فایل exe نسخه آنلاکد ورژن کجاست؟
Printable View
فایل exe نسخه آنلاکد ورژن کجاست؟
کراکم کردم بازم همین اشکال رومی گیره!نقل قول:
یه عکس از تعداد فایل ها و حجم بزار !!!نقل قول:
Properties
این دیگه چه مسخرشه
هر 10 دقیقه یک بار پرت میشم بیرون از بازی و از هر auto save دومین بار که پرت میشم بیرون باید از اول مرحله شروع کنم دیگه نای ندارم دوباره برم و سرم بیاد یکی بگه چطوری درستش کنم تا حالا دو تا fix بازی رو ریختم + کرک و...
یکی بگه چطوری درستش کنم خیلی ممنون میشم
آقا مشکل من با یه حرکت ساده حل شد الکی این همه راه رفتم تا ولیعصر دوباره باز هم DVD که برام عوض کرد خراب بود و باز هم اون فایل رو نمی تونه نصب کنه ... راه حلی که کشف کردم Run as Administrator بود ....
امیدوارم تا آخر بازی بدون مشکل بره و مجبور نشم اون فایل رو دانلود کنم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز عکسی که شما گذاشتید فایل اجرائ نداره
من با دایل آپم وگرنه واستون آپلود میکردمش:13:
شاید با این کرک بازیتون اجرا بشه
[HTML]http://dl2.sibdownload.com/Aria/Software/MW3%20Crack%20%5Bwww.Sibdownload.com%5D.rar[/HTML]
پس این فایل iw5sp.exe چیه ؟؟؟؟ :18:نقل قول:
دوست عزیز اون عکس مال من:31:نقل قول:
گذاشتم با مال خودش مقایسه کنه ببین چی کمه!:10:
آهان !!! ببخشید :31:نقل قول:
آقا آخرای مرحله سوم ACT II یه ارور میده که یه چیزایی درباره Save میگه و سیو اون مرحله پاک میشه و باید مرحله رو از اول رفت و همون آش و همون کاسه!
سلام من رای ایک باکسشو گرفتم اما وقتی سیدی رو می زارم هیچ اتفاقی نمی افته حتی ارور هم نمی ده وقتی می زنم بره تو بازی صغحه یه جوری می شه و دوباره بر می گرده تو داشبرد نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟
دوستان من هر کاری میکنم این بازی اجرا نمیشه. هر چی کرک کپی کردم، هر چی بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم، نشد که نشد. وقتی فایل اجرایی رو میزنم یه چیزی lمیاد که میگه هارد درایو فوله و از این حرفا. ولی درایومم فضا خالی داره.
من میگم شاید مشکل از آنتی ویروسه. کسی هست که nod 5 رو سیستمش نصب باشه و این بازی رو به راحتی اجرا کنه ؟
بچه هادمتون گرم درست شد!
با سلام
دوستان من دی وی دی این بازی رو امروز خریدم اما متاسفانه طبق روال همیشگی دی وی دی، یکی از فایلهای zip شده رو نمیتونه بخونه. دقیقا اولین فایل توی دی وی دی اول هست با نام iw_00.iwd . خواستم ببینم دوستان احیانا این فایل رو جایی آپلود شده آماده ندارن؟؟
اگه زیپش باشه که بهتره - چون حجمش کمتره. حجمی که از حالت زیپ میاد بیرون حدود 300 مگابایت هست. زیپ شده هم نبود بذارید.
ممنون میشم اگه بتونید این فایل رو در اختیارم بذارید . چون حسش نیست برم بیرون باز عوض کنم دی وی دی رو :31:
ممنون
سلام
دوستان اونجایی که مرحله دوم می خواد لود بشه بازی می پره بیرون کرک ریلودد رو هم ریختم درست نشد چی کار کنم ؟
وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی از پوشه ی این بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
منم همچین مشکلی رو داشتم ..... کرک رو عوض کردم درست شد ! :46:نقل قول:
سلام/ نسخه 4 dvd بازي را نصب كردم و كراكش را هم از همين تاپيك گرفتم
حالا بازي اجرا ميشه ولي توي همون مرحله ي اول بعد از چند دقيقه ميره توي منوي اصلي بازي و يه اروري ميده:
SaveDevice_Pc- tempsavegame: Cannot open file for Saving
در ضمن موقعي كه ميرم روي اصلحه ها تا برشون دارم عكسش را نشون نميده و جاش يه صفحه سياه مياد
محيط بازي هم خيلي تاريكه و بعضي وقت ها هم براي چند لحظه صفحه كاملا سياه ميشه
مشكل ديگه اي نمونده كه نداشته باشم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
دوست عزیزنقل قول:
من هم همان روشی که شما انجام دادید انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم
البته بازی من از مغازه خریدم،هر کرکی هم بود ریختم ولی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!
دوستان
بازی من نسخه استیم هستش و با همون کرکی که تو دی وی دی بود(پکیج 4 تایی) باز رو به آخر بردم
ولی وقتی
میخوام وارد بخش اسپیشال اوپس بشم
از بازی خارج میشه
به نظرتون چیکار کنم ؟
اصلا کسی همچین مشکلی رو داره ؟
/نقل قول:
دوست عزیز توی دی وی دی 4 شما فایلی با اسم کرک بو د؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی هم که جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر میشه یکی پوشه redlist آپلود کنه و بزاره اینجا برای دانلود
فکر کنم مشکل از اینه که من این پوشه ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
بازی رو با Run as Administrator اجرا کن
از دوستان اگر کسی سیو call of duty mw3 رو داره اینجا بزاره
تا مرحله اول از act II هم باشه کافیه
ممنون
فایل که نه ولی 2 تا فولدر به اسم کرک بودنقل قول:
درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده در ویندوز 7 بازی رو نصب و اجرا کردم.اما از همون اول که آرم اکتیوژن نمایان میشه تا زمانی که وارد خود بازی و مراحل میشیم بازی هر تقریبا 30 ثانیه یک بار به مدت حدود 4 یا 5 ثانیه گیر میکنه و بعد ادامه پیدا میکنه !
در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم.رزولوشن بازی رو هم متوسط رو به پایین گذاشتم که چه بالا باشه چه پایین هیچ تاثیری نداره !
کارت گرافیکم : geforce 8600 gt
اگر دوست عزیزی بتونه در حل این مشکل بنده رو راهنمایی کنه یک دنیا ممنون میشم.
دوست عزیز داخل اون پوشه redlist برنامهای کمکی (DirectX و PhysX) هستنقل قول:
من فک میکنم اون ارور واسه آپدیت نبودن DirectX باشه.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوست عزیز منم همین مشکل رو واسه نسخه قبل این بازی Cod:Black Ops داشتمنقل قول:
اگر شما ADSL دارین , موقع بازی کردم مودم ADSLرو خاموش کنید
گندش دراومد از همون اول معلوم بود این نسخه ای که من خریدم کامل نیست ... اون مرحله ای که توی مترو با یه وانت دنبال قطار می کنیم وقتی قطار چپ کرد از بازی پرید بیرون ...
منم امروز بازی رو خریدم و امروز تموم کردم در کل خیلی قشنگ بود دستشون درد نکنه
LOOOooOOooOOOoOOooL
نقل قول:
یک دنیا ممنون ... مشکل حل شد. لطف کردید دوست عزیز:40::40::40:
salam Manam Mese Hamon Agha Moshkelam Hamine vaghti call Of Duty ro mikham Ejra boknam Ejra Nemishe hich Errori Ham Nemide win Manam 64 .Hala Man in crake ro Az koja Biaram goftin Ke 26 mg Age Mishe linkesho Bedin Man Dl Konam
دوستان من اون فایلی که نصب نمی شد رو از فایل تورنتی که چند صفحه قبل دوستان گذاشته بودم زدم برای دانلود ولی سرعتش خیلی کمه به زور به 1KB می رسه کسی راه حلی داره ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر مشکلتون حل شده که هیچی .
اگر حل نشد احتمال زیاد شما آنتی ویروس Nod32 دارید که آنتی ویروس فایل اجرایی شما رو ویروس تشخیص می ده .
شما داخل آنتی ویروس nod کلید F5 رو بزن و از گزینه های سمت راست گزینه Exclusions رو پیدا کن و با دکمه add پوشه بازی رو انتخاب کن . البته باید فایل اجرایی رو از Qyarantine ( قرنطینه ) ریستور کنی .
امیدوارم مشکلت حل بشه . :20::20:
سلام
آقا کسی نیست جواب بده؟ آخر میشه این بازی رو به صورت لن بازی کرد یانه؟
ممنون
بله میشه . خوبیش هم اینه که فکر کنم یه بخش co op هم داره .
شاید سیدر نداره...نقل قول:
یا برنامه تورنتت جالب نیست؟
این تقریبا پر سرعت ترین تورنت هستش واسه MW3 ...
و تنها تورنتی هستش که unpack شده هستش...
بقیه یا فایل rar هستن یا iso که باید کل 14 گیگ رو دانلود کنی!!
تا به حال از این کرک مشکلی دیده نشدهنقل قول:
اینم کرک 16MB
[HTML]http://dl2.sibdownload.com/Aria/Software/MW3%20Crack%20%5Bwww.Sibdownload.com%5D.rar[/HTML]
همچنان منتظر راهنمایی دوستان ....:46:نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه با دسته بازی کرد؟
تو قسمت controler setting فقط کیبورد رو میشناسه .:41: