قیمت امروز رو دارین؟؟
Printable View
قیمت امروز رو دارین؟؟
1750.......................دلار
امروز 9 خرداد ماه دلار تا 1775 رفت و الان روی 1760 ثابت شد .
بچه ها سکه گرون میشه یا ارزون؟
به احتمال زیاد روند صعودی رو در پیش می گیره و اگه قرار باشه توی تیر تحریم ها اجرا بشه..................................بقیش رو خودتون حدس بزنید.
مسلما در چند ماه پیش رو شاهد افزایش محسوسی خواهیم بودنقل قول:
کنترل فرمایشی در بلند مدت جواب نخواهد داد
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
بعد از هر گرونی ارزونی هست چون همیشه عرضه و تقاضا بازار رو تنظیم میکنهنقل قول:
تو این مملکت هیچ ارزون نمیشه! این گرونی واسه همیشه خواهد بود.نقل قول:
شما تو کار بازار نیسیتی که همچین حرفی میزنی... .
فرمایش شما صحیح هست ولی در کشور ما که مدیریت بلند مدت نیست و تصمیمات فقط برای رفع مشکلات یکی دو روزه اتخاذ میشه هیچ وقت در وضعیت فعلی عرضه و تقاضا با هم هم خونی نخواهد داشتنقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
هر اونس طلا رفت بالا.
اینو میگن یه پست مفید و کاربردی!نقل قول:
هر اونس طلا رفت بالا! :10:
اونوقت یعی هر کیلو یا مثقال طلا نرفت بالا؟!!
بنده خدا اینو حرفه ای ها میفهمن نه شما.نقل قول:
وقتی هر اونس طلا با میره هر گرم طلا{یا به قول شما هر کیلو طلا} میتونه بالا بره یا پایین. در ضمن این افزایش خیلی چشمگیر بود که اینو نوشتم هر اونس حدود 60 دلار بالا رفت الان که حدودا 100 دلار بالاتره رفته از هفته پیش. بزار اینجوری بگم که خوب بفهمی . انقدر این افزایش زیاد بود که با ثابت موندن دلار هر گرم طلای 18 ایار از 67 تومن به 70 تومن رسید.
بجای ایراد گیری یکم, فقط یکم فکر کن.:31:
حرفه ای ها یعنی کی ها؟ طلا فروش ها؟نقل قول:
الان شما برو طلا بخر یارو خودش قیمت نداره وز نگ میزنه میپرسه. خصوصا تو مواقعیکه ثبات قیمت وجود نداره. شما برو طلافروشی بگو 50 تا سکه تمام میخوام. تلفن رو بر میدار زنگ میزنه قیمت میگیره بعد میفروشه. برای یه دوه دو تا براشون مهم نیست ولی قیمت کلی را ریسک نمیکنن. پس بچه های کف بازارم لحظه ای قیمت میگیرن نه کتره ای!
اینم از اون حرفاست که هر اونس طلا بره بالا ولی هر گرم طلا بیاد پائین. این نوع از علم علمیست که نه من میفهممش نه میخواهم که بفهمم ( فنوع من العلم لاافهمه و لا امیل ان افهمه - ابن سینا )
ضمنا تو این چند وقت هرگز یه همچین نوسان قیمتی نداشتیم.
اونس داره میاد پایین
1,588.50
توی تمام دنیا طلا با اونس بالا و پایین می ره به جزء ایران.
واقعا ایران همه چیش برعکسه تو دنیا داره انس میره بالا تو ایران داره میاد پایین تا الان حدود 5 تومن سکه اومد پایین
دلارم 11 تومن اومد پایین
توي همه كشورها قيمت طلا مضربي از قيمت جهاني اونس طلا ، و قيمت دلار در اون كشور هست . پس در حالتي كه انس بره بالا ولي قيمت دلار در اون كشور بياد پايين ، و كاهش دلار موثر تر باشه ، طلا هم در كشور مياد پايين ، يا برعكس اونس بياد پايين ، دلار بره بالا و قيمت طلا در ايران هم بره بالا.
و چيز عجيبي نيست ، مختص ايران هم نيست!البته چون نوسانات ريال زياده ، ما بيشتر با اين پديده ها مواجه ميشيم!
کلا تصمیم گرفتند قیمتو ثابت نگه دارند تو این چند روزه هروقت اونس بالا رفته به بازار دلار تزریق کردند و قیمتشو سکه و طلا را پایین کشیدند
نوسان گیران الان دارند نهایت لذت را میبرند:31:
دلار پس رفت خوبی داشته اما من بنا به دلایلی ناراحتم:31:
امروز:1760
آرامش قبل از طوفان!!!!:27:نقل قول:
خدا می دونه چی می شه...............................الان یه دونه شیر گیر نمیاد از بس گرونیه.ولی خدایی پول پول میاره.
دلار امروز 1900 تومان :18:
1880 ولی...........................
ولی در کل اوضاع داره همینطور قیلیشمیش و قاراشمیش تر می شه:31:
ما بد بخت دنبال یه گوشی بودیم.خاک تو سرمون کنن!من که گفتم تحریم ها از تیر آغاز می شه.
نقل قول:
نقش تحریم ها در این موضوع خیلی باشه 30 درصده ! عوامل دیگه کار رو خراب کرده !
مطمنم تا آخر هفته از مرز 2000 تومان عبور میکنه !
عجب بدبختی داریما
گفتیم این گلکسی نکسوز 750 تومنه بریم بگیریمش امروز قیمت گرفتم 820
E.G_band عزیز شما هم فکر کنم همین گوشی رو میخواستید
پولم جور شه سریعتر میگیرم
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟///
820 جون من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرم سیاهی رفت مردم .........................گیج رفتم .......................آی چشمام..........................کجا این قیمت؟
خاک توسر شدم بد یخت شدم ذلیل شدم................علیل شدم.....................گور به گور شدم............................................ ...............................کمک.یکی زنگ بزنه 115
قدیما چشم سیاهی می رفت:دینقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟///
820 جون من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرم سیاهی رفت مردم .........................گیج رفتم .......................آی چشمام..........................کجا این قیمت؟
خاک توسر شدم بد یخت شدم ذلیل شدم................علیل شدم.....................گور به گور شدم............................................ ...............................کمک.یکی زنگ بزنه 115
شوخی کردم
خو دیگه همینه وضع ما....
خدا کنه بچه هامون به این وضع گرفتار نشن:27:
دلار 1900ــی همینه دیگه:41:
بچه ها که به طور رسمی آسفالت می شن.الان که اینجوریه وای به حال اون موقع.خداااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
بازار را دارند کنترل میکنند وگرنه قیمت بیشتر از اینا بالا می رفت
اینها از نتایج شکست مذاکراته
این(...)که دوباره توی ترکیه قرار گذاشتن پس چرا...........................
البته این نتایج تحریمه بیشتر....و جو روانی بی خود و بی جهت.
مذاکرات شکست خورد رفت!
دیگه به امیدش نباش
بصورت قطعی هم اعلام نکردند به خاطر شوک به بازار
اینوری ها برای ترس از شوک به ارز و سکه
و اونها هم برای شوک به قیمت نفت
ما کلا باید شوک تحمل کنیم :27:
کی ارزون میشه این دلار لعنتی؟
دلار:1940 می باشد.
متاسفم
برای خودمون....
احتمال کم شدنش نیست؟
عزیز تا وقتی نتیجه مذاکرات به صورت شفاف مشخص نشه دلار پایین بیا نیسنقل قول:
ممکنه با یه سری طرحایی از جانب بانک مرکزی بیاد پائین ولی این مسکنا دردیو دوا نمیکنه
اون رو هیچ کس نمی دونه ولی به نظر من احتمالش کمه برگرده روی 1600 اگر هم قرار باشه بیاد پایین تا 1800 بلکه هم بیشتر ثابت می شه.نقل قول:
با توجه به اتفاقات اخیر و تورم رو به رشد اقتصادی ایران دلار بالای 2000 تومان رو خیلی زود خواهیم دید...خیلی زود....
همین حرفها [حذف شد] باعث میشه دلار گرون بشه... هرکی رو می بینی داره میگه آره فلان چیز تا فلان قیمت هم میرسه و همین دهن تو دهن میشه و باعث میشهنقل قول:
همه باور پیدا کن این چیز به این قیمت میرسه و برن روش سرمایه گذاری کنن
مثل اون زمانی که خونه تو پونک متری 2,500 شده بود و به اوج خودش رسیده بود اما یه سری احمق به جای اینکه گلایه بکنن که چقدر گرونه و ارزش نداره و ...
هی میگفتن به 3.500 هم میرسه و الان هم واقعا داره میرسه
خوب وقتی هی بگی معلوم که میرسه. هر چیزی رو نباید هرجایی گفت حتی اگه واقعیت داشته باشه
احتمال میدم امروز قیمت ها ثابت بمونه و تغییر زیادی نداشته باشه