دوست عزیزنقل قول:
شیر آبگرم رو نصفه باز کنید و تست کنید ببینید باز آب ولرم یا گرمتر میشه جوابشو بهم بگید تا بگم چکار کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شیر آبگرم رو نصفه باز کنید و تست کنید ببینید باز آب ولرم یا گرمتر میشه جوابشو بهم بگید تا بگم چکار کنید.
دوستان در مورد نقشه کشی گرمایش از کف کسی چیزی میدونه .هرکسی اطلاعاتی داره کمک کنه لطفا.:n01:
چون رادیاتورهای شما از نوع پانلی هست برای اتاق خواب هم یه پانلی بزرگتر بگیرید مارک کرمی یا عادل ترکیهنقل قول:
با سلام به استادان عزیز ما سیستم گرمایش از کف اجرا کردیم کارمون به پایان رسیده حالا وقت خرید پکیج شده لوله های مصرفی کف نیوپایپ تک لایه است متراژ بنا 100 متر مربع ولی لوله کشی حمام و دستشویی و نصف آشپزخانه کم شود حدود80 متر لوله کشی شده چه پکیجی بگیریم که خوب جواب کار ما رو بده پیشاپیش از همکاری شما تشکر میکنم:n16:
اگر سیستم گرمایش از کف به صورت اصولی و درست اجرا شده باشه میزان خرابی پکیج خلی کمتر از سیستم های هست که رادیاتور دارن. من پیشنهادمیکنم فرولی مدل دیواتک 24 هزار یا پکیج ایمرگاز مدل 24 هزار بخری دلایلش هم توی پست های قبلی گفتم.نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز این مدلها ساخت کجاست وقیمت چه حدود است؟
:n21::n21::n21:نقل قول:
فرولی ایتالیایی و ایمر هم ساخت ایتالیا .قیمت حدود 2،600،000هزار تومان که نسبت به پکیج های دیگه قیمت خوبی دارننقل قول:
.
سلام
من در خونه یک پکیج مارک بوتان دارم ..البته بنده مدت 3 ماه است به این منزل نقل مکان کردیم ... متاسفانه هر روز پکیج یه مشکل داره ....یه روز اب گرم نمیکنه یه روز رادیاتورها رو گرم نمی کنه و متاسفانه چند روزی است که از پکیج آب نشت می کنه .... نمیدونم چیکارش کنم .. بس دفعه های پیش 40-30 هزار تومان دادم تا راهش انداختن امروز گفتم بیام سرچ کنم شاید خودم بتونم مشکل رو حل کنم
ممنون میشم اگه کسی بنتونه راهنماییم کنه
با سلام خدمت دوستان گرامي،
درست قبل از اينكه بخوام پست جديدي از سوال خودم رو مطرح كنم ، از اول اين تاپيك شروع به مطالعه سوال ها و پاسخ هاي دوستان كردم. با پاسخ هاي زيادي از افراد مواجه شدم كه كاملا نشان از تخصص و تجربيات شون در اين زمينه بود به از جمله يوزر پدي و تعمير كار 1. خيلي ممنوم ميشم دوستان منو راهنمايي كنن البته ميدونم كه شايد سوال تكراري باشه اما با توجه زمان سوال من نسبت به سوالات قبلي دوستان و تغييراتي احتمالي كه در وضع بازار پيش امده و شايد هه تغييراتي در برخي از سياست هاي هر شركت و برند در نوع كالا و خدمات پس از فروش شون، مي خوام بدونم كه برا يه آپارتمان 60متري چه پكيجي و چه نوع ان ( تك مبدل، دو مبدل) مناسبه؟
دوستان من مشهد هستم و قصد دارم تا 2ميليون تومان براي خود پكيج به تنهايي هزينه كنم.
با تشكر.
برای حل این مشکل باید یک سری آموزشهای اولیه را یاد بگیرید تا برای هر کار کوچکی به تعمییرکار زنگ نزنیدو خیلی راحت کارهای مثل هواگیری و تنظیم فشار و تغییرات درجه حرارت آبگرم بهداشتی یا شوفاژ رو انجام بدید.مثلا همینکه میگید رادیاتورها گرم نمیشه احتمالا یا رو حالت تابستانه بوده یا رادیاتورها هوا گرفته بوده و خودت به سادگی میتونستی مشکلو حل کنی.یا اینکه میگی الان از پکیج داره آب نشت میکنه احتمال خیلی زیاد فشار مدار شوفاژ بالا رفته و باید با هواگیری فشارو روی 1/5 تنظیم کنی.بهتره وقتی تعمییر کاربه منزل شما آمدبهشون بگید آموزش های لازم را به شما بده تا دیگه این همه هزینه روی دستتون نذاره.نقل قول:
موفق باشید.
دوست عزیز شما لطف دارید.نقل قول:
با این مبلغی که میخواید هزینه کنید میتونید پکیج 24 هزار بوتان بگیرید که الان با حدودا 1600000 تا 1700000 میتونید این پکیجو از بازار تهیه کنید.اما اگر پکیج خارجی بخوایید باید 500 هزارتون بزاری رو پولت تا مثلا بتونی یک پکیج ایتالیایی بخری.مشهد تکنسین های خیلی خوبی در زمینه پکیج داره و فکر نمیکنم از نظر خدمات مشکلی داشته باشید. م
همچنین پیشنهاد میکنم بخاطر سختی بالای آب یک پکیج دومبدله بخرید.
موفق باشید.
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به خصوص تعمیکار1 و پری
سوالی دارم بنده پکیج دیواری ایران رادیاتور تک مبدله فن دار گرفتم اولا این مدل بهتر است یا بنه سره پرو بوتان دوما برای نصب اون آیا میتونم از دودکش دوجداره به طول عمودی یک متر و طول افقی دو متر استفاده کنم(حالت ال شکل برای لوله دوجداره یه متر عمودی و دو متر افقی؟
آقا هادی باید خدمت شما عرض کنم کهنقل قول:
در نصب دودکشهای دوجداره باید به یک سری نکات توجه کنید:
حداکثر طول معادل کل مسیر با دودکش دوجداره 100*60 باید 4 متر باشه و اگر بیشتر از این مقدار باشه دستگاه کار نمیکنه.در مورد دستگاه شما که 1متر عمودی و2 متر افقی به همراه یک زانوی 90 درجه (1متر عمودی +2متر افقی+زانوی 90درجه 100*60 که معادل یک متر طول میباشد=4 متر )که روی مرز هست.
همچنین اگر بتونید دودکش دوجداره 125*80 گیر بیارید که به پکیج شما بخوره حداکثر طول معادل کل مسیر با این دودکش10متر می باشد. (زانوی 90 درجه 125*80 معادل 0.5 متر میشه) (1متر عمودی +2متر افقی+زانوی 90درجه 125*80 که معادل نیم متر طول میباشد=3.5 متر ) خیلی مطمئن تره.
خیلی ممنون از پاسخ شما بنده هنوز این پکیج رو باز نکرده ام به نظر شما بهتر نیست اینو به مدل بنه سره پرو عوض کنم همچنین منزل ما 90 متری است با پنجره دو جداره پی وی سی آیا پنجاه پره کریستال ایران رادیاتور برای ما کافیست از این جهت میگم که من این رادیاتور رو دارم م
پکیجت بد نیست اما برای رادیاتور اگر منظورت از رادیاتور مدل کریستال هستش من که اصلا پیشنهاد نمیکنم و میگم که پولتو داری دور میریزی.چون نه گرما داره و نه خوب آبندی میشه و مجبور میشی بعد از یک مدتی همه رو دور بریزی .اگر میخوای ایران رادیاتور بخری مدل کال بگیر که جزء رادیاتورهای صادراتی و مرغوب محسوب میشه و کیفیت بالای داره.نقل قول:
موفق باشی.
سلام خدمت اساتید.پکیج ایرفل ترکیه ای 4ماه قبل گرفتم همون روزا اول صدای ویز مانندی ازش میومد البته فقط موقعی که تو سیستم گرمایش بود وقتی رو سیستم آب گرم سویچ میشه صدا قطع میشه. ی بار تعمیر کار اومدو گفت داخلش آشغال جمع شده اگه دیرتر میومدم دستگاه میسوخت... الان دوباره چند روزه همون صدارو میده فقط شبها که فکر کنم شاید بخاطر فشار بالای اب تو این ساعتا باشه صدای بلندی داره . مشکل جدیه ؟ از چی میتونه باشه ؟ خونه نوسازه......
آقای تعمیرکار1 حیلی ممنون از پاسخ های کارشناسی ات میشه شما که به پکیج های مختلف کار کردی بگی صدای پکیجهای ایران رادیانور یا ایساتیس یا بوتان کدوم کمتره در ضمم پکیج بنه سره پرو از بوتان یهتره یا پکیج ایران زادیاتور من اگه ممکنه یه شماره تماس بهم بدید باهاتون تماس بگیرم
سلام
یه سوال داشتم
اقا برای راه اندازی پکیج نیاز به برق هستش یعنی اگه برق بره پکیج هم خاموش میشه و ما باید تو سرما بمونیم؟یا نه یه راهی پیش بینی کردن؟
راستی من یه خونه خریدم و به مستاجره پول ریختم گفتم یه پکیج خوب بخر بنده خدا هم بوتان خریده حالا مدلش رو نمیدونم میخواستم بدونم برند بوتان الان با این وضعیت بازار در چه نسبت کیفیتی قرار داره؟
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب تعمیرکار
پکیج اپتیما 28ki خریدم وقتی مشعلش روشن میشه اول برای چند ثانیه با صدای بلنده بعد صداش کم میشه می خواستم بدون طبیعیه یا نه ؟
یکی از رادیاتورها هم ازش صدای آب می یاد
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر
آقا هادینقل قول:
تو این پکیج های که شما گفتید بنسر ه بوتان خیلی بهتره و صدای خیلی کمتری داری.
دلیل روشن شدن پکیج با صدای بلند می تونه به خاطر کمبود اکسیژن یا بالا بودن فشار گاز دستگاه باشه. که بایدبا یک تعمییرکار تماس بگیری تا این مواردو بررسی کنه.نقل قول:
آبان عزیزنقل قول:
همه پکیج های دیواری و تعدادی از پکیج های زمینی همه با برق کار میکنن و اگربرق نباشه دستگا هم خاموش میشه.اما شما میتونید با خرید یک ups و قرار دادنش در مسیر اصلی برق پکیج این امکان رو داشته باشین که در زمان قطع برق تا چند ساعت از برق ذخیره شده داخل ups استفاده کنید که قیمتهای مختلف هم داره فکر میکنم از 300 هزار تومن تا به بالا باشه.
در مورد کیفیت بوتان هم که بحثی نمی مونه یک پکیج خوب و با خدمات خوبه.
مهدی عزیزنقل قول:
احتمال داره یک چیزی داخل پمپش گیر کرده باشه و اینکه صافی که روی مسیر برگشت شوفاژ قرار گرفته پر شده باشه و پمپ بخوبی نمیتونه آب رو بگردش در بیاره و بهش فشار میاد بهتره بگی دوباره تعمیرکار بیاد و صافی را تمیز کنه و ازشون بخواید که کل مدار شوفاژرو شستشو بدن تا دیگه این مشکل پیش نیاد.
با سلام و تشکر از راهنمایی شما:
سوالی داشتم در مورد اینکه اگر از ساعت 8 صبح الی 5:30 بعد از ظهر پکیج خاموش باشه از نظر مصرف گاز و... بصرفه هستش یا اینکه برای گرم کردن مجدد منزل مصرف انرژی بیشتری دارد؟متراژ منزل 120 متر.
ضمنا بهترین تنظیم دمای آب گرمایشی از نظر بازدهی چه دمایی هست؟
خوش باشید.
یک پکیج استاندارد در هر ساعت بین 0.88 تا 2.7 متر مکعب گاز مصرف می کنه که اگر ما بگیم همه چی ایده ال هست و ما کمترین مصرف رو داریم یعنی 0.88 متر مکعب در ساعت که اگر در 9 ساعت ضرب بشه 7.92 متر مکعب گاز مصرف میشه.حالا اگر از ساعت 8 صبح الی 5:30 بعد از ظهر پکیج خاموش باشه و یک ساعت طول بکشه تا کل خونه رو کاملا گرم کنه و بالاترین مصرف گاز را داشته باشیم 2.7 متر مکعب گاز مصرف میشه که در حدود 5 متر مکعب در مصرف گاز صرفه جویی میشه و ماهانه 150 متر مکعب صرفه جویی کردیم. که خیلی قابل ملاحظه هست. (این محاسبات در صورتی که همه چی ایده ال باشه و آپارتمان کاملا عایق شده باشه )نقل قول:
اما این هم باید بگم که احتمالا هروز باید رادیاتورها رو هواگیری کنید.و لازم نیست که پکیج را خاموش کنید فقط کافیه حالت تابستانه را فعال کنید.
با سلام
از اين فروم بي نظير و عالي بسيار ممنونم.
من مي خواهم يك پكيج براي واحد 101 متري طبقه 3 از 4 طبقه (ساختمان شمالي - واحد پشت) تهيه كنم. حدود 3 ميليون مي تونم هزينه كنم. نمي دونم چه ماركي بخرم ( فرولي - بوش - آريستون )
متاسفانه در مورد بوش و خدمات پس از فروش آن كمتر توضيح داده شده. لطفا راهنمايي كنيد.
ضمنا اخيرا ماركي به نام (بايكان و اجا E.C.A) بهم معرفي شده كه تركي هستند. لطفا در اين زمينه نيز توضيح دهيد. بسيار ممنونم
آقای تعمیرکار1 بنده تونستم پکیجم رو دو مبدله کنم یعنی اونو به مدل e24ff تغییر بدم میخواستم بپرسم که آیا با این پکیج میشه دو لوله نمره 10 یکی برای تخلیه گازهای حاصل از احتراق و دیگری برای تامین اکسیژن از دو منبع جدا استفاده کرد میشه راجع به این پکیج توضیح بدید و اینکه آیا نصب اون در داخل ساختمان ایمن هست واینکه لوله کشی برای تهویه راه مطمءنی برای دور کردن مواد سمی احتراق است آیا با تامین این دو لوله کشی نصب پکیج در داخل ساختمان در شرایطی که پنجره ها بسته باشه ایمن هست و در دراز مدت مشکلی از نظر سلامتی ایجاد نمیکنه؟ ممنون از راهنمایی های خوب شما
من خودم باشم فرولی میگیرم در موردش قبلا توضیحات کامل رو دادم.بوش پکیج خوبیه اما بوش های موجود در بازار ساخت ترکیه هستند و خدمات خیلی قوی هم ندارن آریستون هم نسبت به تبلیغاتی که داره از نظر کیفیت و خدمات ضعیفتره.بایکان میگن آلمانیه قیمتش هم با این مارکهای که گفتید یکیه اما در مورد خدماتش؟؟؟ نمیدونم.E.C.A هم ترکیه ای اما خدماتش خیلی ضعیفه.نقل قول:
بله شما میتونید خروجی محصولات احتراق(دود) رو به دودکش ساختمان وصل کنیدیا به بیرون انتقال بدید و از یک طرف یک لوله جداگانه برای تامیین اکسژن لازم برای سوخت به بالای پکیج و محلی که برای این کار در نظر گرفته شده ببرید و این روش جزء روشهای است که در کاتالوگ های پکیج ها کاملا توضیح داده شده و کاملا هم ایمن هست.نقل قول:
با تشکر از جواب خوب و کامل شما
نه خوشبختانه تاحالا نیاز به هواگیری نبوده. با پریز تایمری جوری تنظیم کردم که 1 ساعت قبل از ورودمون به منزل روشن بشه کلا خاموش روشن میشه...
فقط جای تعجب داره همسایه طبقه پایین که 3 نفر بیشتر از ما هستن این کار را انجام نمیدن قبض گاز یکی شده!!!(پرسیدم تنظیمات تقریبا یکی بود!)
در ضمن دمای آب 70 تنظیم کردم با این توجیه که اختلاف دمای آب با محیط بیشتر باشه بازدهی بیشتره؟ درسته؟
از راهنمایی های مفیدتون سپاسگذارم...
نیما جاننقل قول:
میشه بگید شما طبقه چندم هستید و همسایتون طبقه چندمه؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
من با نصاب پکیج که از نمایندگی بوتان اومده بود تماس گرفتم گفت چون مدلش 28 هزاره قویه و اولش صدای شعلش زیاده که بعد خودش اتومات میکنه و شعله کم و صداش کم میشه ، مشکلی نداره ،
نظر شما در این مورد چیه ؟
با تشكر از نظرتوننقل قول:
من در كرج زندگي مي كنم، خدمات پس از فروش فرولي اينجا چطوره؟
يكي از فروشنده ها در مورد خدمات پكيج بوش ميگفت كه شركت ناب سرويس ارائه مي كنه. در موردش چيزي ميدونيد؟
خدمات پس از فروش ايمرگاز تو كرج چگونه است؟ پيشنهاد به خريد اين پكيج مي كنيد؟
از نظرات سازنده تون بسيار ممنونم
با سلام
طبقه 2 (سقف منزل پشت بام هستش) همسایه طبقه پایینی ما هستش. البته ذکر این نکته هم مهمه که به دلیل اینکه از اتاق خواب دوم استفاده نمیشه رادیاتور بستم و درب اتاق رو هم بستم. در مورد بهترین تنظیم دمای آب پکیج هم لطفا راهنمایی کنید فکر کنم فراموش کردید.
ممنون
از نظر كيفي هرسه تقريبا در يك سطح هستند ولي بنده هم با توجه به چيزي كه از مشتري ها و شركت ها مي بينم، بعد از بوتان واقعا خدمات فرولي واقعي و اصوليه.نقل قول:
چون طبقه بالای شما خالیه این منطقی که مصرف گاز شما در شرایط یکسان نسبت به طبقه پایینی شما بالاتر باشه.بهترین دمای تنظیم آب شوفاژ بین 40 تا 70 که بستگی به شرایط ساختمات داره ولی توصیه میشه که دمای پکیج رو خیلی بالاتر از 70 نبرید چون پکیج عمرش کمتر میشه و زودتر جرم میگیره و بهتره بجای بالا بردن دما به تعداد پره های رادیاتورا اضافه کنید.برای آب بهداشتی هم که دما بین 40 تا 60 هست و تنظیم این دما هم به خود شما بستگی داره و بهترین حالت برای آب داغ مصرفی پکیج به این صورت که شما دمای پکیج رو مثلا بزارید روی 50 و با همون آب و بدون اینکه با آبسرد مخلوط بشه دوش بگیرید واگردیدید که خیلی دماش زیاده میتونید کمش کنید و یا بلعکس اینجوری دستگاه خیلی دیرتر رسوب میگیره.نقل قول:
از نظر خدمات پس از فروش شرکت فرولی کارش واقعا اصولی و منطقیه و من فکر نکنم هیچ شرکتی در ایران بتونه از نظر خدمات پس از فروش با فرولی رقابت کنه.این حرف من تنها نیست بلکه حرف همه همکارایه که میشناسم و با چندین شرکت کار میکنن اما از هیچ کدوم از این شرکت ها رضایت ندارن چون ما تعمیرکارارو خوب ساپورت نمیکنن اما شرکت فرولی اینجوری نیست و همیشه پیگیر کارای مشتریشه.و قطعات درخواستی را بلا فاصله و با کمترین تاخیر ارسال میکنه و مشتری ها هم کاملا رضایت دارن.نقل قول:
خمات پس از فروش پکیج فرولی در کرج خیلی عالیه و تکنسین های خیلی خوبی در کرج هستند که اکثرشون جزء بازرسهای شرکت فرولی هم هستند وهرجای ایران هر ایرادی پیش بیاد که نتونن هلش کنن نهایتا با این افراد مشورت میشه.
ممنون از شما با آرزوی سلامتی و تندرستی...
با سلام و تشکر از راهنمایی های شما
از اواخر پاییز که هوا سرد شده و دمای شوفاژ رو زیاد کردم به یک مشکل خوردم، وقتی آب گرم(حمام)استفاده میکنم یکی دو دقیقه آب گرم میاد بعد سرد میشه و دوباره گرم میشه وباز بعد از 10-15 ثانیه سرد و همینطور اذیت میکنه.
تو دفترچه راهنما نوشته فشار اب پکیج بین 0.7 الی 1.5 تو حالت سرد باشه که من تو همه حالت امتحان کردم. وقتی شوفاژ شروع به کار میکنه و دماش به 65-70 میرسه فشار از 3 بار بیشتر میشه و سوپاپ اضطراری اب رو خالی میکنه و باعث میشه تو حالت آبگرمکن(حالت سرد) فشار به صفر برسه و مشعل خاموش و روشن بشه و مجبور میشم قبل از هر حمام کمی از شیر زیر پکیج به مخزن اب اضافه کنم .گارانتیشم تموم شده.اگه میشه راهنماییم کنید ایراد کجاست یا اگر هوا داره چطور بگیرم(از طریق شوفاژها هواگیری کردم)
پکیجم ایران رادیاتور فن دار هست، طبقه اول هم هستم، واحد هم 80 متریه،