الان گلها رو دیدم .. گلهای ماتا و داوید لوئیز قشنگ بودن...
پنالتی های یونایتد هم به نظرم مشکوک بود خصوصآ دومی
Printable View
الان گلها رو دیدم .. گلهای ماتا و داوید لوئیز قشنگ بودن...
پنالتی های یونایتد هم به نظرم مشکوک بود خصوصآ دومی
دقیقا همون نتیجه ای رقم خورد که من انتظارش رو داشتم یعنی مساوی قبل از بازی هم گفته بودم که دوست دارم بازی مساوی بشه برای اثبات رجوع شود به پست قبلی من تو صفحه قبلی:31:
با این نتیجه مقام چهارمی چلسی هم داره تهدید میشه.
عجب داور عجیبیه این هاوارد وب !!!
کلا دو تا پنالتی مشکوک گرفته که پنالتی دوم دیگه خیلی افتضاح مشخص بود که پنالتی نبود
من همون اولش که پنالتی گرفت خیلی تعجب کردم دیگه نیازی به صحنه اهسته نبود
به داورهای ایرانی امیدوار شدم:31:
اخبار ورزشی هم خبرشو نداد
اون عربا که هزار تا کانال پخش فوتبال دارن بعد ما ابرانی ها فقط یه IRIB TV 3 داریم که اونم بازیای انگلیس رو نمیده
از حرص هم شده باید برم 5 تا دیش و 10 تا ال ان بی بگیرم تا فقط فوتبال نگاه کنم:31: تازه با کیفیت HD نه کیفیت شبکه 3 خودمون همه ی کانال های دنیا داره HD و 3d میشه ایران تازه به گیرنده دیجیتالش مینازه
از دیروز هم تا حالا بخاطر این تساوی اعصابم خورده
ایشالله بازی های بعدی رو میبریم
دوست عزیز 50تا هم دیش و ال ام بی بگیری نمیتونی بازیها رو ببینی...باید کارت بخری که خدا تومن قیمتش هست و یا یه متخصص بیاری برات باز کنه شبکه ها رو که با 1 ال ام بی هم میتونی این کار رو بکنی(که اون هم باید خیلی بگردی متخصص پیدا کنی)نقل قول:
کلا به همین شبکه 3 قانع باشی بهتره....
نصب سی سی کم که تخصص نمیخواد.همه کانالا رو هم باز میکنهنقل قول:
آموزشاش ریخته تو نت(البته خودم ندارما)
یا میشه در بعضی از سایت ها که فوتبال رو با چند دقیقه تاخیر نشون میدن بازی رو دنبال کردنقل قول:
که صد البته واسه راحت دیدن باید سرعتت حداقل 1 مگابیت باشه
یادمه قدیما یه سایت پیدا کرده بودم که اکثر بازی های لیگ جزیره رو به صورت متنی! گزارش میکرد، فکر کنم باید بگردم دوباره پیداش کنم:31:
به هرحال کاچی به از هیچی!
عجب روزگاری شده، واسه دیدن یه بازی از تیم محبوبمون باید خودمونو به آبو آتیش بزنیم، اونم فقط سر بحثای سیاسی:13:
سایتی چیزی نیست همه بازیها رو بشه آنلاین دید ؟
بابا ترکست بگیرین راحت!!
idman و az tv و راه فردا لیگ انگلیسُ نشون میدن.
ntv هم لالیگا. ictimai ایتالیا:دی
بازی دیروزم واقعا مضحک بود!! هاوارد وب فوق العادس!!
برای دیدن بازی ها نیاز به کارت خریدن نیست همین جور که دوستمون ( بردیا ) گفتن اکانت سی سی کم لازمه من خودم همه بازی ها رو از sky sport & nova و بعضی از کانال های دیگه میبینم موفق باشید .
بازم یه باخت دیگه
بازی در مقابل اورتون رو 2 بر صفر باختیم
جالبه به جز جان تری دیگه همه بازیکنای اصلیمون بودن!
کم کم دیگه داریم به جدایی ویلاس بواس نزدیک میشیم...
..................
اورتون 2 – چلسی صفر: آبیها، قربانی دوم تافیها
چلسی از جمع چهار تیم برتر لیگ جدا شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – اورتون که دو هفته پیش منچسترسیتی را برده بود، این بار یکی دیگر از تیمهای بالای جدول، یعنی چلسی را برد.
جای شگفتی نداشت که اورتون بازی را با اعتماد به نفس فراوان آغاز کرد. این تیم در دقیقه 5 هم به گل رسید. تیم کیهیل و فرانک لمپارد بر سر توپ مبارزه کردند و توپ در مسیر استیون پیهنار افتاد و او با کنترل سینه و شوتی دیدنی دروازه پتر چک را گشود.
گل دوم را هم دنیس استراکوالوروسی زد. لاندن داناوان از خط دفاعی چلسی گریخت و پاسی عالی به این بازیکن آرژانتینی داد و استراکوالوروسی با ضربهای محکم دروازه پتر چک را باز کرد.
چلسی با این باخت 43 امتیازی ماند و رده چهارم جدول را به آرسنال واگذار کرد. فاصله آنها با تاتنهام، تیم سوم جدول هم به ده امتیاز رسید. اورتون هم با 33 امتیاز دهم است.
من فکر میکنم که اگر امسال سهمیه CL رو نگیریم و FA Cup هم از دست بره، خداحافظی با بواس 99درصد حتمی باشه. حالا اگر سهمیه گرفته بشه بازم میشه به بقای بواس امیدوار بود.نقل قول:
کم کم دیگه داریم به جدایی ویلاس بواس نزدیک میشیم...
از CL هیچی نگفتم چون ناپولی جلو تیمهای بزرگ خوب بازی میکنه. مگر مثه بازی با والنسیا بازی کنیم که بشه نتیجه گرفت وگرنه با این وضعیت فعلی بردن ِ ناپولی سخت به نظر میاد. بر فرض ناپولی رو هم حذف کردیم. با این دفاع قشنگمون جلوی رئال و بارسا و .... میخوایم چیکار کنیم ؟ :دي
به قول یکی از بچه ها منم حس میکنم بازی برگشت با ناپولی آخرین بازی ایه که ویاس رو روی نیمکت چلسی میبینیم !
ویاس بواس خیلی وقت پیش باید جدا میشد و جایگزینش هم میشد گاس هیدینک که الان بیکاره
الانم که شایعه های مبنی بر جدای مورینیو از رئال و برگشتش به چلسی شنیده میشه. اگه مورینیو برگرده چلسی دوباره به روز های اوج بر خواهد گشت.
گزارش روز: ویلاس بواس،روی لبه تیغ؛ هیچ کسی ای.وی.بی را نمی خواهد
روزنامه سان در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در صورت برکناری مربی جوان پرتغالی از نیمکت چلسی، بازیکنان این تیم چندان ناراحت نخواهند شد.
سایت گل- روزنامه سان سپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در صورتی که آندره ویلاس بواس از نیمکت مربی گری چلسی برکنار شود، بازیکنان تیم لندنی چندان ناراحت نخواهند شد
شنبه شب بود که چلسی با نتیجه 0-2 مغلوب اورتون شد و در جریان این بازی هواداران تیم لندنی اعتراض و نارضایتی شان نسبت به مربی جوان چلسی را ابراز کردند و به نظر می رسد که این روزها برای بازیکنان چلسی هم تفاوت چندانی ندارد که ویلاس بواس بماند ویا برود
یکی از منابع نزدیک دراین باره گفته:« بازیکنان تا سال نوی میلادی در کنار ویلاس بواس بودند چون فهمیده بودند که ویلاس بواس به دنبال اعمال تغییراتی در تیم است ولی برنامه های او در چلسی جواب ندادند. جو حاکم بررختکن چلسی متشنج است و بیشتر بازیکنان این روزها شک دارند که آیا او گزینه مناسبی برای هدایت تیم است ؟ این ابهام ها حتی به جایگاه هواداران هم رسیده و هواداران هم برایشان مهم نیست که آیا ای.وی.بی (آندره ویلاس بواس) روی نیمکت تیم باشد یا نه. »
نها داوید لوئیس، رامیرس و ژوزه بوسینگوا کاملا از این مربی پرتغالی حمایت می کند.
از سوی دیگر رومن آبراموویچ، رئیس باشگاه چلسی بیش از هر زمان دیگری به تمرینات تیمش سر می زند و عملکرد ویلاس بواس و تمرینات شاگردان او را زیر ذره بین گرفته است
چلسی هفته آینده و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل ناپولی قرار می گیرد و این بازی برای آبی های لندنی که عملا شانس قهرمانی در لیگ برتر را از دست داده اند، ارزش زیادی خواهد داشت
این درحالی است که چلسی در هفته های اخیر نمایش قابل قبولی ارائه نداده و تنها به یک برد در 4 دیدار اخیرش در لیگ برتر دست یافته و مقابل تیمهایی مثل نوروویچ و سوانسی به تساوی رسیده و همچنان در رده چهارم جدول لیگ برتر قرار دارد و با فشاری که از سوی تیمهای دیگر وارد می شود، این تیم حتی ممکن است شانس کسب مجوز حضور دررقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راهم از دست بدهد
این درحالی بود که آبراموویچ برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی مبالغ زیادی را هزینه کرد و برای اخراج آنچلوتی در ماه می سال گذشته، حدود 28 میلیون پوند به این مربی ایتالیایی پرداخت تا ای.وی .بی را به استمفورد بریج بیاورد.
تاریخ نشان داده که آبراموویچ در اخراج مربیان تیمش تردید زیادی به دل راه نمی دهد و بدون درنظر داشتن هزینه های احتمالی، خیلی راحت مربی عوض می کند.
لمپارد: چلسی در بحران است
آبی ها با شکست 2-0 در گودیسون پارک به رتبه پنجم جدول لیگ برتر سقوط کردند و این اتفاق فشارها روی آندره ویلاس بواس را افزایش داد.
سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، تایید کرد که این تیم در شرایط بحرانی قرار دارد و از هواداران باشگاه به دلیل نمایش ضعیف در دیدار مقابل اورتون عذرخواهی کرد.
آبی ها با شکست 2-0 در گودیسون پارک به رتبه پنجم جدول لیگ برتر سقوط کردند و این اتفاق فشارها روی آندره ویلاس بواس را افزایش داد. لمپارد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می دانیم که در مسیر بدی قرار داریم و خودمان باید شرایط را درست کنیم.
ما باید برای قهرمانی در لیگ می جنگیدیم اما اکنون در مسیر پنجم قرار داریم و این بسیار ناراحت کننده است. وقتی مقابل اورتون قرار می گیرید، می دانید که آنها برای کسب امتیاز خواهند جنگید، شما را تحت فشار قرار می دهند و شرایط را برای شما سخت می کنند. در مقابل همه اینها ما واکنشی نشان ندادیم. ما تنها می توانیم از تماشاگرانی که برای دیدن این بازی آمده بودند، عذرخواهی کنیم زیرا این نتایج برای چلسی خوب نیست."
لمپارد که در قهرمانی های چلسی در زمان مورینیو نقش مهمی داشت، تایید کرد که بازیکنان نیز به اندازه سرمربی در کسب این نتایج مقصر هستند. " اگر بخواهیم در بقیه دیدارها هم مانند دیدار مقابل اورتون بازی کنیم، آنگاه کار مشکلی برای خارج از شدن در این شرایط داریم. نتایج چلسی را ما و عملکرد ما در زمین تعیین می کند."
او همچنین در مورد انتقادهایی که به میانگین سنی بالای تیم چلسی می شود، گفت:" نمی توانید بگوئید که تری 31 ساله، من و دروگبا در 33 سالگی نمی توانیم کار زیادی برای تیم انجام بدهیم. من معتقدم می توانیم کاملا به تیم کمک کنیم."
ديلي ميل از جانشين احتمالي وياس بواس خبر داد
احتمال بازگشت گاس هيدينک به چلسي
يک روزنامه معتبر انگليس از حضور گاس هيدينک براي بازگشت به استنفوردبريج خبر داد.
به نقل از دیلیمیل، اخباری که همه روزه از تیم چلسی به گوش میرسد، حکایت از این نکته دارد که رومن آبراموویچ، مالک روسی و ثروتمند تیم سرگرم تهیه فهرستی از گزینههای احتمالی جانشینی آندره ویاس بواس، مربی پرتغالی فصل جاری تیم است.
براساس این اخبار «میلیاردر نفتی» آبیپوشان از عملکرد ویاس بواس ۳۴ ساله راضی نیست. از این رو فهرستی از گزینههای مربیگری را تهیه کرده که نام گاس هیدینک، سرمربی هلندی چلسی در سال ۲۰۰۸ نیز به چشم میخورد.
بر اساس این گزارش با توجه به این نکته که مناسبات مربی ۶۵ ساله و نفر اول لندنیها از گذشته در سطحی مطلوب بوده و بادر نظر گرفتن این مسئله که هیدینک در شرایط فعلی هدایت تیمی را برعهده ندارد، چنین به نظر میرسد که این مربی هلندی راهی چلسی لندن شود.
varzesh3.com
---------------
پ. ن : واقعا نمیدونم کار درستیه بواس رو برکنار کنند یا نه ... اما فکر میکنم اگه نگهش دارن میشه فصل بعد در مورد عملکردش اظهارنظر کرد... اما مسئله اینجاست که هواداران چلسی صبر زیادی ندارن(یکیش خود من) همینطور خود آبرا !
من فکر میکنم ناکامی های چلسی از زمانی شروع شد که بواس بازیکنان بزرگ تیم رو نیمکتنشین کرد؛ دروگبا، مالودا، الکس، کالو، آنلکا و حتی این اواخر لمپارد. بازیکنانی که همیشه عامل موفقیت تیم بودن کنار گذاشته شدن و دارن یکی یکی از تیم میرن.
امروز میزبان بیرمنگام هستیم تو جام حذفی. تیم پنجم دسته یک انگلیس که فصل پیش تو لیگ برتر حضور داشت و بازی رفت 1-0 چلسی رو شکست داد. لمپارد و رامیرس هم آماده هستن. دروگبا هم برگشته ولی بازی نمیکنه و مهاجم نوک از بین تورس و لوکاکو انتخاب میشه که امیدوارم تورس انتخاب نشه :دي
اون اوایل فصل تقریبا" چرخشی بازی میکردن(تورس و دروگبا) ولی کلا" به دروگبا بیشتر بازی میده. تورس معمولا" تعویضی میاد تو زمین. این اواخر تورس فیکس شده که دروگبا تو جام ملتهای آفریفا بود.نقل قول:
من فکر میکنم ناکامی های چلسی از زمانی شروع شد که بواس بازیکنان بزرگ تیم رو نیمکتنشین کرد؛ دروگبا، مالودا، الکس، کالو، آنلکا و حتی این اواخر لمپارد. بازیکنانی که همیشه عامل موفقیت تیم بودن کنار گذاشته شدن و دارن یکی یکی از تیم میرن.
آلکس و آنلکا رو که عذرشون رو خواست. هر دو هم از تیم رفتن. چند بازی اوایل فصل انجام دادن ولی بعد از اون (قبل از ژانویه) حتی با تیم هم تمرین نمی کردن.
کالو هم یادمه چند بازی تعویضی بازی کرد و گل هم زد. تو بازی با والنسیا هم تعویضی اومد، بعدش هند پنالتی داد و بازی 1-1 تموم شد. فکر کنم بعد از اون دیگه بازی نکرد. البته حضور استوریج هم باعث میشه که کمتر به کالو بازی برسه.
لمپارد هم فکر کنم 4-5 بازی (شایدم کمتر) فیکس نبوده.
من فکر نمیکنم مشکل این باشه. به نظرم مشکل الان بازی کردن چند تا از بازیکنها مثل بوسینگوا . میرلس و تا حدودی هم لوییز هست. بوسینگوا هر بازی از بازیه قبل بدتر کار میکنه. کلا" دفاع کردن رو فراموش کرده. میرلس هم معلوم نیست با خودش چند چنده :دي. لوییز هم تا دلت بخواد سوتی میده. علاوه بر اینها دفاع ضعیف، تعویضهای اشتباه، خط حمله ضعیف که از 3 تا مهاجم فقط یکیشون گل میزنه! و ........
پ.ن. : هیدینک رفت آنژی.
ببخشید بازی بعدی با کی داریم و در کجا؟
بازی بعدی با بولتون در زمین خودمون یعنی استمفورد بریج ساعت 18:30 در تاریخ 6 اسفندنقل قول:
امشب با ناپولی ساعت 23:15 در استادیوم سن پائولی اینالیانقل قول:
در لیگ هم شنبه 6 اسفند با بولتون در استمقوردبریج
تو جام باشگاه های اروپا با ناپولی بازی داریم؟نقل قول:
بله در زمین ناپولی بازی داریمنقل قول:
آره عزیزنقل قول:
بازی رو هم 3-1 باختیم که اصلا واسه من دور از ذهن نبود !
بدترین زمان ممکن تری رو از دست دادیم ... لوئیز و کیهیل هم امروز سنگ تموم گذاشتن واسه کاوانی و لاوتزی !
با این دفاع امیدی نیست به حضور در مرحله بعد !
به نظرم نریم مرحله بعد بهتره میترسم بخوریم به رئال یا بارسا یا میلان یه فاجعه به بار بیاد !
واقعا خیلی بد بازی کردیم
تیمی که گل اول رو بزنه و بعد 3 تا بخوره ...
نمی دونم این مسئولا کی می خوان این مربی رو برکنار کنند
همش داریم باخت میدیم.
گفته بودم با این وضعیت جلوی ناپولی به مشکل برمی خوریم که همینطور هم شد.
اسین و لمپارد روی نیمکت باشن و میرلس و مالودا و رامیرز به جاشون بازی کنن ؟ من واقعا" دلیل این کارهای بواس رو نمی فهمم. بازی با بیرمنگام هم لمپارد فیکس نبود فکر میکردم که واسه بازی با ناپولی استراحت بهش داده باشه که اینجوری نشد.
رامیرز و میرلس که تعطیل بودن کلا". مالودا نسبتا" بهتر بود.
دفاع هم که یه چیزی اونورتر از فاجعه. گل دوم اشتباه دفاع، گل سوم اشتباه لوییز. تازه بوسینگوا هم دقیقه 12 تعویض شد وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر تیم می اومد. یه بار هم اشلی کول توپ رو خط بیرون آورد. 2-3 بار هم چک دروازه رو نجات داد.
بقیه بازیکنها هم به زور و با 100 بار آزمون و خطا توپ رو میرسوندن پشت محوطه جریمه ناپولی، بعدش میزدن زیر توپ که شاید یه فرجی بشه!
اول از همه واقعا متاسفم برای شبکه 3
دیشب که قرار بود بازی چلسی رو بدن و توی سایت ورزش 3 هم این نوشته شده بود ولی یه دفعه چند ساعت قبل از بازی دیدم برنامه شون عوض شد! بعدشم منم که بنا به دلایلی دسترسی به نت نداشتم. صبح ساعت 6:30 اخبار شبکه 1 رو دیدم که در کمال تعجب فقط نتیحه رئال رو گفت و رفت سراغ خبرهای دیگه! بعدشم اخبار ساعت 1 شبکه 3 رو دیدم که اونم دیگه بدتر یعنی گفتش که در مهمترین بازی رئال و زسکا مساوی کردن و بعدش هم در مورد دو بازی امشب گفت و کلا انگار چلسی دیشب بازی نداشتش!!! فکر کنم کلا از این به بعد بازی های چلسی دیگه تحریم شده و حتی اوردن اسم اون توی تی وی هم جرم محسوب میشه...
در مورد نتیجه بازی دیشب هم که نتیجه بدی بود و کلا معلومه تیم توی بحرانه
اون چیزیه که معلومه توی چلسی مربی باتجربه باید بیاد. مورینیو هم که اون سال توی چلسی اومد موفق شد یه مورد خاص بود و از این مورد ها همیشه پیش نمیاد و تا یه مربی با یه تیم خوب نتیجه گرفت نمیشه گفت می تونه مثل مورینیو باشه...
اگه به تاپیک باشگاه های انگلیس بری من دقیقا اینو گفتمنقل قول:
مطمئنم به دلیل مساعل سیاسی فوتبال باشگاهی در انگیس رو تحریم کردن.
این خبر و ندادن که خوبه . دقیقا اولین خبر ورزشی بعد بازی چلسی منچستر و همینطور منچستر لیورپول که مهمترین بازی های لیگ انگلیس هستند رو به هیچ وجه پوشش ندادند
واقعا باید به حال صدا و سیما تاسف خورد که به خاطر مسائل سیاسی فوتبال رو هم از مردم گرفته.
حالا خبر نگفتن یه طرف ولی در مورد پخش نکردن فوتبال ها اگه یادتون باشه چند وقت پیش که بازی تیم ملی رو به صورت دزدی پخش کردن و AFC خفتشون کرد و بعدش هم که اونیکی بازی تیم ملی رو از شبکه 2 پخش کردن تا شاید اونا رو گول بزن. به نظرم از این طریق هم دارن اینا رو تحت فشار قرار میدن و اینا هم چاره ای ندارن جز اینکه با یه نیمهع تاخیر پخش کنن. معلوم نیست این همه پول تبلیغات که میگیرن چکار میکنن! بعد میگن مردم چرا ماهواره دارین؟!!! :31:
چلسی 3 – 0 بولتون
چلسی موفق شد یک بازی برتر از سد بولتون با سه گل بگذرد تا به مکان چهارم لیگ برتر برسد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی که پس از شکست برابر ناپولی زیر فشار های زادی قرار داشت توانست با سه گل از سد بولتون عبور کند و خود را به مکان چهارمی در لیگ برتر و 7 امتیازی تاتنهام برساند.
بازیکنان چلسی : چک ، ایوانوویچ ، کول ، لوئیز ، کیهیل ، اسین ، رامیرس ( 88- میکل ) ، لمپارد ، ماتا ، دروگبا ( 76 - تورس ) ، استوریج ( 80 – کالو )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، برتراند ، مالودا ، میرلس
کارت زرد : -
گل : لوئیز ( 48 ) دروگلبا ( 62 ) ، لمپارد ( 79 )
بازیکنان بولتون : بوگدان ، استینسون ، ریکتز ، ویتر ، ریم ، مائومبا ، رئو کوکر ، پراتلی ، تیونچی ( 75 – ایگلز ) ، انگوگ ( 66 – سوردل ) ، میاچی
بازیکنان استفاده نشده : سایکلاین ، رابینسون ، نایت ، بویاتا ، کلاسنیک
کارت زرد : پراتلی
گل : -
داور : اولیور
تماشاگران : 40999 نفر
آمار بازی:
شوت : چلسی 25 – 8 بولتون
شوت در چارچوب : چلسی 16 – 1 بولتون
کرنر : چلسی 14 – 7 بولتون
خطا : چلسی 7 – 13 بولتون
درصدمالکیت توپ : چلسی 60 - 40 بولتون
کد:http://www.chelsealondon.ir/site/index.php/news/197--3--0-
جالبه لمپارد یه گل زد و یه پاس گل قشنگ از هم از کرنر برای دروگبا فرستاد
خیلی عجیبه بعضی وقتا لمپارد روی نیمکت می شینه!
اگه ترکیب های بهتری در بازی های قبلی چیده میشد چه بسا نتایج بهتری گرفته بودیم...
وست برومویچ - چلسی
در یکی از دیدارهای مهم این هفته ، وست برومویچ در ورزشگاه The Hawthorns میزبان آبی های لندنی است.این دیدار شنبه رأس ساعت 18:30 برگزار خواهد شد.
شاگردان روی هاجسون انگلیسی ، در دو بازی اخیر خود برد های پر گلی بدست آورده اند.آن ها در هفته ی 25 ـم ولورهمپتون را با نتیجه 5-1 در ورزشگاه مولینکس در هم کوبیدند و در دیدار بعدی خود ، ساندرلند را با 4 گل پشت سر گذاشته اند.با این حساب آن ها در دو بازی قبلی خود 9 گل به ثمر رسانده اند که آمار فوق العاده ای به حساب می آید.
شاگردان هاجسون با 32 امتیاز در رده ی سیزدهم جدول قرار گرفته اند.آن ها امیدوارند به روند پیروزی های خود ادامه دهند و مقابل چلسی نیز نتیجه ی لازم را بدست آورند.
در طرف دیگر میدان آبی های لندنی حضور دارند.آن ها در دیدار گذشته ، به ناکامی های طولانی مدت خود پایان دادند و توانستند بولتون بحران زده را با 3 گل شکست دهند و به برد و 3 امتیاز ارزشمند دست یابند. این نتیجه کمی از تلخی ناکامی های اخیر این تیم لندنی را کاهش داد.آبی ها اکنون با 46 امتیاز و تنها به علت گل زده ی کمتر نسبت به رقیب همشهری خود ، آرسنال در رده ی پنجم قرار گرفته اند.
شاگردان بوآس جوان امیدوارند با برتری مقابل وست بروم و کسب سه امتیاز کامل از این دیدار به رده ی بالاتر جدول دست یابند و شانس خود برای کسب رده ی چهارم جدول را افزایش بخشند.
وستبروم 1 – چلسی صفر: مصائب AVB ادامه دارد
تیم روی هاجسون سه امتیاز حساس را با بازی عالی مقابل چلسی گرفت.
سایت گل – وست برومویچ توانست با اولین برد خود مقابل چلسی در تاریخ لیگ برتر به نیمه بالایی جدول برسد.
وستبروم در نیمه اول عالی کار کرد و نگذاشت بازیکنان چلسی چندان کنترل توپ را در دست بگیرند. با این حال عملکرد پتر چک مانع باز شد ندروازه چلسی شد.
وستبروم در نیمه دوم هم توپ را برای مدتهای طولانی در اختیار داشت و سرانجام با ضربه گرث مکآلی روی یک ضربه ایستگاهی در دقیقه 82 به گل رسید. این ضربه ایستگاهی در محوطه جریمه آنها فرود آمد و مدافع سابق ایپسویچ توانست آن را وارد دروازه پتر چک کند.
وستبروم با این نمایش عالی و برد درخشانی که به دست آورد با 35 امتیاز به رده نهم جدول رسید و چلسی با 46 امتیاز پنجم است.
این باخت بیتردید باعث افزایش فشارها بر آندره ویلاش-بواش، یا طبق آنچه رسانههای انگلیسی مینویسند، AVB خواهد شد.
( نیمه اول خوب نبودیم. نیمه ی دوم خیلی خیلی بد بودیم. از فرصتها استفاده نکردیم. این بدترین بازی ما بود و ........
پروژه ی من 3 ساله هست. تیم در مسیر درستی قرار داره.
من از حمایت مالک باشگاه برخوردارم و فشاری رو احساس نمیکنم. استعفا هم نمیدم و با قدرت کارم رو ادامه میدم. )
یک بازی ضعیف و یه باخت دیگه. اونجور که از آمار بازی معلومه انگار باز هم چک بهترین بازیکنمون بوده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آندره ویلاس بواس معتقد است که تیمش اعتراض هواداران به تیمش قابل قبول است و چلسی به اندازه کافی برابر وست بروم خوب نبوده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که نتایج راضی کننده ای با تیمی که همیشه در کورس قهرمانی بوده است نگرفته و در مصاحبه ای پس از شکست برابر وست برومویچ گفت " وست بروم واقعا یک بازی فوق العاده انجام داد و ما به اندازه کافی خوب نبودیم."
آندره اضافه کرد :" آنها همه توپ های اول و دوم را برنده می شدند. آنها به مراتب برتر از ما بودند و یاس بزرگی برایمان بود چرا که ما نتوانستیم بردی که برابر بولتون داشتیم را تکرار کنیم. بازی و نمایش ضعیفی داشتیم."
ویلاس بواس گفت :" ما در 10 دقیقه اول بازی توانستیم چند موقعیت خوب خلق کنیم و برنامه داشتیم که از پشت مدافعان آنها استفاده کنیم . یک گل می توانست انگیزه بیشتری بدهد و می توانست عادلانه باشد . من فکر نمی کنم مستحقق این نتیجه باشیم اما در طول 90 دقیقه وست بروم هم شانسهای زیادی داشتند و برای ما مشکل ساز شدند."
وی اضافه کرد :" تنها بازیکنی که امروز فوق العاده بود ، اشلی کول بود و بقیه عملکرد قابل قبولی نداشتند."
سرمربی 34 ساله چلسی گفت :" هر مربی ای در تیم های برتر زیر فشار است و فشار پس از این بازی ما قابل قبول است . هواداران ما عالی بودند و این شکست می تواند برایمان خوب باشد چرا که ما رکورد خوبی در هاتورنز داشتیم و تمام یاس و نا امیدی از سوی هواداران قابل تائید است."
وياس بواس اخراج شد
باشگاه چلسي سرانجام سرمربي پرتغالي خود را به دليل نتايج ضعيف برکنار کرد.
پس از نتايج ضعيف تيم فوتبال چلسي و نااميدي سران باشگاه از رسيدن به عنوان قهرماني ليگ برتر انگليس، سرانجام وياس بواس 34 ساله از اين تيم اخراج شد تا اين مربي که فصل گذشته با سه قهرماني در پورتو کارنامه درخشاني از خود بر جاي گذاشته بود، از کار برکنار شود.
تيم فوتبال چلسي در آخرين ديدار خود در ليگ برتر، شب گذشته (شنبه) با يک گل برابر وستبرومويچ تن به شکست داد. وياس بواس فصل گذشته در رقابتهاي ليگ پرتغال جام حذفي و ليگ اروپا به مقام قهرماني رسيده بود و بسياري از کارشناسان از وي به عنوان مورينيوي ثاني ياد ميکردند.
باشگاه چلسي در سايت رسمي خود با تاييد اين خبر عنوان کرد: هيات مديره باشگاه ضمن تقدير از تلاشها و تشکر از زحمات وي، اعلام ميکند که همکاري بين باشگاه و وياس بواس به پايان رسيده است. متاسفانه نتايج و عملکرد تيم در اين فصل به اندازه کافي قابل قبول نبوده و نشانهاي از پيشرفت در طول فصل ديده نشده است.
با توجه به اين شرايط تنها مسئلهاي که وجود داشت تصميم براي تغيير کادر فني در شرايط فعلي بود.
باشگاه چلسي همچنين اعلام روبرتو دي متئو دستيار وياس بواس هدايت تيم را تا پايان فصل بر عهده خواهد داشت.
روزهای تلخ ویلاس بواس و چلسی
آندره ویلاس بواس 8 ماه بر روی نیمکت چلسی نشست و با کسب نتایج ضعیف خود آبراموویچ را مجبور به اخراجش کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس ، در ژوئن 2011 به عنوان سومین مربی جوان تاریخ باشگاه چلسی انتخاب شد و سکان هدایت آبی های لندن به دست مرد 33 ساله پرتغالی افتاد. او به باشگاهی بازگشته بود که قبلا زیر نظر خوزه مورینیو در آن مشغول به کار بود و برای نخستین بار در لیگ برتر به مربی گری پرداخت.
آندره با حضورش در چلسی به همراه آنها به آسیای شرقی سفر کرد و پیش فصل خوبی را بدون شکست پشت سر گذاشت . وی پس از ورود به لندن دست به خرید های مورد نیازش زد و در این میان خوان ماتا ، اوریول رومئو و روملو لوکاکو را به تیمش اضافه کرد و هر چه تلاش کرد نتوانست بازیکنی از پورتو را به لندن بیاورد.
نخستین دیدار چلسی و ویلاس بواس با نتیجه 0-0 و در برابر استوک سیتی در لیگ برتر به اتمام رسید و پس از روزهای نخست لیگ برتر توانست در لیگ قهرمانان اروپا نیز با پیروزی شیرینی برابر لورکوزن در استمفوردبریج شادی را به اردوی آبی ها تزریق کند.
نخستین شکست آندره برابر سر الکس فرگوسن و شاگردانش بود که با مشکلات متعدد داوری و بدشانسی مرد جوان با نتیجه 3-1 به اتمام رسید.پس از آن شکست مدعی قهرمانی که زیر دستان آندره کارش را ادامه می داد تواسنت برابر سوانسی ، بولتون و اورتون پیروزی های شیرینی بدست آورد و بازی قابل قبولی نیز در زمین والنسیا انجام دهد.
چلسی در اواخر اکتوبر و قبل از آنکه نخستین شکست خانگی اش را برابر آرسنال تجربه کند در مکان سوم جدول لیگ برتر بود که دقیقا پس از آن بازی دربی دیگری از لندن را برابر کوئینز پارک از دست داد و دو بازیکن اخراجی هم روی دست آندره ماند.
در نوامبر نیز آندره دو شکست را تجربه کرد که هر دوی ان در برابر لیورپول بود که یکی از آنها منجر به حذف از جام اتحادیه انگلستان شد. در این ماه بود که چلسی صعودش به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا را در خطر حذف می دید.
دسامبر ماهی بود که هم روی خوش برای آندره داشت و هم روی بد ، چلسی و ویلاس بواس سه پیروزی متوالی 3-0 بر والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا که منجر به صعود آبی ها شد و مهم ترین پیروزیش ، برد 2-1 منچستر سیتی بود که آندره را به روزهای آینده اش امیدوار کرد.
هرچند سه تساوی و یک شکست ادامه کار آندره بود اما تیمش نمایش خوبی را در بازی 1-1 تاتنهام داشت که این نمایش خوب دوامی نداشت و در یک بازی نا امید کننده برابر استون ویلا بازی را واگذار کرد. باخت به استون ویلا شروعی بود تا چلسی مکان سومی خود را از دست بدهد و به چهارمی جدول نزول کرده و سال 2012 را با شکست شروع کند.
نقل و انتقالات زمستانه هم برای چلسی خبر ساز بود و آندره دستور خروج الکس و آنلکا را امضا کرده بود و به جای آن گری کیهیل را از تاتنهام به تیمش آورد.
ژانویه ماه خوبی برایش بود و توانست 12 امتیاز از لیگ برتر کسب کند و در جام حذفی نیز صعود کند . اما در فوریه که با بازی منچستر یونایتد شروع شد ، آندره بازی 3-0 برده را از دست داد و با تساوی عوض کرد ، تا نشان دهد هنوز تجربه کافی برای اداره بازی بزرگ را ندارد.
آندره ویلاس بواس در پنج بازی آخرش با چلسی تنها توانست یک پیروزی آن هم برای بولتونی که در خطر سقوط است را بدست آورد و در این پنج بازی یک شکست نا بخشودنی نیز برابر ناپولی بدست آورد و 3-1 بازی رفت تیمش در مرحله یک شانزدهم نهایی را از دست داد.
ویلاس بواس بازی آخرش ، نمایش نا امید کننده تیمش را تکمیل کرد و برابر وست برومویچ 1-0 شکست خورد و فاصله اش را با آرسنال بیشتر کرد تا امید به چهارم شدن و لیگ قهرمانان اروپا را برای چلسی و آبراموویچ کمرنگ کند. که این نا امیدی باعث شد تا آبراموویچ تصمیم به اخراج وی بگیرد.
زکی!
وضعیت مربی بعدی تیم چجوریاست؟
کسی خبر داره؟ اینکه ورزش3 گفته درسته؟
دستیار بواس تا اخر فصل مربی میمونه؟!
+
گاس الان کجاهاست؟!
آنژی؟!
شانس آوردنش در پایان فصل چجوریاست؟!
خیلی ناراحت شدم. اخراج بواس در این مقطع کاملا" اشتباه بود. اگر قرار بود اخراج بشه باید زودتر از اینها اخراج میشد. بعدش دی متئو میخواد چیکار میخواد بکنه تا آخر فصل ؟ خب همین بواس میموند دیگه!
بازیکنهایی که بواس مشکل داشتن قطعا" الان خیلی خوشحال هستن.
آره.نقل قول:
دستیار بواس تا اخر فصل مربی میمونه؟!
قراردادش با آنژی 18 ماهه هست. شاید بندی چیزی داشته باشه که آخر فصل بتونه جدا بشه.نقل قول:
گاس الان کجاهاست؟!
مورینیو خودش اعلام آمادگی کرده واسه بازگست به چلسی، فقط اگه یه وقتی با آبراهام دچار مشکل نشهنقل قول:
خبرشم اینه اگه نخوندین:
محتوای مخفی: اعلام آمادگی مورینیو برای بازگشت به چلسی
مورینیو مربی واقعا قدریه، هیچ حرفی درش نیست، فقط یکمی مثل فیروز کریمی دنبال جار و جنجاله!
ویلاس بواس ، مرد تنهای استمفوردبریج
آندره ویلاس بواس که پیدا کردن دوست در تیم را کار سختی می دانست ، با اخراجش از چلسی این تنهایی را دیگر نخواهد دید.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روز یکشنبه ساعت 1:15 دقیقه بعد از ظهر ، کوبهام شاهد حضور آبراموویچ در رختکن بود که شروع به سرزنش کردن بازیکنان کرد و از عملکرد آنها انتقاد های تندی کرد و خبر اخراج آندره ویلاس بواس را به آنها گفت .
مالک باشگاه چلسی که دیگر از پروژه مرد پرتغالی خسته شده بود در جلسه ای اضطراری و دو ساعته با هیئت مدیره باشگاه بدین نتیجه رسید که دیگر نمی تواند آندره را به عنوان سرمربی تیمش قبول داشته باشد. پس از آن بود که ویلاس بواس تنها 27 بازی با چلسی انجام داد و جایش را به دستیار اولش ، روبرتو دی متئو داد.
رومان آبراموویچ که از نتایج تیمش اصلا راضی نیست به بازیکنان نظر شخصی اش را گفت و آنها را مسئول تمام ناکامی های چلسی نامید و بازیکنان را تهدید کرد که در تابستان تغییرات زیادی در تیم ایجاد خواهد کرد.
روز یکشنبه مربی سابق پورتو و چلسی مثل همیشه در تمرینات شرکت کرد و بازیکنان را پس از گرم کردن راهی استخر کرد و کارهای تاکتیکی را زیر نور و باران ادامه داد ، سپس آبراموویچ ، تننبائوم و گورلی نیز با اسکورد و اقدامات امنیتی شدیدی وارد کوبهام شدند. حالا آندره می تواند با دیدن آنها خود را هفتیم مربی اخراج شده آبراموویچ بداند.
تقریبا ساعت 10 صبح بود که مایکل امنالو مدیر فنی تیم چلسی به دیدار خصوصی با آبراموویچ احضار شد و در زمان تمرین تیم با مالک تیمش صحبت کرد. آنها نزدیک به دو ساعت با هم صحبت کردند و از او بیشتر در خصوص اینکه چه کسی را جایگزین ویلاس بواس بکنند صحبت شد.
آبراموویچ که کاملا به آندره ویلاس بواس اطمینان داشت و بیشتر برای کنترل رختکن تیمش تصمیم به اخراج مربی جوانش گرفت.
آبراموویچ بازیکنانی که از حضور آندره ناراحت بودند را جمع کرد و با آنها به تندی صحبت می کرد . بازیکنانی که در مقایسه با بازیکنان مورد نظر ویلاس بواس عملکرد خیلی ضعیفی داشتند ، ویلاس بواس خواهان بازیکنانی چون هالک و فالکائو بود که روی هم 74 گل در این فصل به ثمر رسانده است ، اما دروگبا و تورس با هم تنها 11 گل برای چلسی زده اند.
آندره ویلاس بواس همیشه در چلسی تنها بود و زمانی که آنها 5-3 به آرسنال باخت این شکست را گردن گرفت و از فرط ناراحتی نتوانست شب را به منزلش بازگردد و در کوبهام شب را تا صبح گذراند.
آندره که به کارش اعتیاد پیدا کرده بود و 12 ساعت از روز را در زمین تمرین می گذراند از تصمیم آبراموویچ ناراحت و عصابانی شده بود و برای اولین بار با اضطراب بسیار سوار بر ---- مشکلی اش کوبهام را ترک کرد.
ساعت 18 روز یکشنبه آندره هنوز داشت تاکتیک ها و برنامه هایش را مرور می کرد و نمی خواست چلسی را ترک کند . اما باید شکستش را قبول می کرد و مثل همیشه برای اعضای تیم و هواداران غریبه بود.
در روزی که آندره از اخراجش ناراحت بود بازیکنان بزرگ تیم از اینکه در رختکن تیمشان وقت زیادی را سپری کرده بودند خسته شدند و از رختکن خارج شدند تا چیزی بخورند!
ویلاس بواس روز جمعه نیز در مصاحبه ای اعلام کرده بود که پیدا دوست در باشگاه برایش خیلی سخت بوده است. ذهن و گفتار او واضح بود و نشان می داد که از رابطه بازیکنان بزرگ تیمش با خودش را ناراضی بود.
chelsealondon.ir/site/index.php/news/articles/218-2012-03-05-14-15-39
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روبرتو دی متئو معتقد است که با چند تغییر در ترکیب تیم بتواند ایده های خوبش را در تیم اجرا کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دی متئو سرمربی کنونی تیم چلسی که پس از اخراج ویلاس بواس سکان هدایت آبی ها را در دست گرفته است امروز در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی انجام داد و گفت :" برای افراد حاضر در باشگاه 24 ساعت سختی را سپری کرده ایم."
وی در خصوص گذشته ویلاس بواس در چلسی گفت :" آندره چیزهای خوب و مثبتی آورد و نظریه باشگاه را تغییر داد و ما می توانیم تغییرات وی را ببینیم. من از کار کردن با او بسیار لذت بردم و همیشه در زندگیمان با هم دوست خواهیم بود ، اما من باید با باشگاه پیش بروم و بهترین کارم را بهمراه بازیکنان انجام دهم."
دی متئو که برای نخستین بار به عنوان سرمربی چلسی این تیم را تمرین داد ، گفت :" صبح خوبی بود ، ما شنبه بازی کردیم و تمرین کوتاهی داشتیم . ما برای اطمینان بیشتر باید دوباره گروه بندی کنیم . امروز باید با بازیکنان بیشتر به طور خصوصی صحبت کنم تا آنها را به فرم طبیعی بازگردانم و باید به کارمان ادامه دهیم."
وی همچنین در خصوص اضافه شدن ادی نیتون ، مربی تازه وارد چلسی نیز گفت :" ادی به خوبی باشگاه و خیلی از بازیکنان را می شناسد. من با او سالها کار کرده ام و خیلی برای او راحت بود که تا پایان فصل به ما دست یاری دهد. او مرد چلسی است و من از کسانی که نگران باشگاه هستند به او دید مثبتی داشته باشند. :" ما نظراتمان را با هم در میان می گذاریم و گفتگو می کنیم و ما خیلی ایده های مشترکی داریم که تیم چطور بازی کند .اینکه افراد با دانش و تجربه داشته باشند خوب است . کسی که در لیگ برتر بازی کرده است و ادی تا فصل گذشته لیگ برتر نیز حضور داشته است."
سرمربی دوست داشتنی چلسی درباره اولین بازی اش برابر بیرمنگام در یک بازی حساس در جام حذفی گفت :" من ایده خوبی برای تیم دارم ، من می خواهم در توپ های برگشتی بازی کنیم . اما هنوز درباره یک یا دو پست مطمئن نیستم و شاید چند تغییردر ترکیب داشته باشیم . با توجه به مصدمیت ها ، خوزه بوسینگوا همچنان در دسترس نیست و راس ترنبال نیز مصدوم است . اشلی کول را نیز باید ببینیم چه شرایطی خواهد داشت."
بیرمنگام 0 - 2 چلسی
چلسی توانست با پیروزی برابر بیرمنگام خود را به دور بعدی جام حذفی انگلستان برساند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از تساوی 1 بر 1 چلسی برابر بیرمنگام ، این بازی به دیدار برگشت رسید و آبی ها توانستند نخستین بازی خود را پس از جدایی آندره ویلاس بواس با پیروزی پشت سر بگذارند تا امید روزهای خوب در استمفوردبریج ، بار دیگر روزنه پیدا کند.
بازیکنان بیرمنگام : دویله ، پابلو ، اسپکتور ، دویس ، انداو ( 72- کینگ ) ، ماچ ، گومیز ، الیوت ، ردموند ، رونی ( 59 - بورک ) ، زیگیک
بازیکنان استفاده نشده : مایهیل ، پاکوود ، والس ، ریلی ، یرویس
گل:-
کارت زرد : زیگیک
بازیکنان چلسی : چک ، ایوانوویچ ، لوئیز ، کیهیل ، برتراند ، رامیرس ( 75 – لمپارد ) ، میکل ، میرلس ، تورس ، ماتا (89- اسین ) ، کالو ( 59 – استوریج )
بازیکنان استفاده نشده : هیلاریو ، تری ، دروگبا ، لوکاکو
گل: ماتا (54) ، میرلس (60)
کارت زرد: تورس
داور : تیلور
تماشاگران : 21822 نفر
آمار بازی
شوت : بیرمنگام 7 – 11 چلسی
شوت در چارچوب : بیرمنگام 4 – 6 چلسی
کرنر : بیرمنگام 10 – 5 چلسی
خطا : بیرمنگام 8 – 11 چلسی
درصدمالکیت توپ : بیرمنگام 47 – 53 چلسی
- خوان ماتا در نیمه دوم یک پنالتی که روی تورس انجام شد را خیلی بد زد و دروازه بان آن را مهار کرد.
- چلسی با این پیروزی باید در دور ششم جام حذفی به مصاف لستر سیتی برود.
کد:http://chelsealondon.ir/site/index.php/news/221-birmangham0-2chelsea-facup