میشه چنتا عکس از فاصله دورتر بذاری،نقل قول:
کیفیت عکسا خوبه ممنون
Printable View
میشه چنتا عکس از فاصله دورتر بذاری،نقل قول:
کیفیت عکسا خوبه ممنون
از چند متری میخوای؟نقل قول:
تا5مترجاداریم.
ال جی در مدلهای جدید با کمک ارتقا دهنده رزولوشن (resolution upscaler) باعث افزایش کیفیت تصاویر sd در حد hd شده است
من قبل از اینکه 66100 بخرم چون تصویر sd را توی مدلهای قبلی دیده بودم همش ناراحت این موضوع بودم.
ولی فقط به خاطر سه بعدیش از این موضوع گذشتم.
ولی وقتی توی خونه نگاه کردم اصلآ باورم نمی شد.
اگه کارایش خوب جواب بده یعنی خرابی و اذیت نداشته باشه معرکه شده.
من تصویر شبکه را باگوشی عکس گرفتم دیگه خودتون ببینید.
من قبل از اینکه 66100 بخرم چون تصویر sd را توی مدلهای قبلی دیده بودم همش ناراحت این موضوع بودم.
ولی فقط به خاطر سه بعدیش از این موضوع گذشتم.
ولی وقتی توی خونه نگاه کردم اصلآ باورم نمی شد.
اگه کارایش خوب جواب بده یعنی خرابی و اذیت نداشته باشه معرکه شده.
من تصویر شبکه را باگوشی عکس گرفتم دیگه خودتون ببینید.
یه کم دورتر باشه خوبه طوری که کل صفحه تی وی دیده بشهنقل قول:
اگه شب بگیری دیگه بهتر
بازم ممنون
سلام به همه - دوستان من همه صفحاتو خوندم از1 تا 53 اما نتیجه نگرفتم چی بگیرم
تا 1.5 میخوام هزینه کنم . نور پذیرایمون خیلی زیاده فکر کنم پلاسما اذیت کنه
42 یا 47 سونی و پاناسونیکم گرونه. lg چطوره؟ سری lv مثل 42lv37100 یا 42ls46000 ویا 42lv34000 و 42lv3500
فردا شاید بگیرم راهنمایم کنید لطقا که تو انتخابم اشتباه نکنم
بازم دست شما درد نکنه بعضیا که تا تلویزیون خریدند بیخیال این تایپک شدندنقل قول:
عزیز شما نمیتونی فقط نور پذیرایی را ملاک قرار بدی.نقل قول:
استفاده وانتظارت از یه تی وی چیه؟
مثلآ سه بعدی مهمه یا نه؟
اسمارت میخای یا معمولی؟
پلاسما ال سی دی یا ال ای دی؟
این تاپیک را ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چنتا عکس از فاصله های مختلف و نور 100 وات و 20 وات و شب.
اسم عکس حدود فاصله است.
دیگه چی عزیز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اگه دقت کنی مدلهایی که ذکر کردم تقریبا مشخصه.
نه سه بعدی میخوام نه پلاسما
بین اسمارت و led
قیمتاشونم ممنون میشم بزنین
عزیزنقل قول:
من هم واسه خرید دوماه سرگردون بودم.
از این مدلها چیزی نمیدونم.
واسه همین لینک تاپیک مشاوره را دادم.
ولی اگه ریسک بالا رفتن قیمت را میپذیری عجله نکن.
هرچی پست می زنم دوتا میشه
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که وقتی ما به کمک احتیاج داریم انتظار داریم کمکمون کنن .
وقتی دیگران هم به کمک ما نیاز دارن وظیفه داریم کمک کنیم.
بدون منت......
با سلام دوباره می پرسم!!!
دوستانی که 67100 خریدند یک سوال داشتم در مورد ضخامت تلویزیون چرا 42 اینچ را نوشتن 52.5 میلی متر در حالی که 47 و 55 اینچ را 33 میلی متر (مشخصات سایت گلدایران) و آیا این ضخامت در تلویزونی که خریدین درسته یا نه ممنون
یه تلویزیون تا یک و پانصد چی پیشنهاد میکنین؟
سلام دوستان .
من امروز داشتم بازار رو میگشتم . توی محدوده ی بودجه ای که من دارم (یعنی تا ۸۰۰ تومن) یه مدل 4600 از LG بم معرفی کردن به قیمت ۶۹۵ تومن. گفتن که مدل 2012 هم هست .
خواستم ببینم نظرتون در مورد این مدل چی هست .
من تا ۸۰۰ تومن هم میتونم بزارم برای تیوی . بنظرتون همین مناسبه یا چیز بهتری میشه گیر آورد ؟
ممنون ازتون :11:.
با سلام به همه هفته پيش LG8600سايز47 خريداري شدلازم ميدونم توضيحاتي را درباره نحوه خريد و تست TVبعد از چند روز بدم اميد كه بدرد دوستان بخوره پيشاپيش پوزش من را براي نگارش و بقيه چيزها قبول كنيد چون با موبايل كانكت شدم و پست اولم هستبعد از كلي تحقيق راجع به مدلهاي 2012و تست اونها در فروشگاه (VT30.HX925.ساميE8000) و البته ديدن شارپ 830اگه اشتباه نكنم و نيز خوندن رويو هاي سايتها به اين نتيجه رسيدم كه بدون تعصب به برند خاصي بهترين مورد lg lm 76100 ميباشد با توجه به قيمت البته پس شروع به قيمت گرفتن كردم تهران سايز 47 قيمت٣،٦٥٠با بلوري و بدون اون تقريبا ٤٠٠ كم ميشد اما بانه يه دفعه ناياب شد ولي قيمتش ٢،٥٠٠بود خلاصه كنم طي دو روزي كه اونجا بودم جنس بسختي گير ميومد 67100كه اصلا نبود در نتيجه فروشندهاي كلاش 66100ميدادن 2500 با هزار بدبختي LM 8600 سايز 47 بالاخره خريداري شد به قيمت ٢،٩٠٠ كه قيمت اينجا ٣،٩٩٠ با هديه بدون هديه ٤٠٠ حدودا كم ميشه اما تست TVبعد از نصب پايه و تست اونها يه نگاه كلي كردم در مورد زيبايي واقعا عالي بود نكته بعدي و به نظر من مهمترين نكته نوشته ساخت كره بودن بود كه به ادم ارامش ميده اخه اختلاف قيمت با گارنتي 600-700تومان هست و اين استرس كه اين ريسك مي ارزه يا نه بگذريم بعد از روشن كردن سرعت و كيفيت ديجيتال اون تقريبا شوكه كننده بود اصلا توقع همچين كيفيتي توي SDرا نداشتم منو كه فارسي داشت و توضيحات كامل منوها در اون بود كه كار كاليبره كردن رو بسيار راحت كرده٤تا عينك 3D و دو تا عينك بازي هم بود حالا نوبت به كيفيت hdبود خوشبختانه PS3داراي درايو بلوري هست فيلم هوگو باهاش تست كردم بديهيه كه كيفيت عالي بود سه بعدي راحت و بدون چشم درد البته به نظر من هنوز اين سه بعدي چنگي به دل نميزنه در كل بر خلاف كليپهاي تبليقاتي بيشتر تصوير عمق داره تا بيرون از صفحه بياد البته چند تا بازي شاخ هم سه بعدي تست كردم مثل انچارتد كه اش دهن سوزي نبود سه بعدي بودنش و تست مهم ديگه كنتراست و كيفيت رنگ مشكي بود كه به نظر من عالي بود يه تصوير با زمينه تاريك در اتاق با لامپهاي خاموش تست كردم مشكل نشت نور نديدم اصلاكار با ريمت مجيك هم هم بد نبود ولي عالي نيست البته شايد اين مشكل من باشه چون موشن كنترل PS3دارم و ناچار به مقايسه اونها ميشم كه درست نيست ببخشيد ديگه انگشتام جواب نميدن تايپ كنم من نظر خودم گفتم كه ممكنه غلط باشه شما ببخشين اميدوارم مفيد باشه
مبارک باشه.
مدلهای 2012 همه عالی هستند.
برخلاف ادعای دروغ بودن هرتز تصویر من امروز تکرار بازی فینال المپیک را دیدم.
توی پاسهای برزیلی هم جاماندگی ندیدم.
فقط چون بدون گارانتی گرفتی یه محافظ خوب فراموش نشه.
منهم که با گارانتی گرفتم محافظ خریدم.
گزارش خرابی بر اثر نوسان برق داشیم.
موفق باشی.
مبارک باشه.
مدلهای 2012 همه عالی هستند.
برخلاف ادعای دروغ بودن هرتز تصویر من امروز تکرار بازی فینال المپیک را دیدم.
توی پاسهای برزیلی هم جاماندگی ندیدم.
فقط چون بدون گارانتی گرفتی یه محافظ خوب فراموش نشه.
منهم که با گارانتی گرفتم محافظ خریدم.
گزارش خرابی بر اثر نوسان برق داشیم.
موفق باشی.
l مبارک باشه
بچه ها من هم 5 شنبه یک 76100 خواهم خرید (اگر گرون نکنند)
منتظر ریویو من باشید.
با تشکر از همه
واقعا مدل های امسل بسیار زیبا هستن
رفیق کیفیت تصویر با اتصال کابل به tv کمی افت می کنه البته از نظر رنگ.نقل قول:
شما یه فایل mkv رو مثلا با حجم 10 گیگ روی tv اجرا کن کیفیت بالایی داره چه از نظر رنگ چه از نظر رزولیشن ولی همون رو با بلوری یا دی وی دی پلیر اجرا کنی رزولیشن تصویر یکیه با tv ولی رنگ تصویر کمی ضعیف تره نسبت به پخش خوده tv چون با hdmi وصل شده.
tv خیلی قابلیت دیگه داره که اگه دفترچه راهنماشو بخونی از قابلیتاش اصتفاده کنی واقعا عالیه.مثلا یکیش پخش زندس که با pc یا لپ تاب یا موبایل هایی که پروگرام های شبکه خانگی ال جی روش نصب باشه راحت میتونی هر چی روشون پخش کردی رو یتی وی نشون بدی.مثلا من خودم گوشیم سیمبیانه tvمونم 57000 ولی با این که گوشیم پروگرام های ال جی روش نصب نمیشه ولی میتونستم فایل هامو با tv به اشتراک بزارم.به نظر من اگه واسه tv دانگل وای فای آدم بخره یا خود تی وی وایرلس باشه خیلی عالیه چون دیگه نیازی به سیم کشیدن نیست من به خاطر همین سیم کشی کابل های شبکه که هم کابل tv بود هم بلوری بعد از چند وقت چون از وسط خونه و زیر قالی رد میشد یه ذره بد میزد توی خونه مجبور شدم شبکه رو قطع کنم و سیمارم قطع کنم.تی وی مم یه 4 ماهی هست آپدیت نشده کسی نمیدونه آخرین آپدیت چنده.
راستی دوستانی که کنترل جادویی جدید رو دارن میشه در مورد کنترل صوتیش توشیح بدن.چون کنترل من سری اول هست و کنترل صوتی نداره.
میخوام ببینم اگه می ارزه وقتی این کنترل های جدید تکی و جدا اومد توی بازار یکیشو بخرم آخه یه حالت موس کامل منظورم همین دکمه ای که پایین بالا می کنه صفحات رو با چرخیدنش داره که واقعا واسه وب گردی توی نت نسبت به کنترل های قبلی کمک می کنه توی کنترل های قبلی یا باید خودت صفحه رو جا به جا میکردی یا با استفاده دکمه های اشاره پایین و بالا ولی حالا با این کنترل ها میشه راحت صفحات رو بالا و پایین کرد
widi داره اما اگه از گلدیران گرفتی باید یه مودم وای فای ( دانگل ) بگیری تا فعال بشه ضمناً تا جایی که من میدونم و از سایت ال جی کره چک کردم مدل مونتاژ کره هم ورودی ----- ندارهنقل قول:
یه توصیه برای کسانی که قصد خرید تی وی دارن به هیچ وجه برای خرید به بانه نرید از چند روز پیش که دلار گرون شده به طرز وحشتناکی قیمتها رو بالا بردن خلاصه اینکه دارن دزدی میکنن
قیمت دلار 10 درصد گرون شده اینا بعضی مدلها رو تا 40 در صد هم گرون کردن ! من خودم اهل سقزم نرسیده به بانه دیروز بانه بودم قیمت ex720 سونی 46 اینچش ظرف دو روز از 2 ملیون رسیده به 2600 !! 42lm6710 از 1800 تومن رسیده به 2300 !!!!!
