من از ماحواره ظبط کردم با فرمت mpg ولی تو هیچ پلیری نشونش نمیده و تو مبدل های مثل any video و xilent video هم اجراش نمیکنه..
حجمش بیش از 1 گیگ هست..
Printable View
من از ماحواره ظبط کردم با فرمت mpg ولی تو هیچ پلیری نشونش نمیده و تو مبدل های مثل any video و xilent video هم اجراش نمیکنه..
حجمش بیش از 1 گیگ هست..
شما فرمت فایل تصویری خودتون تبدیل کنید به یک فرمت دیگه بعدش تست کنید برای اینکارم از برنامه GiliSoft Video Converter استفاده کنید :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
فقط تبدیل نمیشه نصف مبدل ها که اصلا شناسایش نمیکنن نصف دیگر هم موقع تبدیل خطا میدن
سلام
بالاترین سرعت تبدیل مربوط به کدوم کانورتور هست؟
برای تبدیل avi به mp4 برای گوشی
و همینطور mkv به avi
ممنون:40:
پیشنهاد من استفاده از برنامه پست پایین :20:نقل قول:
مثل اینکه از رو سرور حذف شده!نقل قول:
File not found
با سلام خدمت دوستان عزیز،
به کانورتوری نیاز دارم که با بالاترین سرعت ممکن و بدون افت کیفیت یک فایل AVI رو به TS تبدیل کنه و CPU رو هم زیاد درگیر نکنه. در واقع بهترین کانورتر فرمت AVI به TS باشه. خودتون در جریان هستید تنها تعداد کمی از کانورت ها کارایی لازم رو دارند بنابراین باید با دقت خاصی اونها رو انتخاب کرد چون در غیراینصورت مجبور به حذف و نصب تعداد زیادی کانورتر میشیم و این خودش رجیستری ویندوز رو نابود میکنه. ترجیحا پرتابل هم باشه که دیگه واقعا عالی هست.
ممنون....
آقای jafarian ممنون.این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم.نقل قول:
سرعتش خوب بود ولی کیفیت فایلمو خیلی پایین آوارد...میخوام یه فایل mkv با کیفیت 720p رو به mp4 تبدیل کنم ولی کیفیتش پایین نیاد که متاسفانه پایین اومد.
چه نرم افزار دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
آیا میشه با Nero یا هر نرم افزار دیگه ای اون فایل رو هنگام رایت روی دی وی دی تبدیل به فرمت دی وی دی هم کرد که قابل اجرا تو DVD player باشه؟!یعنی میخوام یه مرحله کارم رو کمتر کنم...
ممنون
++++++++++++++++++++نقل قول:
آیا میشه با Nero یا هر نرم افزار دیگه ای اون فایل رو هنگام رایت روی دی وی دی تبدیل به فرمت دی وی دی هم کرد که قابل اجرا تو DVD player باشه؟!یعنی میخوام یه مرحله کارم رو کمتر کنم...
ممنون
سایت پایین بهترین برنامه ها در این زمینه رو دسته بندی کرده که اولی به اسم AVS Video Converter از همه کاملتر.نقل قول:
سلام...
چند تا فیلم با پسوند mpeg دارم میخوام روی دی وی دی رایت کنم با چندتا DVD maker و کانورتور کار کردم همشون برای رایت یه dvd کلی وقت میبره ( بیشتر از چند ساعت البته من سر ساعت اول حوصله سر رفت لغو کردم) حالا یه کانورتوری یا چیزه دیگه بهم معرفی کنید که سرعت بالایی داشته باشه .
بازم ممنون.
نقل قول:
از نرم افزار XILISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE استفاده کنید و عمل تبدیل رو انجام بدید و بعد رایت کنید
سلام
میشه یه برنامه معرفی کنید برای تبدیل هر پسوندی به DIVX برای تلویزیون های پلاسما ال جی ،اخه لامسب هر برنامه ای با هر فرمتی رو امتحان کردم برا تبدیل به DIVX ولی پخش نمی کنه گیر داده باید حتما DIVX با DivX Plus Converter امتحان کردم خوب بود ولی برا فیلم های حجیم کم میاره .
