کار نکرد دیگه دارم دیوونه میشم:grrr:نقل قول:
Printable View
کار نکرد دیگه دارم دیوونه میشم:grrr:نقل قول:
نقل قول:صبر کنید تا کرک و آپدیت رو آپلود کنمنقل قول:
کرک V2 بدون نیاز به Daemon Tools :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت 1.1 :
کد:http://www.mediafire.com/?d8cb0mmbo4obomw
Password : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ها رو در یکی از سایت های زیر کپی کنید تا لینک مستقیم دریافت کنید :
/کد:http://www.vietget.net/index.php?id=mediafire
http://mf.cyber-world.ir
سلام من جایی که هلکوپتر ها رو اسکن میکنم و بعد میرم به اون زندانه و بعد با مامورا میجنگم بعدش باید چکار کنم گیر کردم ایا بازی تمومه?
یک دریچه روی زمین هست ، باید از داخل اون بری به Wonder Towerنقل قول:
سلام دوستان
من یه پروفایل دیگه درست کردم میخوام سیو پروفایل قبلی رو به این انتقال بدم
چطوری اینکارو انجام بدم؟
نقل قول:
باید از پوشه Xlive سیو قبلیت بک آپ میگرفتی
ولی یک روشی برای GTA IV بود که میشد بدون Xlive قبلی سیو رو آورد ، اگه پیداش کردم خبر میدم
سلام
من این بازی رو از سایت دانلودها،دانلود کردم که بوسیله گروه black box کم حجم شده بود
مشکلم هم اینه که توی اون ویدیویی که بتمن دستگیر شده و پیش ژوکر هست و اونو به صندلی بسته،هرچی کلیک راست رو میزنم تا ویدیو skip بشه، مینویسه لودینگ و هیچ کاری نمیکنه و وقتی که ویدیو تموم میشه بازی هنگ میکنه!!
مشکل از کرکه؟؟؟
قسمت قبل که با Catwoman بازی میکنیalt + tab بزن و برو به آدرس زیرنقل قول:
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بده مثلا XMoviesStereo و دوباره alt+tab بزن و به بازی ادامه بده وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونی بازی رو ادامه بدی!!! دوباره یادت باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونی تا بتونی بقیه فیلم های بازی رو ببینی
نقل قول:
بعد از ريختن کرک v2 هنوزم اين ارور رو ميده ديگه نميدونم بايد چيکار کنم
ويندوزم 64 بيتي خودم فکر کنم اين نصخه اي که خريدم ايراد داشته باشه
به نظر شما آپديت رو دان کنم يا يکي ديگه بخرم؟
من هنوز اون پروفایلو پاک نکردمنقل قول:
این پوشه xlive کجاست؟
شما آپدیت رو دانلود کن شاید درست بشه ، اگه بازی رو عوض کنی باز هم آپدیت لازمهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
Windows XP SP3 - C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft
Windows 7 - C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft
دوست عزیز شما آخرین نسخه DirectX رو نصب کردی؟نقل قول:
انواع مختلفی از آخرین DirectX رو نصب کردم از اون نیست ارورش چیز دیگس آپدیت ها رو هم ریختم بازم نشد میخوام یه بار ویندوز 32 بیت بریزم ببینم چی میشه فکر نکنم افاقه کنه باید برم یکی دیگه بخرم.نقل قول:
بازيم مشکلي نداشت مشکل اينجا بود که من shortcut رو دسکتاپ رو هميشه کليک ميکردم واسه باز کردن بازي به صورت اتفاقي از تو پوشه ي binary فايل luncher رو زدم الانم کار ميکه حالا خوبيش اينه که هم کرک رو دان کردم هم آپديت.نقل قول:
ُلام بچه ها من یه مشکل دارم بازی رو نصب کردم (ورژن fight club ) و netframework 4 رو هم ریختم و directx11 و gfwlivws.exe رو هم ریختم و بازی رو هم از فولدر Batman Arkham City\Binaries\Win32 اجرا میکنم (ایمیج شماره یک رو با deamon tools 4 شبیه سازی کردم (mount کردم)) ولی بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده
Conflict with Emulation Software detected. Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
اگه کسی میتونه کمکم کنه 17 گیگ دانلود کردم آخرش....:37:
کلی نت رو گشتم اما هیچی هیچی هیچی..:41:
خدا virus2009 رو خیر بده انشا ال...:10:
کرک v2 رو نصب کردم حله...
