ببین Nokia_My_Life جان امکانات زیر رو داره:
تنظیمات گرافیکی بازی.
تغییر زبان بازی.
تغییر سریال بازی.
مدیریت سیو گیم ها.
ساختن سیو گیم جدید با ماشین مورد نظر شما.
استخراج آهنگهای بازی.
Printable View
ببین Nokia_My_Life جان امکانات زیر رو داره:
تنظیمات گرافیکی بازی.
تغییر زبان بازی.
تغییر سریال بازی.
مدیریت سیو گیم ها.
ساختن سیو گیم جدید با ماشین مورد نظر شما.
استخراج آهنگهای بازی.
ساسان خداييش بايد تورو در قسمت Nfs باز ها مدير قرار دهند !
بابا پدر اين Nfs:c رو كه در آوردي ! فكر كنم در سالهاي آينده بتوني
يك Nfs:sasan بسازي!!!!!!!!!!!
براي استخراج اهنگ بازي با فرمت ام پي تري
This tool extracts music from NFS Carbon and alternatively converts them to MP3 files.
Usage:
1. if you are reading this file you probably extracted the tool;
2. copy all files from C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA to the folder where extraction tool is located;
3. run convert.bat and follow instructions on screen.
If you want to have WAV (uncompressed) files instead of MP3s, click CTRL+C when you see "To make MP3 files, press a button. To abort press Ctrl + C" prompt.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sgh5000 جان لطف داری عزیز.
بابا ما رو چه به مدیر.
ممنون از لطفت.
دوستان و اینک هلیکوپتر برای NFS Carbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی ماشین سواری هلیکوپتری شد ! :)).
برید حال کنید دیگه فقط یادتون باشه از سیو مخصوص خودش استفاده کنید و اون فایل داخلشو فعال کنید تا بتونید هلیکپتر رو حر کت بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
کد:http://rapidshare.com/files/6138872/NFSC-CopterMover.rar.html
اصلا" دیگه چیزی نمیشه گفت :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
خیلیییییییییییییییی باحالی
ميشه اين فايل رو يه جا ديگه آپ كني؟ممنون ميشم
چرا نشه عزیز بفرما:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=f1bc234a4aa8d221d7767225ce49bb44
بشقاب پرنده ای !؟ بوئینگی !؟ زیر دریایی !؟ دیگه چیزی نداره !
خداییش داری حال میدی ساسان جان . مرسی .
EhsanHF جان اگه اومد حتما میزارم !!!!!!!!!!!!!!.
ضمنا لطف داری عزیز.
دست مرسي اما چطوري بيارم هر كاري مي كنم نميشه لطفا يه شفاف سازسي كن
دوست عزیز سیو بازی هلی کو÷تر بهیچ عنوان فعال نمیشود . حتی با carbon panel که در ÷ستهای قبلی معرفی شده استفاده نمودم اما نشد که نشد .
لطفا" طریقه گام به گام مراحلی را که بایست انجام داد با زبان شیرین فارسی تشریح بفرمایید تا بنده ودیگر دوستان از این مهم استفاده نماییم. ضمنا" ایا میشود از سیوهای دیگر نیز استفاده کرد ...؟ در صورت امکان روش آن را توضیح دهید .با تشکر
سلام .
آقا اين viny ها چطوري آزاد ميشن ؟
اونايي كه تو بخش on line و bonus و.... هستند .
سلام
من بازی need for speed 8 رو دارم .
ترینر هم دارم . ولی کار نمیکنه .
اگه شما ترینر یا رمزی دارین بزارین تا استفاده کنم .
آقا ساسان من تازه اومدم و اين هليكوپتر رو ديدم و خيلي هم تعجب كردم حالا ميتوني برام دقيق تر توضي بدي بايد چطوري اين كارو كنم كه بشه سوارش شد درضمن من نتونستم اونو دانلودش كنم يه جا ديگه برام آپلود ميكني ؟؟؟ :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Need for Speed Carbon Cheatنقل قول:
نوشته شده توسط محمد گل
Need for Speed: Carbon Trainer
samsung_d600 جان شما این ترینر رو بگیر :
تیرنریه که باید تا بازی رو باز کردی قسمت Checksum اش رو فعال کنی.کد:http://www15.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=8790
سیو گیم مخصوص به هلیکوپاتر رو بزار توی My Documents.
