سلام خدمت دوستان محترم
كسي پيشنهادي براي آنتي ويروس روي سرور 2003 داره؟
روي كلاينت ها هم آنتي ويروس نصب بشه يا نه ؟
چگونه ميتوان امنيت كلاينت ها را بالا برد؟
با تشكر
Printable View
سلام خدمت دوستان محترم
كسي پيشنهادي براي آنتي ويروس روي سرور 2003 داره؟
روي كلاينت ها هم آنتي ويروس نصب بشه يا نه ؟
چگونه ميتوان امنيت كلاينت ها را بالا برد؟
با تشكر
سلام دوستان
می خواستم بدونم این سوئیچهای در پیت d-link رو می شه config کرد؟
مثلا من خودم خونه یه 8 پورت دارم و برای کارمون هم معمولا 24 پورتشو استفاده می کنیم
اگر بله یه راهنمایی کنید چطوری
ممنون
سوئیچ های در پیت unmanagable هستند. یعنی نمیشه config کردشون.
سلامي مجددنقل قول:
پاسخ شما را من چشم در راهم
با سلام.من يه سوال داشتم ممنون ميشم كه راهنمايي بكنيد.
من در يه دانشگاهي كار ميكنم كه داراي شبكه هست و همه كارمندان هم از طريق اين شبكه به اينترنت وصل هستند. ولي هر كاري ميكنم كامپيوتر من وصل نميشه يعني چراغ مربوط به Link از پشت كامپيوتر روشن ميشه ولي چراغ مربوط به Act خيلي كم روشن ميشه (مثلا از هر پنج دقيقه يه دونه كه تقريبا هيچي ميشه) و اصلا ريسيو ندارم ولي كامپيوترم گاها سند ميكنه. ولي در كل به نظر ميرسه كه تنظيمات مربوط به كانكشن شبكه درست نيست يا شايد هم اصلا تنظيم نشده اگه لطف كنيد من رو راهنمايي بكنيد كه چه طوري ميتونم خودم اين تنظيمات رو انجام بدم بدون اينكه به مسئول كامپيوتر دانشگاه چيزي بخوام؟
من به یکسری نرم افزار شبکه وتوضیحاتی درباره ی انها نیازمندم.
هر شخصی که برای من چیزی دراین باره داره خواهش میکنم انرا به ایمیل من ارسال کند:hamed_nemati1369@yahoo.com
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم؟
من تو یه شرکتی کار میکنم که به اینترنت پرسرعت وصل هست امروز همکار شبکمون اومد و سیستمها رو شبکه کرد و یه adminدرست کردو یه ویندوز با یوزر و پسورد جدید هم مخصوص من درست کرد و هر چی برنامه مثل دانلود منیجر و .... داشتم رو پاک کرد و یه کاری کرده که دیگه برنامه نصب نشه مگر با اجازه اون
حالا میخوام ببینم چطور میشه پسورد admin رو پیدا کرد یا اینکه من بتونم دانلود منیجر رو نصب کنم ؟
کمکم کنید.
راستی چطور میتونم این کار رو انجام بدم بدون اینکه بفهمه؟ مثل اینکه دیگه نمیتونم آزاد باشم زیر نظر اون باید باشم
راهی هستش که بتونم دور بزنم و بلاخره یه جوری که نفهمه و دانلود کنم چیزی رو که میخوام
ممنون
استفاده از یک آنتی ویروس بر روی سرورها از اهمیت حیاتی برخوردار هستش. آنتی ویروسی رو انتخاب کنید که تاییده مایکروسافت رو در خصوص نصب بر روی نسخه مورد نظر شما در اختیار داشته باشه. من در پروژه هام از Mcafee استفاده می کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم. در ضمن مایکروسافت مقاله ایی منتشر کرده که در اون به نحوه تنظیمات نرم افزارهای آنتی ویروس بر روی سرورها اشاره شده. پیشنهاد می کنم که حتما اون رو بر روی سرورهاتون بکار ببندید.نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
من f-secure رو پیشنهاد میکنم
salam omidvaram ke khob bashid az inke be fekr elm va pishraft hastid mamnonam .ye soali dashtam age zahmati nist javaban ro bedin .man password server ro gom kardam server 2000 hala chi jori bayad password ro peyda konam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه بروبچ
یه کمکی کنید منم شبکه دانشگاه رو بریزم بهم
چرا هيچ كي نيست كمك بكنه؟
با سلام.
خواستم بگم که من هم با پیشنهادتون موافق هستم.
من نحوه انجام تنظیمات مقدماتی ارتباط به شبکه رو در وبلاگم نوشتم. جهت مشاهده اون به آدرس زیر مراجعه کنید:نقل قول:
موفق باشید.کد:http://reza-alikhani.blogfa.com/post-76.aspx
سلام.پیشنهادی خوبی هستش
مخصوصا در شرایطی که یه درس 3 واحدی به این اسم داشته باشی ولی هنوز ندونی که حتی شبکه چی هست!!!!!!
از پاسخ دوستان عزيز ، آقاي شاه وند و آقاي عليخاني متشكرم
سلام
دوستان من کل صفحات راخوندم. ازکسانی که اطلاعات وتجربیات خودشان رادراختیار بقیه می گذارند بخصوص mkفراوان تشکر می کنم .من به تازگی مسول یک کافی نت شده ام .قبلا کلاسهای network راهم رفته ام.درمورد configکردن روتراگه می توانید کمک کنید.
دوسی جان چه چیزی رو میخواین کانفیگ کنید روی روتر؟
mkعزیزسلامنقل قول:
باتشکرازشما.مادوتاروتردار م که یکی ازآنهادریک کافی نت که قبلا مشترکین اون ازطریق dial upوصل می شدند استفاده می شده ومی خواهیم اون رابه یک شهرستان که به تازگی یک کافی نت دراون جا ایجادشده بفرستیم ویکی دیگه هم نوهست واون هم مثل قبلی .اگه اطلاعات من کامل نیست لطف کنید راجع به config کرردن روتراطلاعاتی دراختیارم بگذارید.
دوست عزیز مطمئن هستید که دستگاه روتر هست.اخه توی کافی نت روتر به درد نمیخوره.روتر رمانی نیاز هست که شما نیاز دارید چند تا شبکه متفاوت رو به هم ارتباط بدید .
در ضمن منظور شما مودم روتر دار که نیست؟؟ یعنی مودمی که برای Inernet Sharing استفاده میشه.
در هر صورت برای Config بک Router باید با استفاده از کنسول یا پورت AUX و یا از طریق Telnet به CLI یا همون نرم افزار مخصوصی که بر روی روتر ه وجود داره دسترسی داشته باشید.
البته چند وقتی هست که روتزها از حالت Command Line به حالت گرافیکی تغییر کردن که شما میتونید به راحتی یک روتر رو Config کنید .
ولی من باز فکر میکنم منظور شما روتر نیست.وسیله دیگه ای هست.
سلامنقل قول:
باتشکرازشمافرهیخته گرامی.عزیزمن پوزش می خواهم اشتباه کردم .
مایک ispهستیم که یک کافی نت داریم وتعدادی مشترک که باخط E1وصل می شوند.
خوب دردوتاشهرستان هم می خواهیم برای اونهاISPراه اندازی کنیم .دوتاروترهم می خواهیم
به اونها واگذارکنیم که بحث CONFIGپیش اومده .یکی ازروترهاجای دیگه استفاده می شده ویکی هم نو هست.
روتر هاتون سیسکو هست یا چیز دیگه ای؟؟ در هر حال شما باید با استفاده از کابل کنسول که یک کابل با دو سر سوکت RJ45 هست و نحوهی چیدن اون هم به اینصورته که یک طرف رو سوکت بزنید و از 1 تا 8 به ترتیب شماره گزاری کنیدطرف دیگه هم همینظور منتهی بلاعکس یعنی سیم 1 در یک طرف به سیم 8 در طرف دیگه سیم 2 به سیم 7 و الی آخر
بعد میتونید با استفاده از Telnet به روتر دسترسی داشته باشین و Config هارو رو بر حسب نیازتون انجام بدین.
سلام لطفا آموزش شبکه کردن یک لبتاب با کامپیوتر از طریق وایرلس را با ذکر تمام جزئیات و اگر هم شد همراه با عکس در این قسمت قرار دهید چون در هیچ سایتی پیدا نکردم و اگر هم بود سعی کردن بیشتر به معرفی انواع دستگاه ها و کارت ها بپردازند و آموزش مرحله به مرحله را ننوشتند . من از شما خواهش می کنم این آموزش را برای تمام کسانی که به دنبال این کار هستند قرار دهید .
آموزش های درخواستی از شما :
1 - آموزش کامل شبکه کردن دو دستگاه دارای وایر لس ( مثلا نوت بوک و کامپیوتر ) .
2- آموزش چگونگی انتقال فایل و اطلاعات بین دو دستگاه بالا از طریق وایر لس .
3 - آموزش اتصال نوت بوک به اینترنت از طریق کامپیوتر متصل به اینترنت .
4 - معرفی چند برنامه کامل ، معروف و مناسب برای مانیتورینگ ، اشتراک برنامه ، اشتراک بازی ها و ... با استفاده از شبکه وایر لس .
5 - هرچیز دیگری که خودتون مناسب این بحث میدونید.
شما با قرار دادن این آموزش ها کمک زیادی با من و 10000 نفر دیگری که تو این یک هفته جستجو در اینترنت این مشکل رو داشتند خواهید کرد . ضمنا از شما خواهش می کنم لینک به این طرف و آن طرف ندهید و در همین جا به صورت کامل توضیح دهید ( حرف دل بقیه ).
ممنون .
اگر تونستید به ایمیل من هم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jobran mikonam
ميخواستم بدونم اگر يه سرويس Adsl داشته باشم و بخوام اونو براي دو سيستم اعمال كنم چگونه ميتونم . هر دو سيستم داراي دو كارت شبكه هستند . يكي On Board و يكي ديگر هم Dlink هست . براي اين منظور من خروجي مودم Adsl را به كارت شبكه يكي از سيستمها داده و از ديگر كارت شبكه همان سيستم به كارت شبكه ديگر سيستم برده ام اما هر گاه در سيستم شماره 2 ميخوام اينترنت داشته باشم هيچ Page اي باز نميكني در حالي كه در سيستم اول كه مستقماً به مودم وصل هست اينترنت دارم . لازم به يادآوري است كه Dns را بر روي كارت شبكه هر دو سيستم تنظيم كرده ام . لطفاً مرا راهنمائي كنيد .
سلامنقل قول:
باسپاس ازشمابه خاطر وقتی که گذاشتید.
سلام من يه سوال داشتم . ميخواستم منو راهنمائي كنيد . دو سيستم داريم كه هر كدوم داراي دو كارت شبكه هستند . يكي on board و ديگري هم dlink . يه مودم adsl هم كه داراي هر دو پورت usb و شبكه هست . اگر از مودم ببريم داخل كارت شبكه يكي از سيستمها و از ديگر كارت شبكه همان سيستم توسط كابل شبكه به ديگر سيستم انتقال دهيم . چگونه بايد تنظيمات را انجام دهيم تا بر روي هر دو سيستم اينترنت داشته باشيم در حال حاضر با وجود اينكه بر روي هر دو سيستم DNS ست گرديده است ولي تنها يكي از سيستم ها اينترنت داره و همونيه كه مستقيماً به مودم وصل هست . لطفاً منو راهنمائي كنيد .
سلام دوست عزيز راستش رو بخوايد نميدونم چي جوري وارد telnet بشم . اگه ممكنه ريزتر توضيح بديد
با سلام
ببخشید می خواستم بدانم سخت افزاری هست که بتونه تعداد نامحدودی یوزر و پسورد برای ورود به شبکه بسازه .
شنیدم دستگاهی به نام سافر وجود داره ؟ درسته یا نه
اگه اطلاعاتی در مورد این دستگاه بدین ممنون می شوم
چگونه می توان email شخصی را به تلفن همراه او forward کرد؟ چه تکنولوژیهایی در این مورد وجود دارد؟
لطفا به این سوال من به صورت علمی جواب بدین و دقیق.
Sms چیست؟ آیا سایتی وجود دارد که از آن بتوان به تلفن همراه کسی Sms فرستاد؟
PC- Phone چیست؟ چند شرکت یا برنامه داخلی و خارجی که در این زمینه فعالند را معرفی کنید.
در یک سیستم p2p اشتراک فایل وقتی ما یک فایل Mp3 را دانلود میکنیم وخط ارتباطی ما full - duplex با سرعت 128kbps باشد upload کردن فایل همزمان 10 نفر از فایلی که ما به اشتراک گذاشتیم آیا upload ها سرعت download را کاهش می دهد؟
سلام دوستان
من امروز یکی از دوستام یه دستگاه ip phone از دبی واسم خرید به نام DSG goldstar 970
اما من اصلا نمیتونم اتصالش بدم به نت و .....
کی میتونه کمکم کنه
بیشتر هدف اتصال به نتشه !
من user manual شو میزارم دوستان اگر لطف کنند و بخونند و نظر بدن ممنون میشم
ظمنا من از خط diaul up استفاده میکنم :41:
:10:
کد:http://www.dsgtechnology.com/download/manual/GoldStar970UserManual_en1.pdf
سلام دوستان
شبكه ما حدوداً 15 user داره و سرور مون هم ويندوز 2000 هست .و همه تحت يك دامين هستند ( active directory) و اينترنت adsl . وقتي كه چندتا از يوزرها به صورت همزمان از برنامه تورنت استفاده مي كنند (دانلود مي كنند ) اينترنت خيلي ضعيف ميشه . لطفاً راهنماييم كنيد چطوري مي تونم دسترسي اونا به اين سايت قطع كنم و يا نرم افزاري هست كه بتونم پهناي باندي رو كه يوزرهام مي گيرند ببينم و براشون محدوديت پهناي باند بزارم .
بستگی داره که اینترنت شما از چه طریقی Share شده باشه .شما بگید چه جوری Share شده تا بعد..
سلام
adsl modem مستقيم به hub وصل شده و getway كامپيوتر هايي كه اينترنت دارند ip مودم adsl داده ايم (15 تا كامپيوتر و adsl همه به هاب وصل هستند )
خوب ببینید یا باید تجهیزات سخت افزاری شما قابلیت کنترل پهنای باند پورت ها رو داشته باشن که قطعا برای شما نداره یا اینکه شما یک دستگاه رو به عنوان سرور برای Internet Sharing قرار بدین .یعنی برای gateway کاربران به جای ای پی مودم ای پی اون سیستم رو ارائه بدین یعنی از طریق نرم افزار های مختلف یا سیستم NAT اینترنت رو Share کنید و یعد با استفاده از نرم افزار هایی مثل Kerio Winroute firewall یا ISA Firewall یا در حد ابتدایی تر برنامه هایی نظیر CCproxy برای کنترل پهنای باندتون استفاده کنید.
نرم فزار هایی مثل Kerio و ISA وظیفه Share کردن اینترنت رو هم میتونن انجام بدن که نیاز به Config داره.
سلام
ممنونم از راهنمايي شما
چطوری میشه در access point تنظیماتش رو برای موبایل هم فعال کرد ؟
آقا مهدی منظورتون تنظیمات جی هستش برای موبایل ؟؟ سوالتون رو متوجه نشدم.