یه مسلمونی واسه Total Security هم چند تا کد بده ممنون میشم یدونه داشتم 3 ماهش داره تموم میشه دیگه هیچجا کد پیدا نمیشه اینترنتو شخم زدم!
یه مسلمونی واسه Total Security هم چند تا کد بده ممنون میشم یدونه داشتم 3 ماهش داره تموم میشه دیگه هیچجا کد پیدا نمیشه اینترنتو شخم زدم!
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟
سلامنقل قول:
مسلمون میره اورجینال میخره :n02:
اورجینال خرید کنید برای یکی دو سال خیال خودتون را راحت کنید
یا برید سراغ آنتی های دیگه
اینترنت سیکوریتینقل قول:
کی 50 به آنتی ویروس میده آخه:n02:نقل قول:
خدا خیرش بده هنوز کرکش هست نشد کرک میکنیم دیگه:n02:
Total Securityنقل قول:
آقا این لایسنس یه ساله ما هنوز هست کسی نمیخوادش ؟
Bitdefender ANTIVIRUS PLUS 2013
جالبه ! چرا می خوای بفروشیش؟ مگه کارش خوب نیست؟نقل قول:
والا داداش منم اصلا از این آنتی ویروس استفاده میکنمنقل قول:
همین جوری این اومد دستم
به بچه های p30 هم حاضرم خیلی خیلی خیلی پایین بدمش
سلام
من مدت کمی با Bitdefender Anti Virus Plus کار کردم و گفتم چند خطی در موردش بنویسم برای دوستان دیگه :
این نکته مهم هست که سیستم بنده شامل :
CPU:Core I3
Ram : 4GB
کاملا پاک و بدون آلودگی
سیستم عامل : ویندوز 7 32 بیتی اورجینال آپدیت شده روزانه
محاسن :
شناسایی ، قدرت حذف و تعمیر در حد عالی
گرافیک مناسب و خوب ( اینترفیس )
میزان استفاده کم از رم و منابع در حالت ویندوز ( در حالت اسکن کامل زیر 20 مگ )
معایب :
تاثیر کم بر روی بوت و لود ویندوز
تاثیر بسیار بد و سنگین بر روی دانلود و وب گردی
خورنده حجم اینترنت بدون هیچ دلیلی
آپدیت های غیر متعارف و عجیب ( که البته سایر شرکت ها را هم فعلا درگیر کرده است ) یک روز 17 مگ . دو روز 19 مگ . 12 ساعت 36 مگ :n04:
سرعت اسکن افتضاح و بسیار کند هارد 80 گیگی بنده را حدود 2 ساعت و 30 دقیقه اسکن کرد
پشتیبانی اصلا ندارد ( 20 روز هست تاپیک بنده توی فرومش گرد میخوره )
...
موفق باشید
دستت درد نکنه.خوب گفتی امسی سافت هم یکی از موتوراش همین بیته. در مورد اونم چند خط بنویس چون میدونم 100 درصد ازش استفاده کردی.نقل قول:
سلامنقل قول:
اونکه سوییت اصلی و مورد علاقه ام هست و کلا با هیچ محصولی عوضش نمیکنم :n01: همین قدر بدان از لحاظ تخصص نرم افزاری و امنیتی به جرات امسی سافت یکی از بهترین های دنیاست
فکر کنم اینجا بگم بهتر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا این لایسنس شما اگه پک هست بنده خریدارم ( فقط با گارانتی بدر الکتریک )نقل قول:
یعنی چی ؟ یه یوزر پسورده فقطنقل قول:
بیا آقا به شما خیلی ارزون میدم ارزون تر از اون چیزی که فکرشو بکنی :n02:
چون میخوام بفروشم باید پک باشه اینطوری کسی ازم قبول نمیکنهنقل قول:
حالا قیمتت را برام بفرست ببینم چی میشه ولی قول نمیدم که براش مشتری پیدا بشه
نوع محصول ، شرکتی که خریداری کردید و قیمت را برام ارسال کنید
سلام. ممنون از توضیحات خوبتون.نقل قول:
همانطور که شما گفتید، مهمترین مشکل این آنتی ویروس استفاده از پهنای باند اینترنت، مخصوصا بعد از متوقف کردن دانلود و یا فیلم های آنلاین می باشد. که این مشکل نه تنها در این نسخه بلکه در نسخه های قبل هم وجود داشته.
اما در مورد میزان آپدیت یک نکته رو برایم روشن کنید که: آیا شما با نرم افزار خاصی، میزان آپدیت آنتی ویروس را مشاهده کرده اید. یا فقط بر اساس اطلاعاتی که آنتی ویروس در زمان آپدیت می دهد این نتیجه گیری رو کرده اید. چون میزان آپدیتی که آنتی ویروس اعلام می کند خیلی بیشتر است. من الان آنتی ویروسم رو بعد از 1 روز آپدیت کردم و فقط 1.6 مگابایت مصرف کرد(با استفاده از نرم افزار du meter و networx اندازه گیری کردم.). در صورتی که خود آنتی ویروس میزان آپدیت رو 17 مگابایت اعلام کرد.
نقل قول:
تاثیر کم بر روی بوت و لود ویندوز یعنی چی؟
نقل قول:
سلام. ممنون از توضیحات خوبتون.
همانطور که شما گفتید، مهمترین مشکل این آنتی ویروس استفاده از پهنای باند اینترنت، مخصوصا بعد از متوقف کردن دانلود و یا فیلم های آنلاین می باشد. که این مشکل نه تنها در این نسخه بلکه در نسخه های قبل هم وجود داشته.
اما در مورد میزان آپدیت یک نکته رو برایم روشن کنید که: آیا شما با نرم افزار خاصی، میزان آپدیت آنتی ویروس را مشاهده کرده اید. یا فقط بر اساس اطلاعاتی که آنتی ویروس در زمان آپدیت می دهد این نتیجه گیری رو کرده اید. چون میزان آپدیتی که آنتی ویروس اعلام می کند خیلی بیشتر است. من الان آنتی ویروسم رو بعد از 1 روز آپدیت کردم و فقط 1.6 مگابایت مصرف کرد(با استفاده از نرم افزار du meter و networx اندازه گیری کردم.). در صورتی که خود آنتی ویروس میزان آپدیت رو 17 مگابایت اعلام کرد.
شما مشکل کند بودنش در اسکن حافظه های جانبی رو تایید می کنید؟ خواهشا جواب بدید.
با تشکر
در صورتی که حرف شما درست باشه غیر ممکن است بیت دیفندر طی دو روز فقط 1.6 مگابابت داشته باشهنقل قول:
پشتیانیش میگه حداقل روزی 8 تا 10 مگ . اصلا این مقدار آپدیت منطقی نیست تازه اون هم برای انجین بیت کلا انجین های سطح بالا مثل کسپر . بیت . سیمانتک . ترند حداقل روزی 3 تا 5 مگ را دارند اونم حداقل
ولی در بحث نرم افزاری ، مگه میشه نرم افزار 17 مگ نشون بده و فقط 1.6 مگ دانلود کنه و ضمنا اون 17 مگ برای دو روز به حقیقت نزدیک تر هست
البته پاکش کردم وگرنه حجم را چک میکردم
یعنی موقعی که ویندوز شما میخواد بالا بیاد بدون بیت 20 ثانیه هست با بیت میشه 30 ثانیهنقل قول:
و توی باز شدن نرم افزار ها هم به همین سبک
دوستان با این بیت دفندر داستانی داریم ها دانلودهاش واقعا اعصاب خرد کن شده پریروز 290 مگ آپدیت زده! در صورتی که من هر روز آپدیت میکنم و همیشه بالای 20 مگه آپدیتاش
الان هم On Access scan از کار افتاده میخوام پاکش کنم دیگه
امسی سافت هم آپدیت هاش مثل اینه؟
نورتون داشتم خیلی راحت بودم باهاش اشتباه کردم پاکش کردم
سلامنقل قول:
امسی روزانه از 10 داشته این مدت ها تا 20 مگ هم بوده
ولی اگر مثلا سه روزه آپدیت کنی حجم خیلی کمتر میشه مثلا میشه کلا 30 مگ چون هرچه زمان بگذره فشرده تر میشه آپدیت ها
حجم عظیمش هم بخاطر انجین بیت هست که شاید در آینده درست بشه
ضمنا امسی را میتونید از سیستم آپدیت شده ، آپدیتش را بصورت هفتگی بر روی سیستم خود کپی کنید که اینترنت شما هم تلف نشه
مثلا ما توی فروشگاه سرویس نامحدود داریم و آنتی را آپدیت میکنیم و به بقیه دوستان به صورت آفلاین میدیم و کپی میکنند
Bitdefender Internet Security 2013
FRQE7SD
4407WYM
0EM2CN3
HLTMNJ6
G7TQKB2
AHGRCBV
XT2XC47
QE0HRD5
I6R4SRW
KI43QEQ
ZSTHD6W
5505P56
U5H5BK7
23GUWYK
WTHJ4IA
AXPHIZP
6CHIKJD
JLXRBI7
D35EMY0
0F2A2RD
DL0RBZ5
WMTXYNV
GQ4DNSG
L2Z5RKI
Q32UX6G
CDBWLID
7NXN2YQ
FREU6DN
LLMGA72
QRPHRK6
LK5PP30
ZKKMGKJ
UKJSUJF
داداش kases خدا خیرت بده این سریال ها روی نسخه ویندوز 8 هم جواب داد.
