بچه ها میکرو فیلتر رو از کجا میتونم بخرم؟؟ اگه تو سایتی دیدین مدلاشو لینک بدین ببینم چه شکلیه. نویز من بالاس با اسپیلتر و اینا هم هیچ فرقی نمی کنه
Printable View
بچه ها میکرو فیلتر رو از کجا میتونم بخرم؟؟ اگه تو سایتی دیدین مدلاشو لینک بدین ببینم چه شکلیه. نویز من بالاس با اسپیلتر و اینا هم هیچ فرقی نمی کنه
بچه ها چرا سرعت من اینجوری شده !!!!!!! دارم شاخ در میارم :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میکروفیلتر همون اسپلیتره !!!نقل قول:
عادیه یه تست دیگه بگیر . سرعت دانلودت تغییری نکرده دیگه !؟نقل قول:
عادی نیستنقل قول:
چون سرعت دانلود من باید حداکثر 128 کیلوبایت در ثانیه باشه نه چند مگابایت درثانیه !
سرعتت خیلی بالاستنقل قول:
یعنی اینا میتونن همچین سرعتی بدنو نمیدن؟:41:
یعنی سرعتت فضایی هستش البته برای ایرانی ها:8: وگرنه در کل چیزی نیست!
مطمئنی؟؟؟ من یه چیز دیگه شنیدمانقل قول:
[QUOTE=ppeyman;7152685]عادی نیست
چون سرعت دانلود من باید حداکثر 128 کیلوبایت در ثانیه باشه نه چند مگابایت درثانیه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
زمانی که اینطوری شد data rate داون استریم توی کانفیگ مودمت چند بود؟
زمانی که اینطوری شد data rate داون استریم توی کانفیگ مودمت چند بود؟نقل قول:
نقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 987 Line Rate - Downstream (Kbps): 14709
مارو سر کار گزاشته تو چرا باور میکنی !نقل قول:
پیمان حیف اینترنت حجمی وگرنه میتونستی شیره اینترنت بکشی :31: الان نت شمارو روی 14 مگابیت بستن !!! حیف که حجمی :20:نقل قول:
مگه بیکارم بیام شما رو سرکار بزارم ؟ چی گیرم میاد که بیام دروغ بگم!نقل قول:
همش عین واقعیت بود. هنوزم سرعت همینجوره ( چند روز پیش عصر هم همینطور شد ) ولی چون محدودیت حجمی دارم نمیتونم چیزی دانلود کنم . منتظرم ببینم بعد از ساعت 2 هم همینطوری میمونه یا برمیگرده سر حالت اولش
دوست عزیز شما اهواز هستید ؟ بعد چه سرعتی دارید ؟ شبا هم همین سرعت ؟نقل قول:
عزیزم کابل مسی اصلا نمیکشه انقد سرعتو !نقل قول:
بله!نقل قول:
30 ثانیه بیشتر طول نمیکشه
برای اینکه بفهمی واقعا عوض کردن یا نه باید مودمت همون موقع چشمک زن بشه بعد دوباره وصل بشه
اون مشکل پریدن لینک هم که گفتی دقیقا نشون دهنده نویز روی خطه
نمیدونم سرعت رو راست میگه یا نه ولی در مورد این که خطش رو 14 مگابیته مطمئنم.پسرخالم از مخابرات 512 داره خطش روی 17 مگ هست...نقل قول:
داستان پورت چیه؟ تعویضش چه تاثیری داره؟
اگر مشکل نویز داری اول یه سیم مستقیم از ورودی تلفن به خونه بکش برا مودم اگر مشکل رفع شد مشکل از سیم کشی داخل خونه هستنقل قول:
اگر رفع نشد مشکل از سیمکشی مخابرات تا خونه هست
اون مشکل پریدن لینک هم که گفتی دقیقا نشون دهنده نویز روی خطه
داداش من خودم اکثر isp ها رو تست کردم از پارس انلاینم داشتمنقل قول:
گول این چیزا رو نخور این 512 سرعتش حدود 12-10 هست
اینا 1مگ پای خودشون حدود 200 تومن میفته هیچ وقت انتظار نداشته باش 1 مگ ناحدود رو زیر این قیمت بدن!
اینکه چیزی نیست:31: برا منم یه بار تو ساعات مجانی 7 مگم شده بود تستش رو چند صفحه پیش گذاشتمنقل قول:
کلا من به این مساله که مثلا سرعت 512 رو 1 مگ میبندن خیلی بدبینم چون این کاری هستش که اکثر isp ها دارن انجام میدن و در عوض سرعت شبانه رو کم میکنن
مخابرات خوبیش این بود که سرعتا رو واقعی میبست و سرعت شبانه افت نمیکرد که با این وضعیت مثل اینکه اینا هم مثل بقیه isp ها راه دزدی رو یاد گرفتن!
