ممنونم
به نظرتون نیازی هست برم نمایندگی نشون بدم؟ یعنی بهشون بگم اینجوری شده و رفع شده؟
Printable View
ممنونم
به نظرتون نیازی هست برم نمایندگی نشون بدم؟ یعنی بهشون بگم اینجوری شده و رفع شده؟
یه سوال، موقعی که اینجوری شد محیط بیش ازحد گرم نبوده؟ یا توی جای خنک داشتین استفاده میکردین؟نقل قول:
آخه احتمال داره مشکل از گرما هم باشه، موقعی که توی محیط گرم هستین و دمای قطعات میره بالا، سیستم برای جلوگیری از آسیب دیدن قطعات خودش اینکارو میکنه و اون صفحه را به نمایش درمیاره و به اصطلاح هنگ میکنه تا مشکلی پیش نیاد و قطعات آسیب نبینن. برای خودمم چندبار تو گرمای زیاد اینجوری شد.
اگه موردی از این بابت نیس، ممکنه رم نیم سوز شده باشه ولی چون شما گفتین فقط یک بار اینجوری شده پس فکرنکنم رم مشکل داشته باشه.
درکل فکرنکنم نیازی باشه که ببری گارانتی، زیاد حساس نباش. اگه چندبار تکرار شد اون موقع اقدام کن
موفق باشی
راستی برای فهمیدن مشکلت به این تاپیک هم سر بزنی بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من
هوا که گرمه ولی مال من وقتی که تازه روشنش میکنم این پیامو میده. دیشب هم یه پیام داد و رستارت شد و بعدش درست شد
البته من موس رو زده بودم به مینی لب تاپ و فکر کنم بخاطر این بود! چون وقتی بیرون آوردم درست شده بود...شایدم ربطی نداشته باشه به این...دفعه قبل هم همینطور بود. هم موس وصل بود و هم هارد اکسترنال! فکر کنم بخاطر ایناست....
بچه ها من دنبال کانفیگ E-450 و Graphic 6320 و USB 3 و BLTH 3 هستم
ظرفیت هارد و رم مهم نیست حتی گارانتیش هم مهم نیست اگه نداشته باشه فقط ارزونتر باشه
میشه راهنماییم کنید از کجا و با چه قیمتی میتونم گیر بیارم ؟؟؟
با سلام
دوستان به نظرتون اگه مدل 1015B رو با کانفیگ زیر بگیرم واسه تماشای فیلم های فول اچ دی جوابگو هست؟
cpu:AMD dual c50 1.0/1m
ram:2GB ddr3
hard disk:500GB
کارت گرافیک:ATI 6250 384m
صفحه نمایش: 10.1 LED
وزن: 10.1 LE
others:web-bt3-lan-wifi-HDMI-USB3-7.5h battery-win7
price:465 toman
دوستان نظرشون در مورد 1225Bچیه
1225B
AMD® Fusion APU E450 1.65GHz dual core
AMD® Radeon HD 6320/AMD
DDR3, 1 x On Board Memory, 2GB/4GB
320GB/500GB/750GB HDD
2 x USB 3.0
قیمتش هم پرسیدی؟؟نقل قول:
بالاخره ما نفهمیدیم رمش 1- 2یا 4 هست ؟ مگه میشه تو نت بوک ها هرچی خواستی رم اضافه کنی ؟ برا کارت گرافیک چی؟ اگه اینجوریه پس دنبال گرافیک و پردازنده قوی بگردم اگه رمش هم 1 بود بعد میشه ارتقا داد درسته؟نقل قول:
دوست عزیز رم (حافظه موقت و تصادفی) را میشه افزایش داد، ولی حافظه گرفیکی را نمیشه ، فقط با اضافه کردن رم میشه کمی کارای گرافیکی را کمی بهبود داد.نقل قول:
با سلام
من یه لب تاپ Eee PC 1215P دارم
می خواستم Recovery کنم.
قبلا هارد رو به دو درایو C و D تقسیم کردم و نمی خوام اطلاعات درایو D بپره. باید چیکار کنم
ممنون
سلام میشه مشخصات نت بوکت را بذارید + قیمت الان درایو ِD از بین رفته و نیاز به ریکاوری اطلاعات دارید یا نه اطلاعات سرجاشه و نیاز به بک آپ دارید ؟ راستی اتوکد 2012 را خوب اجرا میکنه؟
من می خوام از طریق Recover Center خود لب تاپ در واقع Reset Factory کنم و ویندوز رو به روز اول برگردونم. در عین حال نمی خوام اطلاعات درایو D من فرمت بشه. فقط می خوام درایو C فرمت بشه.
با سلام
در حال حاضر 1215B رو از کجا میشه تهیه کرد؟
باتشکر
من با مشخصاتی که برای آقای mp888 هستش میخوام
سلام به همه دوستان
ویندوز اوریجینال سون استارتر نت بوکمو با سون اولتیمیت جایگزین کردم
حالا قبل از بوت شدن فاتال ارور زیرو میده
FATAL ERORRE :failed to locate necessary tables to make adjustments
از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست
مشخصات نت بوک
1215B
AMD® Fusion APU E450 1.65GHz dual core
AMD® Radeon HD 6320/AMD
DDR3, 1 x On Board Memory, 2GB/4GB
320GBHDD
2 x USB 3.0
موقعی که ریستارت کردین و صفحه سیاه هست چندبار پشت سر هم کلید F9 را فشار بدین تا وارد فضای ریکاوری بشین...نقل قول:
سلام، احتمالا فایل های بوت ویندوزتون از بین رفته، باید دوباره ویندوز را نصب کنین و قبلش درایو C را هم فرمت کنید!نقل قول:
فقط مشکلش اینه که جای دست زیاد روی این نوت بوک می مونه!
سلام دوستان بویژه mp888
مشکل فاتال ارور با تعویض ویندوز حل شد win 7 ultimate نصب کردم
بایوس رو هم به ورژن 503 ارتقا دادم
فقط هنوز در قسمت Device Manager یه علامت زرد رنگ به معنای نصب نشدن Network Controller هست
تمام درایور های نت بوکو از سایت ایسوس دانلود و نصب کردم
فقط این یکی نصب نیست
دوستان میدونن چرا؟
شما دوتا درایور قسمت Lan را دانلود و نصب کردین؟نقل قول:
دوستان سلام من قصد خرید لپ تاپ 13اینچ دارم اما خیلی گشتم موجود نیست می خوام زیر 1/5 کیلو باشه و البته چند تایی دیدم خیلی گرون بود بالای 2 میلیون تصمیم گرفتم 12 اینچ بگپرم برای پاورپوینت و آفیس و کارای معمول آیا 12 برای کار من کوچکه؟ اگر مناسبه چه مدلی پیشنهاد می کنید که یک روز هم بشه روشن گذاشت
سلام
با نصب درایور wire less مشکل حل شد
بدرود
سلام
با نصب درایور wire less مشکل حل شد
بدرود
دوستان من کارم نرم افزارهای تحصصی برق مثل matlab,simulink,pscad... هست که کل طول روز سرم تو لپ تاپه. واس همین می خوام لپ تاپ سبک بگیرم که همه جا به کارام برسم. به نظرتون این نت بوک 1215 می تونه جوابگوی این نرم افزارا باشه؟بهضیا مثل matlab سی پی یو قوی می خوان ،نمی دونم این e350 یا 3450 جواب می ده یا ته.من گرافیک واسم مهم نیست، cpu واسم مهمه اگه مدلی هست که cpu قویتر و گرافیک پایین تر داشت لطفا معرفی کنید.ممنون
بستگی داره مثلا 1215B رزولیشنش 1366 * 768 هست که خیلی از 13-14 اینچی ها هم همین رزولیشن هستنقل قول:
البته من باهاش فتوشاپ هم کار میکنم
کسی نظری نداره؟:31:نقل قول:
سلام اگه دنبال سی پی یو قوی برای نرم افزارهای مهندسی هستین فکرنکنم این راضیتون کنه باید دنبال لپ تاپ یا الترابوک باشیننقل قول:
ultra book که گرونه، شما دستگاهی، مدلی مد نظرت نیست که سبک ، با cpu قویتر ولی ارزون باشه؟ :D قدرت گرافیکی نمی خوام چیزای جانبیم اصلا واسم مهم نیستنقل قول:
بین همین netbook ها مدلی نیست که cpu قوی داشته باشه؟
دوستان این cpu نت بوک های asus از core i5 قویتره؟منظورم Nvidia Tegra 3 Quad-Core 1.6GHz هستش!!!!!
دوستان خلاصه من چه نت بوکی بگیرم که پردازنده قوی و سبک باشه؟ ویندوز 64 و فتوشاب بشه نصب کرد.
نه دوست عزیز Tegra 3 حتی از این سی پی یوهای اتم هم ضعیفتر هست چه رسد به Corei5 !!!نقل قول:
همین نت بوک کارتون را راه میندازهنقل قول:
با تشکرنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
E450? یا E350?
اولویت با E-450 و درصورت نبود، E-350نقل قول:
درکل این دومدل تفاوت چندانی باهم ندارند.
سلام به همه دوستان و ممنون از همه دوستان که خیلی خوب اطلاع رسانی میکنن.من میخوام یه مینی بخرم با تحقیقات فراوان و بررسی در نوت بوک چک این مدل رو انتخاب کردم هر کس قیمت دقیق با رم 4 گیگ و cpu :450 یا 350 رو میدونه اطلاع رسانی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مدل تازه آمده چطوره؟
1300 فیمت
الان تو بازار یافت میشه؟ اگر جواب مثبته به چه قیمت؟
سلام دوستان
من استفادم از لپ تاپ office ، وب گردی، فیلم و کلیپ full hd و نرم افزارای مهندسیه (autoCAD & SolidWork)
با توجه به تجربیات دوستان از بین Asus eee pc 1215b & Asus eee pc 1015px & FujitsoLifeBook AH-530-M & FujitsoLifeBook AH-531-D کدوم رو توصیه می کنند ؟ (خودم به Asus eee pc 1215b فکر می کنم )
سبکی برام خیلی مهمه، به فکر گیم نیستم، با سایز کوچیکم هیچ مشکلی ندارم، پول اضافه هم نمی خوام خرج کنم ( حداقل سیستم ممکن رو می خوام!)
با تشکر
بین سری هی مختلف 12515 به ترتیب کدومها بهترن هستند؟