یک اسپم دیگه
دوستانی که برای شرکت در جلسه اول دیدار حضوری اعلام آمادگی کرده بودند پیغام خصوصی خودشون رو چک کنن
شما هم موفق باشید.
Printable View
یک اسپم دیگه
دوستانی که برای شرکت در جلسه اول دیدار حضوری اعلام آمادگی کرده بودند پیغام خصوصی خودشون رو چک کنن
شما هم موفق باشید.
سلام. EP-630 مدل ضعیف تری نسبت به 830 است. چون بیس کنترل نشده داشته و صدایی یکدست تولید نمی کند. اما 830 متعادل تر است. 830 به طور کامل مخصوص آندروید نیست. تا جایی که من اطلاع دارم:نقل قول:
EP-830: هدفون بدون میکروفون
EP-830i: هدفون دارای میکروفون مخصوص iPod و iPhone (به بعضی مدلهای دیگر هم می خورد)
EP-830A: هدفون با میروفون مخصوص گوشی های اندروید. از نظر کیفیت صدا همه مدلها یکسان هستند.
من هندزفری موبایلم را با کامپیوتر استفاده می کنم و شما هم نباید مشکلی از این نظر داشته باشید هر چند ممکن است دچار مشکل شوید. اینجا را بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام. مدل S5 با در نظر گرفتن قیمت ارزش خرید بیشتری نسبت به X10 دارد و چون بودجه شما از 100 هزار تومان تا 500 هزار تومان متغیر بود این مدل را که حدودا" 150 هزار تومان است معرفی کردم.نقل قول:
بین s4 و s5 تفاوت زیادی از نظر صدا وجود ندارد و به راحتی قابل تشخیص نیست ولی کیفیت ساخت s5 از s4 بالاتر است. در ضمن در حال حاضر s4 مدتی است که کمیاب شده است ولی s5 موجود است. تنها تفاوت بین s5 و s5i هم بالا در مورد EP-830 توضیح دادم که در مورد این مدل هم صدق می کند.
کلیپش: گارانتی آرتافرورد
سنهایزر: گارانتی نامداران
AKG: گارانتی آواسان رایان
Shure: چون این برند تازه موجود شده است، در مورد گارانتی اطلاعی ندارم ولی فکر می کنم فروشگاه شور سنتر واقع در خیابان جمهوری آن را عرضه می کند.
موفق باشید.
سنهایزر های سری CX بیس قوی همراه با مید و های نسبتا" ضعیف و تفکیک صدای بد اصلا" مناسب نیستند.نقل قول:
AKG K321 هم به دلیل مید و های تیز و تیس تیس زیاد پیشنهاد نمی شود.
در کل سنهایزر و AKG در رده 100 هزار تومان هدفون داخل گوشی مناسبی ندارند.
بین مدل هایی هم که معرفی کردم پس از کاهش بودجه شما اولویت اول با ATH-CK303 است و در صورت ارتقا بودجه S3
موفق باشید.
من ck303 و s3 رو امتحان کردم و با استفاده از راهنمایی دوستان و تستی که خودم کردم به نظرم s3 بهتر بود که 80 خریدمنقل قول:
از موجودی نمایندگی Shure خبر جدیدی رسیده؟
منظورم با تعداد و لیست هدفونهای جدیدی که وارد کردن هست البته قیمت هم فراموش نشه
البته مطمئن نیستم که خود نمایندگی هدفون موجود کرده یا اینکه متفرقه وارد شده و به تعداد چند محدود
------------------------
آواتار رو هم به خاطر تولد دوست بسیار بسیار عزیز و دوستداشتنیم عوض کردم چون شنبه روز تولدش هست البته ساعت 9 صبح
شما هم موفق باشید.
دوستان یه هدفون فول سایز زیر 150 هزار برای استفاده با گوشی و پلیر برای سبک های اولترابیس و متال میخوام از xb500 سونی خوشم اومد که تو بازار نیست میشه راهنماییم کنید
منم به کمک راهنمایی هایتون و راهنمایی کاوه عزیز میزنم تو گوش S3 :8:نقل قول:
راستی یه توضیح میدی از کجا خریدی؟نقل قول:
دیجیتال ؟ تو پایتخت؟ گارانتی داره؟ یه نکته خاصی داره که fake نندازن یه وقت...؟؟؟
هم S3 و هم CK303 رو راهنمایی بفرمایین...
