سلام
دوستان آیا فقط هاردهای سری گرین احتیاج به الاین کردن دارن؟ چون از چند نفر شنیدم هاردهای 64مگ بافر توی ویندورهای 32بیتی هم اجتیاج دارن.
Printable View
سلام
دوستان آیا فقط هاردهای سری گرین احتیاج به الاین کردن دارن؟ چون از چند نفر شنیدم هاردهای 64مگ بافر توی ویندورهای 32بیتی هم اجتیاج دارن.
سلام داشتم پوست ها را میخوندم که دیدم هارد های هایبرید هم تولید شده . یه هارد هایبرید 1ترا با 64 گیگ ssd برای لب تاپ موجود هست ؟
سلام .نقل قول:
نهایت 60 هزار تومن بیشتر هزینه کنید میتونید تا 500GB و با گارانتی معتبر تری بخرید . به هر حال با بودجه محدود نباید بیشتر از این انتظاری داشته باشید .
سلام .نقل قول:
Align کردن هارد WD Green فقط در بعضی از سیستمهای عامل مورد نیاز هست . مثلاً اگر از win xp استفاده میکنید (هر دو نسخه های 64 و 32 bit) هارد میبایستی Align شود و ربطی هم ندارد که هارد دیسک 32 یا 64 Cache باشد .
سلام .نقل قول:
هاردهای هایبرید سیگیت نهایت 8 گیگابایت SSD درایو دارند که صرفاً برای Caching اطلاعات پر استفاده هست و حق انتخابی هم ندارید که کدام Dataـها بر روی قسمت SSD ذخیره شود . ولی هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع دو هارد در یک هارد هست . یعنی 120 گیگابایت SSD + هارد یکترابایتی معمولی که میتونید بطور جداگانه هر کدام را مدیریت کنید (مثلاً ویندوز را روی بخش SSD و الباقی دیتا را روی HDD ذخیره کنید) . بعید میدونم چنین مدلی وارد بازار ایران شده باشه .
سلام
دوستان چرا هارد بلک تو بازار انقدر کم شده؟ دوباره سیل برده :n02:
یکی از دوستان چند روز پیش در به در دنبال 1TB میگشت و به خیلی شرکتها و مغازه ها زنگ زد و همه گفتن نداریم.... حالا ماجرا چیه
یعنی توی ویندوز 7 به بعد نیازی نیست؟نقل قول:
شما برای الاین کردن چه برنامه ای رو ترجیح میدین؟ میشه لینک بدین. کلا اگه مطلب دیگه هم در همین مورد به فارسی سراغ دارین لینک بدین ممنون میشم.
اگر با استفاده از win7 پارتيشن بندي و فرمت ميكنيد پس نيازي به Align كردن نداريد . نرم افزار Acronis Align Tool را ميتونيد از سايت وسترن دانلود کنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . براي دانلود هم بايد در سايت وسترن يوزر بسازيد و رجيستر کنيد (يکم دردسر داره) . پس از نصب این نرم افزار با استفاده از برنامه Acronis Media Builder میتونید یه CD bootable براي Align کردن بسازید .نقل قول:
سلام و وقت به خیر
این مدلِ Seagate Hybrid 1TB + 8GB SSHD Drive با مدلِ WD1002FAEX خاویار سیاه همقیمت شده. در عمل تفاوتي دارند به عنوانِ هاردِ عاملِ سیستم؟
سلام. ظاهرآ هاردم داره به روزهای آخرش میرسه (با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا می خوام قبل از اینکه خیلی دیر بشه دنبال یک جایگزین باشم. شرایطم هم در ادامه می نویسم
- ظرفیت 512 یا اگر تفاوت قیمت با 1 ترا زیاد نبود, 1 ترا
- دوام (بتونه چندین سال بدون مشکل کار کنه)
- قیمت هم مسلمآ هرچی کمتر, بهتر
- اگر گارانتی طوالانی هم داشته باشه چه بهتر
- چیزی باشه که اکثر شهر ها پیدا بشه (رشت هستم)
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون :n11:
سلام .نقل قول:
1. پيشنهاد ميكنم علت خرابي هارد مورد نظر را بررسي كنيد ، آيا پاور شما در وضعيت مناسبي هست ؟ آيا به كيس ضربه وارد كرديد ؟ جابجايي كيس در هنگام روشن بودن ؟ چون ممكنه براي هارد بعدي هم چنين مشكلاتي پيش بياد . چند نكته نگهداري و استفاده از هارد اينترنال كه در پست سوم اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيح دادم را مطالعه كنيد .
2. اختلاف قيمت 500GB و 1TB زياد نيست پس توصيه ميكنم كه 1TB بخريد . مخصوصاً اينكه در بعضي از مدلها كارايي 1TB تفاوت زيادي با انواع 500GB دارند .
3. Seagate Baracuda 7200.14 را پيشنهاد ميدم (مدل نامبر ST1000DM003) البته ميتونيد WD Blue با مدل نامبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم بخريد .
سلام دوست عزیز
بنده در حال حاضر یک عدد DT01ACA200 روی سیستم دارم و نیاز به ارتقاء حجم احساس میشه
الان موندم از همین برند مدل DT01ACA300 بگیرم یا برم سراغ هارد اکسترنال و STCA3000101 بگیرم (چون قیمتهاشون خیلی نزدیکه)
سیستمم USB 3.0 و eSATA داره
آیا بک آپ پلاس برای نصب ویندوز مناسبه؟
با توجه به متفاوت بودن اینترفیس اینترنال و اکسترنال در عمل کدومشون سریعتر عمل میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم نمایی از تست هارد فعلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
اگر میخواهید بطور دائم به دیتاهای ذخیره شده دسترسی داشته باشید (سیستم روشن ، هارد دیسک هم روشن) و اگر هم جابجایی ندارید ، توصیه میشه که هارد دیسک اینترنال بخرید . اصولاً هارد دیسکهای اینترنال مقایسه با هاردهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و کمتر در معرض خرابی هستند .نقل قول:
الان موندم از همین برند مدل DT01ACA300 بگیرم یا برم سراغ هارد اکسترنال و STCA3000101 بگیرم (چون قیمتهاشون خیلی نزدیکه)
میتونید روی هارد اکسترنال هم win نصب کنید ولی منطقی بنظر نمیرسه . win را روی هارد اینترنال نصب کنید و هارد اکسترنال برای آرشیو کردن دیتا باشد .نقل قول:
آیا بک آپ پلاس برای نصب ویندوز مناسبه؟
ميزان اختلاف سرعت در دو حالت USB3 و SATA بيشتر بستگي به مدل مادربرد و نوع چيپست و ... بكار رفته دارد . ولی معمولاً اینترفیس SATA کارایی بیشتری دارد .نقل قول:
با توجه به متفاوت بودن اینترفیس اینترنال و اکسترنال در عمل کدومشون سریعتر عمل میکنه؟
جهت آشنایی کلی با این موضوع تستهاي پيوست شده براي چيپستهاي NEC و Intel P55 هست .
محتوای مخفی: USB3 Vs. SATAII
ممنون از پاسختون
آقا یه سرچ تو نت زدم به ویدیوی جالبی برخورد کردم
اگه میشه یه نگاه بنداز این چه تکنیکیه که این شخص برای بالاتر بردن سرعت هارد استفاده کرده؟واقعا اینجور میشه؟
استاد بین A-Data Nobility NH03 و Seagate Backup Plus کدوم پر سرعت تر عمل میکنه؟
ممنون از پاسختون
یه سرچ تو نت زدم به ویدیوی جالبی برخورد کردم
اگه میشه یه نگاه بندازید این چه تکنیکیه که این شخص برای بالاتر بردن سرعت هارد استفاده کرده؟واقعا اینجور میشه؟
نقل قول:نقل قول:تا نوع هارد داخلي بكار رفته مشخص نشه دقيقاً نميشه گفت كه كدام پرسرعتتر عمل ميكند . ولي هاردهاي اكسترنال Seagate Backup Plus Desktop سرعت خيلي خوبي دارند .نقل قول:
هاردهاي اكسترنال مورد نظر اينترفيس Thunderbolt دارند كه بصورت زنجيره وار به يكديگر متصل شدند . اينترفيس Thunderbolt سرعت بالايي دارد كه هارد ديسكها هم نميتوانند پهناي باند آنرا بطور كامل پر كنند . استفاده از RAID0 يا striped volume باعث بيشتر شدن سرعت هم ميشود .نقل قول:
اگه میشه یه نگاه بندازید این چه تکنیکیه که این شخص برای بالاتر بردن سرعت هارد استفاده کرده؟واقعا اینجور میشه؟
به هاردها فشار نمیاره؟نقل قول:
آداپتور تاندربولت که گرونه و تهیه کردنش برای اینکار بصرفه نیست
USB 3.0 هم پهنای باند بالایی داره و روی سیستمهای جدید موجوده
میشه از این تکنیک با USB 3.0 هم استفاده کرد؟
سوال آخر اینکه حتمآ هاردها باید یک نوع باشند؟
نقل قول:نه ، مشکلی پییش نمیاد .نقل قول:
به هاردها فشار نمیاره؟
هاردهای اکسترنال usb3 که از دو یا چند هارد داخلی و بصورت RAID 0 با یکدیگر ترکیب شده اند موجود هست مثل مدل تازه وارد Seagate Backup Plus Fast . البته بنده میخواستم روی دو هارد اکسترنال جداگانه تست کنم (RAID نرم افزاری) ولی هر کاری کردم نتونستم به Dynamic کانورت کنم .نقل قول:
USB 3.0 هم پهنای باند بالایی داره و روی سیستمهای جدید موجوده
میشه از این تکنیک با USB 3.0 هم استفاده کرد؟
اجباری نیست که هر دو هارد حتماً یکسان باشند ولی دقت کنید حجمی که در RAID 0 بدست میاورید برابر با حجم کوچکترین درایو ضربدر تعداد هارد خواهد بود . مثلاً اگر سه هارد 320 و 500 و 750 گیگابایتی داشته باشید در کل 960 گیگابایت حجم خواهید داشت (320*3=960) .نقل قول:
سوال آخر اینکه حتمآ هاردها باید یک نوع باشند؟
قیمت این مدل حدود چقدر است؟نقل قول:
به اندازه 2 یا چند هارد سرعت داره دیگه؟
اقا عطا یه سوال برای من هاردم 4kهستش ویندوزمم 8.1 هستش پس چرا اینجوریه توی عکس؟
همانطوریکه قبلاً هم گفتم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گرچه سکتورهای هارد سیگیت شما بطور واقعی 4K هست اما برای سازگاری هر چه بیشتر با نرم افزارها و سخت افزارها ، توسط کنترلر هارد دیسک هر سکتور 4096 بایتی به هشت سکتور 512 بایت شبیه سازی میشود .نقل قول:
در مورد هاردهای اکسترنال پرحجم (مثلاً 3 و 4 ترابایتی) قضیه کاملاً متفاوت هست . این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .
عطا جان در مورد انواع RAID مطالبی خوندم اگه اشتباه دارم لطفا اصلاح کنید
در RAID 0 دیتا به دو قسمت تبدیل و روی هر هارد ذخیره میشه.این سرعت خواندن و نوشتن رو بالا میبره ولی با خرابی یکی از هاردها کل دیتا از بین میره!
ظاهرا سیستم از لحاظ سخت افزاری هم باید پشتیبانی کنه
با مراجعه به کاتالوگ مادربورد این مورد رو پیدا کردم
Serial ATA(SATA)/RAID : 4* SATA II + 2* SATA III + 2* eSATA w / RAID 0, 1, 5, 10; Intel® Matrix storage technology
میشه نحوه کانفیگ کردن RAID 0 رو توضیح بدی؟
نقل قول:در RAID 0 کنترلر ، داده ها را به دو یا چند بلاک میشکند و سپس بر روی هر هارد دیسک بطور جداگانه ذخیره میشود . اندازه این بلاک ها را کاربر از گزینه های موجود در بخش تنظیم کنترلر RAID تعیین میکند . سرعت خواندن و نوشتن در این نوع RAID به خاطر تلفیق شدن پهنای باند بیشتر میشود . دقت کنید از آنجاییکه هر هارد دیسک فقط شامل قسمتی از اطلاعات هست ، از بین رفتن یکی از هارد دیسکها باعث میشود حتی اطلاعات موجود در هارد دیسک سالم بکار نیاید .نقل قول:
در RAID 0 دیتا به دو قسمت تبدیل و روی هر هارد ذخیره میشه.این سرعت خواندن و نوشتن رو بالا میبره ولی با خرابی یکی از هاردها کل دیتا از بین میره!
نقل قول:
ظاهرا سیستم از لحاظ سخت افزاری هم باید پشتیبانی کنه
در اکثر مادربردها خبری از Raid Controller مجزا نیست و بار پردازشی بعهده CPU هست که به هر حال RAID سخت افزاری محسوب نمیشه و تنها مزیتی که این مادربردها دارند این هست که میتونید سیستم عامل را هم وارد RAID کنید (در مقایسه با RAIDـهایی که توسط ویندوز قابل انجام هست و نمیتوان سیستم عامل را وارد RAID کرد) .
RAID سخت افزاری بر روی مادربرد و یا کارتهای RAID ـیکه Raid Controller مجزا دارند و دارای IO Processor و Cache Memory و امکانات دیگری مثل Battery Backup هستند قابل انجام هست . RAID سخت افزاری کارایی بهتری دارند و توان پردازشی CPU را اشغال نمیکنند .
نحوه Config کردن در هر مادربردی معمولاً متفاوت هست . در دفترچه راهنمای مادربردتان باید نوشته شده باشد .نقل قول:
Serial ATA(SATA)/RAID : 4* SATA II + 2* SATA III + 2* eSATA w / RAID 0, 1, 5, 10; Intel® Matrix storage technology
میشه نحوه کانفیگ کردن RAID 0 رو توضیح بدی؟
ممنون اره گفتینقل قول:
اما زیر همون عکس که گذاشتی نوشتی اگه هر دو 4 باشه کلا بهترین حالته اما نگفتی اکسترنال که !
هستند مدلهايي كه 4K native باشند و به 512byte شبيه سازي نكنند . مثل توشيبا MG04 Series .نقل قول:
دوستان تفاوت بین هارد های 5400 و 7200 خیلیه ؟
یعنی اونقدری محسوس هست که تاثیرش رو ادم تو عمل ببینه ؟
به خصوص برای بازی
مثلا اگه بازی ها رو 60 فریم میگیریم روی 7200 اگه هارد 5400 باشه فریم چقدر کم میشه ؟
یا تعداد ثانیه بالا اومدن ویندوز
محتوای مخفی: !
تعداد فريمي كه در بازي ميگيريد به گرافيك سيستم مربوط هست نه هارد ديسك ولي سرعت لودينگ بازي (مثلاً زمانيكه از مرحله پاياني قبلي وارد مرحله جديد ميشويد) در هارد ديسكهاي 7200rpm كمتر خواهد بود . برای مقایسه کلی بین هارددیسکهای 7200rpm و 5400rpm میتونید ویدئوی زیر را دانلود کنید که تستهای loading سیستم عامل و کپی دیتا و shutdown کردن سیستم عامل انجام شده .به هر حال اگر توقع زیادی نداشته باشید مشکلی برای شما ایجاد نمیکند .نقل قول:
پسورد جهت دانلود :
forum.p30world.com
مرسینقل قول:
ویدیو رو دیدم دقیقا همون چیزی بود که میخواستم
خوب میشه گفت 5400 خیلی وضعش وخیمه جلوی 7200 به خصوص تو start up
45 ثانیه کجا و 105 ثانیه کجا
برای سرعت write هم 70 در مقابل 40
و shutdown هم اختلاف 30 ثانیه ای
قطعا صبر میکنم 7200 گیر بیاد
مرسی
یدونه هارد Seagate Barracuda 500 دارم مدل هم
ST500DM002
چند وقتی بود سیستمم دچار مشکل شده بود و هی هنگ میکرد هر فایلی هم دانلود میکنم خراب میشه باز نمیشه چند بار ویندوز عوض کردم درست نشد
بردم تعمیر گفتن سیستم چرخان هارد مشکل پیدا کرده اما من که تست کردم هارد نه ارور داشت نه بد سکتور کل کارکرد هارد هم زیر 500 ساعته فکر کنم
امیدی بهش هست یا هارد نو بگیم؟
نقل قول:چطوری چک کردید ؟ آیا Smart Status ها را بررسی کردید ؟نقل قول:
اما من که تست کردم هارد نه ارور داشت نه بد سکتور کل کارکرد هارد هم زیر 500 ساعته فکر کنم
هنگ کردن سیستم و خراب شدن دیتاها قطعاً نشانه خوبی نیست . اگر مطمئن هستید که خود سیستم مشکلی ندارد باید به فکر خرید هارد نو باشید . البته میتونید یکبار با استفاده از نرم افزاری که در سایت اصلی هست هارد دیسک را Zerofill کنید که 100% تضمینی نیست درست بشود و چه بسا ممکنه باعث بدتر شدن وضعیت هارد دیسک هم بشود .نقل قول:
هی هنگ میکرد هر فایلی هم دانلود میکنم خراب میشه باز نمیشه چند بار ویندوز عوض کردم درست نشد
دقت کنید که Zerofill کردن هارد دیسک کلیه اطلاعات موجود را از بین میبرد . پس قبل از انجام چنین کاری اطلاعات را به جای دیگری منتقل کنید .
با hd tune چک کردم امروز دوباره میذارم برای فول ارور اسکن براتون آپلود میکنمنقل قول:
نه دربارش چیزی نشنیدم تاحالا
smart status ها رو چطور باید چک کنم؟
با hd tune اگه zero fill کنم موردی نداره؟
راستی سیستم دومم ساتا نیست سیستمی ندارم هارد رو بصورت هارد دوم روش ببندم حتما باید روی سیستم دیگه ای بسته بشه؟
نظرتون در مورد low level format چی هست؟
نقل قول:از قسمت Health برنامه HDtune میتونید بررسی کنید . مثلاً عکس زیر هارد دیسک ، کلاً Fail شده .نقل قول:
smart status ها رو چطور باید چک کنم؟
مشکلی نیست . باید برید به قسمت Erase و آیتم Zero fill را انتخاب کنید . دقت کنید ، از آنجایی که این برنامه تحت ویندوز اجرا میشود پس باید هاردی که قرار هست Zerofill کنید بعنوان هارد دوم سیستم باشد . در غیر اینصورت باید DVD/CD بوتیبل بسازید و هارد را Zero fill کنید . برنامه هایی که تحت Dos اینکار را انجام میدهند در سایت سازنده موجود هست .نقل قول:
با hd tune اگه zero fill کنم موردی نداره؟
یادآوری مجدد : از اطلاعات مهم یک کپی در یک هارد دیگر داشته باشید .
هارد دیسکهای امروزی به هیچ عنوان بطور واقعی low level format نمیشوند .نقل قول:
نظرتون در مورد low level format چی هست؟
توضیحات بیشتر :
در مورد LLF قبل از هر چیزی باید گفت که فرایند low level format توسط شرکت سازنده و در کارخانه روی هارد دیسک انجام میشود و توسط کاربر عادی قابل اجرا نیست . در فرایند low level format هر Track به تعداد معینی سکتور تقسیم بندی میشود . در این فرایند ایجاد شکاف (Gap) بین سکتورها و بین Trackـها و ضبط اطلاعات Header و Trailer انجام میشود (در هارد دیسکهای مدرن ممکن هست یکی از این موارد حذف شده باشد) . نوشته شدن servo codes بر روی پلاترها یکی از فرایند low level format هست که توسط تجهيزات گرانقيمت و پیچیده ای بر روی پلاترهای خام قبل از اینکه در داخل قاب آلومنیومی نصب شوند بطور بسيار دقيق نوشته ميشود . نياز به تجهيزات خاص يكي از دلايلي هست كه هارد ديسكها نميتوانند در خارج از كارخانه بطور واقعي low-level format بشوند . این برنامه های low level format یادگاری از دوران گذشته هست که کاربران میتونستند عملیات LLF را انجام بدهند ولی در هارد دیسکهای امروزی این برنامه ها واقعاً عملیات low level format را انجام نمیدهند . Zero fill و یا Diagnostic utility اسم مناسبتری بود . این قبیل برنامه ها معمولاً عملیات زیر را انجام میدهند .
1. Drive Recognition Test : اطمینان از اینکه آیا برنامه میتواند هارد را شناسایی کند یا خیر . اولین مرحله برای اطمینان از اینکه آیا هارد دیسک بطور صحیح نصب و به سیستم متصل شده است یا خیر ؟
2. Display Drive Details : مشخصات هارد دیسک از جمله مدل نامبر دقیق ، ورژن Firmware و ...
3. Test For Errors : آنالیز و یا اسکن کردن کل سطح دیسک برای شناسایی مناطق دارای مشکل (مثلاً بدسکتوری) جهت remap شدن آنها توسط کنترلر هارد دیسک .
4. Zero-Fill : نابود کردن تمام اطلاعات با پر کردن (نوشتن) تمام سکتورهای هارد با zeroes (در واقع کلیه سکتورهای هارد را صفر میکند) . در این مرحله معمولاً Test For Errors (همان مرحله سوم) بطور همزمان نیز انجام میشود . Zero Fill کردن مشکلات مکانیکی (mechanical problems) را برطرف نمیکند. Zero Fill گاهی اوقات برای از بین بردن ویروسها (boot sector viruses) و فیکس نمودن بدسکتوریها و یا remap نمودن با سکتورهای ذخیره و سالم ، پارتیشنهای خراب و ... موثر هست ولی باعث از بین رفتن تمام دیتاهای ذخیره شده بر روی آن میشود . مانند زمانیکه بخواهید از خلاص شدن از شر موریانه ، خانه ای را به آتش بکشید .
سلام
اقا یه هارد اینترنال میخوام بگیرم 1ترا چی بگیرم کدوم برند خوبه؟تا سفق 180تومن
سلام .نقل قول:
میتونید Seagate Barracuda 7200.14 ST1000DM003 بخرید .
البته ممکنه کمی بیشتر و یا کمتر از بودجه ای که در نظر گرفتید باشه .
همین گرفتم بقیمت 180 گارانتی سازگار...نقل قول:
مرسی
دوستان سلام
من دیروز یک هارد 1 ترابایت western digital خریدم با مدل WD1002FBYS
که تا 2015/6/1 هم گارانتی داره
اوردمش خونه خیلی عالی پارتیشین بندی شد و ویندوز نصب شد
خیلی نسبت به هارد Maxtor ام که 320 گیگ ( STM3320613AS ) بود و 4 ساله ازش استفاده میکنم سریعتر بود ( مکستورم 16 مگ بافر بود )
سرعت بالا اومدن ویندوز و باز شدن نرم افزار ها و همه چیز به طور محسوسی بالا رفته
اما مشکل من با صدای زیاد هارد موقع کار کردنه
اول فکر میکردم این صداها رو اون maxtor ام تولید نمیکنه
اما دوباره چند تا بررسی کردم دیدم هر دو تا تو موقعیت های مشابه صداهای خوندن و نوشتن رو میدن اما ماله این Wd خیلی بالاتره ( بیشتر نیست نویزش بالاتره )
اگه بخوام به db بگم مثلا ماله maxtor رو بدم 10db این wd رو میتونم بدم 40db
جدا از این که مکستور 4 ساله داره شدیدا استفاده میشه برای بازی و هی پاک کردن و ریختن اطلاعات و ...
بردم اونجا یکی دیگه هم داشت اونم همینطوری بود صداش
میگفت اینا مدلشون اینطوریه مشکل سلامتی و کار کرد ندارن
شات هم از hd tune گذاشتم از این wd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم طبیعیه ؟
صدای بالاش یه تنه جبران silent بودن کیس و پاور و gpu ام رو کرده
جالبه موقع بازی اصلا صدا نمیده اما موقع defrag کردن یا همین تست random access read صداش به اوج میرسه
فرقش با maxtor ام اینه که درایو ویندوزم تو مکستور 10 گیگ بود و اینجا 50 گیگ دادم که فکر نکنم ربطی داشته باشه چون تو bios خود مین هم که میرم صداش خیلی بالا میره
حالا صداش به کنار ممکنه مشکل تولید کنه تو اینده ؟
( لان بخوام بفرستم گارانتی رفت و برگشت و اخر سال بودن و هزینش و از اون ورم سیستم رو لازم دارم و تمام اطلاعاتم رو تو این فرستادم )
سلام عطا جان من به وسیله CMD هارد اکسترنال seagate backup plus slim که تازه خریدم رو چک کردم سکنور ها 512 و کلاستر 4096 آیا بهتر هست که سکتور رو هم 4096 کنم ؟ چقدر کارایی زاید تر میشه ؟ چطور این کار رو انجام بدم ؟
خیلی ممنونم
این معمولا صدای بافر + اگه کم صدا میخوای باید مدل 5900 دور بگیری نه 7200 دور + این صدا ها مشکلی نداره مگه اینکه صدا های دیگه مثل تق تق کردن در هنگام روشن کردن هارد یا...بدهنقل قول:
البته با اجازه اساتید فن :)
با توجه به اینکه هارد ديسك مورد نظر از Automatic acoustic management پشتيباني میکند پیشنهاد ميكنم که برنامه hddscan را دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و طبق عکس زیر ابتدا هارد مورد نظر را از قسمت select drive انتخاب و سپس از قسمت feature ، روی IDE feature کلیک کنید .نقل قول:
در قسمت Automatic acoustic management مقدار آنرا کاهش بدید و سپس دکمه set را بزنید تا تغییرات اعمال شود .
در اينصورت صداي آن كمتر خواهد شد گرچه كمي سرعت آن نيز كمتر ميشود . با همين برنامه HD Tune از قسمت AAM هم امكانپذير هست .
سلام .نقل قول:
به هيچ عنوان امكان پذير نيست كه سايز Sector ها را تغيير بديد . سايز Sector ها فقط در كارخانه سازنده و طي عمليات low level format تعيين ميشود .
نه تق تق که نمیکنه اصلانقل قول:
و اینکه خوب اون maxtor قبلیم هم 7200 بود بعد از 4 سال استفاده شدید صداش خیلی خیلی کمه
چون همین HD Tune نصب بود با همین زدمنقل قول:
مقدار current اش 254 بود که وقتی تست رو زدم average access time رو داد بهم 12.5ms
که در طول تست اوج شدت صدا بود
و وقتی رو کمترین حالت یعنی 128 گذاشتم داد 18.5ms
که به کمترین و ساکت ترین حد خودش در حد همون maxtor ام رسید
2 تا سوال داشتم
1 - این تغییر فقط تو Acess time هست یا تو write و read spedd هم تاثیر میزاره ؟
2 - الان اگه hd tune رو ببندم این تغییرات اعمال شده میمونه یا باید باز باشه همیشه ؟