بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.نقل قول:
Printable View
بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.نقل قول:
سلام
قصد خرید یه Led FullHd رو دارم تا نهایت هزینه 2400 تا 2700
چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدید؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
با این مقدار یا یکخورده بیشتراین مدل را میتوانید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حس و حال شگفت آور ال ای دی های سری 6 را تجربه کنید. جهان جدید و هیجان انگیز تلویزیون های هوشمند سرگرمی های خانگی را متحول می سازند و سیستم اسمارت هاب تعبیه شده در آنها به شما اجازه تعامل با تلویزیون را می دهد. همه کار از گشت و گذار در اینترنت گرفته تا تماشای عکس یا فیلم راحت تر از گذشته انجام شده و لذت بخش تر می باشد. معرفی قابلیت مشاهده سه بعدی و طراحی منحصر بفرد جنبه سرگرمی سیستم را تقویت کرده و به شما اجازه می دهد تا پا به جهان مجازی بگذارید. کیفیت فوق العاده واقعی تصاویر سه بعدی ال ای دی های سری 6 بی نظیر است و فیلم ها، بازی ها و تمام برنامه های چندرسانه ای مورد علاقه خویش را به نحو غیرقابل باوری از نو تجربه خواهید کرد.
مشخصات کلی :
اطلاعات کلی: LED - سایز 40 اینچ
مشخصات تصویر: تکنولوژی سه بعدی کیفیت تصویر Full HD
مشخصات صدا: 2 عدد بلندگوی 10 وات
تیونر تلویزیون: ----T - تصویر در تصویر
ورودی ها: HDMI - USB - Component - Composite - LAN
امکانات: OSD Language - تله تکست - بازی
قیمت : 2750000 تومان | گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) | تلویزیون هوشمند LED | سایز 40 اینچ | پنل Full HD | تکنولوژی سه بعدی | دارای گیرنده دیجیتال داخلی |
من روی انگلیس گذاشتم ولی گوگل مپ را توی اپس پیدا نکردم؟! البته نرم افزارهای دیگه هست که خوبند ولی نیاز به لوازم جانبی هست :دی اگر دوستان کشورهای دیگه را هم تست کردند اعلام کنند بهترین کشور کدوم هست.نقل قول:
والا من اخیرا تست نکردم قدیما بودش. کلا کشورهای غیر انگلیسی زبان که اپ هاش به درد ما نمی خورن می مونن همین انگلیس و شیطان بزرگ:n09: و استرالیا و ...نقل قول:
با تغییر کشور مشکل ...لتر هم رفع میشه؟
نه. برای همین اپ هایی مثل ف.ب و یوتوب به درد نمی خورن.نقل قول:
دوستان 6950 خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT؟؟
میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT
دوست عزیزنقل قول:
کابل AV سیم زرد را به VIDEO که اول سمت راست تصویر است وصل می کنید و کابل سفید وقرمز را به سوکت سفید و قرمز سمنت چپ تصویر وصل می کنیدهمان جا که نوشته AUDIO
خوب من av میخوام من صدا رو میخوام منتقل کنم این کارو که میکنم وسایل دیگه صداش روی بلند گو ها نمیره میخوام صدارو انتقال بدم به سینمای خانگینقل قول:
شما از خروجی اپتیکال می تونید خروجی صدا بگیرید یا HDMI Arc. البته می توانید از خروجی هدفون هم استفاده بکنید البته مطمئن نیستم درست جواب بده با اینچنین کابلی:نقل قول:
خوب مشکلم همینه دستگاه سینمای خانگی من اپتیکال نداره hdmi هم نداره زیاد هم قدیمی نیست ولی این سینما برای یه تلویزیون crt قدیمی من بوده و اونم خروجی صدا داشت و به ورودی صدای این سینما وصل میشدنقل قول:
حالا هم اگر سامسونگ عزیز خروجی صدا رو حذف نمی کرد کار من راه میوفتاد
دوست عزیزنقل قول:
شما میتوانیداز مبدل چن کانال av که در بازار است استفاده کنید یعنی همان جور که در پست قبلی خودم توضیح دادم یعنی مبدل چند کانال را به av تلویزیون وصل و از پورتهای دیگر آن برای وصایل دیگر استفاده کنید.
دوستان بنده طی یک اشتباه زدم پنل LED46 d5550 ترکوندم و الان مجبورم هر جوری شده جبران بعد کلی جستجو نسبت به بودجه ((اونم اقساطی)) به مدل 46ES5960 که اونی که میفروشه داره خواستم بدونم این مدل خوب هست ارزش داره کلا خوده فروشنده که به نظر آدم کاربلد بود نسبت به بقیه که باهاشون حرف زدم گفت این مدل اصلی و مونتاژ نیست ولی مدلای دیگه مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل مونتاژ راست گفته و اینکه شما تایید میکنید مدل 5960 رو
یه راهکار همونی هست که گفتم خروجی هدفون اگر جواب بده (اگر تونستم خودم هم تست می کنم) راه کار بعدی این هست که اگر وسیله ای که به تلویزون وصل می کنیم خروجی صدای آنالوگ داره اون را مستقیم به سینما وصل کنید. یا یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ بگیرید(اپتیکال به قرمز و سفید) فکر کنم گرونه!نقل قول:
یک س.ال داشتم. خواهشآ دوستان توجه کنند
تلویزیون من 46es8880 هستش. وقتی تلویزیون خاموش هستش روی صفحه تلویزیون موج مشاهده میشه مثلآ تصویر خودم رو صاف صاف نمیبینم وقتی جلوی تلویزیون می ایستم . برای مثال از کنار که بهش نگاه میکنم کناره های تصویر موج رو میشه در تصاویر انعکاسی دبد . فکر کنید تلویزیون آینه هستش . منظورم رو امیدوارم فهمیده باشید.
لطفآ دوستانی که ال ای دی دارند یه تستی بکنند ببینند در حالت خاموش برای دوستان هم به این شکله؟
سلام من یک ال ای دی سامسونگ 40 اینچ دارم که چهار تا ورودی hdmi داره اما هر چی دستگاه با چند تا کابل hdmi به اون 4 تا ورودی hdmi وصل می کنم فقط پیغام می ده no signal
باید چکار کنم که درست شود ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مطلب زیر برای کاربرد پورتهای تلویزیون شماست لطفا مطالعه کنید.
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیونرا متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیرهیعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
دوست عزیزنقل قول:
این مورد بطور محسوس در مورد صفحات شیشه ای هر چقدر بزرگتر باشد معمول قابل مشاهد است و خطای دیداریست و مشگل ساخت نیست
دوست عزیزنقل قول:
همه سری سامسونگ خوب است ولی سری 6 یعنی 46es9650 بهتراست چون امکانات بیشتری دارد.
نقل قول:
سلام و ممنون اما من نفهمیدم الان این ورودی hdmi ال ای دی من درست است یا نه
مثلا من ps3 یا apple tv رو به هر کدوم از این 4 تا ورودی hdmi که وصل میکنم پیغام no signal می ده
سلام به دوستان
من یه ال ای دی سامسونگ توی عسلویه دیدم مدل eh5003 جلبیش اینجاست که 39 اینچ هستش
کسی نمیدونه که این مدل تقلبی هستش یا واقعا در همچین ابعادی همچین مدلی رو سامسونگ زده؟
قیمت هم میگه 1530000
احتمالا مونتاژ امارت یا مالزی هست چون تو ایران نه مدل با این نام هست نه با چنین سایزی.نقل قول:
عجب!!! یعنی امارات هم تلویزیون مونتاژ می کنه ؟نقل قول:
این اپتیکال به قرمز و سفید اگر باشه مشکلی نیست گرون باشه چون سینما از نظر کیفیت خیلی خوبه و یک سینما نجات پیدا میکنهنقل قول:
فقط مشکل اینجاست که همچین کابلی هست یا نه . اینکه واقعا می تونه این تبدیل به درستی انجام بده
کابل نیست تبدیل هست (DAC) چون دیجیتال باید به آنالوگ تبدیل بشه. مثل اینا:نقل قول:
از روی کنجکاوی سینما چه مدلی هست؟کد:http://www.amazon.com/Menotek-Analog-Audio-Digital-Converter/dp/B0045UWXB0
http://www.amazon.com/Digital-to-Analog-Audio-Converter/dp/B002KY4SQ6
دوست عزیزنقل قول:
بله چنین مدلی هست این مدل سفارش امارات که میتوان از سایت امارات فریمور آن راهم دانلود کرد
اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطور میتونم تحت شبکه هارد متصل به تی وی رو تو پی سی ببینم ؟
تی وی هم 6980 هست
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون ورودی دارد نه خورجی یعنی که شما می توانید به آن دستگاه برای پخش وصل کنید نه اینکه دستگاهی به آن وصل کنید و آن را از طریقه کامپیوتر تماشا کنید در حقیقت تلویزیون شما یک مانیتور است که می شود به آن موبایل- لب تاپ- دوربین - فلش مموری - هارد- و در بعضی از مدلها یعنی سری 7 به بعد پرینتر- سینما خانگی و غیره را برای پخش و نمایش در تلویزیون به آن وصل نمایید.
دوست گرامی شما احتمالا متوجه منظور من نشدید !!!!نقل قول:
بنده حافظه تمام دستگاه های تحت شبکه رو میتونم تو قسمت نتورک ببینم مثل گوشی لبتاپ ----- و ... منظورم این بود که برای جابه جای فایل بین پی سی و هارد متصل به تی وی نیاز به جدا کردن هارد از تلوزیون نباشه و بشه تحت شبکه فایل ها رو جا به حا کرد یعنی هارد تی وی رو شیر کنم
فکر نکنم خیلی چیز عجیبی باشه !!! البته با برنامه SAMSUNG PC Share Manager میتونم این کار رو بکنم اما سرعتش جالب نیست
من تا حالا همچین کاری با TV نشنیده بودم! نرم افزار جدید سامسونگ Allshare هست که من باهاش خیلی مشکل داشتم رفتم سراغ serviio. انتقال فایل با خود tv از طریق ftp انجام دادم البته با کمک widget ارائه شده samygo البته usb را تست نکردم. (فقط هم روی سری es کار می کنه.)نقل قول:
فکر نمی کنم توی ایران همچین چیزهایی پیدا بشه من ندیدم جایینقل قول:
LGهست مربوط به زمانی هست که سامسونگ سینماهای خوبی ارائه نمیداد ولی از نظر شفافیت خوبه زیاد هم عالی ولی خوبه
فکر کنم الان یه سینما حدود 500-600 تومنی در ساده ترین حالت خرج داره
سلام به دوستان عزیز
من یه پلاسما مدل 4000 میخوام بخرم
روش نوشته +4 سایزش هم 43 اینچ هستش
هم با گیرنده دیجیتالش هست هم بدون گیرنده یه مدلش کارتون رنگی ولی مدل دیگش کارتونش از بدون رنگهاست
میخواستم ببینم اصلا این پلاسما ارزش خرید داره ؟
طول عمرش چقدره؟
و اگه بخوام بخرم کدوم مدلش بهتره؟
ممنونم
با سلام.آیا تلویزیونهای موجود در سایت baneh-int.com مونتاژ مالزی است؟ بطور مثال 46D8000 که مونتاژ ایرانش میشه 46D8880. من میخواستم این تلویزیون رو بخرم. به غیر از سی پی یو (تا اونجایی که من متوجه شدم) تفاوت دیگه ای با سری 46ES8000 داره یا نه؟ از نظر کیفیت ساخت چطور؟ چون شنیدم تلویزیونهای LED مونتاژ ایران خرابی زیاد داره ! ممنون میشم راهنماییم کنید.در ضمن کد UN مال کدام منطقه است (اگه اشتباه نکنم UA مال ایرانه) ؟
مدل ue55F8090 رو دوستان چطور ارزیابی میکنند؟
دوست عزیزنقل قول:
سری es8000 از همه لحاظ از سری d8000 بالاتر و دارای آپشنهای بیشتری است واز نظر کارایی و ارتقا به سری های 2013 می رسد. و از نظر کد UN مال کشور های اروپایی است که دارای ریسیور داخلی نیز هستند و از نظر کیفیت ساخت استاندارد شان یکی است و آن که می گویند مو نتاژ ایران یعنی به سفارش ایران و برای کارایی در ایران ساخته شده تا بتوانید از آن بهره بهتری ببرید. و کد UA هم مال آسیا است
دوست عزیزنقل قول:
این مدلی را که کفتید اروپایی است و مدل آسیای آن را انشالله در تابستان در ایران خواهید دید و از لحاظ کارایی هیچ فرقی با هم ندارند به جز اینکه در مدلهای اروپایی از ریسیور داخلی نیز بهره می برند. و برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک مراجعه کنید. و یک مدل از UHD آن در یکی از نمایندگی های سامسونگ در معرض نمایش گذاشته شده که بطور دوره ای به نمایندگی های دیگر هم برده می شود تا همگان بتوانند از آن دیدن کنند
دوست عزیزنقل قول:
اگر از پلاسما خوشتان می آید سعی کنید کامل ترین شان را بخرید و اگر عجله ندارید سری جدید آن احتمالا تابستان به ایران وارد می شود . و معمولا در شرایط نرمال استفاده حدود 100000 ساعت کارایی دارد یعنی اگر بطور شبانه روز استفاده بشود حدود 11 سال
دوستنا کسی میدونه چطور باید بفهمم بینم تلویزیون کار کرده یا نه چطور باید وارد منو مخفی پلاسمای سامسونگ شد؟
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:Service Menu >> SVC >> Panel Display TimeService Menu >> SVC >>SVC INFO>>OKلطفا بون اطلاعات به چیز دیگر دست نزنید چون تلویزیون شما دچار مشگل می شودیک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.