سلام دوستان،
من مدت زیادیه AKG K99 رو نشون کرده بودم که بخرم؛ امروز بازار ایران و پایتخت رو زیر و رو کردم و هر چی آت و آشغال ibeats اینا ریخته ولی چهار تا جنس درست حسابی پیدا نمیشه و اصن یه وضی؛ توی پایتختم که همه چی رو به قیمت عمه ـشون چند برابر قیمت میفروشن اصن بی صاحاب تر از این پایتخت من تو عمرم ندیدم...
تنها جایی که یافت میشه مثل اینکه جمهوری هست که یارو داره بدون گارانتی میده 125 تومن...
آواسانم جداً ری*ده با این خدماتش؛ نصف محصولات رو اصلاً وارد نمیکنه...
البته من از هرکی بخرم پشت فاکتور باید قید کنه که در اصالت جنس شکی نیست وگرنه پس باید بگیره چون من با خود شرکت اصلی، از طریق ایمیل چک خواهم کرد شماره سریال و مشخصات رو... :mellow:
گارانتیم برای هدفون کشکه و فقط یه دزدیه که واسه ـش مثلاً 20 تومن گرونتر بفروشن که "مثلاً" گارانتیه...! یه هدفون مشکلات چندانی براش پیش نمیاد و مهمترین معضلش قطعی کابله که اینم از گارانتیاشون خارجه پس اصولاً گارانتی درباره هدفون و غیره کشکی بیش نیست؛ یه قطعی کابلو بچه ـم میتونه درست کنه دیگه کسی که واسه همچین چیزی بخواد بره گارانتی خیلی باید اسکل باشه...!
AKG K99 محصولی بسیار عالی، با کیفیت صدای بسیار خوب و بسیار خوش ساخت از نامی آشنا و پرسابقه ـس...
در تمامی review ـهایی که درباره این محصول یافت میشه، چیزی غیر از تعریف و شگفت زدگی از کیفیت دیده نمیشه؛ من که هیچ مورد نارضایتی از این محصول در گوگل نیافتم و همگی اذعان دارن با این قیمت واقعاً محشره...
این محصول با قیمت رسمی 89 دلار (که تا 75 هم در فروشگاه های اینترنتی پیدا میشه؛ دست دوم زیر 70) توی ایران باید یه قیمتی در حد نهایت 100 تومن داشته باشه که مشخصاً اون 125 تومنیه داره گرون میده...
ولی اینجا ایرانه و چه چیزی روی قیمتش هست که این باشه و همه چیز حداقل 30 درصد بالاتر از قیمت بفروش میرسن (بحث سود نیست چون اینا در خرید تعداد بالا تخفیف میگیرن و سودشون اونوره؛ اینکار گرون فروشیه که امری عادی در ایرانه! و لیاقت ملتی که هر چیزی رو سه برابر قیمت میکنن تو پاچه ـشون هم همینه! ما که چند سال دیگه رفتنی ایم پس به من چه بمیرن تو همین وضع)...
حالا در کل نظرتون چیه؟ به نظرتون بگیرمش یا نظری درباره محصولی از شرکت دیگه دارید (تا همین قیمت نهایت 130)؟
از Philips, Creative, ibeats, Sony, Panasonic لطفاً پیشنهاد ندین؛ فقط AKG و جنسایی که از لحاظ کیفی "قابل مقایسه" باشه. مثل Sennheiser که البته میدونم قیمتاش بالاتر از این حرفاس... :mellow:
UPDATE:
سایت ایران-استودیو رو یادم رفته بود؛ نوشته 95 تومن و آدرسشم میدونم کجاس بعد تقاطع حافظ-جمهوریه و قبلاً مغازه ـشو دیدم...
