دوستان بین این دو تا چی؟
میگن پارس ای ال ایکس زانتیا موتوره؟!
Printable View
دوستان بین این دو تا چی؟
میگن پارس ای ال ایکس زانتیا موتوره؟!
آقا به نظرتون پارس elx موتور l4 به صرفه تره یا پارس lx موتور tu5 ؟ (به صرفه منظورم از همه لحاظ)
میشه یه مقایسه مختصر و مفید انجام بدید اینجا و مشخصات و امکاناتی که اینو اون دارن و نسبت به هم ارجح هستند رو دربارشون نظر بدید؟
مرسی.
دیگه 206 چه معمولی چه صندوق دار تولید و فروش نمیشه؟!
آخه تو سایت فروش نداره!!
ممنون
نقل قول:دوستان به این 2 تا جواب!نقل قول:
متشکر
مقايسه پارس ELX با 405 SLX اصلا درست نيست چون ELX كاملا برتره.نقل قول:
اگر قدرت و شتاب رو در نظير نگيريد خب موتور TU5 موتور مقاوم تر و بسيار كم مصرف تري هست و گزينه بهتريه ولي تو قدرتو شتاب قابل رقابت با موتور زانتيا نيست. پارس LX از تو دورزي كاملا جديد بهره ميبره كه انصافا بسيار زيباست و مزيتي كه ELX نسبت به LX داشت اين بود كه ترمز ABS و EBD و ايربگ راننده داشت كه خوشبختانه ايران خودرو هر سه مورد رو روي LX نصب كرد و الان برتريه ELX موتور پر قدرتش و برقي بودن صندلي ها + ترمز عقب ديسكي هست.
206 توليدش قطع نشده و كمي محدود شده.نقل قول:
دیگه 206 چه معمولی چه صندوق دار تولید و فروش نمیشه؟!
آخه تو سایت فروش نداره!!
براي خريد 206 در مدل هاي V8 - V20 - V10 - V9و تيپ 2 و تيپ 5 به نمايندگي هاي ايران خودرو مراجعه كنيد.
دوست عزیز 405 SLX با موترو قدیمی XU7 داریم و 405 SLX با موتور TU5 هم داریم شما کدام رو مد نظر دارین؟نقل قول:
پارس ELX صفر کیلومتر یا کارکرده؟
ELX موتورش زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست.
اینارو مشخص کنید تا بشه مقایسه انجام داد.
مرسی. اما بالاخره جمع بندی چی شد؟ فقط در نهایت همون پر قدرت بودن موتور elx و برقی بودن صندلی ها و ترمز عقب شد؟ خب من میخوام نسبت به قیمت این دو ماشین، ببینم میصرفه مثلا elx بگیرم با این امکانات و موتور پرقدرت، اما در عوض قیمت بیشتر و مصرف سوخت بیشتر؟ و بر عکس...نقل قول:
راستی من اصلا درباره 405 slx نپرسیده بودما..:23:
آهان اون دوستمون درباره slx پرسیده بودن. الان دیدم. اوکی.
یه جوری میگید پر قدرت من میترسم.نقل قول:
فقط 2 اسب بخار تفاوت قدرت بین این دو خودرو هست.
موتور TU5 به مراتب مصرف سوختش از موتور XU7/L4 پارس ELX کمتر هست.
شتابگیری ELX به مراتب سریعتر هست و خدایی عملکردی که از خودش طی این سالها برجای گذاشته
عالی بوده.
سیستم هوشمند ELX هم میتونه مزیتی باشه ( همون سیستم هوشمنید که روی سمند هم هست )
اما صدای موتور ELX به مراتب نسبت به موتور TU5 بیشتر به اتاق وارد میشه .
رنج قیمت هم به هم نزدیک هستن پس نمیشه قطعی نظر کلی داد که کدوم انتخاب میشه.
نه عزیزم نترس. راست میگید، حواسم نبود فقط 2 اسب اختلاف دارن. پس قدرت موتور رو میذاریم کنار. میرسیم فقط به دو عامل. 1- مصرف سوخت 2- قطعات موتور در آینده (با توجه به وضعیت اقتصادی امروزه)نقل قول:
در مورد مصرف سوخت، من نمیخوام مصرف سوخت فقط در حد یک یک و نیم لیتر کمتر باشه و بخاطرش شتاب گیری و کشش زیادی رو از دست بدم. مثلا tu5 مصرفش 8 باشه و l4 مصرفش 9.5 و برم tu5 بگیرم اما بخاطرش شتاب l4 رو از دست بدم. و اینکه، آیا در آینده قطعات موتور l4 و ابزار ادواتش به راحتی گیر میاد یا باید برم از بازار سیاه پیدا کنم؟ هرچند خراب شدن موتور الکی نیست که بعدا به قطعات نیاز پیدا کنم، اونم موتورهای پژو که واقعا خراب بشو نیستن.
راستی گیربکس lx و elx هردو دستی هستن دیگه؟ سفارشی نمیزنن اتوماتیک؟ یادمه قدیما گیربکس رو میشد سفارشی کرد و اتوماتیک برداشت. فرضا اگر بشه، فقط al4 میذارن روش یا اگه بگیم میتونن تیپ ترونیک بذارن؟ (حالا مورد گیربکس زیاد مهم نیست البته)
خود منم نظر بر اینه که تفاوت مصرف سوخت در حد 1 یا 2 لیتر در 100 کیلومتر ارزش نداره که آدم گزینه برتر رو از دست بده.نقل قول:
در مورد قطعات در کل باید بگم هر دو خودرو موتورهایی با طول عمر بالا رو دارن اما به مراتب استهلاک موتور ELX بالاتر خواهد بود.
از نظر قطعه مشکلی نیست اما خوب بوده زمان هایی که فراوان ترین قطعات برای مدتی نایاب شدن.
گیربکس ELX همیشه دستی بوده و من تا الان نمونه اتوماتیکش رو ندیدم اما موتور TU5 رو راحت میشه براش گیربکس اتوماتیک تهیه کرد
به این دلیل که پارس اتوماتیک الان تولید میشه 206 های تیپ 6 و SD V9 هم که هستن.
پس برای اتوماتبک کردن گیربکس TU5 خیلی راحت تر میتونید به نتیجه برسید.
AL4 که روی پارس های اتوماتیک نصب شده تیپترونیک ندارن اما گیربکس هایی که روی تیپ 6 نصب شده تیپترونیک دارن.
دوست عزيز درسته 2 اسب اختلاف دارن اما موتور l4 حجم 1800 سي سي هست و TU5 حجم 1600 سي سي . شتاب موتور زانتيا روي پارس بينظيره كه حتي اين ماشين رو از تمامي مدل هاي سوناتا پر شتاب تر كرده (9 ثانيه تا صد كيلومتر در ساعت) اما شتاب TU5 حدود 12 ثانيه هست. سرعت هم موتور زانتيا به راحتي 220 تا رو پر ميكنه اما TU5 نه. پس شك نكنيد كه موتور L4 يك سرو گردن از موتور TU5 در قدرت بالاتره.نقل قول:
اما مصرف سوخت, مصرف سوخت موتور زانتيا حدود 8.2 هست و موتور TU5 روي پارس حدود 7.6 پس كم مصرف تره.
اگر من بخوام يكي رو انتخاب كنم قطعا ELX رو انتخاب ميكنم
اتوماتيك هم يه مدل جداست كه با موتور معمولي XU7 توليد ميشه و اصلا ارزش خريد نداره.
پس با این تفاسیر elx خیلی بهتره. خود من هم دلم خیلی با l4 بود. گیربکس اتومات هم زیاد برام مهم نیست و میتونم ازش چشم پوشی کنم. ببینم انشالله میتونم یه elx بخرم یا نه.
ممنون دوستان. عالی بود. :11:
آخ آخ راستی یه چیز یادم رفت... شکل داخل اتاق elx هنوز مثل اتاق قدیمی هاست یا جدیدا شبیه پارس سال میزنن؟ توی درها و جای دکمه ها و... که توی اتاق پارس ساله خیلی قشنگه. اگه داخل اتاق elx هم مثل پارس سال باشه دیگه عالی میشه. این برام خیلی مهمه...
نه عزيز elx همون تودوزي قديمي رو داره و تودوزي جديد فقط براي lx هستنقل قول:
اگر ELX سفارشی صفر کیلومتر بخری نمای داخلیش مثل پارس سال هست.نقل قول:
توی پوستر فروشش حرفی در این مورد نزده آخه. توی سایتش هم اصلا elx سفارشی نداره. :41: موقع ثبت نام میشه انتخاب کرد این مواردو؟ چقدر قیمتش میکشه روش؟نقل قول:
بله درسته تو پوستر فروشش نیست اما از شرکت آپکو سوال کنید شاید داشته باشن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس الان دوستان بهترین ماشین صفر تا 25 میلیون پژو پارس elx هست؟نقل قول:
دوستان از شرایط پیش فروش نقدی و نقدواقساطی زانتا خبر دارن؟ به ما هم اطلاعات بدید!
متشکر
مگه زانتیا هنوز هم تولید میشه؟ فکر کنم یکی دو سالی میشه متوقف شده. :23:نقل قول:
زانتيا 3 ساله كه توليد نميشه و كلا بهتره سمت اين ماشين نريد كه اصلا پيشنهاد نميكنم.نقل قول:
تا 25 تومن سورن elx هم هست كه انصافا خودروي لوكس و زيباييه.
نقل قول:
البته خودروهای مثل لیفان 620 و MVM 530 تا رنج 25 میلیون تومان هستن.
نقل قول:دوستان MVM 530 رو که بذاریم کنار( نه قیافه ی خوبی داره و نه در حد 21 میلیون هست!)نقل قول:
خوب دوستان سورن elx هم دو نوع هست(با موتور ef7 بنزینی و یه دونه ام معمولی!) دقیقا" کدومشو میگید؟
خوب دوستان بین پژو پارس ELX و لیفان 620 کدوم؟
یه بررسی خلاصه وار از دار ها و ندار های این 3 ماشین انجام بدید لطفا"
متشکر
خب اون ديگه بستگي به اتخاب خودتون داره كه موتور پر ريسك ولي خوب اي اف 7 رو انتخاب كنيد يا موتور قديمي و پر مصرف ولي جون دارو قوي ايكس يو 7نقل قول:
ليفان 620 رو كلا فراموش كنيد.
من بين سورن elx و پارس elx سورن رو انتخاب ميكنم چون جذاب و زيبا و ايمن و جادر هست.
نقل قول:
سورن ELX با موتور EF7 انتخابش الان شنسی هست.
خرابی زیاد داشته و حتی تو مجله ماشینم مقالش رو چاپ کرده بودن.
با موتور XU7 قدیمی اگرچه مصرف سوخت کمی بالاست اما خیالت راحته.
بین لیفان 620 و پارس ELX انتخاب کمی سخت میشه از طرفی لیفان خودرویی با کیفیت تر و امکانات و آپشن های بیشتر
و از طرفی پار با موتور قوی که ستاب عالی در اختیارتون میزاره.
باید ببینید کدوم با ملاک هاش شما و بودجتون همخوانی داره.
اتفاقا به نظر من قیافه خیلی باحالی هم دارهنقل قول:
دلیل دیگه ای می تونید بیارید که چرا باید بذاریم کنار ؟ (من اطلاعاتم زیاد نیست و می خوام تا هفته دیگه این ماشینو بگیرم اتفاقا از قیافش خوشم اومده که می خوام بگیرم)
می شه بیشتر توضیح بدی شما
ممنون
سلام دوستان عزیز میتونید قیمتی برای ال 90 به من بدهید
رنگ سفید مدل دیماه سال 86 مدل E0 یا همان اولین خودروهای تندر که معمولی میباشند
لاستیک وبیمه خوب است
لطفا یکم فوری
ممنون
نقل قول:
تندر 90 E0 مدل 86 قیمت 10500000 تومان
دوست عزیز من زیاد با خبر نیستم !نقل قول:
اگه دوستان در مورد صحت یا غیر صحیح بودن حرف زیر میدونند بگن!(من در حد اضحار نظر نیستم!:31:)
من شنیدم که:
ایم MVM 530 قرار بود با قیمت 15 میلیون به پایین بیاد!
ولییییییییییی شرکتایه داخلی یه کارایی کردن (از گفتنشون معذورم) که این ماشین با اون قیمت فروخته نشه و قیمتشو بالا ببرن تا خودرو های داخلی فروش بیشتری داشته باشن!
خوب درسته شاید آپشناش از بقیه ی ماشین های تو این رنج قیمت بیشتر باشه ولی در حد اون قیمت نیست!(طبق گفته ها!)
اول این که چرا لیفانو فراموش؟(چون در حد اون قیمت نیست؟)(خیلی برام مهم نیست! فقط برا مقایسه گفتم)نقل قول:
بعد در مورد اون کلمات رنگی یه توضیحایی بدید!
این ef7 همون موتور ملّیه؟نقل قول:
موتور و شتاب xu7 و موتور پارس elx رو یه مقایسه کنید برام!
در ضمن راحتی جابجایی و حمل و نقل و سفر یادتون نره!
سیستم فرمان و ترمزا فرقی دارن؟
فرمان و ترمز کدوم تیز تره؟
متشکر
ببينيد ليفان بر عكس گفته ي دوست عزيزم محمد كيفيت بالايي نداره و من اينو خودم تست كردم.نقل قول:
كيفيت ليفان 620 قطعا از پارس ELX بالاتره اما نه اينكه قيمته 25 ميليوني داشته باشه. اتاق ليفان خيلي كوچيكه و فضاي سرنشينان عقب مانند اتاق 206 هست. امكانات رفاهي اين خودرو بالاه اما ميشه گفت امكاناتش به درد يه ماشين تو اين رنج نمي خوره. مثلا اين ماشين سيستم روشنايي خيلي پيشرفته اي داره كه ميشه به روشن شدن اتوماتيك چراغ ها بسته به ميزان روشايي محيط بيروني (AUTO LIGHT) داره كه نصب و توليدش خرج كمي هم نداره اما متاسفانه سيستم كاربردي تهويه اتوماتيك تعبيه نشده و سيستم معمولي دستي هست. به نسبت رقيباني همچون سورن ELX و ام وي ام 530 فاقد دريچه تهويه سرنشينان عقب و سانروف (MVM 530) هست. پس امكانات اين خودرو در حد بقيه خودرو هاي 15-16 ميليوني چيني هست.
بله موتور مليه و انتخابش به قول دوستمون شانسيه
موتور XU7 در چندين سال توليد خودش امتحان خودشو پس داده و براي هر راننده اي حداقل 8 سال كار ميكنه.
موتور ايكس يو هفت 1800 سي سي 8 سوپاپ هست ولي موتور L4 يا زانتيا 1800 16 سوپاپ كه يعني سوخت و هوا رساني 2 برابر بهتر. عملكرد موتور زانتيا در مقابل ايكس يو هفت قابل قياس نيست.
موتور L4 مي تونه با موتور سوناتا مقايسه بشه و در كل موتور بسيار پر قدرتي هست.
از ديگر لحاظ (رفاهي . نرمي رانندگي . ايمني . ترمز و..) سورن ELX كاملا برتره مخصوصا در قسمت هاي ايمني و رفاهي.
ام وي ام 530 موتور قوي اي داره و من روندمش ماشين خيلي خوبيه. اگه با ظاهرش مشكلي ندارين بخرين. :46:نقل قول:
اتفاقا به نظر من قیافه خیلی باحالی هم داره
دلیل دیگه ای می تونید بیارید که چرا باید بذاریم کنار ؟ (من اطلاعاتم زیاد نیست و می خوام تا هفته دیگه این ماشینو بگیرم اتفاقا از قیافش خوشم اومده که می خوام بگیرم)
می شه بیشتر توضیح بدی شما
ممنون
دوستان من می خواستم یه سورن elx با یه پارس elx پیش خرید کنم!
به یه مشکلاتی بر خوردم!
مال سورنو که پیدا کردم!
ولی مال پارسو نمی دونم اگه میشه راهنمایی کنید! و در مورد اون قسمت های داخل دایره ی فزمز توضیح بدید !
که من اون پولو پرداخت میکنم! و بقیه ی پولو کی میگیرن و چه طوری؟
متشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم
من تصمیمم رو گرفتم یه سمند بخرم اما بین سه نوع اون شک دارم خیلی دوست دارم بهم بگین فرقشون چیه؟
البته خیلی دوست ندارم سمند اس ای بخرم بیشتر نظرم روی دو مدل ال ایکسه
اگه می شه بگید اصلا فرق بین مولتی پلکس و اف 7 چی هست؟
اصلا مولتی پلکس چیه؟
اف هفت اصلا چیه؟
یه سوال هم درباره امکانات سمند دارم...........سیتم سخنگو ی سمند و سنسور دنده عقب و هشدار دهنده ی اون چیه؟
از نمایندگی بپرسید بهتر و دقیقتر راهنمایی میکنن.نقل قول:
چون این شرایط به صورت سود مشارکتی هست و اونا میتونن راحت محابسه کنن.
در مورد نبودن پارس ELX تو این شرایط :
پارس ELX فقط به صورت نقدی به فروش میرسه و هیچگونه طرحی برای پیش فروش یا ثبت نام نداره.
سلام.
در مورد EF7 و مولتی پلکس باید بگم نمیشه فرقی بین این دو گذاشت چون هرکدوم یه تکنولوژی جداگانه هستن. یکی موتور و یکی سیم کشی ماشین
مولتی پلکس تکنولوژی هست که در سیم کشی ماشین پیاده شده و باعث شده تعداد سیم ها کاهش پیدا کنه و اگر خلاسس
در سیستم برق خودرو به وجود بیا هشدار میده. البته من کلی گفتم
سیستم مولتی پلکس روسی محصولات 206 قبلا بود اما 2 سالی هست روی انواع سمند LX هم استفاده میشه.
اضافه شدن سیستم مولتی پلکس به سمند باعث ایجاد تغییراتی هم در نمای داخلی این خودرو شده از جمله:
حذف سیستم هوشمند
عوض شدن صفحه کیلومتر به صورت کلی
تغییرات در نمای کنسول جلو و پنل کنترل تهویه هوا
تغییرات در رنگ صفحه کیلومتر و نشان گر ها
تغییرات کلید های بالابر شیشه ها
EF7 هم که یه نوع موتور هست با مشخصات زیر:
4 سیلندر
16 سوپاپ
1700 CC
قدرت114 اسب بخار
این موتور که به موتور ملی هم معروف هست در سال 88 بر روی سمند LX نصب و به بازار عرضه شد.
طی 2 سال اول ( 88 و 89 ) عملکرد بسیار خوبی داشت و طرفداران زیادی پیدا کرد به دلایل زیر:
مصرف سوخت کم و قدرت و شتاب مناسب همچنین صدای کمتری هم به کابین وارد میشد.
اما از سال 90 بود که به مراتب کیفیت قطعات این موتور پایین اومد و دچار مشکلاتی شد و با کمبود
شدید قطعات واجه هست به جایی رسید که خودروها تا 3 ماه هم تو نمایندگی خوابیدن چون قطعه نیست.
در سال 91 این وضع به مراتب بدتر شده و انتخاب خودروهای سمند و سورن با موتور EF7 کاملا شانسی هست.
در مورد سیستم هوشمند :
این سیستم برای اولین بار در سال 81 روی سمند نصب شد که شامل یک سری تنظیمات ساده هست. مثلا:
تنظیمات حساسیت دزگیر
تنظیمات دمای داخل خودرو به صورت اتوماتیک و دستی
تنظیمات کیلومتر برای سرویس های دوره ای
تنظیمات قفل و کدگذاری جهت بالابردن امنیت خودرو
تنظیمات ساعت و تقویم
سنسور دنده عقب:
سنسور دنده عقب ر سال 85 با معرفی سمند LX سال روی سمند LX نصب شد.
البته همین نوع سنسور قبلا روی پارس ELX نصب شد که موقع ای که دنده عقب میرین نسبت به موانع حساسیت
نشون میده و نسبت به فواصی مختلف بوق ممتد میزنه.