بچه ها من اون ورژنی رو دارم که تو ستاپش 3 تا فایل نام
DATA1.arcing
DATA2.arcing
DATA3.arcing
هستش . نمیدونم کدوم نسخه است که تو پست اول گفتین . الان اپدیت رو این نسخه ای که من دارم نصب میشه ؟
در واقع نسخه ای هست که کرکش بهش وصله .
دوستان من کلا گیر کردم تو بازی.
2تا مرحله هست که اصلا نمیتونم بهشون برسم. یکیش که از رو map میرم دنبالش روی یه سقفه که گنبد گنبده. و اونیکی توی همون زندانه. توی mapهم دورش خط قرمزه!! هرکاری میکنم به هیچکدومشون نمیرسم.
میشه راهنمایی کنین؟
اگه منظورت اون گنبد کرم رنگه که نقطه فریز رو باید پیدا میکنی !!نقل قول:
باید بری از زیر این گنبد داخلش بشی یکم بگردی درش رو پیدا میکنی
اون مخزنای Titan که با ژل میخوای منفجر کنی در طول داستان بازی بهش میرسی!! چون از راه ای زیر زمینی باید بری
الان نمیتونی بری
نقل قول:منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمیتونم مخزن های titan رو که در موزه(یدونه) و منطقه ممنوعه(2تا) هستند رو منفجر کنم...بی خیالشون شم در ادامه بازی بهشون میرسم؟نقل قول:
این منطقه سرد دقیقا کجاست؟...قسمت شمال شرق نقشه سرد ترین جاس اما باید کجا رفت؟
رمزهای در ها رو از کجا باید آورد که بشه با رمز باز کنه در های قفل رو باز کرد؟
ببخشید که خیلی سوال کردم
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمیتونم مخزن های titan رو که در موزه(یدونه) و منطقه ممنوعه(2تا) هستند رو منفجر کنم...بی خیالشون شم در ادامه بازی بهشون میرسم؟
این منطقه سرد دقیقا کجاست؟...قسمت شمال شرق نقشه سرد ترین جاس اما باید کجا رفت؟
رمزهای در ها رو از کجا باید آورد که بشه با رمز باز کنه در های قفل رو باز کرد؟
تو ادامه ی بازی بهشون میرسین
منظقه ی سرد ، تو قسمت GCPD BUILDING (تو قسمت شرقی آرکام)
خو رمزارو باید بالا پایین کنی دیگه ،یادم نیس ولی فک کنم یکیشونو با موس یکیشونم با جهتای کیبورد ،وقتی حروف درس شد خودش میشگه ،خیلی راحته
آقایون من اینجا گیر کردم چیکار کنم
تو این مرحله چیکار باید کرد میرم داخل این حفره ولی راهی نداره فقط یجا هست که سه تا از سبزها که میگیره هست ولی بعدش در بسته میشه و گاز میاد و میمیره
یا اصلاً گزروندن این مرحله به این قسمت ربطی نداره؟؟؟؟؟
بله به اینجا ربطی ندارهنقل قول:
شما باید بری شمال نقشه ، تا جایی که درجه دماسنج به پایین ترین حد برسه که میشه همون ساختمون GCPD
من انتی ویروسم رو فعال کردم فایلphysXExtensions.dll رو پاک کرده.لطفا یکی این فایل رو برم بزاره.مرسی.
تو قرنطینه آنتی ویروست باید باشه از اونجا میشه Restore کردنقل قول:
به هر حال :
کد:http://www.mediafire.com/?aha57z66vx2u2mo
نه این گنبد که میگم دقیقا توی جنوب غربی نقشی هست.نقل قول:
رو یه ساختمونه که چنتا گنبد داره:19:
با سلام
چرا این سیوها زود میپره . من از کرکی که نیازی به دمون تولز نیست استفاده میکنم اما میبینی وسط بازی یکهویی از بازی میپره بیرون بعدش که میخواهی بازی کنی میگه سیوت خرابه دوباره از اول شروع کنه و سیوت رو پاک کن
خب چرا کرک جدید رو دانلود نمیکنی؟!نقل قول:
سلام بچه ها من این بازی رو تموم کردم اما از اونجا که زبانم فول نفهمیدم بلاخره چی شد:31:
تا اونجا فهمیدم که داستان ارکام سیتی(آرخام سیتی arkham city ) شارپ که بعد دستگیری زندانیان تیمارستان شهردار شده ، زندانیان تیمارستان ارکام رو آورده به یه منطقه از شهر گوتام و اسمشو گذاشته ارکام سیتی و توش هم خلاف زیاد میشه و خلاف کار ها هم آزادن هر کاری بکنن به جز فرار بعد بروس یا همون بتمن قصه ما که مایه دارم هست میاد و در یه سخنرانی دم در ورودی ارکام سیتی اعتراض میکنه بعد یه گروه از خلافکارا به نام تایگر که وظیفشون حفظات و برقراری امنیت ارکام سیتی میان و بتمن و دستگیر مینن میبرن بعد بتمن اونجا خودشو از دست دکتر هوگو و پنگوئن نجات میده میاد بیرون بعد از طریق دوستش آلفرد میفهمه که یکی از زندانیا به نام دو چهره (two face) به دنبال اینه که با برگزاری یه مراسم و کشتن کت ومن که از دوستای بتمن و ایجاد هیجان واسه زندانیای دیگه قدرتشو افزایش بده و میره کت ومن رو نجات بده که یکی بهشون تیر اندازی میکنه و اون جوکر بتمن که رد تیر اندازی رو میگیره تو دام جوکر میفته جوکر که در قسمت قبل بازی مریض بود حالا خون مریض خودشو میده به بتمن تا از طریق اون واسه خودش درمان پیدا کنه بعد بتمن میره به سردترین منطقه شهر چون گویا درمانش در اونجاس اونجا با پنگون برخود میکنه و به کمک مرد سرد پنگوئن رو شکست میده و بعد مرد سرد بهش میگه برای اینکه فر مول پایدار نیست شما به انزیم نیاز داری بتمن هم واسه پیدا کردن انزیم میره دنبال یه دختر(اما چرا شو نفهمیدم) بعد خلاصه پدر دختره میخوان امپراطوری دنیا رو بدن به بتمن و بابای دختره که 600 سال عمر کرده میگه من پیرم دیگه تو باید جای من رو بگیری...و من رو بکش اما بتمن قبول نمیکنه خلاصه بتمن خون بابای دختره رو میگیره میاره میده به مرد سرد اونم(این وسط شارپ رو م دوباره میبینه اما چرا باز نفهمیدم) بعد مرد سرد که فرمولو درست کرده یکی شو میشکونه اون یکی رو هم نمیخواد به بتمن بده(نفهمیدم چرا نمیخواد بده به بتمن!!)..بتمن هم ناچار میشه بزنتش تا بره برداره اون یکی شیشه رو که باقی مونده اما وقتی دریچه رو باز میکنه میبینه هارلی کوین اون رو دزدیه(اصلا معلوم نیست هارلی کوین کیه؟)..بتمن میاد سراغ جوکر دوباره ولی آوار میریزه سرش جوکر میخواد بکشتش اما تالیا با دادن شمیر جاویدان به جوکر او رو منصرف میکنه بتمن میره سراغ دکتر هوگو تا نزاره پرتکل 10 اجرا شه دکتر بهش میگه تو نمیتونی جلوی من رو بگیری چون نیروهایی که پشت من هستند(از من حمایت مینن) خیلی قوی اند(منظورش همین بابای تالیاس(دختری که بتمن قبلا عاشقش بوده) ولی پدر تالیا دکتر رو میکشه وقتی بتمن جلوی اجرای پروتکل 10 رو میگیره(ما نفهمیدم اصلا این پروتک10 پروتکل 10 که هی تو داستان میگه چی چی هست؟) بعد دکتر میگه حالا که پروتکل 10 اجرا نشد کامپیوتر خود به خود پروتکل 11 رو اجرا مکنه؟! پدر تالیا و بتمن میپرن بیرون بعد اونجا میترکه و پدر تالیا سالم فرود نمیاد و میمیره ..بتمن پس از خنثی کردن پروتکل میره سراغ تالیا که نجاتش بده (حالا چه گیری داده این جوکر که این بتمن حتما بره اونجا تا بکشتش نمیدونم!)..خلاصه تالیا جکر تغلبی رو میکشه و میگه این شیشه دارو رو هارلی کوین ازش دزدیده بود اما حالا دوباره به دست آوردیمش که جوکر تالیا رو میشه بعدم که خودش خود به خود از مرضش میمیره چو نمیتونه شیشه رو به دست بیاره و از دست بتمن میافته و میشکنه البته بتمن یکم ازش خورد قبل اینکه بشکنه و سالم موند:20: اما بقیشو واسه کی نگه داشته بود نمیدونم!
خوب کسی اگه میتون این نوشته من رو کامل کنه بفهمین قضیه چطوریاس کمک کنه مرسی
یه کمکی بکنید من نمیدونم چکار باید بکنم هیچ ماموریتی هم نیست
باید بری سمت شمال شرق نقشه و ساختمان gcbd فکر کنم اسمش این بود بعد از در گاراژ وارد شی....نقل قول:
اینو چطوری باید کشت
اقا من تو dvd بازیم کرک نبود
لینک کرک اینجا هم خرابه!!یه لینک سالم بدید ممنون میشم
راستی update اش رو بریزم خیلی تاثیر داره؟dlc هاش رو چی؟چه چیزهایی اضافه میکنه؟ارزش داره؟
روی اون چاه هایی که ازش آتیش میاد بیرون وایستا و دوبار سریع 3 رو بزن از روش برو کنار و دوباره 3 رو دوبار بزن تا منفجر شه ؛ تا آخر همین کار رو باید انجام بدینقل قول:
کرک و آپدیت :نقل قول:
آپدیت رو حتما نصب کن ؛ کرک هم نیاز نیست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6825323&postcount=523
viru2009 جان شما که فعالی میشه این داستان بازی رو بگب من بفهمم چون من بازی رو بازی کردم همه چی خوب بود اما شخصیت پردازی و داستانشش جالب نبود و تهش این حس رو به آدم میده که انگار همش پوچ بود حال نداد ...من چیزی که از داستان فهمیدم رو تو صفحه قبل گفتم اما کسی جواب نداد
پست های زیر رو بخون ، در مورد داستان بازی توضیح داده شده :نقل قول:
با سلام
من هر دو تا کرک رو امتحان کردم اما مشکلی که دارم توی بازی اینکه وسط بازی از میپره بیرون بعدش هم میگه سیوت خرابه دوباره شده که این بلا سرم امده یکی توی پنج درصد و سیزده درصد وسط بازی هم نمیشه از سیو بکاپ گرفت :41: و دیگری اینکه این دی ال سی رو توی مسیر نصب کپی کنم
با تشکر
دوست عزیز من دارم کرک رو دان میکنم،کاش یه توضیح بدید که کرک رو چطوری باید نصب کنیم.من بازی رو روی دیسک تهیه کردم که مربوط به شرکت دلتاست و نیاز به ساخت درایو مجازی داره که من نمیخوام از اون روش استفاده کنم.با این کرک مشکل من برطرف میشه؟؟؟نقل قول:
آپدیت 1.1 رو نصب کننقل قول:
لینکش رو چند پست قبل گذاشتم
محتویات پوشه زیر رو کات کن تو یک فولدر دیگه واسه بک آپنقل قول:
\Batman Arkham City\Binaries\Win32
محتویات پوشه کرک رو هم توی فولدر بالا بریز
با سلام دوستان کسی سیو بازی حدود 7 یا 8 درصد رو داره یا نه ؟ متاسفانه وسط بازی و موقع سیو کردن بازی کرش میکنه و همه سیوهام میپره دیگه از گیم هم زده شدم هیچ کرکی و آپدیتی هم مشکل من رو حل نکرد
با تشکر