بهترین جوابی که برای قابل نداره باید داد چیه ؟
.........
و وقتی یکی جلوی کسی ازت تعریف میکنه باید چی بگی
ممنون :n12:
Printable View
بهترین جوابی که برای قابل نداره باید داد چیه ؟
.........
و وقتی یکی جلوی کسی ازت تعریف میکنه باید چی بگی
ممنون :n12:
ایشون لطف دارن...نقل قول:
بعضی مواقع هم: خواهش میکنم کاری نکردمو وظیفستو اینا... شرمنده میکنین
من امروز رفته بودم کتابفروشی دیکشنری بخرم یه دختری اونجا بود گفت وا ! چرا کتاب میخری برو سی دی بگیر برات تلفظ هم میکنه عالیه وای کتاب نخر از این حرفا منم یک کلمه بهش گفتم استادم گفته اونمدوباره گفت : وای نه دوباره حرفاش رو زد
میخواستم بپرسم در برخورد با این افراد چیکار باید کرد؟
سكوت ، هر كس سليقه اي داره مثلا من از بوي شنل خوشم مياد شما از بوي عطر بيك ، با كتاب راحترم ،نقل قول:
در برخورد باید شماره طرف رو گرفت:n02:نقل قول:
:n16:
هیچی بستگی به موقعیت داره... بستگی داره که داره از حد خودش تجاوز میکنه یا نه؟! من بودم میگفتم: آره اما هیچی جای کتابو نمیگیره برام... باهاش راحت تر ارتباط برقرار میکنم.
مورد دوم مناسب نیستش یعنی وظیفست یا کاری نکردم، همون شما لطف داری و خواهش میکنم مناسبتره.نقل قول:
به نظر من کلن باید این جمله ی ریاکارانه ی قابل نداره رو از فرهنگ لغتامون حذف کنیم.نقل قول:
در جوابش میتونید بگید صاحبش قابلداره یا اینکه تشکر کنید.
با ملایمت بهش بگید من با شما موافق نیستم.نقل قول:
برای مثال میشه گفت که شما درست میگی ولی من با کتاب راحتترم یا اینکه بگی ممنونم از راهنمایی اما خب از روی کتاب بهتر میفهمم مطالب رو.
دوستان گل خواهشا منو راهنمایی کنید بدجور تو دردسر افتادم
من میخوام با یکی از دخترهای دانشگاه که هم رشته ای و همکلاسی خودم هست آشنا بشم ولی نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟؟!!!!!!!
راستشو بخواین تابحال هم با هیچ دختری نبودم و درکل تو اینکارا ضعیفم .....
همیشه میاد پیش من و رفیقم وامیسه و راجع به استادا و کلاسا صحبت میکنیم ولی من زیاد صحبت نمیکنم
حالا میخوام باهاش طرح دوستی بریزم ولی نمیدونم چطوری ؟؟!!!!
توی شرکتی که کار میکنم یه همسایه فضول داریم که طبقه بالا زندگی میکنند
همش حواسشون به اینه که کی میاد و کی میره و کلشون رو میکنن بیرون و گوش وایمیستن توی راهرو...در حالی که صاحبخونه نیستن! فقط مدیر ساختمون هستن ولی کار از مراقبت و ...گذشته نسبت به کسایی که میشناسن هم فضول هستن مثلا من موقعیتم توی شرکت طوری هست که کلید شرکت رو دارم ...هر موقع بخوام میتونم بیام و برم...یه بار گوشیمو جا گذاشته بودم شرکت...10 شب اومدم با رفیقم برداشتیم...
فرداش زنگ زده بود به مدیر عامل که فلانی شب اومده بود اونجا!! مدیر عامل هم به من اعتماد داره ولی خب براش سوال شد و من قاطی کردم که به اون چه ربطی داره و ...مدیر عامل هم میگه چون اینجا مسکونیه و اگه بخوان میتونن شکایت کنن که ما شرکت زدیم...شما فحشت هم دادن حرفی نزن!!
یه بار دیگه دوست من اومده بهم سر بزنه.....یه چیزی شد که فرداش هم اومد دوباره...بعد که داشت میرفت توی راهرو که داشتیم خداحافظی میکردیم...آقا با زنش وایساده بود بالا...دوستم که سوار آسانسور شد...طرف به زنش گفت بدو برو ببین این همون دیروزیس یا نه...
خلاصه کلافه م کرده....آخه به شما چه ربطی داره ملت چی کار میکنن؟ مگه صابخونه ای؟؟؟ در مقابل این فرد من چه باید بکنم الان؟؟؟
حتی به طبقه دومیا هم یه بار گیر داده بود که شما چرا پسر غریبه میاد توی خونتون؟؟ ( طبقه دومیا چند تا دختر مجرد هستن که خونه رو خریدن )
مذهبی هم نیستنا...ولی بدجور فضولن!
البته این ربطی به آداب معاشرت نداره اما میتونه به معاشرت ربط داشته باشه.نقل قول:
میتونی اخرای ترم یکی از جزوه هاشو بگیری و بگی که ترم بعد بهش پس میدی و به همین بهانه ازش بخوای یه شماره در اختیارت بذاره تا بعدن با هم هماهنگ بشین. البته توصیه میکنم وقتی تنها بودید ازش بخوای نه پیش دوستان و بعد هم این موضوع پیش خودتون بمونه نه اینکه کل دانشگاه بفهمن!
طرح دوستی بریزم هم اصلاح درستی نیست به نظرم.
خب حالا منظورتون اینکه چطور باید رفتار کنید باهاشون؟نقل قول:
در مورد شما اگه شرکتتون رفت و آمد زیاد داشته باشه اونها خیلی راحت میتونن به دادسرا شکایت کنن.نقل قول:
در مورد اون دخترای مجرد هم اگه خونه رو خریده باشن هیچکسی هیچ حرفی نمیتونه بهشون بزنه نهایتا اگه علیهشون شکایت بشه هم حتی توی شورای حل اختلاف نمیتونن تشکیل پرونده بدن.
دلیل بیشتر این مشکلات این هست که شما سرت توی لاک خودت هست در صورتی که توی بقیه اعضای جامعه اینطور نیستن. من جای شما بودم یکم باهاشون معاشرت میکردن با اون مرده و زنش سلام علیک و خوش و بش میکردم و بعدش هم سعی میکردم منم یکم تو کاراشون فصولی کنم ( البته نه به صورت بی نزاکتانه ؛ به صورت عادی! ) مثلا وقتی میبینی مرده نون و خامه خریده آورده باهاش سلام احوال پرسی کن و بهش بگو آقا شما واستون خوب چیزای چرب بخورین :n09: یا مثلا وقتی میبینی از سوپرمارکت رفته چای خریده بهش گیر بده بگو این مارک چای خوب نیست فلان مارک هم رنگش بهتره هم خوش عطرتره :n02:
بسیاری از این فضولی ها به خاطر اینه که شما با طرف رابطه و معاشرت ندارین اگه با طرف معاشرت کنین این موارد حل میشه :n02:
سلام
درجواب اینکه میگن جای پدرت خالی نباشه وقتی رفته مسافرت چی باید گفت؟!
بعد من تا حدی تو جواب دادن به تعارفات و اینا خوبم ولی وقتی یکم زیاد میشه هی مجبورم حرف تکراری جواب بدم،مثلا هی میگم ممنون شما لطف دارید وظیفه است و..
بعد تا طرف ول نکنه همینا رو میگم.اینجور مواقع بهترین راهکار چیه؟
مثلا یه خانم مسنی همسایمونه هربار اینو میبینم مجبورم کم کم ۴-۵ بار اینا رو تکرار کنم!
بعد این بابای ما یه رفیقی داره که دکتر متخصص هم هست،خیلی آدم خوش مشربیه.هربار اینو میبینم کلی تعارف تیکه پاره میکنه که مدلش با بقیه فرق داره.مثلا بار آخر رفتیم مطبش ببینیمش جلو بیمارش اومده به من میگه سلام آقای رییس :O بعد کلی خیلی چاکریم،میدونستی خیلی دوستت داریم و اینجور چیزا میگه.کلا چیزای عجیب غریبی میگه که من خیلی وقتا هنگ میکنم چی جواب بدم.
باز اگه هم سن و سال خودم بود یه جوابی داشتم،ولی به دوست بابام چی بگم آخه؟!
ممنون
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
منظورتو متوجه نشدم در رابطه با مسافرت و پدر و ... .نقل قول:
صبر کن هروقت حرف یا همون تعارف طرف تموم شد بگو ممنونم شما لطف دارید. لازم نیست وقتی داره صحبت میکنه چیزی بگی و این خودش یک عادت بده.
در مورد چندین بار در طول روز دیدن میتونی هربار از جمله ی دیگه ای استفاده کنی یا اینکه بهش چیزی اضافه کنی. برای مثال ممنونم بفرمایین (منظور خونه ست) یا اینکه اگه چیزی دستت باشه بفرمایین.
بگو شما لطف داری یا نظر لطف شماس.
اگه دقیقن جملاتش رو بگی میشه گفت که چی باید بگی در جواب.
مثلا بابام رفته مسافرت بعد یکی منو میبینه میگه جای پدرت خالی نباشهنقل قول:
درجوابش همون بگم ممنون خوبه؟
چندین بار تو طول روز نمیبینم و همون یه بار که میبینم مجبورم چندبار تکرار کنم اینقدر تعارف تیکه پاره میکنه،هر چیزیو ده بار میگه :o
این شما لطف داری و نظر لطف شماست آخه اصلا به اون خیلی چاکریم و اینجور صحبت ها نمیخوره :دی
مثلا میگه من خیلی چاکرتم من بگم لطف دارید؟ :-D
میخوام جوابم هم یکم به این چاکریم و اینا بخوره و هم سن و سال و شان طرف هم حفظ بشه،مثلا نمیشه من برگردم بگم ما مخلصیم به کسی که ۳ برابر من سن داره و برای خودش کسیه!
جملات دقیقش همینا تو ذهنم مونده،بقیش خیلی یادم نیست
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
میتونی بگی جاشون که خالیه ولی خب باید تحمل کرد دیگه و بعد هم تشکر کنی.نقل قول:
اون به شوخی میگه و لازم نیست چیز خاصی بگی، فقط لبخند بزن و بگو ممنونم.
من نظر خودمو میگم.شاید از نظر بقیه منطقی نباشهنقل قول:
اگه اون شرکت مال من بود سعی میکردم هرچه زودتر یه جای دیگه رو پیدا کنم و از اونجا برم و روزی هم که خواستم برم خودشو و زنشو میشستم میزاشتم کنار.یه جورایی مدارا کردن با این قبیل موجودات(حیف اسم آدم) عین مدارا کردن با دندون لقه.باید همون اول بکنیش بندازیش دور
راه دومم برای مقابله با این موجودات گرفتن یه سوتی یا با اطلاح آتو از طرفه و در موقع ضرورت رو کردنه.یا اینکه به طرف بفهمونی که یه سوتی ازت دارم.سندشم موجوده:n02:
آره بخاطر همین گفتم بعضی مواقع... مثلا طرف پدربزرگ باشه فکر کنم جوابی غیر این شایسته نباشه...نقل قول:
ممنون جواب خوبی نیست اینجا.نمیخورن بهم... انشالله هم خوبه...نقل قول:
خوب شمام همون جوابارو 10 بار بهش بده:)
سلام
من تویه اینترنت با یهنفر اشنا شدم خیلی پسر خوبیه و رابطمون خوبه
اون از من 100 هزار تومن پول خواسته واسه یک ماه که قرض بهش بدم
اما من نمیخوام بهش بگم چه جوری بگم که ناراحت نشه؟آخه خیلی کمکم کرده و هوامو داره
سلامنقل قول:
والا تو این جور مواقع باید احتیاط شرط عقله.فکر نکنم تو دنیای مجازی کسی ک از این پیشنهادها میده قابل اعتماد باشه
اون کاهایی رو ک براش شما انجام داده واسه همین 100 هزار تومان بوده...پیشنهاد من اینکه این کارو نکنید
برای اینکه بهش بگید بهتره رک باشید و اعلام کنید انقدر پول ندارید و حتی کمتر.چون اگه الان به دروغ پول ندادنتون رو توجیه
کنید دوباره ایشون بعد از مدتی ازتون پول میوام و مجبورید همش دروغ بگید.پس بهتره قاطعانه بگید " نه "
بهتره کلا بیخیال شید؛ اگه بگید 100 تومن ندارم و کمتر دارم ، میگه همون رو هم بده بقیه رو از دیگران جور میکنم.نقل قول:
خیلی ها از همین جا ضرر کردن و حتی ضربه خوردن، شما اگه میخواید اشتباه اون ها رو تکرار کنید دیگه خودتون میدونید
صد تومن پول کمی نیست. حتی اگه الانم سوء قصدی نداشته باشه ممکنه بعدا اذیتت کنه و امروز و فردا کنه... رابطتونم که هرچی باشه اونقدری نیست که مجبور باشه باهات حتما تصویه حساب کنه...نقل قول:
(با این کار شماره کارت+اسم+نام خانوادگیت و... هم مشخص میشه )
سلام
اکثرا سه تا بوس بهم میدن خیلی شده که با دوتا بوس کردن حسابی ضایع شدم
سلام
دوستان ما یه مشکلی با همسایه ها پیدا کردیم.سر پول اب.
اینجا همه ی همسایه ها 3 نفر هستند(البته اسما 3 نفر)...همیشه همشون کلی مهمون دارند.فقط ما هستیم که هیچ وقت خونه نیستیم .توی این 6 ماه هم فقط 2بار مامان من تنهایی اومده.همین.دیگه هیچ مهمونی نداشتیم
ما و یه همسایه ی دیگه 2 نفر هستیم.حالا اومدن پول اب رو بگیرند میگن ما همیشه واحدی حساب کردیم.حالا هم باید شما واحدی پول بدید.من هرچی بالا رفتم پایین اومدم که بابا پول اب نفراتی هست به خرجشون نرفت.من حساب کردم نفری 7 تومان میشه.اونها هی میگفتند نه بابا نفری 2-3 تومنه.ادم انقدر خرج میکنه که این پولا توش گمه.من گفتم بابا مسئله پولش نیست مسئله حقه.حالا چه 2 تومان چه 100 تا تک تومانی.اخر سر من پول رو دادم. و گفتم من راضی نیستم.
حالا میخوام بدونم برای ماه بعد باید چکار کنم؟دیگه شب عید هم هست و حسابی هزینه اب زیاد میشه.اخه ما چرا باید اندازه ی 3 نفر پول اب بدیم؟
سلامنقل قول:
حرف شما درسته ولی قانونش اینه که بر اساس متراژ حساب می کنند. مام تو مجتمع بزرگ زندگی می کنیم یه خونه مثلا 1خوایه 6 نفر توشند یه خونه 3 خوابه فقط 2 نفر اما وقتی شارژ می گیرند از یه خوابه کمتر می گیرند. واقعیتش اینه که نمی شه شمرد کی اونده و کی رفته عرف و قانونش منراژی هست بنابراین اگه همسایه ها قبول نکنند نمی تونید تغییری بدید
دوست عزیز شما قبل از اینکه واسه پول دادن یا ندادن تصمیم بگیری؛ در مورد رابطت با همچین آدمی تجدید نظر کن.نقل قول:
آدم نرمال در اینترنت از کسی پول طلب نمیکنه. احتمالش زیاده که خوبی هایی که بهت کرده هم به همین خاطر باشه که بعدا ازت پول طلب کنه.
این روزها دیگه کسی به فک و فامیل خودش هم جرات نمیکنه پول قرض بده. جدی اگه یکی از دوستهاتون ۱۰۰ تومن بخواد بهش قرض میدید؟ // جدای از بحث رفاقت و ... تو این اوضاع قرض، وام، ضمانت،چک و هرگونه فعالیت مشابه دیگری خطرناکه. // همچین کاری به هیچ کس توصیه نمیشه. ضمنا ۶ دنگ حواستون باشه یه وقت اطلاعات خصوصی و شخصیتون رو بهش ندید، یه وقت بخواد اذیت کنه.
به شخصه احساس کنم کسی واقعا نیاز داره بهش کمک میکنم . تو نت هم تجربه اینو داشتم که به کسی که اطمینان دارم نیاز داره کمک کنم
اصلا هم پس نگرفتم تو فکرشم نبودم پس بگیرم وقتی میشه به کسی کمک کرد چرا کمک نکنیم ؟ (به شرطی که بدونی طرف واقعا احتیاج داره )
ولی اگر میدونید نیازی نداره یا فقط برای پول گرفتن از شما باهاتون آشنا شده و ... بهتره مودبانه بگیین فعلا خودم نیاز دارم یا الان تو موقعیتی نیستم که پول قرض بدم
سلام
یروز به دوستم گفتم:
من دو سال پیش به یه رفیقم مقداری پول دادم هنوزم بعد از دو سال بهم برنگردونده
گفت:
من دیدم تو دوستمی و بهت اعتماد دارم ازت پول خواستم قصد اینم نداشتم که پولتو بخورم
خداحافظ:n02:
خوب این چه جوابی بود دادی؟ :دینقل قول:
خیلی راحت میگفتی انقدر بهت اعتماد ندارمو اینا بهتر بود
متاسفانه (نمیدونم چرا) توو ایران افراد دوست دارن دروغ بشنون و از شنیدن حقیقت ناراحت میشن!نقل قول:
اینجا همه ی واحد ها یک اندازه هست.نقل قول:
چطوري ' نه ' بگيم ؟
مثلا يكي مياد پيشمون و از ما توقع داره براش يا كاري انجام بديم يا به كسي به خاطر اون فرد رو بندازيم كه پيش خودش فكر ميكنه از من چنين كاري برمياد و توقع داره ، حالا يا من واقعا ميتونم انجام بدم بنا به دلايلي نميخوام انجامش بدم يا اصلا از عهده من خارج هست كه اگر در همون مرتبه اول به طرف بگيم ' نه ' خيلي ناراحت ميشه و همچنين كار سختي هست كه خودم هم نميتونم بگم ' نه ' و دو روز بعد مجبور به دروغ يا پيچوند طرف ميشي
اين بدترين شرايطي هست كه ادم نه ميتونه رد كنه نه ميشه به طرف بگي نميتونم
برای نه گفتن به دیگران :نقل قول:
اول سعی کن از نه های کوچکتر (برای کارهای جزئی تر که نه گفتن به اون کار و شخص راحتر هستش گفتنش ) شروع کنید تا بتونید اون نه گفتن هایی هم که برای کارهای بزرگتر و یا جلوی اشخاصی هستش که اگر بهشون نه بگید شما رو اذیت میکنه رو بتونین راحتر بهشون نه بگید .
دوم ببینید اینکه اگر به کسی بگید نه و اون ناراحت میشه مثلا ناراحتی اون فرد تا چه حد هستش اینکه تو لحظه شاید از دستتون ناراحت شده و بعدش فکر کنید اگر بگید آره دو روز دیگه خودتون چقدر ناراحت میشید یعنی ناراحتی خودتون رو در آینده با ناراحتی اون فرد در لحظه مقایسه کنید مطمئنا اگر ببینید که این شما هستید که با نه نگفتن بیشتر ناراخت میشید دیگه نه گفتن براتون سخت نمیشه
سوم فکر کنید منطق شما با منطق فردی که نه شما رو قبول نکرده یکی نیستش پس اینکه اون فرد از بابت نه گفتن شما ناراحت بشه یه چیز عادی باید باشه از نظر شما !!
پ ن : وقت افراد قاطعیت شما رو در نه گفتن های با دلیل و منطق از طرف شما ببینن دیگه کمتر درخواست های بی جا و غیر معقول ازتون میکنند و در مقابل درخواست های خودشون از شما دیگه انتظار اینکه شما حتما بله بگبد رو ندارند .
دوستان در یکی از تاپیکها اقای محمد اسمانی در مورد چگونگی حذف صداهای گوشخراش زائد پیرامون توضیح دادند
اما مشکل من میدونید چیه؟((که نمیشه از گوشی اسفتجی استفاده کرد دراین موارد))
صدای ممتد و مداومی مثل بازی با سکه در دست یا چرخوندن سوییچ در دست و یا صدای ملچ ملوچ هنگام غذا خوردن:n15::n14:
یکبار سوار آژانس شدم راننده تمام مسیر که خیلی هم طولانی بود مشغول خوردن خوراکی بودن با صدای ملچ ملوچ شدیدی!اصلا برام قابل تحمل نبود خب چی باید بگم اخه؟:n03:
یا مطب دکتر نشستیم نوبتمون بشه طرف هی سوییچ میچرخونه ور ور ور همه جا هم ساکت خدایی خیلی روی اعصاب هست
من روم نمیشه یعنی روم هم بشه نمیدونم برم چی بگم تا یک کمی رعایت کنن:n13:
؟؟!
پس عرف همین هست که به اندازه بقیه پول بدین.نقل قول:
نظر خاصی ندارم فقط اینکه میتونید تو تاکسی و ... هدفون بزنیدو آهنگ گوش کنین:n01:نقل قول:
نقل قول:
سلام
چند تا نکته نه فقط در مورد این مشکل شما بلکه کلی میگم البته شاید یه کم علمی باشه و از نظر بعضی بی ربط ولی اینا چند تا نکته از قوانین آرامش داشتن در زندگی هستش :
قانون اول :
تا جایی که براتون امکان داره از محیطی که آرامش شما رو بهم میریزه دوری کنید یعنی مثلا اگر جایی هستید که کسی داره غذا میخوره و این صداها شما رو اذیت میکنه اگر براتون امکان داره برید تو یه اتاق دیگه یا از اون شخص یا محیط که به هر نوعی باعث آزارتون میشه تا جایی که ممکنه دوری کنید ( این قانون برای جاهایی بود که مقدرو باشه )
قانون دوم : (مهم)
اگر مورد اول برای کسی امکان نداشتش باید بی توجهی کنه یعنی تمرکزش رو از روی اون صدا یا رفتار اون فرد برداره و تمرکزش رو بزاره روی یه موضوع دیگه که مورد نظرش هستش توی همون لحظه در یک کلام (بی توجهی به موضوع آزار دهنده و توجه و تمرکز به موضوع مورد علاقه در لحظه مورد نظر )
قانون سوم :
تمام این موارد برای وقتی هستش که اگر به اون فرد مورد نظر بگیم اون کار رو انجام نده گوش نکنه و یا اصلا ممکن نباشه پس کار سختر اینجاست که شما باید توجه کنید که اون فرد از سر نادانی و نا آگاهی داره به کار آزار دهندش ادامه میده پس باید براش دعا کنیم و از خدا بخواییم که به این فرد یا افراد آگاهی بده !!
قانون چهارم : (خیلی خیلی مهم )
و مهمترینش اینه که حساسیت یعنی جذب شما به هر چیزی بیشتر توجه کنی و نسبت به اون کار مورد نظر که برای شما آزار دهنده هست بیشتر حساس باشی یعنی داری همون رو به سمت خودت جذب میکنی بنابراین مدام افراد و کسایی پیدا میشن که همون کارهایی رو انجام میدن که شما دوست نداری و ناراحتی شما همچنان ادامه داره .
در مورد همچین صداها و یا رفتار افراد منم خیلی حساس بودم ولی از وقتی سعی کردم توجهم رو نسبت بهشون کم کنم دیگه کمتر اذیت میشم در حالی که بقیه همچنان دارن شکایت میکنن .
خب سوال من اینه برای چی؟نقل قول:
چرا ما که 2 نفریم باید به اندازه ی اونی که اسما 3 نفر ولی رسما 5 نفر هستند پول اب بدیم؟ من کاری به عرف ندارم.در ثانی همه جا دیدم عرف نفراتی هست.من میخوام بدونم اولا قانون نوشته شده ای برای ساختمان هست؟ دوما من چجوری به این همسایه حالی کنم من به اندازه ی 2 نفر پول اب میدم نه بیشتر.