به 100 نفر اول که I9300 رو با گارانتی بخرن یک GALAXY FIT جایزه دادن! بین 10 نفر اول هم باز قرعه کشی کردن و به یک نفر NOTE دادن! بین 10 نفر دوم قرعه کشی کردن و یک S2 دادن!نقل قول:
Printable View
به 100 نفر اول که I9300 رو با گارانتی بخرن یک GALAXY FIT جایزه دادن! بین 10 نفر اول هم باز قرعه کشی کردن و به یک نفر NOTE دادن! بین 10 نفر دوم قرعه کشی کردن و یک S2 دادن!نقل قول:
باز ۵۰ تومان دیگه ارزون شد و به ۱.۲۴۰ رسید
با اینکه یک هفته هست گوشی رو دارم اما هر کار میکنم ان قیافه نچسبش به دلم نمیشینه!! میومد بیست گرم فلز تو گوشی میذاشت بخدا کسی نمیگفت چرا سنگینه! من نمیدونم گوشی به این خدایی، با این همه کارکرد فوق العاده چرا این طراح های سامسونگ یه کم به مخ خودشون فشار نیاوردن و جای این گوشی پلاستیکی یه چیز درست حسابی بدن! در باتری رو که باز میکنم یاد اسباب بازیهایی که از تو لپ لپ درمیاد میفتم از بس جنس مسخرهای داره! حالا هی سامسونگ بیاد بگه از فلان ترکیب استفاده شده و غیره! بابا جون، آشغاله جنسش، هر چی هم میخواد بگید! (آخیش، یه کم خالی شدم :5:)
اون svoice خنگ هم ظاهرا وقتی نت فعال باشه جواب میدن! آخه من اگه بخوام بلوتوث رو فعال کنم نت میخوام چکار! شاید هم میشه بدون نت باهاش کار کرد و من خبر ندارم! اگر کسی میدونه بگه که هی باهاش ور نرم این قیافه عقب افتادش اعصابم رو خرد کنه!
یه ریویو براش مینویسم که سامسونگ از سال بعد خواست گوشی بزنه قبلش بیاد با خودم مشورت کنه :27:
آره واقعا جا داشت بهتر طراحی شه!
این دستیار های صوتی همشون به نت نیاز دارن سیری هم همینطوره تو اس دو هم وویس تاکش به نت نیاز داشت
نقل قول:
همشون برای کار کرد نیاز به اینترنت دارن
روی لهجه هم خیلی حساس هستند ، و همچنین صدای محیط (90 درصد دستورایی که بهش میدم میگه نمیفهمم چی میگی :دی)
من تفاوت خاصی بین Svoice و voice talk ندیدم ، جفتشون یکی هستن تقریبا
برای ما ایرانی ها که کلا هیچ کاربردی نداره !
امروز تو علاالدین 1160 سفید
1230 آبی
جالبه همکف اون رنگ جدیدش(نمی دونم چه رنگیه:دی فکر کنم طوسی پر رنگ بگیم بهتره) رو هم دیدم ولی طبقات بالا کسی نداشت
هر کاری کردم (واسه تجربه) بخرم نشد تو چند تا مغازه گرفتم دستم ولی نمی دونم چرا حس یه گوشی های اند 1200 ی رو به آدم نمیده
واقعا اون موقع که اس2 رو خریده بودم تا یه مدت تو کما بودم :دی
یه وعده به همه دوستان هم بدم
قراره گوشی 4X HD به دستم برسه
امروز از نزدیک هم باهاش کردم، جدا چیز جالی بود، حداقل مثل اسن اس ۳ بیریخت نبود! البته محتویات رو دیگه نمیدونم!
میخوام برای اولین بار در ایران و شاید هم جهان! این دو تا رو از نزدیک با هم مقایسه کنم
پس منتظر یک مقایسه داغ داغ باشید
یه مقایسه هایی بین 4X HD و S III اینجا هست:
+
LG 4X HD هم به نظر چیز جالبی میاد. کیفیت صفحش که خیلی توپـــه.
وقتی نور هر دو تا موبایل Full باشه، نور و درخشندگی LG بیشتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیز از لینکتنقل قول:
حالا من سعی میکنم مقاله ای که در این ارتباط مینویسم حتی کامل تر هم باشه
این هم اولین عکسی که از مدل سفید 4x انداختم. البته برای مقایسه از مشکی اون استفاده میکنم
1:بنظر میاد نور S3 روی 100% نیست! از روی ترکیب رنگ این رو میگم!(2 ساله از گوشی با صفحه SUPER AMOLED استفاده میکنم فکر کنم بتونم اینو تشخیص بدم!)نقل قول:
2:یک نظر هم در انجمن این گوشی عجیب غریب دادم که اینجا هم کپی میکنم:
نقل قول:
بی خیال! بنظر میاد با خط کش طراحی شده! فقط گوشه هاشو کمی با سمباده ساییدن!!
واقعا بنر شما طراحی این بهتر از S3 هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میگن صفحه های خازنی با حرارت =)) کار میکنه بد نیست یه بار با پشت قاشق یا سکه امتحان کنن ببینن کار میکنه.حتی اگه اجسام فلزس سرد سرد سرد هم باشن.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
2:یک نظر هم در انجمن این گوشی عجیب غریب دادم که اینجا هم کپی میکنم:[/QUOTE]
خداییش اس ۳ تو هرچی که برتر باشه تو طراحی نیست! سامسونگ کلا تمام توان خودش رو برای زشت طراحی کردن این گوشی انجام داد! شک نکن 4X قشنگتره
اگر وقت شد امروز یک عکس دوتایی کنار هم ازشون میندازم
بنظر من این گوشی LG طراحیش در حد GLX های ایرانی هم نیست! فقط یک مستطیل ساده ساده هست! به یک نجار بدی کپی قاب این گوشی رو از MDF هم میتونه بسازه!نقل قول:
حالا ONE X باز قابل مقایسه هست ول این واقعا مسخره هست!!!
خداییش یه آجر رو کنار 4x HD بزارید با هم هیچ فرقی نمیکنن
انگار گوشی رو با آجر قالب زدن
این صحبتهای شما بیشتر از اون که روی منطق باشه ار روی احساس و تعصب هستنقل قول:
اگر بخواهید اینطوری بگید که آی فون هم گوشه های تخت و سطح مسطحی داره و اون رو احتمالا کابیت سازهای میدون شوش ساختند! lol
در هر صورت هر دوی این گوشی ها در اختیار من هست و باهاشون دارم کار میکنم، اس ۳ در هوشمندی و تنوع امکانات رقیب نداره اما تو طراحی واقعا زشته!! حالا یک گوشی دیگه مثل one x و 4x و حتی ascend هواوی در ۴ هستهایها از لحاظف قیافه ازش سرتر هستند. البته این مورد باز شخصی هست اما طراحی گلکسی اس ۲ با اینکه گوشه هاش هم همون به قول شما مستطیلیتر و یا به قول دوستمون آجریتر!! بود اما خیلی از اس ۳ سرتر هست.
خوب مشخص هست که شما از گوشی هایی خوشتون میاد که از روی اجر کپی شدن:39:نقل قول:
بین این گوشی هایی که گفتید بنظر من فقط و فقط ONE X قایل مقایسه با S3 هست (از نظر طراحی)
بقیه هیچ حرفی برای گفتن ندارند! مخصوصا 4x که طراحش از اجر الهام گرفته!:27:
همین آدم ها که حالا این گوشی رو میپسندند سال پیش می گفتند S2 چرا مستطیل شکل هست! حالا اومدن دارم از 4x دفاع میکنند!
قابل توجه دوستانی که می گفتن وان ایکس داغ می کنه و باید با دستکش نسوز باهاش کار کنی برید اس3 بخرید داغ نمی کنه که آتیش می گیره :دی ( از این اسمایلها هم بذارم بعضیها خیلی دوست دارن :39::39::39:) من حاضرم زیر ال سی دی گوشیم خاک بره روزی سه بار شارژ کنم ولی تو دستام آتیش نگیره :39:
راستی چند صفحه قبل هم یکی از دوستان می گفت من مطمئنم اس3 بدون مشکل خواهد بود
سامی پیشرفت خوبی کرده . از اس 2 میشد بعنوان ماهیتابه استفاده کرد . از این بعنوان دینامیتنقل قول:
منم دیروز این عکس رو توی انگجت دیدم ولی نفهمیدم چی شده که اینجری شدهنقل قول:
هنوز توی سایتهای فارسی هم چیزی در موردش ندیدم
کسی میتونه یه توضیحی بده چه شده؟
آخه مگه میشه گوشیهای چهارهسته ای داغ نشن؟همین تک هسته ای ما پنج دقیقه بازی میکنیم خیلی داغ میشه...
من جوابی به صحبتهای شما نمیدم چون بیشتر از اینکه دنبال منطق طراحی باشید به دنبال فان هستید. ما هم با شادی شما جوانها خوشحالیم :46:نقل قول:
اینهم تصویری که الان از پشت دو تا گوشی گرفتم، به جد هم عرض میکنم نه طرفدار سامی هستم و نه الجیِ؛ ولی منطق نشون میده کدوم گوشی طراحی بهتر و شکیلتری داره. حداقلش اینه که وقتی 4x رو دستم میگیرم حس میکنم یک گوشی قدرتمند و با استایل رو صاحب شدم اما اس ۳...! از چی بگم برات! :45:
میدونید چرا این مسخره هست! چون این جایی که اینطوری شده چی هست؟ باطری که نیست! CPU و GPU هم که اونجا نیست!نقل قول:
سوکت شارژر هم اون جا نیست!
پس چی بوده؟
شاید یک شخصیت مشکل روانی داشته با فندک این کار رو کرده باشه! شما باید باور کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ حرفی با شما ندارم چون کلا حرفات همه بچه گونست کسی که چشم داشته باشه می بینه که منبع گذاشتم اینم جملاتی هست که تو منبع قید شده:
اتفاقا منتظر بودم بیای بگی یکی فندک گرفته خوشحالم حدسم درست از آب در اومد و به خودم ایمان آوردم که درست شناختمت :39::39:نقل قول:
”Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question. Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously“.
مهدی چطوری شنیدم اتیش سوزی شده اینجا :دی s3 دارای عزیز فقط جایی باشین که بتونین 125 رو بگیرین
خود سامسونگ تایید کرد جریانو الان این حسن میاد باز یه چیزی از خودش در میاره جواب میده
شاهکار کرد با این گوشیش ، اولین گوشی ها تو دست اتیش میگیره ( الان تو گینس ثبت شده )
:39:
فن های سامسونگ به شدت رفتن تو شوک... الان این شکلین:18:
ولی خدایی اگه این مورد زیاد باشه واقعا سامسونگ میخواد چی بگه... یه چیزیه که میتونه به آدم صدمه بزنه... خارجی ها هم که مثل چی از جونشون میترسن....
شاید این مشکل از خارج گوشی و محیط اطراف باشه گوشی داغ میکنه ولی نه دیگه اینقدر که اینجوری بشهنقل قول:
تو رو خدا بیاین یه خورده علمی به موضوع نگاه کنید
چیزی که این کار رو کرده انرژی زیادی تولید کرده که 100% بالای 70 درجه گرما رو بالا برده که این گوشی عمرا بالای 50 درجه داغ کنه
به نظر من یه عامل محیطی باعث این سوختگی شده
اون کسی هم که صفحه ی پیش گفته بود اس3 بدون مشکل هست من بودم و الان هم میگم که این گوشی مشکلی نداره
من طرفدار هیچ برندی نیستم و الان هم One x دارم که رقیب اس3 هست
فقط خواستم منطقی فکر کردن رو به بعضی ها آموزش بدم:31:
اگر هم گوشی واقعا همچین مشکلی داشته چه بهتر ما که خوشحال میشیم روی این فن بوی ها کم بشه
چنین چیزی واقعا حتی از شرکت کره ای بزرگی مثل سامسونگ هم بعیده (من کاری به مقایسه هم ندارم هرچند که نمیشه مقایسه نکرد)
آدم یاد تولید پژو های ایرانی میافته که آتیش میگرفت!
آخه مگه دنبال چی بودند
جریان توقف فروش رنگ آبیش هم جای سوال داره... آل دیجیتال میگفت مشکل فنی داشته...
وقتی هنوز تست نکردین درست چرا پس تولید میکنین؟!
در مورد دیزاین اس3 هم من با توجه به رشته تحصیلیم میگم که این نحوه چینش ورودی ها و خروجی ها در پشت گوشی از لحاظ زیبایی شناسی به نظر اکثریت مردم کاملا رد میشه و قابل قبول و قشنگ نیست. اصلا ترکیب صحیحی برقرار نشده.
در مورد سایر قسمت های گوشی ( همون قوس ها و کلید هوم گوشی) هم جای بحث هست.......
تصویر باز شده این گوشی رو که دیدم واقعا شاخ درآوردم!
شما این تصویر رو ببینید:
این گوشی ex119 هست که من دارم. وقتی این گوشی رو خریدم و درب پشت گوشی رو باز کردم تعجب کردم! پیش خودم گفتم از موتو بعید بود این جنس رو به کار ببره (با توجه به جنس گوشی هایی که قبلا داشتم: v8 / zn5 / xt720 / l7)
حالا من چند پای گوشی دادم؟ من 180 خریدم! الآن شما 1180 هم نه و بلکه 1300 پای یه گوشی بدید اون وقت این کیفیت؟ این جنس؟! هرچی هم از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری خوب باشه ولی باید حتما از این نظر هم مورد بررسی قرار بگیره!
خدایی درب همین گوشی که دارم از کیفیتی برخوردار هست که چندین و چند بار که از دستم روی زمین آسفالت خورده و خشی روش ظاهر شده دستش کشیدم اون قسمت رو خط و خشش کاملا از بین رفته! کاملا!
اینم تصویر L7، تولید سال 2005 میلادی یعنی 7 سال پیش؛ ضخامت 11 میلی متر
یادم اومد ال 7 هم دم دسته!
بالا تو پست قبلیم تصویرش رو گذاشتم
سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)
خب میشه یکی به ما هم بگه اون قسمت پایین گوشی
که معمولا جای انتن و این چیزا هست،
چجوری میشه اینجور داغ کنه و بسوزونه؟
آخه یه پردازشی چیزی هم که فکر نکنم اونجا انجام بشه... میشه؟
دوست عزیز متاسفانه گوشی عرضه شده ودیگه سامسونگ نمیتونه فکری بکنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)
گفتم گوشی مشکلی خواهد داشت ولی احتمال زیاد اینقد دیگه نیست...بالاخره وسیله الکترونیکیه دیگه..اپل با اون همه اعتبار دست بزار رو گوشیش تا آنتن بپره:31:
میگم شاید طرف داشته گوشیش رو شارژ میکرده بعد یه بازی خیلی سنگین هم داشته بازی میکرده اینجوری پوکیده
البته اگر متن توضیحش رو بخونید نوشته چی شده !
نمی دونم چرا سامسونگ اینجوری شده یهو :دی
دیروز یه گالاکسی اس جلو چشام مرد ! وقتی کیفیت گالاکسی اس رو با سری که خودم داشتم مقایسه کردم دید کیفیت تولید های جدیدش افت داشته
گوشی Note خودم هم که به فنا رفته و بریک شده ، جالب اینجاست شاید بیشتر از 100 نفر این مشکل رو داشتن اما هنوز سامسونگ تکذیب میکنه! و آخرین خبری که داشتم نمیخواد fix ی برای گوشی های خراب بده
البته هنوز سامسونگ خیلی جلو تر از شرکت های دیگه هست و امیدوارم بتونه کیفیتش رو هم بهتر کنه تا فوق العاده تر بشه
خب ما که سواد نداریم بگو چی شده دیگه طاقت ندارم اس3 می خوام :دی
اینو ببین:
اینجا چیزی نیست که بخواد بسوزه .. در ضمن شنیدم پلی کربنات با شعله مستقیم مثل کبریت یا فندک نمی سوزه نظرت چیه ؟
بقیه دل و روده رو هم آپ کردم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چنتا فیلم دسمبلشو دیدم اصلا تو برد اونجا چیز خاصی نبود!
نقل قول:دوستان من از صبح دارم همینو میگم دیگه!نقل قول:
کاملا مشخص هست که مشکل از گوشی نبوده و یک عامل بیرونی داشته! جالبش اینه که دود هم کرده اخه!
و نظر خودم:
یک نفر برای اینکه یک شایعه درست کرده باشه گوشیش رو آتیش زده:39:
اینم ممکن نیست چون کمی با سوکت شارژر فاصله داره!نقل قول:
بر و بچ بالاخره این ریویو گلکسی اس ۳ تمومید! خیلی زیاده و نمیشه اینجا گذاشت (حسش نیست lol)
این لینک مقاله هست، لطفا بخونید و نظرات خوبتون رو هم بدین
این اتفاقی که برای اس3 افتاده ترکیدگی یا انفجار بوده که خوشبختانه برای صاحب گوشی اتفاقی نیوفتاده و یه گوشی آک بهش دادن
تو عکسها معلوم بود که یه چیزی ترکیده حالا چی بوده معلوم نیست
اون سوختگی همون 1 مورد بوده وهیچ ربطی به گوشی نداشته.
همونطور که دوستمون زحمت کشیدن عکس های کالبد شکافی رو گذاشتن نشون میده که اونجا هیچی وجود نداره که بخاد داغ بشه چه رسد که بسوزه.
وان x که اون همه داغ میکنه تا حالا نسوخته GS3 که جای خود دارد.
شما هم بیش از این به این شایعات دامن نزنید و از امکانات GS3 لذت ببرید.
منم اگه خدا بخواد تا 1 ماه دیگه سفیدش رو میخرم
واقعا با جوحه اردک زشت خیلی حال کردمنقل قول:
گوشی اول از نظر قیافه به دل نمیشینه ولی وقتی باهاش کار میکنی عاشقش میشی
دیجی کالا آتیش زده به مالش
میارزه به این قیمت یا نه؟ به نظرتون پایین ترم میاد؟