دانلود مجوز Bitdefender Internet Sercurity 2013 به مدت 60 روز:n01:
Bitdefender Internet Sercurity 2013 60 days license key
کد:http://download.pcwelt.de/specials/2013-03-bitdefender/bitdefender_isecurity.exe
با سلام من تو نسخه های 16.26 یا 16.25 بود وقتی نرم افزار رو آپیدت میکردم بعضی وقتا نسخه نرم افزار پسرفت میکرد.مثلا از 16.26 به 16.25 تغییر میکرد! میخواستم بدونم آیا کسی به همچین موردی برخورد کرده؟ تو نسخه های جدید این مشکل هست هنوز؟
سلام" اگه کسی نسخه فارسیشو از بیت دیفندر دات آی آر گرفته ، اسکرین شات بذاره ببینیم. توضیح بدید ک دستکاری شده یا نه؟ در مقایسه با نسخه انگلیش ( یا اینکه فقط ترجمست )
خیر دستکاری نشده استنقل قول:
فارسی خوبی هم نداره همون انگلیش را استفاده کنید
دوستان من نسخه ی آخر رو نصب کردم اما بعد از 5-6 روز قرمز رنگ شد و ارور داد :
Your Bitdefender licence is Invalid
بعد از این موضوع هر بار که کرک میکنم فقط حدود چند ساعت کار میکنه و دوباره همین ارور رو میده .
چکار کنم ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید .
هر چند حجم اینترنتمو میخورد ولی خیلی با این آنتی ویروس حال میکردم .
Bitdefender Total Security 2013 - 90 day v16.28
کد:http://www.downloadcrew.com/article/27729-bitdefender_total_security
من از وقتی بین دفندر نصب کردم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه توی مرورگر با اینکه اینترنت وصله و دیتا رد و بدل میشه ویندوز آپدیت کار میکنه تنها مشکل باز نشدن صفحه در مرورگره !!! ایراد کجاست
الان پاکش هم کردم بازم این مشکل مونده !!!
توتال سکوریتی رو میخام فعال کنم رجیستر کنم سریالی کرکی کیجینی چیزی ندارید :n16:
سلام.
من تازه می خواهم این نرم افزار رو به جای کسپر اسکای نصب کنم و سئوالم اینه که کسپر رو سریال کرک می دادی نباید آپدیت می کردی چون چند روز بعد غیر فعال می شد . این هم این جوریه یا کرک کنی باز هم تا پایان زمانش می شه هر روز آپدیتش کرد ؟
ممنون
شما دسترسی مرورگر رااز طریق سکوریتی آنتی ویروس محدود کردید و یا ------ روی سیستم نصب کردی که چنین مشکلی بوجود اومده.
سلام دوستان
وقتی آنتی ویروس رو به صورت آفلاین آپدیت می کنم فقط virus signatures و engine version تغییر پیدا میکنه و product informaion هیچ تغییری نمیکنه
می خواستم ببینم برای شما هم همین طوره و اگه همین طوره با آپدیت آنلاین هم به همین شکل هست؟؟
ممنون از پاسختون
سلام.نقل قول:
شما میتونید از لایسنس هایی که بچه ها قرار میدن استفاده کنید و به راحتی آپدیت کنید، در صورت بلاک شدن لایسنس مجددا لایسنس جدید بهش بدید.
من توتال سکوریتی نصب کردم رو یه سیستم دیگه هیچ برنامه امنیتی دیگه ای لازم نیست نصب کنم ؟ از پس همه چی با خیال راحت برمیاد ؟
نه دیگه خودش بسه دیگه :n02: دیگه خیلی دنبال امنیت باشی از اون ور پشت بوم میفتی:n02:نقل قول:
شوخی کردم - دیگه از بیت قویتر چی میخوای رتبش هم که تو تستا بالاست - رتبه اول 2013
ساخت رومانی دره هکرها:n02:
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این بیت دفندر با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira
دوست عزیزنقل قول:
نورتون رو از قلم انداختی
در ضمن نیازی نیست که تو تاپیک همه شون پست بزنید
تاپیک مرجع همون " مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب انتی ویروس مناسب " هست.
بیت دفندر 2013 من تا الان آپدیت شده است. چیزی در حدود 170 مگ آپدیت کرد.
با توجه به اینکه بار اول است که از این آنتی ویروس استفاده می کنم و هیچ اطلاعات کاملی ندارم، راهی برای ذخیره آپدیت های آن هست که دفعات بعد هم بشه استفاده کرد؟ با تشکر.
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم آپدیت های آفلاین فقط شامل نسخه های دیتابیس میشه و آپدیت نرم افزاری را باید بصورت آنلاین دریافت کنید
سلام.
آیا فایل های آپدیت بیت دفندر رو میشه ذخیره کرد؟؟؟
با هزار مصیبت آپدیت شد،اگه ذخیره میشه،لطفا به ما هم یاد بدید.:n16: