مزیت آپدیتش اینه که یکسری اشکالات سخت افزاری رو برطرف میکنه یا اینکه یا سخت افزار جدیدتری میتونید به سیستم معرفی کنید واسه مین شما هم چون گیگا هستش از برنامه @BIOS میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
Printable View
مزیت آپدیتش اینه که یکسری اشکالات سخت افزاری رو برطرف میکنه یا اینکه یا سخت افزار جدیدتری میتونید به سیستم معرفی کنید واسه مین شما هم چون گیگا هستش از برنامه @BIOS میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشی
من نمیدونم اسم مادربردم چیه؟
از کجا میتونم اینو بفهمم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا منم مادربردم رو آپدیت کنم
سلام دوستان
این برنامه ای که تو خود CD مادربرد هست و بعد از نصب میگه که میتونید مادربردتون رو آپدیت کنین قضیش چیه؟
چند تا گزینه هم داره،مثلاً آپدیت از طریق اینترنت،از طریق CD و...
سلام دوستان
من چند وقت پیش یک گرافیک gigatron gt220 خریدم
ولی متاسفانه وقتی وصل میکنم هی گرافیک قطع و وصل میشه در صورتی که گرافیک های پایین تر مشکلی نداره
مدل مادربردم GA-EP35-DS3L هست
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنووووووووون
گرافیک اول ازهمه روی یک سیستم دیگه تست کنید گرافیکم درست داخل اسلات pci express جابندازین ازآخرسرم بایوس مین خودتون آخرین ورژنش که همون F4 میشه ازداخل سایت پایین دان کنید بعدش به وسیله برنامه @bios که برای آپدیت بایوس بکارمیره بایوس مین آپدیت کنید:20:نقل قول:
کد:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2741#bios
سلام بچه ها من هم با عوض كردن سي پي يو ارور unknow cpu deteced ميده و بايوس بايد اپديت شه اخرين ورژنش رو لطف كنيدASUS P5KPL-C
نقل قول:ورژن 0402 رو دانلود کنیدکد:http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLC/#download
از ez flash بایوس رو آپدیت کنید
سلام
میخواستم اپدیت کنم بایوسو
چجوریه؟
دو جور میشه شنیدم
دستی و انلاین
درسته؟
یا نرم افزار live update میشه؟
مادربردم اینه
msi big bang x power 1366
سایت پایین که ازخود msi هست برین با شکل توضیح داده:20:نقل قول:
کد:http://www.msi.com/service/Live-Update-5-Manual/
سلام به همه عزیزان
من مادربردم
msi big bang x power
حالا میخوام بایوس رو اپدیت کنم
مقاله اموزش رو خوندم اما چون تصویری نبود و نرم افزار live update3 بود کهنسخه 3 بود نتونستم چون نسخه من 5 هست
از سایت msi هم فایل هایی که برای درایور و ulity و بایوس بود رو دانلود کردم الانم به صورت زیپ هست ولی نمیدونم چجوری اپدیت کنم؟؟
میشه راهنمایی کنید کامل
ممنونم
شما نرم افزار live update رو اجرا کن و تو یکی از تب هاش بود فکر کنم باید mb bios رو انتخاب کرده در حالت manual و گزینه ی scan رو بزنی بعد پیدا میکنه دانلود میکنی بعدشم نصب میکنی موقع دانلود فایل بایوس آنتی ویروس غیر فعال باشهنقل قول:
فقط همین؟
من همین کار رو کردم و اسکن کرد و پیدا کرد بعد زدم دانلود نوشت فیلد یهنی ارور داد؟
مشکل کجاست؟
یهنی این دانلود بشه دیگه بایوسم اپدیت شده؟
ارور داد؟
چه اروری داد؟
به نظر من شركتهاي توليد كننده كه بايوس رو لحيم ميكنند كار اشتباهي ميكنند . چون اگر لحيم نشده باشه با يك پروگرامر tnm2000+ ميتونه بايوس رو دوباره ريستور فلش كنه
اینه
download fail
سلا
من فایل رو دانلود کردم با live update بعد نصبش کردم و دکمه استارت رو برای انجام کار زدم که یه yes داد که فکنم نزدم یا شایدم زدم که بعدش سیستم کلا هنگ کرد و ریستارت کردمش بعد اصلا بالا نیومد بعد سیموس کردمش بالا اومد اما هیچی نمیاد فقط پیام میده که usb نمیدونم چی که یعنی یه usb که فایل اپدیت رو داره باید وصل کنم
کمک کنید فکنم فاتحشو خوندم رفت
الانم با سیستم دیگه اومدم سیستمم رفت لطفا زودتر بگید چیکار کنم؟؟
راستی مادربرد IDE نداره اصلا و فلاپی نمیخوره که دیسک بزارم
ممنونم
سلا
من فایل رو دانلود کردم با live update بعد نصبش کردم و دکمه استارت رو برای انجام کار زدم که یه yes داد که فکنم نزدم یا شایدم زدم که بعدش سیستم کلا هنگ کرد و ریستارت کردمش بعد اصلا بالا نیومد بعد سیموس کردمش بالا اومد اما هیچی نمیاد فقط پیام میده که usb نمیدونم چی که یعنی یه usb که فایل اپدیت رو داره باید وصل کنم
کمک کنید فکنم فاتحشو خوندم رفت
الانم با سیستم دیگه اومدم سیستمم رفت لطفا زودتر بگید چیکار کنم؟؟
راستی مادربرد IDE نداره اصلا و فلاپی نمیخوره که دیسک بزارم
ممنونم
کسی نیست؟؟؟؟سیستمم نمیاد بالا یکی راهنمایی کنه
من سرعتم پایینه چه جوری می تونم فایل به روزشا بجورم
دوستان سیستمم رو هواست یه کمکی بکنید ممنون میشم
یک اشتباهی تو کارت بوده بایوس پریده کاری نمیتونی بکنینقل قول:
ببین با دیفالت کردن بایوس مشکلت حل میشه یا نه اگه حل نشد ببر بیرون با پروگرمر برات درستش کنند
سلام
ممنون
ولی من که کاری نکردم همون کاری رو که گفتید رو انجام دادم.
جدی بایوسم پریده؟؟؟:18:یعنی چی؟
خوب نمیشه فایل های بایوس رو از سایت بگیرم بعد با usb بوت کنم؟؟
جون من راهی نیست؟
ب نامه نویس از کجا پیدا کنم؟
خرجش چقدره حالا؟
عجب بدبختیه ها
بایوس رو دیفالت کردین ؟
فکر نکنم با اون کار بشه
پروگرمر یک دستگاه که آی سی بایوس رو میزارن توش و دوباره برنامه ریزیش میکنن اکثر تعمیرگاه ها داره
سلام
من فایل های بایوس رو از سایت مادربردم گرفتم و تو فلشusb ریختم بعد زدم به مادربرد بعد روشن کردمش که شناختش و نوشت searching file که حدود نیم ساعت واستادم اما خبری نشد همچنان در حال سرچ بود بعد کندمش
حالا با سیدی بوت که فایل های بایوس رو بریزم میشه ریکاوری کرد؟
راستی مدل بایوس من مارول هست marvel که تو اموزش های بایوس الصلا ندیدم همچین اسمی که اموزشو بخونم و ریکاوری کنم یا اپدیت کنم؟
چیکار کنم؟
بایوستون از نوع award باید باشه
بهاره ببرید بیرون و همون کاری که گفتم بکنید سیستم بوت نمیشه
فلاپی هم نمیتونید بوت کنید اگه میشه از طریق فلاپی بهتون میگم
خوب مهرداد جان فلاپی ندارم اما سیدی بوت که میتونم بسازم بجای فلاپی درسته؟
شما از طریق سیدی بوت بگید
من تا حالا با سی دی بوت بایوس آپدیت نکردم ولی با فلاپی چرا
مینت پورت فلاپی داره؟
اصلا میتونی وارد بایوس بشی؟
نه پورت فلاپی نداره
وارد بایوس چجوری بشم یعنی؟
سیستمو که روشن میکنم delet رو میزنم هیچی نمیاد وارد ستاپ نمیشه اصلا فقط وقتی روشن میشه میگه ریکاوری بایوس توسط usb که فایل بایوس رو داشته باشه
که این کارو کردم ولی میره رو سرچ فایل دیگه گیر میکنه
آقا ببرش بیرون فلش کنند دوباره
بایوس پریده شما حتی وارد بایوش هم نمیتونی بشی
کاشکه بهت میگفتم از طریق فلاپی بایوس رو آپدیت کنی تقصیر من شد
البته مینتنم که پورت فلاپی نداره
نه بابا این حرفا چیه دمت گرم که وقت میزاری راهنمایی میکنی.
خوب کجا ببرم؟چی بگم؟
اونوقت فلش کنن اپدیت هم میشه؟
راهی نیست خودم درستش کنم؟؟
ممنون
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
راستی طریقه ساختن سیدی بوت فایل های بایوس رو بلدین؟؟
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
راستی مینم گارانتی داره هنوز ببرم جای دیگه بد نیست؟
گارانتی قبول میکنه؟؟
برای گارانتی نمیدونم بگین شاید قبول کنه
ببرید تعمیرگاه های بیرون براتون ردیف میکنن
ممنونم
ولی اگه بشه خودم درست کنم بهتره خیالم راحتره و هم یاد میگیم
درضمن هنوز مراحل اپدیت شروع نشده بود که اینجوری شد
سلام
من الان با سصیستم خودم اومدم
اینقدر ور رفتم تا بلاخره هم درست شد هم اپدیت شد
الان که اپدیت شده دمای سی پی یو خک حدود 5 درجه اومده پایین
از مهرداد و عرفان عزیز که کمک کردن و در لحظات سخت باهام بودن ممنونم:31:
دوستان دیگه که با این که پیام دادم اما حتی یه جواب ندادن
اما بازم ممنونم
سلام چه طور میشه فایل به روز بایوسم را بجورم و دانلود کنم؟
سپاس
سلام اولا توصیه میکنم اگه وارد نیستین این کارو نکنین و مثل من گیر مکنید.
دوما اگه کاره خاصی هم ندارید اپدیت زیاد واجب نیست
مدل و مارک مادربردتون چیه؟
نقل قول:
تو سایت مادربورد خودتون میرین یا مدل مین توی گوگل سرچ میزنید بعدش از اون طریق داخل سایت مینبورد خودتون میرین آخرین ورژن بایوس دان میکنید مدل مین خودتونم مشخص کنید تا مابقی دوستان بتونن راهنمایی کنن:20:
شلامن خدمت دوستان
من می خوام سیستم قدیمی خودم رو اف دیسک کنم و یه شخم اساسی بزنمش
ولی قبلش می خوام بایوسش رو اپدیت کنم
ورژن بایوسم مال ژانویه 2004 هست
حالا می خوام به جدید تغییرش بدم
اما یه مشکل دارم
فلاپیم رو کندم
می خوام بدونم ایا میشه با گذاشتن اپدیت در یکی از درایو های هاردم بایوس رو اپدیت کنم یا نه ؟ یا باید بریزمش داخل سی دی؟
بایوسم رو پیدا کردم
قدیمیهکد:http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=1&s=15&m=P4B533-X&os=&hashedid=Ks5jYCnYXXgGPdu7
نحوه بک اپ گرفتن از بایوس فعلیم رو نمی دونم چطوری میشه یکی راهنمایی کنه خودم دارم می گردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی
شمادو تا کار میتونی انجتم بدی راه ساده اینه که برنامه asus update داخل ویندوز نصب کنید بعدش مسیر فایل بایوس از تو هم محیط ویندوز به این برنامه بدین بعدشم اقدام به بروز رسانی کنید راه دیگشم اینه که از برنامه خود asus که داخل ستاپ قرارداره به اسم ez-flash هست استفاده کنید مشکلی بود بگین راهنمایی کنم:20:نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/ASUS-Update-Utility.shtml
با ez flash بایوس مین رو آپدیت کنیدنقل قول:
سلام بر همه ی دوستان من ماربرد giga سری s با نام مدل GA-M52L-S3 میباشد سه روش برای نصب بایوس میباشد که 2 روش اول چون فلاپی میخواد و من ندارم با روش سوم باید آپدیت کنم روش سوم هم رو چندین بار امتحان کردم ولی نتیجه نمیده آیا روشی هست که بشه مثلا با usb بشه بایوس رو آپدیت کرد یا نه ؟ اگه هست لطفا یا لینک آموزششو بذارید یا تو سایت توضیح بدید
در ضمن علت اصلی آپدیت بایوس نصب نشدن ویندوز 7 در سیستم من هست که چند تا متخصص گفتند بایوست باید آپدیت بشه خواهشا منو راهنمایی کنید خیلی تو کف سون موندم خیلی از بازیهارو مثل battlefiled 3 رو نمیتئنم بازی کنم