سلام دو تا فایل صوتی داشتم که پسوند اونا wma هست..روی کامپیوترم اجرا نمیشدن
تا اینکه بالاخره با نصب اخرین کدکهای K-Lite_Mega_Codec_Pack_8.70 و با برنامه media player classic تونستم اونارو پخش کنم....
حالا مشکلم توی تبدیل اونا به یه فرمتی که مشکل رو حل کنه Arial Audio Converter رو تست کردم نتونست فایل رو کانورت کنه به mp3
لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید....
یه برنامه واسه تبدیل فایلهای .DAT به AVI میخوام
چند تا فیلم سی دی ریختم تو هارد با فرمت .dat که میخوام .avi کنمشون
سلام دوستان
یه کانورتور خوب برای تبدیل فایل های دی ویدی VOB به Mp4 یا MKV میخواستم که حجم فایل خروجی زیاد نشه و استاندارد باشه
از xilisoftاستفاده می کنم ولی زیر2 گیگ خروجی نمیده
با تشکر
دوستان کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟نقل قول:
از tipard MKV convertor هم استفاده کردم ولی فایل خروجی 400 مگابایت بیشتر از فایل اصلی بود
:27::27:
نقل قول:
دوست عزیز
با هر برنامه ای تبدیل می زنی، رزولیشن و Bitrate رو تنظیم کن که فایل خروجی خیلی حجیم نشه
روزلیشن رو می تونی روی 720*1280 بذاری
Bitrate رو هم روی حدود 24 بذاری به نظرم کافی باشه
یه بار اینجوری تست کن ببین مشکل حجم زیاد حل می شه
کانورتور صوتی خوب برای کانورت کردن دی وی دی های قفل دار که فایل صوتی رو بتونه تبدیل کنه به mp3. چون دی وی دی قفل داره و رایت نمیشه وقتی هم کانورت میکنم خطا میده یعنی فایل سریع کانورت میشه یه فایل حجم کم میده که اجراش میکنم هیچ افتقفای نمیفته. ممنون
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم یسری فیلم رو به mkv تبدیلش کنم
میخوام حجمشون کم بشه و افت کیفیت چندانی نداشته باشم به همین دلیل mkv باشه اگه راه بهتری هم هست بگین ممنون
نقل قول:
برنامه Xilisoft Video Converterبه نظرم خوبه
هم سرعتش خوبه و فرمت های مختلف رو ساپورت می کنه و هم اینکه حجم فایل خروجی رو همون اول بهت میگه
برای اینکه حجم خروجیش هم زیاد نشه رزولیشن رو 720*480 بذار
bitrate رو دیگه خیلی خواستی ببری بالا 512 بذار
Frame rate رو هم بین 23 تا 25 بذار
اگه باز هم دیدی حجم فایل خروجی زیاد شد، bitrate رو می تونی تا 400 هم کم کنی
و برای اینکه مشخصات فایل قبل از تبدیل هم دستت بیاد، روش راست کلیک کن ، propertise و به سربرگ Details برو. مثلا اگه رزولیشن فایل اصلیت 720*480 نیست و کمتره، تو هم نیازی نیست از 720 استفاده کنی، چون الکی حجمت رو زیاد می کنه
با سلام،
دنبال یک مبدل برای تبدیل فیلم های mkv به avi/divx هستم. می خوام در پلیرهای خانگی فیلم رو پخش کنه. نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم، یا حجم فیلم رو به شدت بالا میبره یا نرم افزار کرک نداشته و به صورت ناقص تبدیل می کنه.
سلام..نقل قول:
برنامه ی Total video convertor 3.71 گزینه خوبی هست ، هر فرمتی رو تقریبا به هر فرمت دیگه تبدیل میکنه، از طرفی هرطور بخواین خودتون میتونید تنظیم کنید، و همچنین سریال هم داره و مشکلی هم پیش نمیاد
فقط داخل لینک بالا فاصله هایی که گذاشتم رو حذف کن.
موفق باشی.
Xilisoft Video Converter Ultimate 7.3
یه کرک سریالی
چیزی که کار کنه
1-سلام چه نرم افزاری میتونه فیلمهای 3dروبه معمولی تبدیل کنه که زیاد طول نکشه من فیلمی روباحجم1.55گیگ با mediAvatar 3D Converterبه معمولی تبدیل کردم حدود10ساعت طول کشید .
2- چه نرم افزاری میتونه فیلمهای باحجم بالا رو قسمت قسمت کنه به طوری که هرقسمتی که اجرا میکنیم اجرا بشه بعضی نرمافزارها هستند که قسمت میکنند ولی قسمتها اجرا نمیشند
لطفا دوستان بهترین نرم افزار کانورت ویدئو که برای موبایل قایلیت ویرایش سبک مثل کات کردن قسمتی از ویدئو و سپس تبدیل به انواع فرمت معمول رو داشته باشه معرفی بکنن. لطفا طبق تجربه خودتون معرفی بکنید ازنظر سرعت.کارایی.امکانات و ...
Xilisoft Video Converter Ultimate ازاینم استفاده میکنم ولی بعضی گوشی ها فرمتهای 3gp,mp4 شو بالا نمیارن نمیدونم چرا برای همین دنبال جایگزینش میگردم
من از total video convertor استفاده میکنم. و تا حالا ازش راضیم وهمه کارها یی که لازم دارمو به بهترین نحو انجام میده.نقل قول:
ویرایشگر کوچیک هم داره توخودش؟
نقل قول:
اره داره. میشه فیلم و یه تیکشو کات کرد و بعد تبدیل کرد. زیرنویس هم به راحتی به فیلم میتونی بچسبونی و میشه کیفیت تبدیل رو هم تغییر داد.
سلام.. ایا نرم افزاری هست که بشه زیرنویس رو به فیلم با پسوند mp4 اضافه کرد؟ mkv merge رو امتحان کردم زیرنویس رو اضافه میکنه اما پسوند رو mkv میکنه
total video convertorنقل قول:
Wondershare Video Converter Platinum
ورژن 5.0.3
دومی نرم افزار خیلی قوی هستش و من ازین استفاده میکنم
رابط کاربری ساده و راحتی هم داره:46:
من فقط میخوام زیرنویس رو اضافه کنم نمیخوام کانورت بشه... کسی نرم افزار سراغ نداره؟نقل قول:
سلام
دوستان من برنامه کانورتور فایلmkv بهavi بدون افت کیفیت میخواستم تا الان نزدیک به 10 نرم افزار تست کردم نتیجه ای نگرفتم تمام نرم افزارهایی که استفاده میکردم کیفیت میاوردن پایین اگه نرم افزاری هست بدون افت کیفت ممنون میشم با تشکر
بدون افت کیفیت که نمیشه..اگه بیت ریت ویدیو رو هم بالا بگیری بازم یخورده از میزان کیفیتش کم میشه... media coder و xmedia recode خوب هستن...نقل قول:
XMedia Recode
media coder
سلام
من یک سری ایمیج بلو ری داخل هارد دارم میخوام به یک فرمت خوب تبدیل کنم ببینم....
رایتر بلوری هم ندارم.....لطفا یک کانورتور خوب پیشنهاد بدید.....یا برنامه که بشه تبدیل به ویدئو کرد....روی هارد ذخیره کرد........
و یک فرمتی پیشنهاد بدید هم کیفیتش خوب باشه زیادم تبدیلش خیلی وقتگیر نباشه.........
اگه ممکنه یک برنامه هم میخوام ایمیج رو تدیل به دیسک بلوری کنه ذخیره بشه رو هارد ......یا یک درایو مجازی بلوری.....
سراغ داشتید معرفی کنید .....ایمیجش هم .....3d bluray هست.....
مرسی.....
یک نرم افزار برای دیدن فایل ها با فرمت ts و در ضمن توانایی جابجایی زمان زیرنویس هم داشته باشد
سلام خسته نباشد میشه لطف کنین کانورتری برام بزارید که فرمت VOB رو به فرمت DVDrip تبدیل کنه ممنون میشم.
ازبرنامه potplayer استفاده کنید:20:نقل قول: