یه مدتی Xperia S خیلی چشمو گرفته بود اما فیلمهاش رو کنار S II که دیدم، دلمو زد.
Xperia S دیزاینش و کیفیت رنگ و کنتراست صفحش به جذابی S II نیست. SII موبایل با حال تر و با کلاس تریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه مدتی Xperia S خیلی چشمو گرفته بود اما فیلمهاش رو کنار S II که دیدم، دلمو زد.
Xperia S دیزاینش و کیفیت رنگ و کنتراست صفحش به جذابی S II نیست. SII موبایل با حال تر و با کلاس تریه.
نقل قول:
دیگه احتمالا نداره که - گذاشته xperia
چهار یا پنج مدل مختلف گوشی به اسم xperia با مارک سونی تا حالا معرفی شده - یکیش همین xperia s
دیدن این ویدیو خالی از لطف نیست :
دوستان
من تو انتخاب این گوشی یااس 2 موندم.کدومو بگیرم بهتره؟کدوم با کلاس تره؟کدوم قوی تره؟
به نظر من اس 2 بگیر. گالکسی نکسوز هنوز میتونه انتخاب بهتری باشه
دوستان ورژن 4 ریلیز شده ...
همه دارن میریزن ...
بدو جای نمونی |!!
حتما چک کنید !!
The latest Sony experience upgrade is now available for your Xperia™ smartphone including the latest Android software version.
Keeping your Xperia™ smartphone up to date has many benefits and with this upgrade you will get new experiences and features such as:
An all-new Sony media experience with the new WALKMAN application, the Album application and the Movies application
Lock screen with improved functionality
Resizable widgets (improved personalisation)
Improved control of your mobile data consumption
Recent Apps button for a clear overview of your applications
اینم عکسهای ورژن 4 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میخوان اپ کنن اگر براشون اپ نیومده میتونن از فلش تولز بریزن !!
بچه ها اگه آپدیت کردین حتما درباره ی سرعت گوشی و مصرف باطری نسبت به نسخه ی 2.3 آندروید یه مقایسه انجام بدین
نقل قول:
شما که خودت ماشاالله متعصب تری!! کی گفته این گوشی را در مقایسه ها نمیارند؟
این مقایسه دوربین PhoneArena :
------
پیکسلی شدن فقط به اینکه پنتایل هست یا نه برنمیگرده!! وقتی تراکم پیکسل پایین باشه کاملا مشخص هست مثل S II
3 نفر از دوستای خودم S II دارند، کاملا از این نظر از S عقب تره...کافی هست روی ایکون ها و متن ها کمی دقت کنید....
رو چه حسابی می گید به هیچ وجه پیکسلی نمیشه، مگر با تراکم پیکسل 217 میشه پیکسلی نشه!!!
------
تمام سایت های معتبر این گوشی را با اکثر گوشی ها مقایسه کردند، اکثرشون هم گفتند تا 4 واسش نیاد مقایسه عادلانه ای نیست...
هر چند در خیلی از جاها هم خیلی کم نیاورده و در بعضی موراد سرتر بوده...
من نمی دونم این حرف ها رو از کجا میارید...
تا الان هیجا نظر های به این سبک ندیده بودم!!!
----
اگرم از برندی طرفداری می کنید لااقل درست دفاع کنید....
کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا کاملا موافقم!
من خیلی تعصب دارم ولی بی دلیل از SONY. طرفداری نمی کنم!شما چون تعصب دارین بدون هیچ دلیلی میخواین سامسونگ رو بهتر جلوه بدین!مثلا من میگم دوربین 12 مگاپیکسل و فیلم برداری 1080P که خیلی عالیه!شما بدون هیچ دلیلی میگید: دوربینیش که چیز خاصی نداره و فیلمبرداریشم خوب نیست!این شد دلیل؟با عکس نشون بدین این رو با لینکی که ایشون گذاشتن میتونید ببینید که عکس هایی که با Xperia S افتاده خیلی Sharp و عالی هستند نسبت به بقیه!یعنی عالی ترینه!
میتونید این عکس رو ببینید که با Xperia S گرفته شده!
عزیزم شما مشکلت اینه که فکر میکنی یه دوربین 0.2 مگاپیکسل از یه دوربین دیگه بالاتر باشه یعنی کیفیتش بالاتره .. من 100 بار گفتم مگاپیکسل سایر عکسبرداریه هستش و اصلا تعیین کننده اصلی کیفیت نیست ... شما با همون سونی خودت توی نور خوب یه بار روی 12 و یه بار روی 3 عکس بگیر ... ببین چه فرقی باهم دارن .. هیچ فرقی نخواهن داشت .. زمانی مگاپیکسل به کمک ادم میاد که مثل بخواد عکس رو روی سایز بالا مثلا بیل برد پلات بگیره ... یا مثلا روی عکس بخوای زوم کنی و یه سری اعداد دور که توی عکس افتاده رو بخونی وگرنه در حالت معمولی مگاپیسکل بالا کار بی خودی و حجم عکس رو زیاد میکنه ... دقیقا مثل فیلم برداری فریم ریت بالا با فریم پایین ... یه فیلمی که 30 فریم گرفته شده هیچ وقتی با فیلم 20000 فریم نداره ولی زمانی فرق میکنه بخوای فیلم رو اهسته کنی( مثل زوم کردن توی عکس) اونوقت فیلم 30 فریم تصویرش کش میاد و بد میشه ولی 20000 فریمه نه ...
اینکه میگی فیلم برداری 1080 ، خوب منم باید بگم اس 2 هم 1080 هستش شما چرا یه طوری میگی که انگار این سونی فقط 1080 ؟ من مقایسه 1080 سامسونگ اس3 و oneX رو دیدم ... واقعا اچ تی سی بد گرفته بود ... حالا ماله سونی رو ندیدم و نظری هم نمیدم ...
عزیزم شما مشکلت اینه که فکر میکنی یه دوربین 0.2 مگاپیکسل از یه دوربین دیگه بالاتر باشه یعنی کیفیتش بالاتره .. من 100 بار گفتم مگاپیکسل سایر عکسبرداریه هستش و اصلا تعیین کننده اصلی کیفیت نیست ... شما با همون سونی خودت توی نور خوب یه بار روی 12 و یه بار روی 3 عکس بگیر ... ببین چه فرقی باهم دارن .. هیچ فرقی نخواهن داشت .. زمانی مگاپیکسل به کمک ادم میاد که مثل بخواد عکس رو روی سایز بالا مثلا بیل برد پلات بگیره ... یا مثلا روی عکس بخوای زوم کنی و یه سری اعداد دور که توی عکس افتاده رو بخونی وگرنه در حالت معمولی مگاپیسکل بالا کار بی خودی و حجم عکس رو زیاد میکنه ... دقیقا مثل فیلم برداری فریم ریت بالا با فریم پایین ... یه فیلمی که 30 فریم گرفته شده هیچ وقتی با فیلم 20000 فریم نداره ولی زمانی فرق میکنه بخوای فیلم رو اهسته کنی( مثل زوم کردن توی عکس) اونوقت فیلم 30 فریم تصویرش کش میاد و بد میشه ولی 20000 فریمه نه ...
اینکه میگی فیلم برداری 1080 ، خوب منم باید بگم اس 2 هم 1080 هستش شما چرا یه طوری میگی که انگار این سونی فقط 1080 ؟ من مقایسه 1080 سامسونگ اس3 و oneX رو دیدم ... واقعا اچ تی سی بد گرفته بود ... حالا ماله سونی رو ندیدم و نظری هم نمیدم ...
خوب شما ببین من نمی گم چون 12 مگاپیکسله بالاتره!همون که شما گفتی هم خودش در مورد 12 یک نقطه قوت دوربینه که درواقع وقتی شما می تونی یه عددی رو توی عکسی ببینی که کیفیت بالا باشه پس همون میشه(شما هیچ وقت رو فیلم زوم نمیکنید ولی رو عکس که زوم میکنید)!شما بدون هیچ مقایسه ای دارید نظر میدید طبق همون آزمایش gsmarena انجام داده میبینید که Xperia S رو در رده اول نوشته!پس اگه اینجوریه چرا میگید دوربین xperia s خیلی مضخرفه آخه؟من نمی گم بهترینه ولی از این اعصابم خورد میشه که هیچ دلیلی وجود نداره و از روی تعصب دارید این رو میگید!من نمیگم داشتن تعصب بده!بالاخره هر کسی طرف یک برندی رو میگیره!من طرف سونی رو میگیرم شما سامسونگ رو.ولی تعصبی که الکی باشه و هیچ دلیلی واسه حرفتون وجود نداشته باشه بی خود هست!این چه نوع تعصبی هست؟!!من حرف شما رو قبول دارم عدد مگاپیکسل خیلی زیاد روی کیفیت تاثیر نداره و بیشتر لنز هست که مهم هست.مثلا یه گوشی Nokia 5 مگاپیکسله ولی خیلی عالی تر از همین موبایل ها عکس میندازه!
و در ضمن من در مورد دوربین سونی با توجه به فیلمی که دیده بودم نظر دادم و من کاری با S3 و HTC ندارم!
و همچنین به طرفدارایه سامسونگ بر نخوره. گوشی های Galaxy s2 و Galaxy s3 بهترین گوشی های بازار هستند و شکی در این نیست!
و اینکه شما نوشنی 0.2 مگاپیکسل!اصولا 4 مگاپیکسل
با 0.2 که .....
اینو منم کاملا قبول دارم . تو همین سایت فون آرنا که لینکش رو گذاشتید و دوربین شش مدل موبایل رو بررسی کرده .نقل قول:
تو خیلی از اینا گالکسی نکسوس که دوربینش 5 مگا پیکسل هست عکس هاش کیفیت خوبی دارند و هیچ کمبودی نسبت به اکسپریا اس یا اس 2 ندارند . ولی اگه زوم کنیم اونوقت تفاوت ها یه مقدار دیده میشن .
چندا عکس مقایسه باحال که خیلی قشنگه
Xperia S vs Galaxy S3
Xperia S vs HTC One X
واقعا فیلم برداری Xperia s در مقابل گوشی هایی مثل S3 هیچ حرفی برای گفتن نداره!
عکس برداری هم اگه خوش بین باشیم با همون 8مگاپیکسل S3 برابری میکنه!
کیفیت فیلمبرداری S II که از Xperia S هم پایین تره!
خداییش S III خیلی کیفیت فیلمش عالیـــه. کمترین نویز و بهترین شارپنس رو داره.
بععععععله انگار دیگه باید فکر خرید یه S III باشم.
حالا وقتش شده تا ما یه حالی از بعضی گوشی ها بگیریم!خوب باشه کیفیت دوربین فیلم شما عالی حالا یه نگاه به این بندازین تا روی دوربینتون مانور ندین.
عکس های بالا مقایسه خوبی بود ممنون آقای POONEL ..
نقل قول:
عزیز این حرف شما درسته کسی هم نمیگه غلطه...
من هم لینک Phonearena را گذاشتم که مقایسه منطقی را ببینید!!
مقایسه phon4u با N8 را هم ببینید...
هیچ کس اینجا نمیگه کیفیت عکس برداری به ابعاد تصویر مربوط میشه!! ولی جزئیات به مگاپیکسل مربوط میشه!!!
منظور من این هست که عکس برداری کار ساده ای نیست...فوکوس خودکار هم دردسر های خودش را داره...
شما نباید از لنز موبایل انتظار داشته باشید در مکان های کم نور مثل دوربین های دیجیتال عکس برداری کنه...
---------
تنها مشکل دوربین S فقط در جاهای بسیار کم نور هست ( که فقط مشکل اس نیست و من تا حالا گوشی تست نکردم که تو شب با تنظیمات اتوماتیک عکس های خیلی خوبی بگیره)
به جرات می تونم بگم در روز واقعا عکس برداریش فوق العاده هست...
----------
در مورد فیلم برداری هم که گذاشتید، به نظر من تو اون لحظه اس هنوز فوکوس نکرده...
من در محیط های کم نور تر فیلم های بهتری گرفنم...
---------
فقط لطف کنید زمانی که مقایسه می کنید، بدی و خوبی و برتری و ضعف را با هم بگید...
نه اینکه فقط تخریب کنید...
Galaxy s3:
Xperia S:
:Galaxy s3
Xperia S:
خوب طبیعی هست که Xperia S از S2 بهتر فیلم بگیره! چون Xperia S حدود 11 ماه بعد از S2 معرفی شده!نقل قول:
خیلی خوبه.
البته یک چیزی رو بگم که کیفیت دوربین به زمان عرضه زیاد مرتبط نیست و یه گوشی می تونه الان بیاد و بهتر از گوشی که 20 ماه دیگه میاد فیلم و عکس بگیره!دلیل قانع کننده ای نیست!ولی خوب میشه اینو گفت..
من هیچ تعصبی ندارم ... من خودم بخوام وسیله ای رو بخرم همیشه سامسونگ میگیرم برای اینکه بهش اعتماد دارم .. به قدرتش و به نفوذی که توی شرکتهای دیگه اعم سونی داره ... ولی واقعا اگه کسی بخواد از من مشاوره خریدم بگیره همون اول ازش سوال میکنم که چه مارکی دوست داره ...نقل قول:
ولی واقعا 8 مگاپیکسل چیزی کمتر از 12 نداره که مثلا 8 مگ توی زوم کم بیاره ...
تا اونجایی هم که فهمیدم کسایی که گفتن دوربینش خوبی نیست از روی مقایسه ها گفتن یا این گوشی رو داشتن ... اگه همینطوری الکی از خودشون در میارن فکر کنم اونا با خودشون مشکل ندارن که ندیده چیزی رو میگن ولی از همون کا 750 یادمه سونی توی نور کم نویز شدیدی داشت در صورتی که سامسونگ توی نور کم نویز نداره ولی تصویر کمی تار تر میوفته .
این چندتا عکس به یاد ماندنی منه که با گوشی های مختلف سامسونگم گرفتم ... واقعا دوربین حرف نداره .. هم شب هم روز
Omnia HD
Omnia HD
G810 with xenon flash
عکس های باحالی بود!
من مي تونم قسم بخور كه هم فيلمبرداري و هم عكس برداري نه اس3 بلكه اس2 از اكسپريا اس بهتره چون خودم تستش كردم.
مي تونيد با مراجعه به پاساژ علاعدين اكسپريا اس رو تست كنيد و 200 متر پايين ترش در بازار موبايل در نمايندگي سامسونگ انواع گوشي هاي سامسونگ از جمله نوت و اس 2 رو تست كنيد
به نظر من اين عكس ها حتي 20% هم درست نيست. عكس گلكسي اس2 اصلا تاره.
اين عكس هايي كه از تست ميزارن بعضي هاشون درسته و ملاك تست هم حداقل بايد اين باشه كه عكس با رزوليشن و سايز اصلي مقايسه بشه نه عكسي كه چند برابر كوچك تر شده.
من هم با صحبت هاي دوست عزيزم مهيار كاملا موافقم.
من تنها برندي كه بهش اعتماد 100% دارم (در موبايل ها) سامسونگه و البته اپل هم كه پوله خونتو ازت ميگيره تا بتوني بدست بگيريش.
نقل قول:
بله خوب مشخصه، تمام سایت های معتبر اشتباه می کنند شما درست می گید!!
اصلا XPS دوربین نداره که بخواد عکس بگیره...
اشغال ترین گوشی هست که تا حالا تولید شده...
دیگه شما ببخشید...
شما همون سامسونگت را بخر...
---------
دیگه ادم می مونه چی بگه...
از همین سایت ها معیار میگیرید و قسمت هایی که گفته سامسونگ برتر هست درست هست!!
ولی جایی که میگه XPS برتر هست، مقایسه غیر استاندارد میشه!؟!
متاسفانه مشکل اینجاست که اینجا اصلا نمیشه بحث منطقی کرد...
اسم تایپیک رو باید گذاشت کوبیدن اکسپریا اس یکی می گه بد اونم با عکس ثابت می کنه یکی می گه خوب اینم با عکس ثابت می کنه خوب به هیچ نتیجه ای نمی رسید:13:
اندروید4 هم برای این گوشی اومد و بسی عالی شد گوشی S3 دم دست نیست پس نمی تونم بگم کیفیت دوربینش نسبت به اس چطوره ولی همین s خودم واقعا عکسهای خوبی می گیره مخصوصا رنگ بندی خیلی طبیعی هست.
در شب هم با s2 مقایسه کردم خودم نه صاحب s2 گفت اکسپریا اس بهتره کلا عکس در شب به خاطر سنسور اکسمور نسبت به بقیه گوشیها بهتر همه رو هم روی اندروید4 تست کنید که بهتر بتونید کیفیت رو ببینید چون بهتر شده
حالا شما برید مغازها دو تا عکس بگیرید و مقایسه کنید
(نقطه بین load رو پاک کنین)
بد نیست به این نگاه کنید.یک سری افرادی فکر میکنن فقط سامسونگ هست که موبایل میزنه و همه ی برند ها یک سری احمقن و آقا اصلا سامسونگ بهترین برند جهان هیچ برندی بهش نمیرسه دلتون خنک شد؟
نمی دونم شما های غیر منطقی رو چجوری میشه رازی کرد؟سایت phonearena نوشته بود Xpeira s بهترینه حالا نمی دونم اگه شما بیشتر بلدین اونارو ببخشید
تا الان سعی میکردم خودم رو منطقی نگاه دارم ولی دیگه اعصاب نمونده!.
dave جون با حرفت کلی حال کردم دمت گرم!نقل قول:
اصلا XPS دوربین نداره که بخواد عکس بگیره...
اشغال ترین گوشی هست که تا حالا تولید شده...
دیگه شما ببخشید...
من تصمیم گرفته بودم Nexus بخرم ولی با حرفهایی که بعضی از طرفدارای بی منطق میزنن فهمیدم که SAMSUNG خوبی نسبت به Sony نداره(بعضی از محصولاتش البته داره) و فقط طرفداراش هستند که این رو می خوان به اثبات برسونن که سامسونگ بهترین برنده!
تا چند ماه دیگه پوزه سامسونگ توسط Sony خاک مالی میشه با گوشی که داره میده بیرون:Sony Xperia GX
و مهمترین جمله:اگه احتیاج به تصاویر حقیقی و معتبر دارین که نشون بده Xperia S هم در شب و هم در روز (بی مدرک حرفی رو نمی زنم) به دلیل سنسور ExMor بهتر از S3 هست به دو پست بالاتر و به سایت Phonearena مراجعه کنید!قطعا اون ها کارشناسان خیلی عالی هستند و اگه بعضیا فک می کنن از اونا بهترن خوب برین ازشون شکایت کنن و مجبورشون کنین با دوربین دیجیتال SONY عکس بندازن و به جای (از این 16 مگاپیکسلا) s3 بزارن اینجوری بهتره!(جنبه شوخی)
این سخنان 100% تایید شده هست! خلاصه ای از گوشی XPS!:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردما! کسی جددی نگیره!
اخه چقدر بحث میکنید؟ بیخیال دیگه، کسی دوست داره XPS بخره، هر کس هم دوس داره S3! تمام شد و رفت!
امیرجان درسته سامسونگ برند خوبیه ولی بعضیا فک میکنن چون یه برندی رو دوست دارند میتونند یه برند دیگرو (منظورم سامسونگ و سونی نیستا) عین ..... زیر پاشون له کنن.من از این اعصابم بهم میریزه
ای بابا از دست این سرور پی سی ورلد هی هنگ میزنه!عجب!
به نظر شما این گوشی بزرگه؟ برای اندازه دست خوبه؟
جواب این سوال نسبی هست!نقل قول:
برای من که NOTE دارم، خیلی کوچیک هست! ولی ممکنه برای یکنفر دیگه بزرگ باشه...
یاعــــلی میگی NOTE برات کوچیکه؟می خوای یه موبایل بسازن اندازه کامیون اختصاصی بدن به تو؟:31::46:
نه بابا! منظورم این این بود که من NOTE دارم، Xperia S بنظرم خیلی کوچیک هست!نقل قول:
بچه ها به آندورید 4 آپدیت کردید گوشی رو؟
یکم از خوبی هاش بگید اگه آپدیت کردید مخصوصا سرعت گوشی
کلا اندروید 4 خیلی بهینه تر از 2.3 برای 2 هسته ای ها عمل میکنه!نقل قول:
*تجربه خودم در مورد NOTE این هست که با 2.3.6 امتیاز حدود 3800 میگیرفت ولی با اندروید 4 تا 4200 هم امتیاز میگیره!(one X حدود 4800 هست)
طریقه آپدیت گوشی چه جوریه؟فک کنم با همون برنامه PC Companion باید آپدیتش کرد درسته؟بعد اگه گوشی رو آپدیت کنیم سرعتش که کم نمیشه؟
راستی قیمت این گوشی مثلا تو بازار موبایل یا علاءدین الان چنده؟تا پنج شنبه قیمتش افزایش پیدا میکنه یا نه؟آخه یکی از دوستانم می خواد اینو بخره واسه همین سوال کردم!؟