مثله اینکه قبلا اینجا قرارش داده بودیدنقل قول:
پست 341
بهزاد جان چه اشكال داره عكس هاي زيبا دوباره گذاشته بشن مثلا براي مني كه اولين باره ميبينم :20:نقل قول:
شما لطف کن برو از اول تا آخر تاپیکو مشاهده بفرما:n24:نقل قول:
كادرو خوب بستي اما اگه وايد تر ميبستي بهتر بود. رنگ ها بيش از حد غليظ شدن و تركيب رنگ ها هم اصلا مناسب نيست.نقل قول:
نقاشي با نور، هنری زيبا،در دانشگاه ياد گرفتم
عكس: مهدی تقوی / 17 بهمن 91
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آب بازي امروز در آتليه :دی
كنون 40دی
يك 250 هم ثانيه با فلاش
نگين كادرو بد بستي براي همين كادرم ده بار يه ليوان اب پركرديم ريختيم تو كاسه. استاد مجتبي زحمت شليك پاك كن رو به كاسه كشيدن :دی تمام سكو صورتمونم خيس شد :دی
سلام
بترتیب یک شات شاده و دو HDR که در حالت Painterly5با Photomatrix پردازش شده.
نقل قول:
سعيد جان عكس هاي زيبايي ميگيريد. فقط بايد به كادبندي هم توجه كنيد. كادر بنديتون خيلي ضعيفه. حيف اين نماي زيبا و عكاسي مثل شما كه كادرو بد ببنده و عكسو خراب كنه نيست؟. پل ها همگي نصفه در كادرند.
ديشب. ميدان فاطمي
بله؛ حق با شماست.نقل قول:
ولی بخاطر جای پل و زاویه اش با افق غروب؛ محدودیت جابجایی داشتم.
حالا من همچین عکاس هم نیستم. :n02:بیشتر دارم تجربه میکنم.
پل بتونی اهواز در شب:۱۵ ثانیه؛ ریسایز و کراپ شده.
امروز - برج ميلاد تهران
كنون 40دی
سرعت: 1/800
ديافراگم: f/5.6
فاصله كانوني:55 ميليمتر
حساسيت: 400
اینجا بیشتر به نظرمیادخواستی از قابلیت های دوربین رونمایی کنی (که در حقیقت اینطور نیست و فقط به نظر میاد)مثلا سرعت بالای شاتر و اینچیزا(نه اینکه واقعا قابلیتم داره:n09:). میتونستی کادر رو باز تر کنی اقلا معلوم بشه عامل اون فواره چیه.نقل قول:
در مورد كادر بندي واقعا حق با توه. خيلي عجله اي و سر سري گرفتم اين عكسو . اما، قابليت دوربين؟؟ اين چيزيه كه 300دی كه 10 سال پيش معرفي شد هم به راحتي ميتوني از اين عكسا بگيره پس كاملا اين قضيه منتفيه.نقل قول:
Sony HX100V همراه با ویرایش
سلام
نمایشگاه گل و گیاه اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اگه حجمها زیاده. همه را به نصف ریسایز کردم.
نقل قول:
عكس هاي زيبايي است.
برند و مشخصات دوربين را نيز بيان بفرماييد.
در صورت امكان عكس ها را به لحاظ رنگ و شفافيت با استفاده از نرم افزارهايي همچون فتو شاپ ويرايش نماييد.
سلام و سپاسنقل قول:
دوربینم Canon SX30 است. فتوشاپ را هم از ترس اینکه لپتاپم سنگین بشه نصب نمیکنم. با Zoom Browser کنون ویرایش میکنم.
سعید جون لازم نیست Photoshop رو نصب کنی ، میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه پرتابل رو دانلود کنی من یه ورژن قبلتر اینو مدت زیادیه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره ، به همه دوستان توصیه میکنم
این عکس رو با همون نسخه پرتابل ادیت کردم ، البته خیلی کم :n06:
FZ35، درکه
دستم لرزیده و عکس یه کم تار شده ، اخه خیلی سرد بود :n30:
دوستان من یه پیشنهادی دارم برای ارتقا سطح کیفی تاپیک : اونم اینکه بهتره که کمتر اسنپ شات هاتون رو آپ کنید ....
هر عکسی که میگیرید فورا آپلودش نکنید در اینجا یا هرجا دیگه ... خودتون با دید نقد بهش نگاه کنید و راضی نباشید به عکسی که گرفتید ... و ببینید آیا میشه اسم عکس روی اون اثر گذاشت ؟
اکثر عکس هایی که ( بجز یه تعداد ) در این تاپیک و بقیه تاپیک ها قرار میگیره رو واقعا اسم عکس نمیشه روش گذاشت و یه اسنپ شات ساده بیشتر نیستند
** یه طور کلی، اصطلاح اسنپ شات ( Snapshot) به عکس هایی اطلاق می شود که توسط آماتورها، با دوربین های ساده،جهت ثبت اتفاقات ساده خانوادگی نظیر تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.
