پر استهلاک؟ منظور چجوریه؟ کلا چجور ماشینی؟ مصرف؟ راحتی؟ قطعاتش هست؟نقل قول:
Printable View
پر استهلاک؟ منظور چجوریه؟ کلا چجور ماشینی؟ مصرف؟ راحتی؟ قطعاتش هست؟نقل قول:
اسپرو فوق العاده ماشین خوبیه یه بار داخلش بشینی میفهمی ..نقل قول:
کابین بزرگ و راحت شتاب خوب فوق العاده نرم در کل عالیه ولی 94 تمیز با این قیمت معمولا گیر نمیاد
قیمت قطعات مصرفی یکم بالاس بدنه هم همین طور قطعات بستگی به شهرتون داره به تعمیرگاه های دوو سر بزنید و ازشون بپرسید اینم بگم من باشم اسپرو که دو گانه شده باشه اونم سی ان جی سمتش نمیرم..
سلام و درود بر دوستان عزيزم
اگه مجبور باشيد يه ماشين با 4 5 تومن بگيريد تا حدود سه سال دستتون باشه و سالي دو سه مرتبه هم مسافرتاي كوتاه بريد چي ميگيريد . حتي ممكنه بخايد بعد اين مدت به عنوان خودرو فرسوده تحويلش بديد . پرايدم نباشه .
ايمني و قدرت مناسب ، هزينه هاي كم كه نخايم آفتابه خرج لحيم كنيم ، شتاب معقول كه تو سبقت نمونيم ، تعمير آسان و بودن قطعات
.
.
.
.
به عنوان نمونه
- آردي انژكتوري
- پژو 2000
- پيكان
- خارجي قديمي ، دوو و ...
- 405 يا سمند مدل پايين چپي و تصادفي و تمام رنگ و ...
از پاسخاتون ممنون
پژو آر دی آی مدل 84 میتونید انتخاب کنید .نقل قول:
405 با این موتور اصلا به صرف نیست هم خرجش بالاست و هم مصرفش بالاست همینطور خیلی پر اصطهلاک هست
پیکان هم جالب نیست وقتی میشه آر دی خرید.
درسته که میگن قیمت ها میاد پایین؟
به نظر شما چقدر تا یکی دو هفته دیگه میاد پایین
ارزش صبر کردن داره یا الان بخریم؟
من غیر از روزنامه از چه راه هایی میتونم دنبال ماشین با قیمت مناسب باشم
اگه قصدخرید دارین وچیز مناسبی پیداکردین بخرین شرکت ها دوباره درخواست افزایش قیمت دادن اخر سال هم که هست خود به خود با افزایش تقاضا قیمت هم بالا میرهنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان ماشین باز :n05:
میخواستم بدونم با 6-7 تومن چه مدل پرایدی گیرم میاد؟ و آیا اصلا با این بودجه خرید پراید منطقی هست؟ با توجه به اینکه این اولیم ماشینم خواهد بود (:n26:) میخوام باهاش رانندگی یاد بگیرم و دست فرمونم خوب بشه تا بعدش یه ماشین صفر بهتر ثبت نام کنم.
ممنون از لطفتون. :n13:
سلام با این بودجه پراید مدل 86 - 87 گیرت میادنقل قول:
به نظر شما بهتر نیست 9-10 تومن بدم مدل 89 بگیرم؟
واسه فروش مدل 86-87 مشکل پیش نمیاد؟ راحت می برنش ؟ چون حداکثر میخوام 2 سال دستم باشه.
بله مدل بالاتر بگیرید مطمئنا بهتره دیگهنقل قول:
نه مدل 85هم که بگیرین اگه ماشین سالم وتمیز باشه تو فروشش هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زودتر هم میخرن چون مدل پایینه و ارزونتره
بله حتما خوبهنقل قول:
در هر حال بگردید که ماشین سالم و تمیز بگیرید
پراید مدل 88 نقره ای با دو ماه بیمه باقیمانده و 2 تیکه رنگ کوچیک 8 تومن میارزه ؟
نقل قول:
بله قیمتش خوبه .
اگه سالم باشه خوبهنقل قول:
نقل قول:بین این و مدل 87 بی رنگ با لاستیک نو با کارکرد 40000 کدوم رو انتخاب می کنید ؟ یا بهتره بگم مدل 87 چقدر میارزه ؟ (ضمنا دست یه خانوم دکتر بوده !!!)نقل قول:
ممنون از راهنماییهاتون :n16:
پراید مدل 87 بین 7 تا 7.5 میارزهنقل قول:
به نظر من زیاد تفاوتی بینشون نیست ( البته اگه مدل 88 سالم باشه بهتره )
اگه مدل 88 رنگ خوردگیش زیاده مدل 87 رو بگیر مخصوصا که دست یه خانوم دکتر بوده :n02:
حالا ببین نظر بقیه ی دوستان چیه
سلام دوستان :n01:
بکس اینجا خیلی گلن، خوشمان آمد :n11:
من حدود 7تومن پول دستمه چن ماهی هس تو بانک ذاشتم تا بازار اوضاعش درس بشه ولی الآن تا قبل بهمن میخوام ماشین بگیرم
* نکته فوق العاده مهم : فقط پول خرید ماشین رو دارم.. خرج رو دستم نذاره
ماشین هایی که میشه خرید با 7تومن رو میشه بگید
1- پراید معمولی یا هاشبک چه مدلی ؟!
2- پژو 405 ؟
3- RD
4- عاشق ماشین های قدیمی مثل تویوتا و ... هستم میشه معرفی کنید
5- دوو و سیلو و اینطور ماشین ها گیر میاد>؟!
6- ماشین هایی به سبک ماتیز و mvm میشه خیرید با این پول؟
7- من اهل ساری هستم به نظرتون همینجا ماشین بگیرم یا بیام تهران؟!
لطفاً راهنماییم کنید:n12:
گلی از خودته داداش:n01:نقل قول:
با این پول همونجوری که توی چندتا پست قبلی گفتم پراید معمولی میتونی مدل 87 گیر بیاری البته باید یکم رو پولت بذاری
من قیمت بقیه ی ماشین هایی که تو فهرستت بودو ندارم ببینیم دوستان بهت چی میگن
اما در مورد مکان خرید به نظرم بری تهران بهتره چون تنوع بیشتره
البته باید از ماشین سر در بیاری تا کلاه سرت نره
یه سوال کلی:
قیمتهای پشنهادی که تو این تاپیک نوشته می شه برا تهرانه؟
بررسی نشون میده قیمت حداقل تو آذربایجان، حدود 1 تا 2 تومن بالاتره.
عموما قیمت در همه شهرها یکسان است و نهایت ممکن است 200 تا 500 هزار تومان در سایر شهرستان ها نسبت به تهران تفاوت داشته باشن .نقل قول:
:n04:قیمت ها به صورت هفتگی تغییر میکنهنقل قول:
هنو کسی سوال منو هم جواب نداد چون اطلاعات دقیقی در دسترس نمی باشد...لطفاً مجدداً شماره گیری فرمایید:n08:
من حدود 7تومن پول دستمه چن ماهی هس تو بانک ذاشتم تا بازار اوضاعش درس بشه ولی الآن تا قبل بهمن میخوام ماشین بگیرم
* نکته فوق العاده مهم : فقط پول خرید ماشین رو دارم.. خرج رو دستم نذاره
ماشین هایی که میشه خرید با 7تومن رو میشه بگید
2- پژو 405 ؟
3- RD
4- عاشق ماشین های قدیمی مثل تویوتا و ... هستم میشه معرفی کنید
5- دوو و سیلو و اینطور ماشین ها گیر میاد>؟!
6- ماشین هایی به سبک ماتیز و mvm میشه خیرید با این پول؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛ من دیروز و امروز یه سر به مجتمع نمایشگاه های اتومبیل ارومیه زدم. نتایج بررسی هام این شد:نقل قول:
اتومبیل های دست دوم مانند پراید صبا که حجم خرید و فروش (مشتری) نسبتاً بالایی دارند، در مدلهای پائین، عملاً بالاتر از قیمت گذاری انجام شده بفروش می رسند و قیمت هر مدلی تقریباً ثابته:
مدل 82 و 83 تر و تمیز (کمیاب): 6 و اندی میلیون
مدل 84 و 85 (کمیاب) نه خیلی تمیز: 7 و اندی میلیون
مدل 86 و 87 نسبتاً تمیز: 8 و اندی میلیون
مدل 88 و 89: 9 و اندی میلیون
مدل 90 به بالا: 10 و 11 و اندی میلیون
نکته ای که خود فروشنده ها بهش اذعان دارند، کشش بازار برای این قیمت هاست (البته منظور مدل های پایئن هستش و حتی کاربرات ها).
در مورد پژو 405 و سمند و حتی RD و Roa قیمت ها همخوانی بهتری (!!!) با قیمت گذاری این تاپبک دارن.
نقل قول:
واقعاً تشکر داداشم .. تو تاحالا کجا بودی:n01::n11::n06:
در مورد MVm و ماتیز هم اطلاعاتی کسی داره؟
البته لازم میدونم یادآوری کنم که این قیمتها مربوط به ارومیه (28 و 29 آذر 91) هستند و این که چقدر می تونن منصفانه و واقعی باشند رو باید دوستان متخصص نظر بدن (اصلاً اینها رو ملاک قرار ندین).نقل قول:
اما از دیدگاه عرضه و تقاضا میشه حدس زد کالایی با درخواست بیشتر همواره کشش قیمت بالاتر را دارد و فقط با این توجیه میشه به این مسئله نگاه کرد. در هر حال نقش خریدار (به اصطلاح کشش بازار) در این مسئله کلیدی است.
سلام دوستان
تا 4 -5 ميليون چي ميشه خريد؟
به جز پرايد !
هاچ پك گير مياد ؟؟
از كجا بخرم؟
شهرستان هستم
پیکان مدل 83نقل قول:
پی کی مدل 82
نظرتون در مورد ماتيز و اپل كورس چيه ؟!!!
با بودجه شما همخوانی ندارن مگر اینکه مشکل دار باشننقل قول:
سلام
هوندا سیویک تمیز و خوب از نظر قیمت و مدل چه مشخصاتی داره؟
به نظر می رسه که در مورد قیمت مدلهای پایین (82-85) پراید صبا (و بتا) قیمت خیلی درست نبوده.
چون عملاً داد و ستد واقعی کمتر از این قیمتها صورت می گیره. شاید بهتر باشه به این صورت اصلاحشون کرد:
مدل 82 تا 85: تا سقف 6 و اندی میلیون
بسته به میزان سلامت فنی و بدنه، کارکرد و تخفیف بیمه و .... بین چهار و اندی تا شش و اندی میلیون.
اگه میشه در این مورد هم مشورت لازم دارم: (برای پست شماره 1233)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و درود به همه
میخواستم مشورتی با دوستان بکنم . من تازه گواهینامه گرفتم و راننده حرفه ای نیستم به نظر شما ماشین دست دوم بگیرم یک چند ماهی داشته باشم یا که از اول یه ماشین نو بخرم ؟
سلامنقل قول:
به نظرم یه ماشین دسته دوم سالم گیر بیار و نگهدار و به فکر ماشین صفرهم نباش
چون روز به روز کیفیت ماشین ها در حال داغونتر شدنه من خودم ماشین صفر خریدم نمیدونی تا حالا چه چیزایی رو عوض کردم
تازه گیربکسم تو نوبتم که ببرم عوض کنم
از من به شما نصیحت اگه پول داری ماشین هایی مثله مگان یا . . . بگیر و پول برای ماشین های صفر ایرانخودرو و سایپا نده
من اشتباه کردم و پول دادم واز ایرانخودرو ماشین گرفتم
و در آخر برای حرفه ای شدن تو رانندگی کار خوبیه اول ماشین دسته 2 بگیری
درکل به نظر من ماشین صفر داخلی به درد نمیخوره
ماشین دست دوم برای شما مناسب تره. همینطور ماشینی که ارزون باشه و زیاد هم از نظر بدنه سالم نباشه. ولی از نظر فنی و موتور سر حال باشه.نقل قول:
بعد چند سال رانندگی به نظر من روی ماشین صفر فکر کنید. اونم بسته به بودجتون هست که ایرانی یا خارجی بگیرید. در کل ماشین صفر خارجی اختلاف قیمت فاحشی با صفر داخلی داره. اگه بودجه و پول هزینه های جاریشو دارید اون موقع خارجی بگیرید و الا ماشینهای داخلی مناسب هم براتون پیدا می شه.
خیلی ممنونم از راهنمایی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Abdolreza2012 عزیز .
مرسی
دوستان بنظر شما در شرایط فعلی rd مدل 81 (بدون کولر و هیدرولیک) سفید رنگ و تمیز ، از نظر فنی سالم ولی بدنش بعضی جاهاش در حد کم ترمیم رنگ داشته + 8 سال بیمه شخص ثالث رو چقدر بفروشم؟
4 میلیون نهایتا 4 میلیون 500نقل قول:
سلام.
نهایت 5.700.000 بودجمه .
یه ماشین می خوام تمیز و بدون هزینه از نظر تعمیر و تعمیر گاهی .کم مصرف .
چی میتونم بگیرم ؟
فقط پراید تنها پیشنهاد ندین چند مدل خودرو بگیین اگه میشه . پی کی هم خوشم نمیاد .
مرسی:n16:
تو شرایط فعلی با این بودجتون و ملاکی که گفتین فقط پراید مدل پایین گیرتون میاد. تازه اونم باید کلی بگردین تا تمیزشو گیر بیاریننقل قول:
والا دوستم پراید تصادفی داره 6 میگه!نقل قول: