همین مورد بالا رو منم تقاضا دارمنقل قول:
به علاوه اینکه در قسمت اخرین ارسال ها کاربر قبلا اگه تاپیک پست جدید داشت مییشد فهمید ولی الان باید بری هر تاپیک رو چک کنی ببینی بهش جواب داده شده یا نه اینم یه فکر براش بشه بد نیست
Printable View
همین مورد بالا رو منم تقاضا دارمنقل قول:
به علاوه اینکه در قسمت اخرین ارسال ها کاربر قبلا اگه تاپیک پست جدید داشت مییشد فهمید ولی الان باید بری هر تاپیک رو چک کنی ببینی بهش جواب داده شده یا نه اینم یه فکر براش بشه بد نیست
منم این مورد رو تقاضا دارم .نقل قول:
مرسی
از CODE که این شکلیه استفاده کن #نقل قول:
راستی تو قبلی هم نمیشد همینجوری فرستاد نمیدونستی بدون
مرسی درست شد!:31:نقل قول:
برای دانلود فایل ضمیمه میگه تا سال 1970 نمیشه فایل دانلود کنید
جریان چیه ؟
سلام بر دوستان گل p30
آقا چرا وقتی میخوایی آدرس پست تکی رو بدی ، کل تاپیک مربوطه باز میشه .
لطفا مدیرای محترم این مورد رو درست کنن .
ممنونم .
دوستان من یه سری مشکل با این ورژن جدید دارم اینه که :1_برای گزینه ی جواب دادن به این بحث صفحه ی پیشرفته ندارم 2_شکلک ها رو که انتخاب میکنم بیاد تو پستم نمیاد 3_دکمه اینتر رو که میزنم نوشته ام از سطر بعدی اغار بشه قبل از این که ارسال پست کنماین عمل انجام میشه ولی وقتی که پست رو ارسال می کنم همه ی نوشته ها پشته هم قرار میگیره 4_ موقع ویرایش پست وقتی که SAVE AS رو میزنم ذخیره نمیشه 5_قسمت پرش به تالار ها رو ندارم
توی ویبولتین ۴ امکانش نیست .نقل قول:
۱ - اون زیر حالت پیشرفته رو بزنید .نقل قول:
۲ - با چیتلر شکنی چیزی میاید ؟! احتمالا مال اونه . وگرنه مرورگرتون رو عوض کنید .
۳ و ۴ هم باز همون ۲ هست جوابش .
حالا شما بیاید اون قالب قبلی سایت رو هم بزارید مشکلی پیش میاد ؟
سلام
قالبی که میثم جان قولش داده بودن کی اماده میشه؟
بعد از این مدت هنوز نتونستم با این تغییرات خودم وفق بدم پست دادن شده عذاب قبلا پستی که در عرض 2 دیقه میدادم الان شده 5 دیقه :42:
درود بر مدیریت محترم P30world ،
ارتقا به نسخه ۴.۱.۱۲ ویبولتن ، بهترین کاری بود که انجام دادین ...
نسخه ۳.۸.۴ باگ های زیادی داشت و خیلی وقت بود که توسط جلسافت پشتیبانی نمیشد .
من طراح و توسعه دهنده ویبولتن ، مخصوصا قالب های ویبولتن نسخه ۴ هستم ،
اگر نیاز به طراحی قالب اختصاصی برای این نسخه داشتین و یا اگه هر کمکی از دست من برمیومد ، در خدمتتون هستم ،
موفق و پیروز باشید .
امید
راست میگه این نسخه اصلا نسخه خوبی نیست اون قالب قبلی رو بذارین هر کس خواست از اون استفاده کنه اون ورژن خیلی ورژن ساده و روان و سبکی بود اما این نسخه جدید خیلی سنگین و پیچیده و مشکل هست در ضمن برای من تو پیغام های بازدید کننده حتی در حالت پیشرفته هیچ امکاناتی نمیذارهنقل قول:
نمیشه!!!نقل قول:
این هسته و اصل کل سایت عوض شده و صرفا یک Theme نیست که همینجوری بشه عوضش کرد.
به به
چه عجب! بالاخره ریخت و قیافه سایت عوض شد. زمان ما که خودمون رو کشتیم حرفمون به جایی نرسید! :27: انصافا خیلی باحال شده
من که ازش کاملا راضیم. کار کردن با پی30 لذتبخش تر شده.
هوس کردم دوباره برگردم سر کار :دی
دیشب خواب دیدم پی سی به حالت قبل برگشته
مثل یه رویا بود....خیلی خوشحال شدم
That was just a dream:5:نقل قول:
Wake Up Hamid :31:
قبلن پیغام خصوصی وقتی یکی بهمون میداد وقتی جوابش میدادیم میرفت قسمت پیام های ارسال شده اما الان برای من دیگه این طوری نیست همه دوستان این مشکل دارن یا فقط مال من اینجوریه:41:
يكي تعريف نكرد. :18:
همه دارن يه ايرادي ميگرن. حالا قبلش همه ميگفتن چرا پي سي قديمي هست و پي ال حسابي به روزه و اين حرفا.:3:
اين ايراداتي كه شما داريد ميگيرد صدمرتبه اش رو ورژن قبلي داشت ، فقط شما بهش عادت كرده بودين.:12:
به اينم عادت ميكنيد.:12:
شاید سوالم تکراری باشه ولی خواهشا راهنمایی کنین
الان اینجا دارم علامت نقل قول رو میبینم و میتونم ازش استفاده کنم ولی تو پروفایلم یا هر پروفایل دیگه که وارد میشم این علامت وجود نداره . نمیدونم واسه من اینجوریه یا برای بقیه هم همینطوره لطفا بگید چیکار کنم ؟ در ضمن من از حالت Default استفاده میکنم آیا ممکنه به خاطر استفاده از این حالت باشه ؟
سلام.
وقتی میخواین از متن کسی Quote بگیرین داخل پروفایلش..، اول متن مورد نظر رو کپی بگیرین، برین داخل پروفایلش به حالت Advanced سوییچ کنید و متنش رو اونجا Paste کنید و انتخاب کنید و بعد هم طبق شکل پایین دکمه ی Quote رو میزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن شخص دوم شما نقل قول میشه.
بهترین آرزوها..
برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد قسمت Private Messaging
اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder by default (تیکشو بزن)
برای رفتن از یک انجمن به انجمن دیگه قبلا در پایین سمت چپ یک لیست انتخاب بود . ولی حالا نیست چرا؟
سلام
چه خودم آپلود میکنم چه تو سایت آپ میکنم همهی عکسایی که وارد میکنم به صورت کوچیک میاد...
چه جوری به صورت بزرگ میشه وارد کرد؟؟؟
تیک کنار گزینه Retrieve remote file and reference locally رو بردار، درست میشه. : )نقل قول:
سلام
بذارید اول از آدمین های فعال و آگاه فروم تشکر کنم
نه فقط بابت ارتقا ورژن vb ،
نه فقط به خاطر اپ to دیت بودنشون ،
نه فقط برای ارزش گذاشتن به اشکالات دوستان ،
نه فقط برای مهم بودنمون واسشون ،
که برای این بستر بی نظیری که فراهم کردن و من و همه شما ، چندین ساله توش دوستان و «آدم» های خوبی رو پیدا کردیم . مشکلاتون حل شد . سوادمون رفت بالا . همدم پیدا کردیم ! محبت دیدیم . محبت کردیم و ... . به همین دلایل بی شمار ، بی نهایت ممنون و سپاسگذارم Meisam و Sina عزیز ...
ماینورلد همیشه قدردان این زحمتهای شماس ... :11:
--------------------------------------------
راستی ، باورش شاید سخت باشه ولی باید بگم با تجربه بیش از ده فروم ، هیچ قالبی رو به اندازه قالب قبلی p30world دوس نداشتم . طوری که تو فرومای دیگه همش تعریفش رو میکردم . شاید باورتون نشه ولی این حس رو شخصا پیدا کردم و احدی حتی یک بار تعریف این قالب رو واسم نکرد که منم به خاطر حرف اون دوسِش داشته باشم . هیچ وقت پستیم ندیدم که بگه قالب زیباس و من به خاطر حرف اون پست ، دیونه قالب قبلی شم . میخوام بهتون بگم شخصا و بی هیچ پیش داوری و شنیدن نظر قبلی ، من قالب قبلی رو شدیدا دوس داشتم . فکرم میکنم خیلیا مثل من این تجربه رو داشته باشن . واسه همین تقاضا میکنم سعی کنید قالب حاضر رو نه مشابه قالب پیشین (که باهاش عمق وجود p30world رو میشناخیم) که دقیقا اونو برگردونین به ما ! خواهش میکنم آدمین عزیز ...
این درخواستای بیشمار به خاطر جوگیری ، اپیدمی ، فاز و حس "دورو برهم بودن" نیست . واقعا ما تکتکمون خواهان این تغییر اساسی قالب هستیم .
مچکرم ...
سلام
ایا راهی هست که مثل قبل پستهای منفرد رو به صورت تکی نمایش داد؟ یا باید تایپیک ایجاد کرد؟
راستی ، باورش شاید سخت باشه ولی باید بگم با تجربه بیش از ده فروم ، هیچ قالبی رو به اندازه قالب قبلی p30world دوس نداشتم . طوری که تو فرومای دیگه همش تعریفش رو میکردم . شاید باورتون نشه ولی این حس رو شخصا پیدا کردم و احدی حتی یک بار تعریف این قالب رو واسم نکرد که منم به خاطر حرف اون دوسِش داشته باشم . هیچ وقت پستیم ندیدم که بگه قالب زیباس و من به خاطر حرف اون پست ، دیونه قالب قبلی شم . میخوام بهتون بگم شخصا و بی هیچ پیش داوری و شنیدن نظر قبلی ، من قالب قبلی رو شدیدا دوس داشتم . فکرم میکنم خیلیا مثل من این تجربه رو داشته باشن . واسه همین تقاضا میکنم سعی کنید قالب حاضر رو نه مشابه قالب پیشین (که باهاش عمق وجود p30world رو میشناخیم) که دقیقا اونو برگردونین به ما ! خواهش میکنم آدمین عزیز ...----------------------------------------------------------------------ببینین العان من نوتنستم حتی در حالت پیشرفته هم گفتوگوی این دوستمون رو نقل قول کنم با هر مرورگری هم تست کردم نشد اعم از ie --firefox --opera واقعا خیلی سخته کارکردن با این قالب جدید قالب قبلی به اون خوبی اخه چیکارش داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در این نسخه امکانش نیستنقل قول:
فقط وقتی آدرس رو میده اسکرول میکنه روی همون پست
سلام
به نظر من تغییرات ایجاد شده در حالت کلی مفید بوده
ولی یک مشکلات جدیدی هم به وجود آورده
امروز می خواستم بعد از چند وقت یک فایل ضمیمه رو دانلود کنم(خیلی وقت بود دانلود نکرده بودم)توی انجمن نرم افزارهای اندروید دیدم دانلود نمیشه و این پیامو میده:
پنج دقیقه که هیچی یک ساعت بعدشم اومدم باز همین پیامو میده،جالبه که اون موقع ساعت یازده بود و الآنم سال 2012ـست ساعت 03:30ـمش جالبه...ولی این سال 1970 خیلی جالب تره!:31:نقل قول:
وضعیت سیستم
محدودیت دانلود وجود دارد ( 3 فایل در هر 5 دقیقه ) و شما تا 5 دقیقه آینده نمیتوانید فایل جدیدی دانلود کنید .
پایان محدودیت در تاریخ 01-01-1970 در ساعت 03:30
نمی دونم فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن(؟)
یه مشکل(شاید اسم این یکی رو نشه مشکل گذاشت)دیگه ای که من دیدم اینه که دیگه نمیشه پست ها رو به صورت پست منفرد نشون داد،یعنی اگه الآن روی عدد گوشه سمت چپ-بالای هر پست کلیک کنیم کل صفحه تایپیک نمایش داده میشه نه اون پست
یه مشکل دیگه هم که من بهش برخورد کردم این بود که وقتی از پستی نقل قول می کنم(روی Reply With Quote کلیک می کنم) یا وقتی که می خوام پستمو ادیت کنم(این یکی بعضی وقتا پیش نمیاد(بیشتر اوفات پیش میاد)) توی صفحه ای که باز میشه توی اون کادری که باید متن پستو بنویسیم نمیشه هیچی نوشت البته شاید مشکل از مرورگر من باشه...بقیه هم ایم مشکلو دارن؟(برای من که جدیدا پیش اومده)
قسمتی هم که باید فایلها رو ضمیمه کرد(که برای همه کاربرا فعال نیست)اون بخشی که برای آپلود از کامپیوتره برای من کار نمی کنه یعنی وقتی فایل دو انتخاب کردم تا روی دکمه آپلود کلیک کردم سریع میگه فایل آپلود نشد ولی بخش آپلود از روی وبسایتش درسته
بیشتر اوقات دفعه اول که روی دکمه تشکر می زنم کار نمی کنه چهل بار باید refresh بزنم،از اول تشکر کنم تا تشکر کنه(البته شاید این هم مال سرعت اینترنت پایین من و مرورگرم باشه ولی جدیدا پیش اومده
این ها مشکلاتی بود که من توی این چند روز با این تم جدید انجمن پیدا کردم
ببخشید که همش عیب ها رو گفتم قصدم عیب گیری از انجمن نیست کمک به بهتر شدنشه اگه می خواستم مزایای این تغییرات رو هم بگم دیگه پستم خیلی بلند میشد
نقل قول:سلام.. گاهی وقتا این مشکل هست اما مجددا امتحان کردم درست شده بود.نقل قول:
امروز می خواستم بعد از چند وقت یک فایل ضمیمه رو دانلود کنم(خیلی وقت بود دانلود نکرده بودم)توی انجمن نرم افزارهای اندروید دیدم دانلود نمیشه و این پیامو میده:
پنج دقیقه که هیچی یک ساعت بعدشم اومدم باز همین پیامو میده،جالبه که اون موقع ساعت یازده بود و الآنم سال 2012ـست ساعت 03:30ـمش جالبه...ولی این سال 1970 خیلی جالب تره!:31:
نمی دونم فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن(؟)
در ورژن قبلی VB به این حالت بود که پست ها وقتی از طریق # انتخاب میشد ، به صورت Single post در میومد ، در ورژن پیشفرض VB4 به حالت Post focus هست یا Auto Scroll که خودکار روی پست مورد نظر قرار میگیرین.نقل قول:
یه مشکل(شاید اسم این یکی رو نشه مشکل گذاشت)دیگه ای که من دیدم اینه که دیگه نمیشه پست ها رو به صورت پست منفرد نشون داد،یعنی اگه الآن روی عدد گوشه سمت چپ-بالای هر پست کلیک کنیم کل صفحه تایپیک نمایش داده میشه نه اون پست
این مشکل رو نداشتم تا بحال.. اگه احیانا از اپرا یا فایرفاکس استفاده میکنید ، با کروم تست کنید.نقل قول:
یه مشکل دیگه هم که من بهش برخورد کردم این بود که وقتی از پستی نقل قول می کنم(روی Reply With Quote کلیک می کنم) یا وقتی که می خوام پستمو ادیت کنم(این یکی بعضی وقتا پیش نمیاد(بیشتر اوفات پیش میاد)) توی صفحه ای که باز میشه توی اون کادری که باید متن پستو بنویسیم نمیشه هیچی نوشت البته شاید مشکل از مرورگر من باشه...بقیه هم ایم مشکلو دارن؟(برای من که جدیدا پیش اومده)
بستگی به فارومی داره که میخواین اونجا آپلود کنید، چون در همه ی فاروم ها اجازه ی آپلود و ضمیمه وجود نداره.نقل قول:
قسمتی هم که باید فایلها رو ضمیمه کرد(که برای همه کاربرا فعال نیست)اون بخشی که برای آپلود از کامپیوتره برای من کار نمی کنه یعنی وقتی فایل دو انتخاب کردم تا روی دکمه آپلود کلیک کردم سریع میگه فایل آپلود نشد ولی بخش آپلود از روی وبسایتش درسته
بله این مشکل به ندرت برای من هم پیش اومده. ولی الان به خوبی درست شده. ضمنا اگه از زمان آپگرید فاروم Cache & Cookie مرورگرتون رو خالی نکردین حتما یکبار اینکارو انجام بدین.نقل قول:
بیشتر اوقات دفعه اول که روی دکمه تشکر می زنم کار نمی کنه چهل بار باید refresh بزنم،از اول تشکر کنم تا تشکر کنه(البته شاید این هم مال سرعت اینترنت پایین من و مرورگرم باشه ولی جدیدا پیش اومده
بهترین آرزوها..
بستگی به فارومی داره که میخواین اونجا آپلود کنید، چون در همه ی فاروم ها اجازه ی آپلود و ضمیمه وجود نداره.(الآن اصلا نمی تونم نقل قول کنم نمی دونم چه طور شده) بله اینو می دونم توی انجمنی که من قبلا همیشه عکس ضمیمه می کردم الآن نمی تونم از روی حافظه کامپیوتر عکس ضمیمه کنم اگه بخوام ضمیمه کنم باید یه چای دیگه آپلود کنم بعد از گزینه آپلود از وبسایت استفاده کنم نمی دونم چه اتفاقی افتاده الآن هیچ کدوم از گزینه هایی که برای متن میشه انتخاب کنیم برای من باز نشدن(مثل چپ چین،راست چین،وسط چین،نقل قول و ...)
مشکلی که میگی رو من الان ندارم.نقل قول:
به عنوان مثال این یک ضمیمه :
گزینه های دیگه رو هم یکبار دیگه با حالت Advanced edit امتحان کن ببین چی میشه.
اما به نظر من یکبار کش و کوکی هارو پاک کن کامل و همچنین با مرورگر های دیگه هم امتحان کن.
بهترین آرزوها..
من بازم نمی تونم از ضمیمه ها فایلی دانلود کنم این فایلی که گذاشتین دانلود شد ولی اون فایلی که خودم می خوام دانلود کنم دانلود نمیشه دوباره ارور میده(متن پیامش عوض شده ولی مفهومش همونه:31:
شما می تونید از فایل هایی که توی این تایپیک گذاشته شده دانلود کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وضعيت سيستم
به دلیل حجم بالای درخواست های دانلود ، محدودیت دانلود اعمال شده است
شما در هر 10 دقیقه میتوانید 5 فایل دانلود کنید
پایان محدودیت در ساعت 03:30 تاریخ 01-01-1970
با تشکر از شکیبایی شما
من واقعا برای ادیت پست هام و نقل قول مشکل دارم هیچ کاری نمیشه کرد؟
نقل قول:
:38:
منم نتونستم از اون تاپیک چیزی دانلود کنم مث شما پیغام داد.
بهترین آرزوها..
رنگ زمینه تاپیکها و صفحه اصلی کمی پر رنگ تر میشد راحتتر میشد کار کرد
از این حالت دل مردگی در میومد ....
انگار پی سی ورلد رو گذاشتن تو وایتکس .....
چه مرورگری رو واسه این نسخه پیشنهاد میکنین لطفا دقیقا ورژنش رو بگین
نقل قول:
سلام من دوتا مشکل خیلی بزرگ دارم مشکل دارم/اول اینکه نمیتونم برم خط بعدی/و دوم اینکه وقتی رو ویرایش کلیک میکنم بعدش دکمه های لغو و ویرایش و برو به advanced کار نمیکنه/چرا؟
مرور گرم رو هم عوض کردم کوکی هارو هم پاکیدم(شرمنده دوباره پست دادم/نمیتونم ویرایش کنم)
جون هر کی دوست دارید این Started by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , 21-05-2012 14:03 رو بردارید:11:
فقط اسم کاربر با تاریخش دیگه نهایتا کافیه:12:
منم دو تا مشکل شما رو دارم +دو تا مشکل دیگه که قبلا تو این تاپیک گفتم ولی حل نشدهنقل قول:
برای مشکل دوم شما یه راهی هست اینه که بر روی گزینه نقل قول کلیک راست کنید وبعد ویرایش کنید