يه سوال :
PCI-E x1 به چه درد ميخوره (PCI-E X16 كه واسه كارت گرافيكه.)؟
Printable View
يه سوال :
PCI-E x1 به چه درد ميخوره (PCI-E X16 كه واسه كارت گرافيكه.)؟
نه از كاراييشون كم نميشه هيچ بيشتر هم ميشه اگر اطلاعات حرفه اي ميخواي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو .نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
حالا در آينده خريد core 2 duo به صرفه تره یا پنتیوم؟(البته اولی با کلاک پایین تر و دومی با کلاک خیلی بالا)
امين جون تو رو خدا اذيت نكن !!!
خوب معلومه Core 2
گابانا جان این آخری رو گفتم دور هم باشیم :)
عجب زياد شده سرعت پست دادن تو اين تاپيك.آدم پست خودشو هم گم مي كنه!نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
M654 جان گفتم شايد نتونين پست اصلي در خواست منو پيد اكنين
اينجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
گابانا جان به اون لینکی که دادی رفتم اون اصلا در مورد 945P نبود در مورد 965 بود و گفته بودکه سازگاریه 975 ها هنوز آزمایش نشده
و مطلبی که در مورد 945 و 955 نوشته بود اصلا ربتی به اینکه آپدیت بشن Conroe رو ساپورت میکنن نداشت
برای کارت های افزودنی مانند مودم و ....نقل قول:
نوشته شده توسط natanaiila
ای بابا اصلا یادم رفته بود آقایون بزارین به این بحث 975X و Conroe پایان بدم!!!! یادتونه میخواستم مادربورد بخرم مدلش این بود:
P5W DH Deluxe
تو سایت Asus نوشته اون هم به طور صریح که چیپ این مین بورد 975X هست و از Pentium D و مدل های جدید و نسل های آینده Core2 ها که Conroe هم شاملش باشه پشتیبانی میکنه منبع از این مطمئن تر؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وامپیر جان این مادربورد تو ایران هست یا نه؟
نمیدونم من که پیدا نکردم ولی یکی داشت که یک مشکل داشت یعنی گارانتی نداشت و یکی هم بیشتر نبود ولی فکر کنم دزدی بوده احتمالا!!!!! حالا از کجا کف رفته بودن خدا میدونست!!!! قیمت هم اصلا ندارم
خوب من تو پست 402 نظرمو راجع به سيستمي كه واسه دوستتون ميخواستين گفتم البته شما نگفتي سيستمي كه واسه خودتون ميخواستين چه ويژگيهائي بايد داشته باشه (اعم از قيمت و اينكه كيس خالي باشه يا سيستمي كامل واينكه كاربرد اصليتون گيمه با چيز ديگه؟)نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
من كه اون بالا نوشته بودم اين سيستم 750 تومان به من اعلام شده حالا چي توصيه مي كنينقل قول:
نوشته شده توسط m654
پست 433 صفحه 44
مي خونم نظرمو مي گم - متاسفانه وقت نكردم كامل بخونم فقط يه نگاه سطحي كردم .نقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
Viper جان من هم قبلا در پست هام اشاره كردم كه در خود سايت Asrock دو مدل مادربورد ديدم كه يكيش چيپست 945p بود و نوشته بود با آپگريد بايوس مي تونن Conroe رو هم ساپورت كنن .
خوب اين لينكي هم كه شما داده تقريبا همون مضمون رو داره .
اما باز هم من گفتم كه 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن - مگر مدل هايي كه مخصوص Conroe طراحي شدن يا بعبارتي Revision هاي مخصوص Conroe .
فكر كنم ديگه بحثي در مورد 975x نباشه .
نتيجه : 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن مگر مدل هاي جديدي كه قراره ارايه بشه .
حالا بحث سر آپديت مدل هاست خصوصا 945p .
اگر هم دقت كني چند روز پيش يه خبر در سايت DailyTech منتشر شد كه اشاره شده بود به چيپست هاي جديد اينتل به نام هاي 946ْGZ , 946PL ( آپديت شده خانواده 945 )
همانطور كه مي بيني اين دو تا هم از خانواده 945 هستن .
نتيجه نهايي :
خانواده 975 و 945 سازگاري خوبي براي پشتيباني از Conroe دارن.
اما همنوز در آپگريد آنها موضوع كاملا اثبات نشده .
سري هاي جديد اين دو خانواده براي پشتيباني از Conroe ارايه خواهند شد .
تمام /
گابانا جان تو سایت Asus ننوشته که شما باید Bios آپدیت کنی تا ساپورت کنه به طور مستقیم نوشته ساپورت میکنه
ممنون شهريار جاننقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
البته من جلوي اساتيد اظهار نظر نمي كنم فقط چند تا سوال:
اين 102 تومن سي پي يو قيمت امروز بازاره؟چون چند روز پيش يكي از بچه ها مي گفت تا 97-98 تومن پايين اومده
بعدشم اين گرافيك 256 هستش يا 128؟
در ضمن من 6200 TC مارك Leadtek رو تو سايت t-va-n قيمت زده بود 51 تومن(256).اينو بگيرم بهتره يا 6500؟راستش ميخوام اگه مي شه رمش حتما 1 گيگ باشه.به نظرتون از كجا ها بزنم كه رم 1 گيگ ببندم؟در ضمن اگه يه مارك يه كم ارزونتر هم باشه اشكالي نداره.
در مورد هاردشم Samsung 80G Sata 40 تومنه.مي ارزه 5 تومن بيشتر اونو ببندم؟
در مورد كومبو هم صاحبش مي گه من در حال حاظر فقط يه سي دي رايتر مي خوام نه بيشتر لذا يه 10 تومني اونجا مي شه كم كرد.
فكر مي كنم با توجه به پولي كه مي ديم سي پي يو و مادربردش خيلي خوب شده.
باز هم بخاطر زحماتي كه مي كشين تشكر مي كنم.
موفق باشيد.
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط m654
سيستم همونيه كه مي خوام براي دوستم ببندم سيستم دو مي در كار نيست
فقط مي خواستم با همون بودجه و شرايط يه آلترناتيو AMD هم معرفي كنين.
با تشكر از شما
موفق باشيد.
دوست من گرافيك 256 هست و 6200 توربو كش داره و بدرد نمي خوره و 6500 قوي تره . در مورد رم هم بايد بگم كه نمي شه فقط از يك قطعه بزني و بايد از اسپيكر و كيس و هارد و اين جور چيزا بزني . پس حالا تكليف هاد مشخص شد البته به سامسونگ اعتقادي توي هاداش ندارم.
به نظر تون رم 1 گيگ چي ببندم كه زياد گرون نباشه و بتونم از جاهاي ديگه جبران كنم؟نقل قول:
دوستان اين چند صفحه را مي تونستيد توي ياهو مسنجر كار كنيد آخه عزيزان چت مي كنيد اينجا فورم هست ودر مورد كنرو هم بايد بگم كه آقا دوست عزيز يك جا لينك دادم نمي دونم شما چه جوري مي گيد نه اصلا پس چه شكلي با اي ام 2 مقايسه كردند روي يك سيستم تستش كردند پس مينش هست. توي اون معرفي هاي مادربوردام هم بود نگاه كنيد مي بينيد كه ساپورت مي كنه . اين لينك اصلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وسط صفحه بريد.
قربانتان شهريار ديگه هم هيچ حرف وحديثي نيست.
1- شهریار جان منبع از اون سایت ایسوز مطمئن تر دیگه کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟!!!
2- در مورد هارد هم به ZoneAlarm جان باید بگم که فقط Western Digital بگیر چون مرگ نداره بورد هاشم در برابر 1 ولت برق اضافی مثل این Maxtor ها نمیسوزن کلا سگ کارن 5 تا 10 تومن اضافه دادن ارزششو داره که بعدا اطلاعات مهمت یکهو دود هوانشه
شهريار جان
يه سوزن به خودت بزن يه جوالدوز به ديگري ...
ما چت مي كنيم يا شما ؟
بهتره يه بار ديگه پست ها رو ببيني و دقت كني كه تو هر پست يه مطلب مهم و علمي هست ...
قرار نيست كه هر كي هر چي خواست بگه
اين رسمش نيست آقا شهريار ...
اين هم پست هاي شما :"
نقل قول:
نقل قول:
اين تاپيك الان بيشترين بازيديد كننده را داشته از اولش تا حالا 9 نفر آنلاين هستند.
نقل قول:
50 هموين صفحه اين تاپيك را به شما دوستان تبريك ميگم اين كار فقط فقط با كمك شما امكان پذير شد
باتشكر از همه شما دوستان بايد بگم فقط خيلي ممون نمي دونم چه شكلي تشكر كنم.
باتشكر شهريار
شهريار خاننقل قول:
اين لينكي كه شما داديد مربوط به مادربوردي با چيپست p965 هستش .
اين چيپست مختص Conroe هست .
بحث ما در مورد چيپست هاي ديگه هست .
به بحث دقت نكرديد - من در پست قبلي ام نتيجه رو اعلام كردم .
اون پست رو لطفا بخونيد .
ممنون .
دوست عزيز شما كه شهرستانيد ميتونيد قطعات رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهيه كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط HAMDER
البته قطعاتي كه اسم برديد قيمتشئن به شرح زيره:
112 CPU INTEL P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)(با گارانتي سوخت)
89 MAIN BOARD GIGABYTE 8I945P-G (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR 2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA)كه قيمتشون روي هم 702.5 بر مبناي قيمتهاي اون سايت ميشه كه البته حدود 10 تومن هم بار ميخوره برفرضي كه شما ميخوايد واسه كل سيستم 850 تومن خرج كنيد من سيستم زير رو برمبناي قيمتهاي اون سايت بتون معرفي ميكنم البته اگر بتونين از تهران تهيه كنيد احتمالا مقداري ارزونتر هم ميتونيد تهيه كنيد:
48 RAM KINGSTON - DDRII Dual Channel 512MB PC533 (2x256MB) ()
112 VGA CARD XFX-PCI-Express GeForce 6600 (256MB DDR-TV OUT+DVI)
63 HDD MAXTOR-SATA 2 160 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s (----------Model : 6V160E0)
6 FLOPPY SONY 1.44-3.5" (Silver)
21 CD DRIVE DVD ROM SONY
51 CD RW DVD WRITER SONY DRU-820A 16xDVD WRITER-Dual Format +/-
12 MODEM ZOLTRIX 56K - 3CHIP - V.92 Voice
121 MONITOR SAMSUNG 17" - MB17960 (1600X1200 DYNAFLAT SILVER-SAM SERVICE- High - جادوي سبز)
29 CASE GREEN (POWER 530W+FAN-Silver)
13 KEYBOARD FARASSOO 8700 (Multimedia) (white)
6.5 MOUSE FARASSOO OPTICAL 1920
19 SPEAKER MICROLAB 563E-2band+SUB (PROBIT Black)
يه چند ساعت ديگه مشخصات رو ميذارم...
اين سيستم پيشنهادي بنده هس , توجه كن كه قيمت قطعات سمت راستشون نوشته شده:
112 CPU INTEL P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)(با گارانتي سوخت
46 CASE GREEN (POWER 680W+FAN-Silver)قيمت كلش با هارد مكس ميشه 844 تومن البته من رو اين حساب گقتم كه شما بخواي آپگريد كني رو اين حساب قيمت كيس رو حساب نكردم البته رم و سيپييو تو اون سايت نيست رم رو ميتوني از نمانندگي ايمانتك بنام نوين به شماره تلفن 223335 تو اهواز تهيه كني و احتمالا ميتوني سيپييو رو از همونجا تهيه كني واسه اينكه قيمت پايين بيادDVD-Rom رو حساب نكردم چون ضروري نيست.
132-135VGA PIXEL VIEW GF 7600 GS 256MB/128BIT DDR2 PCI EXP
78-80 HDD MAXTOR 250GB 16MB SATA Or 86-87 2*HITACHI 80GB SATA
100-102 MoBo ASUS P5ND2 SLI LGA775
52 DVD Writer PIONEER A11 XLA
82 Ram Patriot PDP DDR2 2*512 667 PC2-5300 Low Latency( PDC21G5300LLK )
12 Modem USROBOTICS 56k INTERNAL V92
127.5 MONITOR SAMSUNG 17" - MB17980 (1600X1200 DYNAFLAT SILVER-SAM SERVICE- High - جادوي سبز)
68.5 Surround Speaker Logitech X530
14.5 KEYBOARD FARASSOO 8700 (Multimedia) (ُSilver)
6.5 MOUSE FARASSOO OPTICAL 1920
6 FLOPPY SONY 1.44-3.5" (Silver)
سلام بر دوستان عزيز.خسته نباشيد(ديشب كه همه حسابي خسته شديم)
حالا با اجازه براي تنوع يه سوال ديگه مي پرسم :استاندارد Btx کی وارد صحنه می شه و اگه میشه یک کم در مورد اون توضیح بدین .ممنون می شم.در ضمن تفاوتش با Atx چیه؟
قبول ببخشيد ولي علي از كه تا حالا من براي شما شدم خان و آقا لطف كن تو به من مثل من كه به تو مي گم علي تو هم به من بگو شهريار ضمنا هم ببخشيد.
خوب گير ميديها !!!!!
بعد هم بيا يك چت حسابي بايد بكنيم توي يك فرصت خوب
خوش باشي شهريار جون - يه تيكه اومدي ( چت كردن ) اساسي حالم رو گرفتي ....
آخه مشتي به پست هاي ما نگاه كن - بحث بوده ديگه اما بحثش واقعا عالي بود .. جات خالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتيجه اين بحث رو + يك سري مطالب كامل تر در مورد چيپست هاي Conroe Support در بخش مقالات و اخبار پردازنده ها قرار مي دم .
------------
امين جان در مورد BTX هم يه لينك بهت مي دم ....
واستا پيدا كنم .
مقالات انگليسي در مورد BTX
اين هم مقاله اي از آقاي عليرضا حقدوست :
_
بچه ها یه سوالی ازتون داشتم یکی به من جواب بده
آقا شهریار گل به من گفت که برای بازی بهتره که cpu تک هسته ای باشه در صورتی که کنسولهای نسل آینده (xbox360.ps3 )
از cpu های دو هسته ای استفاده میکنند
یکی به من توضیح بده
samgun جان
شما دقت كن كه بازي ها از نوع Single Thread Application يا برنامه هاي تك رشته اي هستن .
يعني پردازش چند هسته اي يا بعبارتي چند رشته اي زياد Performance رو در بازي ها بالا نمي بره .
پس تك هسته اي بهتره ....
----------------------------------
اما دوستانمون بار ها اشاره كردن كه نسل جديد بازي ها از پردازنده هاي دو هسته اي پشتيباني مي كنن .
با توجه بي اينكه ديگه جريان تك هسته اي داره يواش يواش متوقف ميشه و دنيا ي پردازنده ها رو بسوي Multi Core ها مي ره .
پس شايد به صرفه باشه كه دو هسته اي بخريم .
----------------------------------
در نهايت اميدوارم متوجه شده باشي .
توصيه آخر اينكه به سايت تامز هاردور سر بزن و در بخش CPU Chart تفاوت پردازنده ها ي دو هسته اي و تك هسته اي رو در بازي ها بررسي كن و در نهايت تصميم بگير .
موفق باشي دوست من /....
مرسي گابانا جان
امشب شب نشيني ندارين ما هستيم .
قبلش اين را جدي مي گم علي جون كاريت دارم . براي همين مي گم بيا توي ياهو مسنجر.
جوابها :
1- دوست عزيز گابانا جان كاملا زدند توي هدف كاملا درسته ولي من هنوز براي حالا تك هسته اي ها را پيشنهاد مي كنم ولي چون بالاخره كسي كه مي خواي سي پي يو بخره براي دو سه سال ديگه هم مي خواي دو هسته اي بهتره زيرا كم كم چند هسته اي هم داره مياد.
اين هم درباره ي 975 x يك لينك ديگه كه اين هم جنبه ي معرفي داره چون فكر كنم حدود 4 هقته ي ديگه بياد توي ايران معمولا محصولات گيگا و ليسوس زود مياند. فردا هم اگه شد مي خوام همين را بنچ ماركاش و قيمت و بقيه معرفيش را مي زنم:
باتشكر شهريار
خيلي چيز توپيه البته بايد بگم كه تو سايت ايسوز در مورد این مادربورد هنوز چيزي براي دانلود نزاشته(مثل User's Manual )اگه قيمتش هم مناسب باشه كه ديگه عاليه(مي شه يك تير و دو نشون) .شهريار از حدود قيمت خبر نداري؟
خودم جواب خودم رو پیدا کردم:در حال حاضر قیمت این مادربورد 252.85 دلار هست این هم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امشب زیاد نمی تونم بمونم.تا فردا خداحافظ
معرفي سي پي يو هاي پنتيوم دي اينتل قسمت سوم :
معرفي سي پي يو 3.2 اين سري هست كه قابليت هاي خوبي داره و پيش قيمتش يكي از انتخاب هاي مي باشد . اين سي پي يو كه به روايت اين سايت يكي از بهترين هاي اين سري هست و يكي از بهترين هسته ها را دارا هست . اين سي پي يو تقريبا با سي پي يو ي 2.6 از زمين تا آسمون فرق داره چون حالا به خصوصياتش مي پردازيم تا متوجه شيد ! :
اين سي پي يو داراي سرعت فوق العاده اي در هر هسته دارد كه با اشتراك گذاشتن هسته ها اين كار كارهاي شما مثل برق انجام مي شود . حالا خصوصيات ريز تر :
اين سي پ يو داراي تنظيم سرعت سي پي يو در مراحل مختلف با دما ي سي پي يو هست كه اين را اينتل : Intel SpeedStep® Technology مي نامد . كه باعث بهتر كار كردن آن شده است . ديگر خصوصيت بارز اين سي پي يو 4MB L2 Cache (2MB per core كش بودنه كه خيلي توي سرعت تاثير داره و بعدي گذرگاه 800 مگاهرتزي اون هست .
حلا ريويوو:
1- 64 بيتي هست.
2- 2 هسته اي هست.
3- 4 مگ كش در ال تو داره كه هر هسته دو 2 مگ .
4- گذر گاه نسبتا خوبه 800 مگاهرتزي
5- 65 نانو متري بودن.
6- چيپ هايي كه ساپورت مي كنه :
945/955/975X
هستند. و حلا نتيجه :
باتوجه به 2 هسته اي بودن و كش مناسب و 65 نانو متري بودن اين سي پي يو كه باعث كاهش دما و حجم شده اين سي پي يو با قيمت 290 تومن در ايران كم كم داره رايج مي شه . به نظر من براي كارهاي سنگين خوبه و مي ارزه.
اين هم عكسش:
باتشكر شهريار ;)
قيمتش هم حدود 230 دلار تا 260 دلار هست كه گفتم در معرفي مي گم . براي ديدن اين قينت ها هم اگه خواستيد بگين سايت خارجي توپ سراغ دارم سراع اين سايت ها نريد.
اين سوال رو يه بار پرسيدم اين بار واسه آخرين بار (امروز ميخوام بخرم )
بين مادربورد هاي گيگا Ga-8n-sli , Ga-8i945p-g كدآم بهتره؟(واسه pentium D)
يا يه مادربورد تو همين رنج قيمت(100 تومن)