منم فکر میکردم نمیکشه ولی کشید ! یه فایل 10 مگی تو 3-4 ثانیه دانلود شد! این بار دومه که برای من اینجور میشه و امیدوارم شب از این اختلالات به وجود بیادنقل قول:
البته الان سرعت دانلود حدود 400 کیلو هست ( یعنی 4 مگ ) که بازم بیشتر از پهنای باند خودمه
عزیز دلم لطفاً یه مقدار تحقیق بفرمایید بعد ....نقل قول:
کابل مسی 14 مگابیتو نمیکشه!!!!!!!!
از اون حرفا بود
امروز رفتم سازمان مقرارت .......
طرف بهم گفت سرکت مخابرات کلاً غیر قانونیه و نباید یوزر بگیرند و انگار دنبال یه بهانه ی درست حسابین که درش رو تخته کنن
خیلی تعطیلن اینا سرویس منو دوباره ۱۲۸ بستن ۳ بار تا حالا زنگ زدم هنوز درستش نکردن . یه مشت بی سواد گذاشتن پشتیبانی . برای نویز زنگ بزنیم ۱۱۷ رسیدگی می کنن؟؟ ۱۱۷ اهواز یا شهر خودمون؟؟؟
متاسفانه پشتیبانی مخابرات به شدت امده پایین
الان من میخوام ببینم چند گیگ ترافیک دارم باید چه کار کنم ؟
داخل سامانه سیترا که هیچی مشخص نیست ؟
پشتیبانی هم جواب نمیده ؟
نقل قول:
از اینجا نگاه کن
البته لینکشو از تو سایت برداشتن ! ولی من از قبل داشتمش
با سیگنال پیشفرض مخابرات 2مگ رو هم به زور میکشهنقل قول:
دوستان پول مارو گرفتن خدمات نمیدن اگر شکایت نکنید همینطور ادامه میدن و حق ارو میخورن یا الان شکایت کنید یا تا زمانی که مشترک این مخابرات هستید بد بختی بکشید .
ظاهرا سرعت دانلود من در روز بالای 10 مگ هست و الان در شب برگشته به همون 1 مگ!
اینم سرعت شبانه من
واسه شب اول که خیلی خوبه
این دوتا رو همزمان داری دانلود میکنی؟نقل قول:
باباب خوش به حالت ما که مثلا دو مگ هستیم 70 تا بیشتر بهمون نمیده
با idm چندتا میگیری شبانه؟نقل قول:
بین 100 تا 120 نوسان داره، فعلا شبه اول دارم دانلود میکنم، خطم امروز راه افتاد، 1مگنقل قول:
داره سرعت درست رو بهت میدهنقل قول:
نمیدونم والله شاید فقط سرعت شبانه 2 مگ ها رو بسته باشن
آره فقط ما 2 مگی های بدبخت نباید شبا دانلود کنیمنقل قول:
ن بابا من هم 256 شب سرعتم 20 تا 30 روز هم 70 تا 80؟
یکی از اشناها 1 مگ داره شب سرعتش 50
دو مگ روز سرعتش چنده؟شب چنده؟
خوب 256 سرعت درستش همون 30 هست که شبانه میده!نقل قول:
اشناتون که 1 مگ داره تازه سرعتش اینطوری شده یا از قبل اینطوری بود؟
2 مگ روز 240 تا میده شب هم حدود 70 بعضی ها هم هستن که بیشتر از دو مگ براشون بستن حدود 280-270 میگیرن
دوستان تا الان که طرف مخابرات بودیم فقط دلیلش این بود که کیفیت سرویس هاش بالا بود و سرعت در شب و روز یکی و بدون نوسان بود. ولی الان که دیگه همه چی تغییر کردی پس دیگه لزومی نداره با مخابرات بمونیم.سرعت رو که محدود میکنن .لاقل شرکت های دیگه پول 128 ازت میگیرن 3 مگ تحویلت میدن اینقدر هم گدا بازی در نمیاورند.پشتیبانیشون هم حداقل دو تا ادم با سواد پیدا میشه..نظرتون چیه؟
آقایون تماس بگیرین 2020 رو بترکونین واسه سرعت.به جای اینکه اینجا گلایه کنین اونا رو عاصی کنین تا مجبور شن درستش کنن.بگین اگه اینجوری بمونه درانژه میکنیم میریم شاتل یا پارس آنلاین.
یه چیز جالب.الان سرویس 128 نامحدود 1 به 4 داده میشه.یعنی واسه هر کسی 256 میدن وقتی 128 نتامحدود میگیری.در نتیجه سرویس روی 1024 بسته میشه اما 256تاش ماله شماس.یعنی نویز خطت اندازه ی 1مگه و دانلودت اندازه ی 256کیلوبیت(همون حدود 35کیلوبایت).