دوستانی که قصد خرید دارند عجله کنند که چند روز آینده تلویزیونها افزایش قیمت خواهند داشت
کاملا بر عکس به نظر من اصلا خرید نکنید تا قیمتها رو بیارن پایین
امروز تقریبا یه 40،50 تومنی قیمت پایین اومد ولی به نظرم با این کار دولت که میخاد بورس ارز راه بندازه به احتمال زیاد قیمت دلار دوباره میاد زیر 2000 تومن
من که فعلا خرید نمیکنم کلا منطقی نیست زمانی که ارز اینقد نوسان داره خرید کنید
ولی من بازم میگم خیلی از فروشنده ها دارن از اب گل الود ماهی میگیرن نه تنها تو تلویزیون تو فروش همه چی دارن به بهانه دلار قیمتها رو 50 درصدی بالا میبرن اگه این ملت اونقد همت داشتن که خرید چیزایی مث تی وی یا موبایل رو تحریم میکردن قیمتها پایین می اومد فروشنده ها میدونن این ملت در هر حال میخرن واسه همین با خیال راحت جنسارو گرون میکنن
وگرنه چه ربطی به دلار داره،دلار تهش شما بگین 15 در صد گرون شده خیلی اجناس تا 50 در صد هم گرون کردن ! فک کنم مملکت بی صاحاب به همین میگن
امروز میگفتن تلویزیون 45 درصد قراره افزایش پیدا کنه . یخچالها طی چند روز گذشته بیشتر از 500 تومن افزایش قیمت داشتن من خودم قبل از عید برای چند روز به خاطر عقب انداختن خرید
یخچال 300 تومن ضرر کردم
حالا یه سوال اساسی فرق مدلهای 2011 با 2012 چی هست ؟ به جز ظاهرشون . چون امروز 47 اینچ lw57000 حدود 2300 بود و 47 اینچ 67100 خدود 3000 این تفاوتها چی هست آیا ارزش هزینه بیشتر داره ؟؟؟؟
دوستان سلام راستی یه سوال که فکرم و مشغول کرده اینه که برای پخش فیلم سه بعدی در lm58000 یا lm57000 نیاز به دستگاه بلوری هست ایا همراه تلویزیون میدن یا جدا باید یخریم؟
امروز 91/05/24 پرسیدم
قیمتش 246000 هست.
اتفاقا منم همین سوالو داشتم مثلا فرق بین lw5700 با lm6610 چیه یا چرا lm5800 که تقریبا تو همه امکانات از 5700 ضعیفتره قیمتش بالاتره ؟!نقل قول:
کاش یکی از دوستان که هردو تی وی رو از نزذیک دیده در مورد تفاوت تصویرشون یه توضیحی بده
ارزش داره این همه پول اضافی بدیم
با سلام دوستان من 47LM67100 تازه گرفتم هنوز چیزی بلد نیستم فقط یه سوال داشتم از دوستان دیگه که قبلا گرفتن غیر از عینک ها و کنترل ها چیز دیگری همراه تی وی نیست مثلا سی دی فیلم یا نرم افزار و ...
سلام قیمت ها رو چرا بردن بالا ؟
الان من موندم بین دو مدل sony x720 یا ال جی lm7610
از بانه مبخوام خرید کنم میشه لطف کنین و راهنمایی کنین؟
حتما 7610 بخر شک نکن
دستت دردنکنه جوون نجاتمون دادی
کسی از بانه خرید داشته>؟ میتونه راهنمایی کنه>؟ ممنونم
اگه ازبانه خرید میکنی sony x720 بخر.نقل قول:
سام و الجی به خاطرنبود قطعات اروپایی ریسکش جالب نیست.
سامسونگ و سونی های بانه مونتاژ مالزی و ال جی ها مونتاژ کره هستند.نقل قول:
دوستان من کدوم رو بخرم؟
بعد کسی هست که از بانه تلویزیون خریده باشه ؟ چه نکاتی رو رعایت کنم؟
مرسی
من از همه نمایندگیها پرسیدم.نقل قول:
مینبرد وقطعات الجی و سام بانه ای کلآ با تولید داخلی فرق داره.
ولی سونی ظاهرآ یکیه.
دلیل روشن هم اینکه دوستان زیادی توی انجمن پیام دادن که به خاطرنبود قطعه با مشکل برخوردن که دو نفر از دوستان خود بنده به خاطر مینبرد و برد ورتیکال تی وی توی تعمیرگاه مونده.
دوستان بیشتر در این زمینه تحقیق کنید.
ارزش گرفتار نشدنشو داره.
من از همه نمایندگیها پرسیدم.نقل قول:
مینبرد وقطعات الجی و سام بانه ای کلآ با تولید داخلی فرق داره.
ولی سونی ظاهرآ یکیه.
دلیل روشن هم اینکه دوستان زیادی توی انجمن پیام دادن که به خاطرنبود قطعه با مشکل برخوردن که دو نفر از دوستان خود بنده به خاطر مینبرد و برد ورتیکال تی وی توی تعمیرگاه مونده.
دوستان بیشتر در این زمینه تحقیق کنید.
ارزش گرفتار نشدنشو داره.