این گوشی طوره؟ایا ارش داره ادم 80هزارتومان بیشتر هزینه کنه و این رو بگیره بجای x8?
کارکردش چند در مییاد؟کسی کاردکردش رو نداره؟
این گوشی طوره؟ایا ارش داره ادم 80هزارتومان بیشتر هزینه کنه و این رو بگیره بجای x8?
کارکردش چند در مییاد؟کسی کاردکردش رو نداره؟
شما یه کاری کن. در بخش جستجوی پیشرفته تنظیمات رو طوری تغییر بده که تایپیکهایی که من فرستادم و مربوط به تلفن همراه هم هست رو برات جستجو کنه. من تمام جزئیات این گوشی رو توی همین تایپیک گذاشتم.نقل قول:
توی سایت آل دیجیتال هم یکی کارکرده زده . ببین چنده.
www . AllDigitall . com
دوست عزیز من x8 أاشتم و الان از خرید مینی خیلی راضیم و تقریبا میتونم بهت اطمینان بدم که تو خریدش شک نکن به نظر من گوشی خوبیهنقل قول:
سلام
دوستان چرا قسمتی واسه x10 mini نیستش؟
من هرچی گشتم قسمتی پیدا نکردم
چیکار کنم؟
مشکل اصلیم هم اینه
این گوشی دکمه ریاستارت نداره؟
داداشم این گوشیو داره
فک کنم رمش ایراد داره صفحه گوشی قفل شده
اما نمیدونم چه جوری گوشیو روشن خاموش کنم
چیکار کنم؟
پس این چیه؟:
گوشیتون روت باشه برنامه ای به نام x-charge که اون برنامه گزینه های ریستارت و خاموش کردن رو داره.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
فعلا باتری رو بکشید.
گوشیم روت هستنقل قول:
اما مشکل اینه که صفحه کاملا سیاهه
ولی وقتی میزنی به pc یا به شارژ چراغش روشن میشه
مشکل اینجاست که باتریش هم onboard هست:41::37::42:
دوستان کسی طریقه روت و برطرف کردن مشکل لایسنس را در اپدیت جدید بدون باز کردن بوت لودر را بلده؟
درست شد؟دکمه پاور رو نگه دارید ببینید ریست میشه.توی گوگل یه سرچ بزنید راهی هست حتما.نقل قول:
گوشیم روت هست
اما مشکل اینه که صفحه کاملا سیاهه
ولی وقتی میزنی به pc یا به شارژ چراغش روشن میشه
مشکل اینجاست که باتریش هم onboard هس
این دو تا گوشی USB-on-the-go دارند؟
به اندروید 4 هم اپدیت ش براش میاد دیگه؟
من قبلا پاسخ شمارو دادم.نقل قول:
آنروید 4 براش در ماه مارس میاد.
USB on the go
رو توی مشخصاتش نزده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولی این گوشی USB-on-the-go داره....
این لینک رو ببینید
[PHP]http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/featuresandspecifications/xperia-mini-pro?cc=us&lc=en#view=features_specifications[/PHP]
سلام.
دوستان لینک بیلد 62 مینی دارید ؟:41:
سلام.نقل قول:
از سایت زیر دانلودش کن.
سلام. من گوشی خودم می خوام بفروشم. اگر پیشنهادی برای خرید دارید حتما به سایت زیر مراجعه کنید.
adb server is out of date. killing...
این پیام من زمان نصیب cwm و باز کردن bootloder دارم یعنی چی؟چطور میتونم رفعش کنم . ضمنا دوستان اگر توضیحی دارند بی نصیب نزارن.[COLOR="Silver"]
اگر یک مینی معمولی باشه من خریدارم
دوست من Xperia mini pro هستش.نقل قول:
حالا چرا شما mini می خوای. این هم گرافیکش بالاتره (کمی) و هم یک کیبرد عالی داره. ضمن اینکه با توجه به قیمتی که من اعلام کردم به نظر عاقلانه تر اینکه اینو بخرید. (با توجه به اینکه قیمت کل گوشی ها بالا رفته)
دوتا گوشی مشخصاتشون یکینقل قول:
بعد پول اونقدر ندارم پول به خاطر کیبورد دار بیشتر بدم با قیمتی ک شما زدی نوعش گیر میاد البته بدون گارانتی
تکر منتظر پیشهادادت جدید
ببخشید. من منظورم پردازنده بود و نه گرافیک. توی پستی قبلی که نگاه کنی در رابطه با این مسئله بحث شده.نقل قول:
پردازنده XPERIA mini pro
Qualcomm MSM8255 Snapdragon
پردازنده XPERIA mini
Qualcomm QSD8255 Snapdragon
ضمن اینکه با توجه به کوچک بودن صفحه نمایش این گوشی ها در هنگام تایپ شما دچار مشکل خواهید بود. این مشکل در زمانی که به صورت افقی یا عمودی تایپ می کنید و جود دارد. مثلا در حالت عمودی برای هر حرف باید چندین با دکمه ها را بفشارید و در حالت افقی با وجود اینکه تمام حروف در دسترس هست ولی به خاطر کوچکی و همچنین کوچکتر بودن بخش نمایش متن تایپ شده، دچار مشکل خواهید شد. ولی با وجود کیبردی که دکمه های آن با فاصله خوبی از هم قرار گرفته ان دیگه مشکلی نخواهید داشت.
ضمناً این گوشی بدون گارانتی 380 هزار تومن است. که البته بدون گارانتی آن در "شهرستانها" نیست. و گوشی با گارانتی هم 394 هزار تومن قیمت خورده که البته تا چندی پیش 430 هزار تومن بود.
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
ضمناً مصرف باتری XPERIA mini pro کمتر از mini است.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
XPERIA mini pro :
Up to 5 h 40 min (2G) / Up to 5 h 25 min (3G)
XPERIA mini :
Up to 4 h 30 min (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
با این اوصاف Xperia mini امتیاز ش تو بنچمارک ها چنده؟ کسی میتونه تست کنه ، پرو که خیلی خوب بودنقل قول:
پردازنده XPERIA mini pro
Qualcomm MSM8255 Snapdragon
پردازنده XPERIA mini
Qualcomm QSD8255 Snapdragon
این لینک برنامه
من دقت نکردم پردازشگرشون فرق دارنقل قول:
اما چکارکنم پولم کمه
مثل اینکه gsmarena اشتباه کرده
تو این ادرس که مربوط به review مینی هست چیپ ست رو زده MSM8255 و در سایت ویکیپدیا و یکی دو سایت دیگه هم چیپست رو همین MSM8255 زده
این لینک مربوط به جی اس ام ارنا
اینم یه سایت دیگ هکه جزئیات رو خیلی دقیق تر زده
فرق پردازش گر رو دوستانی این گوشیهارو دارند گفته بودن.
سلا منقل قول:
دوست عزیز انقدر وسواس نباش تو این قضیه .شما تو خرید این گوشی (مینی ) شک نکن .
صدا تو اسپیکر کیفیت قابل قبولی داره و در هدفون هم که به جرات باید بگم بهترین کیفیت صدایی هست که تا حالا شنیدم بین گوشیها (5800 - n78 - hd mini -diamon 2- x8 - galaxy s - n95 - e71).
واقعا اسم خوبی رو گوشی گذاشتن هیولای کوچک .
با رم 512 و cpu 1 ghz دوربین 5 مگاپیکسل 720 p دیگه چی میخوای؟؟ ظاهرا آندروید 4 هم بطور رسمی براش خواهد اومد .
تنها ضعفی که من دیدم ساپورت رام هست که اونطوری که انتظار میره نیست البته رامهایی براش پورت شده که من بیشتر ترجیح میدم از رام رسمی استفاده کنم + مشکل back گوشی که اون هم تو گوشی هایی سری ساخت قدیمی با یک اسکریپت حل شده و گوشیهای جدید هم که این مشکل ندارند ظاهراً .
موفق باشید.
شما که این گوشی مینی رو دارین میتونید یه بچمارک بگیرین و امتیاز ش رو اینجا بزارین؟برنامه رو تو یکی دو پست بالاتر گذاشتمنقل قول:
ممنون
بنچی که گذاشتم بدون دستکاری و اورکلاک هست و با اورکلاک هم بنچ تا 3400-3500 تونستن امتیاز بیارن .نقل قول:
موفق باشید .
کسی ازدوستان این اواخر این گوشی رو گرفته با توجه به این که اکثر گوشی های بازار گارنتی اصلی شدن میخواستم ببینم الان اینایی که توی بازار تهران هست سری ساختشون چنده با گارانتی کامتل سری w41 پیدا میشه؟؟؟
سلام دوست من. نرم افزارهای بنچ مارک یک اطلاعاتی از سخت افزار رو هم نشون میدن. میشه مدل "پردازنده" گوشی تون رو هم از توش پیدا کنید و بزارید. (البته گوشی شما mini بود دیگه؟)نقل قول:
سلام بچه ها
من واقعا گرفتار شدم
یکی به دادم برسه
من گوشیمو روت کردم با برنامه unlook root . گوشیمم اکسپریا مینی پرو هستش.
بعد یه مدت که استفادش کردم خواستم برنامه های اضافی رو پاک کنم سرعتش بیاد بالا.
بعد فکتوری ریسیت کردم گوشیمو تو حالت روت شده.
بعد که بالا اومد گوشیم یو اس بی رو نمیشناخت.
دوباره انروت کردم و دوباره فکتوری ریسیت کردم درست شد.
اما یه سری برنامه ها رو که قبلا نصب میکرد دیگه نصب نمیکرد.
ورژن اندرویدم اومده عقب.
تو ویژگی تلفن مینویسه ورژن 2.3.4 یعنی همون ورژنی که بود.اما برنامه های که با این ورژن اجرا میشدند دیگه اجرا نمیشن.برنامه های با ورژن قدیمیتر اجرا میشن.
گوشیمو خواستم اپدیت کنم.
ابدیت سنتر ابدیت جدید و نشون میده.
ابدیت جدید رو هم دانلود کردم ولی وقتی میره تو نصب و گوشی رو خاموش میکنه و نصب میکنه .تو مرحله اخر نصب ایدیت گیر میکنه و انجامش نمیده و وقتی گوشی میاد بالا مینویسه بسته ابدیت نصب نشد.
چیکار کنم من؟
میخوام گوشیمو ابدیت کنم.یکی به دادم برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09377951177
دوست عزیز فایل اپدیت جدید رو دانلود کنین و با فلش تولز بریزین روی گوشی درست میشه
ایا ایکس lmini برای تلویزیون های هوشمند امکاناتی داره اخه x10 رو میگن میشه باهش روصفحه تلوزیونهای هوشمند فیلم نمایش داد
دنبال کارکدشم کسی داره؟
نرم افزار Connected devicesنقل قول:
قابلیت اتصال به ®BRAVIA و ™PLAYSTATION3 از شبکه Wi-Fi (بی سیم).
من نه تلویزیون SONY و نه پلی استیشن دارم که امتحانش کنم!
یعتی با ایکس 8 و مینی ایکس 10 نمیشه؟نقل قول:
من X10 و یا X8 ندارم و نمی دونم!نقل قول:
ولی این نرم افزار چون به صورت پیش فرض بر روی گوشی نصب شده، وقتی جزئیات گوشی رو توی سایتهای مختلف میزنن، نرم افزارهای نصب شده پیش فرض هم رو میزنن. شاید اسم این نرم افزار رو هم توی او لیست اعلام کنن. تحقیق در رابطه با این مسئله پای خودتون!
سلام اگه ميشه طريقه روت كردن ميني (پرو منظورم نيست )رو بگين
روش خيلي ساده كه به نصب رام نياز ناشته باشه
سلامنقل قول:
ورژن رام رو گوشیتون چیه ؟
اگر بیلد 62 باشه یه خورده دنگ وفنگ داره .ورژنهای پایینتر راحت تر روت میشن.
همون 62 هست
چه طوري روت كنم بيلد برام مهم نيست
سلام من دیروز یه پرو خریدم 380
الن که می خواهم آپدیت کنم ورژن 4 موجوده ولی برای آپدیت تا به جایی پیش میره بعد مینویسه
آندروید خودش2.3.3 هستش
usb رو از پشت وصل کردم
ورژن 2.0 برنامه رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم
حالا چه کار کنم؟
سلام.
ورژن 4 آندروید نیومده! 2.3.4 اومده.
مراحل زیر رو طی کن. انشااله حل میشه:
1. نصب آخرین ورژن Sony Ericsson PC Companion
2. فعال کردن USB debugging از از طریق : Setting/Applications/Development/USB debugging
3. غیر فعال کردن نصاب PC Companion خود گوشی از طریق : Setting/Sony Ericsson/Connectivity/Install PC Companion
4. داشتن حداقل 50 درصد باتری برای آپدیت
5. اتصال گوشی به سیستم و اجرای نرم افزار Sony Ericsson PC Companion
همچنین شما می توانید از طریق نرم افزار Update Service گوشی خود را آپدیت کنید. (این روش بهتر است و مراحل بالا باید در آن نیز رعایت کنید.)