و بعد با همون checksum ترینره سیو گیم رو Load کن.کد:http://www15.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=8789
بعدشم یه فایل exe با سیو گیم هست که توی بازی که رفتی بازی میکنی و بعد از فعال کردن میتونی با دکمه های Num Pad هلیکوپتر رو پایین و بالا ببری.
يه مشكل!
وقتي سيو جديدي رو تو پوشه مخصوصش تو my computer ميزارم از تو بازي لود نميشه.به نظرتون مشكل از كجاست؟
name جان این مشکل برای بار N امه داره مطرح میشه.
عزیز خواهشا چند صفحه از تاپیک رو بخون بعد.
sAsAn.k جان واقعا دستت درد نكنه براي تمام زحماتي كه ميكشي ولي اين سيو گيم و تیرنريكه برا دانلود گذاشتي اصلا دانلود نميشه يه كاريش بكن عزيز در ضمن دو تا سوال داشتم
1:من تمام اون منطقه ها رو گرفتم و با اون رئيس يا سر گروه ها شون مسابقه دادم وقتي با اون پسره داريوس (اميدوارم درست نوشته باشم) مسابقه دادم و تموم شد نوشته بود فينيش كمپلت و نوشته ها اومد مثل سازنده ها و اينا ولي وقتي نگاه مي كنم مي بينم 57درصد رو رفتم دليل چيه
2:مي خوام ماشين بخرم نمي تونم و اين پيام رو ميده: your garage is full.you will have to sell one of your cars in order to add a new one. چي كار كنم ممنون ميشم كمك كنيد
mahdia جان سوال اولي فكر كنم چند تا از مسابقات ديگت مونده و بايد بري و تموم كني البته در همون اول بازي هست chalen seris یه همچین چیزی فکر کنم اونا هم باید بری در خصوص سوال دومت اینکه تو قسمت car lot هست اونجا چنتا از ماشین هائی که خریدی باید بفروشی همین برای اینکه تو قسمت کار لوت بتونی بفروشی دگمه یک رو فشار میدی بعد یه منو دیگه باز میشه بعد دگمه دو رو به همین سادگی :cool:
آقا ساسان خوب بود ولي من كلمه اي توي اين سايت ها با نام دانلود پيدا نكردم يعني اصلا دكمه ي دانلود توي سايتش نيود :ohno: :sad: :ohno: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
دوست عزیز جناب samsung تمام موارد بالا را بنده انجام دادم اما سیو مربوطه را نتوانستم با cheksum فعال نمایم .
لطفا" بیشتر توضیح دهید ...؟
دستت 5 انگشت سرت مو داره mer30نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
سلام
چه جوری این ماشین های جدید که باز میکنه تو مسابقات اصلی میاره من یه مزدا برداشتم بعد هرچی تو قسمت مای کارس ماشین اضافه میکنم فقط همون ماشین اولی و ماشین هایی که اضافه کردم نمیاد
ببین عزیز شما باید M رو بزنی و توی نقشه مسابقه هایی رو که غیر از رنگ زرد دارن حتما برید که بازی 100 درصد تموم بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdia2006
:biggrin:
ضمنا سیو رو امتحان کردم دانلود میشه که.
اون بالا نوشته download file.نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
نقل قول:
نوشته شده توسط m_r1986
آقا جون سلام
ببين اين راهي كه گفتي بي كمو كاست ميرم تا اونجا كه تو هگز اديت بايد سيو رو وارد كني
اصلا چه جوري بايد سيو رو با هگز اديت باز كرد من كه هر كاري كردم نتونستم سيوهارو باز كنم
تو هگز اديت جايي نداره كه تو اون بخش بشه يه سيو رو بازش كرد
يه لطفي كن اگه يه آموزش كامل از هگز اديت سراغ داري بذار
يا از اونم بهتر يه آموزش كامل از تي سرچ برامون بذار اگه اينو داشته باشي كه عالي مي شه
يه خواهشي از همه برو بچه هاي عزيزي كه آموزش مي زارن دارم اونم اينه كه آموزشاتونو در حد زير مبتدي بذارين چون بچه هاي ديگه كه مثل شما ها حرفه اي هك و اينجور قضايا نيستن
ممنونم از كمكت ميرم ببينم چي ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط roohi_rsh
از كمك شما هم ممنونم شايد با دانلودر من سازگار نيست من از گت رايت استفاده مي كنم ولي بازم ممنونمنقل قول:
ببین عزیز شما باید M رو بزنی و توی نقشه مسابقه هایی رو که غیر از رنگ زرد دارن حتما برید که بازی 100 درصد تموم بشه.
