بازی رو نتونستم ببینم فقط خواستم یه تبریک ویژه به خاطر حذف عربستان و بحرین بگم
بدون شک بحرین کثیف ترین فوتبال کل تاریخ رو بازی میکنه
10 گل تو 1 بازی ؟؟؟
حذف شدن این دو تیم رو خدمت همه ی دوستان تبریک میگم
Printable View
بازی رو نتونستم ببینم فقط خواستم یه تبریک ویژه به خاطر حذف عربستان و بحرین بگم
بدون شک بحرین کثیف ترین فوتبال کل تاریخ رو بازی میکنه
10 گل تو 1 بازی ؟؟؟
حذف شدن این دو تیم رو خدمت همه ی دوستان تبریک میگم
شما لطف دارید, مطمئن باشید این احساس دو طرفست. خیلی خیلی ارادت دارم :11:نقل قول:
آرش جان فوق العاده برای این احساست و تفکرت احترام قائلم و این رو بدون تعارف میگم
اما فکر میکنم آدم باید صادق باشه من اصلا از این مساوی ناراحت نشدم و فکر میکنم این به این خاطر نبود که ما اجازه بدیم قطر از فوتبالمون سواستفاده کنه نه فکر میکنم بازیکنا هر چند با انگیزه کمی بازی میکردن اما جدی بودن و یه گل تقریبا تصادفی هم خوردیم
ما یا بهتره بگم من به این خاطر از این مساوی ناراحت نشدم چون یک فوتبال کثیف حذف شد فوتبالی که با زدن 10 گل نشون داد چقدر مبهم و مافیایی و اهل لابیه
فوتبالی که همین استرالیا در اولین برخوردش باهاش از رفتار بازیکناش شگفت زده شد و به فیفا شکایت کرد
فوتبالی که بازیکنای خودشو به خاطر عقایدشون زندانی و شکنجه میکنه
فوتبالی از هیچ رفتار غیر انسانیی برای بردن ما کوتاهی نمیکنه
فوتبالی که فقط به خاطر خراش دادن غرور این ملت پرچم یک کشور دیگه رو بعد از پیروزیش برافراشته میکنه کاری که نمونش رو در دنیا به یاد ندارم
آرش جان ای کاش عربی بلد بودی و وقتی ما به عربستان در آزادی باختیم توهینهای گزارشگران عرب رو میشنیدی که حتی کار رو به توهین به نوامیس ما هم کشوندن
گزارشگر ابوظبی اسپورت با تمسخر میگف ایرانیها دیگه فوتبال یادشون رفته و بهتره روی دخترهای زیباشون سرمایه گذاری کنن
گزارشگر شبکه ورزشی همین کشور بحرین رسما و از یه تریبون رسمی هر توهینی که دلش خواست به تاریخ و عقیده و تمام مسائل ما کرد
و من امروز با احترام به نظرت از حرف یوسفی اصلا ناراحت نشدم چون برای اولین بار به بهانه واهی کشورهای دوست و برادر خودمون رو سانسور نکردیم و حرف دلمون رو قورت ندادیم
این مساوی چون این فوتبال ناجوانمردانه و رفتار غیر انسانیش رو حذف کرد برای من ناراحت کننده نبود
ایران ناجوانمردانه بازی نکرد با بازیکنای اصلیش بازی کرد نه مثل اندونزی که با نونهالانش به مصاف بحرین رفت
ایران میتونست مثل خیلی از تیمهای بزرگ اروپا که در مواقعی که نیازی ندارن به بازیکنای اصلیشون استراحت میدن امروز با تیم دومش بازی کنه و هیچ کس هم نمیتونست بهش ایرادی بگیره
امروز بحرین حذف شد اما باز هم با یک فوتبال کاملا کثیف و دیگه منسوخ شده در دنیا کنار رفت نه با شرافت
در واقع میشه گفت بحرین هم ناجوانمردانه میبرد و حالا هم که باخت بازنده شریفی نبود و با یک رفتار ناجوانمردانه حذف شد
امیدوارم تا سالها این فوتبال کثیف به سطح اول آسیا برنگرده و با این بردهای پوشالی چهره فوتبال آسیا رو در دنیا به مسخرگی نکشونه
آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم
اما موضوعی که فکر کنم اشتباه از حرفای من برداشت شده و معتقدم کوتاهی از من بوده که شفاف سازی نکردم اینه که من
هم به همون اندازه که شما از بحرین متنفرید , متنفرم. نه تنها از بحرین کلا با کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس میانه چندان
خوبی ندارم. کی رقص با پرچم عربستان, کارشکنی ها و تحقیرها رو فراموش میکنه؟!! اما به نظرم نباید تک بعدی به قضیه نگاه
کرد, صرفه تنفر از بحرین نباید باعث میشد که فریاد خوشحالی گزارشگر بازی از ناکامی تیم ملی روح ایرانی منو آزار بده. تیم ملی
که حداقل به احترام 50 هزار تماشاچی و شاید میلیون ها بیننده باید قطر, قطری که از شاخو شونه کشیدناش, سواستفاده از
منایع مشترکش با ایران و هزار یک خوصوصیت حوزه خلیجه فارسیش نباید گذشت, رو مایعه عبرت میکردیم . فکر میکنم برای
قطر هم میشه هزار یک دلیل آورد و مورد تنفر قرارش داد, اگه به لابی باشه که قطر دسته همه رو از پشت بسته.
اگه الان بحرین حذف شد, در عوض برادش, قطری که ما فقط 2 امتیاز ازش گرفتیم بالا اومد, هیچوقت فکر نکنید که الان قطری ها
میگن ایران 1 امتیاز تو آزادی به ما داد! الان میگن "ما در آزادی 1 امتیاز از ایران گرفتیم" و این اصلا برای من خوشایند نیست.
تیم ملی فوتبال که بیشتر از هر ورزش دیگه ای نماد غرور ملی, مخصوصا برای ما ایرانی هاست نباید بخاطر مسئله بی ارزشی مثل
بحرین به این راحتی, توی آزادی اجازه میداد 2 گل به ما بزنه و از همه بدتر اینکه به قطر اجازه دادیم جشن صعود رو در تهران بگیرن و
متاسفانه درد این اگه از حرکت بحرین بیشتر نبود, برای من کمتر هم نبود.
مسئله دیگه متاسفانه گزارش بازی بود که اخیرا رسم شده گزارشگرا تنفر خودشونو رسما اعلام کنند! اون از بازی استقلال و آقای
خیابانی و اینم از آقای یوسفی! قبلا هم گفتم که حرف من در حمایت از کشورهای حوزه خلیج فارس نیست, ولی یک بعد این قضیه
اینه به هرحال پشت هر تیم ملی یک ملت هست, شاید ما با فرهنگ,دولت و یا خیلی چیزای دیگه از اون کشور مشکل داشته باشیم
ولی این دلیل نمیشه از ناراحتی ملتی که دل به تیم ملی یا نماینده ملیشون بستن خوشحال بشیم. پس اخلاق و فرهنگ, چیزی
که یکی تفاوت های ما و معیارهای برتری ما نسبت به اوناس چی میشه. شما کاملا حق دارید, در مورد گزارشگر و توهین ها و
هزار یک چیزه دیگه اما به نظر شما اگه ما هم از همون روش اونا استفاده کنیم خودمون رو در سطح اونا پایین نمیاریم؟ برا اساس
همین موضوعاتی که فرمودین نه تنها من بلکه همه ایرانی ها با نظام فرهنگی و اجتماعی حاکم بر اونها مشکل داره ولی اگه فقط یک
نفر دل خوش به موفقیت تیمش باشه, به احترامش نباید از شکستش ابراز خوشحالی کنیم, حداقل علنا نکنیم :27:
وقتی از رسانه ملی همچین اخلاقی انشعاب پیدا کنه پس وای به حال جامعه. تو بازی استقلال بارها خیابانی
از خطابه عربستانی ها طوری استفاده کرده که مطمئنا همه متوجه شدن که مشکل ایشون کلا عربستانه نه فقط این نمایندشون.
به هر حال, ما باید از موفقیت خودمون خوشحال بشیم نه از شکست دیگران حالا هر کسی میخواد باشه و این خوشحالی چقدر
لذت بخشتر خواهد بود وقتی یکی از همین تیم ها به وسیله ما شکست بخوره و نه اینکه فرسنگ ها دورتر به عنوان مثال استرالیایی
که پلی آف 98 هم کلی مشکلات مشابه باهاشون داشتیم, عربستان رو حذف میکنه خوشحال بشیم.
بازم میگم که متاسفانه ما امروز به قطر باج دادیم و بدتر از اون میترسم که در آینده نه چندان دور همین مسئله گریبان گیر
خودمون بشه. این تیم ملی که من دیدم نمیشه 100 درصد روش حساب کرد که بدون اما و اگر و با اقتدار به جام جهانی صعود کنه.
در مورد بازی تیم ملی میشه چند صفحه نوشت ولی فعلا که تب رنگ ها داغه چیزی نگم بهتره. فقط به این بسنده میکنم که میشد
بهتر بود, حداقل میشد به اندازه ای بهتر بود که قطری رو که هیچی برای عرضه نداشت شکست داد ولی یک اراده مخصوصا بعد
خبر 9 یا 10 گله شدن بحرین, چیزی شاید شبیه همون چیزی که شما و خیلی های دیگه احساس کردن مانع شد. اراده ای دستوری
نبوده, بلکه چیزی خودجوش که فکر کنم فقط دژاگه احساسش نکرد :31:
نکته دیگه, حق با شماست. ولی بیشتر تیم های باشگاهی که صعود قطعی دارن با تیم دوم بازیی میکنن, به عنوان مثال مقدماتی
یورو و جان جهانی تیم هایی مثل ایتالیا, انگلیس و اسپانیا حداکثر استفاده رو از این بازیا کردن چون زمان برای هماهنگ کردن تیم
ملی واقعا کمتر از باشگاهاست و باید از تمام فرصتها استفاده کرد.
و در آخر من هم برای هر احساس و طرز فکری احترام تمام و کمال قائلم, و البته ازش لذت میبرم. قبلا هم گفتم بارها بوده که در
مسائل مختلف حرف دل منو زدی و حتی بهتر از من و راهی جز تشکر برای من نزاشتی. در این مورد درسته نظرات متفاوته ولی
100 درصد مکمل هم هستن. مطمئنا خیلی از ایرانی ها از این انتقام خوشحال شدن و 100 درصد من هم از خوشحال شدن هموطنام
خوشحال شدم. ولی خیلی بیشتر دوست میداشتم که با اقتدار به مرحله بعد قدم میذاشتیم.
دیگه سرتونو درد آوردم, و خیلی خیلی ازت ممنوم که احساس منو درک کردی و 100 البته سپاسگذارم که با احترام نظرتو گفتی نه
با جبه گیری و از پستت لذت تمام رو بردم
با تشکر :11:
با اون سیاهه خیلی حال کردم:31: ایکاش ...ولش کن همین کافیه:31:نقل قول:
با اینی که میدونم درمورد چه کسانی حرف میزنی(آبی) اما باید بگم گلم چه اشکالی داره آدم بیاد نظرش روبگه؟
کی روش اگه مربی بزرگیه(که هست)حتما میتونه کار خوردش رو بکنه ونتنها تیم روببره جام جهانی بلکه شایدهم شگفتی ساز بشه!
این که بگیم کسی از کسی نگه که نمیشه(مخالف موازین دموکراسی هستش:31:)
بهرحال بازی بدی نبود نکات خاص خودش رو هم داشت.از همه مهتر اینکه مافهمیدیم با کی روش هم ممکنه ببازیم:20: اونهم به تیم قطر البته فاکتور انگیزه رو هم باید درنظر گرفت.
حالا بروید با پرچم عربستان با هم برقصید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
اول از هر چیزی صعود ایران به مرحله بعد رو تبریک میگم
من هم با نظرات دوستان در مورد بحرین تا حدودی موافقم ولی یک نکته ای که می مونه اینه که دوستان فکر میکنن که قطر دیدگاهش به ایران با بقیه کشورهای عربی متفاوته.
همین قطری ها هم چپ و راست اسم خلیج عربی رو میارن
اصلا کشوری عربی وجود نداره که با ایران مشکل نداشته باشه...همه اعراب دیدگاهشون به ایران مثل همدیگست
بحث و مشکلات سیاسی اون بماند...ولی اصل ماجرا به تاریخ مربوط میشه
ولی اعراب چشم دیدن ایرانی ها رو ندران . یک سر به فروم های عربی بزنید و ببینید در مورد ایران و ایرانی چی میگن.
با این حال بعد اون کار بی ارزش و پستی که بحرین اون زمان انجام داد و پرچم عربستان رو در ورزشگاه خودشون بالا بردن به نظرم حذف شدن اونا از این رقابت ها جواب خوبی به اونا بود
مخصوصا این که ایران واقعا فوتبال بازی کرد و اصلا سراغ همچین مسائلی نرفت.
پیروزی بحرین با 10 گل هم که وضعیتش مشصخه.
به هر حال باز هم صعود تیم ملی ایران رو تبریک میگم...امیدوارم که در مرحله بعد هم موفق باشیم و سرانجام به جام جهانی صعود کنیم.
اصلا حوصله ی دیدن یک جام جهانی دیگه بدون حضور تیم ایران رو ندارم.
دوستان سلام
به نظر من هم سیاسی کردن فوتبال حداقل برای ما کسر شان باید باشه
یارو شعور نداشته یک کاری کرده ، چرا ما باید دوباره کار اون رو تکرار کنیم ؟
بازی استقلال الاتفاق خیابانی کرده بودش جنگ ایران و عربستان ، در صورتی که ایران با بازی خودش همه چیز رو ثابت کرد
اگر فوتبال ما از اونا سرتره ، این حرفا بی ارزشه و باید در بازی ثابتش کنیم
من که خودم به شخصه از فوتبال کثیف عربی که فقط خودشون رو به زمین میزنن متنفرم ، چه برسه به کارهای دیگه شون
همونطور كه دوستان ميدونن روز 19 اسفند قرعه كشي مرحله نهايي دور انتخابي جام جهاني 2014 برگزار ميشه و در اين روز ما ميتونيم تكليف صعود خودمونو تا حدودي بدونيم.
براساس برنامه اعلام شده نحوهي سيد بندي تيم ها به اين صورته كه به دليل وجود دو گروه 5 تيمي 5 سيد در نظر گرفته شده و در هر سيد دو تيم حضور دارن و قرار گرفتن تيم ها در سيدهاي مربوطه به نسبت جايگاه اونها در آخرين رده بندي فيفاست در حال حاضر در جدول رده بندي فيفا تيم هاي صعود كرده به مرحله انتخابي به ترتيب زير هستن كه بايد منتظر موند و ديد كه در پايان ماه فوريه آيا تغييري در اين رده بندي اتفاق ميفته يا نه ولي باتوجه به نتايج بدست آمده به نظر نميرسه تغييري در اين ترتيب ايجاد بشه و شايد جاي عمان و اردن با هم عوض بشه وگرنه بقيه تيم ها تقريباً موفق عمل كردن و لبنان هم كه بازي آخرشو واگذار كرده ديگه از دهم بالاتر نميره.
1- استراليا2- ژاپن3- كره جنوبي4- ايران5- ازبكستان6- عراق7- اردن8- عمان9- قطر10- لبنان
با توجه به اين جدول، تيم ها دو تا دو تا از بالا در سيدهاي A و B و C و D و E قرار ميگيرن كه با اين تعريف
سيد A : استراليا و ژاپن
سيد B : كره جنوبي و ايران
سيد C : ازبكستان و عراق
سيد D : اردن و عمان
سيد E : قطر و لبنان
با اين تفاسير تنها چيزي كه ميتونيم ازش مطمئن باشيم اينه كه از سه تا غول آسيا (استراليا، ژاپن و كره) فقط با يكيشون (اون هم از بين استراليا و ژاپن) همگروه ميشيم. با كره همگروه نميشيم چون باهاشون تو يه سيد قرار داريم.
و نكته ديگر اينكه ما در مرحله بعد حداقل با دو تيم عربي همگروه ميشيم.
شايد بهترين قرعه براي ما اينطوري باشه :
استراليا - ايران - عراق - عمان - لبنان
ژاپن - كره - ازبكستان - اردن - قطر
نظرتون چيه؟
سلام
ترکیدن عربستان و بحرین و به همه تبریک میگم
من هم امیدوارم با ازبکستان و ژاپن نیفتیم. بردن این دو تا عذاب الیمه : دینقل قول:
نظرتون چيه؟
خوبه همین گروهی که گفتی، البته عمان و اردن رو ندیدم بازیاشونو، عمان ضعیفتره ؟!
BTW ، لازم به ذکر نیست که واسه رسیدن به جام جهانی باید بتونیم همه رو ببریم ...
چه ازبک، چه استرالیا، چه ژاپن و ...
الآن كه داشتم دقيق تر رده بندي رو نگاه ميكردم متوجه شدم كه ژاپني ها با اين باختي كه به ازبك ها دادن و كره اي ها با اون بردي كه بدست آوردن ممكنه جاشون تو جدول عوض بشه يعني ما احتمالا به جاي كره با ژاپن در يك سيد قرار خواهيم گرفت. حالا بايد ديد چه پيش مياد.
به هر حال از اينكه در اين سيد بندي ها نامي از عربستان و بحرين ديده نميشه بسيار احساس خوبي به آدم دست ميده. گواراي وجود:31:
آره قبول دارمنقل قول:
نظرتون چيه؟
حالا بین استرالیا و ژاپن نمیشه گفت خیلی فرق است و در هر صورت با هر کدوم هم گروهی بشیم تیمای خیلی قدرتمندین
ولی در صورتی که ازبکستان و عراق توی سید سه باشن بهترین قرعه اینه که به عراق بخوریم و ازبکستان که ژاپن رو می بره و سرگروه میشه تیم خیلی خطرناکیه!
اردن هم نسبت به عمان بهتره و تا جایی که یادم میاد نتایج خیلی خوبی مقابل اردن نگرفتیم...
ولی با توجه به این تیما که هستن فکر کنم حداقل سوم شدن دیگه کاری سختی نباشه! که در نهایت همه دوس دارن با این مربی خیلی خوبی که داریم و نسبت به مقدمانی جام جهانی دوره قبلی مربیمون خیلی بهتره ، به طور مستقیم صعود کنیم و اول یا دوم بشیم...
گزارش کامل تیمهای صعود کننده از مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2014
ایران هجومیترین تیم قاره کهن؛ ازبکستان مقتدرترین
خبرگزاری فارس: با پایان مرحله اول گروهی مقدمایت جام جهانی 2014 برزیل در منطقه آسیا بهترین خط حمله به ملیپوشان کشورمان رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، با به پایان رسیدن مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در قاره آسیا تکلیف 10 تیم صعود کننده به دور دوم گروهی مشخص شد تا از لحاظ آمار و ارقام بتوان تیمهای حاضر در رقابتها را بهتر مورد ارزیابی قرار داد.
با برگزاری این دیدارها تیمهای ملی عراق، کرهجنوبی، ازبکستان، استرالیا، ایران اردن، لبنان، ژاپن، عمان و قطر به عنوان 10 تیم صعود کننده به مرحله بعدی رقابتها معرفی شدنداما در این میان نکته قابل توجه رسیدن عنوان هجومیترین تیم به تیم ملی کشورمان با 17 گل است تا فوتبال هجومی ایران که زمانی زبانزد قاره کهن بود پس از سالها دوباره با اندیشههای سرمربی پرتغالی متولد شود، ضمن اینکه تیم ملی کشورمان در حالی به دور بعدی صعود کرد که در مرحله اول گروهی هرگز شکستی را تجربه نکرد.
در زیر نگاهی میاندازیم به ترینهای قاره آسیا پس از پایان مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل:
مقتدرترین تیم:
ازبکستان: صعود با 16 امتیاز
بدترین تیم:
سنگاپور و اندونزی: حذف بدون کسب امتیاز
بیشترین برد:
عراق، ازبکستان و استرالیا: 5 برد
کمترین برد:
سنگاپور، تاجیکستان و اندونزی: بدون برد
بیشترین تساوی:
قطر: 4 تساوی
کمترین تساوی:
عراق، اردن، چین و سنگاپور (تیمهای گروه اول) همراه با امارات، استرالیا و اندونزی: بدون تساوی
بیشترین شکست:
سنگاپور و اندونزی: 6 شکست
کمترین شکست:
ایران، قطر و ازبکستان: بدون شکست
بهترین خط حمله (هجومیترین تیم):
تیم ملی ایران: 17 گل زده
بدترین خط حمله:
تاجیکستان: یک گل زده
بهترین خط دفاع (دفاعی ترین تیم):
ازبکستان: یک گل خورده
در این بخش پس از ژاپن و کره با 4 گل خورده، تیم ملی ایران با 5 گل خورده به عنوان سومین خط دفاعی برتر آسیا معرفی شد.
بدترین خط دفاع:
اندونزی: 26 گل خورده
بهترین تفاضل گل:
ایران: 12+
بدترین تفاضل گل:
اندونزی: 23-
*نکونام و جباری آقای گلهای تیم ملی/ 8 گل سهم سرخابیها
تیم ملی ایران در این رقابتها 6 مسابقه را به شرح زیر برگزار کرد:
ایران 3 – اندونزی صفر
قطر یک – ایران یک
ایران 6 – بحرین صفر
بحرین یک – ایران یک
اندونزی یک – ایران 4
ایران 2 – قطر 2
گلزنان ایران در مرحله اول گروهی به شرح زیر هستند:
جواد نکونام (3 گل)
مجتبی جباری (3 گل)
آندرانیک تیموریان (2 گل)
هادی عقیلی (2 گل)
غلامرضا رضایی (2 گل)
اشکان دژاگه (2 گل)
سید جلال حسینی، یک گل
کریم انصاریفرد، یک گل
میلاد میداودی، یک گل
جواد نکونام و مجتبی جباری با 3 گل بهترین گلزن تیم ملی در مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی انتخاب شدند.
در زیر نگاهی کامل به نحوه صعود تیمها به مرحله بعد میاندازیم:
**گروه اول:
عراق با گلزنی کرار و هوار صدرنشین شد/چین ناکام بزرگ
نخستین دیدار هفته پایانی مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل از منطقه آسیا بین تیمهای چین و اردن به میزبانی چینیها برگزار شد که در نهایت با برد بی فایده 3 بر یک میزبان همراه شد.
تیم ملی چین که پیش از این از دور رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل حذف شده بود بیشتر برای اعاده حیثیت به مصاف صدرنشین گروه اول رقابتها رفت و در نهایت نیز با گلهای جونمین هائو (2 گل) و دابائو در مقابل گل موید سلیم موفق به برتری مقابل اردن شد.
در دیگر دیدار این گروه تیمهای ملی عراق و سنگاپور به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم فوتبال عراق که در ورزشگاه خانگی خود میزبان سنگاپور بود با نتیجه پرگل 7 بر یک به پیروزی رسید.
دو گل از 7 گل عراق را در این دیدار هوار محمد و جاسم کرار، بازیکنان عراقی و البته بی انضباط حاضر در لیگ برتر ایران به ثمر رساندند.
عراق با این برد 15 امتیازی شد و با توجه به شکست اردن مقابل چین به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شد.
از این گروه تیم ملی چین ناکام بزرگ رقابتها لقب گرفت تا وداعی تلخ با جام جهانی 2014 داشته باشد.
*جدول ردهبندی گروه اول:
1- عراق 15 امتیاز
2- اردن 12 امتیاز
3- چین 9 امتیاز
4- سنگاپور بدون امتیاز
**گروه دوم:
شانس نصیب کره شد/ امارات عقدهگشایی کرد
در ادامه این رقابتها شب گذشته با توجه به حساسیت کار در گروه دوم دو دیدار همزمان در این گروه برگزار شد.
در نخستین دیدار تیم فوتبال کرهجنوبی میزبان کویت بود و موفق شد با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی برسد. دو تیم برای صعود به هر 3 امتیاز این دیدار نیاز داشتند که در نهایت با برد خانگی کرهایها، 3 امتیاز و در نهایت قرعه صعود به نام تیم مطرح کرهجنوبی افتاد تا آبیپوشان حاشیهنشین خلیج فارس با رقابتها وداع کنند.
کرهایها با این پیروزی 13 امتیازی شدند و به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعد شدند.
در دیداری دیگر از این گروه امارات پذیرای لبنان بود که در این بازی اماراتیها با نتیجه 4 بر 2 پیروزی بیثمری را کسب کردند. اماراتی که تا پیش از هیچ امتیازی کسب نکرده بودند با 4 گلی که به تیم صعود کننده لبنان در خانه زدند علاوه بر اعاده حیثیت، نخستین 3 امیتازشان را در این رقابتها کسب کردند.
*جدول رده بندی گروه دوم:
1- کرهجنوبی 13 امتیاز
2- لبنان 10 امتیاز
3- کویت 8 امتیاز
4- امارات 3 امتیاز
**گروه سوم:
ژاپن در گام آخر کم آورد/ کرهشمالی هم رنگ دور دوم را ندید
در ادامه هفته پایانی دیدارهای مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در منطقه آسیا در حساسترین دیدار گروه سوم ازبکستان مقابل ژاپن به پیروزی رسید.
در این دیدار تشریفاتی که به منظور مشخص شدن تیمهای اول و دوم صعود کننده از گروه سوم به مرحله دوم گروهی و به میزبانی ژاپن برگزار شد، ازبکها با تک گل شادرین در دقیقه 54 مقابل حریف قدرتمند خود به برتری رسیدند تا با 16 امتیاز و با اقتدار تمام به عنوان تیم اول راهی مرحله بعدی رقابتها شوند. ژاپن نیز با 10 امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل صعود کرد.
به این ترتیب ژاپن قدرتمند در گام آخر و در خانه مقابل حریف آسیای میانه خود کم آورد تا متزلزلانه به دور بعدی صعود کند.
دیگر دیدار این گروه را تاجیکستان و کرهشمالی برگزار کردند که این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
دو تیم پیش از این از دور رقابتها حذف شده بودند و این دیدار نیز جنبه تشریفاتی داشت.
کرهشمالی که دوره گذشته به جام جهانی رسیده بود در رقابتهای امسال حتی رنگ دور دوم مرحله گروهی را هم ندید و زودهنگام از مسابقات مقدماتی جام جهانی کنار رفت.
*جدول ردهبندی گروه سوم:
1-ازبکستان 16 امتیاز
2-ژاپن 10 امتیاز
3-کرهشمالی 7 امتیاز
4-تاجیکستان یک امتیاز
**گروه چهارم:
عمان به جای عربستان صعود کرد/ استرالیا به سعودیها رحم نکرد
در ادامه رقابتها دو دیدار از گروه چهارم به طور همزمان برگزار شد که طی آن عربستان از رسیدن به مرحله بعدی (10 تیم برتر) بازماند و شانس حضور در جام جهانی 2014 برزیل را از دست داد.
در حساس ترین دیدار این گروه استرالیا در خانه با نتیجه 4 بر 2 مقابل عربستان به برتری رسید و به عنوان تیم اول راهی مرحله دوم گروهی شد و عمان نیز 2 بر صفر تایلند را از پیش رو برداشت و به عنوان تیم دوم به مرحله بعد رسید.
به این ترتیب عربستان که به استثنای جام جهانی 2010 در 4 جام جهانی قبلتر همواره پای ثابت این رقابتها بود با مربیگری ریکارد از رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل محروم شد تا فوتبال ملی عربستان هم پس از حذف الاتفاق از لیگ قهرمانان آسیا به سرنوشت فوتبال باشگاهی این کشور دچار شود.
*جدول ردهبندی گروه چهارم:
1-استرالیا 15 امتیاز
2-عمان 8 امتیاز
3-عربستان 6 امتیاز
4-تایلند 4 امتیاز
**گروه پنجم:
دژاگه با گل آمد/ بحرین رفت کنار دست عربستان
دیدار تیم ملی ایران و قطر از ساعت ۱۷ عصر روز گذشته در ورزشگاه آزادی و در حضور ۵۱ هزار و سیصد تماشاگر( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) برگزار شد و تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر 2 برابر قطر متوقف شد.
اشکان دژاگه در اولین بازیاش برای تیم ملی در دقایق ۵ و ۵۵ گلهای ایران را به ثمر رساند و خلفان ابراهیم در دقیقه ۹ از روی نقطه پنالتی و محمد کازولا در دقیقه ۸۷ برای قطر گلزنی کرد.
به این ترتیب ایران با ۱۲ امتیاز به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعدی مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ صعود کرد و قطر هم با ۱۰ امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله بعد راه یافت.
بحرین هم با وجود برتری 10 بر صفر برابر اندونزی در دیدار همزمان نتوانست به مرحله بعدی صعود کند و با 9 امتیاز از گردونه رقابتها حذف شد. اندونزی هم بدون امتیاز در مکان آخر جدول قرار گرفت.
بحرین با حذف از مقدماتی جام جهانی به سرنوشت عربستان در این رقابتها دچار شد و رفت کنار دست سعودیها.
*جدول ردهبندی گروه پنجم:
1-ایران 12 امتیاز
2-قطر 10 امتیاز
3-بحرین 9 امتیاز
4-اندونزی بدون امتیاز
مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی 2014 در دو گروه ۵ تیمی برگزار میشود. قرعه کشی این مرحله 19 اسفند برگزار خواهد شد و دو تیم اول هر گروه به طور مستقیم به جام جهانی صعود میکنند.
بازتاب صعود ایران و قطر به دور بعد مقدماتی جامجهانی
ایافسی: پیروزی پرگل بحرین پوچ شد/بزرگترین تغییر نتیجه در سالهای اخیر با گل کازولا
خبرگزاری فارس: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: پیروزی پرگل بحرین با گل تساوی محمد کازولا پوچ شد تا قطر به عنوان تیم دوم گروه پنجم به دور بعد مسابقات مقدماتی جامجهانی 2014 برزیل صعود کند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی از صعود ایران و قطر به چهارم مسابقات مقدماتی جامجهانی 2014 برزیل در شب گذشته نوشت: گل دیرهنگام محمد کازولا تساوی 2 بر 2 را برای قطر در مقابل ایران به ارمغان آورد و باعث شد تا این تیم به دور چهارم مسابقات مقدماتی جامجهانی 2014 برزیل راه یابد. فاصله چندانی با خطر تقدیم امتیاز صعود به بحرین نمانده بود که بزرگترین تغییر نتیجه در سالهای اخیر برای قطر به دست آمد.
قطر در آخرین دیدار مرحله گروهی خود مقابل ایران توانست با کسب یک تساوی به عنوان تیم دوم گروه E صعود کند؛ میزبانان جامجهانی 2022 توانستند در فاصله 3 دقیقه مانده به پایان بازی شکست را به تساوی تبدیل کنند و با وجود پیروزی 10 بر صفر بحرین مقابل اندونزی، شاگردان تیلور نتوانستند از امتیاز تفاضل گل بهتر خود نسبت به قطر استفاده کنند.
بحرین با نتیجه 10 بر صفر مقابل اندونزی که در اکثر دقایق بازی 10 نفره به بازی ادامه میداد، به برتری رسید. سامسادیر، دروازهبان این تیم در دقیقه 2 از زمین بازی اخراج شد.
به هر حال پیروزی پر گل بحرین با گل کازولا، مهاجم متولد غنا تیم قطر در فاصله 3 دقیقه مانده به پایان بازی پوچ شد تا قطر یک امتیازی موردنیاز برای صعود به دور بعد را کسب کند.
اشکان دژاگه بازیکن سابق تیم زیر 21 سال آلمان تنها 4 دقیقه پس از شروع اولین بازی ملیاش برای ایران گلزنی کرد و مهاجم وولفسبورگ آلمان 5 دقیقه بعد از شروع نیمه دوم بازهم گلزنی کرد تا ایران یک بار دیگر از قطر پیش افتد. خلفان همتیمی کازولا در تیم السد قطر نیز در دقیقه 9 از روی نقطه پنالتی اولین گل تیمش را به ثمر رساند.
توپهایمان گل نشد
خلعتبری: در مرحله بعد باید بهتر بازی کنیم/ قطر خوششانس بود
خبرگزاری فارس: محمد رضا خلعتبری تاکید کرد که تیم ملی باید در مرحله بعد بهتر از این باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا خلعتبری پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر قطر گفت: خدا را شکر میکنم که به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کردیم. مقابل قطر شایستگی برد را داشتیم اما متأسفانه توپهایمان گل نشد.
وی افزود: قطر خوششانس بود که دو توپ روی دروازه ما آورد و هر دو هم گل شد. در دور بعدی ما باید بهتر بازی کنیم و با حمایت هواداران میتوانیم نتیجه بهتری بگیریم.
دژاگه در آینده بیشتر به تیم ملی کمک میکند
حیدری: بازیکنان تیم ملی کمکاری نکردند/از حذف بحرین خوشحال شدیم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی فوتبال گفت: از حذف بحرین خوشحال شدیم اما مقابل قطر کم کاری نکردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، خسرو حیدری پس از تساوی دو بر دو ایران مقابل قطر اظهار داشت: در این بازی به دنبال سه امتیاز بودیم. تا زمانی که گل دوم را به ثمر رساندیم سوار بازی بودیم اما شرایط طوری شد که قطر چیزی برای از دست دادن نداشت و به همین دلیل به سمت دروازه ما حمله کرد.
وی افزود: بچه ها از اینکه قطر جای بحرین صعود کرد خوشحال هستند اما ما هم کم کاری نکردیم و قطعا در آینده نباید اشتباهات این بازی را تکرار کنیم.
حیدری در خصوص اشکان دژاگه گفت: او نشان داد که بازیکن خوب و فرصت طلبی است و بازی اولی بود که من در کنار او حضور داشتم. قطعا دژاگه در آینده بیشتر می تواند به تیم ملی کشورمان کمک کند.
وی تاکید کرد: ما راه سختی تا رسیدن به جام جهانی داریم و در مرحله دوم قطعا حریفان مثل کره و ژاپن و استرالیا با قدرت تر مقابل ما ظاهر می شوند.
دژاگه شروع خیلی خوبی داشت
نوری: با ادامه همین روند به جام جهانی صعود میکنیم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: با ادامه همین روند میتوانیم به جام جهانی برسیم اما نباید اشتباهات را تکرار کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر قطر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم که به عنوان تیم اول صعود کردیم. ما میتوانستیم هر ۳ امتیاز این بازی را بگیریم اما روی دو ضربه ایستگاهی گل خوردیم. این مسابقه برای ما حکم بازی تدارکاتی را داشت.
وی افزود: در مرحله بعدی نباید این اشتباهات را تکرار کنیم و اگر همین روند را ادامه دهیم میتوانیم به جام جهانی صعود کنیم.
نوری در مورد حضور اشکان دژاگه در تیم ملی گفت: به دژاگه تبریک میگویم. او شروع خیلی خوبی داشت و امیدوارم بتواند همین روند را ادامه دهد.
بعد از سه ماه اولین بازی رسمیام را انجام دادم
پولادی: با قطر کنار نیامدیم اما از حذف بحرین خوشحالیم/محتاط و بد بازی کردیم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: با قطر کنار نیامدیم اما از حذف بحرین خوشحالیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهرداد پولادی پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: به خاطر حتمی بودن صعود، کمی محتاط و بد بازی کردیم. میتوانستیم بهتر هم بازی کنیم اما مهم این بود که توانستیم به عنوان تیم اول صعود کنیم.
وی در مورد شائبه کنار آمدن با قطر گفت: ما با قطر کنار نیامدیم و فوتبال خودمان را بازی کردیم اما آنها با یک مساوی هم میتوانستند صعود کنند که این اتفاق افتاد و قطعاً از حذف بحرین خوشحالیم. بین قطر و بحرین دوست داشتیم بحرین حذف شود.
پولادی در مورد خوشحالی دنیزلی از بازی او در تیم ملی گفت: بعد از سه ماه اولین بازی رسمی خودم را کردم هرچند این بازی حق احسان حاجصفی بود که متأسفانه مصدوم شد. من هم توانستم بازی خوبی ارائه کنم.
پس از تساوی قطر مقابل ایران
فابیو: فرصت خوبی برای راهیابی به جام جهانی به دست آوردیم
خبرگزاری فارس: هافبک برزیلیالاصل تیم ملی فوتبال قطر گفت: فرصت خوبی برای راهیابی به جام جهانی به دست آوردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو سزار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی خوبی مقابل ایران به نمایش گذاشتیم و از کسب تساوی خوشحالم.
وی افزود: فرصت خوبی برای راهیابی به جام جهانی به دست آوردیم و امیدوارم بتوانیم از آن استفاده کنیم.
سزار تصریح کرد: این تساوی شیرین بود و باید در مرحله بعد با حضور مربی جدیدمان عملکردی به مراتب بهتری را به نمایش بگذاریم.
حسنعلی: خوشحالم مقابل ایران به تساوی رسیدیم
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم ملی قطر از تساوی برابر ایران ابراز خوشحالی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حسن علی بازیکن تیم ملی فوتبال قطر پس از تساوی 2 بر 2 برابر ایران گفت: دیدار سختی داشتیم. بازی در ورزشگاه آزادی مقابل هواداران این تیم قدرتمند واقعا سخت بود.
وی افزود: خوشحالم که به تساوی رسیدیم و صعود به مرحله بعد را به مردم قطر تبریک میگویم. قطعا با حضور سرمربی جدید در مرحله بعد بهتر خواهیم شد.
بازیکن قطر در پاسخ به این سؤال که آیا از نتیجه دیدار بحرین مقابل اندونزی در جریان بازی مقابل ایران خبر داشتید، یا خیر، گفت: از نتیجه این بازی اطلاع داشتیم اما ما با روحیه و انگیزهای بالا تلاش کردیم و در نهایت موفق شدیم جواز حضور در مرحله بعد را کسب کنیم.
سال 97 من فقط 6 سالم بود ولی با این حال بازی با استرالیا رو هیچ فقط یادم نمی ره ..نقل قول:
نظرتون چيه؟
برای ایجاد حس نوستالژِیک و این حرفا! هم من خیلی دوست دارم با استرالیا هم گروه بشیم ...
به نظرم بردن استرالیا کمی از بردن چشم بادومی های ژاپنی راحت تر باشه .
بین ازبک ها و عراقی ها ؛ خب بازم تنش های ایران و عراق رو نباید هیچ وقت فراموش کنیم ....
ازبکستان حتی اگه روی کاغذ تیم قدرتمند تری به نظر برسه برای ما اسون تر از عراقی هاست به نظرم! شاید دیگه ایمان مبعلی نباشه اون شکلی بهشون گل بزنه !
باقی سید ها هم به نظرم تفاوت چندانی نمی کنه .
مثلا این خوبه : استرالیا - ایران -ازبکستان - عمان - لبنان
حرفت رو قورت نده....اگر مسئله ای هست بگونقل قول:
.................................................. .....................................
ببین کارلوس کی روش کسی که توی رئال مادرید و منچستر و تیم ملی پرتغال به عنوان مربی و سرمربی کار کرده....فرگوسن کی روش رو به عنوان یه معلم فوتبال میشناسه
بعد حالا یه عده از هموطنان عزیر به اصطلاح فوتبالی میان میگن:توی ایران از کی روش بهتر هم داریم!!
یا یه یکی دیگه توی برنامه تلوزیونی میاد و بی شرمانه میگی کی روش تا به حال هیچکاری نکرده!!
اصلا گور پدر سوابق کی روش!!
صغیر و کبیر فوتبالی توی ایران ...سقف آرزشون حضور جام جهانی هست
ولی همین کی روش اومد حرف دل منو زد و گفت چرا به صعود از مرحله گروهی جام جهانی فکر نکنیم؟
حرفی که 14 سال پیش ایویچ زد که اونم توسط گروهبان قندلی های سابق! کله پا شد....به خاطر باخت توی بازی های تدارکاتی
بنده خدا سرمربی تیم ملی شماره موبایلش رو داده تا هر کی گله وشکایت یا انتقادی داره مستقیم بهش بگه....ولی یه عده فقط دنبال ایجاد جنجال هستن
دموکراسی هم حد و حدودی داره....چه معنی داره سرمربی یه تیم باشگاهی برای سرمربی تیم ملی تعیین تکلیف کنه؟
با سلامنقل قول:
این صحبتی که می فرمایین " یه عده از هموطنان عزیر به اصطلاح فوتبالی میان میگن:توی ایران از کی روش بهتر هم داریم!!" کاملا حرف درستیه و بنظرم توی تمام زمینه ها این نوع برخوردها و نگاه ها وجود داره
آمار كلي آسيا؛ ضعيفترين صدرنشين، ايران بود!
عمان در حالي با 8امتياز صعود كرده كه تيمهاي بحرين و چين با 9 امتياز از دور رقابتها كنار رفتهاند
سايت گل- نگاهي به امتيازات 10 تيم صعودكرده از مرحله اول مقدماتي جام جهاني در آسيا، نشان ميدهد ازبكستان با كسب 16امتياز از 18امتياز ممكن بهترين تيم دور اول از نظر امتيازگيري بوده است.
در نقطه مقابل اين تيم عمان قرار دارد كه با 8 امتياز (يعني كمتر از نصف امتيازات!) موفق به صعود شده است. عمان در حالي با 8امتياز به جمع 10تيم برتر رسيده كه تيم هاي بحرين و چين با 9 امتياز از دور رقابتها كنار رفتهاند.
ردهبندي 10تيم صعودكننده به دور دوم البته هيچ تاثيري در سرنوشت تيمها و سيدبندي آنها براي دور بعدي ندارد اما ارزشهاي آماري و نكات جذابي كه ميتوان در آن پيدا كرد خالي از لطف نيست. به اين ردهبندي دقت كنيد.
1- ازبكستان 16 امتياز (7+)
2- عراق 15 امتياز (10+)
3- استراليا 15 امتياز (8+)
4- كرهجنوبي 13 امتياز (10+)
5- ايران 12 امتياز (12+)
6- اردن 12 امتياز (4+)
7- ژاپن 10 امتياز (11+)
8- قطر 10 امتياز (5+)
9- لبنان 10 امتياز (4-)
10- عمان 8 امتياز (3-)
اين ردهبندي نشان ميدهد ايران از نظر كسب امتياز ضعيفترين صدرنشين در ميان گروههاي پنجگانه بوده است. همه سرگروهها بيشتر از ايران امتياز جمع كردهاند و حتي تيم دوم گروهA در امتيازگيري با ايران مساوي است. اگر اردن بازي تشريفاتي روز آخرش را به چين نميباخت رتبه ايران از پنجمي هم پايينتر ميرفت.
اما همه آمار براي ايرانيها منفي نيست. تيم ما با 17گل زده صاحب بهترين خط حمله رقابتها بوده و بهترين تفاضل گل در ميان 20 تيم هم متعلق به ايران است. در نقطه مقابل ايران، تيمهاي لبنان و عمان تنها تيمهايي هستند كه با تفاضل گل منفي به دور بعدي رسيدهاند. لبنان يك شكست 6-0 مقابل كرهجنوبي داشت و عمان هم در زمين تايلند (تيم آخر گروهش) 3 بر صفر شكست خورده بود.
2012/3/
تحقيق فيفا در مورد بازي بحرين و اندونزي
فیفا اعلام کرد با توجه به نتیجه غیرعادی نسبت به انتظارات و تاریخچه بازیهای دو تیم و نیز حفظ اعتماد و اطمینان بدون ابهام به بازیهای ما، انجام تحقیقات اولیه را در دستور کار دارد.
سایت گل- فدراسیون بین المملی فوتبال فيفا اعلام کرد در مورد پيروزي 10 بر صفر بحرين مقابل تيم اندونزي که روز چهارشنبه در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني انجام شد، تحقیق خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بحرین برای صعود به دور بعد رقابتهای مقدماتی جام جهانی در برابر رقیب هم گروه خود قطر، به تفاضل گل 9 تایی نیاز داشت و اکنون پیروزی پرگل آنها تردیدهایی را ایجاد کرده است.
صعود بحرین نیازمند باخت قطر در برابر ایران در روز چهارشنبه بود. اما قطری ها در دقیقه 83 این دیدار گل تساوی را به ثمر رساندند و به مرحله بعدی صعود کردند.
امروز فیفا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد در مورد این بازی و نتیجه آن تحقیقاتی را انجام خواهد داد
فیفا اعلام کرد با توجه به نتیجه غیرعادی نسبت به انتظارات و تاریخچه بازیهای دو تیم و نیز حفظ اعتماد و اطمینان بدون ابهام به بازیهای ما، انجام تحقیقات اولیه را در دستور کار دارد.
اندونزی که در تمامی پنج دیدار ابتدایی مرحله گروهی شکست خورده بود، پیش از دیدار مقابل بحرین تنها 16 گل دریافت کرده بود.
2012/3/1
خب اصلا همینکه از زیر 23 سالشون استفاده کردن هم تبانیه!!! :31:نقل قول:
این تساوی شیرین ترین نتیجه ای بود که توی این چند وقته گرفتیم. راستی دوستان چرا همش بخاطر این بازی خوشحالی میکنید؟! مگه یادتون نیست همون سال 2006 هم که ایران رفت جام جهانی، جلوی همین بحرین داشتیم بازی می کردیم!! اون بازی هم شیرین بود!! :31: البته انصافا این شیرین تر بود! چون این بار بحرین شانس خیلی زیادی داشت!! 10 تا گل!!!!!!! :18: :31: بوی گند تبانی میومد... اما با تساوی تبدیل به مشک شد!! :31: گور پدر عربا... :31:
حماس جان ببین دلیلی نداره بخوای فقط از یه زاویه به همه چیز نگاه کنی!نقل قول:
حرف تو درمورد سوابق ایشون وکاردانیش ومهارت رو من هم قبول دارم!
اما یه نکته ویه قانون وجود داره.((هروسیله کاربردخاص خودش رو درمکان وزمان خاصی داره)) درسته؟
کی روش به عنوان مربی فقط یه وسیله است.همین.
برای رسیدن به جام جهانی نیاز به مجموعه افراد،کارها،برنامه و...است که اگه درست وسروقت فراهم بشن به هدف که همون رفتن به جام جهانیه میرسیم.
حکایت، حکایت کلید وقفله!
الان کی روش اومده گفته که چرا به صعود از گروه درجام جهانی فکر نکنیم؟
به نظرت چرا این حرف رو زده؟
.................................................. ......................................
من از گقتار گروهبان قندلی(به قول خودت)دفاع نمیکنم.والبته نمیپسندم.اما ببین در دل اونها چیه؟
تمام حرفشون اینه اگه به جای کی روش یه مربی داخلی بود آیا اینجوری ازش حمایت میکردن؟این قدر امکانات در اختیارش میزاشتن؟و......
به نظرت چون مربی داخلی یه ایرانی نباید هرگز حرف بزنه؟
به نظرت چون مربی داخلی امکانات رشد نداره باید هرگز ادعایی نکنه؟
.................................................. ......................................
من به شخصه کی روش رو دوست دارم.ولی از اینی که دیگران درموردش موضعگیری کنن ناراحت نمیشم.چون سعی میکنم از زاویه دید اونها به ماجرا نگاه کنم.
جام جهانی با هر نتیجه ای میاد ومیره اما میراثش برای ما چه خواهد بود؟
امیدوارم به جای این مباحث ناخوشایند مربیان داخلی از وجود کی روش استفاده کنن.
چون این بیشتر به فوتبال کمک میکنه. تا اینی که بخوان از حیثیتشون دفاع کنن که مطمئنا به فوتبال ضررمیزنن.
کسی فیلم افسوس و احتمالاً گریه بحرینی ها رو بعد از شنیدن نتیجه ایران و قطر داره؟ خیلی خیلی خوشحال میشم ببینم چطوری زار میزنن
تا اینجا فقط قلعه نوعی و مظلومی به کی روش اعتراض کردننقل قول:
قلعه نوعی که کاملا مشخصه....موقع انتخاب سرمربی تیم ملی بعد از قطبی ایشون توی 90 اومد از گزینه سرمربی داخلی حمایت کرد....میشد از حرف هاش فهمید که منظورش اینه که من رو ببرید برای سرمربی گری تیم ملی!!!
دومی هم به خاطر تعطیلی های بازی های لیگ بعلت برپایی اردوهای تیم ملی که منجر به فشردگی بازیهای لیگ میشه اعتراض کرد....که جواب کی روش خیلی منطقی بود:توی اروپا هم تیم ها سه روز یکبار بازی لیگ دارن...اما کسی اعتراض نمیکنه....اگر شما توانایی اینجور بازی کردن ها رو ندارید...در تمرینات بدنسازی تون تجدید نظر کنید!
آخه میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که مربیهای ایرانی فقط ادعاشون میشه وگرنه واقعا چیزی حالیشون نیست.. :20: خب مسئولین مگه دیوانه هستن بیان کلی امکانات بدن به مربیهایی که هیچی حالیشون نیست و در نتیجه الکی منابع و امکانات و پول مملکت به باد بره...... قبلا چند بار امتحانشون رو پس دادن این مربیهای ایرانی.. قلعه نوعی (البته قلعه نوعی رو شدیدا واسه فوتبال باشگاهی قبولش دارم. پرسپولیسی هم هستم :46: ).. شاهرخی.. مایلی کهن و....... میدونی، مربیهای داخلی اغلب حسودن.. تا یه مربی خارجی میاد زود میخوان زیرآبشو بزنن.. آخه خداییش، کی روش بیشتر میفهمه یا یکی مثل پورغلامی؟؟؟!!! :31: (مثال بود). وقتی هم که مربی گری رو میدن دست خودشون، گند میزنن.. وقتی سواد این کار رو ندارن، نباید ادعایی بکنن... وقتی سوادشو ندارن باید دهنشونو ببندن... :46:نقل قول:
دامنه اعتراض بیشتراز این دونفر بود اما خفیف تر بودن اونها.نقل قول:
اگه توی اروپا تیمها هر 3روز یکبار بازی میکردن خب دلیل داره!
یکی زیرساختها وامکاناتشونه!
دوم مدیریت ورزشیشونه!
سوم فرهنگ اهالی فوتبالشونه!
چهارم میزان سلامت ورزششونه!
و.....
حالا ما با نکات فوق که نداریم چطور انتظار داشته باشیم که این عزیزان پیشرفت کنن وباعث پیشرفت فوتبال بشن؟
اینی که من4تا کلاس بیشتراز تو رفتم وبه همین دلیل نباید حرف بزنی که نشد منطق.
حرف کی روش بیشتر متوجه امثال عزیز محمدی وکفاشیان بود تا مظلومی ها وقلعه نوعیها!
بهرحال فکرنمیکنم کی روش کسی باشه که این حرفها وموضعگیری ها روش تاثیر بزاره.اون کارخوردش رومیکنه اما نتیجه میگیره یانه بستگی داره به خیلی چیزهای دیگه.
ایکاش به جای تحقیر مربیان داخلی کمک کنیم بیشتر پیشرفت کنن.که فکرنمیکنم حالا حالا ها اجازه چنین کاری روبدن.
البته شما میتونی به خرج خودت بری ودوره ببینی اما این کار فدراسیونه نه خودمربی!
ادعا؟نقل قول:
کسی نگفته قهرمان جهان قرار بشیم!
تمام حرف رفتن به جام جهانیه؟خب یه مربی داخلی هم میتونه این کار روبکنه بابا!
سمبل بی سوادی توی کل فوتبال ایران علی پروینه!اما من به عنوان یه استقلالی قبولش دارم.
خب علی پروین اگه شرایط براش مهیا بشه وامکانات در اختیارش بزارن نمیره دوره ببینه تاپیشرفت کنه؟(البته الان دیگه دیر شده)
یه نمونه دیگه جلالیه!
همه قبول دارن بادانش ترین توی ایران نباشه یکی از اونها خب هست!چرا اون رو مربی تیم ملی نمیکنن؟
چرا بهش فرصت نمیدن تا فوتبال پایه رو دست بگیره وبراش برنامه ریزی علمی بکنه؟
تمام صحبت اینه که ما (ایرانیها خارجی پرست هستیم وبس)
یه نمونه دیگه همین فرشاد پیوس!
چرا حمید استیلی باید سرمربی پرسپولیس بشه اما شایسته ای همچون پیوس نه؟
وقتی ما فرهنگ ورزشی نداریم.
وقتی ما مدیریت ورزشی نداریم.
وقتی ما امکانات ورزشی نداریم.
باید بریم التماس امثال دنیزلی رو بکنیم....
.................................................. .............................................
اگه حرفی هست باید گفته بشه واگه جوابی هست باید داده بشه.کسی هم نباید ناراحت بشه.
الان می خواد کی روش باشه یا علی دوستی!
این مصاحبه ای بود از کی روش که قبل از بازی با قطر انجام شده بودنقل قول:
منتظر بودم بازی با قطر تموم بشه و حواشی فرکش کنه تا در این مورد حرف بزنم
با تمام حرفای کی روش موافقم و از اینکه بعد از مدتها یک مربی در صدر تیم ملی داریم که از گفتن اشکالات ترسی نداره واقعا خوشحالم
اما با جمله ای که قرمز رنگه اصلا موافق نیستم و واقعا نمیدونم این حرف رو کی روش زده یا چیزی شبیه این بوده اما این کار اصلا حرفه ای نیست و به نظر من هیچ سودی هم برای رشد جوانان ما نداره و فکر هم نمیکنم در جای دیگه ای از دنیا چنین کاری کرده باشن
اینکه یک تیم 22 سال در بین 16 تیم ما باشه مبهمه
اولا کی باید این تیم رو اداره کنه فدراسیون؟
آیا اگر آخر شد سقوط میکنه؟
جدای از اینها جدا کردن جوانان از بازیکنای دیگه امتیازات زیادی رو از این بازیکنای جوون میگیره
مثلا بازی در کنار یک بازیکن با تجربه
کلا این حرف کی روش رو غیر حرفه ای میدونم هر چند باید مطمئن شد که دقیقا این حرف رو زده یا نه؟
در مورد قرعه کشی و حریفای احتمالی
من بشخصه دوست ندارم با استرالیا بیفتیم
یادمون نره که کره و ژاپن در هر سطحی بودن با ما رقابتی برابر داشتن ما به راحتی میتونیم همین کره و ژاپن رو ببریم و کلا تاریخ نشون میده ما با تیمهای شرق آسیا بسیار راحتیم
از بین تیمهای ازبکستان و عراق باز هم بر اساس آمار ترجیح میدم با عراق بازی کنیم
و از بین تیمهای اردن و عمان تیم عمان رو به خاطر فاصله کمتر و نبود تفاوت چندان با اردن انتخاب میکنم
و از بین تیمهای قطر و لبنان قطر رو ترجیح میدم چون بازیهای لبنان رو دیدم و خیلی پرانرژی بازی میکنن و قطر رو ساده تر میبینم قطر با یک فوتبال جدی و کمی شانس به راحتی باید هر دو بازی رفت و برگشت رو به ما میباخت
گروه دلخواه من:
ژاپن . ایران . عراق . عمان . قطر
به غیر از ژاپن با دیگر کشورها همسایه ایم و این خیلی به تقسیم انرژی تیم کمک میکنه
ویرایش: خبر نتیجه مضحک بازی بحرین اندونزی به فیفا رسیده و گفتن که در این باره تحقیق میکنن
ببینیم فیفا با این وسعت و گستردگی میتونه فدراسیون یک کشور کوچیک رو مدتها محروم کنه یا نگاهش به جیب کوچیک اما پرپول بحرینه
اول از همه اینکه، میشه یکی از همین امکاناتی که میگید به مربیهای خارجی میدن اما به ایرانیها نمیدن چیه؟ :20: اگه امکانات میدادن که اینقدر صداشون درنمیومد و از کشور فرار نمیکردن... واقعا آبرومون پیش همه کشورها رفته.. وقتی یه مربی خارجی رو با پیکان وانت میبرن سر تمرین، آیا این امکاناته؟ :13:اینا همشون حتی از چمن استادیوم ها هم انتقاد کردن، اما کووووو؟؟ آیا به حرف این خارجیها که شما میفرمایید ایرانیا میپرستنشون، گوش کردن؟؟؟ :46: اگه قرار بود خارجی پرست باشن که پس حداقل به حرف همین خارجیها هم که شده چمن ورزشگاهها رو درست میکردن...نقل قول:
ببینید، نظری کار کردن با عملی کار کردن خیلی تفاوت داره. جلالی و امثاله همش فقط نظریه میدن و حتی خودشونم نمیتونن اون نظریه ها رو تو عمل پیاده کنن، نظریه هایی که هیچ امکانات خاصی هم نمیخواد... :20: قبول کنید 90% مربیگری از طریق تجربه مربیگری توی لیگهای درست و درمون به دست میاد، نه اینکه طرف 2 سال مربی شموشک باشه یا 4 سال مربی فولاد یا مس سرچشمه... در حال حاضر هیچکدوم، تاکید میکنم، هیچکدوم از مربیهای داخلی توانایی هدایت تیم ملی رو ندارن..
من فکر میکنم مشکل ریشه ای تر باشه, به عنوان مثال, متاسفانه بازیکن سالاری دردیه که من نمیدونم
کی قرار از فوتبال ما رخت برببنده! حتما باید یه اسم خیلی بزرگ باشه که بازیکنان حرف شنوی داشته باشند!
کلا یک سری از بازیکنا که اصلا مربی ایرانی رو قبول ندارند, وقتی اون بازیکن جوان مس بعد از تعویضش اون رفتار
رو نشان میده و حتی احترام سن بلاژوویچ رو نگه نمیداره دیگه چه توقعی از بعضی با تجربه ها داشته باشیم؟
منم معتقدم چندنفری از مربیان داخلی هستن که ارزش فرصت دادن رو دارن ولی متاسفانه برای مربی ایرانی
همیشه کسانی هستن که چوب لای چرخش بزارن.
از طرفی هم روند تربیت مربی در ایران هم خیلی خیلی اشتباه, طرف تا مدرک میگیره میشه سرمربی!
ولی یه کشوری مثل ایتالیا که تو تربیت مربی زبانزده, به عنوان مثال کسی مثل تاسوتی بعد از حدود 10 سال
دستیاری تازه شایعه شده که احتمالا سال بعد سرمربی لاتزیو میشه. یا همین کی روش و و و های دیگه.
ضمنا اگه به قول شما مربیهای ایرانی هم میتونن تیمو به جام جهانی ببرن، میشه نام ببرید تا حالا کی تونسته این کارو بکنه؟ کلا ایران 3 بار رفته جام جهانی. فقط بار اولو یه ایرانی تونست این کارو بکنه (حشمت مهاجرانی) اما بعد از 36 سال (منظورم فاصله 2014 و 1978 است) هیچکس از ایران نتونسته این کارو بکنه.. اما حداقل دو بارشو که خارجیها توستن ببرن.... اگه به خارجیها اون امکاناتی که شما با آب و تاب میگید میدادن که تا حالا هر دوره رو رفته بودیم جام جهانی :20:
یه نوشته پست کردم اما انگار فرستاده نشد. در این مورد نوشته بودم:
شما که میگید مربیهای ایرانی هم میتونن تیمو ببرن جام جهانی، میشه یکیشونو نام ببرید؟؟ کلا ایران 3 بار رفته جام جهانی که فقط بار اولشو یه ایرانی این کارو کرد (حشمت مهاجرانی). حالا بعد از 36 سال (منظورم فاصله 2014-1978 است) هیچکدوم نتونستن این کارو بکنن، در حالی که توی این مدت این همه علم و دانش پیشرفت هم کرده.. دانشی که شما بهش تاکید دارید مربیهای ایرانی ازش بهره میبرن... اون امکاناتی هم که شما میفرمایید به مربیهای خارجی میدن اما به ایرانیها نمیدنو که اگه واقعا به خارجیها میدادن که تاحالا باید چندین بار رفته بودیم جام جهانی... من حتی میگم همین کی روش داره اینجا تلف میشه چون امکانات در اختیارش نمیذارن و در واقع الکی اومده... :20:
من از این تیم فقط رفتن به جام جهانی نمیخوام.....این تیم پتانسیل خیلی خوبی داره
الان در هر پست حداقل میشه 3-4 تا بازیکن درجه یک انتخاب کرد.....سرمربیه بزرگی هم داریم سرمربیمون کسیه که فرگوسن کبیر اسمشو در کنار مورینیو اورده و بهترین جانشین واسه خودش معرفی کرده......
یه نگاهی به بازیکنایه درجه 1 فوتبالمون تو هر پست بندازید
گلر= رحمتی / گردان / طالبلو / احمدی / حقیقی + گلرهای جوانی مثل لک / مکانی
دفاع راست= حیدری / ماهینی / حمودی
دفاع وسط= هادی عقیلی / جلال حسینی / عمرانزاده / طالبی / محمد حسینی / منتظری
دفاع چپ = پولادی / حاج صفی / اشجاری / بیکزاده
هافبکها = نکونام / تیموریان / پژمان نوری / مازیار زارع / حسین کاظمی / کریمی / جباری / مبعلی / محمد نوری / حدادیفر / دژاگه / ارش افشین / ابراهیمی / زندی
مهاجم=میداودی / نوروزی / قاضی / رضایی / برهانی / سیدصالحی / خلعتبری / شجاعی / انصاریفرد
از بین این بازیکنا + همچین مربی که داریم یعنی نمیشه یه تیم بفرستیم جام جهانی که زنگ تفریح تیمهای بزرگ نباشه؟
هرچند باید روی دفاع وسطامون بیشتر کار بشه هیچکدوم کاملا مطمئن نیستن.....
سیاه تر از این نمیتونستید درست کنید؟! :31: بابا این چیه دیگه؟! انگار اتوئو لباس ایرانو پوشیده! :31:نقل قول:
حرفات درست اما یه سوال:نقل قول:
چرا مربی خارجی میاریم بالا سر تیم ملی؟
دلیلش فقط کم کردن فشار روی مدیریت فوتباله وبس!نه دانش فنی و موفقیت احتمالی!
حالا یه سوال دیگه:
شما به عنوان یه تماشاگر نکته سنج والبته کارشناس اعتقاد داری سطح بازیکنان ما از سطح علمی وتوانایی های فنی مربیان ما بیشتره درسته؟
ودقیقا به همین دلیل انتظار دارید برای گرفتن جواب ونتیجه دلخواه باید مربی با دانش فنی بالا به خدمت بگیریم؟
خب دقیقا اگر فرض کنیم حرف شما درست باشه مشکل خیلی بزرگ وتقریبا فاجعه است!
چطور میشه بازیکنی با این گونه مربیان رشد کنه و یه روزی از اونها بهتر بشه؟
جباری کجا رشد کرده؟
میداودی کجا رشد کرده؟
مهدی مهدوی کیاچی؟
همین رحمتی؟
و....
خب امثال همین مربیان داخلی اون هارو کشف وپرورش داده.وکسانی که میتونن این گونه بازیکنان رو بسازن خب میتونن هم هدایتشون کنن.درسته؟
تمام حرف اینه که مربیان داخلی میتونن در تیم ملی موفق باشن به شرطها وشروطها:20:.
اما مطمئنن دلیلش فنی نیست.
حرف شما مطقی و البته پر درده.نقل قول:
فکر میکنم این دو عامل پدر فوتبال مارو در آورده:
مطبوعات
دلالان
دوای این دو موضوع ها:
مدیریت کلان ورزشی
فرهنگ فوتبالی
که اگه درست انجام و رعایت بشن دیگه مطبوعات ودلالان نمیتونن روی فوتبال تاثیر بزارن.
جلالی میتونه تیم رو ببره جام جهانی.نقل قول:
البته به وقت و آزادی عمل نیاز داره.
چون 4تامربی داخلی موفق نبودن دلیل نمیشه دیگه به کسی فرصت داد.
کی روش هم وقت تلف نمیکنه بلکه داره کارش رو انجام میده وکسب تجربه میکنه.خدا رو چه دیدی شاید بعداز ایران سر از عربستاندربیاره با یه قرارداد میلیاردی!
نظرخواهي: بهترين قرعه ممكن براي ايران كدام است؟/ يك گروه 5تيمي با حضور ايران تشكيل دهيد
با نگاهي به سيدبندي 10تيم و خواندن شمهاي از وضعيت تيمها بهترين گروه ممكن را براي ايران تشكيل دهيد. 4 تيم منتخب شما براي همگروهي با ايران كدامند؟
سايت گل- قرعهكشي مرحله دوم رقابتهاي مقدماتي جام جهاني دقيقا يك هفته ديگر در كالالامپور مالزي برگزار خواهد شد. روز جمعه 19 اسفندماه ايران چهار همگروهي خود را بر اساس سيدبندي اعمالشده خواهد شناخت.فيفا براي سيدبندي بر اساس رنکينگ سال 2011 تيم ها عمل ميکند و بر اين اساس تيمهاي ژاپن و استراليا که دو تيم نخست آسيا هستند سرگروه ميشوند و تيمهاي کره جنوبی و ايران در رده دوم گروههايشان قرار ميگيرند.
سيدهاي اول تا پنجم به اين صورت طبقهبندي شدهاند.
سید یک : استرالیا و ژاپن
سید دو : ایران و کرهجنوبی
سید سه : ازبکستان و عراق
سید چهار : اردن و عمان
سید پنج : قطر و لبنان
نكته قابل توجه در اين ليست به حداقل رسيدن تعداد تيمهاي چشمبادامي شرق آسياست. چين، كره شمالي، تايلند و... حذف شدهاند و از سيد دوم به بعد هيچ تيم چشمبادامي در ميان اسامي نيست.
ژاپن يا استراليا؟تنها تيم شرق آسيا كه ممكن است با ما همگروه باشد ژاپن است يعني اگر ايران با استراليا همگروه شود براي اولين بار هيچ تيمي از شرق آسيا در مسير صعود ما نخواهد بود. اين در حالي است كه چهار سال قبل ايران براي صعود به جامجهاني با كره جنوبي و كره شمالي همگروه بود كه از قضا همين دو تيم از گروه ما صعود كردند.كيروش گفته از ميان دو تيم سيد اولي همگروه شدن با استراليا را به ژاپن ترجيح ميدهد. اما شايد با توجه به بعد مسافت تا اقيانوسيه كه ميتواند در بازيهاي فشرده خردادماه اسباب دردسر ايران شود، ژاپن حريف مناسبتري نسبت به استراليا باشد.
ازبكستان يا عراق؟در سيد سوم از ميان دو تيم ازبكستان و عراق يك تيم با ما همگروه خواهد شد. عراق يك رقيب سنتي و ديرينه است كه آخرين بار در جام ملتهاي2011 مقابل ايران شكست خورده عبور از اين تيم هميشه براي ما دردسرساز بوده است. برعكس عراقيها ازبكستان هميشه حريف خوشيمني براي ايران بوده اما يك نكته را هم نبايد از نظر دور داشت. تيم ملي ازبكستان در بهترين روزهاي خودش قرار دارد و با 16امتياز بهترين تيم دور اول بوده است. تيمي كه در آخرين روز ژاپن را در توكيو شكست داده ميتواند سورپرايز ويژه و شگفتيساز مرحله دوم باشد.
اردن يا عمان؟صعود اردن نسبت به عمان خيلي قاطعتر و با امتياز بالاتري به دست آمده است. اردن صعودش را قبل از روز آخر قطعي كرده بود و اگر بازي تشريفاتي روز آخر را به چين واگذار نميكرد ميتوانست رتبه اول گروهA را هم از چنگ عراق دربياورد. اما عمان صعود جالب و دراماتيكي داشت. اين تيم سه بازي دور رفت را با يك امتياز و در رده آخر به پايان برد اما با دو برد و يك تساوي در دور برگشت تايلند و عربستان را گرفت و صعود كرد.
قطر يا لبنان؟لبنان براي صعود از گروهB كويت و امارات را كنار زد و پيروزي 2-1 مقابل كره جنوبي نقطه اوج نتايجش بود. قطر هم كه روز آخر و با گل دقايق آخر در تهران به جمع صعودكنندهها اضافه شد. لبنان در تقابلهاي كمتعدادش با ما هرگز لقمه گلوگيري نبوده اما قطر ميتواند همگروهي دردسرسازتري در دور دوم باشد. البته يك نكته را هم نبايد از نظر دور داشت. با اتفاقاتي كه چهارشنبه گذشته در تهران رخ داد شايد قطر نمكگير ايران شده باشد و بتوان به مهر و محبت اين تيم در صورت همگروهي در دور بعدي اميدوارتر بود!***
حالا با نگاهي به سيدبندي 10تيم و خواندن شمهاي از وضعيت تيمها بهترين گروه ممكن را براي ايران تشكيل دهيد. 4 تيم منتخب شما براي همگروهي با ايران كدامند؟
پولادی: اگر گل میزدم اینقدر خوشحال نمیشدم/ دژاگه همه را غافلگیر کرد
واقعا اگر گل میزدم اینقدر خوشحال نمیشدم که از پاس دادنم خوشحالم. توپ سرعت زیادی داشت ولی خوشبختانه خودم را رساندم
سایت گل- تیم ملی ایران در حالی مقابل قطر به تساوی 2 ـ 2 رسید که اشکان دژاگه در این مسابقه هر دو گل تیم ملی را به ثمر رساند. نکته مهم این بود که پاس گل اول روی سانتر دیدنی مهرداد پولادی به ثمر رسید.پولادی که با خبرآنلاین حرف زده،حرفهایش را در مورد بازی اینگونه آغاز میکند:«ما بازی بدی انجام ندادیم و در شروع هر نیمه گل برتری را زدیم ولی متأسفانه نتوانستیم برتری خود را حفظ کنیم. ما چند فرصت خوب داشتیم و مستحق پیروزی بودیم ولی فکر میکنم قطر خوششانسی آورد. متأسفم که نتوانستیم باعث خوشحالی تماشاگران شویم.»
میگویند تیم ملی در این بازی طوری بازی کرد که قطر نتیجه بگیرد و بحرین از این گروه صعود نکند. پولادی اما شایعه راه دادن تیم ملی به قطر را تکذیب کرده و خاطرنشان میکند:« این حرفها دروغ است و به این شایعات توجه نکنید. همه میدانند که کارلوس کیروش چه شخصیتی دارد، او به هیچ عنوان اهل راه دادن و این حرفها نیست. این مسائلی که عنوان شده یک دروغ بزرگ است.»پولادی در مورد پاس گلی که در این بازی داد خاطرنشان میکند:« واقعا اگر گل میزدم اینقدر خوشحال نمیشدم که از پاس دادنم خوشحالم. توپ سرعت زیادی داشت ولی خوشبختانه خودم را رساندم و در حالی که تعادلم را از دست داده بودم سانتر کردم. اشکان هم خیلی خوب ضربه سر زد و یک کاشته دیدنی هم زد. به نظر من او همه را غافلگیر کرد و خوشحالم که تیم ملی چنین بازیکنی دارد.»
يادداشت روز: حذف شدن با كيروش، چرا كه نه؟!
فقط كافي است همه خواستههاي كارلوس كيروش را دايورت كنيم. روي لبخندهاي رئيس يا اخم آقاي معاون، فرقي نميكند. مهم اين است كه دايورت كنيم
سايت گل- تيم ملي فوتبال با كارلوس كيروش به مرحله دوم مقدماتي جامجهاني رسيده و حالا صحبتها بر سر اين است كه آيا با كيروش به جامجهاني ميرسيم يا نه؟ اما بد نيست يك بار هم زاويه نگاهمان را بچرخانيم و سوال را به شكل ديگري مطرح كنيم: «در چه صورتي ممكن است با كيروش به جام جهاني نرسيم؟!»با وجود سرمربي بزرگي مثل كيروش و با وجود حذف عربستان و بحرين (اين زيگيلهاي هميشگي) باز هم ميشود به جامجهاني نرسيد. كار سختي نيست. فقط كافي است مراقب باشيم كارهايي كه بايد انجام شود را انجام ندهيم. فقط كافي است همه خواستههاي كارلوس كيروش را دايورت كنيم. روي لبخندهاي رئيس يا اخم آقاي معاون، فرقي نميكند. مهم اين است كه دايورت كنيم.
كيروش ميگويد با اين وضعيت چمنها نميتوانيد پيشرفت كنيد و ما در ميان مشغلههاي روزمرهمان به تنها چيزي كه فكر نميكنيم همين زمينهاي لميزرعي است كه در بعضي شهرستانها روي آن توپبازي ميكنند. ما هنوز و همچنان اصرار داريم فينال جامحذفي را در حافظيه برگزار كنيم تا به لطف زميني كه با توپ راه نميآيد فينال جام حذفي را هم بفرستيم روي هوا!كيروش فرياد ميزند براي ما 90روز بيشتر به جام جهاني باقي نمانده و همين امروز را اگر از دست بدهيم بايد گفت 89روز. مربيان سرخوش ما اما همچنان ايراد ميگيرند كه چرا بازيكنهاي ما را به اردو ميبري؟! كيروش براي رسيدن به جام جهاني بايد بازيكنهايش را از كساني گدايي كند كه حضور ستارههايشان را براي حفظ القاب لازم دارند.با اين اوضاع، نرسيدن به جام جهاني اصلا كار سخت و پيچيدهاي نيست. ميشود شواهد و دلايل ديگري هم براي اين ادعا قطار كرد اما به مصداق حكايت قديمي آن توپچي معروفي كه باروت در بساط نداشت بايد گفت «همين يك دليل هم كافي است» كافي است روساي فوتبال ما همچنان به گرم كردن تنور انتخابات مشغول بمانند و در اين هياهوي بيحاصل فراموش كنند تيمي داشتهاند با پسوند ملي، و يك سرمربي كه حضور او باعث شد پايههاي ميزشان لااقل تا امروز و اين لحظه پايدار بماند.نرسيدن به جام جهاني براي ايران اصلا كار سختي نيست. حتي با وجود كارلوس كيروش.
آغاز اردوی تیم ملی از چهارم فروردین
اولين اردوي اين تيم در قالب ميني كمپ به مدت سه روز از چهارم تا ششم فروردين سال جديد برگزار ميشود
سایت گل- اولين اردوي تيم ملي براي حضور در مرحله پاياني رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل، به مدت سه روز از چهارم تا ششم فروردين 91 برگزار خواهد شد.به گزارش سایت گل،پس از صعود تيم ملي فوتبال ايران به مرحله پاياني رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل در قاره آسيا، اولين اردوي اين تيم در قالب ميني كمپ به مدت سه روز از چهارم تا ششم فروردين سال جديد برگزار ميشود.در ضمن کارلوس كيروش براي حضور در مراسم قرعهكشي مرحله بعدي مسابقات انتخابي جام جهاني كه 19 اسفند در مالزي برگزار مي شود، يكروز قبلتر به اين كشور سفر ميكند. همچنين در ساير زمانها در اروپا از نزديك وضعيت چند بازيكن ايراني ديگر را بررسي ميكند و نهايتا در دهه سوم اسفند به ايران برميگردد چرا كه اولين اردوي تيم ملي كه يك برنامه كوچك خواهد بود در هفته اول فروردين برگزار ميشود.با توجه به اينكه مسابقات ليگ بخاطر برگزاري ليگ قهرمانان آسيا تا 19 اسفند تعطيل است، دستياران كيروش هم به مرخصي رفتند اما با شروع برنامهها به كشور برميگردند. اشكان دژاگه و جواد نكونام هم ساعت 3 بامداد پنجشنبه با هم تهران را به مقصد فرانكفورت ترك كردند و آنجا از يكديگر جدا شدند.
ببین حرفاتو قبول دارم اما خداییش بعضی از بازیکنامون با دستای خودشون مطرح شدن، نه استعدادیابی مربیان.. واقعا بعضیهاشون خوب بازی کردن توی ذاتشون بوده... در مورد 4 تا مربی خب من نگفتم که چون 4-5 نفر نتیجه نگرفتن دیگه نباید کارو داد دست اونا... مربیهای تیم ملی که اکثرا ایرانی بودن.. اتفاقا باید بشمریم ببینیم چند نفر خارجی مربی ایران بودن... مربیهای خارجی که 4-5تا بیشتر نبودن.. اکثرا ایرانی بودن و نتیجه هم نگرفتن.. توی این 36 سال (مبدا رو جام جهانی 1978 میذارم) فقط 4-5 تا مربی خارجی داشتیم وگرنه بقیه همشون ایرانی بودن و هیچ کاری هم نتونستن بکنن.. :41: ضمنا، نگفتم کی روش داره وقت تلف میکنه. میگم داره تلف میشه با این وفووووور امکانات...نقل قول:
به نظر من ایران در این گروه قرار بگبره بهتره:
ژاپن.ایران.عراق.عمان.لبنان
هر جور حساب میکنیم با هر تیمی بیفتیم سخته.. اصلا ایران گروهش سخت بیفته بهتره چون اینا جلو تیمای خوب خوب بازی میکنن و جلو بقیه شل میکنن. :31: اینا تا زور بالا سرشون نباشه خوب بازی نمیکنن. واسه 2010 هم کارش اونقدر سخت نبود اما واقعا بد بازی میکردن و در نتیجه گند زد رفت. واسه 2006 واقعا خوب بازی کردن و راحت رفتن بالا.. واسه 2002 نه خیلی سخت و نه خیلی آسون، یه کم هم موارد استثنایی و اون بازی احمقانه جلوی بحرین و در نتیجه حذف.. البته جلو ایرلند بد بازی نکردیم البته اگه بازی رفت استادیوم بودم علی کریمی رو با دستای خودم خفه میکردم :31: بازی برگشت هم که 10 دقیقه آخر تازه یادشون افتاده بود این بازی آخره.... :41: برای 98 هم که واقعا miracle بود و بس :31:
سرمربي خارجي در سطح كي روش به تنهايي نميتونه تيم رو بالا بكشه ولي ميتونه از استعدادهاي بازيكنان نهايت استفاده رو بكنه بطوريكه مثلاً بازي 2-0 باخته رو مساوي كنه يا در صورت جلو بودن از تيم حريف ميل به تهاجم را در بازيكنان افزايش بده و از عقب نشيني جلوگيري كنه. درست همون دردي كه تيم ملي زمان برانكو داشت. خيلي دوست داشتم زمان به عقب بر مي گشت و كي روش در اون زمان به تيم ما ملحق ميشد اونوقت ميشد اميدوار بود كه ايران هم در جام ملت هاي 2004 و هم در جام جهاني 2006 بهترين نتايج رو كسب كنه. مثلاً من به عنوان يك تماشاگر با وجود ده نفره شدن تيم ملي در بازي مقابل چين در نيمه نهايي جام ملت هاي آسيا با تمام وجود حس ميكردم اگر روند عادي بازي ادامه پيدا ميكرد و تيم عقب نمي كشيد تيم 11 نفره چين هم قادر نبود مقابل ما در 90 دقيقه قانوني دوام بياره ولي برانكوي ترسو تيمو كشيد عقب و تا دقيقه 120 دفاع كرد تازه باز هم از طريق كريمي و بداوي ميشد برتري رو به اردوي ايران آورد ولي تركيبي از بدشانسي، بي دقتي و نا داوري جلوشو گرفت و تيم در ضربات پنالتي كه هيچ وقت برامون خوش يمن نبوده شكست خورد. همونجا بود كه به ضعف تصميم گيري و ترس برانكو ايمان آوردم و از همونجا آروزي مربياني با قابليت كي روش در ذهنم رشد كرد. اگر برانكو نتايج درخشاني در كارنامه اش با تيم ملي داشت دليلش فقط و فقط ثبات فدراسيون دادكان و آرامش رواني بوده و بس وگرنه بلافاصله با بوجود آمدن حواشي در زمانيكه علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني شد، تيم ملي هم درست در جام جهاني شروع به افول و هرج و مرج كرد و جنجال هاي بعدي اتفاق افتاد و قافيه رو باخت.
در حال حاضر قضيه كاملاً برعكسه و اين روزها فدراسيون ما كه ميدونين چه وضعي داره و چه شاهكارهايي كرده، با انتخاب يك مربي كاربلد سعي كرده ناكامي هاشو بپوشونه و تا حدودي هم موفق شده.
اگر اجازه بدين ميخوام شما رو به فضاي رويايي ببرم كه البته در كشورهايي كه الآن ازمون جلو زدن مثل ژاپن و كره همين اتفاق داره ميفته:
تصور كنين كه ما مثلاً در هر شهر فوتبال خيزي (منظور همه شهرستان هاست نه فقط مركز استان ها كه البته اگر فقط مركز استانها هم باشه اونم خودش با اين وضعي كه داريم باز هم بد نيست) 20 تا زمين چمن طبيعي صاف، با زه كشي استاندارد، با رسيدگي و مراقبت جدي مثل آزادي داشته باشه البته ميتونه با توجه به چگالي استعدادهاي اون منطقه تعداد زمين ها رو كم يا زياد كرد تا تمام علاقمندان تو اون زمين ها فوتبال بازي كنن نه فوتسال! و باشگاهها تمام بازي هاشونو تو زمين هاي استاندارد انجام بدن و به مرور زمان با مربياني مثل كي روش كار كنن كه اصول تاكتيك و تكنيك رو همونجا بهشون ياد بدن و در طول فصل اينها رو تمرين كنن و در ضمن بحث دلالي جاشو به استعداد يابي بده و جوانهايي كه واقعاً شايسته حضور در تيم هاي ليگ برتري يا پايينتر هستن بتونن اونجا خودشونو نشون بدن اونوفته كه ميشه اميدوار بود فوتبال ايران به معناي واقعي شكوفا بشه و سطحشو از آسيا جدا كنه و در صورت لزوم لژيونرهاي با ارزشي رو به دنيا و تيم هاي بزرگ دنيا معرفي كنه و روزي برسه كه به جاي چند لژيونر معدود اونقدر بازيكن بين المللي داشته باشيم كه براي يك تورنمنت بزرگ مثل جام جهاني در انتخاب نفرات به دليل تعدد بازيكن در پست هاي مختلف دچار مشكل بشيم و تمام اونها براي نشون دادن خودشون با تمام وجود و بدون كم و كاست كار كنن و بدونن كه اين پستي كه الآن در اختيارشونه تا آخر مال اونها نخواهد بود و به همين دليل با بقيه نفرات در اون پست رقابت كنن و هميشه سطح بازي هاي تيم ملي ميتونه بالا بمونه.
ميدونم همه اينها پول ميخواد و هزينه هنگفتي داره ولي تنها راه چاره همينه و از اونجا كه اين كار حداقل نسل فعلي فوتبال ما رو رد ميكنه و تازه اگر از همين الآن اين كار انجام بشه نتيجه اون حداقل 10 سال ديگه به بار ميشينه و مديران فوتبالي ما هميشه در حال اجراي طرحهاي زودبازده هستن و حاضر نيستن اينطوري وقت و هزينه صرف كنن چون ميدونن اگر اين طرح جواب بده از دوره رياستشون ميگذره و ديگه قادر نخواهند بود اينها رو فعلاً به سوابق درخشانشون اضافه كنن نميشه به اجرا شدنش توسط مديراني كه ماميشناسيم مطمئن بود. تا وقتي اين ديدگاه در ورزش كشور حاكمه و مختص فوتبال هم نيست متأسفانه به جايي نخواهيم رسيد.
در مورد بچه هاي رشتي ميگم چون خودم رشت زندگي ميكنم و ميدونم اونها عاشق فوتبالن ولي جايي براي بازي ندارن و تو پاركها و كوچه و خيابون گل كوچيك بازي ميكنن بازي اي كه هيچ جاي دنيا جز ايران برگزار نميشه و فايده اي هم نداره وگرنه اگر مسابقات جهاني گل كوچيك ميذاشتن به خاطر تعدد بازيكن هاي حرفه اي، ايران اول ميشد يا دست كم جزء برترين ها بود.
حالا فكرشو بكنين كه تو همين رشتي كه گفتم 20 تا زمين با مشخصاتي كه ذكر شد در نقاط مختلف شهر فقط براي 400 الي 500 نفر كودك، نونهال، نوجوان و جوان و بزرگسال با نظارت و به هدف پرورش استعدادها و انگيزه هاي سرشار فوتبال بنا كنيم و اونها رو درجه بندي كنيم مثلاً 10 تاشون براي بازيكنان پايه 5 تاشون براي متوسط ها و 3 تاش براي پيشرفته ها و 2 تاي باقيمونده هم مال حرفه اي ها باشه. اونوقت سازماني تشكيل بشه كه بتونه اين ها رو سازماندهي كنه مثلاً چند مربي تمام وقت به ازاي هر زمين با حقوق مكفي بذاره و هر سطحي توسط يك مربي با دانش به طور مكرر برنامه بگيره و طبق برنامه براي هدف خاصي به بازيكنان تمرين بده و استعداد ها رو شناسايي كنه و به سطوح بالاتر معرفي كنه و در اون سطوح باز هم روشون كار بشه و همينطور تا مرحله حرفه اي گام بردارن و از مرحله حرفه اي بتونن به باشگاههاي بزرگ هدايت بشن و در اونجا ديگه وقتي براي آموزش پايه يا بدن سازي از صفر روي بازيكن ها نذارن و در تيم هاي باشگاهي مربيان حرفه اي كه روي كار هستن بتونن راحت تر روي تاكتيك خاصي كار كنن و همينطور تيم ملي ما هم درنهايت به عنوان آخرين مرحله از كار از اين تلاشها بهره مند بشه.
البته فدراسيون فوتبال بايد يك تاكتيك مشخصي رو براي فوتبال مليمون تعيين كنه مثل فوتبال آلمان يا اسپانيا كه همه ميدونن چطوري بازي ميكنن ولي قدرتشو ندارن با وجود مشخص بودن تاكتيكشون جلوشون مقاومت كنن از بس كه بسيار عالي بازي ميكنن. ما بايد استراتژيمونو براي بازي مشخص كنيم و تاكتيك پذيري و تكنيك بازيكنانمون رو بسنجيم و براساس اون تعيين كنيم چه روشي ميتونه براي بازيمون مؤثر و قابل پياده سازي باشه و در آينده چه چيزهايي رو ميشه بهبود داد و به تبع اون براي تمرين دادن سنين پايه برنامه ريزي كرد تا به سن بزرگسالي بازيكنان مورد نظرمون رو بتونيم از دل همين تفكر پرورش بديم و هيچوقت به مشكل برنخوريم.
اين يك برنامه كلانه كه فكر ميكنم ميتونه تضميني براي موفقيت هميشگي فوتبال ما در آسيا و صد البته در جهان باشه و در اين راستا به دستاوردهاي بي پاياني ميرسيم كه ميشه به عنوان مثال افزايش اميد در جامعه، مشغول شدن جوانان به تفريحات به معناي واقعي سالم، افزايش تعداد ورزشكار و در نتيجه كاهش بيماري هاي ناشي از نداشتن فعاليت و به تبع آن كاهش هزينه هاي درمان و كاهش مرگ و مير ناشي از آن و جلوگيري از از بين رفتن پيش از موعد اين همه خرجي كه براي يك انسان در طول زندگي ميشه (به واسطه مرگ زودرس ناشي از بيماري هاي وابسته به تحرك كم)، افزايش احساس غرور به مليت ايراني (حتي فقط به خاطر فوتبال، مثل برزيلي ها) و همچنين افسوس نخوردن به اينكه اي كاش ساز و كاري وجود داشت كه ميشد اين همه استعداد رو شناسايي كرد و پرورش داد، بازيكنان بين المللي ما تعدادشون زيادتر ميشه و درآمد حاصل از ترنسفرشون به باشگاههاي خارجي مستقيم به درآمد مليمون اضافه ميشه و درخششون در هر بازي با توجه به تعداد زياد اين لژيونرها كه با اجراي اين طرح بسيار محتمله ميتونه نام ايران رو در هر زماني با افتخار و غرور در عرصه بين المللي به گوش جهانيان برسونه كه من فكر ميكنم اين آخري از همه دستاوردهاي قبلي مهمتر و با شكوه تر باشه. فكرشو بكنين مثلاً 20 سال ديگه ايران بازيكناني داشته باشه كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا خوش بدرخشن و اونقدر هم خوب باشن كه حتي از عوامل اصلي قهرماني تيمشون باشن. واقعاً چه حسي بهمون دست ميده؟ حالا همينو در مورد تيم مليمون در نظر بگيرين يعني ما بريم به نيمه نهايي يا فينال جام جهاني!(الآن عجيبه ولي با اين روش اصلاً دور از ذهن نيست) همين علي دايي خودمون كه در فينال ليگ قهرمانان اروپاي سال 99 چيزي از 11 بازيكن بايرن كه تو زمين بازي ميكردن كم نداشت و همينكه ذخيره بود و موقع بازي وقتي نيمكت بايرن نشون داده ميشد و اون هم توي كادر بود، ما كلي ذوق ميكرديم حالا تصور كنين تو جريان بازي بوده و گل هم ميزده اونوقت چي ميشد؟
اگر خوب دقت كنين ميشه بازگشت هزينه هاي انجام شده رو به راحتي مشاهده كرد و اين يعني سرمايه گذاري كلان، مطمئن و با برگشت هزينه چندين و چند برابر ولي دراز مدت و نيازمند كار كارشناسي و مداوم و صد البته مديريت با حوصله. اونوقت تماشاگرها هم بايد حرفه اي تر بشن و اخلاق حرفه اي در اونها هم نفوذ كنه و حتي اونقدر محيط ورزشگاه ها سالم بشه كه خانم ها هم بيان و بشه بطور خانوادگي هم بازي ها رو ديد و در نتيجه ميشه به آرزوي ديرينه خودمون كه برگزاري جام جهاني در ايران با شكوه هر چه تمام تر و نشان دادن فرهنگ اصيل و مودب ايراني برسيم. البته من زياد به اين آخري (برگزاري جام جهاني در ايران) فكر نميكنم چون وابسته به متغير هاي بسيار زياديه ولي به هرحال ميتونه آرزوي خيلي ها باشه.
ميبخشيد كه سرتونو درد آوردم. اولش ميخواستم يه جمله معمولي بگم ولي يه داستان شد. به هر حال متشكرم از حوصله شما.
به نظر منم همین بهترینه، کافیه از سد ژاپن بگذریم، البته انتخاب تیم های به ظاهر ضعیف (عراق و عمان و لبنان) به نفع ژاپن هم هستنقل قول:
با تاخیر حذف بحرین و عربستان رو تبریک میگم!:31: کلا این مرحله قابل پیش بینی بود!:21: یادش بخیر!!:
تو پرانتز اعلام می کنم که نوستراداموس می طلبم!:31:نقل قول:
+
درباره گروه مرحله بعد من کماکان بهترین گروه رو گروه:
ایران، ژاپن، ازبکستان، قطر، لبنان
دلیلم رو هم سابق گفتم:
در کل من دعا می کنم با استرالیا نیفتیم! چون به قول شاه غلام "ایمان دارم" به مشکل بر میخوریم./نقل قول:
البته من به شرطي با همگروه شدن با عراق احساس خوبي خواهم داشت كه تمام تيم هاي گروه مقيد باشن با عراق در عراق بازي كنن نه اينكه ژاپن بگه من در عراق بازي نميكنم و نازشو بخرن ولي ايران به خاطر عمق دوستيش با برادران عراقي! بره تو عراق بازي كنه. اگر يادتون باشه در زمان صدام عربستان حاضر نشد بره عراق تا در دور انتخابي جام جهاني 2002 بازي كنه و بازيشون در اردن برگزار شد و با وجود برتري عراقي ها اين عربستان بود كه 2-1 برنده شد در حاليكه اگر بازي در عراق برگزار ميشد چيز ديگري اتفاق ميفتاد. آخرين بازي عراق مقابل سنگاپور هم فكر كنم تو قطر به ميزباني عراق! برگزار شد. اگر اينطوري باشه 100% ضرر ميكنيم.
تبریک می گم به جامعه زنان ایران که از دیروز ما هم می تونیم لژیونر خانم داشته باشیم و طبق گفته فیفا به باشگاه های اروپا بازیکن خانم بفرستیم که دیروز با دوتا خانم فوتبالیست ایرانی هم مذاکراتی شده