انجام این خرید برای آرسنال غیر ممکن به نظر میرسه به دو دلیل:نقل قول:
آرسنال در پي جذب ماريو گوتزه
1-ماریو تا سال 2014با دورتموند قرارداد داره.
2-توان مالی آرسنال جوابگوی هزینه این نقل وانتقال نیست.
Printable View
انجام این خرید برای آرسنال غیر ممکن به نظر میرسه به دو دلیل:نقل قول:
آرسنال در پي جذب ماريو گوتزه
1-ماریو تا سال 2014با دورتموند قرارداد داره.
2-توان مالی آرسنال جوابگوی هزینه این نقل وانتقال نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیمه اول:
Arsenal 0 - 0 Marseille
گزارش بازی
مارسی بازی را بسیار خوب شروع کرد و در 5 دقیقه نخست از روی دو ارسال از جناحین دو موقعیت داخل شش قدم بدست آورد اما ضربات آندره آیوو به کنار دروازه رفت.
دقیقه 10 اولین حرکت آرسنال روی فرار والکات از سمت راست و پاس عالی جروینیو برای او انجام شد اما ضربه والکات را گلر مارسی با نوک انگشتان خود به کرنر فرستاد.
دقیقه 22 آندره سانتوس سانتر بسیار زیبایی را به تیر دو فرستاد اما آرون رمسی در دهانه دروازه ضربه مناسبی به آن نزد و توپ از بالای دروازه به بیرون رفت. این در حالی بود که پارک در دهانه دروازه منتظر توپ بود.
دقیقه 24 مارسی بار دیگر دروازه آرسنال را توسط لویک رمی تهدید کرد اما شوت او از پشت محوطه جریمه با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 26 باز هم جروینیو فرار خوبی را انجام داد و در داخل محوطه جریمه آرون رمسی را صاحب توپ کرد. تعلل آرون باعث شد دیگر بازیکنان از پشت سر به او برسند و شوت او با برخورد به مدافعان برگشت داده شد.
دقیقه 30 جروینیو موقعیت دیگری در سمت چپ بدست آورد اما شوت محکم او را باز هم گلر برگشت داد.
دقیقه 36 آرون رمسی روی ارسال والکات ضربه سر را به سمت چهارچوب زد اما باز هم گلر مارسی آن را در اختیار گرفت.
بجز چند دقیقه اول، آرسنال در بیشتر زمان بازی میدان را در اختیار داشت اما مارسی روی ضد حملات بسیار خطرناک نشان داد. نتیجه پایانی این نیمه، 0 - 0.
نمیه دوم:
در این نیمه توپ بیشتر در میانه زمین در جریان بود و دو تیم فرصت های به مراتب کمتری نسبت به نیمه اول پدید آوردند که گلی به همراه نداشت.
دقیقه 46 روی ضربه ای ایستگاهی آرتتا توپ را روی دروازه ارسال کرد که ابتدا مرته ساکر و سپس ورمالن به توپ ضربه زدند اما توپ را گل مارسی برگشت داد.
مارسی در این نیمه بارها به محوطه جریمه آرسنال نزدیک شد اما در زدن ضربات در چهارچوب نا موفق بود.
ورود رابین ونپرسی، توماس روسیچکی و آندری آرشاوین نیز شدت حملات آرسنال را بیشتر کردروی یکی از حرکات مشترک، پاس روسیچکی به ونپرسی رسید اما ضربه چیپ او را دروازبان در اختیار گرفت.
داور این دیدار در نیمه دوم با سوت های خود بارها جریان بازی را متوقف کرد اما شاید بزرگترینتصمیم او در نیمه اول بود که برخورد توپ با دست بازیکن مارسی را خطای پشت محوطه تشخیص داد.
شما طرفدار بروسیا هستی، نه؟ تو اون تاپیک فعالیت میکنی.نقل قول:
آرسنال قشنگ توانایی داره الان هر بازیکنی رو بخرخه چون هنوز حدود 40 ملیون پول تو دست و بالشون هست.
برای خرید بازیکن یا بازیکن با تیمش قرار داد نداره که آزاد میاد و فقط حقوق هفتگیش رو باشگاه میپردازه، یا اینکه قرار داد داره که باشگاه خواهانش به باشگاه فعلیش پول میده و باقی قراردادش رو میحره و به خود بازیکن هم حقوق هفتگیش رو میده. الانم که آرسنال پول کافی داره.
به نظر من تو بازی دیشب خیلی خوب بازی کردیم. تنها مشکل تیم تو خط حمله بود وگرنه مارسی رو شکست میدادیم.به نظر من بزرگترین اشتباه ونگر میدان دادن به پارک چو یونگ بود اون تو یه بازی به این حساسی بهتر بود چندتا بازی تو لیگ و جام حذفی و اتحادیه انجام میداد بعد تو بازی های اروپایی بهش میدان میداد.
راستی دوستان چند روز پیش قرعه کشی جام اتحادیه انجام شد و آرسنال باید با منچسترسیتی بازی کنه. تو این بازی آرسنال میزبان هست و بازی خیلی سختی خواهد بود. بازگشت ستاره های سابق آرسنال به ورزشگاه تیم سابقشون هم خیلی جالب خواهد بود.
عزیز من اگه دقت کرده باشی آرسنال تو این چند ساله خریدهای بزرگ کم نداشته مثل آرشاوین،خوزه آنتونیو ریس،سمیر نصری اگه میبینی بعضی وقتها خرید بزرگ انجام نمیدن به خاطر وسواس ونگر تو خریدن بازیکن هست وگرنه همین آرسنال یکی از ثروتمندترین باشگاه های دنیاست.نقل قول:
امیدوارم تو نقل و انتقالات تابستانی بتونن دو سه تا بازیکن طراز اول بگیرن تا تو نیم فصل دوم با قدرت بیشتری تو بازی ها ظاهر بشن.
واقعا ونگر این مارسی رو خوب شناخته بود که گفته بود در خانه حریف بهتر بازی میکنن ...
اصل و بنای تیمشون در ضد حملات هست و واقعا شانس اوردیم که همون یک ربع اول گل نخوردیم ...
بازی بدی انجام ندادیم ... به نظرم برعکس بازیهای گذشته خط دفاعمون بهتر از دو خط دیگه مون بود ...
اینکه به رابین بازی نداد هم به نوعی تفکر ونگر بوده ... به هر حال نیاز به استراحت داره ... ولی خب شاید اگه بیشتر بازی می کرد پیروز می شدیم ...
داور هم به نظرم یک پنالتی رو برای ارسنال نگرفت ....
البته هنوزم سرنوشت صعود به عنوان تیم اول دست خودمونه.
هربازیکنی که نه:31:نقل قول:
هدفم بحث بیخودی نیست دوست من.اما اینیکه بگیم 40میلیون پوند داره پس میتونه فلان بازیکن رو بخره حرف درستی نیست.
اگه بگی باشگاه اعلام کرده که اعتبار خرید بازیکن امسال 40میلیون پونده خب اون یه حرف دیگه است.
اما تا اونجایی که من خبر دارم آرسنال همچین اعلامی رو نکرده...
درهرصورت بین این دوباشگاه بازیکن زیاد جابه جا شدن.اما در این مورد بعید به نظر می رسه که گوتزه رو بتونن به انگلستان بیارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه رئیس پس از بازی مقابل مارسی
آرسن ونگر در مصاحبه ی بعد بازی مقابل مارسی در جام باشگاههای اروپا در مورد به هدر رفتن شانسها برای کسب پیروزی میگوید...
در مورد رابین ونپرسی ...
او وقتی وارد زمین شد شانس زدن گل را داشت ، او میخواست توپ را به صورت چیپ به گل تبدیل کند اما به هر حال نمیتوان گفت یک بازیکن همیشه باید تفاوت و تغییر ایجاد کند .
در مورد تساوی 0-0 ...
احساس میکنم بازی در شرایطی بود که در بهترین حالت فیزیکی خود نبودیم ، مارسی قویتر از ما بازی را آغاز کرد و ما بعد از آن به بازی برگشتیم .
در نیمه ی اول فرصت هایی داشتیم و میتوانستیم بر آنها غلبه کنیم ، پس از آن منظم بودیم .
ما راغب بودیم اما شما باید به مارسی اعتبار دهید ، آنها در دفاع بسیار خوب بودند ، در بازی ما وقفه ایجاد میکردند و به اندازه ی کافی برای خروج از این موقعیت باهوش نبودیم .
نکات مثبت اینها هستند که گلی دریافت نکردیم و مارسی تنها یک شوت در چهارچوب داشت ، به طور کلی میدانیم که در یک سوم دفاعی میتوانیم بهتر باشیم .
در مورد چهار نفر عقب زمین ...
از آنها راضی بودم ، به طور کامل عالی نبود اما چهار نفر عقب ما در حال بازسازی هستند به طور کلی ورمالن بازی بسیار خوبی داشت ، مرتساکر امشب بسیار محکم بود ، سانتوس خوب بود ، جنکینسون تازه بازگشته بود و فاقد تجربه در شرایط خاص بود اما به طور کلی عملکرد خوبی داشت.
در مورد میل هجومی سانتوس ...
وقتی او توپ را در اختیار دارد خوشحال هستم ، شخصا احساس میکنم او قدرت دفاعی بیشتری نسبت به آن چیزی که بیشتر مردم فکر میکنند دارد .
او در هر بازی قویتر میشود ، پسر بسیار باهوشی است که خیلی زود یاد میگیرد و قطعا در حال هماهنگی و انطباق با شیوه ی بازیهای انگلیس است ، آسان نیست که پشت سر هم بازی کنید .
در مورد تاثیرات بازی شنبه ...
شاید از نظر احساسی بیشتر از جسمانی تاثیر داشت ، بسیار سخت است که تنها سه روز بعد مجددا بازی کنید اما ما همچنان موقعیتهایی را داشتیم به ویژه رمزی که در نیمه ی اول دو شانس بزرگ داشت ، جروینهو دارای شانس بود و در چنین بازیهایی شما انتظار دارید یکی از این شانسها به گل تبدیل شود .
در مورد پارک چو یونگ ...
او هفته ی گذشته بسیار خوب بود . اما امشب شما میتوانستید ببینید که فاقد سرعت بازی بود چرا که به اندازه کافی بازی نکرده بود
در مورد نداشتن امنیت صعود ...
خب ما میخواستیم امشب آن را کسب کنیم اما این را نیز باید منصفانه گفت که ما از دو بازی مقابل مارسی چهار امتیاز کسب کردیم . چهار امتیاز به طور کل خیلی بد نیست .
در مورد امید به صدرنشینی در پایان ...
من فقط به نمرات المپیاکوس نگاه میکنم که امشب بسیار خوب بازی کردند و مالکیت توپ را در اختیار داشته اند .
همه فکر میکردند که بازی با المپیاکوس بسیار ساده خواهد بود اما میتوانید ببینید که حتی امشب تنها با نتیجه ی 1-0 شکست خوردند .
طبق شنیده ها ، آنها در این بازی بسیار قوی بودند اگر بازی بعدی خانگی خود را ببریم شانس زیادی خواهیم داشت .
در مورد مصدومیت در این بازی ...
به نظر همه خوب هستند .
کد:http://arsenal.ir/Newsdetails.aspx?NewsId=4476&title=%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87%20%DB%8C%20%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%20%D9%BE%D8%B3%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
من منظورم از لحاظ مالی بود. حالا ایننکه یه تیم بارفتن ستارش موافقت نکنه اون یه مطلب دیگه هست. آرسنال با فروش فابرگاس و نصری کلی پول گیرش اومد که پس از کم کردن خرید های این فصلش، پول زیادی براش میمونه . شاید حتی بیش از 40 ملیون پاوند. تازه باشگاه پولداری هم هست. منتهی مشکل اینه که ونگر رو هر بازیکنی دست نمیزاره. تفکرات خودش رو داره تو خرید بازیکن. گوتزه هم بازیکن خیلی عالی و درجه یک و مهمتر از همه جوونیه. ولی خوب نوری شاهین هم بازیکن مهمی بود. کلاً تیم های آلمانی (غیر از بایرن) هیچ وقت آنچنان خرید های بزرگی نمیکنن و قیمت بازیکن ها تو آلمان خیلی بالا نیست. بیشتر میفروشن.نقل قول:
تو نقل و انتقالات تابستونی پیشنهاد ۴۵ میلیونی ارسنال رد شد. دلیل اصلیشم این بود که پیشنهاد دیر داده شد. (روز اخر)نقل قول:
پس مشکلی از نظر مالی نیست تو روز اخر به جز گوتزه پیشنهاد 40 میلیونی برای امویلا و 45 میلیونی برای هازارد هم رد شد.
تنها دلیل نیومدن میتونه باشگاه بازیکن و خود بازیکن باشه.
Sent from my LT15i using Tapatalk
سلام بچه ها
تو خبرها اومده بود که آرسنال تو نقل و انتقالات زمستانی میخواد گرانرو بازیکن نیمکت نشین رئال رو خریداری کنه. ظاهرا مسئولان دوتا باشگاه یه سری مذاکراتی رو هم برای انتقال این بازیکن انجام دادن و با توجه به نیمکت نشین بودن این بازیکن جوان احتمال این انتقال خیلی زیاده.
به نظر من بازیکن خوبیه اما عالی نیست اما تو این وضعیت که مدام هافبک های میانی مصدوم میشن میتونه به درد تیم بخوره.
کاملا واضحه که این بازیکن از رئال جدا میشه چون عملا جایی تو ترکیب اصلی نخواهد داشت حتی تو بازی حذفی هم ندیدم مورینیو از این بازیکن استفاده کنه.برخلاف سال پیش کاکا هم خیلی خوب برای رئال بازی میکنه و همین شاید باعث بشه این بازیکن انگیزه ای واسه موندن نداشته باشه.
خب! رابین به عنوان بهترین بازیکن ماه اکتبر لیگ برتر انتخاب شد! واقعآ حقش بود!
تبریک میگـــــم به همه آرسنالیای گل و وفادار :)
به امید موفقیتای بیشتر :)
Arsenal 3 - 0 WBA
یه برد خوب خانگی!
تبریک میگم بچه ها!
تو اینجور بازی ها حتما باید سه امتیاز رو بگیریم وگرنه معلوم نیست آخر فصل چه جایگاهی خواهیم داشت. با این برد شدیم 19 امتیازی و هم امتیاز با لیورپول چون این تیم نتونست سوانسی رو ببره.خدا کنه تاتنهام هم امتیاز از دست بده تا فاصلمون کمتر بشه.
گل ها:
فان پرسی در دقیقه 22
فرمایلن در دقیقه 39
میکل آرتتا در دقیقه 74
تبریک میگم ؛ بازی رو ندیدم ولی اینجوری که از نتیجه معلومه و توی نیمه اول 2 تا گل زدیم میشه حدس زد بازی خوبی کردیم ...
منتظر هایلایت بازی می مونیم.
منم برد رو تبریک میگم.
دیگه نمیدونم در مورد رابین چی بگم. 1 گل و 2 پاس گل.
Sent from my LT15i using Tapatalk
نیمه اول:
بازی با برتری مطلق آرسنال آغاز شد و این برتری تا پایان نیمه اول ادامه داشت. وست بروم تنها برای دفاع کردن آمده بود و لایه های دفاعی پرتعدادی را در جلوی دروازه خود درست کرده بود و در دقایق ابتدایی یاران آرسنال بیشتر در میانه میدان و زمین حریف توپ را در اختیار داشتند.
تا اینکه دقیقه 22 روی پاس عالی در عمق رمسی، والکات فرار سریعی انجام داد و وارد محوطه جریمه شد. او نزدیک دروازبان شد و شوت خود را زد اما به دروازبان برخورد کرد و زیر پای ونپرسی افتاد و کاپیتان آماده آرسنال توانست یک گل دیگر برای تیمش به ثمر برساند.
پس از گل نیز برتری آرسنال ادامه داشت و بازی آرام تر شد مالکیت توپ در این دقایق 66 به 34 درصد به سود آرسنال بود و یاران وست بروم حرفی برای گفتن نداشتند. ضمن اینکه مدافعین آرسنال نیز توانستند به خوبی راه آنها را ببندند.
بالاخره دقیقه 39 آرسنال به گل دوم خود هم رسید. سانگ در میانه میدان سانتری را روی دروازه ارسال کرد و ونپرسی در سمت راست و نزدیک خط کرنر، آن را سرضرب به روی دروازه ارسال کرد، جروینیو نتوانست روی آن اثری بگدارد اما ورمالن از راه رسید و توپ را به گل دوم تبدیل کرد.
آخرین موقعیت نیمه اول نیز روی شوت آرتتا روی پاس رمسی صورت گرفت اما شوت او پشت محوطه با اختلاف زیاد به بیرون رفت تا آرسنال این نیمه را با برتری به پایان برساند.
نیمه دوم:
آرسنال این نیمه را نیز بسیار عالی آغاز کرد و به پایان رساند. از همان ابتدای نیمه، شروع به حمله کردن کرد و دقیقه 51 روی سانتر جنکینسون، جروینیو می توانست دروازه را باز کند اما دفاع خریف آن را به کرنر فرستاد. دقیقه 53 اولین موقعیت گل وست بروم در این بازی شکل گرفت!!! شوت پشت محوطه بازیکن حریف با اختلاف به بیرون رفت. دقیقه 9 موقعیت دیگری برای وست بروم به وجود آمد و روی ضربه ایستگاهی بازیکن حریف شوت ود را به آسمان کوباند.
دقیقه 59 ون پرسی با پاس زیبایی، جروینیو را در سمت چپ صاحب توپ کرد و او با اینکه دو مدافع را جلوی خود داشت وارد مخوطه شد و با پاس ریزی، رمسی را صاحب توپ کرد اما شوت او به بیرون رفت. دقیقه 64 جروینیو در یک دو با آرتتا وارد محوطه شد و در سمت راست سانتر کرد اما در میانه راه توسط دروازبان مهار شد.
دقیقه 66 سانگ توپی را سمت راست برای جروینیو فرستاد و او نیز وارد مخوطه شد و با پاس عقب، خود جروینیو را صاحب توپ کرد اما شوت او را دروازبان مهار کرد. تا اینکه دقیقه 73 آرسنال به گل سوم خود نیز رسید. روی چرخش عالی ار ونپرسی، او نزدیک مخوطه شد و با پاس خود، روسیچکی را در سمت راست صاحب توپ گرد و او با وارد شدن به مخوطه، پاس به عقب خود را به رابین داد و او نیز آرتتا را درموقعیت شوتزنی قرار داد و شوت آرتتا به کنج دروازه نشست.
دقیقه 79 وست بروم می توانست یک گل را جبران کند اما ورمالن مستحکم بود. روی ارسال در عمق، یار حریف فراری انجام داد و با وارد شدن به محوطه، شوت خود را زد اما تکل ورمالن آن را به اوت فرستاد.
بازی با همین نتیجه به پایان رسید و آرسنال یک پیروزی شیرین دیگر به دست آورد.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/menu-131.html
سلام دوستان
یه مصاحبه فوق العاده از فان باستن:40:
حتما بخونید:40:
فان باستن: رابین نباید هیچ وقت آرسنال را ترک کند
مارکو فان باستن، از مربیان سابق هلند که رابطه خیلی خوبی با رابین ونپرسی کاپیتان آرسنال دارد، به او توصیه هایی در مورد آرسنال و ماندن در این تیم کرده است.
فان باستن معتقد است هیچ تیمی مناسب تر از آرسنال برای رابین وجود ندارد و آرسن ونگر بهتر از هر کس دیگری در فوتبال او را می شناسد بنابراین اگر آرسنال را ترک کند، دیگر نمی تواند از فوتبال لذت ببرد.
فان باستن در زمان فوتبالش، آژاکس را به مقصد میلان برای به دست آوردن جام ترک کرد اما معتقد است موقعیت او با رابین متفاوت بوده است.
" رابین نباید آرسنال را ترک کند. شما نمی توانید آن را با موقعیت من در آژاکس مقایسه کنید. تفاوت بزرگ در اینجاست که رابین در یک باشگاه بزرگ حضور دارد.
رابین برای شش سال در لندن بوده است. او نتوانست کمک کند و آرسنال هیچ چیز در این سال ها نبرده است. خیلی چیزهای در این شش سال در لیگ برتر تغییر کرده است. چلسی باشگاه بزرگتری شده و منابع مالی قدرتمندی دارد.
منچسترسیتی هم به یک نیروی بزرگ تبدیل شده و ثروتمندتر از هر باشگاه دیگری است. منچستریونایتد و لیورپول مالکین آمریکایی دارند. پولی که برای نقل و انتقالات این باشگاه ها خرج می شود باور نکردنی است. اما آرسنال متفاوت عمل می کند و من این را تحسین می کنم.
هنوز فکر می کنم آرسنال زیباترین باشگاه فوتبال در انگلستان است. در منچسترسیتی و چلسی شما هیچ وقت این کلاس و سبک را نخواهید دید.
آرسنال فوق العاده ترین ورزشگاه را دارد. آنها دارای سبکی از بازی هستند و پیراهن زیبایی بر تن می کنند. از همه جهات، من آرسنال را به عنوان یک باشگاه فوتبال کامل در نظر میگیرم. اینجا باشگاهی است که رابین به آن تعلق دارد.
آیا من کمال طلب به نظر می رسم؟ شاید اینگونه باشد. اما همه این چیزهایی که آرسنال ارائه می دهد، می تواند نقشی در ماندن او در اینجا داشته باشد. بنیان ها اینجا وجود دارد.
به رابین بستگی دارد که روش های پیروزی را خلق کند. بنابراین آرسنال می تواند یکی از بهترین باشگاه های بزرگ در بین شش باشگاه برتر انگلیس شود.
می دانم که رابین نمی تواند همه اینها را تنهایی انجام دهد. اما او باید بر روی مسئولین فشار بیاورد. بر روی هیئت مدیره، مالکین و هر کسی دیگری که در رده های بالا با باشگاه در ارتباط است! تا آنها بهترین کار را برای آرسنال انجام دهند. بنابراین تیم می تواند در بالاترین سطح رقابت کند.
سال گذشته آرسنال تیم واقعا خوبی داشت و می توانست راه زیادی را برود تا قهرمان لیگ برتر شود. اکنون آنها دو ستون خود یعنی فابرگاس و نصری را در تیم از دست داده اند.
رابین شخصیت فوق العاده ای دارد. او یک رهبر حرفه ای است. رفتار او به عنوان یک حرفه ای معصومانه است. او این توانایی و نفوذ را دارد تا در انتخاب ها سهیم باشد و به مربی مشاوره دهد. رابین باید مطمئن شود که باشگاه، درست ترین تصمیم ها را میگیرد. بنابراین آرسنال می تواند به درستی پیش برود.
بسیار واضح و ساده است. او می تواند به آرسنال بگوید : "من می توانم بروم یا بمانم. فقط به من بگویید که آیا می خواهید همراه من به سمت دستاورد های بزرگتر بروید؟ بله؟ بنابراین شما باید سرمایه گذاری کنید. اگر این را نمی خواهید، مشکلی نیست اما من میروم! "
آرسنال باشگاه واقعا بزرگی است که با داشتن چند بازیکن سطح بالای دیگر در کنار رابین، او می تواند شانس خود را برای پیروزی ها و موفق بودن، افزایش دهد. "
منبع : Gunnerstrust
سلام دوستان
یه مصاحبه فوق العاده دیگه از جک کوچولو:31::40:
ویلشر: قول می دهم برای همیشه در آرسنال بمانم
ویلشر 19 ساله که فصل پیش به یکی از ارکان تیم تبدیل شد، در این فصل با بدشانسی مواجه شد و مجبور به چندین ماه خانه نشینی شد.
او در یک مصاحبه تصویری با iFilm London در مورد وضعیت خود در آرسنال و چیزهای دیگر صحبت کرده است.
وقتی از جک در مورد آینده اش در آرسنال سوال شد و آیا اینکه او تضمین می کند برای همیشه در آرسنال بماند یا خیر، او به هواداران این تضمین را داد که در این باشگاه لندنی بماند.
" من قول می دهم! از 9 سالگی در این باشگاه بوده ام و یاد گرفتم که عاشق آن باشم.
از زمان پاتریک ویرا تا دنیس برگکمپ، سسک فابرگاس، همه را دیده ام که آشکار شدند و توقف نکردند. نسل جدید از بازیکنان به وجود آمده اند. آرون رمسی، من، کایران گیبز و... امیدوارم که بتوانیم واقعا کار ویژه ای را انجام دهیم.
من عاشق باشگاه هستم و می خواهم جزئی از آینده آن باشم. "
ویلشر هم اکنون دوران مصدومیت خود را سپری می کند و از این بابت بسیار ناراحت است اما منتظر بازگشت دوباره به میادین و پیشرفت بیشتر در تیم است.
" در این لحظه واقعا آهسته سپری می شود و واضح است که ناامید هستم. باید تا اواسط اکتبر به تمرینات برگردم و سپس می توانم به سختی کار کنم و آن وقت به رئیس بستگی دارد که چه موقع مرا انتخاب می کند.
یک ناامیدی بزرگ است. مخصوصا پس از سال گذشته که ما نزدیک به فتح جام بودیم. ما بارسلونا را در خانه شکست دادیم و به نظر می رسید همه چیز خوب پیش می رود اما پایان ناراحت کننده ای داشت.
من منتظر این فصل بودم. واقعا فکر می کردم می توانیم جلو بیاییم و کاری کنیم. دوباره مصدوم شدن واقعا ناامید کننده است اما من در دسامبر باز خواهم گشت و امیدوارم بتوانم دوباره اوج بگیرم. "
این جوان انگلیسی همچنین، بازگشت آرسنال از بحران را مورد ستایش قرار داد.
" به نظر می رسد ما هفته به هفته بهتر می شویم. شروع بدی در فصل داشتیم و همه این را می دانند. نمی خواهم دروغ بگویم که خوب بودیم چرا که اینگونه نبود. بچه های باید با یکدیگر بازی کنند. بعضی از آنها جدید هستند. به نظر می رسد هر هفته بهتر و بهتر می شویم.
بازی با وست بروم یکی از بهترین عملکرد های ما بود. ما مانند آرسنال قدیمی کار کردیم و به نظر می رسید اکنون به مسیر پیروزی برگشته ایم. "
منبع: Gunnerstrust
رئیس:اوضاع نشان میدهد که فوتبال با چه سرعتی تغییر میکند.
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با وست بروم با تلویزیون آرسنال.
در مورد یک پیروزی راحت...
اینگونه بود چون از ابتدا تا انتها کنترل بازی را در اختیار داشتیم. ما به خوبی با شتاب خود رو به جلو حرکت کردیم. در نیمه دوم کنترل بازی را بیشتر روی فشارها در اختیار داشتیم و در مچموع از نظر دفاعی مستحکم بودیم. هفته گذشته 5 گل به ثمر رساندیم و این هفته 3 گل، 8 گل در دو هفته مرا خیلی خوشحال می کند.
در مورد آمار بسته نگه داشتن دروازه...
کاملا خوشحالم که متوجه این موضوع هستید زیرا معمولا گزارشات بدی از گل های دریافتی داریم. احساس می کنم که ما پیشرفت کرده ایم اما هنوز کارهایی برای انجام دادن وجود دارد. اما اکنون اوضاع بهتر است، مستحکم تر هستیم و در مجموع احساس می کنم که به خوبی کار کرده ایم. متاسفانه اکنون نمی توانیم بر روی آن کار کنیم چون تمام بازیکنان به تیم های ملی می روند.
در مورد کارل جنکینسون....
مردم فراموش می کنند که او فکر میکنم تنها 15 بازی در چارلتون انجام داد و اکنون شاید 10 بازی برای ما انجام داده باشد. مساله جالب سرعت پیشرفت اوست. باید بگویم او بازی بسیار تاثیرگزاری داشت.
در مورد بازگشت توماس ورمالن....
او خیلی خوب و خیلی سریع خود را هماهنگ کرد. ما دفاع مستحکمی داریم، اکنون مدافعین مرکزی مستحکمی داریم. حتی وقتی نیاز داشته باشیم می توانیم انها را تغییر دهیم. در مجموع در مقایسه با یک ماه قبل نشان می دهد که اگر مردم سخت کار کنند و نگرش و روحیه ای خوب داشته باشند، فوتبال به چه سرعت می تواند تغییر کند. این کاری است که ما می خواهیم انجام دهیم.
در مورد بازگشت به جمع 4 تیم ....
این جایی است که ما می خواهیم باشیم اما ما می خواهیم حتی بالاتر از آن برویم. اجازه دهید بازی به بازی پیش برویم. وقتی می بینید که از کجا امده ایم و چقدر ضربه خوردم درس خوبی برایمان است که سخت کار کنیم. خیلی وقت نمی گذرد که مردم پیش خود سوال می کردند آیا من فکر می کنم که می خواهیم با سقوط مبارزه کنم یا نه بنابراین باید به سخت کوشی خود ادامه دهیم و آن روزها را فراموش نکنیم.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4827.html
سونگ:خط میانی با هر بازی رشد میکند.
مرد کامرونی آرسنال در 3 ماه نخست فصل نشان داد که تا چه اندازه حضورش در ترکیب تیم اهمیت دارد اما او در این فصل با نفرات جدیدی هم بازی است.
آرون رمسی و میکل آرتتا نفراتی هستند که در هر بازی کنار سونگ به میدان می روند و سونگ اعتقاد دارد ارتباط و هماهنگی آنها در هر بازی بیشتر می شود.
" شناخت ما از یکدیگر روز به روز بهتر می شود. این آسان نبوده زیرا میکل اخیرا به ما ملحق شد اما می توانید ببینید که چه بازیکن خوبی است و واقعا از بازی در کنار او خوشحالم.
آرون هم خوب عمل کرده و همه ما همچنان در حال کار با یکدیگر هستیم تا یاد بگیریم چطور می توان بهترین عملکرد را ارائه کرد. همه ما سعی می کنیم به دیگری کمک کنیم و این مهم است. هرچه ما بیشتر با یکدیگر در ارتباط باشیم می توانیم بهتر کار کنیم. اگر دائما در حال مشاوره دادن به یکدیگر در زمین باشیم آنوقت می توانیم به یک واحد بسیار خوب تبدیل شویم.
همچنین ما هنوز جک و ابو را داریم که باید بازگردند و دید هجومی بسیاری در میانه زمین به ما می دهند."
سونگ 3 دیدار از 4 بازی ابتدیا فصل آرسنال در لیگ را به دلیل محرومیت از دست داد اما او از فرم خود در این مدت بسیار راضی بوده.
" خیلی راضی هستم، اگرچه شما همواره به دنبال چیز بیشتری هستید. فصل قبل من 5 گل به ثمر رساندم و این بار دوست دارم 8 یا 10 گل بزنم، این نشان می دهد که در آن منطقه پیشرفت کرده ام.
اگر می خواهید بازیکن درجه یکی باشید نیاز دارید به روند رو به جلو ادامه دهید و هر زمان پیشرفت کنید. زیر نظر یکی از بهترین مربیان جهان این فرصت را دارم و همیشه سعی می کنم از آن استفاده کنم."
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4839.html
بچه ها امروز داشتم تو سایت آپارات دات کام چرخ میزدم که یه کلیپ پیدا کردم در مورد باشگاه آرسنال با موضع "فوتبال در کنار بازیکنان آرسنال" که خیلی جالبه و با دیدنش آدم رو هیجان زده میکنه.
از لینک زیر هم میتونید دانلود کنید و هم آنلاین تماشا کنید.
کد:http://www.aparat.com/v/58a293c4c86b4c0000b0e683c77432a820320
آنري: فقط ونگر به درد آرسنال مي خورد
مهاجم اسبق توپچي ها معتقد است ونگر بهترين گزينه ممکن براي هدايت آرسنال است.
تیری آنری مهاجم باشگاه نیویورک ردبولز معتقد است نتایج آرسن ونگر در آرسنال هنوز قابل تقدیر است.
این مربی فرانسوی به دلیل بدترین شروع تاریخ آرسنال در این فصل بعد از فروش سمیر نصری و سسک فابرگاس به شدت تحت فشار قرار گرفت.
اما مهاجم اسبق توپچی ها می گوید هیچکس برای آرسنال بهتر از آرسن ونگر نیست.
آنری در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" وقتی او آرسنال را ترک کند همه می فهمند او چه افتخاراتی برای این تیم کسب کرده است. انتقاد از ونگر کار آسانی است اما واقعا گزینه ای بهتر از او برای هدایت آرسنال پیدا می کنید ؟"
"امیدوارم آرسنال بار دیگر به جام برسد و هواداران این تیم خوشحال شوند. نباید تنها به چند فصل اخیر توجه کنیم، ونگر با آرسنال به افتخارات بزرگی رسیده است.
"دو باشگاه شهر منچستر کار را برای باقی تیم ها در این فصل مشکل کرده اند اما توپچی ها تلاش خود را خواهند کرد. همیشه یکی از هواداران آرسنال خواهم بود و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم."
آرتتا : ونپرسی بهترین بازیکنی است که تا کنون با او بازی کرده ام
میکل آرتتا اذعان میکند با کمتر بازیکنی بهتر از رابین ونپرسی بازی کرده است ...
کاپیتان آرسنال در بهترین فرم خود بوده است و در 29 بازی 28 گل به ثمر رسانده است .
آرتتا که در آخرین دقایق نقل و انتقالات از اورتون به آرسنال پیوست اکنون کیفیت ونپرسی در زمین چشمش را گرفته است .
آرتتا میگوید :
" او از سه یا چهار بازیکن برتری که تا کنون با آنها بازی کرده ام بالاتر است و دارای یک استعداد طبیعی است .
" وقتی او بازی میکند هیچ فشاری وجود ندارد ، او گلزنی میکند و نمایش زیبایی به جای میگذارد .
" به عنوان کاپیتان فرد بسیار خوبی است که به مردم کمک میکند و ما از داشتن آن بسیار خوشحال هستیم .
کد:http://arsenal.ir/Newsdetails.aspx?NewsId=4523&title=%D8%A2%D8%B1%D8%AA%D8%AA%D8%A7%20:%20%D9%88%D9%86%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AA%D8%A7%20%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D9%85
بچه ها این خبر رو تو انجمن موسیقی گذاشته بودم اما شاید بد نباشه اینجا هم بذارم.
ورزشگاه امارات میزبان کنسرت موسیقی در ماه ژوئن:8:
گروه بریتانیایی Coldplay که اخیرا آلبوم جدید خود را به نام Mylo Xyloto به بازار داده اند، روز جمعه اول ژوئن 2012 و شنبه دوم ژوئن، به خانه توپچی ها خواهند آمد.
گروه Coldplay یکی از پرفروشترین هنرمندان موسقی هستند که رکورد فروش بیش از 50 میلیون را در سراسر جهان از آن خود کرده اند.
باشگاه با مسئولین این رویداد (SJM Concerts) برای رزرو بلیط برای اعضای آرسنال مذاکره کرده است تا آنها بتوانند 24 قبل از آمدن رسمی بلیط ها، آنها را زودتر تهیه کنند.
قیمت بلیط ها از 49.50 دلار تا 70 دلار خواهد بود و اعضای آرسنال می توانند آنها را روز 17 نوامبر تهیه کنند. بلیط ها روز 18 نوامبر برای فروش عمومی عرضه خواهند شد. همچنین تعداد این بلیط ها محدود خواهد بود.
ورزشگاه امارات قبلا میزبان Bruce Springsteen در سال 2008 و Summertime Ball در سال 2009 نیز بوده است.
ایوان گازیدیس در این باره می گوید : " ما واقعا خوشحالیم که گروه Coldplay ورزشگاه امارات را در تابستان آینده برای اجرای خود انتخاب کرده اند. همه ما از اینکه این گروه در مجموعه ورزشگاه امارات اجرا خواهند کرد هیجان زده هستیم.
همچنین خوشحالیم که توانستیم بلیط هایی را به اعضای آرسنال اختصاص دهیم تا بتوانند قبل از انتشار عمومی آن، بلیط ها را خریداری کنند. امیدواریم خیلی از هواداران از این فرصت هیجان انگیز استفاده کنند. "
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4852.html
ونگر: فوتبال نسبت به 25 سال قبل خیلی پاک تر شده است
سرمربی توپچی ها معتقد است جهانی شدن فوتبال به بازیکنان خارجی کمک کرده تا در تیم های اروپایی بهتر جا بیفتند و واکنش های منفی نسبت به بازیکنان خارجی کمتر شود.
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با تحسین از نقش دوربین های تلویزیونی در فوتبال، اعلام کرد فوتبال در 25 سال قبل بسیار کثیف تر بود.
سرمربی توپچی ها معتقد است جهانی شدن فوتبال به بازیکنان خارجی کمک کرده تا در تیم های اروپایی بهتر جا بیفتند و واکنش های منفی نسبت به بازیکنان خارجی کمتر شود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" فوتبال خود را پاکیزه تر کرد زیرا 25 سال قبل خیلی کثیف تر بود. اکنون فوتبال خیلی تمیز تر شده زیرا همه چیز مورد بررسی قرار می گیرد. به یاد دارم که فوتبال اروپا در 25 سال قبل به خاطر اینکه بعضی از بازی ها فیلمبرداری نمی شد، خیلی تمیز و جوانمردانه نبود.
فوتبال اکنون خیلی تمیزتر شده و بازیکنان بهتر همدیگر را می شناسند. من مربی جوانی بودم، فوتبال به اندازه الان یک پدیده جهانی نبود. بازیکنان خیلی خوب یکدیگر را نمی شناختند و تنفرشان از هم بیشتر بود.
امروزه حتی در جنجالی ترین دربی ها، می بینید که بازیکنان قبل از بازی ها با هم احوال پرسی می کنند . این اتفاق 25 سال قبل رخ نمی داد. میزان تنفر خیلی بیشتر بود اما الان شرایط خیلی تغییر کرده است."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/11/12/2754375/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-25-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/11/12
بنتنر : دیگر به آرسنال برنمیگردم.
مهاجم دانمارکی آرسنال که از بازی در آرسنال ناراضی بود، در نقل و انتقالات تابستان به صورت قرضی به ساندرلند پیوست و تا پایان فصل در آنجا خواهد بود.
او در چند مصاحبه اعلام کرده بود که دیگر به آرسنال بر نمی گردد و اکنون با تیم جدیدش احساس راحتی می کند چرا که می تواند با این باشگاه در رقابت های اروپایی بازی کند.
" همانطور که قبلا هم گفته بودم ، به آرسنال بر نخواهم گشت.
هرگز واقعا شانسی به دست نیاورم و سپس مصدومیت ها مرا آزار داد. اما اکنون امیدوارم که فصل خوبی در ساندرلند داشته باشم و با بازی های فوق العاده اروپایی پیش رو، اوضاع مثبت به نظر می رسد.
می خواهم در لیگ قهرمانان بازی کنم. "
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4857.html
فن مارویک: ونگر دوست داشت فن پرسی در بازی های هلند بازی نکند
کاپیتان توپچی ها در رقابت های این فصل 16 بازی برای تیمش انجام داده و دچار خستگی مفرط شده و به همین دلیل ونگر تمایل چندانی به حضور او در دیدارهای دوستانه تیم ملی هلند نداشت.
سایت گل- برت فن مارویک، سرمربی تیم ملی هلند، اعلام کرد آرسن ونگر از او خواسته که در دو دیدار دوستانه نارنجی ها از رابین فن پرسی استفاده نکند.
کاپیتان توپچی ها در رقابت های این فصل 16 بازی برای تیمش انجام داده و دچار خستگی مفرط شده و به همین دلیل ونگر تمایل چندانی به حضور او در دیدارهای دوستانه تیم ملی هلند نداشت.
فن مارویک در گفتگو با نشریه میرر گفت:" ونگر از من خواست که اگر می شود فن پرسی در دو دیدار مقابل سوئیس و آلمان بازی نکند.
من جلسه خوبی با او داشتم و با هم به توافق رسیدیم تا رابین تنها در دیدار مقابل سوئیس بازی کند.
بعد از این ما او را به باشگاه آرسنال بازمی گردانیم."
دیدارهای ملی : رویسچکی چک را به یورو رساند.
نگاهی به حضور بازیکنان در بازی های ملی
رقابت های ملی جمعه و سه شنبه گذشته انجام شد و 16 بازیکن از آرسنال در این دیدارها حضور داشتند.
توماس روسیچکی
جمهوری چک 2 - 0 مونتنگرو، 11 نوامبر
مونتنگرو 0 - 1 جمهوری چک - 15 نوامبر
توماس روسیچکی سه شنبه شب به جمهوری چک کمک کرد تا با پیروزی 1 - 0 مقابل مونتنگرو در مجموع 3 - 0 این را شکست دهد و به دور نهایی جام ملتهای اروپا راه پیدا کند. هافبک توپچی ها 90 دقیقه کامل در این بازی حضور داشت و در دیدار جمعه در پراگ که با پیروزی 2 - 0 آنها همراه بود نیز کاپیتان تیمش بود.
پر مرته ساکر
اوکراین 3 - 3 آلمان، 11 نوامبر
آلمان 3 - 0 هلند، 15 نوامبر
پر مرته ساکر در جریان دیدار سه شنبه مقابل هلند که با پیروزی 3 - 0 در هامبورگ همراه بود 90 دقیقه بازی کرد. مدافع میانی در جریان تساوی 3 - 3 جمعه شب مقابل اوکراین مورد استفاده قرار نگرفت.
توماس ورمالن
بلژیک 2 - 1 رومانی، 11 نوامبر
فرانسه 0 - 0 بلژیک - 15 نوامبر
در جریان تساوی 0 - 0 مقابل فرانسه، توماس ورمالن 90 دقیقه در زمین حضور داشت و به بسته نگه داشتن دروازه تیمش کمک کرد. ورمالن در دیدار جمعه مقابل رومانی که در لیژ برگزار شد و با پیروزی 2 - 1 همراه بود حضور نداشت.
ووچیچ ژسنی و لوکاس فابیانسکی
لهستان 0 - 2 ایتالیا، 11 نوامبر
لهستان 2 - 1 مجارستان، 15 نوامبر
لوکاس فابیانسکی در جریان پیروزی 2 - 1 در دیدار دوستانه سه شنبه مقابل مجارستان 90 دقیقه کامل بازی کرد. ووچیچ ژسنی در این بازی حضور نداشت اما در جریان شکست 2 - 0 جمعه شب مقابل ایتالیا 90 دقیقه کامل بازی کرد.
تئو والکات
انگلستان 1 - 0 اسپانیا، 12 نوامبر
انگلستان 1 - 0 سوئد، 15 نوامبر
در جریان پیروزی 1 - 0 مقابل سوئد، تئو والکات 67 دقیقه در زمین حضور داشت. او همچنین در جریان پیرزوی 1 - 0 شنبه مقابل اسپانیا نیز 45 دقیقه بازی کرد.
لورن کوسیلنی
فرانسه 1 - 0 آمریکا، 11 نوامبر
فراسنه 0 - 0 بلژیک، 15 نوامبر
لورن کوسیلنی در جریان دیدار 0 - 0 مقابل بلژیک مورد استفاده قرار نگرفت، این بازی سه شنبه در پاریس انجام شد. او در جریان پیروزی 1 - 0 جمعه مقابل آمریکا 90 دقیقه برای کشورش بازی کرد و دروازه تیم را بسته نگه داشت.
یوهان جیورو
هلند 0 - 0 سوئیس، 11 نوامبر
لوکزانبورگ 0 - 1 سوئیس، 15 نوامبر
یوهان حیورو در جریان پیروزی 1 - 0 خارج از خانه مقابل لوکزانبورگ مورد استفاده قرار نگرفت اما او در جریان تساوی 0 - 0 مقابل هلند که در شهر آمستردام انجام شد 90 دقیقه بازی کرد.
رابین ونپرسی
هلند 0 - 0 سوئیس، 11 نوامبر
رابین ونپرسی در دیدار مقابل آلمان حضور نداشت. برت ون مارویک مربی هلند در این مورد گفت " من گفتگوی خوبی با آرسن ونگر داشتم و ما تصمیم گرفتیم که او تنها در دیدار جمعه بازی کند. بعد از ان او را به لندن باز می گردانیم" کاپیتان آرسنال در جریان تساوی 0 - 0 مقابل سوئیس 90 دقیقه کامل بازی کرد.
پارک جو یونگ
امارات 0 - 2 کره جنوبی، 11 نوامبر
لبنان 2 - 1 کره جنوبی، 15 نوامبر
پارک جو یونگ بعد از دریافت کارت در دیدار مقابل امارات از انجام بازی مقابل لبنان محروم شد. مهاجم کره ای فرم خوب خود را در دیدار جمعه مقابل امارات در دبی ادامه داد و یک بار دیگر موفق به گلزنی شد که موجب پیروزی تیمش شد.
الکس اوکسلید چمبرلین
تیم زیر 21 ساله های انگلستان 5 - 0 تیم زیر 21 ساله های ایسلند، 10 نوامبر
تیم زیر 21 ساله های بلژیک 2 - 1 تیم زیر 21 ساله های انگلستان، 14 نوامبر
الکس اوکسلید چمبرلین در دیدار مقابل بلژیک 90 دقیقه کامل در زمین حضور داشت که با پیروزی دیرهنگام حریف همراه بود. هافبک جوان آرسنال در دیدار مقابل ایسلند به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد. او 90 دقیقه کامل در این بازی حضور داشت که با پیروزی 5 - 0 آنها همراه بود.
فرانسیس کوکلن
تیم زیر 21 ساله های فرانسه 3 - 0 تیم زیر 21 ساله های رومانی، 10 نوامبر
تیم زیر 21 ساله های فرانسه 2 - 0 تیم زیر 21 ساله های اسلواکی، 14نوامبر
فرانسیس کوکلن در جریان پیروزی 2 - 0 مقابل اسلواکی 76 دقیقه برای کشورش بازی کرد. او در دیدار مقابل رومانی نیز 90 دقیقه در زمین حضور داشت.
الکس سونگ
سودان 1 - 3 کامرون، 11 نوامبر
کامرون 1 - 1 مراکش، 13 نوامبر (پنالتی)
الکس سونگ در دیدار مقابل سودان از ابتدا در ترکیب تیمش حضور داشت.
آرون رمسی
ولز 4 - 1 نروژ - 12 نوامبر
آرون رمسی کاپیتان ولز در جریان پیروزی 4 - 1 مقابل نروژ بود که شنبه در کاردیف انجام شد.
جروینیو
آفریقای جنوبی 1 - 1 ساحل عاج، 12 نوامبر
جروینو در جریان تساوی 1 - 1 مقابل آفریقای جنوبی در زمین حضور داشت.
آندری آرشاوین
یونان 1 - 1 روسیه، 11 نوامبر
آندری آرشاوین در جریان تساوی 1 - 1 مقابل یونان 90 دقیقه کامل بازی کرد.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4875.html
متاسفانه پر دیشب شب خوبی رو نداشت ... با اینکه آلمان گلی رو نخورد ولی شاید بشه گفت تنها بد آلمان ها بود ... همون اول بازی نزدیک بود کاری کنه کارستان!:دینقل قول:
پر مرته ساکر
اوکراین 3 - 3 آلمان، 11 نوامبر
پر مرته ساکر در جریان دیدار سه شنبه مقابل هلند که با پیروزی 3 - 0 در هامبورگ همراه بود 90 دقیقه بازی کرد. مدافع میانی در جریان تساوی 3 - 3 جمعه شب مقابل اوکراین مورد استفاده قرار نگرفت.
ولی پر بر می گرده به روزهای خوبش ... قابلیت هاش بیشتر از این حرف هاست.:5:
درسته مرته ساکر خیلی بد بازی کرد فقط خدا کنه هر چه زودتر اوج بگیره وگرنه آرسنال بیشتر از آلمان ضرر میکنه.
راستی خوب شد فان پرسی هم بازی نکرد وگرنه امکان داشت بازم مصدوم بشه اگه دقت کرده باشید تو این چند ساله مصدومیت های فان پرسی همش به خاطر بازی تو تیم ملی هلند بوده یه بار ونگر هم میخواست به خاطر مصدومیت فان پرسی از تیم ملی هلند غرامت بگیره.
آقا من یه خبر بهتون بدم در مورد این آقا
اینکه اعلام کرده از وضعیتش تو آرسنال راضی نیست و تیم رو ترک میکنه.
تو خبرها داشتیم که مسئولان شالکه حاضر شدن آرشاوین رو با جفرسون فارفان(مهاجم پرویی و البته نیمکت نشین)معاوضه کنن البته تو نقل و انتقالات زمستانی.
من نمیدونم این عوض کردن ها میتونه به نفع آرسنال باشه یا نه آخه ما تا حالا همش ضرر کردیم.به عنوان مثال معاوضه اشلی کول و ویلیام گالاس که کاملا به ضررمون شد چون گالاس یه بازیکن پیر و از کار افتاده بود و اصلا هم برای آرسنال خوب بازی نکرد(در مقایسه با بازیش تو تیم چلسی)
بچه ها این خبر رو خیلی زودتر باید میذاشتم اما الان هم بد نیست اگه گذاشته بشه:41::41:
الف فیلدز: 1918-2011
باشگاه فوتبال آرسنال با نهایت تاسف درگذشت بازیکن سابق خود الف فیلدز را اعلام می کند.
الف که 92 ساله بود و فردا 15 نوامبر جشن تولد 93 سالگی خود را جشن می گرفت. او در سال 1936 به آرسنال ملحق شد و بر این باور بود که قدیمی ترین بازیکن آرسنال است.
با تغییر روند حرفه اش در 1937 او به یکی از بزرگترین اعضای باشگاه در 47 سال حضورش در پست های مختلف تبدیل شد. بازیکن، مربی و سپس مربی تیم های رزرو و جوانان تا اینکه در نهایت مدرک مربیگری خود را بدست اورد و همچنین به عنوان فیزیوتوراپ مشغول به کار شد.
دوران بازیگری الف متاسفانه با تعدادی از مصدومیت ها شدید زانو همراه بود، با این وجود یش از اینکه دوران بازیگری اش در سال 1952 تمام شود، این مدافع مرکزی متولد کنینگ تاون بیش از 200 بازی در تمام رقابت ها برای باشگاه انجام داد.
در طول جنگ جهانی دوم، الف در توپخانه سلطنتی در آفریقا و ایتالیا خدمت کرد و مدال امپراطوری بریتانیا را نیز دریافت کرد. مدافع آرسنال در سال 1939 به عنوان بازگر یک نقش اصلی را در فیلم The Arsenal Stadium Mystery بر عهده گرفت.
او در سال 1983 سه روز بعد از تولد 65 سالگی رسما اعلام بازنشستگی کرد اما همچنان ارتباط خود با باشگاه را حفظ کرد و با تیم جوانان در زمن کالنی کار را ادامه داد، جایی که در طول سالیان به چهره ای آشنا تبدیل شد.
همه در باشگاه آرسنال شادمان بودند که الف در ماه می سال 2006 بار دیگر به هایبوری بازگشته و در اخرین بازی تیم پیش از نقل مکان به استادیوم امارات حضور داشت و به عنوان یکی از نفرات برگزیده در رژه اطراف زمین شرکت داشت.
فکر و ذهن بسیاری از دوستان و همکاران سابق در باشگاه فوتبال آرسنال در این زمان سخت با الف و خانواده اوست.
گالری تصاویر الف فیلدرکد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4867.html
کد:http://www.arsenal.com/news/news-archive/alf-fields-his-life-in-pictures
ونگر: آرسنال خانه آنری است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال آرسنال انگلیس گفت: آرسنال خانه آنری است و بازگشت وی همیشه برای تیم خوب بوده است.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، آرسن ونگر امیدوار است که حضور تیهری آنری قهرمان آرسنال در تمرینات این هفته بتواند به تیمش که به دنبال پنجمین پیروزی متوالی در لیگ برتر در بازی فردا شب مقابل نورویچ روحیه بدهد.
آنری کاپیتان سابق و 34 ساله آرسنال پس از پایان دوران فعالیتش در تیم نیویورک ردبولز مجدداً به باشگاه سابقش پیوست تا آماده بماند.
آنری، مهاجم تیم ملی فوتبال فرانسه در سال 2007 با ترک آرسنال به بارسلونا پیوست و ونگر از اینکه هموطنش به باشگاه لندنی بازگشته خوشحال است.
وی در این باره گفت: تیهری امروز در تمرینات ما حاضر خواهد شد و لازم نیست که نشان بدهد چه عملکردی دارد.
وی تنها میخواهد آماده بماند و بار دیگر از فوتبال باشگاهی لذت ببرد، زیرا اینجا در خانه خودش است و بازگشت وی همیشه برای تیم خوب بوده است.
تبریک بچه ها !
آرسنال 2 بر یک پیروز شد همین یک دقیقه پیش بازی تموم شد. دو گل از فان پرسی که تو این روزها بهترین بازیکن تیممونه:40:
من گزارش بازی رو از طریق سایت گانرز تراست شنیدم و متاسفانه نتونستم از طریق شبکه های خارجی بازی رو ببینم. یه نکته جالب اینکه ما تقریبا سه برابر حریف موقعیت داشتیم اما فقط دوتاشون گل شد:13:
گل اولی هم که خوردیم روی اشتباه مرته ساکر بوده .
اینطور که گزارشگر میگفت این داور بازی هم که شورشو در آورده بوده(آقای فیل داود) خیلی وقت اضافه گرفت و انگار یه جورایی میخواست نوریچ گل تساوی رو بزنه.
با این برد 22 امتیازی شدیم و با یه بازی بیشتر بالاتر از لیورپول قرار گرفتیم لیورپول فردا باید با چلسی بازی کنه و بعید میدونم بتونه پیروز بشه.
یه بازی دیگه هم وسط هفته با دورتموند تو چمپیونز لیگ داریم که خدا کنه تو اون بازی هم پیروز بشیم و به عنوان تیم اول از گروهمون صعود کنیم.
سلام دوستان
تبریک:40:
فیل داود همیشه با ما مشکل داره اون بازی با نیوکاسل که باعث شد بازی 4-0 برده رو مساوی کنیم
ولی امروز کور خونده بود:21:
هفته دوازدهم لیگ برترمنبع: Gunnerstrust
ورزشگاه کارو رود - شنبه 19 نوامبر 2011 ساعت 16:15
Norwich 1-2 Arsenal
گزارش بازی
نیمه اول:
آرسنال بازی را بسیار خوب شروع کرد و در همان دقیقه اول توانست توسط سانتر زمینی والکات برای رابین موقعیت بدست آورد که شوت رابین به بیرون رفت. دقیقه 2 جروینیو در سمت چپ سانتر زمینی خود را ارسال کرد و تئو از راه رسید و شوت زد اما توپ به کرنر رفت. 4 دقیقه بعد سانتوس در عمق پاس زیبایی به رابین داد اما شوت او به سمت مخالف به بیرون رفت.
تا اینکه دقیقه 11 جدی ترین موقعیت آرسنال شکل گرفت. جروینیو به عمق دفاع زد و تئو را در سمت راست صاحب توپ کرد، او با جا گذاشتن یک نفر، شوت کات دار و فنی خود را زد و در حالی که به گوشه دروازه خالی نزدیک میشد، راسل مارتین با اثر گزاری بر روی آن مانع گل شدن شد.
دقیقه 16 آرسنالی ها روی اشتباه مرتساکر گل دریافت کردند. سانتر هوایی به زمین آرسنال فرستاده شد و در حالی که مرتساکر توپ را هدایت میکرد، بازیکن حریف از راه رسید و آن را از مرتساکر گرفت و در مصاف تک به تک با ژسنی بعد از اینکه ژسنی اثری بر روی توپ گذاشت، گل اول تیمش را به ثمر رساند.
آرسنالی ها پس از گل سراپا حمله شدند و موقعیت های زیبایی را پدید آوردند. دقیقه 18 رابین می توانست بازی را مساوی کند. در یک دو با آرتتا، این بازیکن شوت زد اما بلوکه شد و در برگشت به رابین رسید اما او نتوانست دروازه تقریبا خالی را باز کند چرا که در شرایطی نامتعادل ضربه زد. قیقه 23 سانتوس در سمت چپ سانتر کرد و رابین در گوشه راست هد زد اما روی خط دروازه باز هم مارتین توپ را برگرداند. یک دقیقه بعد رابین با پاس عمقی زیبایی جروینیو را صاحب توپ کرد. او در مصاف تک به تک با دروازبان شوت نه چندان خوب خود را زد و پس از برخورد به دروازبان به سمت دروازه خالی میرفت که مارتین برای بار سوم مانع به ثمر رسیدن گل آرسنال شد !!!
اما بالاخره دقیقه 27 آرسنال ها مزد زحمات خود را گرفتند. تئو در سمت راست با یک حرکت عالی یک بازیکن را جا گذاشت و سانتر زمینی خود را روی دروازه ارسال کرد و پس از اینکه جروینیو نتواسنت روی آن اثر بگذارد، رابین دروازه خالی را باز کرد. پس از گل بازی کمی آرام تر دنبال شد و تنها موقعیت جدی دیگر، شوت جروینیو در محوطه جریمه بود که به کرنر رفت.
نیمه دوم:
آرسنال که برای جبران نتیجه آمده بود باز هم کار خود را خوب آغاز کرد. دقیقه 50 ورمالن در سمت چپ نفوذی انجام داد و سانتر زیبای خود را روی دروازه ارسال کرد اما ضربه سر جروینیو را دروازبان به راحتی گرفت. دو دقیقه بعد ضربه آزادی برای یاران نورویچ شکل گرفت که ژسنی آن را مهار کرد. دقیقه 54 تئو والکات باز هم در حرکتی از سمت راست، نزدیک محوطه شد و سانتر خود را روی دروازه ارسال کرد و رمسی در دو قدمی دروازه و در شرایط نامتعادل توپ را به تور کنار دروازه زد.
دقیقه 55 یکی از جدی ترین موقعیت های آرسنال شکل گرفت. رابین ون پرسی با پاس در عمقی بسیار عالی جروینیو را در عمق صاحب توپ کرد. او در مصاف تک به تک دروازبان را دریبل کرد اما شوت او را دروازبان با دراز کردن دست های خود مهار کرد!! جروینیو می توانست دروازه خالی را به راحتی باز کند اما همه چیز دست به دست هم داد تا او گلزنی نکند!! اما 4 دقیقه بعد بالاخره آرسنال به گل رسید و رابین ون پرسی کلاس بالای خود را باز هم نشان داد. رمسی در یک ضد حمله شروع به حرکت کرد اما او را متوقف کردند و داور یک آوانتاژ عالی داد. سانگ توپ را برداشت و در حالی که می توانست رابین را در راست و جروینیو را در چپ در موقعیت تک به تک قرار دهد، تصمیم گرفت اینبار به کاپیتان پاس دهد. رابین هم در مصاف تک به تک با یک ضربه چیپ آرام توپ را درون دروازه قرار داد.
دقیقه 65 نورویچ می توانست نتیجه را مساوی کند. در سمت چپ بنت روی دروازه سانتر کرد و در دو قدمی دروازه، پلکینسون می توانست با یک بغل پا توپ را گل کند اما ضربه او بسیار بی دقت بود و به بیرون رفت. دقیقه 76 تئو در راست پاس به عقبی به آرتتا داد اما شوت بسیار محکم او بلوکه شد. در برگشت رمسی با یک پاس در عمق هوایی، جروینیو را صاحب توپ کرد اما شوت او در زاویه بسته در دستان دروازبان قرار گرفت. این آخرین حرکت جروینیو بود و یک دقیقه بعد جای خود را به بنایون داد.
بازی آرام تر دنبال شد و آرسنالی ها سعی در کنترل بازی داشتند و در این کار هم موفق بودند. دقیقه 88 توپ تئو به تیرک برخورد کرد تا آخرین موقعیت آرسنال شکل بگیرد. دقیقه 92 سانتوس نزدیک های محوطه جریمه روی بازیکن حریف خطایی انجام داد و یک ضربه ایستگاهی نفس گیر را به یاران حریف در آخرین دقیقه بازی داد. قبل از ضربه یوهان جورو به جای والکات وارد زمین شد تا از نتیجه محافظت کند. ضربه ایستگاهی فرستاده شده در دستان ژسنی قرار گرفت تا خیال تمامی هواداران آرسنال راحت شود و آرسنال یک پیروزی شیرین دیگر با درخشش دوباره کاپیتان خود به دست آورد.
ونگر: در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم خیلی خوب کار کردیم.
مصاحبه ونگر بعد از بازی با نوریچ
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با نوریچ سیتی.
در مورد 3 امتیاز...
باید در ابتدای بازی آن را بدست می اوردیم زیرا چندین شانس زود هنگام را از دست دادیم. در 20 دقیقه ابتدایی ما حداقل سه فرصت مسلم را از دست دادیم و با این همه 1 - 0 عقب افتادیم. این مساله کار را در مقابل ترکیب بسیار پویای نوریچ سخت کرد.
اما در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم، خیلی خوب کار کردیم، همانند کاری که در خانه چلسی انجام دادیم. در نیمه دوم وقتی بازی را 2 - 1 کردیم بازی را به خوبی کنترل کردیم و هرگز واقعا به دردسر نیوفتادیم. در مجموع امروز پیروزی بسیار مثبتی بود. تیم بازی به بازی رشد می کند، قویتر می شود و احساس می کنید توان ذهنی در میان آن وجود دارد.
در مورد اهمیت رابین ونپرسی...
ونپرسی 28 ساله است، فابرگاس و نصری در 24 سالگی اینجا را ترک کردند. رویای من این است که ونپرسی تا پایان دوران حرفه خود در این باشگاه می ماند. نهایت کاری را که بتوانم انجام خواهم داد تا موفق شوم او را متقاعد کنم و امیدوارم از عهده این کار بر خواهم امد.
در مورد اعتبار رابین به عنوان یکی از بهترین های جهان...
او رقبایی در این بین دارد اما واضح است که او یکی از بهترین هاست. سخت است که بگویید او تنها نفر در این بین است. او استنایی است و چیزی دارد که شما نمی توانید به مردم بدهید. او امروز با یک ضربه چیپ پای راست کار را تمام کرد و من هرگز بازیکن چپ پایی بزرگتر از ونپرسی ندیده ام. او همواره وقتی زمان کمی در دسترس باشد، در کسری از ثانبه تصمیمات درستی می گیرد. این موضوع است که او را استثنایی می کند.
در مورد گل نوریچ...
باید بگوید در آن لحظه از دست داور ناراحت شدم اما آن را در تلویزیون چک خواهم کرد. فکر می کنم که موریسون با دست چپ او را به زمین زد.
اما به پر مرته ساکر گفتم که وقتی در انگلستان مقابل دروازه هستید، شاید در بسیاری از کشورها شما در موقعیت امنی قرار داشته باشید اما در اینجا نه. این چیزیست که او امروز یاد گرفت.
در مورد صحبت هایی مبنی بر ترک آرسنال توسط شما...
نه، من در مورد ترک کردن اینجا فکر نمی کنم. اگر مصاحبه با روزنامه اکیپ را بخوانید خواهید دید که من گفتم دو سال تا پایان قراردادم باقی مانده. این بعد از گفتگو با یک روزنامه نگار بود که گفت " راهی نیست که شما هرگز اینجا را ترک کنید؟ " و من در جواب به او گفتم تنها راهی که می توانم برایش در نظر بگیرم این است که در پایان فصل آنچه از من انتظار می رفت را بر آورده نکنم. سپس البته اگر بگویید شما عاشق باشگاه هستید و کمتر از سطحی که مردم از شما انتظار دارند قرار دارید این تنها راهی خواهد بود که من در نظر می گیرم.
برای بقیه مسائل بطور خاص کاملا به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا پایان احترام می گذارم. در ابتدای فصل وقتی این مصاحبه را انجام دادم البته افراد زیادی بودند که در مورد اینکه چه کار می کنم سوال می کردند. من مصمم بودم. این مصاحبه برای دو یا سه هفته قبل تر بود اما بر این بارم که به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا آخرین روز پایبندم مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی برای انجام این کار خوب نیستم.
در مورد اینکه چه انتظاراتی وجود دارد...
صادقانه در انتهای فصل به کیفیت کارم رتبه می دهم و فکر می کنم نهایت توان تیم را به کار گرفتم یا نه. شما اکنون می خواهیم که من بگویم اگر در جمع 4 تیم برتر نباشیم من اینجا را ترک خواهم کرد. در طول بیش از 15 سال گذشته برای آنالیز صادقانه تر و هدفمند تر وضعیت سوالات بسیاری از خود پرسیدم. تعهدم به قراردادم را زیر سوال نبردم و فکر می کنم این را در گذشته نشان دادم، در آینده هم تکرار خواهم کرد. این باشگاه تمام زندگی من است و در ادامه هم خواهد بود مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی خوب کار نمی کنم. فکر نمی کنم چیز تعجب آوری باشد.
می توانم این سوال را به شما باز گرانم که چه انتظاری از من دارید؟ ما می خواهیم فوتبالی ارائه دهیم که موجب افتخار آرسنال شود و این برای افرادی که می آیند و بازی را تماشا می کنند لذت بخش باشد.
در مورد تغییر ذهنیت شما در مورد آن مصاحبه...
نه، هیچ تغییری نکرده. حتی وقتی بعد از شکست 8 - 2 با یک روزنامه خارجی مصاحبه کردم، مصمم تر بودم که کارها را درست انجام دهم. من چیز خاصی در ذهن خود ندارم، تنها این حقیقت است که رونامه نگار از من پرسید که آیا هرگز این باشگاه را ترک می کنم یا نه. به او گفتم تنها راهی که می توانست موجب این مساله شود این است که من برای باشگاه زیان آور باشم.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4910.html
تبریک میگم پنجمین برد متوالیمون تو لیگ رو!
مربـــــی یعنــــــــــــــی ایـــــــــــــن :)
ون پرسیم که ترکونده علنآ : we don`t need batman , we`ve got robin
شايد امسال آخرين فصل حضور من در آرسنال باشد
آرسن ونگر سرمربي آرسنال فاش کرد شايد اين فصل آخرين سال حضور او در اين تيم انگليسي باشد.
هنگامی که از او سوال شد آیا فصل دیگر هم در آرسنال خواهد ماند، پاسخ داد: باید تا پایان فصل منتظر بمانیم و ببینیم چه می شود. شاید امسال آخرین فصل حضور من در آرسنال باشد. هنوز دو سال تا پایان قرارداد سرمربی 62 ساله فرانسوی با توپچی های لندن باقی مانده است ولی این اظهارنظر او هواداران آرسنال را شوکه کرد.
ونگر گفت: من همیشه تاکید کرده ام اگر احساس کردم نتایج تیم کمتر از انتظارات باشگاه است در آینده حضورم در این باشگاه تجدیدنظر خواهم کرد. البته این بدان معنی نیست که ما مجبوریم یکی از چهار تیم صدر جدول باشیم. این امر بیش از هرچیز به پیشرفت بازیکنان در کارهای گروهی بستگی دارد.
سرمربی آرسنال همچنین گفت: البته تحمل این احساس که برخی چیزها رو به پایان است سخت است. من به یک دوره کوتاه مدت نگاه می کنم اما چه بمانم و چه بروم هیچ چیز در باشگاه تغییر نخواهد کرد. جانشین من هم برای موفقیت ناچار به کارهای بنیادی خواهد بود.
کد:http://www.varzesh3.com
خبر رفتن ونگر صحت نداره و مطمئن باشید در پایان فصل قراردادش رو تمدید خواهد کرد. کلا ونگر یه مربیه که با بازیکن های گمنام خیلی بهتر نتیجه میگیره حالا کدوم باشگاه حاضر میشه بازیکن های گمنام و جوان به خدمت بگیره؟
تو خیلی از مصاحبه هاش اعلام کرده که به رفتن فکر نمیکنه و اینو بهتون قول میدم تا چند فصل دیگه هم تو آرسنال میمونه.
تبریک می گم ...
همون نیمه اول باید 3-4 تا گل می زدیم . عجیب این ولکات از مغزش استفاده می کرد! حتما یک چیزی خورده عقلش به کار افتاده:دی
گلی هم که خوردیم کاملا خطا بود ... بازیکن نورویچ مرته ساکر با اون عظمت رو سرنگون کرد داور مثلا ندید!؟
کلا مشکل این داور با ارسنال چیه خدا می دونه!
تیم خیلی روون شده . به خصوص توی حمله . فقط کاش از ارشا استفاده می کرد ونگر. جروینیو دیروز خوب نبود.
درباره رابین هم که حرفی باقی نمی مونه:40: .( من کمتر پیش میاد والیپر بازیکنی رو به دسکتاپ یا دیوار اتاقم بزنم . ولی رابین دیگه باعث شده دست به جیب شم و چند تا والیپر قشنگ ازش به دیوار بزنم!:دی)
سوال روز: چه کسی بهترین گزینه برای جانشینی ونگر است؟
اگر قرار باشد ونگر آرسنال را ترک کند، بهترین گزینه برای جانشینی او چه کسی خواهد بود؟
سایت گل- وقتی ونگر در مصاحبه پیش از دیدار مقابل وست بروم اعلام کرد در مورد آینده اش در باشگاه آرسنال در پایان فصل تصمیم گیری می کند، احتمالا نمی دانست که چنین جمله ای می تواند به شایعه ای در مورد جدایی او از این باشگاه منجر شود.
اما او در پایان دیدار دیدار اول از همه به این شایعه پایان داد و اعلام کرد تا وقتی که احساس کند در این باشگاه موفق خواهد بود، در امیرتس خواهد ماند.
با این وجود در دنیای فوتبال نمی توان چنین نشانه هایی را بی اهمیت دانست. نقل و انتقال های بزرگ و جدایی های جنجالی با چنین اخباری آغاز می شوند و ممکن است واقعا این فصل، آخرین فصل حضور ونگر در آرسنال باشد.
اما اگر قرار باشد چنین اتفاقی رخ دهد، بهترین گزینه برای جانشینی او چه کسی خواهد بود؟ چه کسی می تواند چای پرافتخارترین مربی تاریخ این باشگاه و یکی از بهترین مربیان تاریخ لیگ انگلیس را پر کند؟
در اینجا 10 گزینه احتمالی را با هم مرور می کنیم:
10- مایکل لادروپ
مربی جوان دانمارکی در بروندبی خوب کار کرده و تیمش را با سبکی شبیه به ونگر هدایت می کند اما کم تجربگی او می تواند یکی از نقاط ضعف او محسوب شود.
9- لورن بلان
سرمربی فعلی تیم ملی فرانسه در رده باشگاهی نتایج خوبی با بوردو کسب کرد و در دومین فصل حضورش در این باشگاه قهرمان لاشامپیونه شد.
8- فرانک رایکارد
رایکارد در بارسا به موفقیت های زیادی رسید . دو قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ با پیروزی مقابل آرسنال، از موفقیت های این مربی هلندی بود.
7- دنیس برگ کمپ
برعهده گرفتن هدایت آرسنال برای کمک مربی فعلی آژاکس کمی زود باشد، مگر اینکه او این بار هم به همراه فرانک دی بوئر روی نیمکت توپچی ها بنشیند؛ این رویا می تواند تبدیل به واقعیت شود؟
6- رمی گارد
بازیکن سابق آرسنال و سرمربی فعلی لیون می تواند یکی از گزینه های مناسب برای حضور در امیریتس باشد.
5- لوئیس فن خال
یکی از باتجربه ترین مربیان اروپایی که با سه تیم در لیگ های مختلف، شش جام به دست آورده است. او با آژاکس قهرمان چمپیونزلیگ نیز شده است.
4- گاس هیدینک
یک مربی هلندی باتجربه دیگر که در حال حاضر بدون تیم است؛ او چهار ماه موفق را در چلسی سپری کرد و در 21 بازی تنها یک شکست داشت.
3- پپ گواردیولا
شاید این گزینه خیلی در دسترس نباشد اما گواردیولا یکی از مربیانی است که همیشه با احترام و علاقه از ونگر و آرسنال سخن گفته است.
2- کارلو آنچلوتی
کارلتو دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده و در اولین فصل حضور در چلسی هر دو جام معتبر جزیره با فتح کرده است. نکته مهمتر در مورد او اینکه فعلا تیمی در اختیار ندارد و می خواهد در لیگ برتر مربیگری کند.
1- یورگن کلوپ
مربی جوان دورتموند را بسیار ونگر فوتبال آلمان می دانند. او نیز به بازیکنان جوان اعتقاد زیادی دارد و فصل گذشته نیز با همین جوانان تیمش را قهرمان بوندس لیگا کرد.
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/11/20/2766218/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/11/20