[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...710.000
Printable View
دوست خوبم دیدم تو سایت hp تنها مدل all in on که ارزون و بدرد بخور باشه همینهنقل قول:
اینجا هم مثل اینکه قیمتش 790 هست تو این رنج 800 چیز بدرد بخور دیگه ای هم هست پیشنهاد بدید ؟
و اینکه این مدل های پودرش قیمتش چقدره ؟ و آیا براحتی تو بازار پیدا میشه ؟
آیا لنز اینا اگر ازشون کم استفاده بشه در سال بازم خراب میشه مثل جوهری ها یا نه ؟
ممنون از پاسختون استاد
توی ایران این مدل بی گارانتیش فکر میکنم690تا750باشه! و تنها عیبش نداشتن گوشیه !نقل قول:
پودر درجه یکش، در هر بار شارژ حدود15.000تومان هزینه داره. که خودتون هم به راحتی میتونید کارتریجش رو شارژ کنید و کار سختی نیستش.
قیمت یک پک پودر درجه یک هم حدود45.000هزار تومن هستش. که بنا به کیفیتشون ارزونتر هم دارن. و به راحتی توی بازار یافت میشن.
منظورتون رو از لنز متوجه نشدم! پرینترها مجهز به لنز نیستن!
معمولا اگه استفاده غیر اصولی بشه، یا ریل اسکنر دچار مشکل میشه و یا اینکه درام پرینتر در اثر حرارت بالا از بین میره!
چاپ عکس معیار اصلی انتخاب نیست. بیشتر منظورم این بود که کیفیت بالایی داشته باشه و اگر زمانی خواستم عکس چاپ کنم خیلی تو ذوق نزنه.نقل قول:
ممنون میشم اگر زودتر راهنمایی کنید
دوستان ليزري رنگي واسه تو خونه چي پيشنهاد ميشه ؟
سقف بودجه؟؟؟نقل قول:
حجم کاری؟؟؟
مدل مد نظر خودتون، مدل مناسبی هستش.نقل قول:
البته قیمت تقریبیش حدود2.180.000هستش. که با توجه به نیازهای شما، یکی از مدلهای مناسب هستش.
نظرتون راجع به 4521 سامسونگ چیه ؟ چون تمام ویژگی های این مدل hp رو داره به علاوه اینکه سرعت پرینت بالاتری هم نسبت به این مدل داره و کیفیت اسکن بالاتری داره، فقط راجع به شارژ کردنش اطلاع ندارم ، نمیدونم این مدل سامسونگ باید چیپش موقع شارژ ریست بشه یا خیر و کلا شارژ کردنش مثل بقیه مدل های سامسونگ دردسر داره یا خیر ...نقل قول:
حجم کار خونه ای هستنقل قول:
شاید یه ماه 20 تا یه ماه 100 تا یه ماه هم هیچی پرینت
قیمت ها رو بگیر ببینم کدوم زورم میرسه
دوست عزیز، کلا برند سامسونگ، در همه کلاس(تا اونجایی که اطلاع دارم!) باید بعد از شارژ چیپش تعویض یا ریسیت بشه که عملا یک هزینه جانبی رو به شما تحمیل میکنه.نقل قول:
تعویض نکردن چیپ هم باعث دادن خطای پرینتر موقع چاپ میشه و اجازه گرفتن پرینت رو به شما نمیده!!!
پس بهتره که سقف بودجتون رو هم مشخص کنید!نقل قول:
سقف آزاد...نقل قول:
دوست عزیز با این رویه نمیشه مدلی رو معرفی کرد.نقل قول:
با سقف ازاد از 500.000تومان تا5.000.000تومان میشه معرفی کرد که آوردن همه مدلها خارج از منطقه!!!
برای گرفتن مشاوره بهتره که نوع کاربرد+ سقف بودجه رو مشخص کنید تا به نتیجه برسین.
با سلام
یه سه کاره {پرینت ,اسکن کپی} جوهر افشان میخوام
بودجه حدود 300
مصرف خانگی
کارکرد کم
کیفیت چاپ رنگی مناسب
+
قابلیت چاپ روی دیسک های پرنتیبل
و مهمترین نکته:
قابلیت نصب تانک و... راحت و بی دردسر رو داشته باشه و.... خلاصه قیمت جوهرش کم و مناسب باشه
سلام دوست عزیز.نقل قول:
یک زمان(!!!) با این بودجه من پی50 رو دوستان پیشنهاد میدادم. ولی در حال حاضر با این بودجه نمیشه پرینتری با مشخصاتی که فرمودین خرید!
سلام دوست گرامی میخوستم پرینتربرای چاپ حرارتی روی پازل-لیوان-تی شرت بخرم چه پرینتری پیشنهادمیکنید قیمتش چقدره(چاپ سابلمیشن):n16:
حامدجان اگه میشه به سوالم جواب بدین ممنون
الان با این مشخصات, حداقل قیمت چقدر میشه؟نقل قول:
p50 رو من نتونستم قیمت جدید به دست بیارم
ضمنا یه سری جاها زده بودند سه کاره و یه سری جاها زده بودند تک کاره
گویا باید قید چاپ روی دیسک رو بزنم...
280
دیجی کالا
سلام.نقل قول:
شما باید دستگاه حرارتی چند کاره بخرین.
آخرین قیمتی که داشتم حدود1میلیون بود! قیمت دقیقی در حال حاضر ازشون ندارم.
سلام یه پرینتر واسه مغازه میخواستم بخرم. دنبال کانن 4010 گشتم آکبندش رو 1200 قیمت دادن گرون بود واسم. میخواستم بپرسم اگر سه کاره نباشه فقط پرینتر باشه حداکثر 300 تومن چی مناسبه؟
یه سوال دیگه دارم
پرینتر بنده hp1212 هست
میخوام بدونم کاتریج این پرینتر تا چند بار قابل شارژ هست؟؟؟
الان 2 بار شارج کردم کمرنگ شده
یه مارک خوب کاتریج به من معرفی کنید برای hp1212 همراه با قیمت
سلام
منم یه پرینتر بیشتر برای چاپ ورق و جزوه و این چیزا میخوام ..
میخوام کیفیت و سرعتش خوب باشه ..
یه جورایی میخوام خر کار (!) باشه .. :n02:
بعضی وقتا هم شاید یکی دوتا عکس چاپ کنم باهاش .. (البته اگه بشه با این بودجه یه پرینتر رنگی خوب گرفت)
بودجه هم تا 250 ..
منتظر پیشنهادتون هستم ..
ممنون
سلام
من یک پرینتر برای چاپ نقشه فرش میخوام
نقشه ها به صورت زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک پرینتر میخوام سرهت بالا داشته باشه که مثلا 700 صفحه را زود پرینت کنه
در مصرف رنگ بهینه باشه و کارتریج و مشکلات شارژ و هزینه بالا برای شارژ نداشته باشه
یک چیزی برای من که پر مصرفم باشه با تشکر
دوستان یه پرینتر خونگی میخوام بگیرم زیر 200 تومن ، مصرف هم کمه مثلا شاید هفته ای 10 تا a4 بخوام پرینت بگیرم ، رنگی هم بکارم نمیاد ، چی پیشنهاد میکنید ؟
چه مارکی ؟چه مدلی ؟ لیزری یا جوهرافشان؟
لطفا چند تا پرینتر برای کار در مغازه و نرم افزار هلو معرفی کنید
سلام خدمت همه
یک پرینتر برا فامیلمون میخام سیاه سفید و برای کارای خونگی شاید روزی دو سه برگ پرینت بگیره - مارکش معتبر باشه - راحت و بی دردسر کارکنه و شارژ هم بشه
قیمتش هم تقریبا از 500 دیگه بیشتر نشه - بین 200 تا 500
مزسی
البته اگه سه کاره خوب هم گیر بیاد خوبه
شما برای شارژ از چه نوع پودری استفاده کردین؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با این بودجه اگر پرینتر رنگی تهیه کنید، باید هزینه جانبی زیادی رو متحمل بشین.
بهتره کمی بودجه رو افزایش بدین برای پرینتر رنگی.
سلام.نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟
A3باشه یا A4؟؟؟
برای پرینت نقشه هایی با این تراکم باید یک پرینتر با تفکیک پذیری بالا بخرین!
میتونید تا300.000تومن بودجه رو افزایش بدین؟؟؟نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟نقل قول:
حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
280.000 ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ... خواهشااااااااااا اگه ممكنه راهنماييم كنين ... ممنونم
امروز رفته بودم برا خريد پرينتر ليزري سياه سفيد كه دو سه جا پرسيدم گفتم براي جزوه و ... ميخوام كه كيفيتش خوب باشه و از كيفيتش كم نشه كه بهم برادر 2130 رو معرفي كردن 290 تومن
ميخواستم بدونم قيمتش خوبه ؟
به دردم ميخوره ؟
سلام.نقل قول:
حجم کاریتون چقدره؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
حجم كار تقريبا هفته اي 50 صفحه ( برا پرينت جزوه و اينجور چيزا )نقل قول:
بودجه تقريبا 300 . 350
280.000... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ..نقل قول:
دستت درد نکنه ج دادی ..
پرینتر سیاه / سفید تو همین رنج قیمت وجود داره ؟
بیشتر کارمم پرینت و کپی جزوه ایناس ..
HP 2510 چطوره ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
هزینه جانبی این پرینتر بسیار بالاست!
پرینت رنگیتون اگر بالا نیست، پیشنهاد میکنم یه پرینتر تک رنگ خریداری کنید.
سلام .
دوستان قصد خرید به پرینتر دارم . هزینه ای که قصد دارم براش پرداخت کنم 250 هزار تومن هستش . کاربردم بیشتر پرینت آ4 هستش اونم نه زیاد بلکه ( هفته ای 10 - 20 تا ) . خودم نظرم روی مدل سیاه سفید لیزری هستش و این مدل رو هم بعد جسنجو انتخاب کردم
سامسونگ ام ال 2160
پرینترهای لیزری تک رنگ و تک کاره به دلایل مختلفی همواره از اقبال خیلی خوبی در بازار برخوردار بودند. از این دلایل میتوان به قیمت نسبتا ارزان، سرعت بالا و آسانی در استفاده اشاره کرد. سامسونگ ML-2160 نیز از جملهی همین پرینترها است. این پرینتر حدود 22 درصد از متوسط سایز پرینترهای هم رده کوچکتر میباشد و به راحتی میتواند بر روی هر میز کار شلوغی جای گیرد و به خوبی مناسب استفاده های خانگی یا دفاتر کاری کوچک میباشد. در ادامه بیشتر توضیح میدهیم.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
پرینتر لیزری سیاه و سفید تک کاره A4
چاپ:
10,000 صفحه
سایر مشخصات:
دارای صفحه نمایش LCD - پورت USB 2.0
حالا به نظر شما چه مدلی بخرم که به صرفه باشه و کارایی خوبی داشته باشه و کار باهاش راحت باشه و راحت شارژ بشه و اذیت نکنه و به این زودی ها هم خراب نشه !
---------------------------------------------------------------
راستی با این بودجه میشه یه 3 کاره خوب و با دوام و با کیفیت و ( مواردی که برای مدل بالا گفتم ) رو داشته باشه ؟
پرینت تک رنگ تو همین رنج قیمت میشه معرفی کنید ..نقل قول:
کاربرد هم که قبلاً گفتم .. ( جزوه بیشتر برگ A4 )
ممنون ..