must buy a defendeer...like Mats Hummels....a player that would not come for less than 20 mill....now since the 2 best CB pairing (Pique and Puyol) are back...where would this costly expensive defender play...?? whose place between Pique and Puyol would he take..??? or you want us to buy an expensive defender to kick water battles in the bench like Kaka of Madrid....come on people...Barca is more than a club
البته منم با دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم که اصلا نمیشه مراحل سخت و فشرده فصل رو اینطوری پشت سر بزاریم. مگه اینکه بخوایم به شانس واگذار کنیم.
و فقط امیدوار باشیم ستاره های خسته ای که همون ابتدا مصدوم شدن در سنگین ترین مقاطع که بزرگ ترین بازی ها رو داریم کم نیارن.
////////////////////////////////////////
ژاوی ارناندز، در صدر فهرست بهترین پاسورهای اروپا
ژاوی در این فصل، بیش از 1000 پاس به هم تیمی های خود داده است، با درصد موفقیت بسیار عجیب 95.45%.
سایت گل- ژاوی ارناندز، ستاره خط میانی بارسا، موفق ترین پاسور این فصل در بین 5 لیگ برتر اروپا با آمار 1000 پاس است. دو بازیکن دیگر بارسا، بوسکتس و فابرگاس نیز در رده های ششم و هشتم این فهرست قرار دارند.
ژاوی در این فصل، بیش از 1000 پاس به هم تیمی های خود داده است، با درصد موفقیت بسیار عجیب 95.45%.
هافبک میانی آرسنال میکل آرتتا، در این لیست در مکان دوم قرار دارد، با 994 پاس موفق. او توسط بازیکن منچستر، مایکل کریک با 936 پاس تعقیب میشود. بازیکن سابق بارسا و کنونی منچستر سیتی یعنی یحیی توره با 934 پاس در مکان چهارم است و بوسکتس (841) و فابرگاس (796) در مکان های ششم و هشتم قرار دارند.
ژاوی در درصد موفق بودن پاس ها بسیار برتر است، میکل آرتتا (93.26% موفقیت پاس ها)، دانته (92.44%)، جو آلن از لیورپول (91.36%) و سرخیو بوسکتس (91.32%) بعد از او قرار دارند.
سلام
امشب بازی ساعت چند است ؟
باید 22:30 باشه. ورزش سه رئال بیلبائو رو زده 00:30.نقل قول:
Watch Online: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Live Commentary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم بازی رو ببینم اما چند نکته خارج از مسائل فنی
1- حرفهایی در مورد بازی آرژانتین با عربستان داشتم که ترجیح دادم بزارم بعد از این بازی و گلزنی احتمالی مسی بگم
من قلبا دوست داشتم مسی اصلا به عربستان نمیرفت اما وقتی رفت حقیقتا دوست داشتم گل نزنه چون مطمئن بودم عده ای منتظرن تا با مثلا هت تریک مسی در برابر عربستان کارنامه درخشان مسی رو لکه دار کنن
مطمئن بودم برخی افراد بعد از گلزنی مسی میان و میگن که:
بله مسی به این جور تیمها گل زده تا بتونه رکورد گردمولر رو بشکنه
وقتی اون بازی صفر صفر شد من اصلا ناراحت نشدم بلکه خوشحال هم شدم که چند گل سیاه وارد لیست بلندبالای مسی در سال 2012 نشده
وقتی شادی معنادار دشمنان مسی و تیتر عجیب گل فارسی با عنوان: «افتضاح در ریاض» رو دیدم خوشحالتر هم شدم چون اونها با گل نزدن مسی درواقع ابزاری که میتونستن با اون کارنامه مسی رو تا حدودی زیر سوال ببرن از دست دادن
خوشحالم که در لیست کهکشانی گلهای مسی نامی از گل زدن به تیمهایی نظیر عربستان نیست
امیدوارم مسی با گل زدن در دیدارهای باقی مانده که بسیار هم جدی هستن یک بار دیگه تاریخ رو به چالش بکشه
2- پویول برگشت
این جمله کوتاه خیلی ساده نوشته و بیان میشه و دقیقا ما هم همیشه دوران مصدومیتها و مسیر بازگشت کاپیتان رو به همین کوتاهی و سادگی دیدیم
اما پشت سر این جمله و مسیر کوتاه، راهی طولانی به درازای تاریخ شکل گیری یک اسطوره و به وسعت یک اراده آهنین پنهان شده
ما همیشه پویول رو دیدیم که بعد از نصف کردن پیشبینی پزشکهای تیم مبنی بر مدت مصدومیتش و میانبر زدن به سمت نوکپ بدون اینکه نشانی از مصدومیت درونش دیده بشه دوباره درون زمین میجنگه و میجنگه
اما پویول این راه طولانی رو به قیمت انرژی بیشتر گذاشتن و فرسوده تر شدنش کوتاه میکنه
من نمیخوام سخنی بر زبان بیارم که کام دوستان رو تلخ کنه اما غیرتمندها پشت ظاهر شکوهمند و غرور آفرینشون ذره ذره خورد میشن و روزی ناگهان شکسته میشن
ما پویول رو همیشه از روی ظاهر خندان، متعصب، پرتلاش و جنگجوش قضاوت میکنیم اما حقیقت اینه که در درون این ظاهر باشکوه درختی در حال ایستاده جان دادنه
.
.
.
ای کاش امشب بوسکتس هم بود تا ما یک بار دیگه ترکیبِ تبدیل به رویا شده رو در بیداری میدیدیم اما قسمت اینه که هنوز برای دیدن ترکیب رویایی منتظر بمونیم
3- بهترین شروع تارخ لالیگا
برای تیتو فوق العادس اما بیشتر بدرد پر کردن صفحه ای از تارخ فوتبال میخوره
این آغاز، رویاییه اما متاسفانه یا خوشبختانه فوتبال رو بر اساس پایان اون قضاوت میکنن
امیدوارم پایان این فصل به زیبایی آغاز اون باشه و حقیقتا وقتی میبینیم تازه دراین زمان از فصل ترکیب بارسا در حال کامل شدنه و تیم تازه در ابتدای اوج گرفتنشه، امیدمون به پایانی آغاز گونه بیشتر هم میشه
پویول: مصدومیت از ناحیه آرنج بدترین تجربه زندگی ام بود
کاپیتان باتجربه بارسلونا از عملکرد کنونی تیمش راضی است و معتقد است که آبی اناری ها باید به حرکتشان دراین مسیر ادامه دهند.
سایت گل- کارلس پویول کاپیتان و مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در گفتگو با برنامه «ال مارکادور» بارسا تی وی خوشحالی اش را از بازگشت به دنیای فوتبال ابراز کرد. پویول دراین باره گفت:« واقعا خوشحالم که به میادین چمن بازگشته ام و از برد تیممان هم خوشحالم. از اینکه دوباره انگیزه ها و احساس خوبم را بازیافته ام هم حس خوبی دارم.»
چیلاورت: مسی همین حالا هم بهترین بازیکن تاریخ است؛ بارسای تیتو ازنظر دفاعی تعادل ندارد؛ کاسیاس بهترین دروازه بان دنیاست
دروازه بان اسطوره ای دنیای فوتبال در صحبت هایی به تمجید از مسی، کاسیاس و گواردیولا پرداخته
سایت گل- خوسه لوئیس چیلاورت، دروازه بان افسانه ای دنیای فوتبال روز شنبه در گفتگو با برنامه اسپورتس سارسا به تمجید از لیونل مسی، ویکتور والدس و گواردیولا پرداخت.
Spartak Moscow - FC Barcelona
SPARTAK MOSCOW: Dykan; Makeev, Insaurralde, Suchy, D Kombarov; Carioca, Kallstrom; K Kombarov, Jurado, Ari; Emenike
BARCELONA: Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Fabregas, Xavi, Busquets; Iniesta, Messi, Pedro
سهشنبه 30/08/1391 ساعت : 20:30
ليگ قهرمانان اروپا گروه G : اسپارتاك - بارسلونا
زنده از شبكه سه
این همه مانور گل انگلیسی و فارسی که اسپارتاک بحران زده تا گلر سومش مصدومه. دروازه بان اولشون تو ترکیبه! مسخره ها
گفتم یعنی مدافعی که امروز تو دروازه قرار میدن هم سوپر میشه؟ :)
تبریک . بابت برد 3-0
متاسفانه سر کار بودم و ندیدم ولی بسی مشعوف گشتیم از این برد
مسی فقط 6 گل تا جاودانه شدنش باقی مونده! تو میتونی پسر........... :sq_24:
منم متاسفانه بازی رو ندیدم ولی از امار معلومه که در شب سرد مسکو خوبی بودیم فقط موندم چرا بارسا نیمه دوم زیاد به فکر گل زدن مجددش نیافتاده فقط با تیک تاکاش حفظ نتیجه کرده!
(بالاخره یه بازی بدون گل خورده رو تجربه کردیم):31:
---
نیمکت بارسا تجربه زیادی در این هوای خیلی سرد رو معلومه ندارن!:31:
مسی هم شال و کلاه کرده بود:31:
این دنی آلوز منجمد نشده تو اون هوای سرد!:31:
اینم مربی خوشتیبمون :)
راستی تا یادم نرفته تبریک به تک تک بارسایی ها................... :sq_25: