هم اموزش میده هم تست داره نمیدونم حالا شما کلاس کنکور میرین شاید انرژی بهتر باشه با توجه به شرایط شما!!نقل قول:
خودتون سبک سنگین کنین....موفق باشید:20:
Printable View
هم اموزش میده هم تست داره نمیدونم حالا شما کلاس کنکور میرین شاید انرژی بهتر باشه با توجه به شرایط شما!!نقل قول:
خودتون سبک سنگین کنین....موفق باشید:20:
اصولا به این سی دی ها اعتقادی ندارم!!و اما:نقل قول:
برای شیمی2 مبتکران،شیمی 3وپیش1و2 هم یا مبتکران یا خیلی سبز هردو خوبن ولی از نظر من مبتکران تست!
برای فیزیک فار،خیلی سبز و گاج ودر سطح بالاتر الگو خوبن خودت از بین این خوبها یکی رو انتخاب کن ولی از نظر من فار!
ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماه
این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.
ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!
اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!
بهترین کتابهای زیست بدون شک!
همایش زیست نشر دریافت
تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!
بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.
پیروز باشید:7:
نقل قول:من احساس می کنم شما با عرض پوزش البته یکمی جوگیر شدی:11:نقل قول:
قلمچی ثبت نام کردم.گزینه 2 هم میخوام ثبت نام کنم.
برنامه هاش تداخل نداره ؟
داداش مگه میخوای کوه بکنی؟؟؟گیرم 12 سال نخونده باشی نباید که خودتو نابود کنی....تو این یه سال اگه تا قبلش هیچی هم نخونده باشی راحت میتونی بهترین رشته رو قبول شی....من دیدم که میگم....
خب میریم سراغ سوالات...
1-اکیدا توصیه میکنم اگه افسرده نیستی به هیچ عنوان سراغ فلوکستین نری.... این دارو ضد افسردگیه و اثرات جانبی داره( اختلال خواب واختلالات دیگه که یه سرچ بزنی میفهمی....) ممکنه شمامثلا کمتر بخوابی اما تو اون مدتی که اضافه بیداری خسته ای و نمیتونی درس بخونی....
قهوه رو هم بی خیال....اثر نداره...گفتم که به هیچ عنوان سمت این چیزا نرو همش فیلمه....
2-چرا میخوای قلمچی و گزینه دو رو با هم امتحان بدی؟؟؟شما به یکیش هم نمیرسی جه برسه به هر دوتاش...اکید توصیه میکنم فقط یه آزمون رو شرکت کنی...چون مثلا شما میخواید فصل 3 فرضا ادبیات رو واسه قلمچی امتحان بدی یهو میبینی گزینه دو فصل اوله.... پارسال هر 6 هفته یکبار با هم همزمان میشدن الآن رو نمیدونم
برای رسین به موفقیت باید راه صحیح رو درست برید ....
رفقا چنتا دبیر خوب واسه حسابان و دیف تو سطح تهران معرفی میکنین؟یعنی در واقع آموزشگاهش دیگه،هزینشم لطفا بگین
سوال دوم درمورد گزینه 2 هس
این سی دی و جزو های گزینه دو که میدن خوبن؟
یه سال یادمه گفتن اگه جامع هاشو ثبت نام کنید همه سی دی هاو جزوهای آزمونای قبلشم بهتون میدن،هر سال همین کارو میکنن؟
مرسی دوست من :xنقل قول:
برای درس های ساده مثل دین و زندگی و ادبیات و... کتاب کمک درسی هم لازمه؟ یا فقط خود کتاب و تست؟
+
یه نکته ای که خیلی تو زهنمه اینه که چند سال از درس و مدرسه دور بودم و نمرات دبیرستانم هم زیاد خوب نبود حالا میخوام بدونم تو کنکور چقدر معدل تاثیر داره ؟ الان من دارم خوب میخونم ولی میترسم این معدله مشکل ساز بشه!
دوست عزیز معدل به هیچ دردی نمیخوره من معدلم 19.73 بود هیچ تاثیری نداشت...یکی از رفیقام معدلش 20 بود رتبش هم زیر 100 شد برا اون هم تاثیر نداشت... کلا سرکاریه....نقل قول:
تو کنکور از لگاریتم تو چه حد و اندازه ای سوال میاد؟ در حد همون چهارتا فرمول ریاضی دو؟ یا مثلا ازمون حل نامعادلات لگاریتمی رو هم انتظار دارن؟ یا حتی محاسبه مفسر و مانتیس؟! (این آخری رو شوخی کردم.)
ببين اگه معلمت خوبه و درسو راحت ميفهمي نيازي به فار نداري فار مثه يه معلمه ..كتاب مفصل و خوبيه ولي تست كم داره ....نميشه گفت از ان÷ي اتمي بهتره يا نه چون دوتا سبك متفاوت هستن.نقل قول:
كتاب برايه درس هايي كه گفتين بار ها تويه همين انجمن مورده بحث قرار گرفتن با يه جستجو راحت ميتوني كتابه مورده نظرتو پيدا كنينقل قول:
در مورده سي دي هم اطلاعي ندارم
اينو اون وقت از كجا ميگيد؟ مگه ميشه تاثير نداشته باشه؟ تو كارنامه ي كنكور جلويه درسايي كه ستاره زده يني تاثيره اون نمره برات اعمال شده ديگه!!!برايه من كه رياضي و فيزيكم ستاره دار بود...نقل قول:
ضمنا وقتي خوده سازمان ميگه 25%تاثير مثبت داره ديگه بحثي توش نيست..
از لگاريتم فك كنم 2 تا سوال مياد...سوالاش هم نميشه گفت چه جوري مياد يه سال آسونه يه سال يه كم ميپيچونن...اگه كتابه 30 سال رو ديده باشين فك كنم خيلي وقت باشه نا معادله نيومده باشده....نقل قول:
كلا كنكور زياد قابل پيش بيني نيست
سلام
میشه بگید از کدوم کتابفروشی تو تهران می تونم کتابای درسی دوم دبیرستان(89) و سوم دبیرستان(90) رو بگیرم
خواهشا راهنمایی کنید
برای دینی نظر من اینه که یه ایات الگو بگیر+کتاب درسی رو چندین بار بخونی برای دینی کافیه و از این کتب جامع نیاز نیس چون همون ایات تستای سراسری ایات رو داره تازه بعد از عید تو ازمون هایی که از خودت میگیری با دور دنیا گاج تمام تستای کنکور دینی رو میزنی!!!نقل قول:
اما برای ادبیات باید کتابای مبحثی بگیری ازنظر من!!مثل کتب هامون سبطی و الگو و ساجدی و..
برای معدل هم زیاد نگران نباش جدی میگم تو اگه کنکورو خوب بدی تاثیر نداشتن معدل از بین میره اصلا چیز مشکل سازی نیس.
نگران نباش...
رتبت اگه خوب باشه اصلا تاثیر نمیدن (اینو تا زیر 3000 هزار مطمئنم) کارنامه چنتا از دوستامو با این رتبه ها تو رشته ریاضی و تجربی دیدم اصلا ستاره نداشت. مثلا پایین ترین درصدم عربیم بود 25% . ولی با اینکه نمره نهاییمم بالا بود تاثیر ندادن. اعتراضم زدم ولی هیچی..نقل قول:
اينو اون وقت از كجا ميگيد؟ مگه ميشه تاثير نداشته باشه؟ تو كارنامه ي كنكور جلويه درسايي كه ستاره زده يني تاثيره اون نمره برات اعمال شده ديگه!!!برايه من كه رياضي و فيزيكم ستاره دار بود...
ضمنا وقتي خوده سازمان ميگه 25%تاثير مثبت داره ديگه بحثي توش نيست..
به نظرتون بدون هیچ کتاب کمک درسی و فقط با استفاده از خود کتاب ! درسای اختصاصی و عمومی ریاضی رو چند درصد میشه زد ؟
به نظرتون برای خستگی مغزی که دروس تخصصی ریاضی دارند چیکار میشه کرد که دیرتر مغزت خسته بشه ؟ برای بالا بردن کیفیت کار بهتره چطور بخونم ؟
بدوننقل قول:
به نظرتون بدون هیچ کتاب کمک درسی و فقط با استفاده از خود کتاب ! درسای اختصاصی و عمومی ریاضی رو چند درصد میشه زد ؟
من تجربهی چندانی ندارم ولی نظر خودم اینه که مهم اینه که توی درس های مختلف با تمرین فراوون به تسلط و در نتیجه سرعت عمل بالایی تو دروس مختلف برسی ظوری که خیلی از سوالهای کنکور رو بدون صرف وقت زیادی برا پیدا کردن راه حل، حل کنین. و خب، منابع درسی تمرینهای متنوع و زیادی ندارن. این دربارهی کافی بودن یا نبودن کتاب بود، حالا بزرگان ممکنه نظر دیگه ای داشته باشن.
درصد رو نمیشه، یا من نمی تونم نظری بدم. به چیزای زیادی بستگی داره.
نقل قول:
سلام دوست من
ببینید تست زنی کمک میکنه بیشتر فهم و سرعت ایجاد بشود.
لازمه موفقیت در کنکور تمرین زیاد و نمونه سوالات اون هست.
پس حتما سوالات کنکور های قبلی رو بخونید و بزنید...
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
یکی از مسائلی که افارد فکر میکنند در ریاضی زودتر خسته میشوند این است که بدون تسلط بر مباحث وارد تست زنی میشوند . وچون نمیتوانند مثل انچه فکر میکردند تست بزنند. خسته میشوند.
پس توصیه میشه اول خوب و مفهمومی دروس رو بخونید.
و نکته دیگه خیلی ساعات مطالعه یک درس رو طولانی نکنید و در بین اون دروس دیگر هم بخوانید
موفق باشید
توي كتاب حسابان گاج سفيد تست 84 يا تست هاي اون مدلي توي دنباله ها !يعني تستايي كه اعداد چند رقمي به كار برده ميشه و توان رساني هاي فضااااااااااااااااااااااا ايي داره ! كه بايد حسابش كني ، چيكار كنيم بهتره كه زودتر به جواب برسيم !باور كنيد من در سريع ترين زمان راه حل رو تشخيص ميدم ولي محاسبه اش طول ميكشه !
به نظرتون چيكار كنم ؟ نه بخش وقتم فقط واسه محاسبات ميره و فقط ميمونه يك قسمت كه يه چيزي از تست ياد بگيرم !
شما مطمئنی کنکور شرکت کردی؟؟؟؟ اولا جلو درسا ستاره نمیزنن زیر جدول زیرگروه ستاره میزنن.... دوما این آقا معدلش بیست شد و رتبه ی 90 کنکور رو آورد این کارنامه رو سایت گزنه دو زده شما کجای این کارنامه ستاره میبینید؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من برا رتبه های زیر 1000 میگم...
تایید میشه.البته اینجوری نیست که هر درس به صورت مجزا تاثیر بدن.اول همه رو تاثیر میدن اگه رتبت خوبتر شده که هیچ اگه رتبت بدتر شد دیگه هیچ کدومو تاثیر نمیدن.در واقع یا همه یا هیچ....نقل قول:
میگم این لایتنر چی هست که تو تاپیک های دیگه هم در موردش صحبت شده ؟
درود بر همگی
چند تا کتاب میخواستم معرفی کنید
کتاب هایی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن رو همه رو گرفتم به غیر چندتاش!
محتوای مخفی: نقل وقول
تست برای زبان و عربی و زمین چی خوبه؟
برای زبان فارسی چطور؟ کلا برای زبان فرسی چه چیز هایی لازمه؟
و یه سوال دیگه
تو درس فیزیک خوندن خود کتاب بعد تست کافیه یا بعد خوندن کتاب کتاب کمک درسی هم بخونم؟
اینطوری بگم بهتره:
کتاب >>> کمک درسی >>> تست
یا؟!
کتاب >>> تست
ممنون:40:
1-عربی:کتاب آبی قلمچی هست اما متاسفانه جواب تشریحی کاملی نداره اما تعداد تست هاش خیلی زیاده و طبقه بندی خوبی داره ولی مشکلش اینه که بعضی وقت ها نمیفهمید چرا جواب رو اشتباه زدید چون جواب تشریحیش افتضاحه.نقل قول:
فوت و فن تست داره ولی تست هاش بیشتر فرمولیه.یعنی مثلا تو درس نامش یه نکته گفته بعد که میرید تست رو حل می کنید میبینید منظورش دقیقا همون نکته بوده
2-برا زبان فارسی یه کتاب هست مبوط به نشر الگو به نام "پنج مبحث" همه چی توش داره خلاصه ای از نکات ریز و کلی تست کنکور...خدایی خیلی چیز خفنیه.
اما اگه میخواید وقت الکی بزارید کتاب های زبان فارسی هامون سبطی نشر دریافت خوبه.
برا زبان فارسی فقط تکرار مهمه.تکرار تکرار تکرار و دیدن صورت های مختلف یه تست....چون زبان فارسی حفظی نیست یاد گرفتنیه...این که شما با دیدن یه کلمه بدونین مشتقه مرکبه چند واجه چند تکوازه فقط با تکرار بدست میاد.روزی ده تا تست بزنید خیلی بهتون کمک میکنه.
3-بستگی داره فیزیکت چقدر خوب باشه.اگه دیدی کتاب رو خوندی و هیچی نفهمیدی یقینا بهترین کار استفاده از کتاب کمک درسیه.اما اگه وقت داری بهترین کار این:1- کتاب 2-حل تمرین تشریحی 3- تستی اگه کنکوری هستی بعیده مرحله ی دوم رو بتونی انجام بدی در نتیجه اول کتاب رو میخونی اگه چیزی حالیت شد میری تعداد زیادی تست میزنی اگه نفهمیدی میری کتاب کمک درسی میخونی بعد تست.
خیلی خلاصه بت بگم!نقل قول:
زبان نشر شبقره دکتر کیاسالار(به وب پایین سر بزن برای زبان یه مطلب هس)
عربی پرسش های4گزینه ای همون که جلدش صفحه کلیده!هم تست هم پاسخ تشریحی هم درسنامه!
برا زمین یا هفت چیز خیلی سبز یا همایش دریافت
برای زبان فارسی یا الگو یا سبطی!
برای فیزیک کتاب-کمک-تست خیلی خیلی بهتره!شک نکن...
سلامنقل قول:
اين مطلبي كه برات قرار ميدم براي پارسال هست از خودم...براي كسي مفيده كه كار با جعبه رو بلد باشه..(خيلي ساده هست) اميدوارم كمكت كنه.
راستي شايد باورت نشه (من خودمم باورم نميشه )ولي هنوزم معني كله لغتايه ادبيات 2 و 3 رو كه يا لايتنر حفظ كردم بدونه هيچ كمبودي يادمه
در مورد لایتنر..............
خوب من از تابستون کار باهاش رو شروع کردم و الانم دارم ادامه میدم...
کار با لایتنر از این جهت سخته (به نظر من)که شما توی مدتی که برگه ی مثلا یه لغتی اون تو هست نباید به هیچ عنوان چشتون بهش بخوره چیزی که من اواسط مهر فهمیدم.....نمیدونم فهمیدید چی گفتم یا نه...مثلا آخرای تابستون معلممون گفت برای مهر که میاید لغات ادبیات 2 و 3 رو آماده باشید
1 روز مونده بود و خوب هنوز برگه های لغت تو جعبه بودن و هنوز همه ی لغات رو به صورت کامل وارد نکرده بودم. مجبورم هم بودم به خاطر انجام تكليف برم همه ي لغت هارو يه بار نگاه بكنم....
خوب با این کار روند جعبه مختل میشه یعنی اینکه تا کنکور احتمالا از ذهن پاک میشه..یا فقط حدودای معنی اون میمونه تو ذهنتون مثلا اینکه وقتی کمیت رو میبینید فقط میدونید مربوط به اسبه البته احتمال کامل پاک شدنش نزدیک 0 هست
ولی در کل به نظرم جدای از این عیبش واقعا برای من یکی که موثره احساس میکنم حافظم قوی تر شده....
نظر بعضیا تونم قبول ندارم...
یکی گفته سوالای دینی رو نوشتم
به نظرم فقط چیزایی رو باید ببری تو جعبه که یه جوری ماهیت فرمول گونه دارن:5:
مثله یه عدد یا آثار یه نویسنده یا عناصری که فلانی کشف کرد....نه یه چیزه تشریحی رو (نظره شخصی)
یکی گفته وقتی پر شد بالای صدتا رو باید مرور کنی...
خوب. نه مگه اینکه هر روز 20 تا برگه واردش کنی.....(یا بیشتر)
احتمالا میدونید که روزانه نبايد بيشتر از 10 برگ وارد كني....
تازه اگه دیدین تعداد برگه های مرجوعی به خونه اول زیاده میتونید برای جلوگیری از ترکیدن خونه اول چند روز از وارد کردن برگه ي جديد به این خونه خودداری کنید
راستی به نظرم برای اون مشکلی که اول بهش اشاره کردم یه راه حل نسبتا خوبی هست..البته برای بعضی درسا.....
مثلا شما چیزهایی زو وازد جعبه بکنید که مطمئنید در زمانی که برگتون تويه جعبه هست نمیبینیدش مثلا میتونید واژه های ادبیات پیش رو از درس آخر شروع کنید...(مدت زماني كه برگه در جعبه ميمونه معمولا بيش تر از يك ماهه
در کل به نظرم خیلی خوبه یه چیزیه که بعدا به خودتون میگین دمم گرم
مثله عمله متاخره هستش
موفق باشید
راستي يه چيزي رو هم الان اضافه كنم
كار با لايتنر نياز به مداومت داره بايد هر روز انجامش بدي(اگه به دنبال نتيجه ي مطلوب هستين)
و اينكه براي راحت تر شدنه كار با لايتنر ميتونيد خونه هاي اصليش رو با مقوا به خونه هاي فرعي تقسيم كنيد مثلا خونه ي دوم جايه 2 گروه برگه هست ميتونيد يه تيكه مقوا بذاريد وسطش
هر جا توضيحاتم مبهم بود بگيد....
زیست رو چطور بخونم؟
کتاب بعد تست؟ یا کمک درسی هم لازمه؟
اول کتاب سپس تست های غیر ترکیبی معمولی سپس تست مفهومی و پس از تموم کردن کل زیست شناسی ها؛ تست های ترکیبینقل قول:
یه چیزی میگم ولی شاید خیلی ها موافقش نباشن...خیلی ها میگن زیست کلاس لازم نداره ولی بخدا مهم ترین درسی که نیاز به کلاس داره همین زیست شناسیه..... چرا ؟ به خاطر تو هیچ درسی نکات اینقدر بهم پیوسته نیستن....مثلا شما باید فصل دوم سال دوم که ساختار سلول هست رو به فصل یازده کتاب پیش دانشگاهی که قارچ هست ربط بدید...مسلما یه معلم خوب که کاملا مسلط به تمام کتاب هست خیلی تو این زمینه کمک میکنه.نقل قول:
پس اگه امکانات+پول+ وقت+ علاقه رو دارید یه کلاس خوب برید
اما اگه دوست ندارید کلاس برید اجباری نیست و خیلی ها هم بدون کلاس به هدفشون رسیدن. در نتیجه پیشنهاد میدم کتاب رو خط به خط صفحه به صفحه "حفظ" کنید.بعد اون رو برای خودتون تحلیل کنید.(رو کاغذ برا خودتون توضیح بدید.) + زیست که کتاب کمک درسی نداره.... ولی درس نامه خوندن خیلی مهمه.
پس به طور خلاصه شد این : 1- کتاب جز به جز 2- تحلیل 3-درسنامه ها 4-تست 5-دوباره درس نامه(یه سری نکات تو درسنامه ها هست که بدون تست متوجه نمیشید)
واقعا ممنون از همتون:)
درسنامه چی خوبه بگیرم؟ هم برای دوم، سوم و پیش؟
برا زیست کلا دو سه مجموعه کتاب بیشتر نداریمنقل قول:
1-مجموعه ی خیلی سبز
2-مجموعه ی گاج
3-مجموعه ی تخته ی سیاه(آرامفر)
4-مهر و ماه
5-گربه
خب...مهر و ماه و گربه که آشغاله ولش کن..... می مونه اون سه تا..... آرامفر رو هم فعلا بیخیال----میمونه گاج و خیلی سبز.... گاج و سبز هردوتاش درس نامه های خوبی داره که درس نامه های کتاب سبز بیشتر به کنکور نزدیکه و به واقعیت نزدیکه.گاج بعضی وقتا مثلا میخواد بگه خیلی بلدم یه توضیحات خیلی اضافه ای میده.در نتیجه شما اولا کتاب سبز رو میزنی و درس نامش رو کار میکنی. بعد که اون رو تموم کردی و نکته هاش رو علامت زدی میری سراغ گاج.آرامفر هم اون آخرا اگه اینا رو تموم کردی نرسیدی هم چیزی رو از دست ندادی.
و از همه مهمتر این که زیست گیاهی و جانوری رو جدا کار کن.کتاب گیاهی تخته سیاه خیلی مفیده اونو حتما بگیر.
+توضیحات کتاب هارو تو این تاپیک ادامه بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینجا کیا کنکور هنر دارن امسال؟ راهنمایی میخوام
سلام
از دست ندینش ..
هنوز ادبیات و دینی رو شروع نکردم به نظرتون اسفند ماه زمان مناسبی هست یا خیر ؟
سلام دوست مننقل قول:
این فکر که برای دروس عمومی از عید و اواخر سال شروع کنید خیلی لطمه میزند.
موراد زیادی بودند که به لطف درصدهای خوب عمومی رتبه اوردند...
پس از همین الان شروع کنید. تا کاملا مسلط شوید و درصد خوبی را بزنید.
موفق باشید
نـــــــــــــــــه خيلي زوده بذاره خرداد شروع كن....:18::42:نقل قول:
داداش حالت خوبه؟؟؟ يني چي بذارم اسفند؟ :angry:آخه به نظرت ادبيات با اون حجمش تموم ميشه؟ :wac:
كي اين فكرارو ميندازه تو سرتون؟:grrr: عمومي رو بايد موازي با اختصاصي خوند (موكول كردن زمانه خوندن عمومي ها به بعد رو فقط بايد يه مشاوره درست حسابي توش نظر بده)....
دوتا مساله هست:1 -بعد از عید مدرسه میری ؟ اگه میری که خیلی کاره اشتباهیه بزاری واسه اسفند.اگه درسا تا قبل از اسفند تموم نمیشه اصلا بقیه ی این مطلبو نخون و از همین حالا رو جفتش کار کن.نقل قول:
2-اگه تا قبل از عید معلماتون درسا رو تموم میکنن
بستگی به پایت داره.تجربه ثابت کنه وقتی میگی اسفند به سلامتی اردیبهشت شروع میکنی
اگه بچه زرنگی و ادبیاتت کلا خوبه از اسفند هم میشه ولی ریسکه چون ممکنه یهو استرس بگیری نتونی اونجوری که الآن میگی کار کنی.
البته ادبیات که خوندن نداره.30 صفحه لغته که کاره یه ماهه با با روزی 1 ساعت.تاریخ ادبیاته که اونم روزی یه ساعت یه ماهه تمومه.بقیش که دیگه دست تو نیست بسته به شانست داره.(کلا تو ادبیات به بالای 80 فکر نکن نمیشه)
اما دینی به نظرم از الآن شروع کن.در دینی ذهنیت خیلی چیز مهمیه.اگه ذهنیت قبلی نداشته باشی اون آخرا کارت سخت میشه.
یعنی هییییییییییییشکی نمیدونه؟نقل قول:
در مورده سوال اول اطلاعي ندارم.نقل قول:
ولي درباره گزينه 2: از نظر من سي دي هايي كه گزينه 2 ارائه ميده نسبت به ساير موسسات قابل مقايسه نيست...از نظر من خيلي خوبه.
از اين خبر هايي هم كه بهش اشاره كردي نيست(من خودم فقط 2 تا جامع آخرشو ثبت نام كرده بودم)....بر فرض مثال هم همه ي سي دي ها رو بدن ....شما يكي دو هفته به كنكور چه جوري ميخواي استفاده كني؟
دوستان برنامه قلمچی رو واسه تجربی کسی داره بزاره؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
ابنتدا لطف کنید در تاپیک مربوطش سوالهای کانون رو بپرسید.
کانون خیلی برنامه جالب نداره چون هر 2 هفته هست گاها با برنامه مدارس به علت تعطیلی امتحان گرفتن معلم بهم میخوره چون برنامش کوتاه مدت تر هست نسبت به بقیه
و اینکه ذوج کتاب دومش خیلی وقت کمی رو داره.
به نظر من برنامه گاج رو استفاده کنید بهتر هست.
موفق باشید
برو تو سایت کانون هست. سمت راست، بالا.نقل قول:
دوستان برنامه قلمچی رو واسه تجربی کسی داره بزاره؟
ممنون
بچه ها هرچی درسای مربوط به ریاضی رو میخونم بعدش میرم تست کونکورای سالای قبل رو حل کنم نمیتونم.اینگار همه چیز یک هو یادم میره
اعصابم بدجور داغونه