میشه یه خورده ساده تر توضیح بدی؟؟؟:41:نقل قول:
deb و ifun box نمیدونم اصلا چی هستن.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
یعنی چی؟؟چطوری این کارها رو کنیم؟؟؟نقل قول:
ممنون:11:
Printable View
میشه یه خورده ساده تر توضیح بدی؟؟؟:41:نقل قول:
deb و ifun box نمیدونم اصلا چی هستن.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
یعنی چی؟؟چطوری این کارها رو کنیم؟؟؟نقل قول:
ممنون:11:
1. شما وقتی برنامه ای از سیدیا دانلود میکنید فرمتش deb هست حالا شما میتوانید برنامه های دیگری که در سیدیا نیست ولی فرمتش deb هست رو از طریق کامپیوتر با استفاده از برنامه هایی مانند pc suit و ifun box روی idevice ( محصول اپل ) خود نصب کنید .نقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. برای اد کردن سورس باید به اینترنت وصل باشید و به سیدیا بروید و قسمت manage و بعد Sources رو بزنید و بعد در بالا Edit رو بزنید و بعد Add رو بزنید و سورس خود را بنویسید و بعد تمام !:46:
من اس ام اس میدم یه نیم ساعت بعد میرسه دست طرف ، به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه ؟
با همه اپراتور ها این مشکل رو دارید ؟نقل قول:
تقریبا ، اگر 2 کلمه ای باشه بلافاصله دلیور میشه ولی بیشتر باشه معلوم نیست 5 دقیقه بعد 30 دقیقه بعد ...نقل قول:
از سیدیا Deliver Report نصب کردین ؟نقل قول:
بله ، پاکش کردم درستش نشد ، آپگریدش هم کردم بازم درست نشد !نقل قول:
نگران نباشید کلا اس ام اس ها یکی دو روزه هست که با تاخیر گاهی 30 دقیقه ای میرسه!!
کدوم مورد رو upgrade کردین ؟ قبل از نصب DR هم این مشکل بود ؟نقل قول:
در کل من خودم با این گوشی SMS بازی نمیکنم ولی برای حصول اطمینان خطی که در گوشی استفاده میکنید رو اگه Case اصلیش دارید روی یک گوشی دیگه امتحان کنید تا این حرف دوستمون که در رابطه با مشکل شبکه زدن معلوم بشه.
اگه مطمئن شدید که مشکل از گوشی هست با یه Restore هم امتحان کنید موضوع رو ببینید چی پیش میاد.
قضیه پیچیده شد ، الان که سیم کارت هارو جا به جا کردم کلا مشکلی از لحاظ ارسال و دریافت ندارم سریع میره میاد برای جفت گوشی هام :دینقل قول:
مگه روی گوشی دیگتون هم همین مشکل رو داشتین ؟نقل قول:
نه ، ولی خب وقتی جا به جا کردم همین مشکل مجدد پیش نیومد !نقل قول:
یعنی اگر مشکل از گوشی بود باید روی سیم کارت جدید هم مشکل همچنان باقی می موند که نموند ، یا اگه مشکل از سیم کارت بود باید روی اون یکی گوشی همچنان مشکل میداشت که نداشت ! :دی
سلام همگی.
ببخشید من چجور باید گوشیمو طوری ریستور کنم که به همون حالته اوله اکبنده گوشی در بیاد؟؟؟در ضمن گوشیم جیلبریک شدست.
و یه چیزه دیگه من یه 32گیگه سیاه دارم.که تمیزه تمیزه.اگه بخوام بفروشمش چقد بفروشمش خوبه؟؟:20:
iTunes > Restoreنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. فریمور دلخواه (ترجیحا آخرین فریمور ) رو دانلود کنید .نقل قول:
2. گوشی رو به حالت DFU ببرید .
3. گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید .
4. آیتونز رو باز کرده و Shift+Restor رو بزنید .
5. فریمور رو انتخاب کنید .
6. آیتونز شروع به اکسترکت فریمور میکنه و بعد ریستور میکنه ...( به طور خودکار )
نقل قول:
آقا من اینکار کردم یه بار و گفت باید آپدیت بشه نرم افزاره گوشی.نقل قول:
من هم گذاشتم 811 مگ دانلود کرد بعد همون آخرش اررور ایرانی بودنمونو داد.
و دیگه کاری نکرد.نمیشه طوری ریستور کرد که احتیاج به این آپدین نداشته باشه؟؟:41:
شما به صورت offline آخرین ورژن رو از نت دانلود کنیدنقل قول:
نقل قول:
دانلود آفلاين كه توش فريمور آيفون نميگيرن :31:نقل قول:
شما فريموري كه دانلود كردي با Shift+Restore به آيتونز معرفي ميكني و لحظاتي چند عمليات شهادت طلبانه تغيير آي پي رو انجام ميدي و چند دقيقه بعد دستگاه نو در خدمت شماست.
منظورش دانلود آفلاین نبود ، IPSW بود :دی
من خیلی وقته ریستور نکردم ، این قضیه آی پی و اینا چیه؟! آی پی ایران تو ریستور هم بلاکه؟!
سلام بر همه عزیزان
بنده قبلا آیفون4داشتم و بعلت ضعیف شدن دکمه هام و مشکل دار شدن باطریش که زود خالی میشد رفتم گلکسی نوت خریدم و اصلا راضی نبودم سریع فروختمش...دوباره میخوام برگردم به اپل
حالا میگید 4اس بخرم یا صبر کنم آیفون5بیاد بگیرم>؟؟؟
4اس باطریش از 4بهتره؟؟؟
چیکار کنم
اگر بخواید برای 5 صبر کنید باید 5 , 6 ماه صبر کنید ... پیشنهاد میکنم همین الان 4اس رو خریداری کنید !نقل قول:
دوست عزيز ، برادر ، تو اينترنت تو همه ي آموزش ها تغيير آي پي رو براي ايران گفته ، خب چرا خودتون آموزش اصليشو نمي گيد ، يه بار امتحان كنيد ببينيد در هنگام ريستور ( از ipsw. ) با آي پي ايران مشكل داره يا نه ، خيلي وقته كه تغيير آي پي فقط داره مشكل ايجاد مي كنه و اصلاً كمكي هم نمي كنه ، شما هميشه ارسال و تأييديه به اپل داريد ( مثلاً ست كردن اپل آيدي ، ديدن ليست هاي آيتونز و اپل استور ، همين ريستور و ... ) خيلي وقته كه اينطوريه :11:نقل قول:
دوست عزيز فقط يك نكته ، ممكنه تو سينك كردن هات آيتونز از آيفونت بكاپ گرفته باشه ، پس يادت باشه بعد از فرايند ريستور بكاپ قبليتو ست نكني و set up as new iphone رو بزني :46:
با تشكر
نقل قول:اااووووو داش علی منظورم اون دانلود نبود !!! :31:نقل قول:
نقل قول:آخر چکار کنم؟؟تاپیکی نیست که آموزش ریستور کردن داشته باشه؟؟؟واقعا برام مهمه.:45:نقل قول:
میتونید از وی××پی××÷×ان استفاده کنید !نقل قول:
فریمور دلخواه رو متناسب با iDevice خودتون دانلود کنید .
iDevice رو به DFU ببرید .
آیتونز رو باز کرده و میبینید که آیتونز میگوید iDevice شما باید ریستور شود .
Shift + Restore رو بزنید و فریمور رو انتخاب کنید .
آیتونز شروع به اکسترکت فریمور میکند و بقیه کار ها به صورت خودکار انجام میشود .
بعد از ریستور شما باید iDevice خودتون رو ست آپ کنید ...
اگر در حین ریستور به اروری برخورد کردید شماره ارور رو برای ما قرار بدید تا کمکتون کنیم :46:
ممنون:11:نقل قول:
اما فریمور چیه؟؟؟از کجا باید دانلودش کنم؟
iDevice و DFU چی هست؟؟؟
میگم که من اطلاعاته اینطوری اصلا ندارم.:41:
راستی می خواستم طوری بشه که اگه بشه جیل بریک هم کاملا از بین بره دیگه.
دوست گلم بد نیست یکم هم در مورد دستگاهی که خریدید خودتون تحقیق کنید و مطلب مطالعه کنید !نقل قول:
iDevice به تمام محصولات اپل میگن و نام کلی آنهاست , DFU Mode یا Device Firmware Upgrade هم یه حالتی مثل Boot Screen در PC میمونه که قبل از اجرای OS قابل راه اندازی هست که البته فقط یه جورایی گوشی رو به Boot Mode میبره که فقط توسط iTunes قابل کنترل هست و گوشی غیر قابل استفاده میشه در این حالت.
Restore کاملا هر تغییری رو از بین میبره و گوشی به حالت Full Reset Factory برمیگردهنقل قول:
-----------
درمورد بخش iOS و کمبود آموزشها هم حق با شماست مخصوصا برای 4 و 4S که ایشالا یه فکری براش میکنیم
باید به این انجمن رونقی بدیم تا کاربرا بتونن به جواب هاشون برسن :13:نقل قول:
من در تاپیک آموزش های کاربردی آیفون و آیپاد تاچ تمام آموزش هارو میگذارم .
در این تاپیک چگونگی رفتن به DFU نیز داده شده که کاربران میتونن خیلی راحت به اون دسترسی داشته باشند :46:
سلام بر همه عزیزان
کسی الان قیمت 32گیگ آیفون4اس رو داره؟؟
تلفنی از یه مغازه قیمت گرفتم، گفت 32گیگ حدود 1800 :18: !!!!
درسته؟؟؟؟ قیمت همینه!!؟؟
ممنون از همه
بله متاسفانه ! پری روز قیمت گرفتم همین بود ...:41:نقل قول:
برو بابا مسخره کردن این مغازه دار ها! یعنی 10 تا 4s داشته باشی از یک V8 206 هم گرونتره!!
دوست عزیز واقعیتی هست که باید قبول کنیم ! دروغ نیست ...برحسب کارایی قیمت گذاری شده و ارزشش رو داره . شما وقتی میخوای بری قویترین گوشی هوشمند رو بخری دیگه چی انتظار دارید ؟نقل قول:
به مرور زمان قیمت افت میکنه و خریدش راحت تر میشه ...
اگه بخوام بفروشم من 32 سیاه رو چقد خوبه بدمش به نظرتون؟؟؟
تمیزه تمیز هم هست:31:
خوبی؟نقل قول:
عزیز من کدوم واقعیت رو قبول کنیم؟! گوشی که اول اومد قیمتش 1200 بود حالا شده 2 تومان کیفیتش رفته بالاتر؟ یا یک دفعه کاراییش رفته بالاتر؟ که اینجوری قیمت گذاری بشه! که بعدش به مرور زمان! کم بشه؟ احتمالا اون موقع که به قیمت اولش برسه آیفون 6 و 7 هم امده!! اگه میگفتی دلار رفته بالا باز یک چیزی!! هر چند همون دلار هم دوباره ارزون شد ولی فروشندگان دزد محترم فقط با بازار سیاه دلار کار میکنند!!! تا وقتی هم این دزدان تو این مملکت مشتریان خوبی مثل شما رو داشته باشن هیچ غمی ندارن. نه فقط تو گوشی ها ، تو هر چیز دیگه.
من ده تا که هیچ! همین الانش میتونم .... تاشو بخرم بذارم ور دلم نگاشون کنم! ولی هیچ وقت پولم رو اینجوری به دزدا نمیدم!
قیمت گذاری اپل هم بر اساس همین موارد هست، کارشناسایی که بازار رو بررسی میکنن و بهترین قیمت رو اعلام میکنن همه ی این موارد رو مد نظر دارن.نقل قول:
مثلا قیمت 4S با ظرفیت 16GB و Unlock تو سایت اپل هست 649 دلار. دلار آزاد هم حدود 2،000 هست که میشه 1،298،000 تومن.
حالا مغازه دار بر حسب کشش بازار داخلی ایران میاد واسه خودش قیمت رو میکشه بالا! قربونش برم هیچ نظارتی هم که نیست و مردم ما هم وقتی میبینن یه چی گرون شده، بیشتر ازش خوششون میاد و میخرن...
ببینید با وضعیت داخلی ایران اصلا نمیشه گفت غیر طبیعی هست !! هرکی برای خودش یک قیمت میزاره ...کیه که بگه چرا اینکارو کردی . محاسبه شما اصلا نمیتونه کارایی داشته باشه چرا ؟! چون اگه اینجوری بود آیپد 1 و 2 هم باید الان خیلی ارزون تر میبود ! ولی واقعیت اینه که این قیمت ها فقط مختص iDevice ها نیست ...قیمت تمام تبلت ها و تلفن های هوشمند رفته بالا ...این بستگی به بازار ایران داره نه به قیمتی که اپل میزاره ... این قسمت حرف شما رو تایید میکنم که میگید هرکی هر قیمتی که خواسته گذاشته !!!نقل قول:
ممنون
در جواب شما باید بگم که , آیفون 4اس از زمانی که اومده 200 هزار تومان گرون تر شده نه 600 هزار تومان ( قیمتی که از الماس پایتخت گرفتم در زمان وارد شدن آیفون 4اس به ایران ) !!!!!نقل قول:
خوبی؟
عزیز من کدوم واقعیت رو قبول کنیم؟! گوشی که اول اومد قیمتش 1200 بود حالا شده 2 تومان کیفیتش رفته بالاتر؟ یا یک دفعه کاراییش رفته بالاتر؟ که اینجوری قیمت گذاری بشه! که بعدش به مرور زمان! کم بشه؟ احتمالا اون موقع که به قیمت اولش برسه آیفون 6 و 7 هم امده!! اگه میگفتی دلار رفته بالا باز یک چیزی!! هر چند همون دلار هم دوباره ارزون شد ولی فروشندگان دزد محترم فقط با بازار سیاه دلار کار میکنند!!! تا وقتی هم این دزدان تو این مملکت مشتریان خوبی مثل شما رو داشته باشن هیچ غمی ندارن. نه فقط تو گوشی ها ، تو هر چیز دیگه.
من ده تا که هیچ! همین الانش میتونم .... تاشو بخرم بذارم ور دلم نگاشون کنم! ولی هیچ وقت پولم رو اینجوری به دزدا نمیدم!
لطفا به قشر های جامعه توهین نکنید ! هرکه هستند ! هرکاری کردند ! ما خیلی مردیم کلاه خودمونو بچسبیم !
مشتریانی مثل من ؟!؟
1. حرف شما رو نادیده میگیرم .
2. من هیچوقت حتی اگر قوی ترین گوشی هوشمند هم باشه انقدر پول بابتش نمیدم ! من نگفتم که باید بخریم !!!!
3. تو هر چیز دیگه ای ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟! مثلا چی ؟
4. شما هرچند تا که میتونی بخری به من و بقیه مربوط نیست . برای خودت میخری و نیازی به گفتنش هم نیست ( مثال شما , مثال ضعیفی بود :13: )
در آخر ... حرف های شما سرتاسر توهین بود و من قصد توهین به شما رو ندارم ...فقط برای خودتون گفتم که دور از ادب هست که حد اقل آدم در مورد مردم کشورش اینجوری حرف بزنه ! هرکی ! هرچی که باشه ..!
ممنون
خوب پس چطور تو پست قبلیت میگی که ارزشش رو داره؟ اصلا هم ارزش نداره. ارزشی که شما تعیین میکنی ملاکش چیه؟ علاقه مردم ما؟ یا تکنلوژی گوشی؟ چون اگه مورد دوم باشه، گفتم که قیمت واقعیش رو همون شرکت اپل تعیین کرده و بیشتر از اون ارزش نداره. تازه آیپد هم که Product همون شرکت هست...نقل قول:
از این گذشته، شما میدونین کسی که بازرگان باشه، بهش دلار به نرخ دولتی میدن؟ طرف زرنگ باشه، از راه قانونی وارد میکنه و خیلی راحت دلار به نرخ دولتی میگیره. البته اینم تصدیق میکنم که خیلی ازین مغازه دارا حوصله کاغذ بازی رو ندارن و همینجوری عادی یا قاچاق وارد میکنن.
منظور من از ارزشش رو داره این نبود که باید بخریم ! تکرار میکنم بایدی در کار نیست ! خیلی هم خوب ارزشش رو داره ولی واقعا نه به این قیمتی که داره به فروش میرسه ..! شما اگر به مسائل سخت افزاری و کارایی فکر کنید و با گوشی های دیگه مقایسه کنید که خودش بحث زیادی هست به این مسئله پی میبرید که ارزش آیفون چقدر هست . ولی بازم تکرار میکنم : نه به این قیمت !:46:نقل قول:
نقل قول:
ببخشیدا فکر میکردم بحث تمومه ولی حالا :
اول اینکه به کسی توهین نکردم. بنده فقط گفتم چرا مغازه دارها [موبایل فروشها]ی دزد دارن گرون فروشی میکنن؟! ( تو رو خدا نگین توهین نکن به این قشر مظلوم واقع شده! ) ولی جواب شما بدون توجه به حرف من چند جمله بود که با هم مرور میکنیم:
واقعیتی که قبول کنم کدوم واقعیت؟ دروغ نیست؟ کارایی؟؟؟ از این حرف شما اینطور برداشت میشه که اگه فردا گوشی 4 میلیون هم بشه شما ( و کسانی که نظر مشابه شما دارند ) میرن میخرن. چون این واقعیت رو قبول کردید! و به خاطر کاراییش هر قیمتی رو میپردازید و فروشندگان هم این پولی که میگیرن کاملا حقشون هست چون اینطور قیمت گذاری شده ( برداشت از جمله خودتون) .و البته در مورد قوی ترین گوشی هم نمیخوام بحث باز بشه ولی کاملا نظر شخصی شماست.نقل قول:
دوست عزیز واقعیتی هست که باید قبول کنیم ! دروغ نیست ...برحسب کارایی قیمت گذاری شده و ارزشش رو داره . شما وقتی میخوای بری قویترین گوشی هوشمند رو بخری دیگه چی انتظار دارید ؟
به مرور زمان قیمت افت میکنه و خریدش راحت تر میشه ...
در مورد قیمت هم الان 32 گیگش نزدیک 2 تومان هست! نمیدونم حتما اول که اومد 200 تومان کمتر بود و 1800 بود و 64 حتما از اول بالای 2 تومان بوده؟ ولی من قیمت 64 رو در هفته اول 1800 داشتم که البته کاذب بود و داشت یواش یواش کم میشد که یک دفعه.... !! بحث فقط آیفون هم نیست. GS2 قیمتش 600-700 بود و الان شده 1200!!
در مورد اقشار جامعه؟؟؟ بازم دروغی نگفتم! شنیدید که از قدیم گفتن از ماست که بر ماست؟ ( اون دوست دیگمون هم اشاره داشتن که اینجا هر چی گرونتر بشه مردم براش سر و دست میشکونند)
ببخشیدا اگه بی ادبی یا توهینی شد. همچین قصدی نبود . برداشت از جمله خودتون بود .چون من کارم طوری هست که از یک " و " هم به نفع شرکت یا ... استفاده میکنم و ... ، همین کار رو کردم!:31: نتیجه میگیریم که هر حرفی بزنید در دادگاه علیه خودتون استفاده میشه!!:31: