تاچش مقاومتیه
سییستم عاملش هم هیچی نیست
پالمه مثل این گوشی چینی ها! دی:
البته اونهایی رو که من دیدم!
فقط دکوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Printable View
تاچش مقاومتیه
سییستم عاملش هم هیچی نیست
پالمه مثل این گوشی چینی ها! دی:
البته اونهایی رو که من دیدم!
فقط دکوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یه سوال----->>>این تبلت های archos از جمله اون تبلت 4.3 اینچی بازی های hd اندروید رو ساپ می کنه؟؟؟
اینا سنگ میندازن تو قابلمه مسی میشه اسم شرکتشوننقل قول:
ازینا نخرید
حالا یعنی واقعا چیز خوب پیدا نمیشه ؟
خود این ملت چین واسه مردمش جنس خوب نمیزنه؟ بر و بچه های کشور دوست و برادر چیه تبلتاشون ؟ :31:
از بین این همه شرکت 2 تا درست حسابی یا به قول بعضیا مادر تخصصی نیست ؟ :19:
از کجا میشه پیدا کرد تبلتای محبوب تو خود چین رو ؟
چیزی که توی چین فروش میره اینجا نمیاد
مثل همین Meizu
شرکت توپیه و تقریبا میشه گفت سامسونگ 2 هست!:دی
اگر خود چین هستید به بازارش باید برید چون از بس اسماشون مزخرفه نمیشه فهمید کی به کیه
این Meizu ها خوبن
در ضمن تمامی شرکت ها توی چین محصولاتشون شدیدا ارزونه
به دلیل بزرگی بازار خریدش
احتمال داره سیاستهای دولت تغییر کنه و دلار بیاد پایین ولی اگه عجله نداری و به فرضم که دلار نیومد پایین صبر کن تا تابستون، اولا که مدلهای جدید میاد، دوما این مدلهای الان دلارم نیاد پایین با توجه به اینکه قدیمی میشن قیمتشون میاد پایین
خودمم فک کنم صبر کنم بهتره.درسته که وقتی آدم قیمت دلارو می بینه سرش سوت می کشه .ولی خدا کنه تا اون موقع نفت و تحریم نکنن چون اگه تحریم کنن کلا قید هر چی لپتاپه باید بزنم.
دعا کنین تا اون موقه نفت تحریم نشه بعدش اگه کشور برادر آمریکای کبیر حمله هم زد به ایران به درک.
از دوستان کسی هست که تجربه استفاده از تبلت سوپرپد2 رو داشته باشه، لطفا اگر از این مدل استفاده کردید وضعیت صفحه لمسیش، اتصال به اینترنت ، میزان شارژ باطریش و هر چی که لازمه توضیح بدین لطفا؟
چقدر قیمت دارید؟
مشخصاتش که چنگی به دل نمیزنه
سلام
چینیه کانفیگش را بذارید
.
از نظر مشخصات که عالیه ، همه چیز داره به اضافه LAN ، اما از نظر عملی باید کسی جواب بده که این محصول رو داره و ازش استفاده کرده والا به این مدل می گن کپی ipad
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات تبلت SuperPad 3 :
- سیستم عامل : Android 2.2
- پردازنده : Infotmic ARM11 1Ghz
- رم : 512MB DDRII
- صفحه نمایش : سایز 10.2 اینچ، با رزولوشن 1024x6000 ، نوع مقاومتی
- ظرفیت حافظۀ داخلی : 4GB یا 8GB (قابل افزایش از طریق پورت MicroSD تا 32GB)
- تجهیزات صوتی : دارای بلندگو ، میکروفون داخلی و هدفون
- ویدیو : قابلیت پخش فرمتهای:
AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG
- اتصالات : USB , Wifi , microSD, Ethernet Port و HDMI
- سنسورها : سنسور شتاب سنج
- دوربین : دارد ( 1.3 مگاپیکسل)
- دارای گیرندۀ GPS
- باتری : 5800mAh Li-Poly
- وزن : 650 گرم
معرفی امکانات این تبلت:
1) دارای آنتن GPS جهت تعیین مکان و مسیر یابی
2) قابلیت اتصال به TV از طریق پورت HDMI و مشاهدۀ محتوای تبلت در سایز بزرگتر:
3) ساپورت کامل زبان فارسی (تایپ و مشاهدۀ سایتهای فارسی)
4) قابلیت اتصال به اینترنت از طریق سیمکارت 2G یا 3G و مودم USB:
قیمتش هم 112 دلار
نخیر عزیز مشخصاتش افتضاحه تقریبا!:دی
قیمتی که دارید چقدره؟ بستگی به قیمت میشه ارزش گذاری کرد
ببینید این رو باید با سری تبلتهای چینی مقایسه کرد ، GPs - hdmi - LAN - WiFi - 3g - و ساپورت زبان فارسی و ... داره.
قیمتش هم 112دلاره.
10 اینچی هم هست.
به نسبت به چینی بودنش و قیمتش باید دید چطور عملکردی داره.
سلام، من قصد مهاجرت از iOS به اندروید رو دارم،
الان از تبلت های موجود در بازار ایران کدام آخرین نسخه اندروید بستنی نونی را دارا هستند؟آیا تبلت های لانه زنبوری قابلیت ارتقا به بستنی نونی رو دارا هستند؟ با تشکر.
هنوز هیچ مدلی با ICS به بازار نیامدهنقل قول:
برای بعضی مدلهای جدید آپگرید عرضه خواهد شد
دوستان اگه قیمت این دو تبلت یکی در نظر بگیریم کدام رو پیشنهاد میدین LG Optimus Pad 3D V90 0یا ایسوز ترنسفرمر
1-چیپ گرافیک کدام قوی تره
2- برای LG Optimus Pad 3D V900 اپدیت اندروید 4 میاد
5- کیفیت عکس و فیلمبرداری کدام بهتره
6-چنده الان ایران LG Optimus Pad 3D V900
LG Optimus Pad 3D V90 هم دوتا اسپیکر داره
و مموری کارت میخوره ور
سلام
لطف کنید تبلت های موجود در بازار که صفحه نمایششون 10 اینچی باشه و سیمکارت بخورن یا جی اس ام و ساپورت بکنن برای استفاده از gprs سیمکارت بهم معرفی کنین و بی زحمت قیمت حدودیش و تو بازار هم بهم بگین
ممنونتون میشم راهنماییم کنین
صد در صد ترانسفورمر پرایم بهتره!نقل قول:
کلا از همه نظر
فقط باید صبر کرد امتحانشو پس بده
اون ال جی هم به نظرم زیاد چنگی به دل نمیزنه!
Galaxy Tab 10نقل قول:
motorola Xoom
Apple ipad 2 3G+Wifi
قیمت اولی حدود 900
دومی حدود 700
سومی حدود 1.100
دوستان من همین هفته قصد دارم مدل هفت اینچی تبلت آرکوس رو بخرم. ولی یک نکته رو نمیدونم؟ رم تبلتهای آرکوس چقدره؟ حتی تو سایت آرکوس هم اشاره ای به این موضوع نشده و فقط سی پی یو رو اعلام کرده. میخوام مدل 250 گیگ رو بخرم.
تبلت ویندوزی هم داریم ؟
سلامنقل قول:
بلي ، تبلت ويندوزي داريم مثل viewsonic مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه دو سيستم عامل دارد . يعني هم آندرويد هست و هم ويندوز سون دارد .
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
دوستان به نظز شما خريد viewsonic مدل هفت اينچي كار درستيه ؟؟
سيم كارت هم ميخوره و ميتونم از اينترنت سيم كارت هم استفاده كنم . قيمتش كه مناسبه ولي فقط ورژن آندرويدش 2.2 هست ، اشكالي نداره ؟؟
فقط براي اينترنت ميخوام در زماني كه به لپتاپ دسترسي ندارم !!
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
دوستان به نظز شما خريد viewsonic مدل هفت اينچي كار درستيه ؟؟
سيم كارت هم ميخوره و ميتونم از اينترنت سيم كارت هم استفاده كنم . قيمتش كه مناسبه ولي فقط ورژن آندرويدش 2.2 هست ، اشكالي نداره ؟؟
فقط براي اينترنت ميخوام در زماني كه به لپتاپ دسترسي ندارم !![/QUOTE]
سی پی یوش 600 مگارهرتزه این مدل 7 اینچی که برای تبلت خیلی ضعیف به حساب میاد. حتی گوشی های 600 مگاهرتزی هم ضعیفن. از مدلهای 10 اینچی اش خرید کن اگر این برند رو میخوای.
بسيار ممنون از شمانقل قول:
من ميخوام حتماً 7 اينچي باشه و صد البته نميخوام قيمت كاذب و بالايي داشته باشه مثل Samsung galaxy p1000
به نظر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه CPU آن 1 گيگ هرتز هست چطوره ؟؟
مثل اينكه سيمكارت هم نميخوره و gps هم نداره .
تبلت 7 اينجي ديگري سراغ داريد كه سيمكارت بخوره و حتماً gps داشته باشه و قيمتش مناسب باشه .
نقل قول:
من اطلاعاتم در مورد تبلتها اونقدرها بالا نیست ولی خودم تا چند روز دیگه تبلت آرکوس میخرم. این تبلتهای آرکوس جی پی اس نداره و سیم کارت هم نمیخوره ولی با توجه به قیمتشون واقعا تبلتهای مناسبی برای کارهای روزمره هستن. اگر واقعا احتیاج به جی پی اس و سیم کارت ندارین انتخاب خوبی هستن. مخصوصا 7 اینچی 250 گیگش که هارد اکسترنال هم به حساب میاد و پلیر بسیار قدرتمندی هم هست. با یک تیر چندتا نشون بزن و کیف کن.
ممنون از شمانقل قول:
سي پي يو 600 مگاهرتزي يعني اينقدر ضعيفه كه حتي نميتوان به راحتي از اينترنت و GPS استفاده كرد ؟؟ آخه هدف اصلي من از تبلت اينترنت و GPS و گاهي موسيقي هست .
به نظرم يكي از مزيت CPU ضعيف صرفه جويي در مصرف باطري هست . براي كسي كه قصد بازي كردن يا فيلم ديدن رو نداره خوبه .
نقل قول:
دوست من ، من گوشی ایکس 8 سونی اریکسون دارم که سی پی یوش 600 هستش و زیاد از کار باهاش و سرعتش راضی نیستم. توجه داشته باش که تازه این یک گوشیه و در حد گوشی انتظارات منو برآورده نمیکنه. حالا همین سی پی یو روی صفحه بزرگتر با رزولوشن بالاتر و توقع بیشتری که آدم از تبلت به عنوان یک کامپیوتر همراه داره به نظر من باعث میشه که تجربه خوش آیندی به همراه نداشته باشی. البته شاید دوستی که این تبلت رو خریده باشه پیدا بشه و بگه از تجربه ی خودش راضیه ولی حداقل روی کاغذ این سی پی یو حرفی برای گفتن نداره و جزو معدود تبلتهای بازر هستش که 600 مگاهرتزی هست
سلام دوستان ، راستش جای بهتری پیدا نکردم برای طرح این سوالم ! من میخوام ببینم ایا خرید ereader تو ایران ارزششو داره ؟ مشکل -- کردن و اینا نداره ؟ میشه ازشون درست استفاده کرد ؟ چون Ereader برای کتاب خوندن ساخته شده و من صرفا میخوام یدونه بخرم ( از تبلت خیلی بهتره تو این زمینه ) میخواستم بدونم چه مدل هاییش رو پیشنهاد می دین ؟
امکان استفاده با کابل یو اس بی هم هست؟؟؟نقل قول:
برای خواندن کتاب به دو دلیل حرف ندارن وعالیننقل قول:
1- مصرف باطریشون در حال مطالعه تقریبا صفره و فقط موقع ورق زدن کتابها مصرف باطری اندکی دارن.
2- صفحه نمایش این کتابخوانها از لحاظ کیفیت دقیقا مثل کتاب واقعی است و اصلا چشم رو اذیت نمیکنه.
من برند iriver رو در بازار دیدم که کیبرود کامل داشت و دو گیگ حافظه داخلی قیمشتم حدود 350 بود. اگر هدف اصلیتون کتاب خوندنه بهترین انتخابه.
سلام :
می خوایم در این تایپیک فقط درباره ی تبلت هایی صحبت کنیم که قابلیت تماس صوتی رو داشته باشند.
با تشکر از دوستانی که راهنمای من و دیگران هستند.
خیلی خوبه چون من قصد دارم یکی از اینا رو بخرمنقل قول:
می خوایم در این تایپیک فقط درباره ی تبلت هایی صحبت کنیم که قابلیت تماس صوتی رو داشته باشند.
با تشکر از دوستانی که راهنمای من و دیگران هستند.
در ضمن اسم اینوع از تبلت ها چیه ؟
فکر می کنم یه هچین اصطلاحی به کار می ره:تبلت گوشی:8:
تبلت های سری s sony چطوره؟ تبلت تا 500 $ چی معرفی می کنید؟
لطفا تبلت هایی که تماس برقرار می کنند رو لطفا اینجا بیان کنید:
سامسونگ در رده هیبرید تبلت-فون سرمایه گذاری زیادی کرده تا خودش را بعنوان برند اول در این زمینه جا بندازه
کمپانیهای دیگر هنوز برنامه خاصی در این زمینه ندارند
سرت کلاه نره بخری من دوتاشو خریدم
فقط بدرد میخوره بجای سیبل ازش استفاده کنی
سلام دوستان
من یک تبلت 10 اینچی خوب که سیمکارت هم ساپورت کنه و بشه با gprs بریم اینترنت میخوام
میدونم بهترین گزینه گالاکسی تب 10 اینچیه
اونقدر پول ندارم
تحقیق کردم بعد اون این مدل فک کنم بهتر باشه با 300 تومن ارزونتر
ViewSonic ViewPad 10S - 3G
لینک مشخصاتش تو تبلت شاپ:
از دوستان کسی هست با این تبلت کار کرده باشه؟؟؟؟
میشه اگه معایبی داره بگین
کیفیت صفحه نمایشش چقدرر از گالاکسی تب پایین تره؟؟؟؟؟
اینکه سیستم عاملش هانی کام نیستو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست عیب خاصی داره و نرم افزار ها و بازی هارو ساپورت نمیکنه؟
کلا 540 تومن میارزه بخرمش؟
ممنونتون میشم راهنمااییم کنین
با سلام خدمت دوستان تا 400 تومن تبلت 10 اینچی میخاستم بگیرم چه پیشنهاد میدید ؟
این ارزش خرید داره؟
Archos 10.1 Internet Tablet - 8GB
سلام دوستان. یه سوال. بهترین جا وسه دیدن و خرید تبلت ها تو تهران کجا هستش که آدم از نزدیک ببینه بتونه مقایسه کنه. تو پاساژ ایران و پایتخت و بازار موبایل که زیاد چیزی پیدا نمیشه.
من که حسابی موندم. یکی یه کمکی به ما بکنه. یه تبلت می خوام برای کار آفیس و ... دوربینشم می خوام خوب باشه (5 به بالا)
قابلیت اتصال فلش مموری داشته باشه. از نظر سرعت (cpu) اذیت نکنه. خب تاچ و رزولوشن تصویرشم شم هرچی بیشتر بهتر
قیمت اصلم مهم نیس. ولی می خوام بهترین انتخاب باشه.
asus transformer رو از نزدیک دیدم خوب بود اما دوربینش چنگی به دل نمیزنه. توی اتو روتیت هم زیاد روون نبود. دیگه زیاد کار نکردم ببینم تو نرم افزار چجوریه...
اگر همه مشخصات را در نظر بگیریم این تبلت با این قیمت نمیارزهنقل قول:
رم و ssd کمه و باید قیمت microsd را هم اضافه کنی
رزولوشن صفحه جالب نیست ، وبکم و ژیروسکوپ نداره ، باتریش ضعیفه و ساپورت نرم افزاری خوبی نداره
asus transformer با اینکه gprs نداره ولی از همه لحاظ بهتره و قیمتش مناسبه
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
در این رنج قیمت مناسبترین مدلهنقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
صبر کن تا transformer prime به بازار بیادنقل قول:
اینطور که شنیدم قیمتش زیر 1 ملیون خواهد بود
من این Meizu رو تو نت نمیتونم پیدا کنم ، همش موبایل و فکر کنم بیشتر از 5 اینچ نداشته باشه ، درسته؟نقل قول:
سایتشم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]