منم قبل تر هم راجع به رشتم که صنایعه صحبت کردم
هم از دانشگام که امیرکبیره
صفحه های قبل رو ببینید
بازم سوالی داشتید بپرسید
کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم...:10:
منم قبل تر هم راجع به رشتم که صنایعه صحبت کردم
هم از دانشگام که امیرکبیره
صفحه های قبل رو ببینید
بازم سوالی داشتید بپرسید
کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم...:10:
از بچه ها کسی IT نمیخونه ؟! یه کم بیاد توضیح بده برامون ؟! ...:10:
امروز کلید نهایی آزمون سراسری را اعلام کردند. سوال 15 ادبیات رو حذف، سوال 46 عربی را با این عبارت جالب درج کردند« با تاثیر مثبت 4» و در تخصصیها سوال 133 هندسه تحلیلی را حذف و سوال 210 شیمی که درباره نام آلکانها بود رو گزینه های 1و2 را صحیح اعلام نمودند.
حالا میخواستم بدونم منظور این تاثیر مثبت4 دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه!!!!!!!!:31:
منم با اینکه از سه چهار سال پیش با الکترونیک سر و کله میزدم، بازم دوست دارم بیشتر بدونم.نقل قول:
البته بیشتر در مورد بازار کارش. چون می گن جز قدرت و مخابرات بقیه چندان بازار خوبی نداره، از طرفی علاقه شدید هم نمیذاره بریم رشته دیگه (البته اولویت های بعدی هم هست )
اما یه اطلاعات کلی که همه باید در مورد رشته ی برق بدونن :
که تو لینک بالا برا هر گرایش ( به جز دیجیتال که فقط دانشگاه شریف داره ) توضیح داده شده و رو هر کدوم که کلیک کنید توضیحات بیشتری هم علاوه بر معرفی مختصرش وجود داره.کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/مهندسی_برق
یه سایت خوب هم که هر چی مهندس برقه اونجا جمعن :یا یه سایتهای دیگه هم هستن :کد:www.forum.eca.ir
کد:http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php/6-مهندسی-برق
کد:http://www.daneshju.ir/forum/f288.html
البته از این همه اطلاعات میشه یه دید نسبتا خوبی پیدا کرد، ولی تا یکی از مهندسین برق نیاد کامل توضیح بده، نمیشه کامل مطمئن شد. حالا اگه کسی نیومد، خودم میرم ازشون دعوت میکنم تا بیان توضیح بدن.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=80
بچه ها من امروز با یکی از بچه ها که خواهرش معماری میخونه حرف زدم.. می گفت زیاد نیازی به درس خوندن نداره.. اکثر درساش برعکس مکانیک آسونه... فقط هزینش واسه خریدن وسایل بالاست و درس استاتیکش سخته... درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما یکی از آشناهامون داره معماری میخونه بیشتر از اینکه درس بخونه باید ماکت و این جور چیزها بسازه! عمران بیشتر محاسباتیه و سخته اما معماری بیشتر کارهای عملیه...:46:نقل قول:
راستی الان اخبار علمی کانال 4 زیر نویس کرد که نتایج اولیه کنکور تا 15 مرداد اعلام میشه!! فکرشو بکنین نتیجه ماه ها تلاش و بدبختی کشیدن یه هو میاد جلو آدم!!!:41:
دوستان عزیز...اونایی که دنبال بازار کار خوبن بیشتر رشته هایی رو انتخاب کنید که اگه یه روزی کار براتون پیدا نشد خودتون بتونید کارآفرینی کنید:27:
شرایط 4 سال دیگه رو در نظر بگیرید!!با لیسانس چکاری میتونید انجام بدین!؟؟! البته تا 4 ساله دیگه با لیسانس هیچ کاری نمیتونید انجام بدین
بعضی ها دنبال علاقه هستن ،نمیشه گفت چون رشته ای که بهش علاقه دارن اشباع شده و دیگه کار براش نیست نباید اون رشته رو بخونه...الان بیشتر رشته ها تو جامعه اشباع شدن،نمیشه دست رو دست گذاشت ...