اين ترينري كه گفتي سه چهار بار دانلود كردم با حجم 7.5 كيلو بايت(منظورم همونيه كه سيوا رو هك مي كنه)نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
ولي وقتي روش كليك مي كنم تا باز شه اين پيغام خطا رو مي ده
خلاصه كه كلي كلافم كرده
ببخشيد كه جداگانه تايپيك مي ذارمنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
چون بايد نقل قول كنم مجبورم
از اونجايي كه آدرس دادي نتونستم بگيرمش
اگه برات ممكنه تو راپيد شر آپلودش كن
پيشاپيش ممنونم
سعيد جون
به خاطر شما 2 مگ آپلود کردم:نقل قول:
نوشته شده توسط saeed jun
کد:http://rapidshare.com/files/6741187/carbonpanel_1.02.zip.html
توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
آقا شرمنده.راستي splinter cell همينجوره؟نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من كه شرمنده لطفت هستم :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
خيلي خيلي دمت گرم
خلاصه كه عندشي مرد
برو بابا حال نداري !نقل قول:
توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
خواهش می کنم عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط name
نه فکر نمی کنم اینطوری باشه.
خواهش می کنم عزیز خجالت نده :blush: .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed jun
مشکل از کرک نیست عزیز آخه مدرن رو چه به کرک کردن ! مدرن کرک می دزده یعنی همه ی شرکت های ایرانی کرک میدزدن !.نقل قول:
نوشته شده توسط FLOWER CITY
کسی کرک نمی کنه که.
ضمنا از قسمت Unlock Locked Content اون ترینر +19 که چند صفحه ی قبل دادن استفاده کن شاید ماشین ها اومدن.
من قبلا این جا گفته بودم که از carbon خوشم نمیاد و چیز جلبی نیست از این حرفا ، حالا می خوام حرفم رو پس بگیرم . قضیه این جوری بود که بالاخره اصرار طرفدارای carbon باعث شد برم از اول این بازی رو تو قسمت کریر شروع کنم. قبلا یکم چلنج بازی کرده بودم و تازه بخش تمرین کریر رو هم رد نکرده بودم .تا اینکه دیشب روی آیکون این بازی کلیک کردم که داشت اون گوشه خاک می خورد رفتم توی بخش کریر و بعداز رد کردن بخش تمرین اولش شروع به مسابقه دادن کردم ، باورم نشد تا الان که دارم این رو می نویسم دوتا محله(مظورم همون شهرک هاست) گرفتم و دوتا از باس ها رو شکست دادم و حالا دارم سومی رو میگیرم (مسخره نکنین برای من که توی NFS مهارت ندارم خیلی). من اصلا زیاد با سری nfs حال نمیکنم(البته تا دیشب) نه اینکه از ماشین بازی بدم بیاد نه اتفاقا من هر سریش رو از آندر گراند می خریدم و عاشق ماشین و مخصوصا سری کالین مکری رالی هم هستم. خوب سرتون رو درد نیارم فقط می خواستم از خفن های nfs تشکر کنم که با تاکید بر این بازی باعث شدن تا من هم از یکی از بهترین بازی های ماشین سواری لذت ببرم .ماشینی که انتخاب کردم اول مزدا بود و الان هم نیسان 350z رو میرونم چون خیلی خیلی خوب فرمون میگیره و شتابش هم خوبه فقط یکم بیشتر باید تیونینگش کنم تا دیگه هیچ کاستی نداشته باشه.
باز هم از همه تون ممنونم. درود بر EA درود بر CARBON . من به این بازی 9 از 10 میدم.