سلام دوستان.
کسی راهی می شناسه واسه پایین آوردن سطح دشواری بازی (difficulty) بدون این که از اول بازی رو شروع کنیم؟ آخه بعضی جاهاش خیلی سخته، دیگه داره می ره رو اعصاب!
Printable View
سلام دوستان.
کسی راهی می شناسه واسه پایین آوردن سطح دشواری بازی (difficulty) بدون این که از اول بازی رو شروع کنیم؟ آخه بعضی جاهاش خیلی سخته، دیگه داره می ره رو اعصاب!
سلام من رو 2 گیگ ddr3 و گرافیک hd4830 1 gig gddr3
وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه مشکی میمونه و وارد بازی نمیشه
تو task manager هم task مکس پین سی پی یو یوزجش 90 درصد هس و مموریشم رو 400 هس .
آیا رم 2 گیگ کاففی نیس واسه اجرا بازی ؟
برو به این ادرس Documents\Rockstar Games\Max Payne 3نقل قول:
فایل graphics رو با نوت پد باز کن
این خط رو پیدا کن <DirectXVersion value="2"/>
2 رو به 0 تبدیل کن
اگه درس نشد بقیه خط ها رو عددش رو کم کن
شما تو پوشه پروفایل نگاه کن ببین چندتا پوشه هست؟ اسمشون چیه ؟نقل قول:
یه دونه پوشه بیشتر نیست. اسمشم اینه 010FE371نقل قول:
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید ،حل میشه ...نقل قول:
البته گرافیکتون واسه این بازی ضعیفه....
کسی بازیرو رو هارد تموم کرده (PC) ؟ سیوشو میخواسم...
با تشکر از هیچ کس که راهنمایی نکرد عرض کنم هر کس مشکل گیر کردن در صفحه لودینگ LOADING رو داره دلیل اصی اون لاگین نشدن به SOCAIL CLUB هست فقط کافیه در ویندوز 7 به Control Panel رفته و گزینه Programs and Features را انتخاب کرده و در قسمت چپ صفحه بر روی گزینه Turn Windows Features On Or Off را انتخاب و تیک Microsoft .NET Framework 3.5 را بردارید یا بگذارید و سپس بازی را دوباره اجرا کنید.نقل قول:
آقا دستت درد نکنهنقل قول:
نمی دونم چکار کردم که قبلاً نکرده بودم، ولی الأن درست شد
یکسری دوباره بازی رو پاک کردم و درایو c رو دیفرگ کردم و بعد از اول نصب کردم و ... درست شد :12:
فقط یک سوال:
این dlc چی هست؟
یدونه پوشه با این اسم توی فولدر کرک بود که کپیش کردم ولی یدونه پوشۀ دیگه دارم توی دی وی دی 4 که اسمش هست: DLCADDONS
حجمش 335 مگ هستش و توش یدونه پوشه هستش با نام cemetery-pack توی این پوشه هم پوشۀ دیگه ایی هست با نام platform
که توی این سه تا پوشۀ audio , data , level هستش،
توی محل نصب بازی هم تو قسمت:
dlc>cemetery_pack
یدونه پوشه با نام platform هست
میگم اون پوشۀ platform موجود در دی وی دی 4 رو با این پوشۀ platform موجود در محل نصب بازی عوض بکنم؟
:11:
یک سری ایتم هارو یا چیز های دیگه رو به بازی اضافه میکنه ! اره میتونی
ولی برای من تو خود پوشه اصلی محل نصب بازی یک پوشه به اسم dlc هست من همون پوشه اصلی میریزم برا من نسخه بلک باکس هست
G:\Black_Box\Max Payne 3\dlc
ببخشید منظورم این ادرس بودنقل قول:
Documents\Rockstar Games\Social Club
به غیر از پوشه پروفایل چندتا پوشه دیگه هست؟
آقا ممنون که داری جواب میدی. تو فولدر social club به غیر از فولدر پروفایل سه تا فولدر دیگه به نام های cache و Renderer و titles هم وجود داره. حالا چیکار کنم؟
من بازی رو نصب کردم همه چییشو کامل نصب کردم ولی جایی ک enter رو میزنم بعدش یه صفحه زرد نشون میده.میگه باید اکانت درست کنی.چیکار باید کرد؟چطور باید اکانت درست کنم؟
درضمن Net Framework بازی نصب نمیشه چطور نصبش کنم؟
سلام
من بازی رو نصب کردم وارد بازی هم میشه ولی وقتی میرم تو قسمت تنظیمات کارت گرافیک و Directx 11 رو انتخاب می کنم و APPLY می کنم بازم بر میگرده رو Directx9 با اینکه Directx11رو نصب کردم.
کارت گرافیکم nvidia GT540 2Gig هست.لطفا راهنمایی کنید
کسی از دوستان نمیدونن که راه حل چیه؟نقل قول:
اینترنتتو قطع کن ببین درست میشهنقل قول:
سلام.
من موقعی که بازیو اجرامیکنم.ایملو پسورد میخواد چی کارش کنم
سلام
من بازیو نصب کردم ولی میگه وصل شو به اینترنت واسه آپدیت چیکار کنم؟ کمک کنید. خواهش میکنم
اینترنتو ک قطع میکنمنقل قول:
نقل قول:اینترنت رو قطع کن و پوشه پروفایل رو از تو پوشه کرک به این ادس منتقل کننقل قول:
Documents\Rockstar Games\Social Club
منم این مشکل رو داشتم ولی خوب بلاخره درست شدنقل قول:
من بعد از چند بار پاک کردن و نصب کردن بلاخره درست شد
دفعه اخر این جوری نصبش کردم
قبل از اینکه Social Club v1.0.9.5 Setup رو نصب کنم اول اپدیت MP3_Update_v1.0.0.28_RELOADED
نصب کردم اینترنت رو قطع کردم بعد بازی رو اجرا کردم که موقع لودیدنگ صفحه Social Club اومد که میگفت باید لوگین بشی از بازی اومدم بیرون رفتم پوشه profiles رو در اینجا کپی کردم Documents\Rockstar Games\Social Club
مشکل حل شد
اپدیت جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش رو هم امتحان کن
در ویندوز 7 به Control Panel رفته و گزینه Programs and Features را انتخاب کرده و در قسمت چپ صفحه بر روی گزینه Turn Windows Features On Or Off را انتخاب و تیک Microsoft .NET Framework 3.5 را بردارید یا بگذارید و سپس بازی را دوباره اجرا کنید.
سلام دوستان . کمک کنید از صبح پای کامپیوترم له شدم پچ پچ :19: . منم نسخه سه دی وی دی black box رو دارم هیچکدوم از آپدیت ها توش نیست کرک skidrow رو نصب کردم میگه به اینترنت وصل کن . خلاصه به من بگید چیکار کنم دیگه بهم ریختم اینترنتمم قطع وصل میشه اعصابمو بهم ریخته من میخوام بدونم همه کشورا همین مشکل رو دارن ؟ یا فقط ما این مشکل رو داریم خلاصه یه راه حلی درست بگید . محتوای پوشه پروفایل رو هم اگه میشه بزایرید برام من اونو ندارم . جان من فقط نگید بازیو نصب کن که اشکم درمیاد از ساعت 8 تا 12 شب نصبش طول کشید
به هر زحمتی بود بازی رو راه انداختم. ممنون بابت راهنمایی ها. بالاخره با دستکاری فایل graphics.xml درست شد.نقل قول:
سلام
بچه ها بازی واسه من لگ داره :41: این مشخصات سیستم من :
Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمه ؟
از منوی بازی هم که میخوام تنظیمات گرافیک رو کم کنم سیو نمیشه و باز به حالت پیش فرض بر میگرده چرا ؟ :19:
سلام دوست عزیز هر کرکی پوشه پروفایلش فرق میکنهنقل قول:
به هر حال این فک کنم این برای اپدیت 1.0.028 باشه
سلام
دوستان باید چیکار کنم که هر وقت می خوام بازی رو ران کنم مجبور نباشم اینترنت رو قطع کنم؟
سلام.
من تو نصب واجرای بازی مشکل ندارم.
ولی وقتی وارد بازی میشم به جای موزیک و موقع انتخاب گزینه ها 1 صدای خش خش گوشخراش میده. مشکل از چیه؟
ممنون.
زمان اجرا بازی فقط صفحه سیاه میشه! از آپدیت کارت گرافیکمه ؟! مدل گرافیک من NVIDIA Geforce 9600 GT
با فایر وال ویندوز یا انتیی ویروس تون تمام فایل های مربوط به مکس پین و mp3luncher رو بلاک کنیدنقل قول:
direct x رو اپدیت کننقل قول:
بله اپدیتش کننقل قول:
منم اين مشكلو دارم . direct x ام هم 9.29.1974 هست. هركاري ميكنم درست نميشه:19:نقل قول:
از کجا میشه بگیرم؟ خیلی از سایتا که هیلتره!نقل قول:
سلام بچه ها من موقع نصب به اين مشكل خوردم چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان تمامي برنامه ها و ........... رو كه دستورات گفته انجام دادم ولي مجدد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این مشکل چه کنم؟لطفا راهنمایی کنید
این همه گفتن اینترنت رو قطع کنیدنقل قول:
الان چه کنم ؟! دوباره نصب کردم بازم نشد و همین ارور میداد
سلام بچه ها. یه سوال میخواستم ببینم کسی از همین فروشگاه اینترنتی فروم MAX رو گرفته یا نه؟ چجوریه ؟ خودش که زده اصلی ولی قیمتش مشکوک میزنه ! BLAC BOX هست یا نه ؟
رو xp اجرا میشه بازی ؟
نسخه black box کسی گرفته مشکل خاصی نداره ؟
دوستان من اینترنتو قطع کردم در طول نصب و اجرا.profile هم تو social clup کپی کردم ولی هنگام اجرا این ارور رو میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جیکار باید کرد؟