منتظر نباشید جایی استخدام بشین هرچیزی اگه با علاقه باشه میتونه موفقیت آمیز باشه!!!
ً
اینکه خوبه. مردیم از انتظار.نقل قول:
راستی الان اخبار علمی کانال 4 زیر نویس کرد که نتایج اولیه کنکور تا 15 مرداد اعلام میشه!! فکرشو بکنین نتیجه ماه ها تلاش و بدبختی کشیدن یه هو میاد جلو آدم!!!
هر چه سریعتر نتایج رو ببینیم که یکم از دودلی در بیایم. ولی بازم برا نتایج نهایی باید منتظر باشیم. اون نتیجه دیگه آخر استرسه :27:
من فکر میکنم اولی استرسش بیشتر باشه ... دومی رو از قبل هم میشه حدودی حدس زد ! ...نقل قول:
ولی دومی اگر اشتباه در بیاد شوکش بیشتره...
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
حالا اولی بیاد تا دومی برسه خدا بزرگه...:31:نقل قول:
جفتش كه مياد ولي در نظر بگيريد ساعت 00:00 هستش و شما داريد هي refresh ميزنيد رو صفحه سازمان سنجشنقل قول:
آخر استرسه خدايي
اگه میخوای اونوقت بری، نیازی به رفرش نداره. همیشه سه چهار ساعت زودتر از اونی که میگن نتایج میاد.نقل قول:
جفتش كه مياد ولي در نظر بگيريد ساعت 00:00 هستش و شما داريد هي refresh ميزنيد رو صفحه سازمان سنجش
پارسال یادمه نتیجه برادرم ساعت 9 یا 9 و خورده ای نگاه کردیم. تا ساعت 00:00 دیگه سرورشون هنگ میکنه و شاید الاف بشین :27:
من پارسال که کنکور داده بودم میدونستم که رتبم خوب نمیشه اما سازمان سنجش یه کاری کرد که جونم به لبم رسید!:31: یادمه گفته بودن فلان روز نتیجه ها میاد بعد شب قبلش ساعت 8 شب دوستم زنگ زد گفت نتیجه ها رو سایته! اول فکر کردم شوخی میکنه بعد گفتم حالا یه نگاه به سایت سنجش بندازم ضرر نداره! دیدم جدی جدی نتیجه ها اومده! همین مسخره بازیاشونه که اعصاب آدمو خرد میکنه! مثل آدم بگن فلان روز فلان ساعت نتیجه ها میاد و دقیقا همون موقع نتیجه ها رو اعلام کنن. نمیکنن که!:31: مریضن!:31: هر وقت اعلام کردن فلان روز نتیجه ها میاد آدم باید از دو روز قبلش هی بره سایت سنجش رفرش بزنه!:31:نقل قول:
نقل قول:
يادمه پارسال يكي از بچه ها گفتش كه نتايج حدوداي13-14 مرداد مياد ولي فك كم 11 مرداد بود ساعت 12/5 اس داد كه رتبم شده 20 راستي من الآن برم سايت ببينم نتايج نيومده:31:
بچه ها کلید نهایی اومده توی سایت ... باز برید درصد بگیرید ... سوال 15 ادبیات حذف شده ... 46 عربی رو حذف نکردن :41:
133 ریاضی هم حذف شده ...
همه ی اینایی که حذف شده رو من درست زده بودم :دی
نقل قول:
منم همين طور نميشد چندتا از غلطاي مارو حذف كنن:31:
راستي يه چيزي سوال210 كه من اون همه روش ويراژ دادم :31: اينم اون عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوتا گزينه درسته ؟؟؟ يعني هر هر كدومو زده باشه درست حساب مي كنن يا سوال حذفه!!!؟؟؟
خب حالا خوبه هر دو تا درسته دیگه. می دونی چرا هر دو گزینه درسته، چون یکی فکر کنم طبق استاندارد های بین المللی درسته یعنی همونی که تو مبتکران گفته، یکی هم طبق اطلاعات کمی که کتاب برای نام نویسی داده. باز خوبه هر دو تا رو درست گرفتن.نقل قول:
راستي يه چيزي سوال210 كه من اون همه روش ويراژ دادم اينم اون عكس
میگم کسی نمی دونه دقیقا کدوم سوالا کلیدش تغییر کرده؟ ( برا رشته ریاضی )
این تاثیر مثبت برای 4 شیوه جالبیه. یعنی نمره منفی نداره و فقط مثبت، نه؟
میگم کسی این سوال 15 ادبیات رو جواب داده اینجا؟ Samba شما جواب دادین؟ چون اولا پنجاه و... واقعا وقت گیره، و دوما هر کی حساب کرده واقعا در حقش ظلم شده که الان سوال حذف شده.
من دوبار شمردم !!!! تو دفترچهA زدم گزينه 4 كه حالا زده حذف چه وضعشه:41:نقل قول:
من یه نگاه سطحی مقایسه ای انداختم .. تغییری به جز مواردی که معلومه ( 2 تا حذف و 1 تاثیر مثبت و 1 دو جوابی ندیدم ) ... ولی سوال فیزیک که پرتابه از روی هوا پرتاب میشد باید حذف میشد ؟! تو خود سوال گفت از سطح زمین ... خوب از سطح زمین که توی زیر زمین نرفته !نقل قول:
میگم کسی نمی دونه دقیقا کدوم سوالا کلیدش تغییر کرده؟ ( برا رشته ریاضی )
15 ادبیات رو حذف کردن؟!؟! نه ه ه ه ه ه هنقل قول:
چرا آخه؟ نامردا!! اون از تاثیر معدل اینم از این....
من از کنکور اومده بودم کلیدو دو روز بعدش نگاه کردم گزینه درستو زده بودم. عربی هم همین طور! عجب! پس هیچی دیگه. امسال میرم دانشگاه آزاد. آخه انتخاب اول آزاد رو هم عمران زدم که خوشم نمیاد. پس امسال میرم خدمت....:31:
منظورت سوال چنده تو فيزيك؟؟؟ به نظر من كه سوالاي فيزيك امسال با مسما!!!!!! طراحي شده بود طوري كه افراد فول كنتاكت!!!:31: ميتونستن به سوالا جواب بدننقل قول:
چرا برای رشته ی تجربی هیچ سوالی را حذف نکردن:41:آخه دو تا سوال دو گزینه ی درست داشت!!!!!
واااای من که حسابی خراب کردم کنکورو
همون 160 ( من این سوال رو حل کردم ) .... اما سوال رو بخون... از سطح زمین رو به بالا ... خب حالا اون سهمی رو رسم کن ... این میره تو زمین میاد بالا ! ! به نظر من باید این سوال رو غلط اعلام میکردن !!..نقل قول:
جالبه توی پاسخ نامه ای که گاج منتشر کرد سهمی رو برعکس رسم کرد که بشه سوال رو حل کرد !!!
اصلا حذف كردن سوالو فكرشم نكن سال 87 يا 88 تو كنكور تجربي زيست 2 سوال جوابش غلط بوده 4 سوال غير استاندارد و 2 تاسوال خارج از كتاب.نقل قول:
اون سوال فيزيك رو حذف نكنن بهتره...من درست جواب دادم... :دي
شما سروته نيگا كن اصولا گاهي بايد آدم كله پا بشه!! تا بتونه به موفقيت دست پيدا كنهنقل قول:
ولي اين سوال يه كمي مسخره بود چون اگه از x فاكتور مي گرفتي و ريشه رو به دست مي آوردي تموم بود يه سري آدم بي سواد رو بردن سوال طرح كنن 1سال هم روشن حالا خدايي زور داره سوال غلط طرح كنن
البته اگه غير اين بود بايد شك مي كرديم
بچه ها یه سوال بپرسم ؟! سوال 158 رو مگه با سطح زیر نمودار نباید حل کنیم ؟! من هرکاری کردم جواب نداد سر جلسه فک کنم 6-7 دقیقه وقتمو گرفت ... اخر هم با جایگذاری گزینه ها حل کردم :دی
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
نقل قول:
دقیقا من هم با این سوال به مشکل خوردم ... اعصابمو سرجلسه خورد کرده بود منم گفتم توکلت علی الله ... ضرب در منفی کردم و حل کردم :31:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
منم با عرض شرمندگی جواب دادم ... 2بار شمردم اما جفت شمردنام یک دقیقه هم نشد روی هم و گزینه ی 4 رو هم زدم که الان حذف شده ...نقل قول:
پس سوال 14 هم که دریافت میگفت غلطه چرا حذف نشد آخه ؟! هرچی من درست زدم حذف شده هر چی غلط زدم مونده :دی
اون سوال رو منم همين جوري گرفتم روش شكر خدا درست دراومد:31:نقل قول:
هييي روزگار شانسه داريم بريم لب دريا آّب دريا برقكافت ميشه سديم!!!! توليد مي كنه:31:
شما تجربيا كه شانس دارين مثل ما نيستين:31:نقل قول:
يه چيزي
بچه ها اگه ديديد سواليو نمي تونيد حل كنيد از روش بگذريد مثل من بهتون مياد اگه نگذريد(البته من گذاشتم دور آخر ازش نگذشتم:31:)
يه سوال بود كه 15 دقيقه روش وقت گذاشتم آخر سر هم حل نشد پس وقتتون رو سوالايي كه مي دونيد تلف نكنيد
خواهش میکنم. برای شیمی آلی 1 که موریسون رو معرفی کردن. انصافا درسه سختیه. باید هر جلسه که درس میده بری بخونی و چیزی رو برای شبه امتحان نذاری. ما خودمون هر جلسه میومد کوییز میگرفت واسه همین مجبور بودیم بخونیمنقل قول:
روی هم رفته شیمی آلی 1و 2 با هم 6واحد تئوری داریم 2واحد عملی :41:
یادمه دبیر ادبیاتمون هیچوقت رد نکرد که این تست رو حل کنیم . همیشه میگفت که با اینکه سخته ولی یه چشم داشته باشین بهش . که آخر هم توی کنکور نه خودم و نه رفقام هیچکدوم حلش نکردیم . چون ذهنیتمون هیچوقت نسبت بهش خوب نشدنقل قول:
من خودم به شخصه استعداد زبان فارسی ندارم . توی نهایی سوم هم کمتریم نمرم همین درس بود (زبان نه ادبیات فارسی) . بخاطر همین همیشه سوالا و قسمتهایی که فکر میکنم بلدم رو روش کار میکردم
لطفا در مورد نحوه ی پذیرش دانشگاه ها توسط کامپیوتر بگید منظورم اینه که کامپیوتر از لیست صد تایی چطوری میگه کدوما قبولی از انتخاب اول می خونه میره پایین و هر کدوما قبول شدی روش متوقف می شه یا جور دیگه ایست؟ لطفا کامل کامل توضیح بدید دانستن این مکانیزم تو انتخاب رشته خیلی کمکم می کنه!!!
sina2000@
اگه میشه لطفا راجه به گرایش بیوتکنولوژی مهندسی شیمی در ارشد یک کم توضیح بدید.من بیشتر به تحقیق و کارهای نظری علاقه دارم و از مسایل زیستی هم خوشم میاد.(ولی به دلایلی نمی تونم بیوتکنولوژی بخونم و رشتمم ریاضیه)ولی اینکه توی کارخونه و کنار دستگاه کار کنم رو اصلا دوست ندارم.در ضمن با مکانیک هم همیشه مشکل داشتم و اصلا تو کتم نمی ره .حالا با این تفاسیر به نظر شما با این دید که ارشد می تونم وارد شاخه ی بیوتکنولوژی بشم(تازه اون هم در صورت زمینه ها ی مشترکشون)کار عاقلانه ایه که لیسانس مهندسی شیمی بخونم؟
به نظرتون چه رشته ای می تونه به درد من بخوره؟ خود شیمی خوبه؟
رشته ی مهندسی شیمی کلا رشته ای هست که ریز بشه یا بیشتر در زمینه های کلانه؟
نقل قول:
انتشاراتش چیه!؟!؟و مترجم!؟؟!
من کتاب مک موری و جی اوئلت رو خوندم،البته قورت دادم+حدود 200 صفه خلاصه ای از جزوات کلاسی+کوییزهای پی در پی!!!ولی متاسفانه شیمی رو افتادم!!! البته جلسه آخرو نبودم و 6 فصلو خلاصه درس داد و گفته بود از روی منابع مطالعه کنید که من چندروز قبل از امتحان فهمیدم!!کلاً درس خیلی سختیه و من امیدی ندارم که ترم بعدم بتونم پاس کنم!!!
74 نمره امتحان پایانی بود 1 ماهم نگذشته، دیشب اون سوال کنکورو که بچه ها گذاشته بودن میخواستم نام گذاری کنم کلی سوتی دادم!!!!10 جور نامگذاری کردم!!!آخرش به سختی فهمیدم چطوره!!!:27:
سرفصلای ما ایناست،شما بی زحمت چک کن توی اون کتاب اینا هست یا نه که تهیه کنم
1.ساختار ترکیب های آلی
2.خواص ترکیب های آلی
3.آلکان ها و آلکانهای حلقوی
4.آلکن و آلکین
5.ترکیبات آروماتیک
6.شیمی فضایی
7.واکنشها ی جانشینی هسته دوستی و حذفی
8.الکل ها و فنل ها
9.اترها و اپوکسیدها
10.آلدهید و کتونها
11.اسید های کربوکسیلیک و اسیدها
در راستای زنده نگهداشتن اهداف تاپیک یه توصیه کنماینکه دوستان عزیز دانشگاه شوخی نیست!!!هرکی بهتون گفت کنکورو بده میری دانشگاه راحت میشی روم به دیوار بیخود گفت!!!
تازه دانشگاه ما یه دانشگاه کاملاً معمولیه !!!ولی رسمه رتبه های الف هم درس شیمی آلی رو میوفتن:18:
مثلاً خودم سال اول که کنکور دادم شیمی رو حدود 80 زدم !!!همیشه فک میکردم در زمینه شیمی مسلطم!!چون خیلی هم علاقه دارم!!!نتیجش این شد که شیمی عمومی رو که70 درصدش شیمیه دبیرستان بود به سختی پاس کردم
این کلید نهایی چقدر خوب بو د.زبانومو از 50 برد رو 76.خلاقیت نمایشیم رو هم از 28 برد 50.امیدمو زیاد کرد
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
در ضمن یک رشته گزینشش کشوری باشه به کجای کارنامه باید توجه کنیم .یعنی باید به رتبه کشوری توی سهمیه نگاه کنیم یا رتبه کل کشوری ؟
دوستان منو روشن کنن
کلا دیگه کلید نهایی اومده و دیگه اصلا نمیشه کاریش کرد. اگه اعتراضی داشتین هم همون موقع باید میگفتین.
ولی خوشحالم سوال خازن حذف نشد :8:
نقل قول:
یه همشهری ما الان دارن توی دانشگاه شیراز دکتری شیمی آلی میخونند . ایشون با رتبه 200 رفتن شیمی محض دانشگاه شیراز . ارشد رو در بوعلی خوندن . با اینکه بوعلی حاضر بود بدون کنکور برا دکترا او رو جذب کنه ولی کنکور داد و برگشت دانشگاه شیراز
نقل قول:
بستگی داره رشتش چه جوری باشه.متمرکز نیمه متمرکز- کشوری ناحیه ای قطبی استانی-که از دفترچه ی شماره ی 2 بخونیدش. اگر کامپیوتر به رشته های نیمه متمرکز بخوره اونا رو رشته حساب نمی کنه و از اولین رشته ی متمرکز شروع به مقایسه ی رتبه و ... می کنه. به همین خاطر میگن رشته های نیمه متمرکز رو اول بزنید. چون اگه توی یک رشته ی متمرکز قبل از اون قبول بشید دیگه برای رشته ی نیمه متمرکز در نظر گرفته نمیشید و شانسی ندارید.و اولین رشته ی متمرکزی که شما قبول شدید انتخاب رشته متوقف میشه و انتخاب های زیری در نظر گرفته نمیشه و کلا پرونده ی شما مختوم در نظر گرفته میشه.و اسمتون از لیست همه ی رشته های دیگه حذف میشه.