من خودم رو جدای از بقیه نمیدونم خدایی نکرده توهین به کسی محسوب نشه من فقط پیشنهادم رو دادم ....
Canon 960IS همراه با ویرایش.
Sony HX100V همراه با ویرایش
انبوه درختان در جنگل های مازندران (آبشار آب پری - رویان)
Sony CyberShot DSC H50
"اندکی نور پردازی"
ممنون. نسخه لایتش را گرفتم. یه مدت کار کنم ببینم چی میشه. چون اصلاْ بلد نیستم.نقل قول:
البته Gimp را هم روی لینوکس داشتم؛ ولی باش کار نمیکردم.
دوست عزیز منم این موضوع رو قبلا مطرح کردم .وقعا تاپیک شده "تاپیک عکس بازی کاربران"نقل قول:
بعضی از دوستان به تاپیک خیلی بدهکارن و باید بدهیشون رو هر لحظه به لحظه پرداخت کنن.اسمشم میذارن نظر خواهی درمورد عکسهای آماتور.این که نشد
شما صفحات ابتدایی تاپیک رو ببینید واقعا دوستان گل کاشته بودن.اینم از حال و روز فعلی تاپیک
Canon 960IS همراه با ویرایش
اکواریوم قشم
تعدادی دیگری هم هست که به مرور لود خواهند شد.
بنده نه عکاسم نه از قوائد عکاسی سر در میارم که بخوام عکس کسی رو نقد کنم و بگم بده یا خوب، ولی یه بعنوان یه تماشاچی(!) جای خالی شما و بعضی دیگه از دوستان مثل Aless ،spak ،dada_zebel (با عرض معذرت، اسمشون رو نمیدونم) و ... رو حس میکنمنقل قول:
دوستان من یه پیشنهادی دارم برای ارتقا سطح کیفی تاپیک : اونم اینکه بهتره که کمتر اسنپ شات هاتون رو آپ کنید ....
هر عکسی که میگیرید فورا آپلودش نکنید در اینجا یا هرجا دیگه ... خودتون با دید نقد بهش نگاه کنید و راضی نباشید به عکسی که گرفتید ... و ببینید آیا میشه اسم عکس روی اون اثر گذاشت ؟
اکثر عکس هایی که ( بجز یه تعداد ) در این تاپیک و بقیه تاپیک ها قرار میگیره رو واقعا اسم عکس نمیشه روش گذاشت و یه اسنپ شات ساده بیشتر نیستند
** یه طور کلی، اصطلاح اسنپ شات ( Snapshot) به عکس هایی اطلاق می شود که توسط آماتورها، با دوربین های ساده،جهت ثبت اتفاقات ساده خانوادگی نظیر تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.
من خودم رو جدای از بقیه نمیدونم خدایی نکرده توهین به کسی محسوب نشه من فقط پیشنهادم رو دادم ....
هرچند دوستانی که در حال حاضر فعالیت دارن هم بعضا عکسای جالبی آپ میکنن، اما منم مثل این دوستمون فکر میکنم تعداد عکسها رو به همون بعضا کاهش بدیم و اونایی که فکر میکنم ارزش نقد شدن دارن رو به اشتراک بذاریم ارزش تاپیک خیلی بیشتر میشه
به هر حال...
دخالت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید:n16:
بله درسته ابتدای تاپیک عکس های بهتری دیده میشد ...نقل قول:
این روال انگیزه رو از دوستان میگیره به نظرم ..
شما اختیار داری خواهش میکنم ممنون از لطف شما ....نقل قول:
به نظر من بخش عکاسی انجمن هنوز حالت تخصصی به خودش نگرفته و به همین علت هست که شاید سطح این بخش هنوز پایینه ...
به هر حال امیدوارم دیدمون رو به مناظر و طبیعت صرف از گل و گیاه گسترش بدیم و با دید باز تری عکاسی کنیم
اینم یه عکس که آف تاپیک نشه :)
دوست گرامیمون آقا محمد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درست میگن، اول باید یکم سطح عکسهایی رو که قرار میدیم ببریم بالا تا ارزش نقد کردن رو داشته باشن، البته باید یکم هم سرعت و قدرت تاپیک رو برد بالا! قبلا که تمام موضوعات رو توی یه تاپیک قرار میدادیم هیجانش بیشتر بود، البته از نظر من! اینجوری بهتره درصورتی عکسها هم بهتر بشن و هم بیشتر.نقل قول:
اینجا میایم تا از همدیگه هم ایده بگیریم برای خلاقیت و گسترش کارهای خودمون و هم بررسی عکسها و نظرات دوستان برای پیشرفت بیشتر.
و البته این رو هم بگم که نظر دادن و نقد کردن مثبت روی عکسها انگیزه بیشتر هم برای عکاسی ایجاد میکنه و هم برای قرار دادن عکسها !
متاسفانه این روزها یکم درگیری کاریم زیادتر شده ولی سعی میکنم بیشتر بیام :n16:
حالا برای اینکه دست خالی هم نباشم یه عکس میذارم ولی یادم نمیاد قبلا گذاشتمش یا نه! اگه تکراریه ببخشید ...
سپاس از این عکس خاطره انگیز.نقل قول:
یادش بخیر دوران دانشجویی چقدر به این باغ زیبا تردد می کردیم. آخه دوستان شیرازی خوب می دانند که از مجتمع
دانشگاهی تپه ارم تا باغ ارم راهی نیست.
اگر از دانشگاه هم عکس هایی داری و یا بتوانی تهیه کنی عالی است. مجتمعی بسیار زیبا که سوژه های فراوانی
برای عکاسی در خود دارد. خوب خاطرم است که اون موقع ها پایین مجتمع جایی که زمین چمن واقع شده است
بیدهای مجنون بسیار زیبایی وجود داشت که به همراه سایر درختها و گلهای موجود ترکیب بسیار بدیعی به وجود
آورده بود.
اون موقع ها هم دانشجویان خوش ذوق و هنرمندی بودند که این مجتمع به خصوص در شب که چراغ های خوابگاه نیز
روشن بود سوژه عکاسی آنها بود. و چه عکس های زیبایی که خلق نمی کردند .زمانی که هنوز از دوربین های
دیجیتال خبری نبود و برندهای کانن و یاشیکا یکه تاز بودند ( و البته دوربین ZENIT روسی که تازه
وارد بازار شده بود و خیلی ها را به سوی خود جلب می کرد).
Sony HX100V
دوستان درود بر شما.
عکاسی در شب یکی از علاقمندی های من می باشد. تعدادی عکس در حالت SCN و انتخاب مود شب گرفته ام که مایلم از دیدگاه و نقطه نظرات فنی دوستان جهت عکاسی در شب بهره مند شوم.
خوب می دانم که عکسهای با کیفیتی نیستند به همین دلیل مایلم با راهنمایی شما عزیزان بتوانم عکسهای کیفی تری تهیه کنم.
البته هر سه عکس با استفاده از فتو شاپ به لحاظ نور و رنگ کاملا ویرایش شده اند .
با استفاده از فلاش و سه پایه
بدون فلش و با استفاده از سه پایه
عکساتون عالیه اما این کارتون که عکسارو با حجم بالا گذاشتید نامردیه
دوست من knight110. چند نكته بهتون ميگم اميدوارم گوش بديد.نقل قول:
ببينيد دوستان تذكرات زيادي در موارد مختلف دادند.
شما خيلي كتابي صحبت ميكنيد.شايد فكر كني ادب رو رعايت ميكني اما كاربرا رو ا خودت دو ميكني. دوستمون بهزاد يه بار بهتون گفت اما شما توجهي نكرديد.
عكس گرفته ه ام . علاقمندی های من می باشد . بنظروتون بهتر نيست بجاي اينا بگيد: عكس گرفتم يا دوست دارم يا خوشم مياد.
مطمئن باشيد اين طرز صحبت باعث عدم تمايل براي برقراري ارتباط با شما ميشه (نقد عكس هاتون و جواب دادن به سوالاتون). خيلي ساده بگم خواهش ميكنم خودموني تر صحبت كنيد. :20:
دوستمون بهزاد ازتون خواستن اسمتون رو بگيد كه نگفتيد. ماشالا فعاليتتون كه زياده پس بهتر نيست براي ارتباط بهتر با دوستان اسمتون رو بگيد تا بجاي كي نايت110 شما رو با اسمتون خطاب كنيم؟ به نظر بنده خيلي بهتره.
طبق قانون تاپيك، حجم عكس ها بيشتر از 300كيلوبيت نبايد باشه. در حالي كه حجم عكساي شما به طور ميانگين 500 كيلوبيته! براي مني كه adsl هم دارم ولي ترافيكم حجميه مشكل ميشه سر زدن به تاپيك هاي عكاسي.
حالا ميرسيم به عكس هاتون. متاسفانه عكس هاتون در عين بي كيفيتي حجم بالايي دارند كه براي من سواله!
شما هنگام عكاسي چه چيزي رو سوژه قرار ميديد؟ باور كنيد تا عكس هاتو سوژه و هدف درستي نداشته باشند زيبا در نميان. قبل از اينك عكس بگيريد سوژتون رو مشخص كنيد و اين كه هدفتون چيه از اين عكس و ايا با اين كادر زيبا در مياد يا نه. استفاده از فلاش هم كار بسيار اشتباهي اونم در محيط باز!
راهه درازي در پيش دارين...!