به نظر من یکی از معدود جاهای درست حسابی این شهر همون بعد تقاطع جمهوری و حافظ و اون ساز و لوازم موسیقی فروشا هستن؛ چطور یادم نبود برم اونجا بخرم :biggrin:
نظرتون درباره Audio Technica ATH M35 در مقایسه با AKG K99 چیه؟ البته اولین تفاوتشون بسته بودن اولی و نیمه-باز بودن دومیه... از طرف دیگه، k99 محدوده فرکانسی 18hz تا 22khz رو پشتیبانی میکنه با نهایت 112db ولی m35 محدوده فرکانسی کمتر (20hz تا 20khz) و نهایتاً خروجیش 100db هست... از طرف دیگه به نظر میاد بیس m35 بیشتره ولی جزئیات چی؟
حالا از لحاظ کیفیتی، افرادی که صدای هر دو رو شنیدن یه ریوییویی بدن ممنون میشم. نظریم داشته باشین پذیراییم... :happy:
مصرف اعتیادگونه من هم نقاط اوج موسیقی، یعنی گستره وسیع متال و کلاسیک هست. و بقیه رو به قسمت چپ هم حساب نکرده و برام مهم نیستن... :mellow:
1) تفاوت قیمت KLIPSCH S4 و S5 با S3 از نظر قیمت و ارزش برای هزینه کردن به ازای کیفیت بالاتر چطور می تونه باشه...؟؟؟ می ارزه؟
یاهمین S3 جوابگو است؟
فقط در مدل های S4 , S5 مدل میکروفون دار موجوده ؟ و S3 نداره ؟
و S3 طبق سایت رنگ بندی هم داره تو ایران یا فقط یک رنگ خاص میاد؟
باز نظرم هزینه تا سقف 80 نهایت 100 تومنه اما می خوام بدونم S4 چقدر سر تره ؟
2) سونی مدل EX85 رو کجا میشه تست کرد دوستان؟ پایتخت واسه فروش داره؟
3) جدا از تجربه تست و گوش کردن صدا پارامتر هایی که باید دقت شه برای هدفون چیاست؟
db تا چند باشه؟ 120؟
impedance مهمه؟ تاثیرش چیه؟
رنج فرکانس های ساپورت هرچی بیشتر باشه بهتره دیگه درسته؟
مثلا 13-23000 هرتز بهتر از 18-21000 هرتز ه؟
من یک هدفون میخواستم بگیرم با در نظر گرفتن موارد زیر چه چیزی را پیشنهاد میدهید؟
1. اکثر هدفون هایی که داشتم یک مشکل اساسی داشتن که برخی صدا را خیلی زیر یا خیلی بم میکند و روی این مورد زیادی حساسم می خواهم صدا را بدون زیر و بم کردن بهم تحویل بدهد اصلی ترین مورد هم همین است.
2.حجم صدا هم برام مهمه و جوری باشه که نتونم حجم صدا را تا آخر ببرم.
3.قیمتی در حدود 20 هزار تومان.
4.سیمی باشه به هیچ عنوان تجربه خوبی با بیسیم ها نداشتم.
5.کیفیت ساخت بدی نداشته باشه و سیم آن به راحتی قطع نشود.
6.در صدای بالا، صدا بهم نریزه و به وز وز نیفتد.
با این مشخصات چیز قابل قبولی گیرم میاد؟
من نیاز به میکروفن داشتم به نظرتون میکروفون خود هدفون ها کارایی کافی را دارند؟
اگر بخواهم میکروفن قابل قبول مجزا بگیرم چه چیزی و با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
با سلام خدمت همه دوستان
يه راهنمايي ميخواستم در مورد خريد ايرفون.يكي از دوستام داره از آمريكا مياد ميخواستم بگم برام يه مدل بياره.بيس و تفكيك صداش برام خيلي مهمه.از اين مدل هايي كه ميره تا ته توي گوش هم خوشم نمياد چون گوشمو اذيت ميكنه. قيمتشم نميخام گرون باشه.خودم از Creative ep240 خوشم اومد كه ظاهرا براي آسيا توليد شده و در سايت آمريكاش نيست.Apple Ipod Earphones رو هم بررسي كردم يه عده خيلي بدشو ميگن يه عده هم راضين !!!( لطفا در مورد ايرفون هاي اپل راهنماييم كنيد) امپي تري پلايرم iriver e300 هستش ايرفون فابريكشو گم كردم كيفيتشم بد نبود (iriver idp-550) ممنون ميشم اساتيد نظرات ارزشمندشونو اعلام كنن.اين دوستم يك هفته ديگه مياد بايد تو همين چند روز بهش خبر بدم.
با تشكر
سلام. چون شما متال هم گوش می کنید باید از هدفونی استفاده کنید که هم بیس قوی داشته باشد و هم مید خوب. بهترین انتخاب ها برای شما مدلهای AKG K99 (بیس متوسط) و Audio-Technica M35 (دارای بیس نسبتا" قوی) می باشند. این دو مدل را فقط با پلیر می توانید در حد قابل قبول درایو کنید و با گوشی (به احتمال زیاد) به طور کامل نمی توانید از توانایی های آنها استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
در مورد کیفیت هدفون هیچ گاه از روی مشخصات نمی توان نظر قطعی داد.
مقایسه AKG K99 و ATH-M35:
بیس هر دو مدل خوب است ولی M35 بیس قوی تری دارد.
از نظر مید هم بدانید که K99 مید آن کمی از خط فلت بالاتر است ولی گرم نیست در حالی که M35 مید گرم دارد.
از نظر صدای های هر دو مدل خوب عمل می کنند ولی های AKG سرد تر از M35 است.
از نظر شفافیت و تفکیک صدا به نظر من K99 بهتر عمل می کند ولی M35 دارای Soundstage وسیع تری است.
از نظر کیفیت ساخت هم AKG خیلی بهتر است.
از نظر راحتی هم به نظر من AKG بهتر است ولی در این مورد نمی توان قضاوت کرد چون K99 دارای Earcup های نسبتا" کوچکی است و به همین دلیل گوش به طور کامل درون آن قرار نگرفته و فشار روی گوش وجود دارد و ممکن است در استفاده طولانی مدت اذیت کند اما M35 به طور کامل گوش را پوشش می دهد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
مدل S4 بیس قوی تر و صدای گرم تری نسبت به S3 دارد و مدل S5 هم صدایی مشابه S4 ولی با کیفیت ساخت بالاتر دارد. از طرفی مید و های هم در S4 گرم تر (نه خیلی گرم) از S3 هستند. در کل ارزش خرید S4 خیلی بالا است.
در مورد سوالات شما در مورد پارامتر های هدفون و ... به شما پیشنهاد می کنم تاپیک زیر را که آقا رضا زحمتش را کشیده اند مطالعه کنید:
در مورد سوالات شما درباره کلیپش من اطلاعات زیادی ندارم ولی به نظر من بهترین کار تماس کرفتن با شرکت آرتافرورد با استفاده از شماره های زیر یا وبسایت زیر می باشد:
021-88202438-9 , 021-88674570-1
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
انتظارات شما از یک هدفون با این قیمت خیلی زیاد است. هدفون هایی با چند برابر قیمت بیشتر هم نمی توانند این انتظارات را برآورده کنند.
در مورد میکروفون هدفونها هم بدانید که کیفیت خوبی نخواهند داشت و معمولا" هدفون هایی که میکروفون دارند خودشان هم کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشید.
حدود قیمت S4 و S5 چقدره؟ و تو این رنج باز Klipisch بهترین انتخابه؟
از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه چطوریه و چطور دیدن؟ بدنه پلاستیکیه؟ یا فلزیه؟ نمی خوام زیر دست و پا از بین بره ،
و اینکه بلندی صدای S3 قدری هست که هیچ وقت نخوام با آخرین ولوم گوش کنم؟
درود بر شما و با سپاس فراوان از اینکه پاسخ دادید.نقل قول:
توی مطالبی که خوندم گفته شده بود که بعد از یک ماه استفاده و burn in کردن M35 ، قدرت خروجیش و کلاً کیفیتش حتی افزایش یافته و...
اون مورد آخر که earcup ـهای k99 یکم کوچیکن موافقم و به خاطر همین اغلب میگن یکم اذیت میکنه در طولانی مدت؛ به خاطر همین قضییه earcup ـهای گنده هم که شده من همین M35 رو میخرم و استفاده عمیقشو میبرم! :mellow:
جفتشونم 3 متر کابل دارن! که کوتاه نیست ولی فاجعه هم نیست و همه چیز با فکر حل شدنیه :biggrin:
البته تو این یه مورد فکرکنم کیفیت ساخت این Audio-Technica بالاتر باشه چون ساپورت بدنه توسط دو میله فلزی انجام میشه ولی K99 با اینکه از مواد مرغوب ساخته شده ولی بازم پلاستیکه و همیشه هدفونای پلاستیکی منو آزار دادن در طولانی مدت (شکستن لولا ها و قطعات متحرک و اصن یه وضی؛ Phillips, Creative و غیره همه هرکدوما که پلاستیکین بعد یه مدت داغون میشن)... کابل حتی از وسط نصفم بشه درست کردنش آسونه ولی شکستن خود بدنه و قطعات ساپورتر حرکتی، هدفون رو به یه تیکه آشغال تبدیل میکنه که جاش تو سطل زباله ـس یا باید یک کیلو چسب و وصله پینه روش سر هم کنی تا شکل هدفون بشه! تجربیات کثیفی داشتم :mellow:
توی این قیمت بهترین گزینه چی هست؟نقل قول:
سلام.
انتظارات شما از یک هدفون با این قیمت خیلی زیاد است. هدفون هایی با چند برابر قیمت بیشتر هم نمی توانند این انتظارات را برآورده کنند.
در مورد میکروفون هدفونها هم بدانید که کیفیت خوبی نخواهند داشت و معمولا" هدفون هایی که میکروفون دارند خودشان هم کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشید.
مورد یک و دو و تا حدودی شش را پوشش می دهد؟
سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
سلام.نقل قول:
کیفیت ساخت کلیپش اصلا" تعریفی ندارد و به همین دلیل هم قیمت آن از مدلهای مشابه برند های دیگر ارزانتر است. پلاستیکی بوده و به راحتی از بین می رود (نیازی به رفتن زیر دست و پا نیست!!! اغراق کردم) S4 مدتی است که پیدا نمی شود ولی قیمت آن حدود 110 هزار تومان بود. S5 هم آخرین قیمتی که دارم 160 است. در این رنج قیمت حتی تا 200 هزار تومان باز هم کلیپش بهترین است.
سلام.نقل قول:
باز هم توقعاتتان زیاد است! اگر هدفون فول سایز دوست دارید تا سه برابر قیمت پیشنهادی مدل مناسبی وجود ندارد. بهترین مدل در این قیمت هم Creative EP-630 است که داخل گوشی است.
موفق باشید.
كاش يكي هم بود جواب ما رو ميداد !!! ما زياران چشم ياري داشتيم...نقل قول:
از پایتخت فروشگاه دیجیتال طبقه همکف خریدم، گارانتیم همونی که بچه ها گفته بودن خوبه بود که اسمش یادم نیست:31:نقل قول:
جفتشو هونجا داشت گارانتی ck303 رو نمیدونم
سلام. استایلی که شما مد نظر دارید Earbud نامیده می شود.نقل قول:
بهترین Earbud هایی که می شناسم Bose IE2 و AKG K319 هستند. مدل IE2 در Isolation ضعیف عمل می کند و به همین دلیل صدای محیط در هدفون شنیده می شود ولی مدل AKG در این زمینه بهتر عمل می کند.
در مورد هدفون های اپل هم در همین حد بدانید کیفیت آنها اصلا" نسبت به قیمت آنها مناسب نیست و فقط برای پر کردن سبد محصولات اپل تولید شده اند.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
نظرتون راجع به akg k404 چیه
من میخوام با گوشی موبایل ارک اس سونی هم درایو بشه و بتونم توی خیابون هم استفاده کنم با این شرایط چیو پیشنهاد می کنید
اگر از هدفون هایی با استایل AKG K404 می خواهید، Sennheiser PX200-II و V-Jays بهترین گزینه ها هستند.نقل قول:
Review مدل PX200-II :
اما AKG K404 هم از بهترین هدفون های پرتابل به شمار می رود و در بررسی آن ذکر شده است که بیس نسبتا" قوی دارد، روی مید آن بسیار تمرکز شده ولی کمی شفافیت آن کم است و های آن هم نسبتا" خوب است. به خصوص با سبک های موسیقی که صدای Bright دارند. اطلاعات بیشتر:
موفق باشید.
دوست عزیز ببخشید دخالت می کنم،بنده رو ببخشید به نظر شما PX100 II بهتر از PX200 II نیست؟؟چون در تمام بررسی هایی که در سایت های خارجی خوندم مدل PX100 II را نسخه ی برتر می دانند ان هم به علت شفافیت بالاتر و بیس قوی تر.البته می دونم تا حد بسیار کمی از لحاظ ظاهر با هم متفاوتند.نقل قول:
سلام. PX-100II بیس قوی تری دارد ولی صدای آن Dark بوده و در مید و های از PX200-II که صدای Bright تری نسبت به PX100-II دارد ضعیف تر عمل می کند.نقل قول:
منبع:
موفق باشید.
سلام
کدوم یکی از اینا برای Rock و Metal بهتره. می خوام وکال خوب داشته باشه مید هاش شفاف باشن بیسش متعادل باشه
shure se215 , westone 1 , westone um1
اگه تو همین رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید بگید
ممنون
محدودۀ قیمت؟؟؟نقل قول:
دو گزینۀ دیگه vsonic gr06 و hifiman re-zero
شور گرم تر از همس (مقدار بیسش از همه بیشتره) بعدش vsonic قرار داره و بعدش وستون و هایفای من
از لحاظ مید و های، های فای من شفاف ترین رو بین بقیه داره (به احتمال زیاد )
هافای من ممکنه برای بعضی ها هدفونی خسته کننده باشه، ولی اگر از سبک صداش خوشتون بیاد، هیچکدوم از اونیکی ها به پاش نمیرسن
Head-Direct (HiFiMan) RE-ZERO
Sound (8.4/10) – .
Whether the ZEROs have more bass than the RE0, however, is open to interpretation. I have not heard the RE0s in a long time but still have a pretty good idea of how they compare to my CK10s, which have similar overall balance minus the low-end roll-off. For me, the difference in bass quantity and power between the RE0 and RE-ZERO is little more than barely noticeable – both lag behind the BA-based CK10 in quantity of impact, with the ZERO sounding slightly more filled-out. The ZERO is just as tight and punchy as the RE0s were with a low end that is slightly fuller but make no mistake - the RE252 is fuller still and the folks over at Head-Direct are in no way endangering their flagship with these. While very accurate and fairly detailed, the RE-ZERO presents bass (and indeed everything else) with a delicacy that is lacking in most of the competition and which may or may not appeal to the individual listener.
Moving on to the midrange, the RE-ZERO greets the listener with the usual clarity and detail of RE-series earphones. The mids are very slightly warm and transparency is good. The midrange of the RE-ZERO is generally extremely competent – I can’t call it forward or recessed, thin or full, wet or dry. I remember finding the mids of the RE0 a bit thin but the RE-ZERO has none of that. Like the bass and treble, the midrange lacks the satisfying crispness of armature-based earphones and sounds all the more relaxed for it. Harshness is also imperceptible to my ears all the way up into the treble. The treble itself is very clear and detailed but rather gentle as far as analytical earphones go. I remember the RE0 being quite effortless and energetic when it comes to treble reproduction and the RE-ZERO doesn’t really make me feel quite the same way – it is more like the RE252 in that regard. An interesting side effect is that the RE-ZERO is affected less strongly by the treble-taming qualities of open-cell (e.g. Comply) foam tips – welcome news for those who find silicone cushions offensive.
بازم ممنوننقل قول:
و یه سوال دیگه من دیروز تو سایت ایران استودیو دو مدل هدفون با مارک Behringer دیدم این مدلا HPX4000 و HPS5000
از نظر قیمت خیلی خوبن فقط من هیچ شناختی از این برند ندارم شما اینا رو میشناسید حجم و کیفیت صداشون چجوریه و ارزش خرید داره یا نه
سلام دوستان
من باید یه هدفون بگیرم
زیر 40 تومن
نه اهل موزیکم و نه هیچی
فقط یه هدفون( میکرفون دار) ساده برای تماشای فیلم و گاها چت
چون میخوام حرفای انگلیسی فیلم ها رو بفهمم نیاز به هدفون با صدای شفاف دارم ...
و تا جای ممکنه گوشی هاش بزرگ باشه تا راحت بره رو گوش ....
چی بگیرم؟
راستی اگه بتونید یه فروشگاه هم معرفی کنید که ازش آنلاین بگیرم خیلی عالی تر میشه ...
ممنون
سلامنقل قول:
creative hs-350 به ایده ال شما نزدیک هست .از فروشگاه شاب میتونین بصورت اینترنتی خرید کنین.
دوستان مناسب ترین هدفون مانیتوری که پیشنهاد میکنید چیه؟
قیمت برام بیشتر از همه مهمه
و اینکه میخوام با آیپد باهاش کار کنم میخوام کامل رو آیپد قابل استفاده باشه ( به قول دوستان کامل درایو شه ):31:
براي چه منظور استفاده اي؟نقل قول:
تو چه رنج قيمتي؟
از بین این 5 تا کدوم رو توصیه میکنید؟نقل قول:
چیزی که قشنگ بشه حرفای فیلم رو باهاش فهمید ، گوشی هاش بزرگ باشه (که فک کنم همه اینا بزرگه)
کیفیت میکروفونشم بره چت بالا باشه ....
ممنون
سلام. ببخشید دخالت می کنم.نقل قول:
شاید این مدل ها از نظر کیفیت و قیمت تفاوت خیلی جزئی با هم داشته باشند ولی به نظر من برند Creative از همه لحاظ در زمینه هدفون حرفه ای تر از Genius می باشد و ارزش خرید یبشتری دارد.
در ضمن کیفیت میکروفون این هدفونها خیلی بالا نیست و در واقع هدستی با کیفیت میکروفون خیلی بالا وجود ندارد و حتی میکروفون های جدا هم در قیمت پایین کیفیت خوبی نخواهند داشت ولی برای چت جوابگو هستند.
موفق باشید.
تا 120$نقل قول:
تو هدفای تو یه پستی نوشته بود se215 بیسش یکمی زیاده که واسه راک و متال مناسب نیست یعنی بیسش باعث میشه یکمی کیفیت صدای مید رنجش ضعیف تر بشه. نظرتون چیه؟
سلام. سبک راک آن قدر گسترده است که گاهی به بیس قوی هم در آن نیاز پیدا می شود. از طرفی بیس این هدفون آن قدر هم قوی نیست که فرکانس مید این هدفون را بپوشاند. همچنین مید این هدفون هم گرم می باشد و از نظر یکی از کاربران نقطه قوت این هدفون به شمار می آید. های این هدفون به دلیل Roll-Off و محدود بودن دامنه فرکانسی به 17.5Khz نقطه ضعف اصلی این هدفون به شمار می رود.نقل قول:
موفق باشید.
سلام دوستان ... یه هدفون که مایک داشته باشه و برای گوش کردن به موزیک باشه تا 300 معرفی کنید ... in-ear نباشه ... سبک هم پاپ بیشتر ... ( برای خودم نمیخوام البته :دی )
قیمت میخوام در پایین ترین سطح ممکن باشه دیگه :31: البته در صورتی که کیفیت خیلی خوبی ارائه بده (قیمت محدود نمیدم چون قیمت مانیتورینگ هارو در جریانش نیستم)نقل قول:
برای آهنگ سازی میخوام دیگه :31: با fl studio و garage band (آیپد و مکبوک البته بیشتر آیپد)
سلامنقل قول:
البته فكر كنم من شخص مناسبي براي جواب دادن به اين سوال نباشم چون فقط براي گوش كردن به صدا رو هدفون خيلي حساسم چه برسه به كار حساس و پر جزيياتي مثل اهنگ سازي و تنظيم صدا.ولي حداقل قيمت براي هدفون فول سايز مانيتور akg k99 با حدود 130 هزار و براي هدفون داخل گوشي متاسفانه كمتر از 300 دلار سراغ ندارم كه حتما استاد rave-87 عزيز هدفونهاي بهتر و دقيق تري رو ميتونن بهتون معرفي كنن و البته دقيقا در حد نيازتون.
با تشكر
و یه سوال دیگه من دیروز تو سایت ایران استودیو دو مدل هدفون با مارک Behringer دیدم این مدلا HPX4000 و HPS5000
از نظر قیمت خیلی خوبن فقط من هیچ شناختی از این برند ندارم شما اینا رو میشناسید حجم و کیفیت صداشون چجوریه و ارزش خرید داره یا نه
شما مطمئنید که هدفون مانیتور به دردتون می خوره؟ انشالله که دقیقاً متوجه هستید که دنبال چی هستید.نقل قول:
همونطور که آقا سالار فرمودن، توی بازار ایران k99 با کمترین هزینه، نزدیک ترین انتخاب به مفهوم مانیتور هستش.