سلام دوستان.
بین 405 slx و لیفان 520 کدوم بهتره؟
از نظر کیفیت ساخت و مصرف بنزین و ایمنی و شتاب و سرعت و جادار بودن و امکانات جانبی.
پیشاپیش تشکر از دوستان
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
البته دو خودروی مذکور اختلافات زیادی دارند .
کیفیت ساخت لیفان به مراتب خیلی بهتر از 405 هست ، مصرف لیفان با توجه به حجم و قدرت موتور بالاتر هست و ایمنی و شتاب و امکانات کاملا به 405 برتری دارد . از نظر جادار بودن لیفان کمی بزرگتر است و فضای صندوق عقب هم به طور محسوسی جادارتر از 405 هست .
در کل از هر نظر لیفان برتری خودش رو نسبت به 405 نشان میدهد .
موفق باشید .
برعکس دوست خوبمون به نظر من کیفیت لیفان برعکس ظاهر فریبنده اش اصلا کیفیت خوبی نداره .من شخصا هم با 520 رانندگی کردم هم 620 ولی ازشون زیاد خوشم نیومده. البته 620 واقعا خوب بود.نقل قول:
ظاهر جدید 520 از نمای پشت کاملا تغییر کرده و زیبا تر شده در مقابل 405 slx ماشین خوبیه که در ایران همه کس پسند و از قدرت و شتاب خوبی برخورداره و صدالبته کم مصرف و به صرفه برای خانواده هاست .
به نظر من 405 slx را انتخاب کنید چون کارکرده اش از بازار بهتری نسبت به لیفان برخوردار است.
سلام به همگي. من يه دانشجو هستم ، يه كمكي ميخواستم. با ١١ تومن چي بخرم كه هم بتونم تو آژانس كار كنم، هم سرويس مدرسه بردارم و هم واسه مصرف خودم باشه. ميدونم كه حتمأ بايد دوگانه سوز باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
دورود
دوستان يه ماشين مي خوام تو همين رنج قيمت.بين 10 تا 20 تومن.ما يه خانواده 4 نفري هستيم. يه ماشين با امكانات رفاهي و ايمني بالا مي خوايم بخريم. زياد از ماشين استفاده مي كنيم.هر روز داخل شهر براي امور كاري استفاده مي كنيم و تقريبا هر دو سه هفته مسافرت ميريم.البته مسافرت كه نيست.يه جور تغيير محل زندگي. نميدونم "الموت" رو بلد هستين يا نه(از توابع استان قزوين) ولي بايد بگم كه راه رفت و آمدش مثل چالوسه ولي با پيچ بيشتر و جاده ي خراب تر. اگه جاده رو بلد نباشي تا مقصد برسي ديگه كمك فنر برات نميمونه. البته اين حرفم اغراق بود ولي چاله چوله كم نداره. همش هم بايد با دنده معكوس بري. اينارو گفتم تا بدونين كه ما كجا ميريم. اينم بگم كه موقع فصل بهار ماشين رو كلي بار ميزنيم(جعبه هاي ميوه، يعني ازش مثل نيسان كار مي كشيم. همه ميدونيم كه درست نيست ولي كاريش نميتونيم بكنيم)حالا با اين اوصاف چه ماشيني پيشنهاد مي كنيد تا شتاب و قدرت خوبي داشته باشه و زيبا هم باشه. سرعت مهم نيست، 120 كه بيشتر نميريم.ولي توش راحت باشه. توي سمند LX كه نشستم يه جوري ميشم. ماشين آدمو ميگيره. بخاطر فضاي داخلش ميگم.انگار هوا گردش نمي كنه.
اينم بگم كه حداقل 1 يا 2 ماه ديگه ماشين رو مي خوايم بخريم. تا اون موقع قيمت ماشين كم ميشه؟ ماشين جديدي به بازار مياد؟ ماشين خارجي مي تونيم بگيريم؟از سري مزدا،تويوتا،فيات،ليفان،كي ا...!؟ اگه يه ماشين خارجي باشه بهتره.
سپاس