تست همین الان با دو تا سرور داخل و خارج: سرویس 2M/1M وایرلس تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست همین الان با دو تا سرور داخل و خارج: سرویس 2M/1M وایرلس تهران
نقل قول:
آرش جان
من تا 300 هم واسم موردی نداره .
چیزی که مهمه، وجود نداشتن تایم اوته !
جهت ثبت نام اینترنت پرسرعت(ADSL)
شماره تلفن ثابت خود را به همراه کد شهر مطابق فرمت زیر به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۶۵ پیامک کنید.
مثال ۰۲۱۲۹۴۰۲۲۰۰
منبع face-B00K.com/novinnet.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارو بکنی ثبت نام میشی دیگه ؟!نقل قول:
فکر کنم فقط شمارت ثبت میشه و بعد بهت زنگ میزنند.البته از خود شرکت یا از خودشون تو قیس بوگ بپرسی بهتره.
بچه ها در حال حاضر وضعیت سرعت این شرکت روی این سرویس به چه صورتی؟ایا شما راضی هستید؟
512 / 512
Up to
2048 / 1024
وضعیت شبانش چطوره؟نهایت چقدر میشه دانلود کرد؟ایا مثل شاتل محدود میکنه یا خیر؟
ممنون میشم کمکم کنید
من راضیم؛ هر شب 1 گیگ دانلود میتونم بکنم (واسه من 2 تا 8 رایگانه) ؛ Fair Use Policy نداره :20: ... سرعت شبانه من 50 تا 55 هست ولی اگه ساعت رایگانت 6 تا 11 باشه سرعت خیلی بیشتر میشه دوربر 150 تا 200 برای 5 ساعت.نقل قول:
512/512
up to
2048/1024
صبح دانلود 220 تا 240 بود
با توجه به سایت speedtest.net که download 1.75 - upload 0.84 - ping 45ms
نحوه test سرعت واطلاعاتی درباره ping- ومقدار محاسبه دانلود &اپلود میخواستم
نقل قول:
برای تست سرعت به سایت kernel.org بروید و با برنامه IDM از اونجا دانلود کنید و سرعت دانلود رو خودتون چک کنید. زیرا اسپیدتست سرعت ثانیه های اول را انداره میگیرد و قابل اعتماد نیست.
پینگ : زمان رفت و برگشت ( رفت + برگشت ) هر بسته اطلاعاتی از مبدا ( کامپیوتر شما به عنوان مثال ) تا مقصد ( مثلا سایت یاهو ). بر حسب میلی ثانیه.
بازی آنلاین، Media Streaming مانند دیدن ویدئو از یوتیوب.. و باز کردن صفجات ایترنتی به چیزی بیشتر از سرعت خام نیاز دارند. و اون پارامتر پینگ است.
پینگ دایال آپ ( 56 کیلوبیت بر ثانیه ) جدود 150 تا 200 میلی ثانیه است.
پینگ سرویس DSL ( مانند ADSL2+ ) از 15 تا 40 است. ADSL تا 8 و 16 مگ سرعت میدهد حد اکثر بر روی خطوط مسی هم هست.
پینگ سرویس Cable که اینترنت نسل جدید است و بر روی خطوط فیبر نوری ارائه میشود ( خیالت راحت تو ایران نیست ) هم همین حدوداست. از 128 کیلوبیت تا 1 گیگابیت بر ثانیه قابلیت ارائه سرعت دارد.
برای پینگ گرفتن اگر ویندوز 7 دارید بر استارت کلیک کنید و در سرچ بنویسید : cmd و اینتر کنید. در صفحه سیاه تایپ کنید :
ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t برای قطع کردن دستور : Ctrl + C
8.8.8.8 و 4.2.2.4 دو دی ان اس معروف هستند که پینگ آنها مهم است و قابل اعتماد.
نقل قول:
فقط اصلاحش کردم بقیش درست بود
برای استفاده از حالت رایگان در ساعت 1 شب باید مودمو خاموش و روشن بکنیم یا خودش میفهمه ساعت چنده و از اکانت کم نمی کنه؟
من اخه مودمم بی سیمه و روی pppoe (اتوماتیک کانکنت ) هست
نه احتیاجی به خاموش روشن کردن نیست خودش اتوماتیک تغییر میدهنقل قول:
سلام و خسته نباشید. سرعت ساعت های رایگان سرویس 512 / 512
Up to
2048 / 1024
چقدر است.
سلام من سرویس 128 تا 512 رو دارم که نیم بها داره
سرعت دانلود حداکثر 90(به خاطر نویز سرعت رو اوردن پایین)
پینگ گوگل 150
پینگ 4.2.2.4=140
پینگ فروم 245
پینگ تابناک 30
سرعت 512 تا 2 با مشخصات زیر میخواستم ببینم خوبه با یک توضیح درباره انها
ping 41 - down1.78 mb - up 0.85 mb سرور تهران
ping 214 - dwon 1.75 mb - up 0.56 mb سرور اسپانیا
بدک نیسنقل قول:
خوبه
ولی اگه دانلود ت بیشتر بود بهتر بود
ولی در کل به نظر من خوبه
سرعت دانلود سرویس 256 نا محدود لطفا !
نامحدود آیا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت 512 تا 2 با مشخصات زیر میخواستم ببینم خوبه با یک توضیح درباره انها
ping 41 - down1.78 mb - up 0.85 mb سرور تهران
ping 214 - dwon 1.75 mb - up 0.56 mb سرور اسپانیا
ping بالا باشه خوبه یا پایین
نه خیر دوست عزیزنقل قول:
128 تا 512 با 15.5 گیگ ترافیک 8 تا 1 شب نیم بها
این isp تازه تو شهرمون اومده!!
به نظر شما 512 - 3گیگ خوبه!؟ سرعت دانلود و پینگش چطوره!؟
من تازه سرویس خریدم چطور باید مودم تنظیم کرد512up tp 2m10gbواسه وبگردی خوبه دیگهتنظیمات مودم service name پایین پسورد چی باید بزنم
پروتوکل: pppoe
user=....
pass=...
vpi=0 vci=35
service name رو هر چی دلتون بخواد میتونید تنظیم کنید
32 فیکس!نقل قول:
سرعتهای سرویسهای نامحدود دقیق تنظیم شده و بالاتر از مقدار تعریف شده نمیره
بازارچه راه انداختی ؟نقل قول:
تو ساعت رایگان؟نقل قول:
کدوم سرویس؟
هر دم از این باغ بری میرسد تازهتر از تازهتری میرسد
همونطور که میدونید این شرکت از تاریخ 2 شهریور یه سری تغییرات در سرویس هاش اعمال کرد که در باره اون نظری نمیدم
ولی امروز که داشتم تعرفه هاش را چک میکردم به موضوع جالبی برخورد کردم : سرویس 512 آپ تو 2 ماهیانه 5 گیگ بعد از اعمال تغییرات از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان بود ولی مسئولین این شرکت کاملا بی سر و صدا و بدون اطلاع رسانی ساعت رایگان این سرویس را به 6 تا 11 صبح ( همانند سرویس 512 تا 2 ماهیانه 10 گیگ ) تغییر دادند. با پشتیبانیشون هم که تماس گرفتم اصلا در جریان نبودند و قرار شده فردا با بخش فروش صحبت کنم.
فقط امیدوارم در سایت اشتباه شده باشه.
آره منم این تغییرات رو تو سرویس ها دیدم ، به نظرم خیلی خوبه این تغییرات 1 تا 6 کجا و 6 تا 11 کجا مطمئنا ساعت 6 تا 11 سرعت بیشترهنقل قول:
اما باید تغییرات رو با اعلام قبلی اعمال کنن
نقل قول:
ببین عزیز اگه سرعت تو ساعت 1 تا 6 بد بود میگفتیم به فکر رضایت ما هستند ولی .....
ولی من تو این مدت که 1 تا 6 رایگان بود باورتون میشه که با سرعت 290-210 دانلود میکردم ؟!!!! باورتون نمیشه تا 1 بامداد صبر کنید تست براتون میذارم
در ضمن 6 تا 11 اکثرا سر کار و دانشگاهن و البته قشر عظیمی از دانشجوها هم خوابن/ اگه 1 تا 6 تعداد مشتری ها زیاد نبود نمیومدند این سرویس را 6 تا 11 کنند
تو ساعت 6 تا 11 هم به این سرعته و با سرعت 210 به بالا میگیره ، قبول کن ساعت 1 تا 6 خیلی سخته آدم بخواد بلند شه و دانلود کنه ،من که یه مدت صبانت داشتم صبحها که میرفتم سر کلاس چرتم میگیرفت تازه اون تا 7 بود وای به حال این که تا 6 صبحهنقل قول:
من زیاد بد بین نیستم اینا میخوان سرعت ها رو تقسیم کنن تا همه با کیفیت خوب دانلود داشته باشن ،اما خوب این تغییر ساعت به نفع یکیه و به ضرر یکی
حق با دوست خوبم بهنام جانه....
منم برای ثبت نام رفتم از اینکار (مهندسی ترافیک با پخش ساعات رایگان در بازه بیشتر) به عنوان راهکار شرکت برای کیفیت دادن به ساعات دانلود رایگان یاد کرد اون دوستی که ثبت نام میکرد
بهر حال اینکه همه تویه بازه 5 ساعته باشن خیلی فرق میکنه تا اینکه دو تا بازه 5 ساعته باشه.... هم اون 1 تا 6 ها سرعتشون بیشتر میشه هم 6 تا 11 ....
چون سرویسها همه حجمیه اینکه بگسم سرعت تو صبح افت داره چون دانشجو ها بیدارن اشتباس... اتفاقاً چون ساعات حجمیه و ترفیک کم میشه کسی دانلود سنگین نمیکنه...
چجوری میشه ساعت رایگانشو عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من زده 2 تا 8 صبح. آخه دیدم تو سایتش نوشته میشه تغییر داد .
تو که وضعت عالیه قرار دادت چند ماهه بوده؟نقل قول:
الان برای شما 6 ساعت دانلود داره اما بقیه 5 ساعت.
1 ساله آخه مال شرکته شب کسی نیست استفاده کنه ! میخواستم ببینم میشه ساعتشو تغییر دادنقل قول:
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
والا برا من که خیلی سخت تره که 6 بلند بشم تا اینکه تا 4 بیدار بمونمنقل قول:
به نظرم بهتر بود ماهی 3 گیگ و 10 گیگ را 6 تا 11 میذاشتند و ماهی 5 گیگ را همون 1 تا 6 نگه میداشتند
نه دوست عزیز سرویس من 128 تا 512(ترافیک نیم بها) هست که به دلایل فنی سرعتم حداکثر 65 هستنقل قول: